15 Φεβρουαρίου 2012

Γιούνκερ: Στις 20 Φεβρουαρίου οι αποφάσεις για την Ελλάδα

Την μετάθεση των τελικών αποφάσεων για την Ελλάδα στο Eurogroup της Δευτέρας ανακοίνωσε ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης.

Ο πρόεδρος του Eurogroup εμφανίστηκε βέβαιος για λύση , ενώ στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι η τρόικα ολοκλήρωσε και παρουσίασε την έκθεση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Τζάμπα μαγκιές του δανειστή για να περνά η ώρα(βίντεο)

Ο άνθρωπος της Κυβέρνησης του Αντρέα Παπανδρέου αναρωτιέται ποιος είναι ο Σόιμπλε που λοιδορεί την πατρίδα του και ποιοι είναι οι Ολλανδοί και οι Φινλανδοί; Τα πράγματα είναι απλά:

Ο μάσκες της Ευρώπης έπεσαν, δεν θέλουν σώσουν την Ελλάδα!

Στην ψηφοφορία της Κυριακής η μόνη επιλογή για τη χώρα ήταν το ΝΑΙ! Και ήταν όχι μόνο για τους λόγους που διεξοδικά έχουν αναλυθεί. αλλά γιατί κυρίως η χώρα έπρεπε να αποκτήσει μια εθνική στρατηγική απέναντι σε όλους αυτούς που με διεξοδικό σχέδιο οδηγούν εδώ και δυο χρόνια τη χώρα εκτός ευρώ και Ευρώπης. Και είναι πολλοί αυτοί που θέλουν να μας πετάξουν έξω. Είναι επιχειρηματίες,είναι lobby, είναι πολιτικοί εντός και εκτός-ηθελημμένα ή μη, είναι οι γνωστοί άγνωστοι…

Tsakas Strikes Back: Τη Δευτέρα θα τα δείτε όλα

Ο εκπρόσωπος των Αράβων λίγη ώρα μετά την ψήφιση του νόμου που επιτρέπει σε ξένους επενδυτές να αγοράσουν ελληνικές ΠΑΕ, τόνισε ότι η πρόταση για την αγορά των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα έρθει τη Δευτέρα. Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε στον SentraFM...
Για την τροπολογία που ψηφίστηκε:

Αυτοκτόνησε αστυνομικός των ΜΑΤ

Mε το υπηρεσιακό του όπλο έδωσε τέλος στη ζωή του λίγο μετά το μεσημέρι της Τετάρτης αστυνομικός που υπηρετούσε στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης.

Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον Εφραίμ

Νέα αίτηση, αυτή τη φορά προς το Συμβούλιο Εφετών για την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους υπέβαλε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ.

Ο ηγούμενος της Μονής, που αντίστοιχο αίτημά του απορρίφθηκε πριν λίγες ημέρες από την ανακρίτρια της υπόθεσης Ειρήνη Καλού, επικαλείται και πάλι στην αίτησή του λόγους υγείας αλλά και ουσίας.

Ευρωβαρόμετρο: Η διαφθορά αυξήθηκε στην Ελλάδα

Αύξηση των κρουσμάτων διαφθοράς, την τελευταία τριετία διαπιστώνει το 56% των Ελλήνων πολιτών, έναντι 47% στην ΕΕ, σύμφωνα με το Ευρωβαρόμετρο που δόθηκε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, η διαφθορά στην Ελλάδα είναι «μεγάλο πρόβλημα» για το 98% των πολιτών, έναντι 74% στην Ευρώπη των «27».

«Σε ευχαριστώ Κώστα»

Η στάση που τήρησε ο Κώστας Καραμανλής κατά την κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής ικανοποίησε ιδιαίτερα τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος ανέβηκε στο γραφείο του αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας προκειμένου για να τον ευχαριστήσει.

Εκτός από το οικονομικό θαμας λύσει και το Σκοπιανό

Με σημερινή επιστολή του ο Λουκάς Παπαδήμος απαντά στην επιστολή του Νικολά Γκρούεφσκι και προτείνει να πραγματοποιηθεί συνάντηση στο περιθώριο του επόμενου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου.

Για το ζήτημα της ονομασίας ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει στην επιστολή του ότι θα πρέπει να επιλυθεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. «Ως εκ τούτου, σας ενθαρρύνω να εργαστείτε με εποικοδομητικό τρόπο προς την επίτευξη αυτού του στόχου. Η επικείμενη επίσκεψη του κ. Νίμιτς στην περιοχή μας αναμένεται να συμβάλει στην υπό εξέλιξη διαδικασία για την επίλυση του ζητήματος, υπό την προϋπόθεση ότι και τα δύο μέρη θα επιδείξουν την απαραίτητη πολιτική βούληση» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Ολόκληρη η επιστολή του Λουκά Παπαδήμου:

Ρόιτερς: «Μετά τις εκλογές το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα»

Πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αξιωματούχοι ευρωπαϊκών χωρών εξετάζουν σχέδια με στόχο να καθυστερήσει η παροχή του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα δημοσιεύει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς.

Ομιλία του προέδρου της Ευρωβουλής στο ελληνικό κοινοβούλιο

Ομιλία προς τους Έλληνες βουλευτές πρόκειται να απευθύνει στις 28 Φεβρουαρίου ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
Σχετική πρόσκληση στον κ. Σουλτς είχε απευθύνει ο...

Η πανικόβλητη μαριονέτα

Η πανικόβλητη μαριονέτα που κατοικεί στο Προεδρικό Μέγαρο ανακοίνωσε οτι “παραιτείται του μισθού του”.

Ακόμα και αν η Μιμή δεν του έχει επιστρέψει ακόμα το “δάνειο” για την ερωτική φωλιά του μακαρίτη σιδερένιου, ο Πρόεδρος της Χούντας...

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η Μικρασιατική Εκστρατεία και καταστροφή σύμφωνα με επίσημες τις Τουρκικές Πηγές

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται ότι όλο και περισσότερη έντονη είναι η προσπάθεια από διάφορους φορείς και «ακαδημαϊκούς κύκλους», να αποστειρωθεί κυριολεκτικά η Ελληνική Ιστορία στο όνομα μίας δήθεν «Ελληνοτουρκικής Φιλίας». Τα σχολικά βιβλία της ιστορίας σχεδιάζονται και ξαναγράφονται, ούτως ώστε να μην δημιουργούνται, σύμφωνα με την άποψη τους, οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την καλλιέργεια...

Πούτιν: "Κάντε περισσότερο σεξ στους Έλληνες δημοσιογράφους"

Πριν από μερικές μέρες, ο Βλαδίμηρος έγραψε ένα άρθρο στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda, στο οποίο αναφερόταν σε όλες τις κυβερνητικές του πρωτοβουλίες. Ανάμεσα σε αυτές και στις παροχές μητρότητας.
Η ridiculous Βρετανική εφημερίδα Dailymail, που είναι αφιερωμένη στον Αντι-Πούτιν αγώνα, έγραψε :

Βίντεο: Βόμβα Φουστέρ

Δείτε το:

Αναβολή του νέου πακέτου στήριξης μέχρι τις εκλογές φέρεται να εξετάζει η Ευρωζώνη

Αξιωματούχοι της Ευρωζώνης φέρονται να εξετάζουν τρόπους να καθυστερήσει μέρος ή και το σύνολο του δεύτερου πακέτου στήριξης προς την Ελλάδας, αποφεύγοντας, ωστόσο, παράλληλα μια άτακτη χρεοκοπία της χώρας, όπως είπαν την Τετάρτη ευρωπαϊκές πηγές στο Reuters.

Εξαιρετική παπαριά από την Ποπάρα

Το πρωί η Τσαπανίδου είχε καλεσμένο τον Μπεγλίτη που κατηγόρησε τον Σαμαρά ότι φταίει για το οτι εδώ και δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε καμία ιδιωτικοποίηση... κάποια στιγμή όταν της είπε ο Μπεγλίτης ή ο Αντώναρος ότι αν χρεοκοπούσαμε υπήρχε περίπτωση να υπάρχει πρόβλημα με καύσιμα κ.λπ η Ποπάρα απάντησε το εξής αφοπλιστικό:

Επιστολή Θεοδωράκη για το πως ο Παπανδρέου μας οδήγησε εδώ

«Υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία με στόχο την ολοκλήρωση της καταστροφής της χώρας μου. Ξεκίνησαν από το 1975 με στόχο τον νεοελληνικό πολιτισμό, συνέχισαν με την διαστροφή της νεότερης ιστορίας μας και της εθνικής μας ταυτότητας και τώρα προσπαθούν να μας εξαφανίσουν και βιολογικά με την ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση.

Νέα πορεία μαθητών στο Ηράκλειο... άντε ρε κολόπαιδα να ανοίξετε κανα βιβλίο!

Νέα πορεία, την τρίτη των τελευταίων ημερών, στο κέντρο του Ηρακλείου πραγματοποίησαν σήμερα μαθητές που διαμαρτύρονται για το νέο μνημόνιο, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έλειψαν και πάλι οι εντάσεις και τα μικροεπεισόδια.

Σιγά μην έλεγαν "ΝΑΙ": «Όχι» στη μείωση των συντάξεων κατά 20%, λένε οι κοπρίτες

[Δείτε κάτι ρεμάλια που έχουν και δικαιώματα στην περιουσία του λαού... 600 εκ ευρώ το χρόνο πληρώνει το Κράτος στο Ταμείο τους... ας είναι καλά ο Σημίτης]

Την αντίθεσή τους στις προτάσεις για μείωση των συντάξεων της ΔΕΗ κατά 20% εκφράζουν η ΓΕΝΟΠ και η Ομοσπονδία των συνταξιούχων της Επιχείρησης.

ΔΕΣΦΑ: Εκτιμήσεις για την κατανάλωση φυσικού αερίου

Το μεσημέρι του Σαββάτου αναμένεται η έλευση φορτίου υγροποιημένου φυσικού αερίου στις εγκαταστάσεις της Ρεβυθούσας, ύστερα από δύο αναβολές ανέφεραν σήμερα πηγές του Διαχειριστή του Συστήματος Φυσικού Αερίου. Οι ίδιες πηγές εκτιμούσαν ότι έως τότε, με τις περικοπές που έχουν γίνει στην τροφοδοσία μονάδων ηλεκτροπαραγωγής οι ανάγκες θα καλυφθούν.

Επιστολή Σαμαρά:"Δεσμευόμαστε για την εφαρμογή του μνημονίου... αλλά μπορεί να χρειαστεί τροποποιήσεις"

Όπως ήδη έχω αναφέρει στην επιστολή μου της 23ης Νοεμβρίου 2011, το Κόμμα μου, η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευτεί για την επιτυχία των στόχων του Προγράμματος Σταθεροποίησης, των βασικών πολιτικών του καθώς και της εφαρμογής τους. Το ίδιο ισχύει και για το Μνημόνιο/Οικονομική και Χρηματοπιστωτική Συμφωνία (MoU/MEFP) που ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο την περασμένη Κυριακή, με μεγάλη πλειοψηφία βουλευτών.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα μου εκφράζει τη δέσμευσή του:

Συνεχίζεται το θρίλερ με ζευγάρι που απειλεί να αυτοκτονήσει

Κινητοποίηση αυτή την ώρα στη συμβολή των οδών Σολωμού και Πατησίων στα γραφεία του ΟΕΚ, καθώς ζευγάρι εργαζομένων του οργανισμού απειλεί να πέσει από τον 3ο όροφο του κτιρίου.

Πριν από λίγη ώρα ο άνδρας μετά από διαπραγμάτευση με την αστυνομία, αποχώρησε και κατέβηκε ενώ η γυναίκα παραμένει στο σημείο και απειλεί να πέσει στο κενό.

Πετρέλαιο «γιοκ» από το Ιράν για την Ελλάδα... θα μας το αναπληρώσουν οι αμερικάνοι...

Σε απάντηση των ευρωπαϊκών κυρώσεων προς το Ιράν, με αφορμή το πυρηνικό του πρόγραμμα, η Τεχεράνη αποφάσισε και έβαλε σε εφαρμογή τα όσα διεμήνυε, εδώ και μήνες, στους Ευρωπαίους αξιωματούχους.

«Κουρεύτηκαν» χρέη δανειοληπτών

Το 75% της οφειλής δύο δανειοληπτών σε τράπεζες διέγραψε με δύο πρόσφατες αποφάσεις του, το Ειρηνοδικείο Λάρισας, «ανακουφίζοντας» τους έτσι από ένα σημαντικό βάρος στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η ιδιαιτερότητα των αποφάσεων έγκειται στο γεγονός ότι για πρώτη φορά έγινε «κούρεμα» του συνολικού χρέους προς τράπεζες, σε τόσο μεγάλο ποσοστό, τουλάχιστον για τον νομό Λάρισας.

Ας μη μας περνάει για μαλάκ@@ ο δανειστής του Αντρέα

Η είδηση λέει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, παραιτήθηκε του δικαιώματός του για αποζημίωση και στο πλαίσιο αυτό, στη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, του ζήτησε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην εισπράττει πια την αποζημίωσή του.

Το θέμα όμως είναι 

Παραβίαση ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη

Πάνω από το Αγαθονήσι πέταξε πριν από τις 12 το μεσημέρι ζεύγος τουρκικών μαχητικών, σε ύψους 1300 μέτρων.

Τα τουρκικά μαχητικά αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν.

Γ. Καρασμάνης: Το σπίτι μου ήταν, είναι και θα παραμείνει η Νέα Δημοκρατία

Σε όλη μου τη ζωή πολιτεύτηκα και πολιτεύομαι με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Συνεπής, όπως προ διετίας, έτσι και χθες, καταψήφισα και το δεύτερο Μνημόνιο.
Μια ψήφος συνείδησης.

Το σπίτι μου ήταν, είναι και θα παραμείνει η Νέα Δημοκρατία.

Δεξί Εξτρέμ: Ο Γ. Καρασμάνης είνα ένας από τους σοβαρότερους βουλευτές της ΝΔ και πολύ γρήγορα θα επιστρέψει στο κόμμα... σε αντίθεση με κάτι τελειωμένους όπως Βλάχος, Μίκα κ.λπ που μας έκαναν χάρη...

Άλλη μια αποκάλυψη για τον πούτ@@ από το "Tμήμα ειδήσεων defencenet"

Άλλη μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για τον πούτ@@ μας έκαναν οι γνωστοί αεριτζήδες του defencenet.gr. Δείτε πως δημιουργούν πανικό στον κόσμο και ξεφτυλίζουν και την ελληνική σημαία:

VIDEO: Ο υποβολέας της Τρέμη: "αγαπάμε Βορίδη, είναι φίλος"

Ο υποβολέας του κοντρόλ φώναζε τόσο πολύ και έτσι οι ερωτήσεις που έλεγε στην παρουσιάστρια «έφτασαν» μέχρι τους τηλεθεατές! Και δεν ήταν μόνο οι ερωτήσεις αλλά και οι διαπιστώσεις!

Δείτε το βίντεο

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΣΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙΕΡΑ... ΛΟΓΙΚΟ...

pagkalos
Σε παράνομη μπαρμπουτιέρα επί της Λεωφόρου Κηφισίας οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής έβγαλαν λαβράκι. Τον 30χρονο αστυνομικό που υπηρετούσε στο Α.Τ Πεύκης και με βίσμα έτρωγε ψωμάκι αποσπασμένος, ο καημένος, στη φρουρά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου.

Η συνέχεια στο olympia.gr

Άριστα! Ξεπέρασε για πρώτη φορά σε απόδοση το 200% το ελληνικό διετές ομόλογο

Δείτε στο γράφημα που ακολουθεί που ήταν 1 χρόνο πριν!!!:

Σύλληψη για χρέη άνω του εκατομμυρίου στο δημόσιο

Συνελήφθη στους Αγίους Αναργύρους Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας...

Νέες βολές ευρωβουλευτών κατά της τρόικα

Οι επικεφαλής των κοινοβουλευτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) εξαπέλυσαν εκ νέου σήμερα, Τετάρτη, επίθεση στην τρόικα για το πρόγραμμα που εφαρμόζει στη Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Συντηρητικών, Ζόζεφ Ντολ, είπε ότι επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ, ενώ σε πιο έντονους τόνους ο πρόεδρος των Σοσιαλιστών, Χάνες Σβόμποντα,
τόνισε ότι οι απαιτήσεις της τρόικας είναι δύσκολο να υλοποιηθούν, προσθέτοντας ότι η χώρα εκβιάζεται και χρειάζεται βοήθεια.

Αγχώνονται οι βρετανοί για το PSI... τους πήρε ο πόνος μηπως δεν γίνει το χρέος μας βιώσιμο;

Νομικές αμφιβολίες για τις πιθανότητες επιτυχούς ολοκλήρωσης της διαδικασίας ανταλλαγής ομολόγων των ιδιωτών πιστωτών της Ελλάδας, στο πλαίσιο του συμφωνηθέντος PSI, αποκαλύπτουν οι Financial Times.

Ο Σόιμπλε φοβάται τον Σαμαρά γιατί λέει "ναι σε όλα" ή γιατί ξέρει ότι όλα αυτά δεν έχουν αξία μετά τις εκλογές; οοεεοο;

[Έχει απομείνει μυαλό στους Έλληνες να προβληματιστούνε; Γιατί ρε πούσ@@ μου αφού ο Σαμαράς λέει "ναι σε όλα" και έστειλε σήμερα και υπογραφή... ο Σόιμπλε επιμένει να αμφισβητεί τις προθέσεις του και οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να διαιωνίσουν την Κυβέρνηση Παπαδήμου; Έλα ντε; Μαλάκ@@ θα είναι... αφού ξέρει ότι άμα έχει την υπογραφή του μπορεί να τον πάει δικαστήριο και να τον κλείσει φυλακή αν δεν κάνει όσα υπόσχεται; Έτσι δεν είναι;]

Η αυξανόμενη αμφισβήτηση που εκφράζεται από το Βερολίνο και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες απέναντι στο ελληνικό πολιτικό σύστημα και τους χειρισμούς του, επικεντρώνεται τώρα στο πρόσωπο...

ΔΕΗ: Σύννομη η αμοιβή του αναπληρωτή δ.σ. Κων. Θέου... αλίμονο να μην ήταν σύννομη... δεν κάνει το ΠΑΣΟΚ παρανομίες

Για την αμοιβή του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ Κωνσταντίνου Θέου, εφαρμόστηκαν όσα ορίζει ο νόμος και πάντως η αμοιβή αυτή υπολείπεται των αμοιβών αντίστοιχων ανωτάτων στελεχών εισηγμένων εταιρειών ανάλογου μεγέθους, απαντά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός, σε έγγραφο του που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση σχετικής ερώτησης της ανεξάρτητης βουλευτού Ελίζας Βόζενμπεργκ.

ΤΩΡΑ! Απειλούν να αυτοκτονήσουν λόγω ΟΕΚ στο κέντρο της Αθήνας

Ζευγάρι εργαζομένων απειλεί να πέσει στο κενό από το κτίριο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στο κέντρο της Αθήνας

Γερμανία: 3% η ανάπτυξη το 2011 παρά τις δυσμενέστερες προβλέψεις

Η οικονομία της Γερμανίας υποχώρησε κατά 0,2% στο τελευταίο τρίμηνο του 2011, ωστόσο ο ρυθμός ανάπτυξης παρέμεινε στα 3%, παρά τις προβλέψεις των οικονομολόγων για χαμηλότερο ποσοστό ανάπτυξης το 2011.

Ύποπτο όχημα σήμανε συναγερμό στο Εφετείο

Σοβαρή τροπή πήρε το τηλεφώνημα για βόμβα στο Εφετείο. Οι αστυνομικοί μετά την εκκένωση του κτιρίου εντόπισαν ένα ύποπτο όχημα χωρίς πινακίδες παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο και αμέσως σήμαναν συναγερμό

''Επιλύθηκαν τα ελληνικά προβλήματα που ανέβαλαν το Eurogroup''

Την ώρα που με τη χρεοκοπία της Ελλάδας ''παίζουν'' Μέρκελ και Σόιμπλε και ''τζογάρουν'' Γερμανοί επιχειρηματίες, αποδεικνύεται από μεταμεσονύχτιο δημοσίευμα πως η χώρα μας βασανίζεται με το μαρτύριο της σταγόνας.

Μειώσεις εξπρές στα ειδικά μισθολόγια

Μειώσεις-εξπρές, που σε αρκετές περιπτώσεις θα φτάνουν και το 20%, θα επιβληθούν στις αποδοχές 195.000 υπαλλήλων και λειτουργών των ειδικών μισθολογίων, δύο μήνες νωρίτερα από τον προγραμματισμό που περιλαμβάνεται στο νέο Μνημόνιο -Ιούλιο αντί Σεπτέμβριο- σύμφωνα με τη χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ποιες 1.897 θέσεις πολιτικών υπαλλήλων καταργούνται στο στρατό. Αλλες 7.417 είναι στο «στόχαστρο»

Τις πρώτες 1.897 θέσεις πολιτικών υπαλλήλων στο στρατό «διέγραψε» με υπουργική απόφαση ο Δ. Αβραμόπουλος. Βεβαίως, πρόκειται για θέσεις οι οποίες δεν είχαν καλυφθεί παρότι, εδώ και χρόνια, τα σωματεία των πολιτικών υπαλλήλων ζητούσαν να γίνουν προσλήψεις. Πάνε αυτά...

Οι Αμερικάνοι θεωρούν ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι γερμανόφιλοι και προωθούν την ίδρυση νέων κομμάτων... ποιον εννοούν άραγε; οοεεοοο;

[Το παρακάτω άρθρο απεικονίζει τα πράγματα όπως τα βλέπουν οι Αμερικάνοι... όλο το ζουμί στην τελευταία παράγραφο]

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα, και η ψήφιση του νέου Μνημονίου, ουδόλως έχουν χαροποιήσει τις ΗΠΑ, καθώς βλέπουν ότι η όλη εξέλιξη «γερμανοποιεί» τη χώρα σε βαθμό που αρχίζει και θίγει τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα της αμερικανικής υπερδύναμης. Σε άρθρο των New York Times που θεωρούνται η «φωνή» ειδικά της νυν κυβέρνησης των ΗΠΑ, εξαπολύθηκε επίθεση στην Γερμανία για την συμπεριφορά της απέναντι στην Ελλάδα, ειδικότερα, δε, για τις προβλέψεις του Μνημονίου, που οι ΗΠΑ θεωρούν αδύνατον να εκπληρωθούν από την Ελλάδα σε συνθήκες τόσο βαθιάς ύφεσης.

Η ΕΚΤ θα διανείμει στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης τα κέρδη αντλήσει από τα ελληνικά ομόλογα

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει αποφασίσει να διανείμει στα  κράτη-μέλη της Ευρωζώνης οποιαδήποτε κέρδη αντλήσει από τα ελληνικά ομόλογα που κατέχει, απεκάλυψε  το μέλος του διοικητικού της συμβουλίου Λουκ Κοέν.

"Bild": Προτρέπει σε αγορά ελληνικών ομολόγων


 Bild : Προτρέπει σε αγορά ελληνικών ομολόγων

Τους αναγνώστες της προτρέπει η γερμανική εφημερίδα σήμερα, για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό, να αγοράσουν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου. Έχει αγοράσει δύο πακέτα ομολόγων των 5.000 ευρώ, εξηγεί στο δημοσίευμά της η "Bild", εκ των οποίων το ένα λήγει στις 20/3 και το άλλο στις 20/5.


Χωρίς στέγη 2.500 νήπια; (video)

Σε αδιέξοδο βρίσκονται εκατοντάδες γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της εργατικής εστίας. Κρατώντας κηδειόχαρτα και με το σύνθημα «Κάτω τα χέρια από την εστία των εργαζομένων η περιουσία» οι εργαζόμενοι εκφράζουν την αντίθεσή τους στο λουκέτο που βάζει στους οργανισμούς Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας το νέο σκληρό πακέτων μέτρων.

Έχουν διαλύσει το σύμπαν: Στα χαρτιά τα φοροπρόστιμα

Πρόστιμα συνολικού ύψους 3,75 δισ. ευρώ επέβαλε το ΣΔΟΕ σε περίπου 40.000 ελέγχους που έκανε την περασμένη χρονιά, ωστόσο απ' αυτό το ποσό ελάχιστα θα μπουν τελικά στα κρατικά ταμεία, σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα.

Διαβάστε κι αυτό: Μπουρδέλ@ οι εφορίες: 1 στους 1000 πληρώνει μέρος των προστίμων

Έχουμε και τη συμπαράσταση των ΗΠΑ... την ηθική όμως γιατί το χρώμα του δολαρίου δεν το έχουμε δει

[Τι έγινε αλήθεια με τις επενδύσεις που είχε υποσχεθεί στον Μπένυ η Χίλαρυ; Μόνο Πρωθυπουργούς θέλουν να ανεβοκατεβάζουν 70 χρόνια τώρα ή προτίθενται να στείλουν και καν φράγκο;]

Το νέο πακέτο και οι απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις θα απαιτήσουν «πολύ δύσκολες θυσίες» από τον ελληνικό λαό, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Βικτόρια Νούλαντ, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της ελληνικής οικονομίας.

Κάλεσμα στήριξης του ελληνικού λαού προς όλους τους λαούς της Ευρώπης από τον διευθυντή της εφημερίδας Humanite

Την απευθείας δανειοδότηση της Ελλάδας από την ΕΚΤ με επιτόκιο 1 %, όπως έγινε με τις ιδιωτικές τράπεζες, ζητά ο διευθυντής της γαλλικής κομμουνιστικής εφημερίδας Humanite (είναι κομμουνιστική εφημερίδα), Patrick Hyaric (τώρα είναι και Ευρωβουλευτής με το Γαλλικό ΚΚ), απευθύνοντας, παράλληλα, κάλεσμα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης για την υποστήριξη του ελληνικού λαού.

Με κάτι τέτοια δεν νευριάζεις, αλλά γελάς: "Να φέρουμε τον Παρθενώνα στο Λονδίνο"

Όπως γράφει ο ανιστόρητος αρθρογράφος της εφημερίδας Μετρό του Λονδίνου, βλέποντας τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα αισθανόταν ικανοποιημένος για το γεγονός ότι τα μάρμαρα, που έκλεψε ο Λόρδος Έλγιν από τον Παρθενώνα, παραμένουν ασφαλή στο Βρετανικό Μουσείο!

Αλλά η πρόκληση και η ασέβεια προς τον Ελληνικό πολιτισμό, που έπεσε θύμα των αποικιοκρατών, δεν σταματά εδώ.

Διαμαντοπούλου: Οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα... γιατί θα μείνω εκτός Βουλής

Την άποψη ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα για να εφαρμόσει όλα όσα έχει δεσμευθεί στο πλαίσιο της νέας δανειακής σύμβασης και οι εκλογές τώρα θα ήταν έγκλημα, εξέφρασε η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου την Τετάρτη.

Εγγύηση 880 εκατομμύρια στους Φινλανδούς για να μας... δανείσουν 2,5 δις!

Οι περιβόητες εγγυήσεις που ζητούν εδώ και μήνες οι Φινλανδοί και η λύση που βρέθηκε θυμίζουν έντονα το σχέδιο για τον ειδικό λογαριασμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν φαίνεται πως η λύση είναι να κατατεθούν σε ειδικό λογαριασμό από εμπορικές τράπεζες της Ελλάδας 880 εκατομμύρια και οι τράπεζες να πάρουν ως αντάλλαγμα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Λύσεις made in USA

Πόσο λάθος είναι η συνταγή που ακολουθήθηκε κατά το Μνημόνιο 1 είναι γνωστό. Πόσο λάθος είναι το Μνημόνιο 2 ακόμη δεν μπορούμε να το πούμε, ας ελπίσουμε ότι θα διαψευστούν οι Κασσάνδρες.

Όμως και το Μνημόνιο 2, που ψήφισαν οι 199, στηρίζεται σε «πήλινα» πόδια. Και εννοώ φυσικά ότι τα μέτρα εφαρμόζονται επί δικαίων και αδίκων.

Μια χαρά ρύθμιση για άλλες χώρες: αντίγραφα φάρμακα σε όλους δια χειρός φαρμακοποιών

[Μια χαρά είναι η ρύθμιση που αποσκοπεί στο να κόψει το πάρε δώσε γιατρών φαρμακοεταιριών προκειμένου οι γιατροί να συνταγογραφούν το φάρμακο μιας συγκεκριμένης εταιρίας. Τώρα θα συνταγογραφούν τη δραστική ουσία και ο φαρμακοποιός θα πρέπει να δίνει το φθηνότερο φάρμακο με τη συγκεκριμένη δραστική.

Ηλεία: Εισβολή αλβανών σε βίλα γνωστού επιχειρηματία -Τους έδεσαν και τους λήστεψαν!

Στιγμές τρόμου στα χέρια αδίστακτων ένοπλων ληστών έζησε αργά το βράδυ γνωστός επιχειρηματίας εμπορίας χαλιών του Πύργου και η σύζυγός του, που έμειναν όμηροι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, για μία περίπου ώρα δεμένοι, με τους δράστες να τους απειλούν για να τους αποκαλύψουν που είχαν χρήματα και τιμαλφή.


Ολλανδική Βουλή απορρίπτει την κύρωση της ACTA

Η Βουλή ενέκρινε ψήφισμα, των Πρασίνων, που λέει ότι η Ολλανδική Κυβέρνηση δεν πρέπει να υπογράψει τη συμφωνία ACTA

Βίντεο-Φώτο: Το νέο Καλάζνικοφ (Kalashnikov AK-12)

Δείτε φώτο και το βίντεο στο τέλος:

FT: Η Αθήνα κοντά στη χρεοκοπία!

Σκληρή στάση απέναντι στην Ελλάδα κρατούν χώρες της ευρωζώνης, που δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας.



Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, μια ομάδα ευρωπαϊκών κρατών, κυρίως με αξιολόγηση ΑΑΑ διαμηνύουν ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους και την πίστη τους προς την Αθήνα, παρά την έγκριση του νέου μνημονίου.

Φωτογραφία ΣΟΚ!! Σε πανικό οδήγησε τους Έλληνες η απόφαση Σαμαρά να ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση!!

Το μνημόνιο Νο 2 ψηφίστηκε. Χάος και απόγνωση επικρατεί στον ελληνικό λαό. Ακόμη πιο δύσκολες μέρες έρχονται και οι Έλληνες πανικόβλητοι τρέχουν να γεμίσουν τα καρότσια. Το αδιαχώρητο στους διαδρόμους του καταστήματος, τα ράφια αδειάζουν σε ελάχιστο χρόνο. Ο κόσμος στριμώχνεται και στα ταμεία οι ουρές είναι τεράστιες και απαιτείται μεγάλη υπομονή μέχρι να φτάσει η σειρά του καθενός για να πληρώσει με τα ελάχιστα χρήματα που έχει τα...

Άντε να γυρίσει Τσάκας να γελάσει το χειλάκι μας: Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το αθλητικό νομοσχέδιο

Την απόσυρση δύο επίμαχων άρθρων από το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της γηπεδικής βίας, του ντόπινγκ και των συνεννοημένων αγώνων, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού, Γιώργος Νικητιάδης.

Βίντεο: Λυόν - ΑΠΟΕΛ 1-0

Το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να διατηρήσει το εκτός έδρας αήττητο στο Champions League, καθώς έχασε με 0-1 από την Λιόν στο "Ζερλάν", αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι "απαγορευτικό" εν όψει της ρεβάνς στην Κύπρο.

Αύριο υπογράφει ο Σαμαράς

Aξιωματούχος που εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις της χώρας μας με την Ε.Ε, και το ΔΝΤ ανέφερε στο Reuters ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει υποβάλει γραπτώς δέσμευση για την εφαρμογή του νέου προγράμματος. «Μέχρι στιγμής ο κ. Σαμαράς δεν έχει υπογράψει επιστολή με δεσμεύσεις και αυτό είναι πρόβλημα»...