02 Φεβρουαρίου 2012

Τσακάλια οι Τούρκοι κομάντο: Απήγαγαν 2 Ελληνοκύπριους που μάζευαν χόρτα!

Οι δύο Ελληνοκύπριοι πολίτες, ηλικίας 42 και 33 ετών, είχαν πάει χθες το μεσημέρι στο σημείο για αγροτικές εργασίες στην νεκρή ζώνη στην περιοχή Πέργαμος, κοντά στη Δερύνεια, όταν εμφανίστηκε στρατιωτικό όχημα της Τουρκίας και στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων...

Γερμανία: Και οι αρχηγοί των πρασίνων και του SPD έπαιρναν τα δωράκια τους

Οι διωκτικές αρχές έχουν διατάξει έρευνες εναντίον ενός διοργανωτή εκδηλώσεων, του Μάνφρεντ Σμιντ, ο οποίος είχε προσφέρει δωρεάν διακοπές στον νυν αρχηγό των πρασίνων, τον πρώην αρχηγό των Σοσιαλδημοκρατών και σε έναν πρώην συνεργάτη του προέδρου της χώρας. Ο Τζεμ Οζντεμίρ (φώτο από το συνέδριο των πρασίνων όπου είχαν καλέσει τον Γιωργάκη), επικεφαλής των Πρασίνων, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Ταζ του Βερολίνου τονίζει πως ο Σμιντ του είχε προσφέρει ένα εισιτήριο για ένα ποδοσφαιρικό ματς στην Βαρκελώνη το περασμένο έτος.

Η δικτατορία του προλεταριάτου αποδοκίμασε την Μπακογιάννη (βίντεο)

Τα κλασικά 15 άτομα αποδοκίμασαν άλλον ένα πολιτικό... για τους δικούς τους λόγους και όχι για τους δικούς μας:

Καλά κρατεί η διαφωνία ΔΝΤ – Γερμανίας για το “κούρεμα”

Με τις συναντήσεις της Τρόικας με Έλληνες αξιωματούχους, όπως ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υπουργός Εργασίας κ. Γιώργος Κουτρουμάνης, να είναι διαδοχικές, η πολύ-αναμενόμενη συμφωνία για κούρεμα των ελληνικών ομολόγων δεν κλείνει, λόγω της διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο επίσημων πιστωτών της Ελλάδας: του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Γερμανίας.

Συνελήφθη ο Δρόσος, πρώην πρόεδρος των ΚΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, για απάτη στη Μάλτα!!

Ενώ στην Ελλάδα, πολλοί επώνυμοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον νόμο, λόγω υπέρογκων χρεών προς το Δημόσιο, ένας πρώην αθλητικός παράγοντας που στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συνελήφθη την Πέμπτη στο Φάληρο με διεθνές ένταλμα, καθώς καταχράστηκε 500.000 ευρώ από στοιχηματική εταιρία που είχε «στήσει» στη Μάλτα. Ο συλληφθέντας θα οδηγηθεί την Παρασκευή Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.

Το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

Ρίξε και συ αλεύρι στον Ολλάντ

Όποιος θέλει να ρίξει αλεύρι στη μούρη του Ολλάντ, μπορεί να το κάνει εδώ:

Ανακαλύφθηκε νέος πλανήτης ο καλύτερος υποψήφιος έως τώρα για να υποστηρίζει ζωή

Την ανακάλυψη ενός νέου εξωπλανήτη που θα μπορούσε να κατοικηθεί ανακοίνωσε διεθνής ομάδα αστρονόμων.

"Ο συγκεκριμένος βραχώδης πλανήτης είναι ο νέος καλύτερος υποψήφιος για να διατηρεί το νερό υγρό στην επιφάνειά του και ίσως να φιλοξενεί τη ζωή όπως εμείς τη γνωρίζουμε", εξήγησε ο υπεύθυνος της ομάδας αυτής Paul Butler που εργάζεται στο Ινστιτούτο Carnegie στην Ουάσινγκτον.

Η ξεφτίλα: Μεταφορά εκθεμάτων από το Μουσείο Ολυμπίας, γιατί μπάζει νερό η στέγη!!! Κατά τ' άλλα μας πείραξε ο ξένος επίτροπος

Τα εκθέματα της αίθουσας του Φειδία στο Μουσείου της Ολυμπίας μεταφέρθηκαν σε παρακείμενους χώρους του κτιρίου - για λόγους ασφαλείας - μετά την εισροή όμβριων υδάτων στη συγκεκριμένη αίθουσα.

Κατάσχεση εις βάρος του ΠΑΣΟΚολαμόγιου Κωστόπουλου... αμφιβάλλει κανείς ότι πάλι θα τη σκαπουλάρει;

Πραγματική θύελλα στην ΙΜΑΚΟ με τον Πέτρο Κωστόπουλο να δέχεται απανωτά χτυπήματα και να μην ξέρει κάνεις πότε θα έρθει το επόμενο τελευταίο χτύπημα αυτό από την εταιρεία A & G PAPER που ζητάει την κατάσχεση από το μονομελές πρωτοδικείο Αθηνών τόσο στην εταιρεία ΙΜΑΚΟ όσο και απο τον ίδιο τον Πέτρο Κωστόπουλο για ποσο που φτάνει το...

Βίντεο: 3 γκολ έκατσε στη Φενέρμπαχτσέ ο Γκέκας και την έστειλε αδιάβαστη!!

Και βοήθησε τη Σαμσούντα να κερδίσει 3-1: Δείτε το βίντεο:

Λεφτά υπάρχουν

του Μ. Κούτρα

Τι μειώνεται με δραματικούς ρυθμούς στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια; Οι μισθοί, οι συντάξεις, οι ευκαιρίες απασχόλησης, τα έσοδα των πολιτών γενικότερα, οι κοινωνικές δαπάνες , η κατανάλωση και το βιοτικό επίπεδο. Τι αυξάνεται την ίδια περίοδο; Τα τιμολόγια της ΔΕΗ, τα διόδια, οι τιμές στα προϊόντα, οι φόροι, η χρηματοδότηση των τραπεζών με λεφτά των φορολογουμένων και οι επιχορηγήσεις στα κόμματα! Με οικονομικούς, κοινωνικούς και πολιτικούς όρους μοιάζει εξωφρενικό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Έγκυος πασίγνωστη βουλευτής από κορυφαίο υπουργό

Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες που προέρχονται από πολιτικούς κύκλους, η πασίγνωστη βουλευτής της αντιπολίτευσης, που κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ με σχέση που διατηρούσε με γνωστό...

ΓΕΝΟΠ: Απλήρωτοι 500.000 λογαριασμοί με χαράτσι

Έχει παρέλθει η προθεσμία των 80 ημερών, σύμφωνα με την ΓΕΝΟΠ

Ξεπερνούν τις 500.000 οι απλήρωτοι λογαριασμοί ρεύματος με τέλος ακινήτων για τους οποίους έχει παρέλθει η προθεσμία των 80 ημερών, που σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι καταναλωτές αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο διακοπής ρεύματος (εκτός αν περιλαμβάνονται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που εξαιρούνται).

Βίντεο από τις αποδοκιμασίες και το αλεύρωμα πολιτικών (Μαρκόπουλου) στην Καλαμάτα

Ας του πει κάποιος του Μαρκόπουλου ότι ο Σαμαράς δεν έχει ανάγκη από γλύψιμο και μάλλον ζημιά του κάνει με τις βλακείες που λέει: "εκπροσωπώ τον Α. Σαμαρά" δηλ. που τον εκπροσωπεί; Στο αλεύρωμα; Με τέτοιους ασόβαρους θα πάμε μπροστά; Δείτε το βίντεο:

Γ. Μιχελάκης για την ομιλίαΓΑΠ: Χωρίς ντροπή και φιλότιμο δεν ζήτησε συγγνώμη από τους Έλληνες

«Ο κ. Παπανδρέου βρήκε το θράσος να απευθύνεται στους πολίτες που ο ίδιος και οι κυβερνήσεις του οδήγησαν στη φτώχεια, την ανέχεια, την κατάθλιψη.
Βρήκε το θράσος να μιλήσει για ΑΟΖ αυτός που απέκλειε ως πρωθυπουργός κάθε παρόμοια σκέψη.

Κλειστά και την Παρασκευή σχολεία δήμων της Μακεδονίας

Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία αρκετών δήμων της Μακεδονίας που έλαβαν ήδη σχετική απόφαση εξαιτίας των χιονοπτώσεων και της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων (παιδικοί - βρεφικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση) στους δήμους:

Επίθεση με... αλεύρι εναντίον , Γεωργίου (ΛΑΟΣ), Μαρκόπουλου και Λαμπρόπουλου (ΝΔ) που κάνουν τους παλικαράδες

Έντονες αποδοκιμασίες άκουσαν σήμερα πολιτικοί από πολίτες στην Καλαμάτα, στη διάρκεια της λιτάνευσης της εικόνας της Παναγίας της Υπαπαντής. Μάλιστα, νεαρή συμβασιούχος τους επιτέθηκε με... αλεύρι.

Συζήτηση στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις ζητούν 28 βουλευτές όλων των κομμάτων

Πρόταση με την οποία ζητούν να συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το ζήτημα της διεκδίκησης των γερμανικών υποθέσεων, κατέθεσαν 28 βουλευτές (ανεξάρτητοι, από το ΠΑΣΟΚ τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ).

Πρωτοφανής εξέλιξη... Το Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας απέλυσε τον σύμβουλο του Houlihan Lokey....

Tην άμεση αντίδραση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου προκάλεσαν οι δηλώσεις στελεχών της εταιρείας συμβούλων Houlihan Lokey για το στόχο των αποκρατικοποιήσεων, ανακοινώνοντας τη λήξη της συνεργασίας του λόγω παραβίασης της ρήτρας εμπιστευτικότητας.

Γ. Μιχελάκης: Όλο και περισσότεροι ενώνονται με τη φωνή μας

«Η επιστολή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου προς τον πρωθυπουργό επισημαίνει αφενός τη δραματική κατάσταση στην οποία οδήγησαν την κοινωνία μας οι πολιτικές της τελευταίας διετίας και αφετέρου την ανάγκη ενός νέου δρόμου Προοπτικής και  Ελπίδας.

Αντιδράσεις στη Σάμο για τις δηλώσεις Αδ. Γεωργιάδη

Αντιδράσεις των κατοίκων από τις δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά.

Ανάστατοι είναι σήμερα οι κάτοικοι της Σάμου, μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού Ναυτιλίας 'Αδωνι Γεωργιάδη σε εκπομπή του ΡΑΔΙΟ 9. Ειδικότερα, ερωτηθείς εάν θα πήγαινε ένα ταξίδι που θα διαρκούσε 18 ώρες, ο κ .Γεωργιάδης απάντησε ότι «Εάν η επιλογή είναι να πάω σε 18 ώρες ή να πάω κολυμπώντας, θα πήγαινα με το «Ιεράπετρα», γιατί αυτή είναι η επιλογή σήμερα» και πρόσθεσε πως αν το πετρέλαιο πάει στα 130 δολάρια, τότε θα σταματήσουν όλα τα πλοία.

Μείωση επιτοκίου στις σημερινές δημοπρασίες γαλλικών και ισπανικών ομολόγων

Αποκλιμάκωση κατέγραψαν οι αποδόσεις στις εκδόσεις ομολόγων του ισπανικού και του γαλλικού δημοσίου, κατά τις σημερινές δημοπρασίες 3ετών, 4ετών και 5ετών ομολόγων και 6ετώ, 8ετών και 10ετών αντίστοιχα.

ΓΑΠ: «Έσωσα τη χώρα από την καταστροφή»... Κατούρα και λίγο ρε παπάρα

- Τα είδε όλα καλώς καμωμένα και η αυτοκριτική ήταν άγνωστη λέξη
- Κατηγόρησε σχεδόν για τα πάντα τη ΝΔ και την κάλεσε να τον ευγνωμονεί που την έσωσε!!!!
-Αμφισβητεί ότι αποκάλεσε την Ελλάδα διεφθαρμένη χώρα στο εξωτερικό  και λέει ότι αυτά τα διαδίδει η ΝΔ (του έχουμε νέα τις επόμενες μέρες γι αυτό)
-Είπε ότι έσωσε την χώρα και η καταστροφή έμεινε στην θεωρία!
-Ζήτησε και εξεταστική για το φούσκωμα του ελλείμματος!!... αφού ξέρει ότι δεν θα περάσει
-Καμία αναφορά σε 13ο και 14ο βαθμό... αυτά είναι ψιλά γράμματα γι αυτόν

Μετά την ανακοίνωση του PSI+, Moody’s-Fitch-S&P θα υποβαθμίσουν την Ελλάδα σε default, μετά θα έρθει η αναβάθμιση έως 8 βαθμίδες...

Το PSI+ θα οδηγήσει την Ελλάδα σε συντεταγμένη, επιλεκτική χρεοκοπία εντός ευρώ..
Αυτό προφανώς και θεωρείται αναμενόμενη διαδικασία καθώς έχει προαναγγελθεί από τους διεθνείς οίκους αξιολόγησης. Η υποβάθμιση σε default έχει νομική κυρίως διάσταση καθώς θα είναι διαχειρίσιμες οι επιπτώσεις από την χρεοκοπία.

Υπέρ της δραχμής κι ο Πούτιν

Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά της δυνατότητας να εξυγιάνει την οικονομία της, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στο οικονομικό Φόρουμ «Ρωσία 2012».

«Της στέρησαν τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, άρα της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διέθετε δικό της νομισματικό κέντρο» είπε ο κ. Πούτιν, επισημαίνοντας ότι, κατ' αυτόν τον τρόπο, απέμεινε μόνο μία διαθέσιμη οδός.

Γίνεται το χάπενινγκ φασολάδα;

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στους “αντιεξουσιαστικούς”, “αντιρατσιστικούς” και “αναρχικούς” κύκλους και μεγάλο ταράκουλο έπιασε πολλές ¨ΜΚΟ“, διάφορα “Φόρα”, “Συνιστώσες” και “Παρατηρητήρια“: Ο τρελλο-Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης του Τζώρτζ Σόρος για οικονομική τρομοκρατία.

Οι τραγωδίες που σημάδεψαν τα γήπεδα του κόσμου

O κατάλογος των τραγωδιών που συνδέονται με το ποδόσφαιρο είναι δυστυχώς μακρύς. Ο θάνατος τουλάχιστον 74 ανθρώπων χθες Τετάρτη σε αγώνα στο Πορτ-Σάιντ της Αιγύπτου προστέθηκε στη συγκεκριμένη λίστα, όπου αυτή του Χέιζελ στις Βρυξέλλες το 1985, του Χίλσμπορο στο Σέφιλντ το 1989 και στο Φουριάνι της Κορσικής το 1992 ήταν που σημάδεψαν περισσότερο την κοινή γνώμη.

Ενόψει ενός νέου ΕΑΜ, μας έφερε το ΠΑΣΟΚ

Του Κωστα Ιορδανιδη
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η απόφαση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου να προσχωρήσει στο σύστημα του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου καταδεικνύει σύνεση πολιτική. Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να συγκεντρώσει το ποσοστό του 25% των εκλογών του 1977, ενώ οι δημοσκοπήσεις φέρουν το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να αγωνίζεται για τη διατήρηση της δεύτερης θέσεως. Κατά συνέπεια, ο όποιος νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να διαχειρισθεί μία ήττα συντριπτική.

Βίντεο: Τώρα που τελείωσε το πάρτυ θέλει να περάσει από τη μεριά του λαού... Έ, όχι ρε μπαγλαμά δεν σε θέλουμε από δω

Απίστευτες παπαριές λέει το αριστεροπαράσιτο ο Κούνδουρος προκειμένου να αποπροσανατολίσει και να χαϊδέψει τους ηλίθιους. Παραβλέπω τις παπαριές του για "την πουτά@@ τη Μέρκελ που είπε τους Έλληνες σκουπίδια και τεμπέληδες" (κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ αλλά δείχνει τον πολιτισμό του), παραβλέπω ότι είπε να τραγουδάει η Μούσχουρη παρά να μιλάει, γιατί καταλαβαίνω τη συμμορίτικη αντίληψή του ότι όποιος λέει κάτι άλλο πρέπει να φιμωθεί. Στέκομαι λοιπόν στο ερώτημά του "ποιος έφερε την Ελλάδα εδώ;" όπου εννοείται ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, την έφεραν οι πολιτικοί. Σε αυτό θα συμφωνήσω! Την έφεραν οι μαλάκες οι πολιτικοί που έτρεφαν ρεμάλια...

Κοροϊδευόμαστε: Διυπουργική επιτροπή θα αναλάβει την αυστηρή εφαρμογή του προϋπολογισμού

Η γενικευμένη κατακραυγή για την γερμανική πρόταση περί επιτροπείας ακύρωσε τα σχέδια αυτά, ωστόσο προκειμένου να προχωρήσει η νέα δανειακή σύμβαση, η κυβέρνηση φαίνεται ότι συμφώνησε με την τρόικα να αναλάβει διυπουργική επιτροπή την αυστηρή εφαρμογή του προϋπολογισμού. Σε περίπτωση που παρατηρηθούν αποκλίσεις, η διυπουργική θα πρέπει να λάβει έκτακτα μέτρα περικοπών, που προβλέπονται σε έναν κατάλογο, ο οποίος συμφωνήθηκε με την τρόικα.

Σίγά μη σκίσεις κανα καλσόν ρε: "Έσκισα το συμβόλαιό μου με το Mega μόλις έγινα βουλευτής..."

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Γιάννης Βούρος, βουλευτής Β΄Αθήνας του ΠΑΣΟΚ και ηθοποιός, μιλάει στο Downtown για την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και δηλώνει: «Και ο δικός μου γιος είναι άνεργος».

Από Δευτέρα κρίνονται όλα για τη χώρα

Σύμφωνα με το Reuters [πάντως η χθεσινή τους πρόβλεψη ότι θα ανακοινώνονταν η συμφωνία για το PSI πήγε άκλαυτη... μιας και όπως είχαμε γράψει τίποτα δεν θα ανακοινωθεί αυτή τη βδομάδα αλλά την επόμενη όπως δήλωσε χθες ο υφυπουργός οικονομικών της Γερμανίας], που επικαλείται κοινοτικές πηγές, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το πιο κρίσιμο Eurogroup για την τύχη της Ελλάδας.

Προσέξτε τι θα συζητήσουν οι υπουργοί Οικονομικών που θα κρίνει το μέλλον μας :

Γ. Μιχελάκκης: Αμετανόητος (ΠΑΣΟΚος) ο Μ. Παπαϊωάννου

[Δεξί Εξτρέμ: Καταλαβαίνω ότι πρέπει να ασχολούμαστε με όλες τις προκλήσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως τη συγκεκριμένη που προσπαθεί πραξικοπηματικά να αλλάξει τους Προέδρους των "ανεξάρτητων αρχών"... από την άλλη όμως, αν είναι να πεινάσουμε στα παλιά μας τα παπούτσια ποιος θα είναι πρόεδρος της κάθε ανεξάρτητης αρχής τα επόμενα 6 χρόνια... άσε που έτσι όπως πάμε, είναι ένα θέμα το αν θα ζούμε όλοι σε 6 χρόνια... γι αυτό το "δεν ψηφίζουμε τη διάταξη και απαιτούμε την απόσυρσή της" να το πούμε και για τίποτα πιο πρακτικό για το λαό..]

«Παντελώς αμετανόητος και εκτός πραγματικότητας ο υπουργός Δικαιοσύνης προσπαθεί, με το άρθρο 110 παρ. 10 του νομοσχεδίου περί «Δίκαιης Δίκης», να βάλει τέλος στη θητεία των μελών των Ανεξάρτητων Διοικητικών Αρχών, που έχουν συμπληρώσει 6 χρόνια θητείας.

Υπέρ της αποφυλάκισης Εφραίμ υπό όρους ο εισαγγελέας

Θετική είναι η εισήγηση του εισαγγελέα Εφετών Π. Μαντζούνη, στην αίτηση του ηγούμενου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ για αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους. Ο εισαγγελέας εισηγείται στην ανακρίτρια της υπόθεσης των ανταλλαγών του Δημοσίου με την αγιορείτικη μονή, να κάνει δεκτή την προσφυγή που υπέβαλε ο αρχιμανδρίτης πριν λίγες ημέρες.

Έστειλε κι ο Ιερώνυμος μια επιστολή στον Παπαδήμο για να μην του ζαλίζουν τον έρωτα, οτι δεν μιλάει

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο απέστειλε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Η επιστολή που στάλθηκε για τους τύπους και προκειμένου τα ΜΜΕ να πούνε ότι ο Ιερώνυμος τα λέει χοντρά στον Παπαδήμο... ενδοΠΑΣΟΚικά παιχνιδάκια επικοινωνίας δηλ. Εννοείται πως δεν έχει καμία πρακτική αξία, καθώς...

Καλά!! Μας τα έχουν ξαναπεί: Μηνύματα και φόβοι για καταψήφιση των μέτρων

Μηνύματα από τις κοινοβουλευτικές ομάδες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι τα μέτρα που ζητάει η τρόικα δεν θα περάσουν φτάνουν τόσο στις ηγεσίες των δυο κομμάτων, όσο και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όχι 1 (που την βγάλαν «τρελή») αλλά 18 μάρτυρες εμπλέκουν τον αυριανό συνομιλητή (με τη μουσίτσα του) του Α. Σαμαρά στο φούσκωμα του ελλείμματος του 2009

[Παρόλα αυτά μην αμφιβάλλει κανείς ότι δεν θα ανοίξει μύτη... και η Βουλή σαν πλυντήριο θα ξεπλύνει τον Παπανδρέου και τη μουσίτσα του τον Παπακωνσταντίνου που κατέστρεψαν τη χώρα...]

Στην Βουλή  έφτασε η δικογραφία που συνέταξε ο Οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης μετά από τις καταγγελίες στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ για παραποίηση των στατιστικών στοιχείων της οικονομίας προκειμένου να αυξηθεί το έλλειμμα και με τον τρόπο αυτό να διευκολυνθεί η δρομολόγηση εισόδου της χώρας στο ΔΝΤ.

Βίντεο από την γιούχα εναντίον του ΠΑΜΕ

Λίγο έλειψε και θα τους έδερνε ο κόσμος, που τραγούδησε το "πότε θα κάνει ξαστεριά" αν κρίνουμε από το ότι άρπαξαν τη σημαία του ΠΑΜΕ που πήγε να σηκώσει ένας κομμουνιστής:

Οι αμοιβές των συμβούλων της κυβέρνησης δεν θα περικοπούν;

Θα συνεχίσουμε να χρυσοπληρώνουμε τους συμβούλους της κυβέρνησης μέχρι να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των ομολόγων, σύμφωνα με την απάντηση του Φίλιππου Σαχινίδη στον Αλέξη Τσίπρα. Αν και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών δεν αποκαλύπτει πόσα χρήματα έχουν δοθεί, υπολογίζεται ότι δικηγορικό γραφείο Cleary, Gottlieb Steen & Hamilton LLP, που έχει οριστεί ως διεθνής νομικός σύμβουλος, και η Lazard Freres, ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος έχουν ξεπεράσει τα 67 εκατ. ευρώ! Και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους…

Μας δουλεύει κι από πάνω ο γελοίος!! Σαχινίδης: Θα επιδιώξουμε τα νέα ομόλογα να διέπονται από το ελληνικό δίκαιο

[Καραγκιοζιλίκια και ψέμματα Σαχινίδη καθώς όπως αποκαλύψαμε την Κυριακή στην επιστολή που έστειλε ο Βενιζέλος στις 25 Αυγούστου και  ενημέρωνε τους ξένους επενδυτές για το τότε κούρεμα του 21%, πρόσφερε από μόνος του το αγγλικό δίκαιο για τα νέα ομόλογα!!! Άρα ας κόψουν τις παπαριές και τα αδερφίστικα μιας και αυτό το θέμα έχει λήξει και έχουν υπογράψει αγγλικό δίκαιο]

Έγγραφη απάντηση για το δίκαιο που θα διέπει τα νέα ομόλογα διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη, προς απάντηση σχετικής ερώτησης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνη.


Β. Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ θα περάσει από έρημο ... στα παπάρια μας

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του, αλλά θα περάσουμε από έρημο για αρκετό διάστημα γιατί αυτά τα δυόμισι χρόνια έγιναν τρομερά πράγματα, με λάθη και πολιτική διαφορετική από όσα είπαμε προεκλογικά, τόνισε για την επόμενη μέρα στο Κίνημα, η Βάσω Παπανδρέου.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων: Συνεργασία με Google

Αρχίζει να τίθεται σε εφαρμογή η πιλοτική φάση συνεργασίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων με την Google για την προνομιακή διαδικτυακή προβολή των εξαγωγικών επιχειρήσεων στον παγκόσμιο Ιστό. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα θα μπορεί να δηλωθεί μέχρι 10 Φεβρουαρίου 2012.

Ένταση μεταξύ των διαδηλωτών και ΠΑΜΕ που ήθελε να καπελώσει τη διαμαρτυρία έξω από το υπ. Υγείας

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το υπ. Υγείας, καθώς εργαζόμενοι διαδηλωτές - μέλη του ΠΑΜΕ προσπάθησαν να σηκώσουν σημαίες ανάμεσα στους υπόλοιπους διαδηλωτές, ενέργεια που εξόργισε τους περισσότερους εργαζομένους.

Αύριο τελικά η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών

Αύριο θα γίνει τελικά η συνάντηση του Παπαδήμου με τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, όπως ενημέρωσαν τα κόμματα πριν από λίγο από το γραφείο του Πρωθυπουργού.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αποφυλακίζεται ο Εφραίμ;

Την αποφυλάκιση Εφραίμ προτείνει ο Εισαγγελέας Εφετών, μετά την αίτηση που έχει καταθέσει ο προφυλακισμένος ηγούμενοςτης ΙΜ Βατοπεδίου

Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε 89 χρονο για να τον ληστέψει και είναι φυσικά... Γεωργιανός

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων η δολοφονία του 89χρονου συνταξιούχου του πολεμικού ναυτικού , η οποία διαπράχθηκε τις απογευματινές ώρες της 15-1-2012, στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Αριστοτέλους, στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Πάει και η εκτροπή του Αγχελώου... δις πεταμένα για τρύπες στα βουνά...

Από τη μία το έργο έχει βαλτώσει μιας και δεν υπάρχει σάλιο και από την άλλη πιέζουν οι οικΩλόγοι να μη γίνει... βούτυρο στο ψωμί του νεκροθάφτη της Ελλάδας, Παπακωνσταντίνου:

Σκέψεις για την αναγκαιότητα του έργου της εκτροπής του Αχελώου γίνονται στο υπουργείο Περιβάλλοντος αφού εξετάζονται πλέον όλες οι πιθανές λύσεις για την διαχείριση των υδάτων στη Θεσσαλία.

Για εμπλοκή Κοντομηνά στο σκάνδαλο Magyar Telekom κάνουν λόγο τα ΜΜΕ της ΠΓΔΜ

 Εμπλοκή Κοντομηνά στο σκάνδαλο της Magyar Telekom καταγγέλλει «Transparency International – Macedonia» (Διεθνής Διαφάνεια), σύμφωνα με την εφημερίδα της ΠΓΔΜ, Utrinski Vesnik. Η εφημερίδα Utrinski Vesnik είχε καταγγείλει ότι οι πολιτικοί της ΠΓΔΜ δωροδοκήθηκαν μέσω εταιρείας Έλληνα διαμεσολαβητή.

Παπάρια διαπραγμάτευση-Π. Καψής (εκπρόσωπος της τρόικα): «Τηρούμε τις κόκκινες γραμμές ή θέλουμε το δάνειο; Είναι τόσο απλό» (βίντεο)

«Καμπανάκι κινδύνου» για λήψη σημαντικών αποφάσεων που θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση, κρούει ο εκπρόσωπος Τύπου Π. Καψής, τονίζοντας ότι «έχουμε φτάσει στα όρια της επίσημης χρεοκοπίας», χωρίς ο καραγκιόζης να μας πει ποιος φταίει για την κατάντια....  Όπως μπορείτε και να δείτε στα βίντεο που ακολουθούν (στο δεύτερο) ο ΠΑΣΟΚος Καψής λέει:

Ημερίδα σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο πραγματοποιείται σήμερα (02-02-2012) στη Ρόδο

Ημερίδα για την Ασφαλή προήγηση στο διαδίκτυο πραγματοποιείται σήμερα (02-02-2012) και ώρα 19:00, στο Αμφιθέατρο του Κολεγίου Ρόδου «Ελευθέριος Γείτονας» στη Ρόδο.

Βίντεο: Ρε Πουγιόλ τι πίνεις και δεν μας δίνεις;

Δείτε το βίντεο:

Οι γνωστοί μαλάκ@@ επιτέθηκαν με πέτρες στο σπίτι του Κέβιν Μιραλάς

Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στο σπίτι του Κέβιν Μιραλάς εκφοβίζοντας με αυτό τον τρόπο τον Βέλγο παίκτη του Ολυμπιακού και τη σύζυγό του.

Οι δράστες έσπασαν τα μπροστινά τζάμια ενώ πρόθεσή τους...

Κόμμα, μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ, προαναγγέλει ο ΠΑΣΟΚος Τσιόδρας

“Άταφα πτώματα τη μεταπολίτευσης τα κόμματα” γράφει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Λ.Παπαδήμου.

Μείζον πολιτικό ζήτημα προκύπτει από άρθρο που δημοσιεύει το site metarithmisi.gr και υπογράφει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας!

«Ψαλίδι» στις δόσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών

Σε 24 από 60 αναμένεται να περιορισθεί ο αριθμός των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, με νέα διάταξη που θα φέρει το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή, έπειτα από παρέμβαση της τρόικας.

Μαθητευόμενοι και ανεπίδεκτοι

Οταν συναντώνται οι μαθητευόμενοι αλλά μονίμως αποτυχόντες και μετεξεταστέοι μάγοι της παγκόσμιας οικονομίας με τους ανεπίδεκτους μαθήσεως και ελαφράς συνειδήσεως πολιτικούς τότε αυτό που προκύπτει ονομάζεται σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα ή ακόμη πιο περιγραφικά και συγκεκριμένα «η Ελλάδα ολοένα και πιο βαθιά στη δίνη της κρίσης χωρίς ορατές ελπίδες ανάκαμψης».


Εκκενώθηκε η εφορία Νέας Σμύρνης μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Εκκενώθηκε η εφορία Νέας Σμύρνης στη λεωφόρο Συγγρού 251. Άγνωστος τηλεφώνησε ότι έχει τοποθετήσει δύο εκρηκτικούς μηχανισμούς. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, προκειμένου να ελέγξουν το 5ωροφο κτήριο. 

«Κούρεμα» (;) και στα ομόλογα που πήραν οι απολυμένοι της Ολυμπιακής... γιατί όχι;

Βγήκε ο Λαφαζάνης στη Βουλή να υποστηρίξει αυτούς που ξεζούμισαν το κράτος, ζητώντας να μην κουρευτούν τα ομόλογα που πήραν τα λαμόγια της Ολυμπιακής σαν αποζημίωση!!! Τι λες ρε καραγκιόζη που θα πεινάμε εμείς και θα μείνουν στο απυρόβλητο τα λαμόγια που πήραν 100.000 και 200.000 αποζημίωση για να ξεκουμπιστούνε; Και βέβαια ο Καραμανλής τους τα έδωσε τότε για να ξεμπερδέψει επιτέλους με τον καρκίνο...

Συνεχίζονται τα προβλήματα από τον χιονιά - Κλειστά σχολεία και αποκλεισμένα χωριά

Παρατείνεται το κύμα κακοκαιρίας σε ολόκληρη τη χώρα. Η θερμοκρασία στην Αττική ανεβαίνει την Πέμπτη, ωστόσο σχολεία σε πολλές περιοχές του νομού παραμένουν κλειστά. Την ίδια ώρα, τα προβλήματα σε άλλες περιοχές της χώρας συνεχίζονται, με χωριά σε Εύβοια και Αρτα να έχουν αποκλειστεί. Κανονικά οι ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα...

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας για 80.000 μέτρα φίλμ

Επί δέκα χρόνια απευθύνεται σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην ελληνική επικράτεια προκειμένου να πετύχει την διάσωση του κινηματογραφικού του αρχείου. Ως σήμερα δεν είχε πάρει καμία απάντηση. Η πρόσφατη μείωση των συντάξεων και το τέλος ακινήτων που καλείται να πληρώσει για τον χώρο που φυλάσσει το αρχείο του έφεραν τον 86χρονο κ. Νίκο Μπιλιλή, έναν από τους ιστορικότερους κινηματογραφιστές επικαίρων της χώρας μας, να σκέφτεται να παρατήσει οριστικά την προσπάθειά του.

Blackrock: Εκθεση δείχνει ενδεχόμενο πλειστηριασμών ξενοδοχείων

Το ενδεχόμενο οι τράπεζες να προτιμήσουν τον πλειστηριασμό των μονάδων μη εξυπηρετούμενων δανείων, έστω και σε χαμηλές αξίες, ως έναν τρόπο ενίσχυσης της ρευστότητάς τους, όταν υποχρεωθούν να μειώσουν την αξία των δανείων προς ξενοδοχεία και των αντίστοιχων εγγυήσεων, επισημαίνει το Τριμηνιαίο Hospitality Newsletter της GBR Consulting.

Τους δεκάδες νεκρούς των συγκρούσεων σε ποδοσφαιρικό αγώνα θρηνεί η Αίγυπτος

[Δείτε βίντεο εδώ]

Τριήμερο εθνικό πένθος στην Αίγυπτο για τα αιματηρά επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 74 άτομα κήρυξε το κυβερνών Ανώτατο Συμβούλιο Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου.

Στα ύψη η «ισλαμοφοβία» στη Γαλλία

Οι ενέργειες και οι απειλές σε βάρος των Μουσουλμάνων οι οποίες καταγράφηκαν από την αστυνομία και τη χωροφυλακή σε ολόκληρη τη γαλλική επικράτεια το 2011 ήταν αυξημένες κατά 34% σε σχέση με το περασμένο έτος, ανακοίνωσε το Εθνικό Παρατηρητήριο Κατά της Ισλαμοφοβίας.

«Είμαι Έλληνας, βοηθήστε με»... ναι αλλά μην το φωνάζεις γιατί θα σε παραδώσουμε στους Αλβανούς

[Σιγά μην ασχοληθεί κανένας στην Αθήνα... φίλε πες καλύτερα "είμαι Πακιστανός, βοηθήστε με".... έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σε ακούσουν!]

Ο ομογενής κ. Ναούμ Ντίσο από την Κορυτσά της Βορείου Ηπείρου, είναι σήμερα ο νο1 καταζητούμενος στην Αλβανία, αφού διαφεύγει της σύλληψης, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης, μετά από αμφιλεγόμενη απόφαση αλβανικού δικαστηρίου.

Να απομακρύνει τον Π. Τόμσεν από την τρόικα το ΔΝΤ

Μιχάλης Ιγνατίου
mignatiou@aol.com - Twitter: @mignatio

Οι πληροφορίες για την απαράδεκτη συμπεριφορά των επικεφαλής της τρόικας έναντι των Ελλήνων υπουργών, προκαλεί οργή και αγανάκτηση. Και δεν αναφέρομαι στα τετριμμένα περί «εθνικής υπερηφάνειας» και «εθνικής αξιοπρέπειας», διότι τα πράγματα είναι πιο απλά. Δεν δικαιούται κανένας, όποια θέση και αν κατέχει, να συμπεριφερέται με ιταμό τρόπο και να απαντά στους Ελληνες αξιωματούχους με φράσεις, όπως αυτές που φέρονται να χρησιμοποιούν οι απεσταλμένοι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Οι «ακραίοι» και οι αρουραίοι

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Ήταν μόδα της πολιτικής ορθότητας. Μαζί με τις κενολόγες μπούρδες που αραδιάζανε, τα ψευτοπροοδευτικά κνώδαλα και οι ενοχικοί «δεξιοί», να αμολάνε και μια παρόλα για τους ακραίους, εθνικιστές, τουρκοφάγους κλπ. Είχαν σηκωθεί τόσο πολύ τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι, που στους πρώτους …ένδοξους μήνες του Μνημονίου, βάφτιζαν ακραίο ακόμη κι όποιον ψέλλιζε μια στοιχειώδη κριτική για την μνημονιακή ανθρωποφαγία και το οριζόντιο κούρεμα, με το αλυσοπρίονο, της αξιοπρέπειας και του εισοδήματος των πολιτών.

Υστέρηση στα έσοδα από τον ΕΦΚ το 2011 λόγω ύφεσης

Υστέρηση, λόγω της ύφεσης, παρουσιάζουν τα έσοδα του 2011 από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης (ΕΦΚ), όπως ενημέρωσε την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Π. Οικονόμου.

Καταργείται ο φόρος πολυτελείας για τα ΙΧ... λόγω παραπομπής στο ΕΔ

Στην κατάργηση του φόρου πολυτελείας που επιβάλλεται στα επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα - με εργοστασιακή αξία πάνω από 20.000 ευρώ για τα καινούργια και άνω των 16.000 ευρώ για τα μεταχειρισμένα - αναμένεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Στις 10 Μαΐου θα γίνει η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Στις 10 Μαΐου θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία η Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Αγώνες του Λονδίνου, που θα διεξαχθούν αυτό το καλοκαίρι. Το πρώτο στάδιο της Λαμπαδηδρομίας θα διεξαχθεί, όπως πάντα, στην Ελλάδα, καθώς η Ιερή Φλόγα θα «ταξιδέψει» επί μία εβδομάδα στη χώρα μας, πριν παραδοθεί στις 17/5 στους εκπροσώπους της οργανωτικής επιτροπής, σε ειδική τελετή που θα φιλοξενηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Αλλάζει το σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Οι προτεινόμενες αλλαγές στο σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ παρουσιάστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής για το νέο Λύκειο.

Οι σημερινοί μαθητές της πρώτης Λυκείου, όταν θα πάνε στην τρίτη τάξη θα δώσουν εξετάσεις σε όλα τα μαθήματα ενδοσχολικά και σε κοινά θέματα, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Συνάντηση Βορίδη-Μαγκριώτη με βουλευτές της ΝΔ για τα έργα των αυτοκινητοδρόμων

Η πορεία παραχώρησης των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και η προσπάθεια που καταβάλλει το υπουργείο Υποδομών να ξαναρχίσουν τα έργα, ήταν το αντικείμενο συνεργασίας που είχαν σήμερα ο υπουργός Μάκης Βορίδης και ο υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, με τον τομεάρχη Δημοσίων Έργων της ΝΔ, Στ. Καλογιάννη και στελέχη του κόμματος.

Απομακρύνθηκαν οι συγκεντρωμένοι σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ

Ομάδα 100 περίπου ατόμων βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης έξω από εστιατόριο στον Κορυδαλλό, στο οποίο πραγματοποιούνταν εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Στο 94% το ποσοστό αυτάρκειας της Ελλάδας σε βασικά αγροτικά διατροφικά προϊόντα

Με τη χαρακτηριστική -και μάλλον υπερβολική- φράση «ακόμα και αν πάμε στη δραχμή οι Έλληνες δε θα πεινάσουμε», ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, αντέκρουσε τις φήμες που κυκλοφορούν ότι οι αγρότες στη χώρας μας είναι «άχρηστοι» και δεν παράγουν, τονίζοντας μάλιστα, ότι «είναι τρομοκρατία να κυκλοφορούν άσχετοι τέτοιες φήμες, αλλά και αδικία για τους ανθρώπους που κοπιάζουν στα χωράφια».

Αίγυπτος: 47 συλλήψεις για τους 73 νεκρούς-Σχεδιασμένα τα επεισόδια λένε οι ισλαμιστές

Συνελήφθησαν τα μεσάνυχτα, 47 άτομα τα οποία ενδέχεται να έχουν σχέση με τα αποτρόπαια αιματηρά γεγονότα λίγο μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα στο Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου.

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Μοχάμεντ Ιμπαχίμ.

Γιούχα Χρυσοχοϊδη στον Κορυδαλλό-Ξύλο από τα ΜΑΤ και συλλήψεις

Αργα το απόγευμα, ο Χρυσοχοίδης μαζί με επιτελείο του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε σε ταβέρνα στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου (κατά άλλους στην ταβέρνα "Ο Οντάς της Μαριώς" στη οδό Σουρή για κοπή ΠΑΣΟΚόπιτας) στον Κορυδαλλό. Με το που υπήρξε η πληροφορία, "αυθόρμητα" συγκεντρώθηκαν περίπου 70 γνωστοί-άγνωστοι από τις κοντινές γειτονιές για να τον αποδοκιμάσουν. Με τα πρώτα ουυυυ εμφανίστηκε διμοιρία των ΜΑΤ, που έριξε το σχετικό ξύλο στους συγκεντρωμένους που ενοχλούσαν τον Mike και συνέλλαβε και τους 6 πιο ζόρικους...

«Μηχανές του σεξ» οι γυναίκες από τα 31 έως τα 45

Aπό τα 31 έως τα 45 θεωρούν οι ειδικοί ότι οι γυναίκες είναι και πιο σεξουαλικά ενεργές και απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, όπως προέκυψε από αμερικανική έρευνα. Συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Ιατρικής Χάκενσακ στο Νιου Τζέρσι μελέτησαν τη σεξουαλική δραστηριότητα περισσότερων από 500 γυναικών όλων των ηλικιών και κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα: