27 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΟΚ! Δημοσκόπηση δείχνει το ΠΑΣΟΚ με 200 έδρεςστην επόμενη Βουλή! Δείτε που θα τις πάρει!!

ΣΟΚ θα προκαλέσει στο πανελλήνιο δημοσκόπηση που θα φιλοξενήσει σε Κυριακάτικη εφημερίδα και αποκαλύπτει ότι το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη Βουλή θα πάρει 200 έδρες!!

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 50 έδρες από τις εκλογές και τις υπόλοιπες 150 έδρες θα τις πάρει από...

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέμε!! Η απάντηση του Ρομάνο Πρόντι στην Καλοχτενισμένη Άννα

Πριν λίγες μέρες η Υπουργός Παιδείας και Δια Βίου Αγραμματοσύνης απέστειλε επιστολή στον πλέον αποτυχημένο Πρωθυπουργό της Ιταλίας τα τελευταία 60 χρόνια Ρομάνο Πρόντι, καλώντας αυτόν και “άλλους μεγάλους Ευρωπαίους ηγέτες” (έβαλε φυσικά και τον εαυτό της μέσα, η ηγέτιδα) να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν την Ευρώπη.

Βίντεο: Μεταφορά τάνκς στις ΗΠΑ... πως γκαζώνει και πως φρενάρει αυτό το "πράμα"

Κοντά 200 άρματα μάχης και άλλα στρατιωτικά οχήματα μετέφερε τραίνο στη Santa Cruz (προφανώς τα πήγαιναν για άσκηση και όχι για να εισβάλλουν στο Μεξικό :)), που έγινε θέμα συζήτησης στις ΗΠΑ. Η απορία μου είναι πως ξεκινάει και πως σταματάει αυτό το τραίνο;;; Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Ποιός λέτε να έκανε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99;;;

Η Τυποεκδοτική βεβαίως-βεβαίως, στην οποία βασικός μέτοχος με 94% των μετοχών είναι το ΚΚΕ

Αυτό είναι!! Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται... φέσι στους ταλαίπωρους τους προμηθευτές από αυτούς που έχουν λύση σε όλα τα προβλήματα αλλά δεν τις εφαρμόζουν στο σπίτι τους...

Τέλος το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ - Το νέο υπερ-όπλο ΑΚ-12 υποψήφιο για τις ΕΕΔ! (βίντεο) ...!!!

Tέλος παραγωγής για το διασημότερο όπλο όλων των εποχών, το ΑΚ-47 Καλάσνικοφ και τα παράγωγά του, το ΑΚ-74 και το "καραμπινάκι του", αλλά ο διάδοχός του το ΑΚ-12 που παρουσιάστηλε σήμερα από τον ίδο τον Ρώσο πρόεδρο Ν.Μεντβέντεφ υπόσχεται να είναι το ίδιο φονικό, το ίδιο απλό στην χρήση, πιο εύχρηστο, με μεγαλύτερη ακρίβεια, πιο ελαφρύ και ... υποψήφιο στην αξιολόγηση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για το φορητό όπλο που μέσα στην δεκαετία θα αντικαταστήσει το "αρχαίο" G-3, το οποίο "έκλεισε" 37 χρόνια υπηρεσίας στους Κλάδους.

Απαγόρευση της μπούρκας και στην Ολλανδία

Στις αρχές του 2013 αναμένεται να τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση της μπούρκας και του νικάμπ στην Ολλανδία, όπως εκτίμησε η κυβέρνηση της χώρας.

ΜΠΡΑΒΟ! Βρήκε ''θησαυρό'' και τον παρέδωσε!

Αν υπήρχε σχετικός διαγωνισμός σίγουρα θα ήταν υποψήφια - O λόγος για μια 47χρονη που εργάζεται σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος... Η γυναίκα βρήκε μια τσάντα που περιείχε...

«Καμία σχέση» ανάμεσα στους πρόσφατους σεισμούς και το ηφαίστειο της Σαντορίνης

Τελικά η σύγχρονη Ελλάδα μάλλον δεν θα εξαφανιστεί όπως ο μινωικός πολιτισμός: Απαντώντας στους ισχυρισμούς συναδέλφου τους, γεωλόγοι δηλώνουν ότι το ηφαίστειο της Θήρας βρίσκεται μεν σε κατάσταση «ελαφράς ανησυχίας», διαβεβαιώνουν όμως ότι αυτό δεν σχετίζεται με τους πρόσφατους σεισμούς ανάμεσα στην Κρήτη και τη Σαντορίνη.

Μήνυμα στήριξης Καραμανλή σε Σαμαρά!

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις δυνατό μήνυμα στήριξης προς τον Αντώνη Σαμαρά και στην τεράστια προσπάθεια που κάνει για να ξαναφέρει τη Νέα Δημοκρατία ξανά στην κυβέρνηση και τις τύχες της χώρας σε πιο σίγουρα χέρια. Πριν δυο ημέρες, είδε στενό του συνεργάτη ΜΗ κοινοβουλευτικό, στον οποίο ξεκαθάρισε ορθά κοφτά:

H Fitch υποβάθμισε 5 ευρωπαϊκές χώρες

Η Fitch υποβάθμισε

Βέλγιο από AA+ σε AA

Ισπανία από AA- σε A

Δυσαρέσκεια ΔΝΤ για τις προτάσεις των πιστωτών για την Ελλάδα

Συνεχίζονται στην Αθήνα οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους ιδιώτες πιστωτές για το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, με τον πρωθυπουργός Λουκά Παπαδήμο να συναντάται αυτή την ώρα με τον επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλάρα. Ενώ όμως πηγές κοντά στις συνομιλίες «βλέπουν» συμφωνία για το PSI μέσα στο Σαββατοκύριακο, η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ δηλώνει δυσαρεστημένη από τις έως τώρα προτάσεις των πιστωτών, εκτιμώντας ότι δεν θα ήταν επιθυμητό για τους Έλληνες να τις αποδεχτούν.

Επαφές Γιωργάκη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ μετά το αλαλούμ

Ο συντονισμός της δράσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, μετά την εικόνα διάλυσης που παρατηρήθηκε την περασμένη Τρίτη στη Βουλή κατά την ψήφιση άρθρων του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, αποτέλεσε το αντικείμενο των διαδοχικών συναντήσεων που είχε σήμερα π πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, με υπουργούς προερχόμενους από το Κίνημα, καθώς και κοινοβουλευτικά στελέχη.

Καημένε Αγγελόπουλε, τι σού`μελλε να πάθεις....

Αγαπητό taxalia.
Θα ήθελα να απευθύνω μέσω του blog σας, ως απλός, άγνωστος και ανώνυμος πολίτης, έναν ειλικρινή αποχαιρετισμό για τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο,
προφανώς ειλικρινέστερο, από εκείνους των λιβανιστών του και αγιοποιητών του...

Διεργασίες της Κύπρου να κατοχυρώσει τα δικαιώματα της ΑΟΖ

Για τις συμφωνίες που εκκρεμούν και αναμένεται να υπογράψει η Κυπριακή Δημοκρατία με το Ισραήλ, την Αίγυπτο και το Λίβανο, ενημέρωσε τα μέλη της κοινοβουλευτικής επιτροπής Εξωτερικών η υπουργός Εξωτερικών, Ερατώ Μαρκουλή.
Διαβεβαίωσε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, με λεπτούς και προσεκτικούς διπλωματικούς χειρισμούς, προσπαθεί να κατοχυρώσει τα δικαιώματα της ΑΟΖ τής Κύπρου.

Νέος σεισμός (5,4 Ρίχτερ) και στην Ιταλία

Ισχυρή σεισμική δόνηση, 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίτερα (15.54 τοπική ώρα) στη βόρεια Ιταλία.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής και Ηφαιστειολογίας το επίκεντρο είναι στην περιοχή μεταξύ της Πάρμας και του Απενίνο σε βάθος 60,8 χιλιομέτρων.

Eπιχείρηση σκούπα για λαθροζώα στο κτίριο της Κολούμπια

Μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης, συνεργεία του δήμου άρχισαν τον καθαρισμό και την απολύμανση του κτιρίου. Μέχρι στιγμής, έχουν απομακρύνει με φορτηγά μπάζα, σκουπίδια και άλλα αντικείμενα.

Και η Ελλάδα επικύρωσε την ACTA για την πνευματική ιδιοκτησία, δηλ. τον "μεγάλο αδελφό" της SOPA

Εκπρόσωποι 22 χωρών-μελών της ΕΕ, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, επικύρωσαν τελικά την αμφιλεγόμενη διεθνή συνθήκη ACTA, η οποία καλύπτει τη διαδικτυακή πειρατεία και πολλά ακόμα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Απλήρωτοι oi προμηθευτές στα carrefour!! Δεν ξέρουν που να απευθυνθούν!

Καλησπέρα,
Είμαι προμηθευτής των carrefour και είμαι απλήρωτος για 8 μήνες(το ίδιο ισχύει και για άλλους προμηθευτές). Έχουμε καταστραφεί από την πολιτική τους να σε πληρώνουν όποτε θέλουν και όσα θέλουν. Τώρα μάθαμε ότι εκκρεμούν και δύο αιτήσεις πτώχευσης εις βάρος των carrefour και ότι πάει να γίνει το επόμενο Aτλάντικ.

Σε νέα δίκη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την καταδίκη του.

Ο Άρειος Πάγος αναίρεσε την εφετειακή απόφαση με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση ενός έτους με τριετή αναστολή ο τέως περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης και τον παραπέμπει σε νέα δίκη ενώπιον και πάλι του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Ξανασυλλάβανε τον Λάκη!! Αν είναι δυνατόν!! Τρίτη σύλληψη για τον Λάκη Γαβαλά, μέσα στο δικαστήριο!

Σε σήριαλ εξελίσσεται η υπόθεση του γνωστού σχεδιαστή μόδας , Λάκη Γαβαλά, καθώς μετά την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του για χρέη προς το δημόσιο, ύψους 7,5 εκατ. ευρώ, η οικονομική αστυνομία του πέρασε για 3 φορά χειροπέδες.

38 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ

Ήταν 27 Ιανουαρίου του 1974 στην Πάφο... Λίγους μήνες πριν την τουρκική εισβολή όταν η καρδιά πρόδωσε τον Αρχηγό της ΕΟΚΑ! Αλλιώς όλα θα ήταν διαφορετικά. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΓΕΝΗ ΖΩΝΤΑΝΟ!

Ο Γεώργιος Γρίβας, γνωστός και με το ψευδώνυμο Διγενής, ήταν Κύπριος στρατιωτικός. Οργάνωσε και ηγήθηκε του αγώνα των Κυπρίων για ένωση με την Ελλάδα.

Βίντεο: Καλαματιανό ΠΑΣΟΚόσκυλο!! Τι τους ποτίζουν τους ψυχάκηδες και κάνουν έστι;

Δείτε τον παρακάτω να πέρδεται στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, τον λένε Μπρεδήμα και ήθελε να γίνει και δήμαρχος Καλαμάτας. Προσέξτε το μένος του και τι μαλακί@@ λέει:

Η στάση των ακροναυπλιωτών του ΚΚΕ κατά την γερμανική εισβολή τον Απρίλιο του 1941.

Μία απ΄τις συνηθισμένες κατηγορίες των κομμουνιστών προς το μεταξικό καθεστώς ήταν το ότι δεν τους απελευθέρωσε κατά την εσπευσμένη ελληνο-αγγλική υποχώρηση του Απριλίου του 1941 αλλά τους κράτησε φυλακισμένους και τους παρέδωσε στους γερμανο-ιταλούς κατακτητές. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στην περίπτωση των κρατουμένων της Ακροναυπλιάς, όπου βρίσκονταν και πολλά καθοδηγητικά στελέχη του ΚΚΕ.
 Ενδεικτικά βλέπουμε εδώ:

Ξανά στους δρόμους τα ζώα της «Υπατίας»!

Στους δρόμους βγήκαν και πάλι οι μετανάστες της «Υπατίας», προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αθέτηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης, όσον αφορά στο πρόβλημά τους!

Αρχικά, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στη Βασιλίσσης Σοφίας, και ζητούσαν να δουν τον υπουργό, Τάσο Γιαννίτση.

Έχουμε λαλήσει ομαδικώς: Ιερέας και επίτροπος έκαναν ανασκαφές μέσα σε Ιερό Ναό

Συνελήφθησαν  χθες  το βράδυ, στη Φύσκα Κιλκίς, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ενας 53 χρονος και ένας 57 χρονος , σε βάρος των οποίων  σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περι αρχαιοτήτων.

Απίστευτο: Δάσκαλος-ζώο βίαζε και μαγνητοσκοπούσε τις μαθήτριές του στις σχολικές αίθουσες για 14 χρόνια!

Σοκ προκαλεί η είδηση για τον Βρετανό δάσκαλο που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες μέσα στις αίθουσες του σχολείου. Τα θύματά του ήταν 4 κορίτσια, ανάμεσά τους και ένα παιδάκι μόλις 6 χρόνων...

Λέκκας: Πιθανότατα θα έρθουν κι άλλοι μεγάλοι σεισμοί

Το φαινόμενο "δίδυμος σεισμός" αναγνωρίζει ο καθηγητής γεωλογίας του πανεπιστημίου Αθηνών, στη διπλή ισχυρή σεισμική δόνηση του τελευταίου 24ωρου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης.

Ένα... λεωφορείο κατευθύνεται στη Γη!

Πρόκειται για αστεροειδή που έχει μέγεθος όσο ένα λεωφορείο και το απόγευμα θα περάσει ξυστά από τη Γη. Αλλά δε θα πέσει στα κεφάλια μας!

Ο αστεροειδής 2012BX34, μήκους σχεδόν 11 μέτρων ανακαλύφθηκε πρόσφατα.

Σκάνδαλο Λιμενικού Ταμείου Πάρου επί Δημαρχία Ραγκούση-Νταλάρα: Τέσσερα χρόνια μετά...

Πέρασαν τέσσερα χρόνια και ένας μήνας από τότε που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τις πλαστογραφημένες υπογραφές σε διαταγές πληρωμών και σε πρακτικά του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου από υπάλληλο του Δήμου Πάρου.

Από τότε μέχρι σήμερα πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν για αυτό το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε όταν δήμαρχος Πάρου ήταν ο...

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Σόιμπλε: Δεν περιμένουμε χρεοκοπία της Ελλάδας

Μια συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους ιδιώτες πιστωτές της θα συναφθεί πιθανόν αυτό το Σαββατοκύριακο, αν όχι σήμερα, δήλωσε στο Νταβός ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Όλι Ρεν.

Υπάρχει ελπίδα διαφυγής! Βρέθηκαν 11 νέα ηλιακά συστήματα με 26 πλανήτες

11 νέα πλανητικά (ηλιακά) συστήματα που φιλοξενούν συνολικά 26 επιβεβαιωμένους εξωπλανήτες ανακάλυψε το τηλεσκόπιο Κέπλερ της NASA.

Η ανακάλυψη σχεδόν τριπλασιάζει τον αριθμό των άστρων που έχουν βρεθεί να έχουν πάνω από ένα πλανήτη σε τροχιά γύρω τους. Μέχρι σήμερα, έχουν επιβεβαιωθεί 729 εξωπλανήτες και από αυτούς οι 61 έχουν εντοπισθεί από το Κέπλερ.

Νέα Υόρκη: Εγκαινιάστηκε η πρώτη ελληνοαμερικανική βιβλιοθήκη

Tα εγκαίνια της πρώτης ελληνοαμερικανικής βιβλιοθήκης που φέρει το όνομα του ιδρυτή της, κ. Ηλία Νεοφυτίδη πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Νέα Υόρκη. Η βιβλιοθήκη λειτουργεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Μακεδονικών Σπουδών της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής και θα λειτουργεί ως δανειστική αλλά και ως κέντρο μελέτης και έρευνας.

Μα είναι δυνατόν ο Καραμανλής να συνομιλεί καθημερινά με συκοφάντες του;

…Όχι βέβαια. Απλώς όποιος θέλει να συντηρεί το θέμα του “Κακού Καραμανλή” με ψεύδη του παρελθόντος, αυτοπροσδιορίζεται ως “τακτικός συνομιλητής” του. Πιθανότατα να ήταν στο παρελθόν και αυτή την ιδιότητα του να πλασσάρει για να διαρρέει αστικούς μύθους όπως η “αποτυχία του βασικού μετόχου”.

Ιταλία: Πάλι μειωμένο επιτόκιο στα 6μηνα έντοκα γραμμάτια

Με μειωμένο επιτόκιο 1,969% άντλησε 8 δισ. ευρώ, η Ιταλία μέσω έκδοσης 6μηνων εντόκων γραμματίων. Στην προηγούμενη δημοπρασία τον Δεκέμβριο το επιτόκιο ήταν 3,25% και τον Νοέμβριο 6,5%!

Παναποκλειστικό λέμε: Γιατί δεν πήγε καλά η συνεργασία Θέμου Αναστασιάδη και Τριανταφυλλόπουλου;

Δείτε τις εικόνες και θα καταλάβετε… στο


Ακερμαν: «Κούρεμα» σχεδόν 70% προσφέρει το IIF

Η προσφορά του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) είναι για «κούρεμα» του ελληνικού χρέους που κατέχει σχεδόν 70%, αποκάλυψε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank Γιόζεφ Ακερμαν μιλώντας στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό N-TV, ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες το IIF είναι διατεθειμένο να δεχθεί επιτόκιο...

Ναυάγιο Costa Concordia: Πόση αποζημίωση δίνει η εταιρία στους επιζώντες;

Επί μέρες γίνονταν διαπραγματεύσεις μεταξύ της Costa Crociere SpA και αντιπροσώπων ιταλικών καταναλωτικών οργανώσεων, για την αποζημίωσή των 3.206 επιβατών, από 61 χώρες, που εκπροσωπούσαν τους 3.206 επιβάτες του Costa Concordia που ναυάγησε ανοιχτά της νήσου Tuscany. Πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως επετεύχθη συμφωνία που προβλέπει να δοθούν από την Costa, σε κάθε επιβάτη...

Ειρωνεία άγγλων για τον γκαφατζή Κάρολ (βίντεο με απίστευτη γκάφα)

Ξαφνιάστηκαν στην Αγγλία με την μεταγραφή του Κάρολ στον Ολυμπιακό και υποδέχτηκαν το θέμα με ειρωνεία, καθώς ο 35χρονος Βορειοιρλανδός γκολκίπερ θεωρείται γκαφατζής στο Νησί!

"Carroll signs for Olympiacos (honest)", είναι ο τίτλος της «Mirror» που χρησιμοποεί τη λέξη (honest) για να δηλώσει ότι δεν κάνει... πλάκα!

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Τρίτη ο Αντ. Σαμαράς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί την Τρίτη στις 14.30 τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά.

ΝΔ: Σταθερή ΝΔ, καταρρέει το ΠΑΣΟΚ

Η συνεχιζόμενη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ το φέρνει πλέον συμβολικά στην 5η θέση της τρέχουσας καταγραφής των πολιτικών δυνάμεων σύμφωνα με την εκτίμηση εκλογικής επιρροής της εταιρείας Vprc (π. Επίκαιρα, 26/1). Το αποτέλεσμα είναι, η ΝΔ να εγκαθιδρύεται σε δεσπόζουσα θέση κυρίαρχου πολιτικού κόμματος, σε ένα γενικό περιβάλλον πάντως εντεινόμενης δυσαρέσκειας των πολιτών απέναντι και στο σημερινό μεταβατικό κυβερνητικό σχήμα.

Άλλο ένα ψέμμα Βενιζέλου καταρρέει: Με κοινές άνευ ψήφου μετοχές η επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Με κοινές άνευ ψήφου μετοχές, παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Βενιζέλου, θα γίνουν οι αυξήσεις κεφαλαίου των τραπεζών για την επανακεφαλαιοποίησή τους, σύμφωνα με όσα ορίζει το νέο Μνημόνιο και συγκεκριμένα το 10σέλιδο κείμενο που έχει επιδώσει η τρόικα στην κυβέρνηση.

Διαβάστε όλο το μνημόνιο 2 που πρέπει να υπογράψουν τα κόμματα...

Τα θέλει όλα σε ένα πακέτο και τα θέλει τώρα, καθώς τα συνδέει με την υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης. Ο λόγος για την τρόικα και τις απαιτήσεις της, όπως τις αντίκρισαν χθες σε ένα δεκασέλιδο κείμενο που τους μοιράστηκε οι υπουργοί που μετείχαν στο ‘μίνι υπουργικό’ υπό τον Λουκά Παπαδήμο, ενώ έχουν στη διάθεσή τους και οι αρχηγοί των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενόψει της νέας σύσκεψής τους υπό τον πρωθυπουργό, πιθανότατα το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο ebay το παπούτσι της Αυστραλής πρωθυπουργού!

Στο e-bay βρέθηκε, έστω και για λίγο, το παπούτσι της πρωθυπουργού της Αυστραλίας, Τζούλια Γκίλαρντ, η οποία φυγαδεύτηκε χθες από την αστυνομία κατά τη διάρκεια επίθεσης που δέχτηκε από ομάδα Αβοριγίνων διαδηλωτών στην Καμπέρα. Η πρωθυπουργός στην προσπάθεια της να ξεφύγει σκόνταψε και έχασε το παπούτσι της, το οποίο αποτέλεσε... λάφυρο των διαδηλωτών.

Βίντεο: Τι Γιανακκόπουλος και παπαριές... Εκάνγκα! Ο μεγαλύτερος βουτηχτής του κόσμου

Δείτε το απίστευτο θέατρο του ποδοσφαιριστή της Μοζαμβίκης, Εκάνγκα! Το πίστεψε τόσο πολύ ότι τραυματίστηκε που βγήκε και με φορείο:

Αλλαγές στο σύστημα διανομής σχολικών βιβλίων προωθεί το υπουργείο Παιδείας

Στην αλλαγή του συστήματος καταγραφής των αναγκών ανά σχολείο και της διανομής των σχολικών βιβλίων προχωρά το υπουργείο Παιδείας, μετά τις μεγάλες καθυστερήσεις που υπήρξαν φέτος. Στόχος του υπουργείου είναι την επόμενη χρονιά τα βιβλία να διανεμηθούν εγκαίρως και απευθείας στα σχολεία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!Ταλιμπάν εκτελούν στρατιώτες,μποροστά στη κάμερα

Το βίντεο πραγματικά σοκάρει! Με δεμένα μάτια και χειροπέδες ο ένας δίπλα στον άλλο σε ένα λόφο, Πακιστανοί στρατιώτες περιμένουν την εκτέλεσή τους από τους Ταλιμπάν! Δεκαπέντε άνδρες φαίνονται στα πλάνα του βίντεο που κυκλοφόρησαν οι Ταλιμπάν για εκφοβισμό των Πακιστανικών δυνάμεων που δρουν στα σύνορα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι φιλελεύθεροι της Γερμανίας αποδοκιμάζουν τις δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας

Αντιδράσεις εντός του κυβερνητικού σχηματισμού στη Γερμανία προκάλεσαν οι δηλώσεις του Volker Kauder στις οποίες χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις εναντίον της Ελλάδος. Ο ΓΓ των φιλελευθέρων του FDP, Patrick Döring, του επιτέθηκε λέγοντας ότι...

Οι Εχθροί του Ελληνικού λαού!

Έκπληκτοι όλοι οι Έλληνες ( σαν να ακούνε την φωνή του ραδιοφώνου των Αθηνών όταν οι Γερμανοί έμπαιναν στην Ελλάδα το 1941 ) παρακολουθούν τις λυσσαλέες αντιδράσεις και τις φασιστικές δηλώσεις των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια τους να φιμώσουν, απειλήσουν και να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό.

Στην έδρα του ΟΗΕ… εστάλησαν 16 κιλά κοκαΐνης

Δύο δέματα που προέρχονταν από το Μεξικό και περιείχαν συνολικά 16 κιλά κοκαΐνης παραδόθηκαν κατά λάθος την περασμένη εβδομάδα στην έδρα του... ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Τα δύο δέματα, που έφεραν ένα λογότυπο παρόμοιο με αυτό των Ηνωμένων Εθνών, έφτασαν στις 16 Ιανουαρίου. Όταν διαπιστώθηκε τι περιείχαν σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι αμερικανικές αρχές.

Ο κύριος Χρυσοχοίδης προειδοποιούσε για χρεοκοπία από το 2008!!!

...αλλά όταν έφθασε η ώρα δεν διάβασε το Μνημόνιο γιατί,όπως ισχυρίζεται, είχε το πιστόλι στον κρόταφο...

Στις 7-12-2008,επί κυβέρνησης Ν.Δ. ο κύριος Χρυσοχοίδης προειδοποιεί ότι η Ελλάδα από τους χειρισμούς της Ν.Δ. κινδυνεύει να χρεοκοπήσει...Μάλιστα το αναλύει εκτενώς με στοιχεία...
Τώρα θέλει να μας πείσει ότι την ώρα που η χρεοκοπία μας χτυπούσε την πόρτα δεν είδε,δεν διάβασε και δεν ήξερε τίποτα....Πως γίνεται να το ξέρεις από το 2008 και το 2010 να έρχεσαι προ εκπλήξεως...;
Απολαύστε το κύριο Χρυσοχοίδη ως αρθρογράφο...

Α. Σαμαράς: Από τη Ρωσία με αγάπη!

Η θερμοκρασία στη Μόσχα ήταν -14 βαθμούς Κελσίου, κλίμα όχι και τόσο παγωμένο για τους Μοσχοβίτες. Στο προσωπικό γραφείο του Βλαντιμίρ Πούτιν το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό. Μπροστά στο αναμμένο τζάκι, η υποδοχή που επεφύλαξε ο Ρώσος Πρωθυπουργός στον κ. Αντ. Σαμαρά ήταν αρκετά ζεστή.

Ι. Τσουκαλάς (ΝΔ): Υποτιμά το πρόβλημα εφοδιασμού της Ελλάδος με πετρέλαιο ο Ευρωπαίος Επίτροπος Έτινγκερ

«Η αγορά πετρελαίου είναι παγκόσμια και η Ελλάδα μπορεί να εφοδιάζεται και από αλλού. Ειδικότερα, η Ελλάδα διαθέτει μεγάλες μονάδες διύλισης και ως εκ τούτου φαίνεται ότι είναι σε θέση να στραφεί σε εναλλακτικούς προμηθευτές», δήλωσε ο Επίτροπος Ενέργειας, κ. Έτινγκερ, σε απάντησή του στις 16 Ιανουαρίου 2012 στην ερώτηση του Ευρωβουλευτή της ΝΔ, Καθηγητή Ιωάννη Α. Τσουκαλά, μέλους της Επιτροπής Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του Ευρ. Κοινοβουλίου.

Είκοσι μέτρα φωτιά στο νέο Μνημόνιο

Σοκαρισμένοι έφυγαν οι υπουργοί από τη σύσκεψη με τον Λουκά Παπαδήμο. Η τρόικα ζητά τα πάντα. Ως άλλος «μεγάλος αδελφός» μπαίνει στα ενδότερα του ελληνικούς κράτους, της οικονομίας και της κοινωνίας μας. Θέλει PSI- νέο δάνειο και νέα μέτρα σε ένα «πακέτο». Πακέτο το οποίο δόθηκε στην κυβέρνηση μέσα σε δέκα σελίδες.

Κοπή πίτας ΝΟΔΕ Ροδόπης

Λόγω έκτακτων υποχρεώσεων του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, που διοργανώνει η ΝΟ.Δ.Ε. Ροδόπης την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 20:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Ξενία, θα παραστεί ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και κεντρικός ομιλητής, ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Στο "ΣΤΟΧΟ" που κυκλοφορεί

-ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΠΑΔΕΣ... -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ... Η ΖΩΗ ΜΟΥ Η ΖΩΗ ΣΟΥ... ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ...

-ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΕΙΧΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ -ΠΩΣ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ

ΙΜΙΑ 2012 - ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΣΤΙΣ 19:00

Νέος σεισμός 5,2 Ρίχτερ στην Κρήτη (Πιο κοντά στο Ηράκλειο από τον χθεσινό)

Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 03:33 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδος, βόρεια της Κρήτης, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του USGS.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 71 χλμ. βορειοδυτικά του Ηρακλείου και 76 χλμ. βορειοανατολικά του Ρεθύμνου ενώ το εστιακό βάθος ήταν 9 χλμ. όπως και του χθεσινού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η διάρκειά του ήταν μικρότερη από χθες

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές ενώ τόσο η αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου Κρήτης, όσο η Αστυνομική διεύθυνση Χανίων εμφανίζονται καθησυχαστικές.
Δείτε και τα χαρακτηριστικά του:

Θύρα 4 για Ζαγοράκη: "Ο καλύτερος και πιο αρσενικός πρόεδρος"

"Η τελευταία τοποθέτηση του συνδέσμου μας για τα διοικητικά του ΠΑΟΚ ήταν στις 19 Ιουλίου 2011 με αφορμή την υπόθεση Φλωρίδη, σε μια περίοδο όπου έπρεπε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας μας. Δυστυχώς η πίεση που ασκήθηκε εκείνη τη χρονική στιγμή από τους υποστηρικτές (εντός και εκτός ομάδας) του μποέμ «κροίσου» έφερε απανωτά λάθη τα οποία ο σύλλογος πληρώνει ακόμα και δυστυχώς βλέπουμε να τα πληρώνει και μελλοντικά. Το όποιο πλάνο υπήρχε δεν εφαρμόστηκε ποτέ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.