30 Ιανουαρίου 2012

Όργιο σπατάλης στο ΟΑΚΑ

Όργιο σπατάλης σημειώνεται την τελευταία επταετία στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σταδίου Λάζαρος Γρύλλης παραδέχθηκε ότι ο μέσος όρος των τακτικών αποδοχών των υπαλλήλων πριν από τις περικοπές ξεπερνούσε ακόμα και τις 3.000 ευρώ, ενώ σήμερα ο κατώτερος μισθός κυμαίνεται στα 1.900 ευρώ. Σημειώνεται ότι ο κατώτατος μισθός στο δημόσιο ανέρχεται στα 780 ευρώ.

Αντί να τον φουσκώνουν τον Χάρρυ Κλύνν ας του πούνε πως λειτουργεί το θέμα

"Η Μέρκελ μπλόκαρε το λογαριαμό του Χάρρυ Κλύνν" λέει ο Χατζηνικολάου, ενώ ο ίδιος ο Χάρρυ Κλυνν λέει πως κάποιος έλληνας καλοθελητής τον κάρφωσε στο Facebook για τη φώτο της Μέρκελ με τη σβάστικα... Αντί να τον φουσκώνουν τον άνθρωπο οι διάφοροι τυχαίοι ας του πει κάποιος ότι...

Βίντεο: Μην επικαλείσαι το όνομα του Θεού αν δεν υπάρχει λόγος...

Δείτε τη φοβερή σύμπτωση όταν ο τενίστας φωνάζει εκνευρισμένος "God" :)

Μισθοί σε ελεύθερη πτώση


Μισθοί σε ελεύθερη πτώση

Μελέτη του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας & Ανθρώπινου Δυναμικού παρέδωσαν στην τρόικα οι επιτελείς του υπουργείου Εργασίας, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η μείωση που έχουν υποστεί οι μισθοί στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα μετά την εφαρμογή του μνημονίου μέχρι και σήμερα, δηλαδή σε διάστημα 20 μηνών προκύπτουν οι εξής μειώσεις:

Η ισχυρότερη διατρητική βόμβα των ΗΠΑ ανεπαρκής κατά του Ιράν

Η μεγαλύτερη συμβατική βόμβα στο αμερικανικό οπλοστάσιο, σχεδιασμένη να διαπερνά δεκάδες μέτρα τσιμέντου, πετρώματος ή ατσαλιού, δεν μπορεί να καταστρέψει τις νέες, ενισχυμένες πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, παραδέχεται ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Λίο Πανέτα.

Σε δημοπρασία αποκτήθηκαν Καναβάρο, Φάουλερ, Κρέσπο, Πιρές και Οκότσα

Ένα από το πιο συνηθισμένα φαινόμενα είναι η δημοπρασία έργων τέχνης και πολύτιμων αντικειμένων.

Στην Ινδία προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και έβγαλαν στο σφυρί (αλλά και από τη ναφθαλίνη)... ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης όπως ο Φάμπιο Καναβάρο, ο Ερνάν Κρέσπο, ο Ρομπέρτ Πιρές, ο Τζέι Τζέι Οκότσα και ο Ρόμπι Φάουλερ, οι οποίοι αποκτήθηκαν με αυτό τον... πρωτοφανή τρόπο από τις πέντε ομάδες που απαρτίζουν τη νέα ποδοσφαιρική Λίγκα που αρχίζει τον επόμενο μήνα.

Στη φυλακή ο Λάκης... τουλάχιστον να τον βάλουν σε κελί με άλλους

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς μετά την απολογία του ενώπιον της 3ης ειδικής ανακρίτριας για την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της μη καταβολής ΦΠΑ.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας, γνωστός στον κόσμο της μόδας, συνελήφθη στα δικαστήρια της Ευελπίδων την Παρασκευή αμέσως μετά την αναβολή της δίκης του στο Αυτόφωρο για χρέη προς το Δημόσιο ύψους περίπου 7,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο Εφραίμ

[Σημειώστε ότι σήμερα οι Διευθυντές Κορυδαλλού και Χαλκίδας "έκλεισαν" τις φυλακές λόγω ασφυκτικής υπερπλήρωσης... κατά τ' αλλα ο Εφραίμ πρέπει να μένει μέσα]

Την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους ζητά ο ηγούμενος Εφραίμ, από την την ανακρίτρια της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου Ειρήνη Καλού.

Ρίχνει τους τόνους η Γερμανία για τον «Επίτροπο Προϋπολογισμού»

Ρίχνει τους τόνους η Γερμανία αναφορικά με τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ήθελε να θεσπίσει έναν «επίτροπο προϋπολογισμού», ο οποίος θα είχε το δικαίωμα του βέτο στη δημοσιονομική πολιτική της ελληνικής κυβέρνησης.

Βίντεο: Χριστιανόπουλος πάλι...

Άπαιχτος:

Τσιρίζει η λούγκρα ο Βαξεβάνης για να διαφημίσει την μηδενική τηλεθέασης εκπομπή του

Τσιρίζει από το μεσημέρι ο γνωστός κομπλεξικός Κ. Βαξεβάνης ότι ο Εφραίμ μετά από δεκάδες εκπομπές και παπαριές που έχει ακούσει, θυμήθηκε, λες και δεν έχει άλλα προβλήματα από το να ψάχνει να βρει τι θα πει ο καραγκιόζης στις εκπομπές του, να του στείλει εξώδικο, το οποίοι εννοείται πως...

ΑΝΤΩΝΗ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ?

    Οι κατασκευαστικές εταιρίες ανακοίνωσαν ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ στις τιμές των διοδίων.Το πετρέλαιο και η βενζίνη πήραν την ανηφόρα.
    Εσύ κ.Σαμαρά που στηρίζεις την ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ έμαθες τίποτα?Άκουσες τίποτα?
    Δεν πειράζει ΟΟΟΟΟΤΑΝ πάρεις την κυβέρνηση θα τα διορθώσεις ΟΛΑ.

     Υ.Γ. Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε πλέον με τους ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ.

10 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να ζήσεις πολλά (και καλά) χρόνια

Δεν είναι θέμα μόνο γονιδίων αλλά και τρόπου ζωής. Αν θέλεις να ζήσεις πολλά και καλά χρόνια, πρέπει να αρχίσεις να αποκτάς καλές συνήθειες. Αν και είναι πιο πιθανό να φτάσεις τα 100 (λέμε τώρα), αν έφτασαν και οι γονείς σου σε αυτήν την ηλικία, ορισμένες συνήθειες θα σε βοηθήσουν να ζήσεις περισσότερο (στο μέγιστο που προβλέπεται από το DNA σου τέλος πάντων). Διάβασε τις 10 πιο σημαντικές.

1. Μην πέσεις στην απραξία  

Διαρροές ύδατος ανακαλύφθηκαν στη Φουκουσίμα

Πάνω από 600 λίτρα ύδατος έχουν διαρρεύσει από το πυρηνικό εργοστάσιο στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, γεγονός που ανάγκασε την εταιρία που το διαχειρίζεται να διακόψει την ψύξη των αντιδραστήρων με τη χρήση μιας δεξαμενής απόθεσης αναλωθέντος καυσίμου, ωστόσο δεν πιστεύεται ότι το μολυσμένο νερό κατέληξε στον ωκεανό, σύμφωνα με την εταιρία και ιαπωνικά ΜΜΕ.

Τι να τον κάνουμε τον ναζί επίτροπο ρε μαλάκ@@ Ευρωπαίοι;; Εδώ είναι βαλκάνια (φώτο)

Και κάνουμε ότι γουστάρουμε!
Σιγά μη βάλουμε νταβατζήδες στο κεφάλι μας:

Μεγαλοπρεπή κολοτούμπα Μανδραβέλη για τη λάσπη που εκτόξευσε ότι δεν έγινε συνάντηση Σαμαρά-Πούτιν

Μέχρι και ο Πάσχοντας Μανδραβέλης, εκτός από τον αθεράπευτο ΠΑΣΟΚο υβριστή και ταυτόχρονα γλύφτη του Μητσοτάκη του parapolitiki.com, βγήκε να αμφισβητήσει την συνάντηση Σαμαρά-Πούτιν:

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση για τα Ίμια

Στην πλατεία Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν σήμερα στις 7:30 το απόγευμα, μέλη του Πατριωτικού Συλλόγου και Κέντρου Ελληνικών Μελετών «Θερμοπύλες» για τα Ίμια.

Οι συγκεντρωμένοι θα αποδώσουν φόρο τιμής στους τρεις νεκρούς των Ιμίων, και θα διαμαρτυρηθούν για το «ξεπούλημα της Εθνικής μας κυριαρχίας»
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης

Έπιασαν βιοτέχνη που χρωστούσε στο δημόσιο 1,2εκ.€!

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του εκκρεμούσε ένα ένταλμα σύλληψης του Ειδικού Ανακριτή του Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης...

Συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 58χρονος ιδιοκτήτης βιοτεχνίας βαφής ενδυμάτων,για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο κατ΄εξακολούθηση.To ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό του 1.231.440 ευρώ.

Ιταλία: Φθηνότερη άντληση 7,5 δισ. ευρώ από τις αγορές... Το ξανάπαμε: Μόνο εμείς πατώσαμε... ας είναι καλά ο ΓΑΠ

Η Ιταλία διέθεσε σήμερα σε δημοπρασία ομόλογα αξίας 7,5 δισ. ευρώ με χαμηλότερο κόστος δανεισμού σε σχέση με τις τελευταίες δημοπρασίες.

Άλλη μια "καλή" λύση για αντιμνημονιακούς: ΔΗΜΑΡ με Ρεπούση στο τιμόνι


[Να άλλη μια καλή λύση για τους αντιμνημονιακούς φίλους μου που έχουν απογοητευτεί από τη ΝΔ: ΔΗΜΑΡ με Ρεπούση και ποιος τη γαμα@@ τη Σμύρνη...; ]

Υποψήφια με τη ΔΗΜ.ΑΡ. στην Α΄Θεσσαλονίκης θα είναι η Μαρία Ρεπούση, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας και Ιστορικής Εκπαίδευσης, στον Τομέα Κοινωνικών και Πολιτισμικών Σπουδών στο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής τουΑριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Βασούλα:«Δεν είναι εύκολο να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ»... αλλά που ξέρεις; Μπορεί να χιονίσει αγγούρια

«Θα έπρεπε εμείς να έχουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο. Να βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να δεχόμαστε οτιδήποτε μας λένε και σε λίγο βέβαια να αποδεικνύεται ότι δεν έχουν υλοποιηθεί αυτοί οι στόχοι. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθούμε μια πολιτική που οδηγεί στην ύφεση για να λέμε ότι θα αυξήσουμε τα έσοδα και θα μειώσουμε περαιτέρω τις δαπάνες», τόνισε η Βάσω Παπανδρέου αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Άντε πάλι τα ίδια οι τροχονόμοι: Το ΙΡΑΝ βρίσκεται κοντά στην κατασκευή ατομικής βόμβας... όπως και ο Σαντάμ

Το Ιράν θα μπορούσε να κατασκευάσει πυρηνική βόμβα μέσα σε διάστημα 12 μηνών, εκτίμησε ο αμερικανός υπουργός Άμυνας Λίον Πανέτα. «Η Τεχεράνη θα χρειαστεί δύο έως τρία χρόνια για να βρει έναν τρόπο για την ανάπτυξή του», είπε ο Πανέτα σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

ΓΑΠ: 30.000 ευρώ για δυο ταξιδάκια με την κουστωδία

250 ευρώ το δωμάτιο πληρώναμε στα κοπρόσκυλα (ζητάω συγγνώμη απ' τα αδέσποτα...). Δείτε τι αποφάσεις:

Έλυσε το δίλημμα ευρώ ή δραχμή: Ζήτησε φακελάκι σε χρυσές λίρες

Τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για το άνοιγμα από το ΣΔΟΕ, τραπεζικών λογαριασμών γιατρών που περιέχουν ολόκληρες περιουσίες ενώ συχνά είναι και τα περιστατικά επ΄αυτοφόρω σύλληψης λειτουργών του Ιπποκράτη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Γιατροί που απαιτούν το παραδοσιακό φακελάκι, έχουν χάσει τον ύπνο τους και ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους απαίτησης του καθιερωμένου «δώρου».
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, γνωστός χειρούργος σε μεγάλο περιφερειακό νοσοκομείο της χώρας.

Φάκελο για τα «μυστικά κονδύλια» κατέθεσε ο Αλ. Τσίπρας

Δίωρη κατάθεση στον αναπληρωτή οικονομικό εισαγγελέα Σπύρο Μουζακίτη έδωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για το θέμα των απορρήτων δαπανών.

Πήγε μόνος του στο τμήμα να συλληφθεί για χρέη στο δημόσιο... αφού αύριο θα είναι "καθαρός" και ελεύθερος, γιατί να μην πάει

Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου, ένας 67χρονος , διευθύνων σύμβουλος εταιρείας, που δραστηριοποιείται στην παρασκευή και διανομή σκυροδέματος, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση κατά την χρονική περίοδο από 01-12-2006 έως 30-11-2011.

Ακόμα γελάνε οι μπασκέτες μ' αυτή τη βολή!

Δείτε το βίντεο του παιχταρά του ΝΒΑ που μάλλον ξέχασε να πάρει τα χάπια του:

Πάει κι αυτό...Alpha-Eurobank: Αντικρουόμενες ανακοινώσεις περί καθυστέρησης της συγχώνευσης

Στο ψυγείο δείχνει να μπαίνει – τουλάχιστον προσωρινά - η συγχώνευση των δύο μεγάλων εγχώριων τραπεζών Alpha Bank και Eurobank, μετά τη σημερινή ανακοίνωση της πρώτης, στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή «ακριβές χρονοδιάγραμμα» για την ολοκλήρωση του επιχειρηματικού ντιλ, που έχει ήδη πάρει έγκριση από Επιτροπή Ανταγωνισμού στις 23 Ιανουαρίου.

Γιωργάκης στις Βρυξέλλες: Τι να τον κάνουν τον Επίτροπο οι Έλληνες όσο έχουν εμένα με τα opengov;

Ερωτηθείς σχετικά με την υπόθεση της Επιτροπείας ο Γ. Παπανδρέου απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι γερμανική ιδέα, υπάρχει στις συζητήσεις εδώ και καιρό. Ή θα πορευθούμε δημοκρατικά και η κάθε χώρα θα είναι υπεύθυνη για τις δημοσιονομικές και τις άλλες πολιτικές της ή θα υπονομεύσουμε τη δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη. Η άποψή μου είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερη δημοκρατία και όχι λιγότερη».

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Επότροπος Οθων

«Επίτροπος Όθων»: Με αυτόν τον τίτλο σχολιάζει η Frankfurter Allgemeine Zeitung την προταθείσα από το Βερολίνο τοποθέτηση οικονομικού επιτρόπου της ΕΕ για τον έλεγχο των ελληνικών δημοσιονομικών. «Ο κρατικός επίτροπος για την Αθήνα είναι για τη Γερμανία μόνο ένας περισπασμός από την εσωτερική πολιτική», σημειώνει η εφημερίδα επιχειρώντας έναν παραλληλισμό της ελληνικής κρίσης χρέους με την αντίστοιχη ορισμένων γερμανικών κρατιδίων, όπως για παράδειγμα του Βερολίνου.

Σύλληψη 27χρονου για χρέη 281.000! Πότε πρόλαβε ο κερατάς;;;

Μία ακόμη σύλληψη έγινε στην Πάτρα για χρέη προς το Δημόσιο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 27χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές οφείλει περισσότερα από 281.000 ευρώ.
Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Λοβέρδος: "Δεν ανήκω σε αυτούς που βούλιαξαν τη χώρα"... εγώ απλά γάμη@@ την υγεία

Αιχμές, που στοχεύουν κυρίως στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, άφησε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο κύριος "θα γίνει μακελειό αν στείλετε στο δικαστήριο τον Παπανδρέου", λέγοντας:

Βίντεο-Occypy DC: Τον πιάσανε με τις πυτζάμες

Δείτε το βίντεο:

Μ. Γλέζος: Οι Γερμανοί μας τιμωρούν επειδή τους κατέβασα τη σημαία... Α! Και τα Σκόπια τα λένε Μακεδονία... (βίντεο)

[Είναι κι αυτό μια επιλογή για τους φίλους: Ψήφο στον αντιμνημονιακό και γιαλαντζί αντιστασιακό Γλέζο (εδώ και εδώ) που εδώ και 40 χρόνια λέει τα Σκόπια "Μακεδονία"...]

Καταπέλτης ήταν ο Μανώλης Γλέζος γι’ άλλη μια φορά μιλώντας για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ενώ ζήτησε από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο συνάντηση για το θέμα.

Κουκιάδης διαψεύδει το Spiegel: Ορθολογιστικά έγιναν οι υπολογισμοί των αξιών των αποκρατικοποιήσεων... αλλά γιατί δεν έχει εισπραχθεί ούτε ευρώ, δεν μπορεί να μας πει

Για επενδυτικό ενδιαφέρον όσον αφορά τον ΟΠΑΠ και τα κρατικά λαχεία έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου) και καθηγητής εργατικού δικαίου Γιάννης Κουκιάδης μιλώντας στην εκπομπή ΣΚΑΪ Τώρα. «Έχουμε προχωρήσει με τις ιδιωτικοποιήσεις του ΟΠΑΠ και των λαχείων, υπάρχει ενδιαφέρον» σημείωσε.

Λύθηκε το μυστήριο των εξαφανισμένων ηλεκτρονίων στη ζώνη Βαν Άλεν

Ελληνικής καταγωγής επιστήμονας συμμετείχε στην ερευνητική ομάδα.

Ένα ακόμα βήμα για την καλύτερη κατανόηση και την πρόβλεψη των φαινομένων του διαστημικού καιρού αποτελεί η εξήγηση, μετά από προσπάθειες πολλών ετών, της αινιγματικής έως τώρα εξαφάνισης των ενεργητικών ηλεκτρονίων στην εξωτερική ζώνη ακτινοβολίας «Βαν Άλεν» της Γης (φώτο).

SPD: «Δύναμη κατοχής ο Επίτροπος στην Ελλάδα»

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο απέρριψε ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) στη Γερμανία, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, την πρόταση τοποθέτησης Επιτρόπου στην Ελλάδα, εκτιμώντας πως μία τέτοια κίνηση «θα εξουδετέρωνε την δημοκρατία» και ο Επίτροπος θα εκλαμβανόταν ως «δύναμη κατοχής».

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέμε!!! Φώτο του Σαμαρά με τον Πούτιν

Σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα την φώτο του Σαμαρά με τον Πούτιν:

Κάτω τα χέρια από τα ταξίδια του Γιώργου ρε αλήτες ΠΑΣΟΚοι!!!

Εισηγήσεις να μην μεταβεί αυτή την εβδομάδα στο Ισραήλ, όπου έχει προσκληθεί από το Ισραηλινό Ινστιτούτο, δέχεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Σύμφωνα με Τα Νέα, αρκετά στελέχη του κόμματος πρότειναν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παραμείνει στην Αθήνα και να αναλάβει πρωτοβουλίες, κρίνοντας ότι, εν όψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και μεσούσης μιας από τις κρισιμότερες περιόδους για το μέλλον της χώρας, το κόμμα πρέπει να έχει παρόντα αρχηγό.

Πάντως, συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ έλεγαν ότι...

Ένας στους δύο ιδιοκτήτες ακινήτων δεν μπορεί να πληρώσει φόρους και στεγαστικό δάνειο

Ένας στους δύο ιδιοκτήτες ακινήτων δηλώνει αδυναμία να ανταποκριθεί στα φορολογικά βάρη (ΦΑΠ, τέλος ακινήτων κ.λπ.) το 2012, ενώ το ίδιο ποσοστό αναφέρει ότι δεν θα μπορέσει να πληρώσει ούτε τις δόσεις του στεγαστικού του δανείου, ενώ ήδη ένας στους έξι καθυστερεί τις πληρωμές των δόσεων.

Ο Γκιουλέκας να πράξει το αυτονόητο

Σήμερα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012, στις 2μμ στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, θα συζητηθεί το θέμα της διοργάνωσης των εκδηλώσεων «Θεσσαλονίκη 2012», μετά και τις παραιτήσεις των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού.
Η υπόθεση σε ότι αφορά τον Δήμο έχει γελοιοποιηθεί ήδη αρκετά. Η διοίκηση του δήμου, απολαμβάνει τη γελοιοποίηση του θεσμού, γιατί..
τα μέλη της πιστεύουν ότι η Θεσσαλονίκη δεν απελευθερώθηκε, αλλά παραδόθηκε από τους ειρηνόφιλους Τούρκους. Αυτή είναι η άποψη της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, τι να κάνουμε; Πιστεύουν οι άνθρωποι ότι είναι....

Ρώσοι ενδιαφέρθηκαν για Αθανασιάδη - Ανησύχησαν στον ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον από ομάδα της Ρωσίας για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη έχει προκύψει στον ΠΑΟΚ, κάτι που προκάλεσε την ανησυχία των ανθρώπων της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδα της Ρωσίας, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Τώρα υπάρχει και ιατρικό επιχείρημα: Το στοματικό σεξ είναι επικίνδυνο για τους...άνδρες

Ο ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτων HPV που προκαλεί καρκίνο του τραχήλου και κονδυλώματα στις γυναίκες, με το στοματικό σεξ, μπορεί να μεταφερθεί και να μολύνει και την στοματική κοιλότητα των ανδρών ή εν πάση περιπτώσει του ερωτικού συντρόφου μιας γυναίκας που το έχει.

Ο Βλαδίμηρος, ο Εφραίμ και ο Σαμαράς



Τις τελευταίες μέρες αναπτύσσεται μια φιλολογία σχετικά με την επίσκεψη Σαμαρά στη Ρωσία και ειδικότερα την συνάντηση του με τον πρωθυπουργό της μεγάλης, ομόδοξης και φίλης χώρας.

Κάποιοι μάλιστα βλακωδώς ισχυρίζονται πως η συνάντηση Πούτιν Σαμαρά δεν έγινε και πως οι σχετικές πληροφορίες διοχετεύονται από την Συγγρού, προς εξαπάτηση των δεξιών πατριωτών, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα κάγκελα μετά τις αλλεπάλληλες υποχωρήσεις Σαμαρά.

Η αλήθεια όμως είναι η εξής:

Αντιολισθητικές αλυσίδες σε πολλά σημεία της Βόρειας Ελλάδας

Δριμύ ψύχος επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα, όπου καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας επικράτησαν συνθήκες παγετού.

Στη Θεσσαλονίκη το πρωί ο υδράργυρος έπεσε στους -4 βαθμούς Κελσίου, ενω υπό το μηδέν ήταν οι θερμοκρασίες σε όλες τις πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, με τη χαμηλότερη να καταγράφεται στις Σέρρες (-5 βαθμοί Κελσίου).

Άλλη μια ΠΑΣΟΚική διαπραγμάτευση-Κουκιάδης στο Spiegel: Στην τύχη καθορίστηκαν τα αρχικά ποσά των «50 δις αποκρατικοποιήσεων»

Σε αθέτηση της ελληνικής υπόσχεσης για άντληση εσόδων ύψους 50 δισ. ευρώ από αποκρατικοποιήσεις αναφέρεται σε δημοσίευμα της Δευτέρας το γερμανικό Spiegel.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται δηλώσεις του πρόεδρου του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Γιάννη Κουκιάδη, τα αρχικά ποσά για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έχουν καθοριστεί στην τύχη [ο ίδιος το διαψεύδει πάντως].

Τουρκική κορβέτα κόβει βόλτες στις Κυκλάδες... αφού δεν είναι γερμανική δεν τρέχει κάστανο

Σε νέα προκλητική κίνηση προέβη η Τουρκία καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΓΕΕΘΑ η τουρκική κορβέτα BΑNDIRMA, προερχόμενη από Ανατολική Μεσόγειο, κινούμενη αρχικά μεταξύ Ν. Κάσου και Ν. Κρήτης και στη συνέχεια Βόρεια Κρήτης σε διεθνή ύδατα, εισήλθε την 29 Ιανουαρίου (20:15) σε ελληνικά χωρικά ύδατα μεταξύ Ν. Μήλου και Ν. Φολέγανδρου.

Χ. Ιγκλέσιας: «Μόρφωμα τύπου μαφίας τα Κατεχόμενα»

«Μόρφωμα τύπου μαφίας» χαρακτηρίζει το παράνομο καθεστώς στο τουρκοκρατούμενο τμήμα της Κύπρου, ο Ισπανός τραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας, στη μήνυση που κατέθεσε κατά των αρχών του ψευδοκράτους, διεκδικώντας αποζημίωση 10 εκατ. δολαρίων, επειδή επιχείρησαν να τον παραπλανήσουν προκειμένου να πραγματοποιήσει συναυλία, σε ξενοδοχείο της κατεχόμενης Κερύνειας.

Σ. Κεδίκογλου: Ρωσικό ενδιαφέρον για ενέργεια - τουρισμό

Το ενδιαφέρον των Ρώσων στον ενεργειακό τομέα, τον τουρισμό, αλλά και στις ιδιωτικοποιήσεις κυρίως της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ, μετέφερε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.

Προσύμφωνα για τη νέα δανειακή σύμβαση και το «κούρεμα»

Προσύμφωνα για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση αναμένεται να υπογραφούν εντός της εβδομάδας, με το «κλειδί» των εξελίξεων να είναι η συμφωνία με την τρόικα στο νέο μνημόνιο, για το περιεχόμενο του οποίου εκδηλώνονται τεράστιες αντιδράσεις.

Σε ό,τι αφορά το PSI η συμφωνία έχει επέλθει ως προς τα επιτόκια των νέων ομολόγων και το «spread ανάπτυξης» με το οποίο θα αναπροσαρμόζονται, και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην επιβεβαίωση των επίσημων ανακοινώσεων ότι απομένουν τα νομικά και τεχνικά ζητήματα.

Γαλλογερμανικά παιχνίδια ενόψει της συνόδου

Mόλις μια χώρα διαφωνεί στο να δοθεί καθεστώς παρατηρητή στα κράτη εκτός ευρωζώνης της ανατολικής Ευρώπης, στη νέα διακυβερνητική συνθήκη, είπαν διπλωμάτες στη EurActiv. Οι ηγέτες της ευρωζώνης θα συναντηθούν τη Δευτέρα (30 Ιανουαρίου) για να συμφωνήσουν στη συνθήκη που θα επιβάλει μεγαλύτερη δημοσιονομική πειθαρχία.

Ο γερμανικός Τύπος για τα περί επιτροπείας

Η πρόταση διορισμού επιτρόπου στην Ελλάδα απασχολεί σήμερα το γερμανικό Τύπο. «Επίτροπος περικοπών για την Αθήνα;» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine, ενώ η Welt κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο που τιτλοφορεί «Το Βερολίνο θέλει τον έλεγχο στον προϋπολογισμό της Αθήνας».

Τώρα μας λένε τι πρέπει να κάνουμε και οι Βούλγαροι!! Κατάργηση 100.000 θέσεων εργασίας προτείνει στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Βουλγαρίας

Την κατάργηση τουλάχιστον 100.000 θέσεων εργασίας προτείνει στην ελληνική κυβέρνηση ο νέος πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλεβνέλιεφ, χαρακτηρίζοντας τη χώρα του υπόδειγμα για την Ελλάδα στην πολιτική περιορισμού του χρέους.

Ισχυρή έκρηξη σε σύνδεσμο του ΠΑΟ, στο κέντρο της Πάτρας

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε δέκα λεπτά πριν τη μια τα ξημερώματα στην Πάτρα, σε κλαμπ φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στην οδό Σαχτούρη.


Έντρομοι οι κάτοικοι πετάχθηκαν από τα σπίτια τους, καθώς η έκρηξη ήταν ισχυρή και στο σημείο επικράτησε πανικός ενώ δεκάδες σπίτια και καταστήματα υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές.

Δεν έχουν τελειωμό τα χαράτσια: Έρχονται ΕΤΑΚ και ΦΑΠ για 2009, 2010 και 2011

Ξεκινά μέσα στις επόμενες ημέρες η αποστολή των ειδοποιητηρίων για το ΕΤΑΚ του 2009, καθώς και για το ΕΤΑΚ του 2010 και του 2011.

Στην αποστολή των εκκαθαριστικών, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο, θα υπάρξει χρονική απόσταση ώστε να μην κληθούν οι φορολογούμενοι να τα πληρώσουν όλα μαζί.

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Γράφει ο Β.Α. Κόκκινος

Σε όλα τα κράτη, τα εκ του νόμου οριζόμενα ως εγκλήματα τιμωρούνται. Όχι μόνον τα εκ δόλου, αλλά και τα εξ αμελείας τελούμενα. Στην Κίνα μάλιστα και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας έχει επιβληθεί ποινή θανάτου (βλ. πολύ ενδιαφέρουσα διατριβή Γεωργίου Πλαγιαννάκου, επ. Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου με τίτλο «Δικαστές και Δικαιοσύνη» εκδ. Νομικής Βιβλιοθήκης). Στην πατρίδα μας και αν διαλυθεί η χώρα, καμία κύρωση δεν επιβάλλεται στον υπεύθυνο και υπαίτιο πρωθυπουργό, εκτός από την καταψήφισή του. Έστω και εάν η πολιτική του ισοδυναμούσε με προδοσία. Είναι αυτό δίκαιον και πρέπον;

Βίντεο με πολύ γέλιο: Ημίγυμνη διαμαρτυρία στο Νταβός

Οι γνωστές ουκρανέζες φεμινίστριες-ακτιβίστριες χτύπησαν και στο Νταβός. Προσέξτε που για τρεις ημίγυμνες οι Ελβετοί έφεραν ΜΑΤ με ασπίδες :)). Δείτε το βίντεο:

Όταν το θράσος είναι νοοτροπία και θεσμός

george-croped.jpgΓιώργος Καισάριος

Το τί ακριβώς εννοούσε ο κύριος Λοβέρδος με το “θα γίνει μακελειό αν κάποιος πειράξει τον κύριο Παπανδρέου”, θα πρέπει να το διευκρινίσει. Επίσης θα πρέπει να διευκρινίσει ποιον έχει αποδέκτη αυτή η απειλή (διότι εγώ έτσι το εκλαμβάνω), όταν η δικαιοσύνη είναι αυτή που ενδέχεται να κάνει το “πείραγμα”.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα πρέπει να αποφασίσει μεταρρυθμίσεις ή χρεοκοπία

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προειδοποίησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Wall Street Journal ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να λάβει άλλα χρήματα από την ευρωζώνη αν δεν εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχουν ανακοινωθεί.

Διχασμένα τα γερμανικά κόμματα για Επίτροπο στην Ελλάδα

Διχασμένες εμφανίζονται οι πολιτικές δυνάμεις στην Γερμανία σχετικώς με την πρόταση που φέρεται να έχει υποβάλει η γερμανική κυβέρνηση για ορισμό Επιτρόπου, ο οποίος θα ελέγχει την εφαρμογή του προϋπολογισμού στην Ελλάδα.

Χρεοκοπία εντός του ευρώ, υποχρεωτικό haircut πάνω από 50%, πληρωμή CDS, η ΕΕ θα ασκεί την οικονομική πολιτική ενώ θα υπάρχει και σχέδιο ανάπτυξης…

Σχεδιάζεται  με ιδιαίτερη μυστικότητα το plan Β για την Ελλάδα – Περιλαμβάνει χρεοκοπία εντός του ευρώ, υποχρεωτικό haircut που θα ξεπεράσει το 50%, πληρωμή των CDS, η Γερμανία θα ασκεί την οικονομική πολιτική ενώ θα υπάρχει και σχέδιο ανάπτυξης… Το plan Β σχεδιάζεται μεθοδικά, με μεγάλη μυστικότητα και περιλαμβάνει την χρεοκοπία της Ελλάδος εντός ευρώ και πιθανότητα να αρχίσει να υλοποιείται τον Μάρτιο.

Προκαλεί απορία που ενώ το εθελοντικό PSI+ προχωράει, το IIF αναφέρει ότι εντός της τρέχουσας εβδομάδας μπορεί να υπάρξει συμφωνία, ασκούνται πιέσεις και στην ΕΚΤ να συμμετάσχει άρα θετικές εξελίξεις για την Ελλάδα άπαξ και θα συμμετάσχει ο ιδιωτικός τομέας.

Εντονες επικρίσεις για τα περί επιτροπείας από τον ευρωβουλευτή Γ. Χατζημαρκάκη

«Η πρωτοβουλία για ένα Επίτροπο λιτότητας, απ’ όπου κι αν προέρχεται, είναι απαράδεκτη» αναφέρει σε δήλωση του με αφορμή τις προτάσεις για ευρωπαίο επίτροπο για τον προϋπολογισμό στην Ελλάδα, ο Ευρωβουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών της Γερμανίας Γ. Χατζημαρκάκης.