04 Φεβρουαρίου 2012

Σ.φ ΠΑΟΚ Κορδελιού στεφάνι στο ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της Θ7

Να βρε για να μη μας λέτε κάφρους:

Τα σπασαν οι κάφροι στη Λειβαδιά

Η παρουσία των 3000 φίλων του τριφυλλιού στη Λιβαδειά στιγματίστηκε από την αντίδραση μερίδας οπαδών μετά το τέλος του αγώνα.Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού ξέσπασε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και καταστήματα για την ήττα της ομάδας τους, πορκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές στη Λιβαδειά.

Μετά τις εκλογές το φορολογικό: ΝΔ προτείνει μειώσεις... ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ προτείνουν αυξήσεις

Για μετά τις εκλογές μετατίθεται το νέο φορολογικό σύστημα, προκείμενου να αποφευχθούν νέες κοινωνικές εντάσεις, σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο προτείνει αύξηση του ΦΠΑ και των ειδικών φορών κατανάλωσης, αν και η αγορά έχει δεχθεί ισχυρό πλήγμα από τις περικοπές των μισθών και την εκτίναξη της ανεργίας. Με τις προτάσεις αυτές συμφωνεί και το Υπουργείο, δηλ. το ΠΑΣΟΚ, ενώ διαφωνεί...

ΣΑΛΟΣ στο facebook: Όργιο σε ξενοδοχείο της Πάτρας

ΣΑΛΟΣ στο facebook: Όργιο σε ξενοδοχείο της Πάτρας
Όχι απλώς απόλαυσαν το σεξουαλικό τους όργιο σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας, αλλά φρόντισαν να αναρτήσουν σχετικές φωτογραφίες και στο προφίλ τους στο facebook!

Ο λόγος για ένα παντρεμένο ζευγάρι από την Πάτρα, (μέσης ηλικίας), το οποίο -σύμφωνα με το dete.gr- πριν από δύο εβδομάδες...

“Black out” από Μάνια

Προσπάθεια διακοπής έκδοσης του απεργιακού φύλλου της “Ελευθεροτυπίας”. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδότρια, Μάνια Τεγοπούλου έκοψε την πρόσβαση στο σύστημα Hyper, στο οποίο οι δημοσιογράφοι έγραφαν τα κείμενα για την έκδοση του φύλλου το επόμενο Σάββατο.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Ντελίριο γελοιότητας από τον Καρατζαfuhrer: Δεν θα υπογράψει το μνημόνιο λέει... και αν δεν πληρωθούνε οι συντάξεις ρε μεγάλε;... (βίντεο)

Την υπογραφή στο πρώτο μνημόνιο την έχει δικαιολογήσει πάμπολες φορές με το ότι δεν μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη να μην πληρωθούνε μισθοί και συντάξεις και γι αυτό υπέγραψε να "πάρουμε τα λεφτά" και όλα τα άλλα είναι λάθος του ΠΑΣΟΚ... τώρα που λέει ότι δεν θα υπογράψει, δεν τον νοιάζει πως θα πληρωθούνε οι μισθοί και οι συντάξεις; Ή βρήκε το κορόιδο τον Σαμαρά...

Βίντεο: Λεβαδειακός-ΠΑΟ 1-0... θέλουν και Πρωτάθλημα τρομάρα τους

Δείτε τις φάσεις και το γκολ:

Πωλήθηκε ο ακριβότερος πίνακας του κόσμου. Άνηκε σε Έλληνα

O Paul Cézanne ξεπέρασε τον Jackson Pollock: Ένα έργο του Γάλλου ιμπρεσιονιστή πουλήθηκε στην τιμή ρεκόρ των 250 εκ δολ. (κάποιοι λένε 300 εκ), ξεπερνώντας την τιμή που πληρώθηκε κάποτε για ένα έργο του αμερικάνου καλιτέχνη "της σταγόνας". Το έργο "Ο Χαρτοπαίκτης" θα πάει για 250 εκ δολ στο Κατάρ.

Τι σκατ@ θέλετε να φάτε ρε κοπρίτες και προϋπολογίζετε 2000 ευρώ κέτερινγκ σε κάθε πτήση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου;

Το εξωφρενικό, για φυσιολογικούς ανθρώπους, ποσό των 440.000 ευρώ έχει προυπολογίσει η Πολεμική Αεροπορία για το κέτερινγκ των 3 VIP αεροσκαφών που έχουμε για την μεταφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και των υπουργών!!!

Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα

Δείτε τα:

Ο Ιερώνυμος στο κελί του Εφραίμ

Τον ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, επισκέφθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μακαριότατος παρέμεινε στο κελί για επτά λεπτά. Η επίσκεψη του κ. Ιερώνυμου είχε προαναγγελθεί πριν από μερικές εβδομάδες.

Και ελληνική συμμετοχή το εφετινό Super Bowl

Ξεσηκωμός στις ΗΠΑ εν όψει του αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Στη μία και μισή ξημέρωμα Δευτέρας αρχίζει το 46ο Super Bowl στο «Λούκας Οϊλ Στέντιουμ» στην Ινδιανάπολη με τους Νιου Γιορκ Τζάιαντς και Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς να μάχονται για την κατάκτηση του τίτλου στο εφετινό πρωτάθλημα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Ο Ερντογάν εκβίαζε με «ροζ» βίντεο τον αρχηγό του στρατού

Αμηχανία και προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δημοσιοποίηση τηλεγραφήματος από το Wikileaks,το οποίο φέρει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να εκβίαζε τον πρώην αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων Γιασάρ Μπουγιούκανιτ με «ροζ» βίντεο της κόρης του.

Επίθεση αναρχικών στο σπίτι του Παπούλια

Πριν από λίγο περίπου 30αναρχικοί επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στην είσοδο της κατοικίας του Κ. Παπούλια στο Κολονάκι. Σύμφωνα με το MEGA προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και η Αστυνομία είναι καθ' οδόν.

Νιγηριανός πιάστηκε για δεύτερη φορά για κλοπές... στις πόσες καίγεται; Στις 31 ή στις 100;

17χρονος Νιγηριανός, συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για δεύτερη φορά, ενώ στην Κηφισιά συνελήφθη 35χρονος Αλγερινός. Ο ανήλικος Νιγηριανός, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, που διενεργήθηκε από την υποδιεύθυνση ανηλίκων της Ασφάλειας, το τελευταίο οκτάμηνο, διέπραξε σε διάφορες περιοχές της Αττικής...

Ανοιχτή επιστολή Γερμανού Βουλευτή προς τους Έλληνες φίλους

Αγαπητοί Ελληνες φίλοι

«Οποιος θέτει σε ένα λαό δίλημμα μεταξύ οικονομικής βοήθειας και εθνικής αξιοπρέπειας αγνοεί βασικά ιστορικά διδάγματα». Διπλωματική στη διατύπωση, αλλά σαφής επί της ουσίας η αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλου. Ως βουλευτής του γερμανικού κοινοβουλίου και αναπληρωτής πρόεδρος της ελληνογερμανικής κοινοβουλευτικής ομάδας τον ευχαριστώ γι’ αυτήν τη συνετή απάντηση σε μεμονωμένες γερμανικές διεκδικήσεις περί Ευρωπαίου επιτρόπου στην Ελλάδα.

Χατζημαρκάκης: Να αλλάξει όνομα η Ελλάδα γιατί το τωρινό είναι ταυτισμένο με ότι πιο σάπιο υπάρχει!!!

Ηρεμήστε! Μην τσιτώνεστε μέχρι να δείτε ποιο όνομα προτείνει...

Σε συνέντευξή του στην Bild ο Ευρωβουλευτής των φιλελευθέρων λέει ότι η ελλάδα πρέπει εκτός από Σύνταγμα και πολιτικό σύστημα να αλλάξει και όνομα προκειμένου να αποκτήσει ένα νέο πρόσωπο στην Ευρώπη που έχει ταυτίσει το Greece, Griechenland, Giekenland, Grecia κ.λπ. με ότι πιο σάπιο υπάρχει στον πλανήτη

Το όνομα που προτείνει να χρησιμοποιείται για τη χώρα σε όλες τις γλώσσες είναι:

Το επτάωρο των συντρόφων

Του Κωνσταντινου Ζουλα

Η συνεδρίαση κράτησε 7 ώρες. Αρχισε 16.30 και τελείωσε 23.30. Αφήνω κατά μέρος ότι ήταν προγραμματισμένη για τις 15.30. Δεν πα’ να καταρρέει η Ελλάδα; «Ωρα ΠΑΣΟΚ» σημαίνει ότι θα αρχίσουμε όταν έρθει ο αρχηγός. Και εκείνος έρχεται πάντα με μια ώρα καθυστέρηση. Ακολούθως μιλάει και μια ώρα. Και τι λέει;

«Πέθαναν» τον Έντι Μέρφι!... Ο Γιωργάκης ακόμα "ζει" ρε γμτ;

Το γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για τον θάνατο του Έντι Μέρφι και αναπαράχθηκε από τα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook. Ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός ζει και βασιλεύει.

Δεν αποκλείει την επιβολή κομματικής πειθαρχίας για το νέο πρόγραμμα, ο Γ.Μιχελάκης

Ανοιχτό αφήνει ο Γιάννης Μιχελάκης το ενδεχόμενο να επιβληθεί κομματική πειθαρχία στην ΚΟ της ΝΔ, αν υπάρξουν βουλευτές οι οποίοι θα αντιδράσουν στο νέο πρόγραμμα που θα συμφωνηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Βίντεο: Ωραίο γκολ Σαμαρά για τη Σέλτικ

Με το γκολ ο Σαμαράς άνοιξε το δρομο της νίκης με 2-0 της Σέλτικ επί της Ινβερνές που έδωσε στους "Κέλτες" την πρόκριση για τους "8" του κυπέλλου Σκοτίας. Δείτε το:

Δε χρειαζόμαστε επίτροπο ρε μαλάκ@@ Ευρωπαίοι: Ο απαγωγέας αποφυλακίστηκε περνάει ζωή και κότα με τα λεφτά του εφοπλιστή!

Αποφυλακίστηκε ρε για να κάνει χώρο για τον Εφραίμ τον εγκληματία...

Να έχεις σχεδιάσει και εκτελέσει μια απαγωγή. Να έχεις πάρει εκατομύρια ευρώ για λύτρα. Να έχεις συλληφθεί και στη δίκη να έχεις αποδεχθεί την ενοχή σου. Να κρατάς τα λεφτά από τα λύτρα (30 εκ ευρώ) και με αυτά να περνάς ζωή και κότα, ξεφαντώνοντας στα μπουζούκια και σε χιονοδρομικά κέντρα. Γίνονται αυτά;

Bundesliga 20η αγωνιστική

Μόνο ο Παπαδόπουλος της Σάλκε αγωνίστηκε σήμερα. Βιερίνια δεν έπαιξε πάλι, γιατί είναι ακόμα τραυματίας. Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής:

Νυρεμβέργη - Ντόρτμουντ 0-2 (48' Κελ, 82' Μπάριος)

Βίντεο: Βλάκας πάει να βάλει φωτιά σε μαγαζί και παίρνει φωτιά ο κώλος του

Δείτε τον ηλίθιο:

Μας δουλεύει και το Economist: Εμφανίζει το Βενιζέλο να θέλει να φάει λεφτά από τον ιδρυτή του Facebook

Στον… Marc Zuckerberg στράφηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την ώρα που η ελληνική οικονομία κρίνεται για ακόμα μία φορά εντός και εκτός Αθήνας, σύμφωνα με το περιοδικό «Economist»!

Σχολιάζοντας την είσοδο του Facebook στο Χρηματιστήριο, το γνωστό περιοδικό αναφέρει πως... ο Zuckerberg θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδανικός φίλος για πολλούς ανά τον πλανήτη.

Ο Βαλβέρδε απέκλεισε Ντιόγκο και «Φέτφα» από την Τούμπα

Με εκπλήξεις από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Βάσκος τεχνικός συμπεριέλαβε όπως αναμενόταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, όχι όμως και τους Ντιόγκο, Φετφατζίδη, οι οποίοι τελικά δεν «χώρεσαν» στην 18άδα.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 3-0, 1ος ο ΠΑΟΚ, 5ος ο Ολυμπιακός

Μεγάλη νίκη (3-0) επί του Ολυμπιακού σημείωσε το Σάββατο (4/2) η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής ο "Δικέφαλος" μπήκε ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και ήταν κυρίαρχος του ματς μέχρι τα μέσα του πρώτου μέρος.

Βίντεο-Αυτή είναι η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ: Πανικός για τις τζάμπα πατάτες

Δείτε το βίντεο:

Ξεφτυλισμένος παπάς είχε μισό εκατομμύριο στο λογαριασμό του

Οι καταθέσεις μισού εκατομμυρίου ευρώ που βρέθηκαν σε λογαριασμό κληρικού μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ ήταν δύσκολο να δικαιολογηθούν. Οι άντρες της δίωξης οικονομικού εγκλήματος έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι ο ιερέας «έβαζε χέρι» στο παγκάρι.

Γύφτοι πήραν στο κυνήγι και πυροβόλησαν οπαδούς του ΠΑΟ

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό έξαρσης αθλητικής βίας που επικρατεί σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα, μόνο οι επιθέσεις από καταυλισμούς Ρομά έλειπαν από το δύσμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βίντεο με τη 19 χρονη Demi Moore να φιλιέται με ένα 15χρονο!!

Το βίντεο είναι από το 1981. Η D. Moore είναι παντρεμένη με τον πρώτο της άντρα F. Moore (από τον οποίο πήρε και το όνομα) και ο μικρός είναι ο συμπρωταγωνιστής της, Philip Tanzini, στην πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, στα σαπουνόπερα που παίζεται από το 1963 μέχρι και σήμερα στις ΗΠΑ, General Hospital. Η Demi Moore εννοείται πως είναι ντίρλα.... ο 15χρονος όμως τα έχει 400 και το απολαμβάνει:

Ανυποχώρητοι της τρόικας για μειώσεις μισθών...ε τότε στείλτε τους στο διάολ@ να δείτε για πότε θα κάνουν γαργάρα

Ανυποχώρητοι παραμένουν οι επικεφαλής της τρόικας στην απαίτηση για ριζικές ανατροπές στο εργασιακό καθεστώς στον ιδιωτικό τομέα (κατώτατος και 13ος- 14ος μισθός, κλαδικές συμβάσεις- μετενέργεια) και έγκειται στον πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων, που μετέχουν στην κυβέρνηση, το ύψος των αλλαγών που θα γίνουν αποδεκτές.

Ψάχνουν επειγόντως 1,5 δισ. για την τρύπα

Η ανάγκη εξεύρεσης ακόμη 1,5 δισ. ευρώ, προκειμένου να καλύψει το υπουργείο Οικονομικών την τρύπα που έχει δημιουργηθεί το 2011, καθώς και την εκτιμόμενη του 2012, βρέθηκε στο τραπέζι υπουργικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου υπό τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και με τη συμμετοχή των κ.κ. Γιαννίτση, Κουτρουμάνη, Αβραμόπουλου (τι έκανε αυτή η αλεπού στο παζάρι; θα τολμήσει να υπογράψει απολύσεις στρατιωτικών ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ;) και Λοβέρδου, χωρίς ωστόσο να προβούν σε κάποια ανακοίνωση.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1843 ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

Σαν σήμερα, 4 Φεβρουαρίου του 1843, το ελεύθερο γένος των Ελλήνων, έκλαψε για τον θάνατο του θρυλικού στρατηλάτη, του Γέρου του Μοριά, του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη... ας παραδειγματιστούν οι σημερινοί κρατούντες από τη ζωή του και τους αγώνες του

Αυτή είναι η Ελλάδα και γι' αυτό δεν θέλει ξένο επίτροπο: Βραβεύουν τον Φυντανίδη που χρωστάει ένα κάρο λεφτά στο κράτος

[Προσέξτε πόσες φορές έχει επανεκδοθεί το βιβλίο του και ο κρατικοδίαιτος μπαγλαμάς λέει ότι δεν έχει να πληρώσει τα χρέη του... δεν συζητάω πως για να χρωστάει 150.000 ΦΠΑ, σημαίνει ότι έχει πουλήσει αγαθά (ένας θεός ξέρει τι πουλάει ο αλήτης..) και εισέπραξε πάνω από 800.000 ευρώ... αλλά δεν έχει να πληρώσει και οι μαλάκ@@ του Δ. Φιλοθέης-Ψυχικού πάνε και τον βραβεύουν!!!... να υποθέσω ότι και αυτός είναι υπερ της "εθνικής κυριαρχίας" που του επιτρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερος και τα χρέη του να τα πληρώσουν με περικοπές μισθών-συντάξεων οι μαλάκ@@ και διαφωνεί με τον...

"Τροϊκανό πραξικόπημα" εναντίον ΕΔ και Σωμάτων Ασφαλείας

Aπαράδεκτες διαρροές κυβερνητικών κύκλων για τις απαιτήσεις της τρόϊκας που αφορούν σε απολύσεις 150.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2015. Ανάμεσα σ΄ αυτούς συμπεριλαμβάνουν στρατιωτικούς και σώματα ασφαλείας.Επιπλέον στο στόχαστρο έχουν βάλει και εκπαιδευτικούς.

Κι αυτού η Μέρκελ θα του φταίει: 29χρονος με 1 εκ ευρώ χρέη στο δημόσιο...χώρια στους υπόλοιπους...

Αυτή τη φορά η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 29χρονου ο οποίος κατά το παρελθόν δραστηριοποιείτο στις οικοδομικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Patria: Κυκλοφορεί το νέο τεύχος με συνέντευξη του Σεραφείμ που μιλάει για όλα

Έχει τελικά ουσία σε εποχές σαν αυτή που βιώνουμε σήμερα, να αναλωνόμαστε σε "ατέρμονες" ιδεολογικές αναζητήσεις; Έχει τελικά νόημα το να προσπαθούμε να ξεχωρίσουμε τις πρακτικές του ενός ή του άλλο -ισμού; Έχει νόημα το να αναζητούμε τις ρίζες μίας "δεξιάς" διανόησης; Έχει νόημα να ψάχνουμε την ηθική και τις απόψεις του Pound για την χρεωκοπία; Έχει ιδιαίτερη σημασία το να αναζητούμε τις ιδεολογικές απαρχές αρχιτεκτονικών σχολών; Υπάρχει η πολυτέλεια του να αναζητούμε το γιατί το εθνικιστικό κίνημα αποτυγχάνει να προσελκύσει σημαντικό αριθμό εκπροσώπων του αδυνάτου φύλου;

Την πάτηση το ΠΑΜΕ: Πήγαν έξω απ' του Μαξίμου αλλά η συνάντηση των 3 είχε αναβληθεί

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου η σύσκεψη του Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς και η οποία τελικά μετατέθηκε για την Κυριακή.

Διαμαντοπούλου αναθεματίζει τις εκλογές και προτείνει ομάδα τεχνοκρατών... δηλ. Δραγώνα-Ρεπούση κ.λπ

Ομάδα «κρούσης» τεχνοκρατών και πολιτικών προτείνει για τη χώρα η Άννα Διαμαντοπούλου. Λέει όχι σε εκλογές και προτείνει ανασχηματισμό. Γιατί λέει ότι «το ΠΑΣΟΚ έκλεισε τον κύκλο του»...

Βίντεο: Μαζικές συγκεντρώσεις υποστηρικτών του Βλ. Πούτιν και αντιφρονούντων στη Μόσχα

Περίπου 135.000 υποστηρικτές του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν,στην πλατεία Poklonnaya και 36.000 αντιφρονούντες,στην πλατεία Bolotnaya, συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Μόσχα, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία,.

Φωτογραφία – κειμήλιο της Εύας

Σήμα κατατεθέν της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας


Αριστερά διακρίνεται η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα – έχω το Σοσιαλισμό την ούγια, είχα δάσκαλο τον Βούγια – Καϊλή.

Δεξιά ο πρώην πρόεδρος της εταιρείας...


Με Βενιζέλο αντίπαλο η ΝΔ οδηγείται στην αυτοδυναμία !

Λόγω της έντονης επικαιρότητας των τελευταίων ημερών δεν προλάβαμε να ασχοληθούμε με την τελευταία δημοσκόπηση της Pulse. Το κάνουμε λοιπόν σήμερα.

Καταρχήν να πούμε ότι και αυτή η δημοσκόπηση καταγράφει την έντονη ρευστότητα που παρατηρείται στο πολιτικό σκηνικό , ως απόρροια των μεγάλων εκκρεμοτήτων του «κουρέματος» του χρέους και της δανειακής σύμβασης. Η ανασφάλεια των πολιτών αποτυπώνεται και στις απαντήσεις τους στα γκάλοπ. Η ερμηνεία της αύξησης της εκλογικής δύναμης κομμάτων των λεγόμενων «άκρων», ως πρόσκαιρη και «αντιδραστική», παραγνωρίζει τις κοινωνικές διεργασίες, την ανεργία, την ανασφάλεια και την περιθωριοποίηση ευρύτατων κοινωνικών ομάδων.

Αναβλήθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Αναβάλλεται για αύριο στη 1 το μεσημέρι η σύσκεψη Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες εναντίον της ACTA στην Ευρώπη

Πορείες στη Σουηδία θα γίνουν σήμερα σε διάφορε πόλεις, εναντίον της συμφωνίας ACTA, ενώ το Πολωνικό Κοινοβούλιο ανέβαλε την ψήφιση του σχετικού Νόμου προκειμένου να υπάρξει διαβούλευση και οι Anonymous καλούν τους πολίτες να διαμαρτυρηθούν σε όλες τις χώρες. Να θυμίσουμε ότι η σχετική συμφωνία υπογράφηκε από όλες τις χώρες της ΕΕ και θα ακολουθήσει σε κάθε μια η ψήφιση Νόμου που θα την καθιστά επίσημο νόμο του κράτους. Δείτε το σχετικό βίντεο του Russia Today

Στα 170 δισ. ευρώ φτάνει η διαγραφή του ελληνικού χρέους από το κούρεμα

Σε σύνθετη συμφωνία για τη διαγραφή ελληνικού χρέους 170 δισ. ευρώ ή 80% του ΑΕΠ οδηγούνται η ελληνική κυβέρνηση, η τρόικα, οι ιδιώτες πιστωτές και ο επίσημος τομέας. Η συμφωνία που βασίζεται στην επικαιροποιημένη έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους που συνέταξε η τρόικα, προβλέπει τη συμμετοχή του επίσημου τομέα, δηλαδή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης με περίπου 23 δισ. ευρώ στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Θεσσαλονίκη: Πανικός για δωρεάν πατάτες

Αψηφώντας το κρύο και το ψιλόβροχο, πατατοπαραγωγοί από τη Δράμα, έφτασαν νωρίς το πρωί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγεται η 24η Agrotica, με στόχο να μοιράσουν περισσότερες από 10 τόνους πατάτες Νευροκοπίου στους περαστικούς.

Τουρκικός Τύπος: "Αλλαγές στην Αγία Σοφία λόγω του Μπεν Άφλεκ"

« Αλλαγές στην Αγία Σοφία λόγω του Άφλεκ» είναι ο τίτλος της εφημερίδαςHabertürk. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως η αμερικανός σκηνοθέτης Μπεν Άφλεκ ο οποίος πραγματοποιεί γυρίσματα στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη για την ταινία του “Argo” ζήτησε την αλλαγή του φωτισμού στο χώρο καθώς οι 2000 άσπρες λάμπες LEDδεν έδιναν «έναν τόνο μυστικισμού».

Επί Καραμανλή ήρθε...επί ΠαπανδρεοΒορίδη χάθηκε: Στους πολιτικούς αρχηγούς η απόφαση για τον ENISA

Στους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, τα οποία στηρίζουν την κυβέρνηση του κ. Λ. Παπαδήμου φέρνει πλέον το ακανθώδες ζήτημα του ENISA, ο υπουργός Υποδομών, κ. Μ. Βορίδης, καθώς, έπειτα από την πολύμηνη αδράνεια και τη «λευκή πετσέτα» που πέταξε η Ελλάδα στα Ευρωπαϊκά φόρα, είναι άμεσος ο κίνδυνος να χάσει η χώρα μας τον οργανισμό μέσα από τα χέρια της.

Δεν μου αρέσει η Ελλάδα του ομορφάντρα

της Χριστίνας Ταχιάου

Η συνειδητοποίηση ήρθε πριν λίγα χρόνια και με βάρεσε σα χαστούκι: κατάλαβα ότι δε μ’ αρέσει η Ελλάδα. Τόσο απλά. Το χειρότερο, όμως, δεν ήταν αυτό. Το χειρότερο ήταν όταν κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθήσω να αλλάξω κάποια από αυτά που θεωρούσα κακώς κείμενα: κατάλαβα ότι η Ελλάδα αρέσει στους Έλληνες. Άρα, το λάθος είμαι εγώ.

Εξήντα προσαγωγές από τον σύνδεσμο του ΠΑΟ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

Αιφνιδιαστικό έλεγχο στον σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, πραγματοποίησε τη νύχτα η Αστυνομία, παρουσία εισαγγελέα, στο πλαίσιο της δράσης με εφόδους στους συνδέσμους και προληπτικές προσαγωγές για την αντιμετώπιση του προβλήματος, που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό, με αιματηρές μάχες μεταξύ οπαδών.

Τα λαμπερά θύματα του Δρόσου

Σαν βόμβα έσκασε στο χώρο του αθλητισμού η σύλληψη του πρώην προέδρου των ομάδων μπάσκετ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ Δημήτρη Δρόσου, ο οποίος κατηγορείται, ότι το 2009 καταχράστηκε το ποσό των 500.000 ευρώ από εταιρεία στοιχημάτων στη Μάλτα, στην οποία ήταν διευθυντής.

Σύσκεψη Πολιτικών Αρχηγών με ...δόσεις!

Σήμερα μετά τις 2:30 θα συναντηθούν οι 3 πολιτικοί αρχηγοί ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σκέψη και για 2η συνάντηση αύριο το μεσημέρι