26 Ιανουαρίου 2012

Το... τρίποντο της χρονιάς του Σλούκα, πίσα από το κέντρο, δεν έφτασε στον Ολυμπιακό (VIDEO)

Ο Κώστας Σλούκας πέτυχε τρίποντο πίσω από το κέντρο και έστειλε το ματς με τη Γαλατά στην παράταση όμως ο Ολυμπιακός έχασε δύο ευκαιρίες για να κλέψει τη νίκη. Έτσι γνώρισε τη δεύτερη ήττα του, με 78-77, στο Top 16 της Ευρωλίγκας και πλέον η υπόθεση πρόκρισης δυσκολεύει ιδιαίτερα.

«Να μετακομίσει το Φόρουμ του Νταβός στην Ελλάδα»... σιγά μην ασχοληθεί κανείς ΄στην Ελλάδα (βίντεο)

[Εμείς το μυαλό μας το έχουμε σε εύκολες λύσεις...να πουλήσουμε κανα οικοπεδάκι ή καμιά εταιρία,άντε να ρίξουμε και καμιά με τον κασμά και να αρχίσει να ξεπηδάει πετρέλαιο... ποιος να τρέχει τώρα να διοργανώνει φόρουμ και συνέδρια... σιγά μη γίνουμε Ελβετοί]

Το Νταβός της Ελβετίας μπορεί να έχει δισεκατομμυριούχους, όμως δεν έχει γιοτ, αναφέρει ο οικονομικός blogger του Reuters, Φελίξ Σάλμον. Ο Σάλμον, από κοινού με την Αριάννα Χάφινγκτον ξεκίνησαν μια πρωτότυπη εκστρατεία. Να μετακομίσει από του χρόνου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός στην Ελλάδα.

Κατάθεση Παπούλια στο ΔΠΔ ζήτησε ο Ρ. Κάρατζιτς

Ο πρώην πολιτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς ζήτησε σήμερα από τους δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου να ζητήσουν να καταθέσει στη δίκη του ο Έλληνας πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, έγινε γνωστό από το δικαστήριο.

Συνέταιρος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο απατεώνας μεγαλοοφειλέτης

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια με την παράταξη "Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη" του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, Βιβιάννα Μεταλληνού (Βασιλεία Μεταλληνού του Αγγέλου) συνέστησε το 1994 την εταιρεία "ΑΥΡΑ Τεχνοχώρος Πολιτισμού ΑΕ" με τον μεγαλύτερο φοροφυγά και μεγαλοοφειλέτη του Δημοσίου, Νικόλαο Κασιμάτη. Η εταιρεία εξέδιδε τιμολόγια για «πάσα χρήση» και εισέπραττε παρανόμως..
επιστροφές Φ.Π.Α. από το Δημόσιο.
 
Διαβάστε πως έκαναν την κομπίνα στο taxalia.blogspot.com

Αμηχανία στο ΔΝΤ για το έγγραφο

Καμία επίσημη απάντηση δεν υπήρχε μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το έγγραφο-φωτιά* που ήρθε στο φως και με το οποίο προτείνονται σαρωτικές ανατροπές για μισθούς και εργασιακά δικαιώματα στον ιδιωτικό τομέα και τις ΔΕΚΟ.

Ποια ήταν η συμβουλή του Χατζηνικολάου στον Χρυσοχοίδη;

Δείτε ποια ήταν η συμβουλή του Νικολάκη στον Χρυσοχοίδη αφού ο τελευταίος είχε πει πως δεν διάβασε το μνημόνιο:

Να τον διαβάσει παπάς για να αποφεύγει τις γκάφες δηλ. 

BBC: Σε πλεονεκτικότερη θέση διαπραγματευτικά η Ελλάδα

Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την ιστοσελίδα του βρετανικού δικτύου. Όπως εξηγεί, η Ελλάδα έχει αποκτήσει διαπραγματευτικά πλεονεκτήματα έναντι των ευρωπαϊκών θεσμών και των πολιτικών που επιδιώκουν μία οριστική συμφωνία.

Συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής για χρέη της ομάδας στο Δημόσιο

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης και ο πρώην αντιπρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Δημήτρης Δημητρίου.

Δημοσκόπηση STAR-ALCO: ΝΔ 21,7%, ΠΑΣΟΚ 11%

Κόλαφος για το σημερινό πολιτικό σύστημα ήταν τα αποτελέσματα  Πανελλήνιας δημοσκόπησης που μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Τη δημοσκόπηση διενήργησε η ALCO μεταξύ  23 και 26 Ιανουαρίου με την μέθοδο των τηλεφωνικών  συνεντεύξεων.

Στα κυριότερα χαρακτηριστικά της συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι το 25% των ψηφοφόρων γυρνά την πλάτη στο σημερινό πολιτικό σύστημα, προσανατολιζόμενο σε λευκό , άκυρο,  αποχή κλπ.

Τρεις γυναίκες κατηγορούνται ότι βίαζαν άνδρες και έκλεβαν το σπέρμα τους

Για την επόμενη εβδομάδα αναβλήθηκε η δίκη τριών γυναικών που κατηγορούνται ότι βίαζαν νεαρούς που έκαναν ότο στοπ σε διάφορες περιοχές της Ζιμπάμπουε και τους έκλεβαν το... σπέρμα.

Μάθανε ότι γαμιόμασ@@ και πλάκωσαν κι οι γύφτοι: Ο Παπουτσής σκέφτεται να βάλει για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής. «Αυτά θα τα δούμε όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες», επισημαίνει με νόημα ο κ. Παπουτσής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Pheme.gr.

Συνάντηση Α. Σαμαρά με Β. Πούτιν σε θερμό κλίμα-Για ποιες συνεργασίες συζήτησαν;

Τρόποι για να ξεπεραστούν τα προβλήματα στις ελληνορωσικές σχέσεις και οι προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών συζητήθηκαν απόψε μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντίμιρ Πούτιν για περισσότερο από μία ώρα.

Και να φύγουν δεν γλυτώνουμε την καταστροφή: Ύφεση 3,7% φέτος, στασιμότητα το 2013 προβλέπουν οικονομολόγοι

Σε 3,7% του ΑΕΠ προβλέπουν την ελληνική ύφεση φέτος οικονομολόγοι σε δημοσκόπηση στο Reuters, εκτιμώντας επίσης πως η οικονομία θα μείνει στάσιμη τον επόμενο χρόνο εξαιτίας των μέτρων λιτότητας. Ανάλογα απαισιόδοξες οι προβλέψεις για την Πορτογαλία και την Ισπανία, ελάχιστα καλύτερες οι εκτιμήσεις για την Ιρλανδία.

Αποπειράθηκαν να κλέψουν κανόνι από άγαλμα του Κολοκοτρώνη! Ποιοι άλλοι; Οι γύφτοι...

Αυτή κι αν είναι απίστευτη κλοπή! Οι «κυνηγοί» χαλκού έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ, που δεν δίστασαν να προσπαθήσουν να κλέψουν ακόμη και ένα από τα τέσσερα… κανόνια που είναι τοποθετημένα γύρω από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στο Κεντρικό Πάρκο του Ναυπλίου!

Ξεκίνησε το κύμα κακοκαιρίας

Χιονοπτώσεις και χαμηλή θερμοκρασία σε Θράκη και Πελοπόννησο.


Κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις χιονοπτώσεις και τις χαμηλές θερμοκρασίες πλήττει από αργά το μεσημέρι την Θράκη.

Είδες ο Καραμανλής;-ΟΛΠ: Αύξηση της διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων παρά τη διεθνή κρίση

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του ΟΛΠ, για το έτος 2011, η κίνηση των κοντέινερ χωρητικότητας 20 TEU (ποδών) στον προβλήτα ένα, ανήλθε σε 500.133 εμπορευματοκιβώτια, έναντι 194.083, το 2010.

Επίσης, η διακίνηση «τράνζιτ» εμπορευματοκιβωτίων στoν προβλήτα ένα ανήλθε, από πλευράς χωρητικότητας, για το ίδιο διάστημα, από 135.418 σε 254.336 TEU's.

Μέρκελ: Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις Ελλάδας - ιδιωτών

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης και των ιδιωτών πιστωτών της χώρας είναι σε καλό δρόμο.

«Οι συνομιλίες είναι σε ένα αρκετά καλό δρόμο», ανέφερε σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, προσθέτοντας ότι «σε αυτή τη βάση θα προετοιμαστεί ένα δεύτερο ελληνικό πακέτο, στο οποίο η Ελλάδα θα πρέπει να διευκρινίσει και πάλι τις επιπρόσθετες υποχρεώσεις της».

Μεγάλη μαγκιά της αριστεράς... να μαθαίνουν οι μαλάκ@@ οι δεξιοί πως γεννιούνται οι μαιμού μύθοι: Με τις τσιρίδες τους «κατέβασαν» το άρθρο του Δανίκα για τον «τσιγκούνη και αλαζόνα» Αγγελόπουλο

Αυτό είναι! Σεβασμός στην αριστερά και στο πως λειτουργεί! Με οργανωμένες υστερίες εναντίον του γελοίου (ούτως ή άλλως) Δανίκα, που αποκάλεσε το ίνδαλμά τους "τσιγκούνη και αλαζόνα" κατάφεραν να κατεβάσουν τα ΝΕΑ το άρθρο του Δανίκα και ο εβραίος κριτικός του κώλου να γελοιοποιηθεί ακόμα περισσότερο γράφοντας σήμερα μια αγιογραφία υπερ του Αγγελόπουλου!

Συνάντηση Σαμαρά - Πούτιν


Αναλυτική επισκόπηση των ελληνορωσικών σχέσεων με στόχο την προετοιμασία του εδάφους για την αναθέρμανση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, έγινε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Αντ. Σαμαρά με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το τετ α τετ του Ρώσου Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της ΝΔ διήρκεσε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά, έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα σε όλα τα επίπεδα, ενώ συζητήθηκαν τα θέματα της ενέργειας, του τουρισμού και της προσέλκυσης ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα.

Πολατίδης (ΛΑΟΣ): "Ο Αγγελόπουλος έδινε την οπτική της διεθνιστικής, κοσμοπολίτικης αριστεράς"... μεγάλε μην το φωνάζεις, θα μας πούνε φασίστες

Μετά την αγιογραφία του υφ. Εξωτερικών, Δόλλη, για τον αποθανόντα Αγγελόπουλο, πήρε το λόγο ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Πολατίδης ο οποίος είπε: «Κάνατε μια αναφορά στο νυν αποθανόντα σκηνοθέτη, τον αείμνηστο Αγγελόπουλο. Έδωσε τη δική του οπτική.

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ: «ΈΝΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ»


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου όπου χαρακτήρισε ως «κωλοχώρι» την Χαλκιδική.

«Τι θα ήταν η Χαλκιδική, χωρίς τη Θεσσαλονίκη;

Εθελούσια έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ ζητά Γερμανός αξιωματούχος

Την αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά με τη θέλησή της, προτείνει αξιωματούχος του συντηρητικού κόμματος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξή του που δημοσιοποιήθηκε από την ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Spiegel».

Πρόταση για τη δημιουργία πίστας αγώνων Formula 1 στον Πειραιά

Η πρόταση του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τη δημιουργία πίστας αγώνων formula 1 στην πρώην βιομηχανική περιοχή των Λιπασμάτων, συζητήθηκε σε συνάντηση του δημάρχου της πόλης Λουκά Τζανή, με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΠ ΑΕ Γιώργο Ανωμερίτη.

Ελληνικό διάβημα στα Σκόπια για «μνημείο» αλυτρωτικού χαρακτήρα

Σε διάβημα προς το Υπουργείο Εξωτερικών της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας προέβη η επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, Πρέσβης Αλ. Παπαδοπούλου, με αφορμή την ανέγερση αψίδας στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, στην οποία απεικονίζεται, μεταξύ άλλων,...

Συνάντηση Σαμαρά - Κυρίλλου - "Θα βοηθήσουμε οικονομικά την Ελλάδα"

Καμιά φορά η πολιτική διαιρεί, αλλά η θρησκεία πάντοτε ενώνει, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ευχαριστώντας τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο για την «ευαίσθητη», όπως τη χαρακτήρισε, απόφασή του, από κοινού με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, να συμβάλει στο ανθρωπιστικό έργο της Εκκλησίας της Ελλάδας και να βοηθήσει τους φτωχότερους πολίτες, που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

Συνελήφθη ξανά για χρέη ο Λάκης Γαβαλάς

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα περίπου μήνα συνελήφθη ο γνωστός σχεδιαστής ρούχων, Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος χρωστά στο δημόσιο συνολικά 7.500.000 ευρώ.

Βρύζας και με τη βούλα

Με ανακοίνωσή της, που εξέδωσε την Παρασκευή 26/1 η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνει γνωστό και επισήμως ότι ο Ζήσης Βρύζας θα είναι ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του "Δικέφαλου", με αντιπρόεδρο τον Δημήτρη Σαχπαζίδη.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Ψωροκώσταινα: Κι όμως, υπήρξε πραγματικό πρόσωπο της ελληνικής ιστορίας

Ψωροκώσταινα: «Δεν έχω τίποτα άλλο από αυτό το ασημένιο δαχτυλίδι κι αυτό το γρόσι. Αυτά τα τιποτένια προσφέρω στο Μεσολόγγι».

Το όνομα «Ψωροκώσταινα» το χρησιμοποιούμε σήμερα, όταν θέλουμε να περιγράψουμε την ανέχεια και τη φτώχεια και ειδικότερα όταν θέλουμε να καταδείξουμε κάποιον ή κάτι ως τον «φτωχό συγγενή» ενός συνόλου, ή με άλλα λόγια τον «τελευταίο τροχό της αμάξης». Στις μέρες μας, συνήθως χρησιμοποιούμε απαξιωτικά αυτή τη λέξη όταν πρόκειται να στηλιτευθεί μια κακομοιριά, υποχωρητικότητα, ανοργανωσιά, αδυναμία και φτώχια που κάποιοι θεωρούν ότι χαρακτηρίζει την Ελλάδα της νεότερης ιστορίας.

Ο κόσμος πεινάει και οι μαλάκ@@ του ΠΑΣΟΚ κάνουν χιούμορ!!!

Διαβάστε τι λέγανε στο καφενείο της Βουλής, βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:

Μάθαμε και τι δουλειά κάνει ο διαιτητής Κωνσταντινέας!!

Επίθεση στον φούρνο του διαιτητή Κωνσταντινέα πραγματοποίησαν άγνωστοι το πρωί της Πέμπτης. Ο Καλαματιανός ρέφερι πήγε στη δουλειά του και αντίκρισε ένα σπασμένο τζάμι.

Καρατζαfuhrer: Χρηματοδότης της ΝΔ ο Καραμπέρης... δεν ξέρω πως παρείσφρυσε στο ψηφοδέλτιο! ΘΑ διώξω τον Βελόπουλο και θα σκίσω το καλσόν μου!

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επιχείρησε να απαντήσει για τις δικές του συναντήσεις με τα μέλη του κυκλώματος.
Μέσω της εκπομπής που διατηρεί στο τηλεοπτικό κανάλι ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ, ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι...

Έκλεισε το People ο πρασινοφρουρός Κωστόπουλος... στην υγεία των κορόιδων-Στο δρόμο και απλήρωτοι οι εργαζόμενοι

Μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας και ως συνέπεια των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της εταιρίας IMAKO, το εβδομαδιαίο έντυπο περνά στην ιστορία.

Τη στιγμή που είναι έντονη η φημολογία για προσπάθειες του εκδότη Πέτρου Κωστόπουλου να υπαχθεί η ΙΜΑΚΟ στο άρθρο 99, το προσωπικό του περιοδικού People ενημερώθηκε χθες, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, ότι αναστέλλεται η λειτουργία του, μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας.

Πόσα ήταν τα εισητήρια και οι εισπράξεις του αγώνα Δόξα Δράμας-Ασ. Τρίπολης;

Σε ματς της κορυφαίας ποδοσφαιρικής κατηγορίας της χώρας, κόπηκαν μόλις...

Πόσο είναι ο πρώτος μισθός ενός προγραμματιστή στο Facebook;

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πόσα λεφτά μπορεί να παίρνει ένας εργαζόμενος στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, Facebook.

Η απάντηση ήρθε από έναν τελειόφοιτο πανεπιστημίου ο οποίος δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του και του οποίου του έγινε πρόταση από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο για τη θέση του προγραμματιστή.

Συγκεκριμένα το Facebook προσέφερε στον τελειόφοιτο μισθό...

Κύπρος: Εισπράχθηκε η δεύτερη δόση του δανείου από τη Ρωσία

Τη δεύτερη δόση του δανείου από τη Ρωσία, ύψους 1,32 δισ. ευρώ, έχει εισπράξει η Κυπριακή Δημοκρατία.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του κυπριακού Υπουργείου Οικονομικών, στο πλαίσιο της Συμφωνίας Δανείου Κύπρου- Ρωσίας, έχει εισπραχθεί η δεύτερη δόση του εν λόγω δανείου, η οποία ανέρχεται σε 1,32 δισ. ευρώ.

Ιταλία: Φθηνότερο κόστος με μεγάλη ζήτηση, για 5 δισ. ευρώ από τις αγορές

Την «εύκολη» άντληση ποσού ύψους 5 δισ. ευρώ από τις αγορές κατάφερε σήμερα η Ιταλία, μέσω δημοπρασίας διετών ομολόγων (λήξης 2014), με το επιτόκιο να είναι σημαντικά μειωμένο στο επίπεδο του 3,76%, έναντι 4,85% της προηγούμενης αντίστοιχης δημοπρασίας.

Καστανίδης: «…Στο ΠΑΣΟΚ χτενιζόμαστε»... το ξέρουμε ότι είστε μουν@@! Τίποτα άλλο έχεις να μας πεις;

Για «βαρυχειμωνιά» στο ΠΑΣΟΚ μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χ. Καστανίδης σε συνέντευξή του σ τηλεοπτικό σταθμό, σημειώνοντας παράλληλα ότι «δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη φάση ως χώρα και εμείς στο ΠΑΣΟΚ να χτενιζόμαστε».

Βρύζας αντί Ζαγοράκη με τη σύμφωνη γνώμη του ΑΣ

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης εμμένει στην παραιτησή του την οποία ανακοίνωσε στον Θανάση Κατσαρή και μέσα στην ημέρα συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ για να δώσει το χρίσμα στον Βρύζα

Έχουν και θράσος! Αφού γάμησ@@ τη ΔΕΗ έρχονται τώρα και ρωτάνε γιατί καταρρέει!

Ωραία η Λούκα! Αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ για να βάλει το προσωπείο του φιλολαϊκού! Επιτρέπεται να ρωτάει γιατί η ΔΕΗ βρίσκεται υπό διάλυση και γιατί η Αλουμίνιον ΑΕ και ο Μυτιληναίος χρωστάνε 80 εκ; Όσο ήταν στο υπουργικό συμβούλιο γιατί δεν ρώταγε; Ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει; Αυτή δεν ήταν που μας έλεγε ότι ο Καραμανλής εκανε ζημιογόνα τη ΔΕΗ και αυτοί είχαν σχέδιο να την επαναφέρουν στην κερδοφορία; Ρε δεν πάει να πηδηχτεί απ' το παράθυρο;

Διαβάστε και τι ρωτάνε 10 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ νομίζοντας ότι θα βγάλουν από πάνω τους τις ευθύνες τους:

ΝΔ προτείνει μειώσεις φορολογίας (ΦΠΑ, εισοδήματος, ΕΦΚ καυσίμων) και αύξηση αφορολογήτου-ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ πήγαν χωρίς προτάσεις!!! (Οι υπόλοιποι τα έχουν λύσει αυτά τα προβλήματα...)

Μειώσεις συντελεστών στη φορολογία εισοδήματος, στον ΦΠΑ, στους ειδικούς φόρους κατανάλωσης καυσίμων και στη φορολογία μεταβιβάσεων ακινήτων και επαναφορά του αφορολογήτου ορίου εισοδήματος στις 12.000 ευρώ προβλέπει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος. Το πλήρες πακέτο των προτάσεων της Ν.Δ. κατέθεσε χθες ο αναπληρωτής τομεάρχης του κόμματος και βουλευτής Κυκλάδων κ. Ι. Βρούτσης, στην πρώτη συνάντηση των εκπροσώπων των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση, στο πλαίσιο του διαλόγου για την προετοιμασία του νέου Εθνικού Φορολογικού Συστήματος. Ο κ. Βενιζέλος που ουσιαστικά εκπροσωπούσε το ΠΑΣΟΚ και ο βουλευτής Αχαΐας κ. Αλ. Χρυσανθακόπουλος που εκπροσωπούσε τον ΛΑ.Ο.Σ. δεν παρουσίασαν τις προτάσεις των κομμάτων τους.

Σύμφωνα με την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας βασικός στόχος της αναμόρφωσης του φορολογικού συστήματος πρέπει να είναι η εξάλειψη των αντιαναπτυξιακών επιβαρύνσεων στην άμεση και την έμμεση φορολογία που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με το Μνημόνιο, αλλά και η ταυτόχρονη ενίσχυση των ρυθμίσεων που αποσκοπούν στην αποκάλυψη της φορολογητέας ύλης. Οι παρεμβάσεις που προτείνονται είναι οι ακόλουθες:

Δύο συλλήψεις για παραβίαση τηλεφωνικών επικοινωνιών

Σε δύο συλλήψεις προέβη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά από καταγγελίες για ιστοσελίδες που διαφήμιζαν ηλεκτρονικές συσκευές με δυνατότητες παραβίασης της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Οι Anonymous "έριξαν" τη σελίδα του Ευρωκοινοβουλίου!

Εδώ και λίγη ώρα η σελίδα του Ευρωκοινοβουλίου, http://www.europarl.europa.eu/, είναι εκτός λειτουργίας μετά από επίθεση που δέχθηκε από τους Anonymous

Σύλληψη ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων για χρέη στο δημόσιο

Πρωινές ώρες σήμερα  συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Οικονομικών Εγκλημάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 49  χρονος ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων   για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο .

Μένει στο Ντένβερ με 9 εκατ. ευρώ ο Κουφός!

Ο 22χρονος Έλληνας σέντερ επέκτεινε για τρία χρόνια την συνεργασία του με τους Νάγκετς και θα εισπράξει συνολικά 9 εκατ. ευρώ.

Παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κώστας Κουφός, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Τζορτζ Καρλ έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του.

Εικοσιτριάχρονη αποπλάνησε 13χρονο - Ο ρόλος της μητέρας

Μετά τα 1 τα ξημερώματα, η μητέρα άκουσε βογκητά από το δωμάτιο του 13χρονου γιου της. Απορημένη άνοιξε την πόρτα και είδε την 23χρονη γυναίκα να κάνει σεξ με τον ανήλικο. «Πάμε να το κάνουμε σωστά» φημολογείται ότι είπε η κατηγορούμενη για σεξουαλική παρενόχληση στην εμβρόντητη μητέρα.

Ο Χ. Ιγκλέσιας ζητάει 10 εκατ. ευρώ από τους Τουρκοκύπριους!

Όπως γράφουν οι εφημερίδες των κατεχόμενων περιοχών ο Ισπανός τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας αποφάσισε να τιμωρήσει το καθεστώς που προσπάθησε να τον παγιδεύσει και να τον χρησιμοποιήσει στην “αναγνώρισή” του

''Πανίσχυρη ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών θέλει τη δραχμή''

"Πολλοί Έλληνες ιδιοκτήτες εφημερίδων και μεγάλοι επιχειρηματίες έχουν πολύ μεγάλο συμφέρον να διακανονίσουν τις οφειλές τους με την εφορία σε υποτιμημένες δραχμές και όχι σε ευρώ" κατήγγειλε ο πολυεκατομμυριούχος επενδυτής Τ.Σόρος.

Γυρίζει ο ΓΑΠ με πρόταση για νέο νόμισμα!! (φώτο)

Ο Παπανδρέου φέρνει ευχάριστα από την Σοσιαλιστική Διεθνή!!
Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ θα έχει νέο νόμισμα...
Δείτε το:

Που χρειάζονται αλυσίδες στη Βόρεια Ελλάδα;-Κακοκαιρία και στην Αχαία

Χειμωνιάτικο παραμένει το σκηνικό του καιρού στη Βόρεια Ελλάδα. Χιονοπτώσεις σημειώνονται στην πόλη των Σερρών και στα ορεινά του νομού, ενώ συνθήκες παγετού επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία. Στην Κεντρική Μακεδονία ο ουρανός είναι συννεφιασμένος και το κρύο τσουχτερό. Στη Θεσσαλονίκη ο υδράργυρος το μεσημέρι θα φτάσει τους 3 βαθμούς Κελσίου.

Βίντεο: Από ισχυρή έκρηξη κατέρρευσαν δύο κτήρια στο Ρίο ντε Τζανέιρο-11 νεκροί ως τώρα

Έντεκα νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός ισχυρής έκρηξης σε δυο πολυκατοικίες στο Ρίο Ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας από άγνωστες αιτίες.

Πρόκειται για μια εικοσαόροφη και μια δεκαόροφη πολυκατοικία ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, η έκρηξη ίσως προήλθε από διαρροή φυσικού αερίου.

Σήμερα η συνάντηση Σαμαρά-Πούτιν

Συνάντηση με το Ρώσο πρωθυπουργό Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Μόσχα.

Μητροπάνος: Η ΝΔ πήγε να κάνει ένα καλό, να ανοίξει την πόρτα με τη Ρωσία και ήρθε ο Γιωργάκης και άνοιξε την πόρτα στην Αμερική

Μόνο η κυβέρνηση των τελευταίων δύο ετών ευθύνεται για την κατάσταση; 

Όχι βέβαια. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ευθύνεται γιατί, ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε χιλιάδες πράγματα και παραλείψεις, πήγε να κάνει  και ένα καλό. Πήγε να ανοίξει τη συνεργασία με τη Ρωσία στο θέμα των πετρελαίων....

Βίντεο-Αυστραλία:Πήγαν να λιντσάρουν την σοσιαλιστρια Πρωθυπουργό Γκίλαρντ

Η κα Γκίλαρντ ήταν μαζί με τον αρχηγό της αντιπολίτευσης σε περιοχή της Καμπέρας για την απονομή μεταλλίων με αφορμή τον εορατσμό της "Ημέρας της Αυστραλίας" που θεωρείται εθνική γιορτή.

Ξαφνικά και οι δυο βρέθηκαν παγιδευμένοι στον χώρο που γινόταν η εκδήλωση από Αβορίγινες που διαμαρτύρονταν για τα δικαιώματά της μειονότητας πλέον των γηγενών της Αυστραλίας.

Δωρεάν τεστ Παπ σε δημόσια νοσοκομεία

Πρόγραμμα δωρεάν προληπτικού ελέγχου για καρκίνο του τραχήλου της μήτρας για όλες τις Ελληνίδες, στο πλαίσιο του συστήματος δημόσιας υγείας, υλοποιεί το υπουργείο Υγείας.

Συνεχίζει να μας δουλεύει ο MIKE της CIA!! Θέλει λέει να λογοδοτήσει!! Ρε άντε σπίτι σου και άσε μας στον πόνο μας

[«Εγώ δεν λιποτακτώ» (όταν δηλ. επί ΝΔ ζητούσε παραιτήσεις υπουργών τους ζητούσε να "λιποτακτήσουν;") και «δεν αισθάνομαι ενοχή, αλλά ευθύνη» μας είπε ο Mike σήμερα το πρωί, ξεχνώντας να μας πει γιατί δεν αισθανόταν ευθύνη να διαβάσει το μνημόνιο πριν το υπογράψει ή τέλος πάντων γιατί μας λέει ότι δεν διάβασε το μνημόνιο υπονοώντας ότι αν το είχε διαβάσει δεν θα τον είχε υπογράψει... αφού λοιπόν διαφωνεί με το μνημόνιο γιατί δεν βγαίνει να το πει ανοιχτά;]

 «Ξέρω ότι ταράζω τα νερά ενός πολιτικού συστήματος που είναι πεθαμένο και επιχειρεί μέσα σε μια κλινική έκτακτης ανάγκης να σωθεί», δήλωσε σήμερα ο Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στην έντονη κριτική που δέχεται μετά τη δήλωσή του ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο.

Γέφυρες με τους Αλβανούς της πΓΔΜ αναζητεί η Αθήνα

Απόπειρα να βρει αξιόπιστους συνομιλητές στους κόλπους της σκοπιανής πλευράς φαίνεται ότι κάνει η Αθήνα ενόψει πιθανών εξελίξεων στο Σκοπιανό το προσεχές διάστημα. Οι συνομιλητές αυτοί προέρχονται ενδεχομένως από την αλβανική μειονότητα και το κόμμα DUI που συμμετέχει στην κυβέρνηση Γκρούεφσκι. Μέλος του αλβανικού κόμματος είναι η Τεούτα Αρίφι, αντιπρόεδρος της σκοπιανής κυβέρνησης, με αρμοδιότητα τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, που επισκέφθηκε την Τετάρτη την Αθήνα και είχε συνομιλίες με τον κ. Θ. Πάγκαλο.

Σεισμική δόνηση 5,3 ρίχτερ βορειοδυτικά της Κρήτης

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους  5,3   βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα Πέμπτη στις 6.24 το πρωί μεταξύ Σαντορίνης και Κρήτης,  έγινε  αισθητή σε ολόκληρη  την  Κρήτη και ιδιαιτέρα στην πόλη του  Ηρακλείου.

Γαλλία: Συνελήφθη ο ιδρυτής της εταιρείας με τα ύποπτα εμφυτεύματα

Ο ιδρυτής της εταιρίας εμφυτευμάτων στήθους Poly Implant Prothese (PIP), η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο διεθνούς σκανδάλου, συνελήφθη σήμερα το πρωί στην περιοχή Βαρ της νότιας Γαλλία, σύμφωνα διεθνή πρακτορεία που επικαλούνται αστυνομικές πηγές.

Βίντεο: Έκρηξη πυροτεχνημάτων στην Ταϊλάνδη, την ώρα του εορτασμού της κινέζικης Πρωτοχρονιάς

20 σπίτια κάηκαν και 3 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη που συνέβη την ώρα που πετούσαν πυροτεχνήματα για τον εορτασμό της κινέζικης Πρωτοχρονιάς. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Βίντεο: Αυτιστικός δίπλα στο ΓΑΠ εντυπωσιάζεται από τα ψέμματά του

Προσέξτε τον αυτιστικό δίπλα στον Γιωργάκη πως κάνει όταν ο ΓΑΠ λέει το ποίημα ότι παρέλαβε 16% χρέος:

Λιάνα , η διπρόσωπη μύωψ, θέλει τους Αστυνομικούς ζήτουλες!


Εντάξει οι χαμηλόβαθμοι σύντροφοι, με το διαρκές πλύσιμο του εγκεφάλου, έχουν πεισθεί ότι όλοι οι ένστολοι αποφασίζουν με δική τους πρωτοβουλία να τους χτυπάνε, και δικαιολογούνται να τους μισούν.