10 Φεβρουαρίου 2012

EKTAKTO! Anonymous:CIA Tango down... έριξαν τη σελίδα της CIA!!!

Μεγάλη μαγκιά από τους anonymous που έριξαν τη σελίδα της...

Βίντεο: Ρε Χατζηνικολάου προσεχέ τα αυτά γιατί γίνεσαι ρόμπα

Ωραίος ο Χατζηνικολάου! Όταν πλήρωνε η Hellas Power τη διαφήμιζε σαν τη μεγαλύτερη εταιρία με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών... μόλις τα λαμόγια εξαφανίστηκαν με τα λεφτά, ζητούσε να επέμβει ο εισαγγελέας και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι!! Καλά έκανε και τα έπαιρνε, θα πούνε κάποιοι μιας και δεν ήξερε ότι ήταν λαμόγια. Ναι αλλά τότε πρέπει να αθωώσουμε και τις Τράπεζες που έπαιρναν τηλέφωνο τους άσχετους και τους φόρτωναν διακοποδάνεια... ποια η διαφορά τους; Μόνο οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν Νικολάκη ή και αυτοί που προέτρεπαν τον κόσμο να πάει στη Hellas Power; Δηλ. τα λεφτά της διαφήμισης που παντελόνιασε δεν ήταν του κοσμάκη που πιάστηκε κώτσος;

Δείτε το βίντεο:

Επιστολή Γκι Φερχόφστατ στον Μπαρόζο υπερ της Ελλάδος

Η αδυναμία να βρεθεί λύση για την Ελλάδα στο χθεσινό Eurogroup αποτελεί ευκαιρία για την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων, αντί να επιλέγεται η λύση της αυξημένης φορολογίας και της μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Καζάκης: Αποκαλύπτεται σιγά σιγά ο ύποπτος ανθελληνικός ρόλος του



= Ο Φον Δημητράκης Καζάκης, το 2006, επέλεξε να είναι ο μεταφραστής του βιβλίου «Macedonia: Its Races and Their Future» (Μακεδονία: Οι Ράτσες -φυλές- και η προοπτική τους), του τυχοδιώκτη και έμμισθου πράκτορα του Βρετανικού ιμπεριαλισμού και της επίσημης Βρετανικής κυβερνητικής αποικιοκρατίας, Henry Noel Brailsford.

Μείωση βουλευτών σχεδιάζουν στην Αυστρία... ρε τους μαλάκ@@

Τη μείωση του αριθμού των βουλευτών σχεδιάζει η αυστριακή κυβέρνηση στο πλαίσιο πακέτου μέτρων για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας. Στην κυβέρνηση συμμετέχουν το σοσιαλδημοκρατικό (SPOe) και το κεντροδεξιό κόμμα (OeVP).

Το Βερολίνο αμφισβητεί το νέο μνημόνιο, αλλά φοβάται και την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία

Σκεπτικισμό για το κατά πόσο θα μπορέσει η Ελλάδα να μειώσει το χρέος της και με τα επώδυνα μέτρα του νέου μνημονίου εκφράζουν πλέον τα στελέχη του γερμανικού κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή με βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού τόνισε πως ακόμη και με τα μέτρα του νέου μνημονίου στα οποία δεσμεύεται να προχωρήσει η Ελλάδα, δεν θα καταφέρει να μειώσει το χρέος της σε επίπεδα που θεωρούνται βιώσιμα.

Λ.Παπαδήμος: Όποιος διαφωνεί με τα μέτρα φεύγει... ούτως ή άλλως θα τα ψηφίσει η ΝΔ

Σε δραματικούς τόνους η ομιλία του πρωθυπουργού στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, που έκανε λόγο για «ώρα ιστορικής ευθύνης».

«Αυτή την ώρα δοκιμάζονται και οι αντοχές της κυβέρνησης. Και είναι σαφές πως δεν μπορούν όλοι να σηκώσουν το βάρος της ευθύνης. Η χρεωκοπία της Ελλάδας ωστόσο δεν είναι επιλογή που μπορούμε να επιτρέψουμε. Τις συνέπειες θα τις πληρώσει η χώρα πανάκριβα, και ιδιαίτερα όσοι παλεύουν σήμερα να τα βγάλουν πέρα σε μια δύσκολη πραγματικότητα» είπε ο πρωθυπουργός που χαρακτήρισε «καταστροφική» κάθε άλλη εξέλιξη.

Seals ήρθαν στην Ελλάδα για να τους δείξουν 5 πράματα οι ΜΥΚ. Φωτογραφίες

Αμερικανοί Seals στην Ελλάδα,κάνουν συνεκπαίδευση με άνδρες της ΜΥΚ! Η άφιξή τους στην Ελευσίνα μεταδόθηκε …ως άφιξη δυνάμεων της “ευρω-αστυνομίας”,μέσα στο πανδαιμόνιο που προκάλεσε εδώ και λίγες ώρες η περίεργη δήλωση Καρατζαφέρη!

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέμε!!! Παραιτήθηκε από υπουργός και βουλευτής ο Παπακωνσταντίνου!!!

Χεχε θα θέλατε αλλά δεν σας κάνει τη χάρη :)

Κείμενο-παρέμβαση της πρυτανείας Παν/μίου Πατρών... εννοείται ότι μόνο ζητάνε και δεν προσφέρουν τίποτα

Στην Ελλάδα όλοι ζητάνε... κανείς δεν δίνει εθελοντικά τίποτα. Τα παρακάτω των κυρίων καθηγητάδων που έχουν βολευτεί με την κρατική επιδότηση και ποτέ δεν ενδιαφέρθηκαν να συνδέσουν το Πανεπιστήμιο με την κοινωνία και τη βιομηχανία και να βούνε δικούς τους πόρους, θα ήταν πιο αξιόπιστα αν συμπληρώνονταν και από κάτι του είδους:

Τελικά βρέθηκε πρόθυμος

Ο δεύτερος επιλαχών  Χρήστος Γκόκας δέχθηκε τελικά να πάρει την θέση του Π. Στασινού (φώτο) που παραιτήθηκε. Ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού του κόμματος της πλειοψηφίας είναι ο Γιάννης Παπαλέξης, ο οποίος έχει εκλεγεί δήμαρχος Αρταίων και κατέχει το αξίωμα του προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου.

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Cardico για οφειλές στο Δημόσιο

Τη σύλληψη του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Cardico Νίκου Καρδασιλάρη, για ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιo, ύψους 182.000 ευρώ ανέφερε η εισηγμένη.

Βαριά προβληματισμένος με τα νέα μέτρα ο Κ. Τζαβάρας... αλλά δεν λέει και να πάει σπίτι του... μη χάσουμε και την καρέκλα

Προβληματισμό για τα νέα μέτρα εξέφρασε ο βουλευτής Ηλείας και τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας.

Καθίζηση της βιομηχανίας το 2011... αλλά οι εξαγωγές αυξήθηκαν ;)

[Δείτε ποιοι είναι οι τρεις κλάδοι που αυξήθηκαν ελαφρά και ποιοι οι 21 που κατέρρευσαν!]
Παρά τη μείωση του εργατικού κόστους, η παραγωγή της ελληνικής μεταποιητικής βιομηχανίας τον χρόνο που πέρασε μειώθηκε, ως γνωστόν, κατά 9,5%, έναντι μείωσης κατά 5,1% που είχε καταγραφεί το 2010, σε σύγκριση με το 2009. Η συνολική μεταποιητική παραγωγή στην Ελλάδα το 2011 ήταν μικρότερη από εκείνη του έτους 2005 κατά 24,2%.

Το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται σαν μπάχαλο χωρίς αρχηγό... αλλά έχει σχέδιο

[Εμφανιζόμενοι σαν αχταρμάς και απόντος του Παπανδρέου θα εμφανιστούν στη Βουλή να ψηφίζουν και έτσι και γιουβέτσι τη στιγμή που στη ΝΔ θα υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας και θα ψηφίσουν όλοι σούμπιτοι... οπότε φαντάζεστε ποιος θα την ακούει για τα επόμενα 50 χρόνια και βάλε]

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, Λοβέρδος, Παπουτσής, Διαμαντοπούλου και Σκανδαλίδης βρέθηκαν στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης! Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος με τους Ανδ. Λοβέρδο, Χρ. Παπουτσή, Άννα Διαμαντοπούλου και Κ. Σκανδαλίδη, στα γραφεία της αντιπροεδρίας, στην οδό Ζαλοκώστα.

Χατζημαρκάκης: Και εγώ δεν θα ψήφιζα τα μέτρα

Χατζημαρκάκης εναντίον της τρόικα, εναντίον της πολιτικής της Γερμανίας, υπερ του να μην υπογράψουμε αν δεν μας παρουσιάσουν ταυτόχρονα σχέδιο ανάπτυξης και φυσικά εναντίον των ελλήνων πολιτικών... Δείτε το βίντεο:

Ανασχηματισμός εν όψη-Ζωντανά η ομιλία Παπαδήμου στο Υπουργικό... ξέρετε "κινδυνεύουμε, βουλιάζουμε, σκάστε και μη μιλάτε"

Τα δεδομένα έχουν πλέον αλλάξει για την κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού αποχώρησε ο υπουργός Υποδομών Μ.Βορίδη, ο οποίος πρέπει να αντικατασταθεί προτού ξεκινήσει το Υπουργικό.

Ελεύθερο κι άλλο πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ για τη Siemens... ε. δεν είναι κι Εφραίμ!

[Σε όλους αυτούς βρέθηκαν διάφορα ποσά από μίζες στους λογαριασμούς τους... Ο Εφραίμ δεν έχει προσωπικό λογαριασμό, η Μονή ελέγχθηκε από την ΤτΕ και δεν βρέθηκε μαύρο χρήμα, ούτε μίζα... αλλά παρόλα αυτά ο Εφραίμ μέσα και ο Siemens απέξω.... ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΡΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ γιατί όλα είναι σάπια]

Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της χρηματικής εγγύησης ύψους 150.000 ευρώ, αφέθηκε πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ, μετά την απολογία του στους εφέτες ειδικούς ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση των λεγόμενων «μαύρων ταμείων» της Siemens.

Παραιτήθηκε κι ο τελευταίος του ΛΑΟΣ

Παραιτήθηκε και ο τελευταίος υπουργός του ΛΑΟΣ Γ. Γεωργίου... τώρα είναι η σειρά αυτών της ΝΔ :)) (λέμε και καμιά παπαριά...)

Θα καταψηφίσει (διόρθωση) κι άλλος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ... στη ΝΔ όλα καλά...

Θα καταψηφίσει τα νέα μέτρα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Γ. Μιχελογιαννάκης, ο οποίος τελικά δεν παραιτείται όπως αρχικά μεταδόθηκε

Παραιτήθηκε από την κυβέρνηση και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Λίγο προτού αρχίσει το Υπουργικό Συμβούλιο, παραίτηση υπέβαλε και η Μ.Ξενογιαννακοπούλου, η οποία ήταν αναπληρώτρια ΥΠΕΞ, δηλώνοντας ότι διαφωνεί με τα νέα μέτρα.

Είναι το πέμπτο μέλος της κυβέρνησης Παπαδήμου που υποβάλει παραίτηση εντός 24 ωρών. Προηγήθηκαν οι Γ.Κουτσούκος, Μ.Βορίδης, Αδ.Γεωργιάδης και Αστ.Ροντούλης.

Αναβάλλεται η ΚΟ της ΝΔ

Αναβάλλεται η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ για το Σάββατο μετά τις δραματικές εξελίξεις. Η απόφαση του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη να μην υπερψηφίσει τα νέα μέτρα έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη Συγγρού, με ορισμένους βουλευτές της αξιωματικής να διαμηνύουν ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν τα νέα μέτρα.

ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕ

  Τώρα βγαίνεις και κάνεις τη ΣΩΣΤΗ δήλωση πρόεδρε.
    "εγώ ήμουν εξαρχής ενάντια στο μνημόνιο και το τρόπο που το επέβαλε ο Παπανδρέου. Με τα διάφορα τεχνάσματα και για να μη χρεοκοπήσει η χώρα αναγκάστηκα να συμπράξω σε αυτό το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ που λέγεται ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
    Επειδή όμως έχω να κάνω με ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ αποσύρομαι και αν μέσα σε 20 ημέρες δεν θα διεξαχθούν εκλογές ΕΞΠΡΕΣ όπως το 1996 επί Σημίτη θα κάνω την ΕΛΛΆΔΑ ΚΟΛΟ.
    Αυτό είναι και ένα μήνυμα προς τους εταίρους μας στην Ε.Ε.οι οποίοι αν θέλουν να κάνουν υπομονή ένα μήνα έχει καλώς,ειδάλλως και εμείς θα χρεωκοπήσουμε αλλά και εσάς θα σας κάνω ΠΟΥΤΑΝΑ."
    Αυτά μπορεί να πει ο Σαμαράς με δικά του λόγια,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Παραιτήθηκαν Βορίδης και Γεωργιάδης αλλά ψηφίζουν τα μέτρα

Την παραίτησή τους από τα Υπουργικά τους αξιώματα υπέβαλαν πριν από λίγο δύο ακόμη στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ., ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Τόσο ο τέως –πλέον- Υπουργός Υποδομών όσο και ο τέως Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά την αποχώρησή τους από την κυβέρνηση, δηλώνουν ότι θα εξακολουθήσουν να τη στηρίζουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. προτίθενται να υπερψηφίσουν το νέο μνημόνιο, σε αντίθεση με τη δήλωση του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη.

Αποθέματα σε ρευστό των μεγαλύτερων αμερικανικών εταιριών

Τα ποσά είναι σε δις δολάρια:

Πως φθασαμε να χρεωκοπησουμε...

Ναι, ειμαστε στα προθυρα της χρεωκοπιας, αλλά 32 χρονια τωρα είχαμε δημοκρατία, η επάρατη είχε μπει στο χρνοντούλαπο, είχαμε εορτες πολυτεχνείων, δεκαπενταμελή συμβουλια στα 16χρονα των λυκειων, πανεπιστημια χωρις μαθηματα αλλά με δυναμικες πολιτικες κινητοποιήσεις, ύφος, μαγκιά, καγιέν, κι ο κώλος κυριολεκτικά έξω στις Μύκονους και στα πρωινάδικα, ξενυχτησαμε για να δουμε τον τσακα να κερδιζει,...

Ευτυχώς που υπάρχουν και βίντεο αλλιώς ο Τζιμπούρ θα μας έλεγε και δολοφόνους

Παραπονέθηκε ότι στην Τούμπα έφαγε ξύλο... Τι ξύλο; Σαν αυτό ας πούμε;

Βίντεο: Καλώς τον Λούλη τον Βγενόπουλο

Δείτε το:

Και η Γερμανία δεν υπογράφει την ACTA

Μετά την Πολωνία, την Τσεχία και τη Λεττονία, ούτε η Γερμανία όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ δεν θα υπογράψει την ACTA για την οποία υπάρχουν έντονες αντιδράσεις και το Σαββατοκύριακο θα δίνουν διαδηλώσεις σε 60 γερμανικές πόλεις.

Με διαδικασίες εξπρές επέστρεψαν οι πρασινοφρουροί στη ΝΕΤ-Δείτε ποιοι ξαναπροσλαμβάνονται

Με ταχείες διαδικασίες, μέσα σε τρεις μέρες, όπως επισημάναμε και σε προηγούμενο κείμενο, αποφασίστηκε από την επταμελή επιτροπή και εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, η λίστα με τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές που θα υπογράψουν σύμβαση για να είναι στο δυναμικό της κρατικής τηλεόρασης για τον επόμενο χρόνο.
Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση της ΕΡΤ

Κίνηση 19 βουλευτών ΠΑΣΟΚ - ΝΔ για χαμηλό συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά

Μείωση του συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου, ως ελάχιστο αντισταθμιστικό μέτρο για να αντιμετωπίσουν το αυξημένο κόστος που καλούνται να καταβάλουν για κάθε υπηρεσία και εμπόρευμα, ζητούν από κοινού 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εκλέγονται σε νησιωτικές περιοχές. Ταυτόχρονα καταθέτουν σχετική ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Τα χουμε ξανακούσει: Δεν ψηφίζει τα μέτρα η Μιλένα

Την απόφασή της να μην ψηφίσει τα νέα μέτρα ανακοίνωσε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Δεν βρίσκεται αντικαταστάτης για τον Στασινό

Κανένας από τους επιλαχόντες δεν δέχεται να ορκιστεί βουλευτής!!!

Μηδένα προ του τέλους μακάριζε

[ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ]
Ας μη βιαζόμαστε, αγαπητοί. Το παιχνίδι δε χάθηκε χτές. Το παιχνίδι μόλις άρχισε. Η μπάλα τώρα βρίσκεται στο γερμανικό γήπεδο (αφού εμείς είπαμε "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" ;)) και η φράου Μέρκελ πρέπει να αρχίσει να ψάχνει καλές δικαιολογίες για το φιάσκο του PSI, που ξεκινάει εντός ολίγου.
Δεν ήταν δυνατόν ο Σαμαράς να δεχτεί να γίνει το εξιλαστήριο θύμα για τα εγκλήματα της Ευρώπης.

Βίντεο από τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Δείτε τα:

Επανάσταση Live στη ΝΕΤ από τον Καρατζαfuhrer

1. Ευτυχώς που επέμεινα στον Παπαδήμο (και ποιος έλεγε ρε παπάρα τον Ιούλιο: "Ποιος είναι ο κ. Παπαδήμος;")
2. Ο Τόμσεν είναι περσόνα νον γκράτα για την Ελλάδα
3. Η Ελλάδα δεν μπορεί να ζήσει εκτός ΕΕ μπορεί όμως να ζήσει εκτός γερμανικής μπότας
4. Ήρθε Ευρωπαίος, τον συνάντησα στο Χίλτον, και μου είπε "σώσε μας"

Επεισόδια στην πλατεία Συντάγματος από τους μπάχαλους που διέλυσαν την συγκέντρωση

Ενταση προκλήθηκε στο περιθώριο της απεργιακής συγκέντρωσης ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, όταν μικρή ομάδα ατόμων πέταξε αντικείμενα και βόμβες σε άνδρες των ΜΑΤ στην οδό Φιλελλήνων.

Νέα ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ - Αναλυτικά παραδείγματα

Κόβονται οι φοροαπαλλαγές και αλλάζει ο ΦΠΑ ακόμη και στις νησιωτικές περιοχές. Την ίδια ώρα τα τεκμήρια διαβίωσης που επανέφερε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συρρικνώνουν τα εισοδήματα κυρίως των χαμηλόμισθων και των συνταξιούχων.

Σ. Κεδίκογλου: Στο χειρότερο σημείο τους οι ελληνορωσικές σχέσεις

Στο χειρότερο σημείο τους «από την εποχή κατά την οποία συμμετείχε το ελληνικό εκστρατευτικό σώμα στην επέμβαση στην Ουκρανία, μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο» βρίσκονται οι σχέσεις Αθήνας και Μόσχας, εκτιμά ο βουλευτής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, επιρρίπτοντας ευθύνες στη διακυβέρνηση Παπανδρέου. Ο ίδιος κάνει λόγο για έντονο, αναξιοποίητο έως σήμερα, επενδυτικό ενδιαφέρον της Ρωσίας.

Τι έχει μεσολαβήσει στις ελληνορωσικές σχέσεις τα τελευταία 2,5 χρόνια; Βρίσκονται πράγματι, ως είθισται να λέγεται, στον «πάγο»;

Δάκτυλος ΔΝΤ έκοψε την εκπομπή του Καζάκη!!!

Παραιτήθηκε ο Μάνος Κακλαμάνος από το Ράδιο 9. Η ιδιοκτησία του σταθμού έκοψε την Εκπομπή ΑΕ με τον Καζάκη.

Αλήθεια αυτός ο Καζάκης τι δουλειά κάνει;

Έληξε η κατάληψη στο Υπ. Εργασίας από τα μέλη του ΠΑΜΕ

Συμβολική κατάληψη πραγματοποίησαν τα μέλη του ΠΑΜΕ στο Υπ. Εργασίας. Η κατάληψη διήρκησε περίπου μισή ώρα. Κλειστή παρέμεινε η οδός Πειραιώς από το ύψος της Ιεράς οδού.

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Το πρώτο μνημόνιο πέρασε και δεν ακούμπησε κανένα λαμόγιο δημοσιογράφο της τηλεόρασης και της Κυριακάτικης Διαπλοκής των Περιπτέρων! Όλοι μιλούσαν για τους καλούς δανειστές και το καλό ΔΝΤ που ήρθε να μας σώσει από τον κακό Καραμανλή! ΟΛΟΙ! Ο ΓΑΠ, η Ντορίτσα και ο Καρατζαφύρερ μας διαβεβαίωναν ότι το ψήφισαν για το καλό μας! Για να σβήσουν από τις μνήμες μας τις εποχές του κακού Καραμανλή! ΟΥΑΙ όμως….

Ο τζίρος των μεγαλύτερων αμερικανικών εταιριών στο 4ο τρίμηνο του 2011

Δείτε τις (τα ποσά είναι σε δις δολάρια και αφορούν το τελευταίο τρίμηνο του έτους):

Στις 6.450 οι offshore που κατέχουν ακίνητα στην Ελλάδα!

Σε 6.450 ανέρχονται οι υπεράκτιες εταιρείες (offshore) που κατέχουν ακίνητα στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ).
 
Όπως προκύπτει από έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, από τις 6.450 υπεράκτιες εταιρείες ιδιοκτησίας ακινήτου, οι 3.650 είναι ενεργές.

Μιχελάκης σε Καζάκη: Πείτε μας τι παιχνίδια παίζεται και λέτε να επιστρέψουμε στη δραχμή (βίντεο)

... για να έρθουν αυτοί που έχουν βγάλει έξω τα ευρώ να μας αγοράσουν κοψοχρονιά:

Παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός

Την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα λόγω διαφωνίας με τα μέτρα του νέου οικονομικού προγράμματος ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Παύλος Στασινός, που εκλέγεται στην Άρτα με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Γερμανικός Τύπος: Η Ελλάδα ένα κενό

«Η Ελλάδα ένα κενό», επιγράφεται σχόλιο της εφημερίδας Süddeutsche Zeitung του Μονάχου. Η εφημερίδα τονίζει ότι «η Ελλάδα έχει περιοριστεί σε ένα κενό κράτος. (…). Αυτό το κενό δε γεμίζει ούτε με τις φωνές των ανθρώπων, ούτε με τους τακτικισμούς των πολιτικών και τις πανικόβλητες προειδοποιήσεις των πιστωτών. Είναι απλά εκεί. Αυτή τη στιγμή θα βοηθούσε τουλάχιστον λίγη ειλικρίνεια. Η επισήμανση απευθύνεται κυρίως στους Έλληνες πολιτικούς. Ο βαθμός της ανευθυνότητάς τους έναντι του ίδιου τους του λαού αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων δεν μπορεί να εκφραστεί πλέον με λόγια».

Μιχελάκης: "Αν φύγουμε από το ευρώ, η κόλαση που θα ζήσουμε θα είναι άνευ προηγουμένου"!


"Δεν βλέπω δραχμή", εκτίμησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης επισημαίνοντας ότι το κόμμα του θέλει "να βγει η χώρα από την κρίση και να παραμείνει στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης, να παραμείνει στο ευρώ".

Αρνήθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ να σχολιάσει όσα δραματικά συνέβησαν την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup στις Βρυξέλλες.

Από το ασφαλιστικό σύστημα η εξοικονόμηση των 325 εκατ. ευρώ

Το Υπουργικό Συμβούλιο και τους πολιτικούς αρχηγούς θα ενημερώσει σήμερα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος για το κλίμα που επικράτησε στην χθεσινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Οικονομικών , αλλά και για την ανάγκη άμεσης εξοικονόμησης 325 εκατ. ευρώ από το ασφαλιστικό σύστημα.

Μπουρδέ@@ οι εφορίες: 1 στους 1000 πληρώνει τα πρόστιμα του Οικονόμου... το 2010 και '11 έχει εισπραχθεί το ιλιγγιώδες ποσοστό του 1%!!!

Μόλις το 1% των προστίμων που έχουν επιβληθεί τη διετία 2010 – 2011 σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που εντοπίστηκαν με φορολογικές παραβάσεις, έχουν καταλήξει στα ταμεία του Δημοσίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου.

ΑΨΟΓΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Αντάξιος των προκατόχων του: Κομματική πειθαρχία σκέφτεται ο Σαμαράς... για να βγεί το ΠΑΣΟΚ τελείως από το κάδρο

[ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙ¨ΩΣΟΥΜΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΝΔΙΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ; Όχι πείτε μου εσείς αν υπάρχει άλλος τρόπος να δώσουμε συγχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ, όπως έχουμε δώσει πάμπολλες φορές στο παρελθόν]

Σε βαρύ κλίμα συνεδριάζει σήμερα το βράδυ η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ στην σκιά της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών και ενόψει της ψήφισης από την Βουλή του σκληρού πακέτου των μέτρων που επέβαλε η Τρόικα.

Γεώργιε Α. Κουρή σε ευχαριστούμε που μας σκληραγώγησες με μισθούς 350 ευρώ ώστε τα σημερινά μέτρα να μας φαίνονται αστεία

Εμείς οι εργαζόμενοι του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ" που ποτέ δεν έκλεισε, αλλά παραμένει σε αναστολή έκδοσης και περιμένει τις μηχανορραφίες διευθυντάδων, ιδρυτάδων και ιδιοκτητάδων για να επανεκδοθεί με 10 αρεστούς και ουχί τους άριστους, εμείς οι ίδιοι δημοσιογράφοι που δεν μας λαμβάνει υπόψιν της καμία ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις και καμία κίνηση των συναδέλφων άλλων μέσων (τα οποία ίσως επειδή θεωρούνται πως έχουν μεγαλύτερη απήχηση μάλλον έχουν και …μεγαλύτερες ανάγκες οι συντάκτες τους, πεινάνε περισσότερο από εμάς και κρυώνουν πιο πολύ από ότι εμείς…), συμμεριζόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος και τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο μέσος Ελληνας, σκεφτήκαμε να φωνάξουμε παρών με την παρακάτω ευχαριστήρια, μεταξύ άλλων, ανακοίνωση!

Συνελήφθη για χρέη ο κουμπάρος του Λοβέρδου!

Για οφειλές προς το Δημόσιο που φθάνουν τα 5.831.000 ευρώ συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών ο επιχειρηματίας ...

Στον «αέρα» οι δικαιούχοι επιδότησης ενοικίου και τα στεγαστικά δάνεια από τον ΟΕΚ

Δεκάδες χιλιάδες αδύναμοι οικονομικά πολίτες που λάμβαναν έως σήμερα επιδότηση ενοικίου από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, καθώς και εκείνοι που έχουν λάβει στεγαστικά δάνεια από τον ΟΕΚ βρίσκονται στον «αέρα», μετά την άμεση κατάργηση του Οργανισμού που προβλέπει το μίνι Μνημόνιο, το οποίο μετά τη συμφωνία κυβέρνησης - πολιτικών αρχηγών και τρόικας, παίρνει το δρόμο για τη Βουλή και θα κριθεί στην ψηφοφορία της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα στοιχεία από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, μαζί με τον Οργανισμό καταργείται:

Οι Ευρωπαίοι δεν πείστηκαν, γράφει ο βρετανικός Τύπος μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup

Οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα συμφώνησαν στα νέα μέτρα λιτότητας, αλλά αυτό δεν ικανοποίησε τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης, γράφει το Spiegel σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στις Βρυξέλλες στη διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup.

Μοιράζει λεφτά ο Γερουλάνος... σε πολιτιστικούς φορείς που το 70% δεν απασχολεί ούτε 1 εργαζόμενο!!

[Να γιατί χρειάζεται ξένος επίτροπος!!! Μεγάλο φαγοπότι η μπίζνα με τους πολιτιστικούς φορείς όπως θα δείτε παρακάτω το 70% δεν απασχολεί ούτε έναν εργαζόμενο!!!, το 45% δεν έχει ούτε έναν εθελοντή και το 57% δεν έχει καν ιστοσελίδα!!! Είμαι περίεργος πόσα θα πάρουν, αλλά άντε να βρεις άκρη... Λεφτά για τις τσέπες των επιτήδειων συνεχίζουν να υπάρχουν... γιαυτό πάμε κατά διαόλου...]
Εντός του Φεβρουαρίου θα γνωστοποιηθούν, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού οι επιχορηγήσεις του 2011 προς πολιτιστικούς φορείς, μαζί με τα αποτελέσματα των θεατρικών επιχορηγήσεων ενώ θα δημοσιευθούν τα νέα προγράμματα στήριξης του χορού.

Και μη χειρότερα! Αμερικανοί πόζαραν με ναζιστική σημαία!

ΝΑ βγάλουν και το κράνος που έχει αντιγράψει από τα SS οι αμερικάνοι κρυφοναζί και να επιστρέψουν στη σαλατιέρα που φορούσαν στο 2 ΠΠ!!

Aκόμη ένα περιστατικό που ντροπιάζει τις αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Ομάδα πεζοναυτών έβγαλε φωτογραφία με το σύμβολο των SS κάτω από την αμερικανική σημαία.

Στο 10% από τον Ιούνιο η μείωση στα ειδικά μισθολόγια

Στο 10% υπολογίζεται από την κυβέρνηση η περικοπή που θα γίνει από τον Ιούνιο στα ειδικά μισθολόγια (γιατροί, δικαστές, διπλωμάτες, πανεπιστημιακοί, ένστολοι).

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Τα Νέα, το μέτρο έχει στόχο να εξοικονομηθούν...

Τους χάλασε τη σούπα ο Σαμαράς και ενοχλήθηκαν που ψέλισε μερικές αλήθειες... μήπως πρέπει να τους τα χώσει χειρότερα;

Λάθος τακτική χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να απευθυνθεί, στο κομματικό του κοινό [απευθύνθηκε σε όλους τους Έλληνες, αλλά τέλος πάντων], όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν κύκλοι, την ώρα που η χώρα έδινε σκληρή μάχη στις Βρυξέλλες και το eurogroup [Μπα; Έπρεπε να τους ζητήσει και την άδεια; Γιατί δεν ενοχλήθηκαν την προηγούμενη που ο Βενιζέλος είπε ουσιαστικά ότι μόνο αυτός διαπραγματεύεται και είχε λύσει το θέμα του 13-14ου μισθού; Τους ενόχλησε που ο Σαμαράς είπε πως σε χαρτί που τους έστειλαν έγραφε για κατάργηση τως δύο μισθών; Δεν έπρεπε να το πει;].

Σε ποια Εταιρεία του Δημοσίου "απολυμένοι" μισθωτοί, "εκχώρησαν" το 50% της αποζημίωσής τους στο Σύλλογο Εργαζόμενων;

Σε ποια Εταιρεία (Δ) έγινε τα δυο τελευταία χρόνια μεγάλη "εθελούσια έξοδος με απόλυση" και στην συνέχεια πρόσληψη ημετέρων (ακόμη και τέκνων στελεχών ή λοιπών συγγενικών τους προσώπων ) , μέσω, "κύκλος, είναι και γυρίζει" ;
Ποια είναι η Εταιρεία (Δ) που η πολιτικά διορισμένη Διοίκησή της κατέβαλε στους αποχωρούντες υπαλλήλους της ασφαλιστικές αποζημιώσεις...

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ

    Σήμερα από το πρωί σε όλα τα νταβατζοκάναλα έχουν εξαφανίσει όλους τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ σαν να μην είναι κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.
    Στο ένα ο Δ.Σταμάτης ανακρίνεται αν θα καταψηφίσει το μνημόνιο και αν θα τον διαγράψει η Ν.Δ.
    Στο άλλο ο Μιχελάκης προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
    Στο τρίτο κάποιοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ συνδικαλιστές επιτίθενται εμμέσως κατά του Σαμαρά,γιατί λένε ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ την κοινωνία.
    Ο Κουτρουμάνης ,ο Σαχινίδης,ο Βενιζέλος και όλοι οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ είναι ΑΠΟΝΤΕΣ.
 Πολλοί φίλοι μου γράφουν ότι είμαι σκληρός με τον Σαμαρά.
    Τι να κάνουμε ρε παιδιά,εδώ καταστρέφεται όλη η Ελλάδα με ευθύνη κατά 80% του ΠΑΣΟΚ και από εκεί που όλη η Έλληνες έβριζαν τον ΓΑΠ και την υπόλοιπη συμμορία,ξαφνικά τους βγάζουν από το κάδρο και ασχολούνται με τον ΣΑΜΑΡΑ.
    Εμείς τα γράψαμε έγκαιρα και δυστυχώς θα δικαιωθούμε.

Γιατί ο Σαμαράς λέει όχι στο πετσόκομμα των επικουρικών συντάξεων

Γιατί τόσο ξενύχτι στο Μαξίμου την στιγμή, που ενώ συμφώνησαν σε όλα τα θέματα -όπως λένε οι πολιτικοί αρχηγοί- κόλλησαν στις επικουρικές συντάξεις; Ποια είναι η αλήθεια; Τα λεφτά της επικουρικής ασφάλισης είναι πολλά και οι κατ' επίφαση εκσυγχρονιστές τα ορέγονται, πιστέψτε το.

Κάποιοι λοιπόν, φαίνεται ότι έβαλαν στο "νόημα" τον Αντώνη και εύγε τους- ότι οι επίγονοι Καρατζά του "Σημιτικού Τραπεζοασφαλιστικού Συστήματος" και των τσιρακίων τους εκσυγχρονιστών-συνδικαλιστών του χώρου, σφόδρα επιθυμούν την διάλυση του θεσμού της επικουρικής ασφάλισης, ώστε να πιάσουν δουλειά τ' αφεντικά τους οι ασφαλιστικές, με τα διάφορα ασφαλιστικά προγράμματα και κυρίως τα DAF της φοροκλεψιάς.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ:

Πάλι ένα βήμα μπροστά οι πειρατές-Tribler: Το νέο υπερόπλο για δωρεάν κατέβασμα ταινιών κ' μουσικής

Όλοι έχουμε θορυβηθεί τον τελευταίο καιρό με τα νομοσχέδια SOPA/PIPA και ACTA για την καταπολέμηση της πειρατείας ή τη φίμωση του Internet (όπως το πάρει κανείς…), όπως και με το κλείσιμο των Megaupload.com και BTJunkie.org, ωστόσο, ερευνητές του Delft University of Technology υποστηρίζουν ότι το λογισμικό ανταλλαγής αρχείων Tribler δεν μπορεί να καταπολεμηθεί από κανένα οργανισμό ή μέτρο κατά της πειρατείας!

Συγκεκριμένα, ο Dr Pouwelse δηλώνει:

Η Διαμαντοπούλου συνεχίζει και υπογράφει αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε πολιτικά γραφεία.

Θυμάστε την υπουργό Παιδείας που είχε αναγάγει σε πρώτο θέμα τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών;
Σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια (πάντα καλοχτενισμένη) διακήρυττε ότι "Τέλος οι αποσπάσεις" "Οι εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν στις αίθουσες"κλπ. Δείτε καταρχάς ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων από εκείνη την ηρωική εποχή:

Ευρωβουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τον ENISA

Εγκρίθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα από την Επιτροπή Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Έκθεση για την ανανέωση της εντολής του ENISA, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ασφάλειας Δικτύων και Πληροφοριών, που έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης.

Άρχισε η αξιολόγηση... ευτυχώς την κάνουν οι Γάλλοι και όχι οι ναζί...

Ομάδα Εργασίας για την εκπόνηση κριτηρίων αξιολόγησης των δομών των υπηρεσιακών μονάδων της κεντρικής διοίκησης και τη μεθοδολογία εφαρμογής των κριτηρίων αυτών, στο πλαίσιο του άρθρου 35 παρ. 4 του Ν. 4024/2011, συγκροτείται στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με απόφαση του υφυπουργού Ντίνου Ρόβλια.

Στη δημοσιότητα ο φάκελος του FBI για τον Steve Jobs


Στη δημοσιότητα ο φάκελος του FBI για τον Steve Jobs

Στη δημοσιότητα έδωσε το FBI τον φάκελο για τον Steve Jobs...

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, το FBI είχε συντάξει τον εν λόγω φάκελο αφού το 1991 θα συναντούσε κάποιο άτομο από την προεδρία των ΗΠΑ.

Όπως λοιπόν προβλέπεται, τουλάχιστον επισήμως, ευθύνη του FBI ήταν να εξετάσει την αξιοπιστία του Steve Jobs, πριν από τη συνάντηση...

Έκτακτη Σύνοδος της γερμανικής Βουλής για την Ελλάδα

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ συγκαλεί εκτάκτως τη γερμανική Βουλή προκειμένου νασυζητηθεί το πακέτο διάσωσης της Ελλάδας.

Διαμαρτυρία νησιωτών για τη δρομολογούμενη κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ

Κλειστές θα παραμείνουν την Παρασκευή όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και των δήμων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λήμνου, Ικαρίας, Αγίου Ευστρατίου, Φούρνων, Οινουσσών και Ψαρών.

Ποιος να το φανταζόταν!!! Pimco: Το νέο μνημόνιο δεν λύνει τα σοβαρά προβλήματα της Ελλάδας

Το νέο μνημόνιο στο οποίο συμφώνησαν η ελληνική κυβέρνηση και οι πολιτικοί αρχηγοί που την στηρίζουν δεν θα επιλύσει τα σοβαρά προβλήματα της χώρας και θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την ευρωπαϊκή κρίση, δήλωσε ο Μοχάμεντ Ελ-Εριάν, επικεφαλής του μεγαλύτερου, παγκοσμίως, fund ομολόγων Pimco.

Και η Τσεχία ανέβαλε την κύρωση της ACTA

Η κυβέρνηση «δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να αποδεχτεί μια κατάσταση στην οποία θα απειλούνται οι θεμελιώδεις ελευθερίες και η ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφορία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νέτσας, σύμφωνα με το πρακτορείο CTK. Η κυβέρνηση πρόκειται να εξετάσει τι επιπτώσεις θα έχει η επικύρωση αυτής της συμφωνίας «στην πραγματική ζωή».

Μαθητές δέρνουν και βρίζουν καθηγητές... καλά τους κάνουν! Η αδιαφορία τους πληρώνεται

Δύο τα περιστατικά σε σχολεία της πόλης, που προβληματίζουν έντονα την εκπαιδευτική κοινότητα... Αυτή τη φορά μιλάμε για την απρόκλητη επίθεση μαθητή γυμνασίου σε καθηγητή - υποδιευθυντή του σχολείου, η οποία συνοδεύτηκε απ' τους μώλωπες στο πρόσωπο του καθηγητή και την ευθεία απειλή απ' τον μαθητή ότι... θα τον πετύχει έξω!

Βενιζέλος: "Να αποφασίσουμε αν θέλουμε ευρώ ή δραχμή"!!... Ε κάντε εκλογές ρε κερατάδες να το δούμε!!


 Βρέθηκαν όλα στο τραπέζι
Για σοβαρές αντιρρήσεις κρατών – μελών της ευρωζώνης που οδήγησαν στο να μη ληφθεί απόφαση για το ελληνικό ζήτημα έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνέντευξή του μετά το τέλος της συνεδρίασης του Eurogroup.

Πείραμα βγάζει άκρη με τους straight και τους gay άνδρες... με τις γυναίκες όμως... χάος!

Αντρες και γυναίκες, straight ή gay, ξάπλωσαν σε αναπαυτικούς καναπέδες μιας ευρύχωρης αίθουσας του πανεπιστημίου και δέχτηκαν να συνδέσουν τα γεννητικά τους όργανα με ειδικούς μετρητές σεξουαλικού ερεθισμού (στους άντρες μετρητές στύσης, στις γυναίκες ειδικά φωτόμετρα εντός του κόλπου που μετρούν την ανάκλαση του φωτός λόγω έκκρισης υγρών).

Κατόπιν παρακολούθησαν μικρά video clip με ερωτικό περιεχόμενο, ενώ παράλληλα, είχαν στη διάθεσή τους κι ένα joystick σαν εκείνα των τηλεπαιχνιδιών – πατώντας το κουμπί επιβεβαίωναν τον ερεθισμό τους.

Τα video clip είχαν για θέμα σεξ μεταξύ ετερόφυλων ή ομοφυλόφιλων ζευγαριών, άντρες που περπατούσαν γυμνοί, γυναίκες που έκαναν γυμναστικές ασκήσεις ολόγυμνες και ένα ζευγάρι …

Τέλειωσε το Eurogroup... αλλά χωρίς απόφαση για την Ελλάδα (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Eurogroup. Σε συνέντευξη Τύπου με τον Ολι Ρεν, ο πρόεδρος Ζαν Κλωντ Γιούνγκερ είπε ότι η Τρόικα είναι θετική όσον αφορά την απόφαση των πολιτικών αρχηγών. ωστόσο τόνισε ότι πρέπει να γίνουν τρία πράγματα για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία: