29 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: «Προστασία των ζώων, σημαίνει προστασία της Κοινωνίας και του Πολιτισμού μας»-Οι θέσεις της ΝΔ για τα ζώα συντροφιάς όπως τις εξέφρασε ο υπεύθυνος αγροτικού της ΝΔ

Την Πολιτεία προ των μεγάλων ευθυνών της, για την αποτελεσματική προστασία των ζώων συντροφιάς – που στις σύγχρονες χώρες αποτελεί εδώ και δεκαετίες κοινωνικό κεκτημένο πολιτισμού – έθεσε ο Γιώργος Καρασμάνης από το Βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση επί του σχετικού Νομοσχεδίου.

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ, ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...


Με χιλιάδες Ελληνικές Σημαίες και δάδες δόθηκε το σύνθημα πως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... Και δεν ξεχνάμε ούτε τους μογγόλους, ούτε τους εγχώριους προδότες που οδήγησαν στον θάνατο τους 3 Αξιωματικούς ΜΑΣ... Το "ΑΘΑΝΑΤΟΙ" ακούστηκε μετά τον Εθνικό ΜΑΣ Ύμνο και η πορεία ξεκίνησε με αντίθετη -απο τη συνήθη- κατεύθυνση, καθώς το καθεστώς δεν επέτρεψε την συνηθισμένη διαδρομή... Τίποτε όμως δεν πτόησε τις χιλιάδες των Ελλήνων εθνικιστών και πατριωτών να διαδρανώσουν ακόμη μια φορά το υψηλό τους φρόνημα, παρά τις αντιξοότητες που περνάει η Πατρίδα... Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-2 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το:

Τελειωμένη υπόθεση, το αγγλικό δίκαιο: Ο Βενιζέλος είχε προτείνει αγγλικό δίκαιο και για το προηγούμενο κούρεμα του 21%

Το παρακάτω είναι το γράμμα που έστειλε ο Βενιζέλος (letter of inquery) τον Αύγουστο στους πιστωτές μας προκειμένου να του καλέσει να συμμετάσχουν στο κούρεμα του 21% που είχε αποφασιστεί τότε η ΕΕ. Τότε που κανένας δεν είχε ασχοληθεί, αν και το ποσό των ομολόγων που θα μετατρέπονταν σε αγγλικό δίκαιο θα ήταν μεγαλύτερο αφού το κούρεμα ήταν μόνο 21%, ο Βενιζέλος πρότεινε από μόνος του τα νέα ομόλογα να διέπονται από το αγγλικό δίκαιο

Άρα μην τρέφει κανείς αυταπάτες ότι τώρα υπήρχε έστω και 1% να προτείνει κάτι άλλο... άσε που μετά το δόλωμα του Γερμανού Επιτρόπου θα είμαστε και ευχαριστημένοι. Όπως μπορεί να δει και ο πλέον αδαής σήμερα πλέον κανείς δεν ασχολείται με το δίκαιο και την Τρίτη που ο Παπαδήμος θα ανακοινώσει τη συμφωνία για το PSI θα πούμε και ευχαριστώ που γλυτώσαμε τον επίτροπο χωρίς να μας ενδιαφέρει το δίκαιο των ομολόγων... Με λίγα λόγια δηλ. κάνανε ότι μας κάνουν επί δεκαετίες οι Τούρκοι: Ζητάνε όλο το Αιγαίο για να τους πούμε στο τέλος ευχαριστώ που θα πάρουν μόνο το μισό...

Κλασικές ΠΑΣΟΚιές με τα θύματα της ΝΔ σαν παράπλευρες απώλειες...

Δείτε το έγγραφο που στέλνει το Σεπτέμβριο του 2011, ο Γερμανός Υπ. Οικονομικών προς τον Γερμανικό Σύνδεσμο Βιομηχάνων για να ενημερώσει τα μέλη του για το κούρεμα του 21%, στο οποίο επισυνάπτεται και η επιστολή Βενιζέλου της 25ης Αυγούστου.

Προσέξτε:

σελ. 23 κάτω: Governing Law: English Law
σελ. 26 πάνω: Governing Law: English Law
σελ. 30 πάνω: Governing Law: English Law
Letter of Inquery - Venizelos

Πότε ανασταίνονται νεκροί

Tου Χρηστου Γιανναρα

Zούμε πολυώδυνη κρίση, μας κρίνουν τα γεγονότα. Kρίνεται το τι χτίσαμε τόσα χρόνια, τι κράτος, ποιες σχέσεις κοινωνίας των αναγκών, ποια παιδεία και κατά κεφαλήν καλλιέργεια, τι στόχους βάλαμε στην προσωπική και στην κοινή μας ζωή.

H κρίση μάς κρίνει και μας αποδείχνει ελάχιστα σοβαρούς, σαφώς επιπόλαιους και κοντόφθαλμους, για βουλιμικές αποκλειστικά προτεραιότητες πρωτόγονα εγωκεντρικές. Δεκαετίες τώρα, αποδεχθήκαμε, ηδονικά και απερίσκεπτα, σαν πρώτιστο στόχο και περιεχόμενο ζωής, την κατανάλωση. H χαρά της προσωπικής δημιουργίας, η σπουδή και η γνώση, η αξιολόγηση της ανθρώπινης ποιότητας, η εκλογή αρχόντων της πατρίδας, όλα υποτάχθηκαν στον ένα και μοναδικό στόχο (και νόημα) του βίου: τη μεγιστοποίηση της καταναλωτικής ευχέρειας, τη διευρυμένη βουλιμική απόλαυση.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πανικός στις Βρυξέλλες... μάλλον αναβάλεται η αυριανή σύνοδος

... καθώς οι Ευρωπαίοι άκουσαν ότι από στιγμή σε στιγμή φτάνει ο Γιωργάκης στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος... παραέκατσε βλέπετε στην Ελλάδα και είπε να αλλάξει κλίμα

Σύγκλιση αρχηγών - Βαρύ το κλίμα μετά την συνάντηση

Έπειτα από δύο ώρες και τρία τέταρτα, ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα η σύσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Λ. Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, κκ. Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη.

Το ΚΚΕ "εξηγεί" στα λαϊκά στρώματα την προσφυγή της Τυποεκδοτικής στο άρ. 99... Μιλάμε για πολλές ντομάτες...

Το ΚΚΕ από την ίδρυσή του, ανεξάρτητα από τις συνθήκες της ταξικής πάλης, φρόντιζε πάντα να εξασφαλίζει τον τυπογραφικό μηχανισμό για την ανεμπόδιστη έκδοση του «Ριζοσπάστη» και των άλλων κομματικών εντύπων, αναγκαίων για τη στήριξη των δίκαιων αιτημάτων και αγώνων των εργαζομένων και του λαού, την ιδεολογικοπολιτική δράση και επικοινωνία του με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Stream (AEK - PAOK 19:30)

Λινκς για τον αγώνα:

Λ. Παπαδήμος: Σε απόλυτη σύγκλιση με τους πολιτικούς αρχηγούς

[Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρείς τάχθηκαν εναντίον της κατάργησης 13ου και 14ου μισθού μιας και εκτιμούν ότι η κατάργηση δεν θα προσφέρει τίποτα θετικό]

«Με τους πολιτικούς αρχηγούς βρισκόμαστε σε απόλυτη σύγκλιση για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων και τις θέσεις που θα υποστηρίξουμε» δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά τη σύσκεψη με τους προέδρους ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι η επιτυχής ολοκλήρωση της διπλής διαδικασίας για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση είναι προϋπόθεση για τη χρηματοδότηση της οικονομίας για τα επόμενα χρόνια.

Η «σκιά» της Ελλάδας πάνω από το Νταβός

Η σκιά της Ελλάδας πλανάται για μια ακόμα φορά πάνω από το Νταβός, όπου η αδράνεια της Ευρωζώνης, η οποία καθυστερεί να εφαρμόσει λύσεις για την έξοδο από την κρίση, εξακολουθεί να επικρίνεται από τους περισσότερους παριστάμενους και δη από τους ομιλητές.

Οι "Times" βγάζουν στην φόρα την κατάντια του ελληνικού αθλητισμού

Η κατάσταση στην ελληνική οικονομία και κατ' επέκταση οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν στον αθλητισμό, έγιναν θέμα στους "New York Times".

Η ηλεκτρονική μορφή της Αμερικάνικης εφημερίδας γράφει τα πράγματα με το όνομα τους και βγάζει προς τα έξω τα... ρεζιλίκια μας. "Χρέος, το νέο ολυμπιακό άθλημα" αναφέρεται στον τίτλο του κειμένου, στον πρόλογο του οποίου τίθεται το σοβαρό ερώτημα: "Τι θα γίνει αν η χώρα που θέσπισε τους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχει τους πόρους για να αναδείξει αθλητές Ολυμπιακού επιπέδου";

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση και του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου. Σε λίγη ώρα αναμένεται η δήλωση του πρωθυπουργού, ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί αποχώρησαν από το Μέγαρο Μαξίμου χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδήμος θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε.

«Είμαι μία κρίσιμη μέρα και θα πρέπει να επιστρατεύσουμε όλη τη δυνατή σοβαρότητα και στιβαρότητα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης προσερχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου για την κρίσιμη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, υπό τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος φερόταν έτοιμος να θέσει το δίλημμα προς τους πολιτικούς αρχηγούς και τους βουλευτές των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, να υιοθετήσουν πλήρως το αποτέλεσμα της τελικής διαπραγμάτευσης με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση, ή άλλως να αναλάβουν την ευθύνη να οδηγήσουν τη χώρα σε άμεσες εκλογές, με ορατό τον κίνδυνο της άτακτης χρεοκοπίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός επιθυμεί να μεταβεί τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες έχοντας τη ρητή δέσμευση των τριών πολιτικών αρχηγών ότι αποδέχονται τους περισσότερους από τους βασικούς άξονες της συμφωνίας που διαπραγματεύεται με την τρόικα.

Έτσι εκτιμά ότι θα είναι σε θέση να συζητήσει σε επίπεδο «κορυφής» και να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις οποίες εκκρεμότητες θα έχουν απομείνει.

Αναλόγως της πορείας των διαβουλεύσεων του Σαββατοκύριακου, το επικρατέστερο χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων είναι:

• Οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αλλά και για το PSI, να συνεχιστούν και στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθούν την Τετάρτη ή την Πέμπτη.

• Αμέσως μετά να κατατεθούν προς ψήφιση μία σειρά από ρυθμίσεις, οι οποίες θα είναι «ώριμες» και θεωρούνται προαπαιτούμενο από τους δανειστές για την παροχή νέας βοήθειας, καθώς και η διάταξη για την ενεργοποίηση της Ρήτρας Συλλογικής Ευθύνης, ώστε να ολοκληρωθεί το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

Πάντως, όπως έχει καταστεί σαφές από τους κ. Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη, όλα θα πρέπει να έχουν κλείσει μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι τότε θα πρέπει να δοθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι «έγγραφες δεσμεύσεις» που ζητεί από τους πολιτικούς αρχηγούς η Ευρωπαϊκή Ένωση.

skai.gr

Βεβαιωθήκαμε! Παίρνει ναρκωτικά ο Παπακωνσταντίνου: "Το χρονικό μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης!"

Διαβάστε τι γράφει να φρίξετε:

«Από την υπογραφή του μνημονίου τον Μάιο του 2010, κάθε φορά που υλοποιούνται επίπονα μέτρα, επανέρχεται η ίδια κριτική: δεν το διαπραγματευτήκατε! Είναι μια βαθύτατα λανθασμένη αντίληψη, που είτε απλώς αγνοεί πραγματικά δεδομένα και καταστάσεις, είτε είναι υποκριτική, ψάχνοντας για εύκολες δικαιολογίες για να αποφεύγει τις δύσκολες πολιτικές επιλογές και αποφάσεις που υπαγορεύονται από την τραγική δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Η Courtney Cox λατρεύει τα ντολμαδάκια...

Λάτρης της ελληνικής κουζίνας την οποία γνώρισε μέσα από τη φιλία της με την Jennifer Aniston δηλώνει η 47χρονη ηθοποιός Courtney Cox σε συνέντευξή της που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα». Επίσης, μιλά για τη φιλία της με την Ελληνοαμερικανίδα σταρ, ενώ προβλέπει ότι η Aniston θα γίνει μητέρα... σύντομα.

Έχεις ανακαλύψει την ελληνική κουζίνα μέσα από την Jennifer;

Kατά της παράτασης της κυβέρνησης Παπαδήμου η Λ. Κατσέλη

Μέτρα όπως η μείωση μισθών και συντάξεων αποτελούν λάθος φάρμακο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ενώ επιτείνουν την ύφεση, δηλώνει η πρώην υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη, στον «Τύπο της Κυριακής».

Τα κορίτσια του πόλο τα έδειξαν όλα στον ημιτελικό με τη Ρωσία... μα όλα λέμε!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια του πόλο για το ασημένιο μετάλλιο, για το οποίο χρειάστηκε να τα δείξουν όλα στον ημιτελικό με τη Ρωσία... δείτε τη φώτο:

Στις 21 Μαΐου ξεκινάνε οι πανελλαδικές εξετάσεις-Πότε θα γίνουν οι αιτήσεις;

Τη Δευτέρα 21 Μαΐου θα αρχίσουν οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Δεν ανησυχούμε! Μπουτάρης-Δοξιάδης-Τσούκαλης ετοιμάζουν κόμμα Παπαδήμου

[Λογικό! Όταν δούνε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πουλάει πια θα προσπαθήσουν να ξαναεγκλωβίσουν τους ηλίθιους με τα απομεινάρια του Σημίτη... και χορηγό ΤΟ ΒΗΜΑ]

Ως μήτρα πολιτικών εξελίξεων και αναδιατάξεων στο πολιτικό-κοινωνικό σκηνικό της χώρας φιλοδοξούν να λειτουργήσουν πρωτοβουλίες και ενώσεις προσωπικοτήτων οι οποίες δραστηριοποιούνται ολοένα και συχνότερα όσο βαθαίνει η κρίση που πλήττει τη χώρα.

Εντάξει δε λυθήκαμε κι απ' τα γέλια!! Ο ΚΥΡ σατιρίζει την πολιτική

Δείτε το και εσείς... εμένα πάντως μου φάνηκαν λίγο "κρύα" τα αστεία του ΚΥΡ:
Ο ΚΥΡ σατιρίζει ελεύθερα κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Economist: Η Ελλάδα που γέννησε το δράμα χρέους στην Ευρωζώνη, χρειάζεται μεγαλύτερη μείωση του χρέους της

"Ευρωπαϊκή κρίση χρέους: Τι πρέπει να γίνει με την Ελλάδα" είναι ο τίτλος νέου δημοσιεύματος του Economist, στο οποίο επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως η λύση για το ελληνικό ζήτημα είναι η μεγαλύτερη μείωση του χρέους.

Βίντεο: Χειροβομβίδες κρότου, λάμψης, δακρυγόνα και 300 συλλήψεις στο Occupy Oakland

Δείτε το βίντεο:

Μ. Καραμπέρης: «Αν βγάλω τα βίντεο, θα εξαφανιστεί η Βουλή...»

Βίντεο στα οποία καταγράφονται συναντήσεις και οικονομικές συναλλαγές του «αρχιτοκογλύφου» Μάρκου Καραμπέρη με πολιτικούς, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δικαστές, υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και άλλους κρατικούς παράγοντες προσδίδουν νέα διάσταση στη δράση της «μαφίας της Θεσσαλονίκης».

Συνεχίζονται οι σεισμικές δονήσεις σε Κρήτη-Σαντορίνη

Συνεχίζονται και σήμερα οι σεισμικές δονήσεις στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Κρήτης και της Σαντορίνης.

Η τελευταία σεισμική δόνηση καταγράφηκε στις 08:32 το πρωί της Κυριακής, και η ένταση της ήταν της τάξεως των 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Φώτο: Ατυχήματα συμβαίνουν...

Δείτε τις φώτο:

Τι σκατ@ ναρκωτικά παίρνουν μερικοί που λένε ότι δεν έγινε συνάντηση Πούτιν-Σαμαρά επειδή δεν υπάρχει (ακόμα...) φώτο;

Μερικοί ΠΑΣΟΚοι, χθες μου έστειλαν διάφορες αναρτήσεις κάποιων που αμφισβητούν ότι την Πέμπτη έγινε η συνάντηση Σαμαρά-Πούτιν και λένε κάτι παπαριές ότι "δεν έγινε συναντηση με τον Πούτιν αλλά με τον Ιβανόφ και απλά η ΝΔ θέλει να κοροιδέψει τους ρωσόφιλους καραμανλικούς και τους παραμυθιάζει ότι ο Σαμαράς συνάντησε τον Πούτιν για να τους υποκλέψει την ψήφο"... Μπράβο παιδιά! Καλή η προσπάθεια! Μας ξεβρακώσατε... Τωρα αλλάξτε πλευρό και αφού κόψετε τα ναρκωτικά, δείτε αυτό:
Την είδηση της συνάντησης Σαμαρά-Πούτιν όπως τη δίνουν τα ρώσικα πρακτορεία ειδήσεων ITAR (μετάφραση) και Ria Novosti (μετάφραση)... που δεν ενδιαφέρονται να "κλέψουν τις ψήφους των καραμανλικών"

Και επειδή οι φίλοι δεν ξέρουν και δεν ψάχνουν, να τους πούμε ότι ο Πούτιν προκειμένου να παρακάμψει το αυστηρό ρώσικο πρωθυπουργικό πρωτόκολλο, που προβλέπει συναντήσεις μόνο με πρωθυπουργούς άλλων χωρών, είδε τον Σαμαρά σαν αρχηγός του κόμματος "Ενωμένη Ρωσία" στην σελίδα του οποίου υπάρχει επίσης η είδηση.

Όσο για τη φώτο που τόσο πολύ θέλουν... ας κάνουν μερικές μέρες υπομονή και θα τη δούνε κι αυτή...  

ΥΓ1. Η πλάκα είναι ότι τα γίδια λένε πως ανέλυσαν  "τη ρωσική μπλογκόσφαιρα, αλλά και τα επίσημα κυβερνητικά site"  και "σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάποια αναφορά περί συνάντησης μεταξύ Βλ. Πούτιν και Α.Σαμαρά"... να χαρώ εγώ κάτι αναλυτές της ρώσικης "μπλογκόσφαιρας" που έριξαν μόνο μια ματιά στην αγγλική σελίδα του ρώσου πρωθυπουργού... και αυτό το λένε και ανάλυση...



Βίντεο: Ηχητικό από την κλήση ασθενοφόρου για να παραλάβει τη μαστουρωμένη Ντέμι Μούρ

Δείτε το:

Κυριακάτικες Εφημερίδες

29-1-2012

Χιλιάδες Έλληνες είπαν ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας και τίμησαν τους νεκρούς ήρωες των Ιμίων

Ένα τεράστιο ανθρώπινο ποτάμι, πρωτοφανές για τα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα, πλημμύρισε απόψε τον χώρο γύρω από το Μνημείο των Ιμίων. Η πορεία που ακολούθησε προς την αμερικανική πρεσβεία (η οποία είχε αποκλειστεί από κλούβες της αστυνομίας) ξεπέρασε κατά πολύ την πολυδιαφημισμένη πορεία του Πολυτεχνείου. Δείτε το βίντεο: