12 Φεβρουαρίου 2012

Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις φωτιές στο κέντρο της Αθήνας

Ιστορικά κτίρια της Αθήνας. Καταστήματα, τράπεζες και ότι άλλο βρίσκεται στο δρόμο τους καταστρέφουν οι κουκουλοφόροι. Οι φωτογραφίες που στέλνουν τα πρακτορεία μιλούν από μόνες τους. Οι φωτιές καίνε κτίρια στις οδούς: Σταδίου, Πανεπιστημίου, Ιπποκράτους, Αμερικής, Αιόλου και Μπενάκη. Δείτε τις:

Καταστροφές και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδια, συγκρούσεις, λεηλασίες, εμπρησμοί σε καταστήματα και τράπεζες και ευρεία χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου λάμψης σημειώνονται σε πολλά σημεία του κέντρου της Αθήνας.

Ποιο είναι το "Κινηματοθέατρο Αττικόν" που γλύτωσε από τους Γερμανούς και το έκαψαν "Έλληνες"

Ένα από τα ομορφότερα νεοκλασσικά του κέντρου της Αθήνας φλέγεται, καταστρέφεται ολοσχερώς. Είναι το κτίριο στο 19-21 της οδού Σταδίου, αυτό που στεγάζει τον κινηματογράφο Αττικόν, το κατάστημα Costa Boda, το ΑΒ Βασιλόπουλος Delicatessen, τον κινηματογράφο Απόλλων και άλλα καταστήματα. Είναι κτίριο του 1881, σχεδιασμένο από τον Έρνστ Τσίλερ. Πληροφορίες για το κτήριο από το eie.gr:

Το διώροφο κτίριο που βρίσκεται επί της Σταδίου 19-21, στη διασταύρωση με τη Χρήστου Λαδά (τότε Αγίου Γεωργίου), είναι προϊόν πολλών διαδοχικών φάσεων. Το αρχικό εκλεκτικιστικό κτίριο οικοδομήθηκε μεταξύ των ετών 1870-1881, βάσει σχεδίων του αρχιτέκτονα Ernst Ziller (1837-1923), για λογαριασμό του Χιώτη τραπεζίτη Σταμάτιου Δεκόζη Βούρου (1792-1881). Κατά το 1900 στεγάζονταν εκεί το φαρμακείο του Σ. Βαλτή (αναφέρεται ήδη από το 1891), το κουρείο του Λ. Μουσίου και το εμπορικό κατάστημα «ειδών Κίνας» του Π. Γεωργιάδη, ενώ το 1914 φιλοξενήθηκε για ένα διάστημα το νεοπαγές Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Μεταξύ των ετών 1914-1920 πραγματοποιήθηκε μια σημαντική επέμβαση σε ρυθμό «Νεομπαρόκ», όταν οικοδομήθηκε σε τμήμα του κτιρίου το κινηματοθέατρο «Αττικόν», επάνω σε σχέδια του αρχιτέκτονα Αλέξανδρου Νικολούδη (1874-1944), με μια από τις πρώτες χρήσεις οπλισμένου σκυροδέματος. Το 1930, στο ανανεωμένο πλέον κτίριο, καταγράφονται (πλην του «Αττικόν»), τα παντοπωλεία των Ι. Ζαχαρίου και Σ. Αλεξάνδρου, το ανθοπωλείο του Άγγελου Αγαλιώτη, το κατάστημα κρυστάλλων & πορσελανών του Ν. Λεμοντζόγλου, η αντιπροσωπεία γραφομηχανών Παπασπύρου, τα γραφεία της οικοδομικής επιχείρησης «Πρώτης», των «Τοπικών Σιδηροδρόμων Μακεδονίας» και της «Εταιρείας Οίνων και Οινοπνευμάτων». Αργότερα δημιουργήθηκε και η δεύτερη κινηματογραφική αίθουσα «Απόλλων» στο υπόγειο του κτιρίου, ενώ εγκαταστάθηκαν τα γραφεία της «Σκούρας Φιλμς» και τα καταστήματα Ε. Ζολώτα, Γερ. Βασιλόπουλου και «Studio Costa Boda» (1982). Κατά καιρούς το κτίριο υπέστη ποικίλες επεμβάσεις και φθορές. Το 1960 οι αδελφοί Γρηγοριάδου και ο Άγγελος Αγαλιώτης πήραν άδεια ορισμένων επισκευών από την Πολεοδομία Αθηνών, ενώ το 1982 πραγματοποιήθηκαν γενικές εργασίες συντήρησης και αναπαλαίωσης (βάσει μελέτης του αρχιτέκτονα Ι. Χριστακόπουλου).
http://www.spitoskylo.gr/2012/02/12/attikon/

ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΝΟ 2

    Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ έδωσε εντολή στα ντόπια και εισαγόμενα ΖΩΑ να ξεσκίσουν την Αθήνα.Ο λόγος αυτή την φορά παραμένει άγνωστος προς το παρόν ,η ,θα το ξέρουμε σε πολύ λίγες ημέρες.
    Φαίνεται πως μας τελειώνει το ΠΑΡΟΝ πολιτικό σκηνικό.
    Υ.Γ 1. Έρχομαι από το κέντρο και γίνεται της πόπης.
    Υ.Γ.2 Το ΚΚΕ ήταν ακόμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Που είναι εκείνες οι εποχές που στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ το 2003 γινόταν μάχες σώμα-σώμα με τις μεγάλες σαμπρέλες μπροστά .
    Υ.Γ. 3 Δεν ξέρω τι λένε οι δημοσκοπήσεις αλλά ο Σαμαράς θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΔΙΤΕΣ, που ήταν πάρα-πάρα πολλοί σήμερα κάτω στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Σιγά ρε Ζώη θα σκίσεις το καλσόν (αν ισχύει το παρακάτω)

Ο Δημήτρης Τάκης (του MEGA αν δεν κάνω λάθος) μετέδωσε ότι:

Δακρυγόνα και μπροστά στη Βουλή... τέλος η διαδήλωση πολιτών

Τώρα αναλαμβάνουν δράση οι προβοκάτορες του ΠΑΣΟΚ και διέλυσαν τους λίγους που ήταν μπροστά στη Βουλή

Αποχώρησε Καρατζαφέρης έμειναν Βορίδης, Άδωνις

Το ΛΑΟΣ με τον Καρατζαφέρη αποχώρησε από τη συζήτηση στη Βουλή... αλλά Βορίδης και Άδωνις παραμένουν μέσα... μάλλον τελειώνουν από το ΛΑΟΣ και οδεύουν προς ΝΔ

Αποχή επιλέγουν 6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ- όχι από Κατσέλη – παραιτείται ο Κουβέλης

Δεν θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία 6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσα στους οποίους και ο Χάρης Καστανίδης. Οι βουλευτές προχώρησαν σε κοινή δήλωση με την οποία ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους. Πρόκειται για τους Καστανίδη (Α Θεσσαλονίκης), Τεκτονίδου (Α Θεσσαλονίκης), Θεοδωρίδη (Πέλλας), Μίχος (Β Αθηνών), Κυριακοπούλου (Αχαϊας), Τριανταφυλλόπουλος (Αχαϊας).

Μια απάντηση στο Καζάκειο επιχείρημα των τελευταίων ημερών

Λέει ο Παπαδήμος: Αν χρεοκοπήσουμε δεν θα υπάρχουν φάρμακα, τρόφιμα, πετρέλαιο...
και απαντάνε τα Καζακοειδή: Θα χρεοκοπήσει το κράτος και όχι ο Βαρδινογιάννης ή η Pfizer; Αρα αυτοί θα έχουν λεφτά και θα συνεχίσουν να κάνουν εισαγωγές και την επομένη της χρεοκοπίας θα είμαστε ζωή και κότα και χωρίς χρέος...

Για να μη σας κοροϊδεύουν οι Καζάκηδες και να έχετε πλήρη εικόνα (άσχετα αν είστε υπερ της χρεοκοπίας ή κατά):

Ο κάθε μαλάκ@@ λέει τη μαλακ@@ του στη Βουλή

Πριν λίγο μίλησε ο Χρυσανθακόπουλος και η πρότασή του για τη λύση του προβλήματος της χώρας και την αποφυγή της χρεοκοπίας είναι:

«Να εκμεταλλευτούμε τους υδρογονάνθρακες που όπως έχει πει ο Βελόπουλος αρκούν για να λύσουν το πρόβλημα»!!

ΠΑΟ - Ξάνθη Live Stream (PAO-Xanthi 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκς:

Ευ. Βενιζέλος: Μόνο ελληνικό δίκαιο για τη νέα δανειακή

Τέλος στα σενάρια περί ισχύος του Βρετανικού Δικαίου της νέας δανειακής σύμβασης επιχείρησε να βάλει ο υπουργός Οικονομικών, κάνοντας λόγο για «απροκάλυπτο ψέμα» και διευκρινίζοντας ότι για την αναγκαστική εκτέλεση ισχύει μόνο το ελληνικό δίκαιο όσον αφορά τη δημόσια περιουσία δηλ. το έδαφος της χώρας, τον ορυκτό πλούτο κ.λπ

Επιμένετε ότι μερικοί αξίζει να σωθούν;

Σήμερα περίπου 30 χιλιάδες Αθηναίοι αποφάσισαν να βγούνε από τα σπίτια τους. Οι 15.000 πήγαν στη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή και οι άλλες 15.000 πήγαν...

Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα - Επιχείρηση της Αστυνομίας - Αποχωρούν προς το παρόν οι διαδηλωτές

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται στο κέντρο της Αθήνας, στο συλλαλητήριο ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ ενάντια στα μέτρα που συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση.

Η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα είναι αποπνικτική.

Ας το κάνουμε σαν τους Ιάπωνες: Κεφαλι κάτω και δουλειά αντί για κλάψα και γκρίνια (δείτε φώτο από Ιαπωνία)

Ο Ιάπωνας πολιτικός Kato είπε κάτι που ανεξάρτητα του τι θα γίνει τις επόμενες μέρες και βδομάδες στην Ελλάδα, πρέπει να ισχύει και για εμάς: "Ακόμα και όταν αντιμετωπίζεις τραγικές καταστάσεις, μπορείς, εάν εργαστείς σκληρά να ξανασηκωθείς στα πόδια σου". Η Κυβέρνηση της Ιαπωνίας, μετά το σεισμό και το τσουνάμι τους περσινού Μαρτίου, έδωσε βοήθεια 50 δις δολ για την ανοικοδόμηση ενώ οι ζημιές υπολογίζονται σε 300 δις δολ. και τα σκουπίδια σε 23 εκ τόνους. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Δείτε νέες φώτο πριν και μετά την καταστροφή:

Έρευνες στην Κρήτη για τον εντοπισμό δύο ανδρών που βίασαν 15χρονη

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή της Μεσαράς Κρήτης για τον εντοπισμό δύο ανδρών που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά 15χρονη κοπέλα, την οποία έπεισαν να τους ακολουθήσει λέγοντας της ότι είναι γνωστοί του πατέρα της.

Εκτός ελέγχου η συζήτηση στη Βουλή – Πέταξαν στον Ευ. Βενιζέλο τον τόμο του νέου μνημονίου

Εκτός ελέγχου βγήκε προς στιγμή η συνεδρίαση στη Βουλή. Όταν ο Υπουργός Οικονομικών επεχείρησε να αναλύσει τις συνέπειες της ενδεχόμενης μη ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης, η ΚΟ του ΚΚΕ εξεγέρθη ενώ ο βουλευτής Γιώργος Μαυρίκος εκτόξευσε εναντίον του κ. Βενιζέλου τον τόμο του νέου μνημονίου.

Κοινή δήλωση 5 συνταγματολόγων

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
Των καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου
Γιώργου Κασιμάτη, Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
Ανδρέα Δημητρόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών
Γιώργου Κατρούγκαλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θράκης
Ηλία Νικολόπουλου, Καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου
Κώστα Χρυσόγονου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να επισημάνουμε προς τη Βουλή και τον ελληνικό λαό ότι το κείμενο, το οποίο καλείται σήμερα να ψηφίσει η λαϊκή αντιπροσωπεία, παραβιάζει κατάφωρα θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος και του ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου για τους λόγους που ακολουθούν:

Σε αποχώρηση από τη Βουλή προσανατολίζεται ο ΛΑ.Ο.Σ

Στην απόφαση για αποχώρηση από τη Βουλή μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών των θεσμικών εκπροσώπων του, προσανατολίζεται ο ΛΑ.Ο.Σ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από ανώτερη κοινοβουλευτική πηγή του κόμματος, ο σχεδιασμός του ΛΑ.Ο.Σ είναι να μιλήσουν στη Βουλή, ο εισηγητής του κόμματος Κώστας Κιλτίδης, και στη συνέχεια...

Ορκίστηκαν οι τέσσερις νέοι βουλευτές εν μέσω του φορτισμένου κλίματος στη Βουλή

Με τις ορκωμοσίες των Χρήστου Γκόγκα, Άννας Βαγενά, Μαρίας Καλυδιανού (ΠΑΣΟΚ) και Θεόδωρου Σκρέκα (ΝΔ), που ορκίστηκε ξεχωριστά, στη Βουλή ξεκίνησε η κυρίως συζήτηση στην Ολομέλεια του νέου μνημονίου. Οι τέσσερις βουλευτές καταλαμβάνουν τις έδρες των παραιτηθέντων βουλευτών Νίκου Νίκου Λέγκα (ΝΔ), Πέμυς Ζούνη (ΠΑΣΟΚ), Δημήτρη Βαρβαρίγου (ΠΑΣΟΚ) και Παύλου Στασινού (ΠΑΣΟΚ).

ΝΔ: Όχι στην Κατάρρευση - Ναι στην Ελπίδα!

Η Νέα Δημοκρατία παίρνει τις αποφάσεις της με αίσθημα ευθύνης και συνείδησης του ιστορικού βάρους που της έλαχε για την πορεία του τόπου και την τύχη του ελληνικού λαού. Όσο δύσκολο ήταν το «ΟΧΙ» στο 1ο Μνημόνιο άλλο τόσο δύσκολο είναι το «ΝΑΙ» στο 2ο. Αλλά, ενώ το 1ο Μνημόνιο μπορούσαμε να το είχαμε αποφύγει στο 2ο το δίλημμα είναι ανάμεσα στη λήψη οδυνηρών μέτρων και στην απόλυτη καταστροφή.

«Όχι» και από την Άννα Βαγενά

Την πρόθεσή της να καταψηφίσει το νέο Μνημόνιο εξέφρασε η Άννα Βαγενά. Η κ. Βαγενά ορκίστηκε κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας, αντικαθιστώντας την παραιτηθείσα Πέμη Ζούνη. Η γνωστή ηθοποιός έχει εκφράσει και κατά το παρελθόν την αντίθεσή της στα σκληρά μέτρα λιτότητας.

Βίντεο: Μπάχαλο στη Βουλή

Δείτε το βίντεο:

Σειρά μέτρων άμεσης εφαρμογής συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση

Σειρά μέτρων άμεσης εφαρμογής, που θα περιλαμβάνονται σε νέο συμπληρωματικό προϋπολογισμό, συνοδεύουν τη νέα δανειακή σύμβαση.

Μεταξύ άλλων προβλέπεται...

«Μοιρασμένοι» οι Γερμανοί πολίτες για τη χρεοκοπία της Ελλάδας

Να αποδεχθούν οι χώρες της Ευρώπης την χρεοκοπία της Ελλάδας ζητεί το 46% των ερωτηθέντων σε δημοσκόπηση του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου ZDF, ωστόσο ακριβώς ίδιο είναι το ποσοστό εκείνων που έχουν την αντίθετη άποψη. Παρόλα αυτά, το 66% των ερωτηθέντων αμφισβητεί τη θέληση της Ελλάδας να εφαρμόσει τα μέτρα λιτότητας, ενώ μόλις στο 27% ανέρχεται το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν ότι γίνονται κάποια σοβαρά βήματα στη χώρα.

Να αλλάξουν νοοτροπία οι Έλληνες υποδεικνύει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος

Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα επηρεάζει δυστυχώς και την Κύπρο, δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος και εκφράζει την ευχή να μην καταρρεύσει, γιατί, όπως αναφέρει , εάν καταρρεύσει θα μας παρασύρει κι εμάς.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ. Όχι βέβαια για τους Έλληνες.Αυτοί έτσι η αλλιώς άγονται και φέρονται από τους πολιτικούς και τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ εδώ και σαράντα χρόνια. Γράφω για τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ αποκλειστικά. ΑΛΦΑ ,ΑΝΤΕΝΑ και φυσικά το  ΜΕΓΚΑ τα δίνουν ΟΛΑ και από πίσω και ορισμένες ΝΤΑΒΑΤΖΟΦΥΛΛΑΔΕΣ , με πρώτη και καλύτερη το ΘΕΜΑ του ΦΑΤΑΟΥΛΑ του Θέμου. Το τι γράφεται και το τι ακούγεται δεν περιγράφεται.

Τί ακριβώς ζητούν από τον Αντώνη Σαμαρά;

Του Χρήστου Νικολαίδη

Η αλήθεια είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος των Νεοδημοκρατών, αλλά και ένα σοβαρό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας θα περίμενε από την Αντώνη Σαμαρά να εγερθεί χθες και να τινάξει όλο το σύστημα στον αέρα.
Το ότι δεν το πράττει σήμερα τον καθιστά ευάλωτο στη σκληρή (και εν πολλοίς βάσιμη) κριτική. Ωστόσο, τι ακριβώς ζητάμε να κάνει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς; Και από ποια θέση να το κάνει;

"Moυ πετούσαν μπανάνες στην Τούμπα"... Έλα ρε μεγάλε! Και συ τις έπιανες;

Η Milliyet και η Radikal φιλοξένησαν τοποθετήσεις του Καζίμ Ρίτσαρντς που αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση! «Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μου πετούσαν μπανάνες. Αυτό μπορεί να ληφθεί ως ρατσιστική επίθεση. Πολλοί βέβαια γελούσαν», σχολίασε ο Καζίμ που προσπάθησε να δει χιουμοριστικά αυτό που έγινε.

Οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι: Σκανδιναβοί μας έδιναν 250 δις για μελλοντική εξόρυξη πετρελαίου και δεν τα πήραμε

Την είδηση είδα χθες να την αναπαραγάγει στο twitter γνωστή δημοσιογράφος του MEGA η οποία αναπαραγάγει ότι μούφα της στείλουν. Η φοβερή και τρομερή είδηση που αναρτήθηκε τότε από γνωστά blogs-ιστοσλίδες, πρωτοεμφανίστηκε στο newsbomb.gr στις 18-11-2010 με τον βαρύγδουπο τίτλο «Απίστευτο! Χαρίσαμε Ελλάδα στην Τουρκία» και έλεγε:
«Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του newsbomb.gr για τον «πόλεμο του πετρελαίου» στην Ελλάδα, συνεχίζεται σήμερα με αποκλειστικές πληροφορίες του Κώστα Χαρδαβέλλα από σουηδικές πηγές με έδρα την Στοκχόλμη.

Δημοσκοπήσεις: Νέα χαστούκια για ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ και ο ΛΑΟΣ είναι οι δύο μεγάλοι χαμένοι των τελευταίων δημοσκοπήσεων, αντίθετα ο μεγάλος κερδισμένος είναι η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της Rass και της Alco για τις εφημερίδες Παρόν και Καρφί, αντίστοιχα.

Σε εκκρεμότητα οι έγγραφες δεσμεύσεις που απαιτούν οι δανειστές μας

Σε εκκρεμότητα παραμένει η συμφωνία με τους πολιτικούς αρχηγούς για τις έγγραφες δεσμεύσεις που απαιτούν οι δανειστές μας σχετικά με τα νέα μέτρα.

Ο “σταυρός” και η έκπληξη του κ. Σαμαρά

Της Έλλης Τριανταφύλλου
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

«Πίστευα ότι είχα μάθει πόσο βαρύς είναι ο σταυρός του μαρτυρίου. Δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτόν τον σταυρό» , εξομολογήθηκε με ένταση στους συνεργάτες του ο αρχηγός της Ν. Δ. κ. Αντώνης Σαμαράς, λίγο πριν ξεκινήσει για την καθοριστική σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό την Τετάρτη.

Καθεστώς εκτάκτου ανάγκης

Το δεύτερο μνημόνιο έχει πολλές άσχημες πλευρές. Αν όμως γινόταν διαγωνισμός ασχήμιας (η λέξη «καλλιστεία» δεν ταιριάζει εδώ), την πρώτη θέση θα καταλάμβανε με απόσταση η μείωση του κατώτατου μισθού. Μπορεί η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων να ρίχνει τη χώρα, όπως διαπιστώνουν έγκυροι εργατολόγοι, έναν αιώνα πίσω, η ληστεία των «φτωχότερων των φτωχών» τη ρίχνει δυο και τρεις - κατευθείαν στον εργασιακό μεσαίωνα.

Τρελά πανηγύρια: «Ερχόμαστε Ελλάδα»

Το όνειρό τους είναι να έρθουν στην Ελλάδα και να γνωρίσουν τον... Λουκάνικο! Tα κορίτσια της ουκρανικής φεμινιστικής οργάνωσης FEMEN, που έγιναν γνωστά σε ολόκληρο τον κόσμο για τις... γυμνόστηθες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, σχεδιάζουν να επισκεφθούν και τη χώρα μας για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό αλλά και στον διάσημο πλέον σκύλο-διαδηλωτή της Αθήνας.

Παραιτήθηκε ο Ν. Λέγκας της ΝΔ-Ποιοι επιμένουν στο ΟΧΙ

Συνεχίζονται οι παράπλευρες πολιτικές απώλειες για το Μνημόνιο. Μετά από σειρά παραιτήσεων υπουργών και υφυπουργών από την κυβέρνηση, καθώς και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, την Κυριακή εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στην Ολομέλεια την παραίτησή του υπέβαλε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Νίκος Λέγκας.

Ξεκινά η συζήτηση στη Βουλή για το νέο μνημόνιο. Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία

Με κομμένη την ανάσα περιμένει η Ελλάδα αλλά και οι εταίροι στην ΕΕ την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στη Βουλή για το νέο μνημόνιο. Οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κομμάτων τελούν υπό μεγάλη πίεση, καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, ενώ αρκετοί βουλευτές επιμένουν ότι θα καταψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση, υποστηρίζοντας ότι είναι «θέμα συνείδησης».

Ακόμη ένα φιάσκο το Θεμέλιο 21...

Είναι καιρός οι φίλαθλοι της ΑΕΚ να πάψουν να πιστεύουν στα παραμύθια που τους σερβίρει ο κάθε υπάλληλος των μετόχων ή η πλειοψηφία των νυν και παλαιών μετόχων... Θεμέλιο 21 υπάρχει μόνο στα όνειρα τους...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παγκόσμιο Σοκ στις αγορές!


E Κ Τ Α Κ Τ Ο

Μια είδηση που προέρχεται από την Αθήνα έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα άνευ προηγουμένου ντόμινο στην παγκόσμια οικονομία.

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα! Ο Παπακωνσταντίνου έπαιζε τένις την ώρα του Eurogroup... ε, τον φύλαγαν και 4 Αστυνομικοί

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και νυν Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έχοντας τη συνείδηση του καθαρή πως συνέβαλε το κατά δύναμιν ώστε να οδηγηθεί η χώρα στο μνημονιακό μονοπάτι, φόρεσε τα αθλητικά του και το 'ριξε στο τένις, τη νύχτα ακριβώς που κρινόταν το μέλλον για το κούρεμα του ελληνικού χρέους!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα. Η τηλεδιάσκεψη του Eurogroup με αντικείμενο το τελικό πλαίσιο της συμφωνίας για το PSI έχει μόλις ολοκληρωθεί, φέρνοντας τα κακά μαντάτα για τα σκληρά ανταλλάγματα που ζητούσαν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας από τη χώρα.

ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΑΘΕ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ)

ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ...

ΟΝΝΕΔ: Ο λαός πρέπει να αποφασίσει για το που θα οδηγηθούμε

Η σημερινή κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας είναι αδιαμφισβήτητη. Η μείωση του κατώτατου μισθού και οι συνέπειες αυτής αλλά και η γενικότερη περικοπή εισοδημάτων, τα οποία είναι ήδη μειωμένα, οδηγούν στην εξαθλίωση. Τα συνεχή αντιαναπτυξιακά μέτρα που λαμβάνονται, αφαιρούν από τη γενιά μας το δικαίωμα σε μία αξιοπρεπή ζωή αλλά πάνω από όλα μας βυθίζουν στη μιζέρια και τον απομονωτισμό.

Πέθανε η Whitney Houston!

Όπως μετέδωσαν πριν λίγο τόσο το αμερικανικό CBC News όπως και το Reuters, η Γουίτνεϊ Χιούστον είναι νεκρή. Η Whitney Houston, η τραγουδίστρια δεκάδων επιτυχιών είναι νεκρή, αναφέρει το Reuters.