01 Φεβρουαρίου 2012

Βλέπουν παντού φαντάσματα: «Οι Παπουτσής, Γερουλάνος, Μπιτσαξής είναι εχθροί μας»

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός καταπιάστηκαν ξανά με τους Παπουτσή, Γερουλάνο και Μπιτσαξή στο περιθώριο εκδήλωσης της ομάδας, ξεκαθαρίζοντας πως είναι εχθροί των Πειραιωτών.

Βίντεο μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου η κατάσταση είναι έκρυθμη

Όπως γράψαμε από το μεσημέρι, οι κρατούμενοι αρνούνται να επιστρέψουν στα κελιά τους, διαμαρτυρόμενοι για τη ΝΔ, που δεν άφησε το ΠΑΣΟΚ να τους αποφυλακίσει:

Ανεβαίνει δημοσκοπικά το ΠΑΣΟΚ (και θα ανεβαίνει συνέχεια)

-έπιασε το 9%
-και η Χρυσή Αυγή στην Βουλή... 
-σημαντική πτώση του ΛΑ.Ο.Σ.
 Σε μία ακόμη δημοσκόπηση αποτυπώνονται τα πολύ χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει το ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για την εφημερίδα «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη στην εκτίμηση «Πρόθεσης Ψήφου» η ΝΔ προηγείται και...

Βίντεο-Αίγυπτος: 73 νεκροί (άλλοι λένε 100+) και 1000 τραυματίες σε επεισόδια με τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα!!!

Τα σοβαρά επεισόδια και οι βίαιες που ακολούθησαν μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα στην Αίγυπτο, είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 73 ανθρώπων (κάποιοι μιλάνε ακόμα και για πάνω από 100 νεκρούς), ενώ δεκάδες άλλοι είναι τραυματίες. Επίσημες πηγές κάνουν λόγο για 50 νεκρούς. Ενώ ελικόπτερα του στρατού έχουν φτάσει στην πόλη Port Said προκειμένου να απομακρύνουν τους παίκτες και τους οπαδούς της Αλ Άχλι

Ε.Νοβότνι: Θεωρούμε δεδομένο ότι η Ελλάδα παραμένει στο ευρώ

Δεδομένη θεωρεί η ευρωζώνη την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, σύμφωνα με διοικητή της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας.

«Η πολιτική της ευρωζώνης θεωρεί ως δεδομένο ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι μέλος στη Ζώνη του Ευρώ, αυτό, όμως, προϋποθέτει μια σειρά μέτρων, τόσο από την πλευρά της Ελλάδας όσο και από την πλευρά των άλλων χωρών- μελών της ευρωζώνης» τόνισε σε συνέντευξή του στη δημόσια αυστριακή Ραδιοφωνία, ο διοικητής της αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου τής ΕΚΤ Έβαλντ Νοβότνι.

Νικολάκη Χατζηνικολάου, τ' ακούς; Στο τέλος θα μας πηδήξουν κιόλας: Προσφυγές στη Δικαιοσύνη και στις Βρυξέλλες προαναγγέλλουν Energa και Hellas Power

Προσφυγές στην ελληνική Δικαιοσύνη και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού προαναγγέλλουν Energa και Hellas Power μέχρι την καταγγελία των συμβάσεών τους λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Διαχειριστή του Συστήματος. Οι εναλλακτικοί πάροχοι καταγγέλλουν προθέσεις για επαναφορά της ενεργειακής αγοράς σε καθεστώς μονοπωλίου, ενώ υπερασπίζονται και τη διατήρηση τραπεζικών λογαριασμών στην Ελβετία.

Τρώγονται με τις σάρκες τους: Μόσιαλος vs ΠΟΣΠΕΡΤ

Σκληρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΠΟΣΠΕΡΤ και του πρώην υπουργού Επικρατείας Ηλία Μόσιαλου μετά την ανακοίνωση του τελευταίου, την Τρίτη, στην οποία ανέφερε ότι «υπό την πίεση του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού» ακυρώθηκαν οι προσπάθειες αναδιάρθρωσης των δημόσιων ΜΜΕ. Για «δράκα αλητών της πολιτικής» που μετέτρεψαν την Ελλάδα σε περίγελο του κόσμου κάνει λόγο η ΠΟΣΠΕΡΤ, ενώ ο κ. Μόσιαλος ανταπαντά πως η ΠΟΣΠΕΡΤ αντιπροσωπεύει «τη χειρότερη εκδοχή του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού που θα πρέπει σύσσωμη η ελληνική κοινωνία να απομονώσει».

Διαφωνεί η ΝΔ στην περικοπή επικουρικών και η συνάντηση στη διακομματική ήταν άκαρπη, μιας και το ΠΑΣΟΚ είναι υπερ της περικοπής

Ακαρπη απέβη η συνάντηση της διακομματικής επιτροπής εμπειρογνωμόνων στο υπουργείο Εργασίας με τη συμμετοχή της γενικής γραμματέως Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αθηνάς Δρέττα.

Το υπουργείο Εργασίας και οι εκπρόσωποι της Ν.Δ και του ΛΑΟΣ έχουν μεν συμφωνήσει στην πλήρη ενοποίηση, διοικητική και ασφαλιστική των 5 ταμείων επικουρικής ασφάλισης μισθωτών (ΕΤΕΑΜ, ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΙΤ, ΤΑΥΤΕΚΩ και ΕΤΑΤ), και των αντίστοιχων κλάδων και αυτοτελών τομέων. Όμως, διαφωνία παραμένει στο θέμα των μειώσεων...

Η Ελλάδα καταρρέει και αυτοί κρέμονται στα τηλέφωνα για το ποιος θα είναι αρχηγός του 7% (στα γκάλοπ γιατί στις εκλογές ;))

Σε σειρά τηλεφωνικών επαφών με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ προχώρησε το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου, μία ημέρα πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ο κ. Παπανδρέου επικοινώνησε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Δείτε ποιο ρεμάλι μίλησε στη Figaro (καλοί μαλάκ@@ κι οι Γάλλοι) για τη ΦΤΩΧΕΙΑ!!!!

Στην ηλεκτρονική σελίδα αλλά και την έντυπη εφημερίδα της γαλλικής '' Le Figaro'', κεντρικό θέμα ήταν ''Οι Έλληνες βυθίζονται στην φτώχεια'', ένα θέμα που επικεντρώθηκε κυρίως στη Θεσσαλονίκη, ενώ περιελάμβανε αρκετές δηλώσεις συμπατριωτών μας.

Βίντεο-Γαλλία: Επίθεση με αλεύρι δέχτηκε ο Ολάντ

Μια διαδηλωτής έριξε αλεύρι στον υποψήφιο του Σοσιαλιστικού κόμματος για την προεδρεία της χώρας, Φρανσουά Ολάντ, στη διάρκεια ομιλίας του στο Παρίσι. H δράστης συνελήφθη από τις αρχές και ο Φρανσουά Ολάντ αποχώρησε από την εκδήλωση. Δείτε το βίντεο:

Fitch: Χρεοκοπημένοι αλλά εντός ευρωζώνης...

Ο Ντέιβιντ Ράιλι, επικεφαλής του τμήματος αξιολόγησης κρατών του οίκου Fitch Ratings, εκτίμησε σήμερα πως η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως θα βρεθεί εκτός ευρωζώνης.

Ο Ράιλι σημείωσε ότι σε ενδεχόμενη μη ελεγχόμενη χρεοκοπία της Ελλάδας, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να διαλυθεί η ευρωζώνη, της οποία την επιβίωση συνέδεσε κυρίως με τις εξελίξεις στην Ιταλία.

Στη φυλακή δικαστής-ζώο για αποπλάνηση του 5χρονου γιου του!

Το Δευτεροβάθμιο δικαστήριο μείωσε μάλιστα την ποινή του δικαστή που του είχε επιβάλει το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων


Στην φυλακή οδηγήθηκε δικαστής, μετά την καταδίκη του για την κατηγορία της αποπλάνησης σε βάρος του ανήλικου παιδιού του.

Κατρεμέρ: Οι έλληνες πολιτικοί αρνούνται τις μεταρρυθμίσεις

Σφοδρή επίθεση στους έλληνες πολιτικούς για την καθυστέρηση της χώρας μας να προβεί στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις εξαπέλυσε ο ανταποκριτής της γαλλικής εφημερίδας Liberation στις Βρυξέλλες, Ζαν Κατρεμέρ μιλώντας στο κανάλι Euronews.

Ο ΠΑΟΚ προσφέρει και δουλειές: Ζητάει οικονομικό και εμπορικό διευθυντή με προκήρυξη θέσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ζητείται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ Οικονομικός Διευθυντής ο οποίος θα προσληφθεί μετά από αξιολόγηση και συνέντευξη.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα:

Ένταση και προσαγωγές στο Πνευματικό Κέντρο Αθηναίων

Έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων βρίσκονται συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι όσων προσήχθησαν κατά τη διάρκεια κατάληψης του Πνευματικού Κέντρου Αθηναίων.

Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη σε Πεντέλη και Μελίσσια

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε Παλαιά -Νέα Πεντέλη και Μελίσσια λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων. Μετά τις 10 θα ανοίξουν τα σχολεία σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη και Βριλήσσια.

Απαγορεύεται προληπτικά από αυτή την ώρα έως τις 8 αύριο το πρωί η κίνηση των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στις εθνικές οδούς Πατρών, Αθηνών, Θεσσσαλονίκης, Ευζώνων και σε επαρχιακά δίκτυα.

Βίντεο: Έτσι καταστρέφεις ένα πλυντήριο

Όταν δεν έχεις τι να κάνεις...:

Βίντεος από την τελευταία κατάδυση στο Costa Concordia

Σταμάτησαν οριστικά οι έρευνες για τους 15 ακόμα αγνοούμενους του Costa Concordia που ναυάγησε πριν 10 μέρες στην Ιταλία, λόγω επικινδυνότητας αφού το πλοίο μπορεί να βουλιάξει ανά πάσα στιγμή. Από το πλοίο ανασύρθηκαν τελικά 17 νεκροί. Δείτε το τελευταίο βίντεο:

Τελικά ρε πρόβατα, είχε δίκιο ο Χρυσοχοϊδης ότι κάνατε ότι σας έλεγε ο ΓΑΠ;

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΠΕ:

Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για τα Ίμια από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

Με κεντρικό σύνθημα «ΙΜΙΑ Δεν ξεχνάμε, Τιμάμε, Προχωράμε – ΟΧΙ στο Μνημόνιο και στην Υποταγή» σε μια εκδήλωση με μεγάλη προσέλευση κόσμου και έντονη συναισθηματική φόρτιση, η Δημοκρατική Αντιμνημονιακή Πρωτοβουλία τίμησε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ τη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια, υποπλοιάρχου ΠΝ Χριστόδουλου Καραθανάση, υποπλοιάρχου ΠΝ Παναγιώτη Βλαχάκου και σημαιοφόρου ΠΝ Έκτορα Γιαλοψού.

Με 1,8% δανείστηκε από τις αγορές σήμερα η Γερμανία

Η Γερμανία δημοπράτησε σήμερα 10ετή ομόλογα αξίας 4,093 δισ. ευρώ με μέσο κόστος δανεισμού 1,82%, έναντι 1,93% της προηγούμενης δημοπρασίας στις 4 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το πρακτορείο RTT News, η ζήτηση για τους γερμανικούς τίτλους ήταν ισχυρή και ανήλθε σε 5,683 δισ. ευρώ.

Μαξίμου: Δεν έχουμε ιδέα πως να λύσουμε τον γρίφο

Ρεπορτάζ στην Guardian μεταφέρει την έντονη ανησυχία της ελληνικής κυβέρνησης για τις αντιδράσεις των βουλευτών στα νέα μέτρα που προωθεί η τρόικα. Η βρετανική εφημερίδα μεταφέρει δήλωση συμβούλου του πρωθυπουργού, που δεν κατονομάζει, ο οποίος σημειώνει: Η τρόικα δεν φαίνεται να είναι πρόθυμη να κάνει περαιτέρω παραχωρήσεις όσον αφορά τη μείωση του κατώτατου μισθού και την περικοπή των δώρων.

ΕΣΤΙΑ-NEWEUROPE: Ο Γεννήτωρ της καταστροφής

Το παρακάτω άρθρο είναι από την ΕΣΤΙΑ και αποτελεί αναδημοσίευση άρθρου της εφημερίδας New Europe, με τίτλο "Τελικά ποια είναι η πραγματική αλήθεια για την ελληνική καταστροφή;"... έτσι, για να καταλάβουμε το ρόλο του ΓΑΠ και τι τράβηξε και πως τα χειρίστηκε ο Κ. Καραμανλής:

Ο Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος!

Πόλεμο κατά του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος ξεκίνησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του «τρομοκράτη Χρηματιστή Τζορτζ Σόρος».

Γ. Μιχελάκης: Σε μια μεταβατική κυβέρνηση οι υπουργοί δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς κατέστησε σαφές, από την πρώτη στιγμή, στη συνάντηση των Πολιτικών Αρχηγών με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τη συγκεκριμένη αποστολή της κυβέρνησης Παπαδήμου, που είναι η ολοκλήρωση του PSI, η νέα δανειακή σύμβαση και η διενέργεια εθνικών εκλογών αμέσως μετά.

Ανασφάλιστο το 30% των εργαζομένων!!

Στο 30% έχει φθάσει η ανασφάλιστη εργασία στη χώρα μας, ενώ μια στις δύο επιχειρήσεις απασχολεί ανασφάλιστο προσωπικό, σύμφωνα με στοιχεία της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων Ασφάλισης ΙΚΑ- ΕΤΑΜ (ΕΥΠΕΑ).

ΠΑΣΟΚοΚρητικοί τσιρίζουν που επί ΠΑΣΟΚ θα χάσουν τον ENISA που τους έδωσε ο Καραμανλής!

Τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανή απώλεια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφοριών (ENISA) από το Ηράκλειο της Κρήτης κρούουν στο υπουργείο Υποδομών κύκλοι με γνώση της υπόθεσης, καθώς εντείνονται οι πιέσεις από τους διεκδικητές του φορέα για να «σπάσει» σε Κρήτη και Αθήνα.

Στάση των κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού

Αρνήθηκαν να μπουν στα κελιά τους το μεσημέρι της Τετάρτης οι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού, αντιδρώντας...

Μπλεξίματα με τη Μαφία ο Ρονάλντο

Ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης προεξάρχοντος του Κριστιάνο Ρονάλντο είχαν επαφές με τον Λάουρο Σάντσες Σεράνο που συνελήφθη κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών και προστασίας. Οι άνδρες της αστυνομίας κατέσχεσαν περίπου 300 κιλά κοκκαϊνης, τρεις τόνους χημικών ουσιών που προορίζονταν για παρασκευή ναρκωτικών, 70 κινητά τηλέφωνα, όπλα, 18 πολυτελή αυτοκίνητα πολυτελείας και 2 εκατ. ευρώ.

Ανησυχεί ο Ραγκούσης-Νταλάρας μήπως βρεθεί ξαφνικά στην κουζίνα του Goodys να ξαναφτιάχνει μπιφτέκια...

Διαστάσεις στη διαφωνία του με τη συνεργασία Βενιζέλου-Λοβέρδου φαίνεται να δίνει ο Γιάννης Ραγκούσης με μήνυμά του στο twitter. «Η χώρα και η παράταξη χρειάζονται τώρα αλλαγή υποδείγματος. Αλήθειες και όχι συγκάλυψη της κρίσης τους. Τομή με το παρελθόν».

Σύλληψη 56 χρονου στη Ζάκυνθο για χρέη στο δημόσιο

Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί, στο Σκουληκάδο Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλυκών, 56χρονος, διαχειριστής εταιρείας εμπορίας συστημάτων επικοινωνίας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ’ εξακολούθηση.

Δανία: Η Ελλάδα του Βορρά

Η Frankfurter Allgemeine της Φραγκφούρτης γράφει: «Στις εμφανίσεις της Άνγκελα Μέρκελ στις Βρυξέλλες υπάρχει πάντοτε μία σταθερή παράμετρος: η προσπάθεια να μη δίνει τροφή στη διακωμώδησή της ως σιδηρά καγκελάριος που κραδαίνει συνεχώς το μαστίγιο των περικοπών πάνω από την Ευρώπη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το ζήτημα του ελέγχου (στα δημοσιονομικά μεγέθη) έχει φύγει από το τραπέζι.

«Κόκκινο» από Κομισιόν στη συγχώνευση του γερμανικού Χρηματιστηρίου με το NYSE Euronext

Το γερμανικό Χρηματιστήριο (Deutsche Boerse) ανακοίνωσε την απόσυρση της συμφωνίας εξαγοράς του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης Euronext, μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να απορρίψει τη συγχώνευση των δύο εταιριών.

Μείωση επιτοκίων και σε δημοπρασία της Πορτογαλίας... μόνο σε μας δεν κουνιέται φύλλο

Κεφάλαια ύψους 1,5 δισ. ευρώ άντλησε την Τετάρτη η Πορτογαλία κατά τη δημοπρασία τρίμηνων και εξάμηνων εντόκων γραμματίων, με τα επιτόκια να σημειώνουν οριακή πτώση και να διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα, καθώς οι αγορές προεξοφλούν ότι αργά ή γρήγορα η χώρα θα ακολουθήσει τον δρόμο της Ελλάδας.

Σύλληψη, για πρώτη φορά, διευθύνοντος συμβούλου ΔΕΚΟ για χρέη στο δημόσιο

O διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιποοδρομιών Ελλάδος συνελήφθη για χρέη του ΟΔΙΕ προς το Δημόσιο. Πρόκειται για την πρώτη φορά που συλλαμβάνεται επικεφαλής ΔΕΚΟ για οφειλές στο Δημόσιο. Οι οφειλές της συγκεκριμένης ΔΕΚΟ ανέρχονταν συνολικά στο εξωπραγματικό ποσό των...

Οι μαλάκ@@ του ΑΠΕ αμφισβητούν την ύπαρξη του Κουκίδη... μόνο ο καραγκιόζης ο Γλέζος ήταν υπαρκτός

Διαβάστε το κατάπτυστο άρθρο τους:

Δίωρα «γυρίσματα» στην Ακρόπολη για τον ήρωα-φάντασμα Κωνσταντίνο Κουκίδη
[Ναι ρε μαλάκ@@! Είναι ανύπαρκτος ο Κουκίδης και υπαρκτός ο καραγκιόζης ο Γλέζος...]

Η ιστορική του ύπαρξη αμφισβητείται, συνεπώς και η πράξη του, παρά το γεγονός ότι αναμνηστική πλάκα τη μνημονεύει. Ο Κωνσταντίνος Κουκίδης, ο 17χρονος φρουρός που λέγεται ότι έπεσε αγκαλιά με την ελληνική σημαία από την Ακρόπολη όταν τα γερμανικά στρατεύματα του ζήτησαν να αναρτήσει τη ναζιστική, μοιάζει πολύ ωραίος για να είναι αληθινός, ακόμα και σε εποχές που οι ήρωες δεν σπάνιζαν.

Καρατζαfuhrer: Απειλεί να κόψει τα ναρκωτικά! Μη μας το κάνεις αυτό!

Δεν θα αποχωρήσει τελικά ο ΛΑΟΣ από την κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά αυτό θα γίνει εάν και εφόσον έρθει στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, υπό τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη με τα τέσσερα κυβερνητικά στελέχη που προέρχονται από το κόμμα.

Παναποκλειστικό λέμε: ΣΟΚ! Πράσινοι μπλόγκερ με την βοήθεια του Πάσχοντα αλλοίωσαν τη φώτο Σαμαρά-Πούτιν!!

Μοντάζ (με το Adobe Photoshop CS5) στην φωτογραφία Σαμαρά – Πούτιν
Επιτέλους η αλήθεια στην δημοσιότητα.
 
Το μοντάζ έγινε στα χέρια του Σαμαρά (γκρι τατράγωνο). Θέλησαν να αφαιρέσουν το δώρο που έδωσε ο Σαμαράς στον Πούτιν! Δείτε το -προσβλητικότατο- δώρο που έκανε ο Σαμαράς στον Πούτιν!

Χωρίς θέρμανση έμειναν εν μέσω πολικών θερμοκρασιών οι ασθενείς στο νοσοκομείο του Καρπενησίου

Δύσκολες ώρες πέρασαν το βράδυ της Τρίτης οι ασθενείς στο νοσοκομείο του Καρπενησίου, καθώς εν μέσω πολικών θερμοκρασιών οι δεξαμενές του καλοριφέρ στέγνωσαν από πετρέλαιο, λόγω οφειλών στον προμηθευτή τους.

Την Παρασκευή η απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης θα εκδώσει την Παρασκευή την απόφασή του για τις γερμανικές αποζημιώσεις που καλείται το Βερολίνο να καταβάλει, βάσει αποφάσεων ιταλικών δικαστηρίων, σε θύματα του ναζισμού κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Ο Μανωλάς ήθελε περισσότερα»... για να τσεκουρώνει στην Αγγλία

Άμεσα απάντησε ο Θέοφιλος Καρασαββίδης στα λεγόμενα του Στέλιου Μανωλά. Ο Έλληνας μάνατζερ τόνισε ότι ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του αμυντικού της ΑΕΚ στην Έβερτον ήταν οι υψηλές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεόφιλου Καρασαββίδη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Κατάρρευση-ρεκόρ της μεταποίησης τον Ιανουάριο... αλλά το ΠΑΣΟΚ θα πει ότι αυξήθηκαν οι εξαγωγές (αέρα κοπανιστού)

Δριμεία πτώση της παραγωγής και των νέων παραγγελιών οδήγησαν τον δείκτη PMI, σε χαμηλές τιμές στο ξεκίνημα του 2012, με τον ο κύριο Δείκτης Υπευθύνων Προμηθειών (PMI) να αποχωρεί από τις 42 μονάδες του Δεκεμβρίου στις 41 μονάδες τον Ιανουάριο. Ο ΡΜΙ είναι ένας σύνθετος δείκτης, ο οποίος έχει σχεδιαστεί προκειμένου να παρέχει μια συνοπτική εικόνα της απόδοσης στη μεταποιητική οικονομία.

Κύπρος: «Παγκοσμίου κλάσης» το κοίτασμα φυσικού αερίου στο οικόπεδο 12

«Παγκοσμίου κλάσης» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Noble Energy, Τέρι Γκέρχαρντ το κοίτασμα φυσικού αερίου, που εντοπίστηκε στο οικόπεδο 12, το «Αφροδίτη», στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Ο κ. Γκέρχαρντ έγινε σήμερα δεκτός από τον πρόεδρο Χριστόφια, τον οποίο ενημέρωσε σε σχέση με το κοίτασμα.

Λειτουργία για ξενύχτηδες από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Η πρώτη λειτουργία για ξενύχτηδες και για ανθρώπους που δεν μπορούν να ξυπνούν από τα χαράματα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα με πρωτοβουλία του μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου.

Νέα επίθεση της ΝΔ στην Αριστερά

Νέα επίθεση προς τα κόμματα της Αριστεράς, υπό το βάρος των δημοσκοπήσεων που δείχνουν μεγάλη άνοδος σε ΚΚΕ, Συνασπισμό και Δημοκρατική Αριστερά, εξαπολύει η ΝΔ.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Δένδιας εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η ΝΔ θα πετύχει την αυτοδυναμία στις εκλογές αλλά έσπευσε να σημειώσει:

ΥΠΕΚΑ: Μείωση τιμών αγοράς ρεύματος από νέα φωτοβολταϊκά... για τα παλιά δεν ήρθε ακόμα η ώρα ;)

Μείωση των εγγυημένων τιμών αγοράς της ενέργειας που παράγεται από φωτοβολταϊκά (και όχι από άλλες μορφές ανανεώσιμων πηγών) αποφάσισε το ΥΠΕΚΑ, αρχής γενομένης από τον τρέχοντα μήνα Φεβρουάριο, χωρίς αναδρομική ισχύ. Δηλαδή οι μειωμένες τιμές θα ισχύσουν για τις νέες μονάδες και όχι τις υφιστάμενες ή όσες έχουν «κλειδώσει» τις τιμές πώλησης της ενέργειας έχοντας υπογράψει τη σύμβαση αγοραπωλησίας.

Χαροπαλεύει περιπτεράς από επίθεση ληστών

Σε κρίσιμη  κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο  της Ρόδου ένας περιπτερούχος  πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, που έπεσε θύμα ληστείας από δυο αδίστακτους κακοποιούς. Οι δράστες τον χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα στο κεφάλι, άδειασαν το περίπτερό του και εξαφανίστηκαν.

Γιος πήγε σε ομαδικό όργιο, και βρήκε τη γυναίκα του πατέρα του! :)

Μόνο... βουνό με βουνό δεν σμίγει - Ο γιος του 53χρονου, από τον πρώτο του γάμο, έπεσε πάνω στη δεύτερη γυναίκα του πατέρα του και η συνάντησή τους, προκάλεσε σάλο...

Μανωλάς: Η πρόταση της Εβερτον έγινε σε... λαδόκολλα... Σιγά μην ενδιαφερθεί κανείς για το τσεκούρι που χαράκωσε τον Φωτάκη

Για τους λόγους που δεν έγινε η μεταγραφή του στην Έβερτον μίλησε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν έλαβε κάποιο επίσημο έγγραφο στα χέρια του από την αγγλική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Μανωλάς στην εφημερίδα «Goal News»:

Γιαυτό ο ένας διευθύνει τη μεγαλύτερη Τράπεζα της Ευρώπης και ο άλλος την πιο ετοιμόρροπη

Η μπάλα έχει χαθεί από καιρό, ανάλογα με τα συμφέροντα που έχει ή υπηρετεί ο καθένας ... λέει και τη γνώμη του. Το ζήτημα είναι ότι πρόκειται για θεσμικούς και πολιτικούς παράγοντες που επηρεάζουν. Μόλις τις τελευταίες ώρες οι Γερμανοί τραπεζίτες που πήραν το λόγο εξέφρασαν εκ διαμέτρου αντίθετες γνώμες για την Ελλάδα και ειδικά για το μέλλον της στο ευρώ.

Μιλάμε για πολλά κιλά παπάρα: Επιμένει ο Μαγκριώτης ότι θα μειώσει τις τιμές στα διόδια!! (Δείτε όλες τις νέες τιμές)

«Οι αυξήσεις στις τιμές των διοδίων είναι τιμαριθμικές με βάση τον πληθωρισμό, οι οποίες προβλέπονται κάθε χρόνο από τις συμβάσεις του 2007» τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή Πρώτη Γραμμή ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης.

Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό, πανηγυρίζουν και στη Γαλατά που ξεφορτώθηκαν το παλτό!

Χαρές και πανηγύρια επικρατούν από το απόγευμα της Τρίτης (31/1) στο στρατόπεδο της Γαλατάσαραϊ που κατάφερε να «ξεφορτωθεί» τον Καζίμ Ρίτσαρντς, στέλνοντάς τον δανεικό στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «National Turk» ο δανεισμός του 25χρονου άσου στους πρωταθλητές Ελλάδας, ανακούφισε τους ανθρώπους της Γαλατά. «Οι οπαδοί της Γαλατά απαλλάχτηκαν από τον Καζίμ»...

Bundesbank: Θα κοστίσει ακριβά η «ελληνική έξοδος»

Tην ώρα που πληθαίνουν οι φωνές για εθελοντική έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, το μέλος του δ.σ. της Bundesbank, Ρούντολφ Μπέμλερ, εκτιμά πως μία ανεξέλεγκτη χρεοκοπία της Ελλάδας ή αποχώρησή της από την ευρωζώνη θα προκαλούσε μεγάλη αναταραχή στις αγορές.

Δυσαρέσκεια στον γερμανικό κυβερνητικό συνασπισμό για τη νέα βοήθεια στην Ελλάδα

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις τάξεις του γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού για το δεύτερο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα.

Τουλάχιστον 40 βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού Χριστιανοδημοκρατών-Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) και Φιλελευθέρων (FDP) φέρονται να διαφωνούν με το δεύτερο πακέτο στήριξης της Ελλάδας, αναφέρει σε δημοσίευμα της, την Τετάρτη, η εφημερίδα Bild, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

"Ψήφος εμπιστοσύνης" σε Τόμσεν


 Ψήφος εμπιστοσύνης  σε Τόμσεν

Την έγκριση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχουν οι χειρισμοί και οι προτάσεις του Πολ Τόμσεν, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στην Ουάσινγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση, το στέλεχος του ΔΝΤ και μέλος της τρόικα που βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στο επίκεντρο σχολιασμού με αφορμή την στάση του στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, είναι εναρμονισμένος με τις αποφάσεις του ΔΣ του Ταμείου.


Στη Βουλή η δικογραφία για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Νικόλαος Παντελής, θα διαβιβάσει την Τετάρτη στη Βουλή τη δικογραφία για την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), την οποία χειριζόταν ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.

Νέα συνάντηση Παπαδήμου-αρχηγών για τα νέα μέτρα... τα οποία η ΝΔ δεν θα ψήφιζε...

Νέα σύσκεψη με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας αναμένεται να συγκαλέσει το αργότερο ώς την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, σε μία προσπάθεια να επιτευχθεί συμφωνία για τα μέτρα που θα περιλαμβάνονται στο νέο Μνημόνιο, ώστε να προχωρήσει η υπογραφή νέας δανειακής σύμβασης με την τρόικα.

Στην Όλγα ο στρατός του Βουλγαράκη με «κουμπάρο» τον Ανδριτσάκη

Είναι εξακριβωμένο και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Όλος ο «στρατός» του γραφείου του Βουλγαράκη μεταφέρεται σταδιακά τον τελευταίο καιρό –που αλλού;- στην Όλγα Κεφαλογιάννη. Κουμπάρος ο διευθυντής του τέως υπουργού...

Βίντεο: Ο Τοροσίδης γαμά@@ το σπίτι του... άμα θέλει μπορούμε να βάλουμε και μεις ένα χεράκι να τον βοηθήσουμε

Νευράκια Τοροσίδη που βρίζει τον 4ο διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη για το δήθεν πέναλτι που κάποιος τον ακούμπησε στην πλάτη και ο Τόρο έπεσε λες και του κάνανε ηλεκτροσόκ. "Άντε γαμηθείτ@, μουν@πανα με τις μαλακί@@" έλεγε προς τον διαιτητή... και φυσικά η κότα ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα και θα μείνει ατιμώρητος... Πλάκα έχει και το χούφταλο ο Θεοδωρίδης που βρίζει επίσης... ενώ ο Τάσος κύριος, είπε ένα:

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί – Που χρειάζονται αλυσίδες

Το κύμα κακοκαιρίας χτυπά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τη χώρα. Στην Αττική κλειστή παραμένει η περιφερειακή οδός της Πεντέλης από το ύψος του ‘’414’’ Γ.Σ.Ν. έως τον Άγιο Πέτρο, ενώ η κίνηση στην Πάρνηθα από το ύψος του τελεφερίκ και πάνω διεξάγεται με αλυσίδες.

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η συμμετοχή της ΕΚΤ στο επίκεντρο της συμφωνίας για το PSI

Η κυβέρνηση και οι ιδιώτες πιστωτές θα μπορούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους (PSI) ακόμη και την Τετάρτη, σύμφωνα με τραπεζίτες και άλλους αξιωματούχους, όμως και αυτό να γίνει, η συμμετοχή της ΕΚΤ θεωρείται πλέον επιτακτική ανάγκη για την μείωση του ελληνικού χρέους.

Τέλος ο εκβιασμός μέσω ΔΕΗ: Αν δεν πληρωθεί το χαράτσι σε 120 μέρες το στέλνουν στην εφορία

Antidoro-13-01-2012.png Ο πανικός από την μαζική άρνηση πληρωμής του χαρατσιού, γίνεται μεγαλύτερος κάθε μέρα. Αιτία, δεν φτάνει που τα ποσοστά άρνησης, αυξάνονται καθημερινά. Χιλιάδες πολίτες, οργανώνονται μέσα από επιτροπές και δημιουργούν νέες, μαζικές εστίες αντίστασης.

Η επιβολή του χαρατσιού, αποδεικνύεται μπούμερανγκ για τη “κυβέρνηση”, που φαίνεται να εγκαταλείπει τις απειλές για διακοπή ρεύματος...

Συνεχίζεται ο διάλογος των 3 κομμάτων για το φορολογικό-Μόνο η ΝΔ έχει καταθέσει προτάσεις!!

[Το ΛΑΟΣ πάει χύμα στο κύμα και ακούει τι λένε οι άλλοι δύο και το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει τις προτάσεις του την επόμενη εβδομάδα σαν Υπουργείο Οικονομικών... παπάρια διάλογος δηλ.]

Στη φορολογία επιχειρήσεων αλλά και στους τρόπους φορολογίας των αδήλωτων εισοδημάτων ή αυτών που εμφανίζονται σε τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από την εργασία των κατόχων τους επικεντρώθηκε χθες η δεύτερη συνάντηση των εκπροσώπων των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του φορολογικού συστήματος.

Δραστικές αλλαγές στη φορολογία και μειώσεις μισθών ζητά το ΔΝΤ

Περαιτέρω αυξήσεις στους έμμεσους φόρους, αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης και περικοπές σε φοροαπαλλαγές, όπως στις εκπτώσεις τόκων των στεγαστικών δανείων, ζητά μεταξύ άλλων το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με έκθεσή του, που έχει υποβάλει στην κυβέρνηση. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, κάλεσε την Ελλάδα να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών και απολύσεις «ώστε να καταστεί η οικονομία περισσότερο ανταγωνιστική». Το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό πως η διαπραγμάτευση που γίνεται την τρέχουσα περίοδο με την τρόικα αφορά στις αποκλίσεις του 2011- 2012, οι οποίες θα πρέπει να καλυφθούν από μέτρα ύψους έως το 2% του ΑΕΠ - περίπου 4,4 δισ. ευρώ.

Εθνική Μπάσκετ: η κλήρωση του προ-Ολυμπιακού τουρνουά

Το Πουέρτο Ρίκο , γνωστός αντίπαλος σε προ-ολυμπιακά τουρνουά και Ολυμπιακούς Αγώνες, και η αδύναμη Ιορδανία είναι οι πρώτοι αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας στο προ-ολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στην Βενεζουέλα από τις 2 ως τις 8 Ιουλίου.

Η Ελλάδα καλείται να πάρει μια από τις δυο πρώτες θέσεις...

ΣΟΚ! Πλαστές οι φώτο Σαμαρά-Πούτιν!! Πείτε το κάποιος στον Μανδραβέλη και τον Ανδριανόπουλο!


Συνεχίζεται η κατρακύλα των γραφικών που αμφισβητούσαν τη συνάντηση Σαμαρά-Πούτιν με αποτέλεσμα να πάρουν στο λαιμό τους και να ξεφτυλίσουν τον Πάσχοντα Μανδραβέλη (εδώ και εδώ), τον γελοίο τον Ανδριανόπουλο, τον Θεοδωράκη του protagon, τον πολεμιστή του φωτός Μπόνιο, τον ΠΑΣΟΚο του parapolitiki.com και ένας θεός ξέρει πόσους ακόμα που έγραψαν ότι δεν έγινε συνάντηση... μόλις βγήκαν οι φώτο άρχισαν να τρώγονται με τα ρούχα τους και τελικά οι ειδικοί αποφάνθηκαν: Είναι πλαστές και η Συγγρού τις έφτιαξε με photoshop αλλά ξέχασε να βάψει μερικά pixel πάνω από τον ώμο του Σαμαρά και οι αετοί του ιντερνετ τους ξεβράκωσαν!

Η μαλακ@@ τους βέβαια είναι διπλή:

Ο Λοβέρδος ξαναπροσέλαβε την κόρη του Καψαμπέλη

Αν πρέπει να πούμε κάτι είναι για την ξεφτίλα της Νδ που έχει αποφασίσει να συνεργάζεται με τέτοιους ανθρώπους στην εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... Δείτε τις αποφάσεις διορισμού της και να θυμίσουμε ότι την είχε προσλάβει στα τέλη του 2010 σαν συμβασιούχα και όταν έληξε το 12μηνο την ξαναπροσέλαβε:

Η Άννα Ευθυμίου για τους άστεγους

Η Άννα Ευθυμίου, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης με την «Ομάδα Δημιουργίας» και δικηγόρος, στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 30-01-2012 σχετικά με το θέμα των αστέγων τόνισε ότι «προβάλλει επιτακτική ανάγκη να δοθεί μία μόνιμη λύση στο βασικό θέμα της στέγασης των αστέγων, και η διοίκηση του δήμου να μη το θυμάται μόνο τις ημέρες που επικρατούν ακραία καιρικά φανόμενα.»

Βίντεο με 17 βουλευτές που βγάζουν όλα τα ρούχα τους ζητώντας να καταργηθεί η Βουλευτική ασυλία

Νομίζετε ότι έγινε στην Ελλάδα;. Αμ δε. Που τέτοια ευαισθησία εδώ. Στη Τσεχία έγινε και 17 βουλευτές του κόμματος Ελευθερία και Αλληλεγγύη (SaS) τσίτσιδοι σε μια καμπάνια για να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία. «Οι βουλευτές είναι άνθρωποι όπως όλοι και δεν έχουν ανάγκη προνομίων όπως η ασυλία», υποστηρίζουν οι βουλευτές
Λέτε να παραδειγματιστούν και οι δικοί μας....

Δείτε το βίντεο: