11 Φεβρουαρίου 2012

Βίντεο: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-2 γκόλ και φάσεις

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο από τη ρομπιά της ΕΡΤ και το αλαλούμ με το βίντεο Παπαδήμα

Δείτε το βίντεο:

Κυριακάτικα Πρωτοσέλιδα

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέμε: ΚΟΡΗ του ΧΙΤΛΕΡ η ΜΕΡΚΕΛ!!! Καρατσεκαρισμένο!!!

Μπορεί να φαντάζει εξωφρενικό ή ακόμα και τρομακτικό [μπα πολλοί θα πιστέψουν όποια μαλακία τους πεις...], ωστόσο κυκλοφορεί μία είδηση στο διαδίκτυο, ήδη από τον Αύγουστο του 2007, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι η γνωστή, πλέον, Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είναι κόρη του Αδόλφου Χίτλερ.
Εάν οι επικαλούμενες πηγές είναι αληθείς [το "εάν" τι το θες ρε μεγάλε; αφού είναι καρατσεκαρισμένο λέμε], ...

Καραμανλής σε βουλευτές ΝΔ: Έτσι όπως τα κατάφεραν οι μαλάκ@@ που ψήφισαν ΓΑΠ το 2009... δεν υπάρχει άλλη λύση

Μήνυμα προς το εσωτερικό της ΝΔ με στόχο να κατευνάσει τα πνεύματα έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, την ίδια στιγμή που τα όσα συμβαίνουν και οι αντιδράσεις στις επιλογές Σαμαρά απειλούν με νέα διάσπαση το κόμμα στο οποίο διατέλεσε αδιαμφισβήτητος αρχηγός επί 12 ολόκληρα χρόνια.

Απίθανη ΕΡΤ!!!

Αθάνατη ΕΡΤ, χωρίς ήχο το διάγγελμά Παπαδήμου και καπάκι εμπλοκή και στην εικόνα διέκοψαν τη μετάδοση...
αλλά γιατί να αγχωθούν...

Υπάρχει μεγαλύτερος μαλάκ@@ από τον ΓΑΠ; Ναι υπάρχει! ο Καζάκης...


Τι θα κάνει για να μειώσει το εμπορικό έλλειμμα;

ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-2 (βίντεο σε λίγο)


Ο Γιάννου σκόραρε δις στο Γεντί Κουλέ και ο ΠΑΟΚ πήρε το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας τρίποντο. Δύο δοκάρια με τον Παπουλή ο ΟΦΗ που πίεσε στο β' μέρος για τη διατήρηση του αήττητου σερί, το οποίο έχασε μετά από 5 ματς.

Η εικόνα του αγώνα:

Βίντεο: Στα πρόθυρα εγκεφαλικού ο Μπένυ

Δείτε τον:

Κορυφώνονται την Κυριακή οι κινητοποιήσεις κατά του νέου μνημονίου

Κορυφώνονται το απόγευμα της Κυριακής οι κινητοποιήσεις των συνδικάτων κατά του νέου μνημονίου και των επώδυνων μέτρων που το συνοδεύει.

Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους στο Σύνταγμα στις 5 το απόγευμα, όταν θα ξεκινά στην Ολομέλεια η συζήτηση και η ψηφοφορία.

Βίντεο: Δευτερολογία Σαμαρά στην ΚΟ

ΠΑΣΟΚ: Ποιοι βουλευτές ψηφίζουν ΟΧΙ

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν το δεύτερο Μνημόνιο

Βρυξέλλες: Η Ελλάδα έχει 37 ημέρες προθεσμία

Η δυσπιστία έναντι της ελληνικής πολιτικής ελίτ δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη στη Γερμανία σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, ενώ στην Αθήνα διατυπώνονται ερωτήματα για το αν υφίσταται κάποια κρυφή ατζέντα του Βερολίνου και του ΔΝΤ για την Ελλάδα για την επόμενη ημέρα.

Ογκώδεις διαμαρτυρίες κατά της ACTA στην Ευρώπη-Εξηγήσεις ΕΕ

Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο παρά το δριμύ ψύχος σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Γερμανίας κατά της διεθνούς Εμπορικής Συμφωνίας Καταπολέμησης της Παραποίησης (ACTA)· κινητοποιήσεις έγιναν στη Γαλλία, τη Βουλγαρία, όπως και την Ελλάδα, την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Τι θα πει ο Παπαδήμος στοδιάγγελμά του;

Eίμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν. Είτε καταλήγουμε σε μια συμφωνία που θα βάλει τη χώρα σε μια νέα τροχιά, είτε αν κάνουμε πίσω, δειλιάζοντας άλλη μια φορά στην ιστορία μας, θα πάμε σε κατάρρευση", αναμένεται να επισημάνει ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό.

Ομιλίες Σαμαρά, Παπανδρέου

Δείτε τα βίντεο:

ΝΔ: Ποιοι βουλευτές λένε ΟΧΙ στη νέα δανειακή

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν το δεύτερο Μνημόνιο (ας κρατάμε και επιφυλάξεις γιατί τα έχουμε ξανακούσει):

Αντιπαράθεση Γ. Παπανδρέου - Χρ. Αράπογλου στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ

Την αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν αναφορές που έκανε η βουλευτής Θεσσαλονίκης Χρ. Αράπογλου, κατά την τοποθέτησή της στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος, σχετικά, μεταξύ άλλων, με το χρόνο ενημέρωσης των βουλευτών για το τελικό περιεχόμενο του νέου οικονομικού προγράμματος.

Και το Λουξεμβούργο μας τη λέει!!! Λογικό άφου έιχαμε 2 χρόνια ΓΑΠ και τα έξυνε;

[Όλα τα παρακάτω είναι λογικά και έχουν απόλυτο δίκιο να τα λένε!!! Αφού επί δύο χρόνια οι ΠΑΣΟΚοι δεν έκαναν τίποτα από όσα καλώς ή κακώς υπέγραψαν το Μάιο του 2010 είναι δυνατόν να εμπιστεύεται κανείς τους έλληνες πολιτικούς;;; Τίποτα!! Ούτε μία αλλαγή!! Συνεχίζουν και...

Ο Nicolas Cage διαψεύδει ότι είναι vampire! Και άλλες κωμικοτραγικές ιστορίες

Σίγουρα το θέμα που απασχολούσε εκατομμύρια ανθρώπους και τους ανάγκαζε να χάσουν τον ύπνο τους, ήταν φυσικά αν ο Nicolas Cage είναι vampire! Τώρα μπορείτε να ηρεμήσετε όμως, καθώς ο ηθοποιός καθησύχασε το κοινό εξηγώντας πως δεν είναι βρικόλακας.

Ορισμένα από τα μέτρα που καλείται να ψηφίσει η Βουλή

Μέτρα για την επίτευξη του στόχου ελλείμματος του 2012

Bundesliga 21η αγωνιστική

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής:

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Live Stream

Άρχισε η “ανταρσία” σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ – Δεν ψηφίζουν τα μέτρα βουλευτές και παραιτούνται

- Με επιστολή παραιτήθηκε ο βουλευτής Ζακύνθου ΠΑΣΟΚ Δ. Βαρβαρίγος
- Ενώπιον της ΚΟ παραιτήθηκε η Π. Ζούνη
- 10 βουλευτές της ΝΔ είπαν ξεκάθαρα "όχι" στα νέα μέτρα
- Όχι στο μνημόνιο είπε και η Χρύσα Αράπογλου
- H ηθοποιός Άννα Βαγιενά είναι η πρώτη επιλαχούσα για την θέση της κ. Ζούνη

Β. Παπανδρέου: Σκληρή κριτική χωρίς να αποσαφηνίζει τη στάση της

Σκληρή κριτική, χωρίς να αποσαφηνίζει τη στάση που θα κρατήσει στην κρίσιμη ψηφοφορία επί του μνημονίου, άσκησε η Βάσω Παπανδρέου στην επιτροπή Οικονομικών υποθέσεων της Βουλής που επεξεργάζεται το νέο μνημόνιο. Η πρόεδρος της επιτροπής επεχείρησε να αποδομήσει την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης και του Υπουργού Οικονομικών για το νέο μνημόνιο, υποστηρίζοντας ότι με αυτή τη σύμβαση...

Λ. Κατσέλη: Θα αναγκαστούμε να πάρουμε χειρότερα μέτρα

Το επιχείρημα -που προβάλλεται και από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ότι η καταψήφιση των μέτρων της δανειακής σύμβασης θα οδηγήσει τη χώρα μας σε άτακτη χρεοκοπία επιχείρησε να αποδομήσει η βουλευτής του κόμματος και πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στην ΚΟ του κόμματος.

Καρατζαφέρης: Άδωνης και Βορίδης είναι δύσκολο να πείσουν

«Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό , τότε το πρόβλημα είναι δικό τους» δήλωσε σε κυριακάτικη εφημερίδα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κ Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα.

ΚΚΕ: Κοινοί εκβιαστές Γ. Παπανδρέου και Αντ. Σαμαράς

«Επιβεβαιώνεται ότι οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ είναι κοινοί εκβιαστές, όπως ταιριάζει σε υπερασπιστές του σάπιου καπιταλισμού», τονίζει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του σχολιάζοντας τις ομιλίες των δύο πολιτικών αρχηγών. 

Πωλήσεις κινητών παγκοσμίως

Σε εκατομμύρια κομμάτια, ανά τρίμηνο του 2011:

Στις 6μμ από την ΤιΒι η συνεδρίαση για το 2ο μνημόνιο

Στις 6μμ προγραμματίστηκε να μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής, η συνεδρίαση της Επιτροπής για το 2ο Μνημόνιο.

«Ηφαίστειο» τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση-Ποιοι λένε ότι δεν ψηφίζουν

Μέσα στο ασφυκτικό κλίμα που διαμορφώνουν οι πιέσεις των εταίρων και η επαπειλούμενη χρεοκοπία της χώρας, η κατάσταση στο εσωτερικό των Κ.Ο. του ΠαΣοΚ και της ΝΔ μοιάζει με ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί. Όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες αποτυπώνουν μια εικόνα σύγχυσης, αλλά και αποσύνθεσης, με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα κατά την ψηφοφορία. Δεν είναι μόνον οι βουλευτές των δυο κομμάτων οι οποίοι εμφανίζονται στα πηγαδάκια της Βουλής ή με δημόσιες δηλώσεις να τοποθετούνται κατά του νέου μνημονίου και των επώδυνων μέτρων που περιλαμβάνει για τους κατώτατους μισθούς και τις επικουρικές συντάξεις, αλλά υπάρχει και μια κρίσιμη μάζα η οποία φέρεται να αμφιταλαντεύεται.

Σε οριακή κατάσταση το σύστημα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου

Στα πρόθυρα της κατάρρευσης βρίσκεται από χθες Παρασκευή το σύστημα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου της χώρας, που τις τελευταίες ημέρες λειτουργεί με εφεδρείες και αποθέματα. H απόφαση της Bουλγαρίας να σταματήσει τις εξαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, οι οποίες καλύπτουν το 4% περίπου της ζήτησης στην ελληνική αγορά, έχει φέρει στα όριά του το ηλεκτρικό σύστημα της Eλλάδας, που λειτουργεί το τελευταίο διάστημα με περιορισμένη διαθεσιμότητα μονάδων.

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ…

Ο Βουλευτής Ευβοίας της Ν.Δ. και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κ. Μαρκόπουλος ανέφερε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα. «Δεν είναι Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αυτό που δίνει η ΕΕ» είπε στην ΚΟ και ζήτησε από το Σαμαρά να φύγει ο όρος...

Εκτός ελέγχου αντιπαράθεση Βενιζέλου – Λαφαζάνη για το κατεπείγον

Σε εκρηκτικό κλίμα και με υπό την εκτός ελέγχου αντιπαράθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη, ξεκίνησε στην επιτροπή οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής η επεξεργασία της νέας δανειακής σύμβασης.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας για να περάσει η ώρα.
 Ξεκινάει η ψηφοφορία αύριο στη βουλή,σηκώνονται ένας ένας οι βουλευτές και λένε ΝΑΙ-ΟΧΙ-ΠΑΡΩΝ.
  Η αυστηρή προειδοποίηση του Σαμαρά οδηγεί τους βουλευτές της Ν.Δ. να λένε ΝΑΙ.Φτάνει και η στιγμή που ακούγεται το όνομα του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
  Από τα ορεινά της βουλής ακούγεται ένα ΟΧΙ. Πανικός στη πτέρυγα της Ν.Δ. Όλοι οι μετέπειτα κληθέντες βουλευτές της Ν.Δ. λένε ΟΛΟΙ ΟΧΙ.
   Δημιουργείται ένα ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ γιατί οι προηγούμενοι ΝΔΙΤΕΣ βουλευτές που είχαν πει ΝΑΙ ζητούν από τον πρόεδρο της βουλής να διορθώσουν την προηγούμενη απόφασή τους και να πουν ΟΧΙ γιατί νιώθουν ότι την πάτησαν.
  Του Παπανδρέου του μουστάκι ανεβαίνει από την ταραχή προς τα πάνω και γίνεται τρίτο φρύδι,ενώ δίνει αμέσως εντολή να ψηφίσουν όλοι ΝΑΙ.
  Ο Βενιζέλος τρώει 10 κούτες σοκολάτες ΜΑΡΣ.
   Ο Τσίπρας ο Καρατζαφέρης,ο Κουβέλης και οι άλλοι αντιμνημονιακοί χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.
   Η Παπαρήγα τέλος εξέρχεται αμέσως από την βουλή καταγγέλλοντας το ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και απειλώντας με ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ,κρατώντας στο χέρι ένα κονσερβοκούτι.
   Αυτόματα ο Σαμαράς εκ των πραγμάτων ζητάει άμεση σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδος της Ν.Δ. με θέμα την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στο πρόσωπό του.
   ΑΥΤΑ με ΕΝΑ ΟΧΙ.
   Είπαμε γράψαμε κάτι για να περνάει η ώρα.

Σαμαράς: «Μετά το PSI πάμε σε εκλογές»... αν θέλουν οι ξένοι

[Έτσι λες εσύ Αντώνη... γιατί οι ξένοι λένε ότι από υπογραφές και υποσχέσεις έχουν χορτάσει και θέλουν να δούνε να ψηφίζονται και οι εφαρμοστικοί νόμοι του μνημονίου... άρα θέλουν να τις πάνε πίσω... και τότε να δούμε αν θα πάρεις τους βουλευτές από τη Βουλή... άσε που κανονικά μετά την ψήφιση του μνημονίου πρέπει να πάρεις και τους υπουργούς από την κυβέρνηση μπας και σώσεις τίποτα]

Μόλις ολοκληρωθεί η ανταλλαγή ομολόγων θα ζητήσουμε άμεση διάλυση της Βουλής κι εκλογές, τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και συμπλήρωσε: «Μετά το PSI πάμε σε εκλογές. Αν θέλουν να λειτουργήσουν χωρίς εμάς να δούμε πώς θα το κάνουν».

Αθάνατη ελληνίδα μάνα (φώτο)

"Βάλε κάτι γιατί θα κρυώσεις παιδί μου"...

Ατάκα ΓΑΠ

Διαβάστε τι είπε το άτομο:

Το Καστελόριζο επιστρέφει στη Δραχμή ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς το Κράτος!

undefinedΗ Μεγίστη, γνωστότερη με την ονομασία Καστελλόριζο (κόκκινο φρούριο), αποτελεί το νοτιανατολικότερο άκρο της Ευρώπης. Απέχει μόλις 2 ναυτικά μίλια από τις τουρκικές ακτές και οι 450 κάτοικοί της (μαζί και οι στρατιώτες) νιώθουν καθημερινά την «καυτή ανάσα» της γείτονας από πάνω τους.

Παραλήρημα ΓΑΠ σε συνδιασμό με ναρκωτικά! Μόνο ψυχίατρος μπορεί να λύσει πλέον το μυστήριό του μιας και πιστεύει ότι τα έκανε όλα καλά!

Τώρα είναι η ώρα της υπευθυνότητας όλων μας απέναντι στην πατρίδα, υπογράμμισε ο Γ. Παπανδρέου από το βήμα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας πως η νέα δανειακή σύμβαση αποτελεί τη μόνη διαθέσιμη λύση για έξοδο από την κρίση.

Σε νέα χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Ερντογάν

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο έντερο υποβλήθηκε χτες το βράδυ ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, δίχως ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής σχετική επίσημη ανακοίνωση.

Δόθηκε η λίστα με τους έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων στο Λονδίνο... λέει το υπουργείο...

Στοιχεία για 300 Έλληνες που απέκτησαν ακίνητα στο Λονδίνο την τελευταία διετία απέστειλαν στο υπουργείο Οικονομικών οι βρετανικές αρχές. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής, περισσότερα από ένα δισ. ευρώ έχουν τοποθετηθεί από Έλληνες και ελληνικών συμφερόντων επιχειρήσεις στη βρετανική κτηματαγορά.

Περισσότερος έλεγχος για τα παράγωγα

Σε συμφωνία κατέληξαν χθες διπλωμάτες της Ε.Ε. και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για μεταρρύθμιση του ρυθμιστικού πλαισίου που διέπει την αγορά παραγώγων αξίας 700 τρισ. δολαρίων, σε μια κίνηση η οποία θα καταστήσει πιο εύκολο τον έλεγχο μιας από τις πιο αδιαφανείς περιοχές του χρηματοοικονομικού κόσμου.

Ρόμπα ή θύμα η ΝΔ; Το μνημόνιο προβλέπει αυξήσεις στις αντικειμενικές και ο Σαμαράς έλεγε ότι τις απέτρεψε!!!

Αυξήσεις στις αντικειμενικές τιμές των ακινήτων από τον Ιούνιο προβλέπει το νέο μνημόνιο που πρόκειται να κατατεθεί στη Βουλή. Σ’ αυτό προβλέπεται ότι οι αντικειμενικές τιμές των ακινήτων πρέπει να αυξηθούν στα επίπεδα των τιμών που ισχύον στην αγορά. Κάτι τέτοιο αναμένεται να οδηγήσει σε σημαντική αύξηση των σημερινών αντικειμενικών τιμών και να αυξήσει τη φορολογική επιβάρυνση των ακινήτων.

Πρωτοφανές! Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Στο αγγλικό δίκαιο η νέα δανειακή σύμβαση... στα παπάρια μας!

Όπως έχουμε γράψει από μέρες το νέο PSI θα διέπεται από το αγγλικό δίκαιο, το ίδιο και η νέα δανειακή σύμβαση, όπως εξάλλου και η πρώτη τον Μάιο του 2010.

Όλα αυτά όμως δεν έχουν σημασία!!!

Μέλη του ΚΚΕ κρέμασαν πανό στην Ακρόπολη - ΦΩΤΟ

«Κάτω η δικτατορία μονοπωλίων της Ευρωπαϊκής Ενωσης» το σύνθημα, γραμμένο στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Κατατέθηκε στη Βουλή το νέο Μνημόνιο. Το βράδυ της Κυριακής η ψηφοφορία

Κατατέθηκε στη Βουλή λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το νομοσχέδιο για το νέο οικονομικό πρόγραμμα της χώρας, έπειτα από ομόφωνη έγκρισή του από το Υπουργικό Συμβούλιο. Σήμερα, Σάββατο, ανεμένεται να συζητηθεί στην επιτροπή της Βουλής και την Κυριακή το βράδυ να τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια.