16 Φεβρουαρίου 2012

Κλαίει ο Χατζηνικολάου στο twitter επειδή ο Μιχελάκης του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα

Ο κύριος είναι συνηθισμένος να "δέρνει" όσους δεν τους αρέσουν και θεωρεί ότι είναι καλύτερός τους... βλέπετε ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει το φτύσιμο της παράταξης και του Καραμανλή που δεν τον κατέβασε υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων... Έτσι ξεκίνησε φορτσάτος να επιτίθεται στον Μιχελάκη ("η απάντησή σας δεν είναι σοβαρή" κ.λπ)... μέχρι που...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο τουρκικό κοινοβούλιο

Ομιλία στους Τούρκους βουλευτές θα απευθύνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, στις 20 Φεβρουαρίου. Ο κ. Βαρθολομαίος προσκλήθηκε στο τουρκικό κοινοβούλιο, στο πλαίσιο των εργασιών για τη δημιουργία του σχεδίου συντάγματος, που προωθεί η κυβέρνηση Ερντογάν.

Η Κομισιόν επιστρέφει στην Ελλάδα 35 εκατ. ευρώ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιστρέφει 35 εκατ. ευρώ στην χώρα μας μετά από λάθος σε πρόστιμο για παράτυπες αγροτικές επιδοτήσεις.

Ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων φέρεται να σχεδιάζει η ΕΚΤ για αποφυγή «κουρέματος»

Στην ονομαστική τους αξία φέρεται να προτίθεται να ανταλλάξει τις επόμενες ημέρες η ΕΚΤ τα ελληνικά ομόλογα που έχει στο χαρτοφυλάκιό της ώστε να αποφύγει ζημιές από το «κούρεμα», σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.

Σε ανάλογες κινήσεις φέρεται να πρόκειται να προβούν και κεντρικές τράπεζες χωρών της Ευρωζώνης.

Ολλανδία: Η Ελλάδα επέστρεψε στο σημείο εκκίνησης

Ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γιαν Κις ντε Γέγκερ εκτίμησε σήμερα ότι η Ελλάδα έχει επιστρέψει «στο σημείο εκκίνησης» και ότι πηγαίνει «πολύ χειρότερα» απ' ό,τι είχε προβλεφθεί στην αρχή της κρίσης.

Αμοιβαία δυσπιστία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρώπη βλέπει ο βελγικός Τύπος

Η αμοιβαία δυσπιστία μεταξύ δανειστών - Ελλάδας έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται επιπρόσθετα κωλύματα στις προσπάθειες εξόδου τής Ελλάδας από την κρίση, υποστηρίζει η ολλανδόφωνη εφημερίδα του Βελγίου De Standaard, σε ανταπόκριση από την Αθήνα, υπό τον τίτλο «Έτσι δεν πρόκειται να βγουν ποτέ οι Έλληνες από την κρίση».

Ένα χρόνο το παιδεύουμε!!! «Ναι» υπό προϋποθέσεις στην απελευθέρωση από τους ιδιοκτήτες ταξί

«Ναι στην απελευθέρωση» του επαγγέλματος των ταξί, αλλά μέσα από συγκεκριμένους κανόνες, λένε οι ιδιοκτήτες ταξί, όπως τονίστηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε η ηγεσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους, με αφορμή τα όσα μεταδίδονται, τις τελευταίες ημέρες, από μερίδα των ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, στο νέο μνημόνιο, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή, προβλέπεται ρητά η πλήρης απελευθέρωση των ταξί.

Σύλληψη Βούλγαρου για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης

Gια ασέλγεια σε βάρος 11χρονης αλλοδαπής συνελήφθη 30χρονος, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου. Έπειτα από σχετική καταγγελία στην Ασφάλεια Ρεθύμνου από τους γονείς της 11χρονης, η αστυνομία αναζήτησε τον Βούλγαρο τον οποίο και συνέλαβε εντός του χρόνου του αυτοφώρου.

Reuters: Δεν περνά η πρόταση αναβολής του νέου δανείου

Η έγκριση του νέου δανειακού προγράμματος της Ελλάδας αναμένεται στο Eurogroup της Δευτέρας, σύμφωνα με δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στο Reuters. Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά πως «πέρασε» η πρόταση των «σκληρών» της ευρωζώνης, που ζητούν να αναβληθεί η έγκριση του δανείου για μετά τις εκλογές στην Ελλάδα. «Προσδοκούμε ότι τη Δευτέρα στο Eurogroup το θέμα θα κλείσει», ανέφερε από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό συγκρατημένα αισόδοξος για το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Δευτέρας.

Καταδίκη Λεπέν για το: «Η γερμανική κατοχή δεν ήταν ιδιαιτέρως απάνθρωπη»

Τρίμηνη κράτηση με αναστολή και καταβολή προστίμου ύψους 10.000 ευρώ καταδίκασε Εφετείο του Παρισιού τον πρώην ηγέτη της γαλλικής ακροδεξιάς Ζαν-Μαρί Λεπέν για τις δηλώσεις του ότι η γερμανική κατοχή της Γαλλίας κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου «δεν ήταν ιδιαιτέρως απάνθρωπη».

Reuters: Πως θα βρεθούν τα 325 εκατ.

Σε συμφωνία με την τρόικα για το πακέτο των μέτρων ύψους 325 εκατ. ευρώ ήρθε το οικονομικό επιτελείο σύμφωνα με το Reuters.

Όπως επισήμανε στο πρακτορείο κυβερνητικός αξιωματούχος, τα 100 εκατομμύρια θα προέλθουν από περικοπές του υπουργείου Άμυνας, τα 90 από την επίσπευση των περικοπών στα ειδικά μισθολόγια και τα υπόλοιπα 135 από περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες των υπουργείων Εσωτερικών, Υγείας και Εργασίας.

Ψήφισμα για τα ευρωομόλογα υιοθέτησε το Ευρωκοινοβούλιο

Πηγή σταθερότητας για την Ευρωζώνη σε μεσοπρόθεσμο επίπεδο χαρακτηρίζει τα ευρωομόλογα, ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, επισημαίνοντας πάντως ότι κάτι τέτοιο θα ισχύσει «μόνο εφόσον επιλυθούν τα εκκρεμή ζητήματα αναφορικά με το σχεδιασμό τους». Παράλληλα, οι ευρωβουλευτές επισημαίνουν ότι θα πρέπει να δημιουργηθούν και άλλα οικονομικά εργαλεία, όπως το ευρωπαϊκό ταμείο απόσβεσης χρέους, πρόταση την οποία έχει καταθέσει το γερμανικό Συμβούλιο Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων.

ΟΑΕΔ: Αύξηση ανέργων τον Ιανουάριο του 2012


ΟΑΕΔ: Αύξηση ανέργων τον Ιανουάριο του 2012

Αυξήθηκαν κατά 4,26% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Ιανουάριο του 2012 σε σχέση με τα στοιχεία του Δεκεμβρίου του 2011, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΕΔ την ώρα που περισσότερο φαίνεται να πλήττονται οι γυναίκες και οι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συνολικά, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έφθασαν τους...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ κ. ΣΑΜΑΡΑ ?

    Γιατί οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ έβαλαν τα ΝΤΑΒΑΤΖΟΠΑΙΔΑ τους και ουρλιάζουν ότι δεν πρόκειται να γίνουν οι εκλογές κ.ΣΑΜΑΡΑ ?
    Γιατί ο ΣΚΑΙ ,Ο ΑΛΦΑ κατά κύριο λόγο και κατόπιν ο ΑΝΤΕΝΑ και το ΜΕΓΚΑ σκούζουνε σαν ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ?
    Ξέρουν κάτι παραπάνω ΑΠΌ ΣΈΝΑ η απλώς φωνάζουν για να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα ?
    Γιατί όλοι οι ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ του ΠΑΣΟΚ (μη χέσω),λένε και ξαναλένε ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν του ΑΓΙΟΥ Π@ΤΣ@@?
    Ξέρεις και ΕΣΥ κάτι παραπάνω και μας δουλεύεις, ΣΑΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΟΜΗ κάθε λίγο και λιγάκι , μιλώντας για εκλογές τον ΑΠΡΙΛΙΟ ?
    Πιστεύω ότι το ολίσθημά σου θα είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερο,από το ότι το παίζεις ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ τώρα,γιατί στο φινάλε ποτέ δεν πίστευα ότι εσύ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ θα έλεγες ΟΧΙ στο μνημόνιο.
   Αν δε λόγω πολλαπλών υποχρεώσεων που έχεις,δεν πήρες χαμπάρι,το χουνέρι που σου ετοιμάζουν,θα έπρεπε οι σύμβουλοί σου ( Μουρούτης,Φαήλος και Lazarides)να σε προφυλάξουν.

Live-Streaming Ημερίδα σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο

Εκτός στόχου η διαμόρφωση του χρέους

Πρόσθετα κεφάλαια για την κάλυψη της «τρύπας» που αναμένεται να δημιουργηθεί από τη μη μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας στο 120% του ΑΕΠ ως το 2020, όπως προβλέπεται από την έκθεση βιωσιμότητας του χρέους, που συνέταξε η τρόικα, αναζητούν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, το ελληνικό χρέος αναμένεται να διαμορφωθεί στο 129% του ΑΕΠ έως το 2020, αντί του στόχου για 120%.

Καμία διακοπή ρεύματος στο δήμο Κορυδαλλό με δικαστική απόφαση

Δικαστική απόφαση, που ζητεί από τη ΔΕΗ να μην προχωρήσει σε καμία διακοπή ρεύματος μέχρι την οριστική εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει πολίτες, εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, στο οποίο συζητείτο ομαδική προσφυγή του δήμου Κορυδαλλού για λογαριασμό 1.165 κατοίκων, που αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων.

Έτσι είναι το ΠΑΣΟΚ, όχι σαν τα ζώα της ΝΔ: Να γυρίσουν στο ΠΑΣΟΚ οι διαγραφέντες θέλει ο Παπουτσής

Να αρθούν οι διαγραφές των βουλευτών που δεν ψήφισαν το μηνόμιο ζητεί εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός προστασίας του πολίτη και τάσσεται υπέρ της εκλογής νέου προέδρου από τα μέλη και τους φίλους του κινήματος.

Εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ από τη βάση και άρση των διαγραφών των βουλευτών, προτείνει ο Χρήστος Παπουτσής. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη με δήλωσή του τονίζει οτι δεν αποδέχεται τη "θεωρία του ακρωτηριασμένου ΠΑΣΟΚ".

Το γέλιο επέστρεψε στα χείλη μας-Τσάκας: Μεγαλομέτοχοι στις 9 Μαρτίου

Με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Βλάσης Τσάκας έκανε λόγο για πρόταση με... εκπλήξεις στον Βαρδινογιάννη, ενώ αναφέρθηκε στην κομβική ημερομηνία της 9ης Μαρτίου! Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι στις 9 Μαρτίου “... ο Παναθηναϊκός θα γιορτάσει δύο ευτυχή γεγονότα... Το ότι θα ανοίξει μία νέα σελίδα στα διοικητικά του και ότι θα κερδίσει τον Ολυμπιακό και θα φτάσει μία ανάσα από τον τίτλο”.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να την... πέσει στον Σάββα Θεοδωρίδη

Τα όσα δήλωσε ο Βλάσης Τσάκας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ:

Γερμανός ιστορικός: Το Βερολίνο ξεχνά το κατοχικό χρέος

Σε νέα παρέμβαση υπέρ της Ελλάδας προέβη ο διακεκριμένος γερμανός ιστορικός Άλμπρεχτ Ριτσλ. Ο γνωστός γερμανός ιστορικός και οικονομολόγος, καθηγητής στην Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου, δηλώνει ότι το Βερολίνο ξεχνά τόσο το κατοχικό χρέος – ύψους περίπου 3,5 δισ. ευρώ-, όσο και τη μεταπολεμική στήριξη που της παρείχαν οι σύμμαχοι μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο.

Φερχόιγκεν: Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις ένα έθνος σαν εγκληματίες

Στήριξη στην Ελλάδα προσέφερε ο πρώην ευρωπαίος επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν, κατακρίνοντας την πιεστική γερμανική στάση όσον αφορά το ζήτημα των μεταρρυθμίσεων. «Δεν μπορείς να αντιμετωπίζεις ένα έθνος σαν εγκληματίες και να επικρίνεται τόσο σκληρά επειδή δεν πέτυχε τους οικονομικούς στόχους της» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτοί είναι οι αλήτες που έκαψαν την Αθήνα! Δείτε τις φωτογραφίες τους που έδωσε η Αστυνομία

Δημοσίευση στοιχείων ταυτότητας ή/και φωτογραφιών προσώπων που συμμετείχαν στα επεισόδια της ευρύτερης περιοχής της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή, 12.02.2012
Καλούνται οι πολίτες που γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσουν με το 170, 1964, ή στο email : ctu@hellenicpolice.gr

Αναληθή τα στερεότυπα για τους Έλληνες δηλώνει καθηγητής του Χάρβαρντ

Αναληθή χαρακτηρίζει τα στερεότυπα στα οποία βασίζονται οι κατηγορίες κατά των Ελλήνων από τους Ευρωπαίους εταίρους τους ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ρίτσαρντ Πάρκερ σε άρθρο του στους Φαϊνάνσιαλ Τάιμς.

Ο καθηγητής Δημόσιας Πολιτικής στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ περιγράφει την εμπειρία του από την ανάμιξή του στο κυβερνητικό έργο παραδεχόμενος ότι...

Την Τετάρτη η συζήτηση πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την ΕΛΣΤΑΤ

Διαφωνεί η ΝΔ που μιλάει για συγχωροχάρτι

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου θα αποφασίσει η Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση ή όχι εξεταστική επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεσης του δημοσιονομικού ελλείμματος και του χρέους του 2009.

Γυμνός ομαδικός γάμος στη Τζαμάικα... καλά κρασιά

Δείτε το βίντεο:

Αυστρία: Διαδήλωση αλληλεγγύης προς τους Έλληνες πολίτες

Την αλληλεγγύη τους προς τους Ελληνες πολίτες και την οργή τους «για την επιδιωκόμενη φτωχοποίηση και λεηλασία του ελληνικού λαού» εξέφρασαν δεκάδες διαδηλωτές στην Αυστρία, που, παρά τη χιονοθύελλα και το τσουχτερό κρύο, συγκεντρώθηκαν, αργά το βράδυ της Τετάρτης, μπροστά στο ιστορικό κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στο κέντρο της Βιέννης.

Παπουτσής έσκισε το καλσόν: Ωμός εκβιασμός της χώρας οποιεσδήποτε νέες απαιτήσεις της ΕΕ

Σφοδρή επίθεση κατά των ευρωπαίων εταίρων εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, κάνοντας λόγο για ωμό εκβιασμό της χώρας μας.

Η Κατσέλη είναι ολίγον γκαστρωμένη απ' τον Αρσένη ή μου φαίνεται;

Λέει ο Ευαγγελάτος:
Η Ελλάδα θα πληρώνει μισθούς ή δάνεια;

...Έτσι εξηγείται η εμμονή, αρχικά της Γερμανίας, και ύστερα και άλλων στη δημιουργία του ειδικού λογαριασμού όπου θα κατατίθενται τα χρήματα της βοήθειας, έτσι ώστε η εκταμίευση των χρημάτων να γίνεται με βάση τις απαιτήσεις για την αποπληρωμή του χρέους και όχι των εσωτερικών αναγκών της χώρας...

Ρε Κάρολε! Ποιος είναι ο Παπαδήμος που ανέλαβε να λύσει το Σκοπιανό;

Ευγενέστατος ο κ Παπαδήμος, έγραψε ένα αθώο γραμματάκι στον κ. Γκρουέφσκη. Τίποτα σπουδαίο και δεν χρειάζεται να γίνει λόγος..Για την Μακεδονία !!! Σιγά το πρόβλημα !!
Και υπογράφει
Με εκτίμηση,
Λουκάς Παπαδήμος…….

Απευθυνόμενος και προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας ,πιστεύω πως μπορώ να κάνω χρήση του καθυστερημένου του :

Μ. Χρυσοχοΐδης: Εκλογές το 2113... για να έχουν πεθάνει όσοι άκουσαν ότι δεν είχα διαβάσει το μνημόνιο

Την αντίθεσή του στη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών την άνοιξη, εκφράζει ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και τάσσεται υπέρ της πρότασης ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος να παραμείνει στη θέση του ως το 2013.

Η Ελλάδα είπε ναι στην μαιμού εποπτεία... παπάρια εποπτεία δηλ.! Αν δεν δουλέψει γερμανικό μαστίγιο δεν μπαίνει τάξη στο μπουρδέ@@

Αυτό λέει εμμέσως πλην σαφώς το πρακτορείο DowJones επικαλούμενο μάλιστα Έλληνα αξιωματούχο ο οποίος ανέφερε επίσης πως δεν υπάρχει ανησυχία για πιθανή καθυστέρηση του δανείου. Το πρακτορείο σχολιάζει μάλιστα πως...

Ενοχλημένος ο Κ. Παπούλιας με Τουρκία - ΠΓΔΜ... τι να κάνουμε κ. δανειστά! Αυτά έχουν οι ζειμπεκιές του ΓΑΠ

Την ενόχλησή του για τις συνεχιζόμενες τουρκικές παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου αλλά και τη στάση της ΠΓΔΜ σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ονομασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σόιμπλε: Τήρηση των συμφωνηθέντων και μετά τις εκλογές... φοβάται μην του την κάνει ο Σαμαράς και επιμένει;

Στη διασφάλιση της τήρησης των συμφωνηθέντων από τις ελληνικές πολιτικές δυνάμεις και μετά τις εκλογές, εμμένει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Η βοήθειά μας έχει μακροπρόθεσμη βάση και το ίδιο πρέπει να ισχύει και γα τις μεταρρυθμίσεις», σημειώνει σε συνέντευξή του στην «Ostsee Zeitung».

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Υπόψη των κυβερνούντων που παίρνουν αποφάσεις για τρόικα κ.λπ: "Έχω να κάνω σεξ εδώ και ένα χρόνο..." την έχετε βάψει!

Ήταν ένας από τους πιο γοητευτικούς ζεν πρεμιέ σήμερα είναι ένας από τους πιο δυναμικούς δημάρχους στη χώρα. Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για τους φόβους του, τα χρήματα, τις γυναίκες και το σεξ.

Σύλληψη στη Ραφήνα για χρέος άνω του 1 εκ.

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 48χρονος ιδιοκτήτης ξενοδοχείου και εστιατορίου της Ραφήνας, για οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 1.167.826,14 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Απάντηση ΥΦΕΘΑ κ. Κ. Σπηλιόπουλου στους καραγκιόζηδες "Tμήμα παπαρολογίας defencenet.gr"

[Ωραία! Αφού δεν βγάζετε την γελοιότητα "Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr" μπορείτε να την αλλάξετε σε "Tμήμα παπαρολογίας defencenet.gr"]

Το γράψαμε χθες από το taxalia... τώρα έβγαλε και ανακοίνωση του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για τις παπαριές του defencenet:
 
Σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικών με τη διαδικασία ορισμού μελών της Διοικητικής Επιτροπής Στρατιωτικών Επιτάξεων Πρωτεύουσας του Κράτους (ΔΕΣΕΠΚ) και με σκοπό την αποτροπή παρερμηνειών και αβάσιμων φημών, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος διευκρινίζει πως με το νόμο 4442/1929...

90 χωματερές στην Ελλάδα του 2012!! Δείτε που βρίσκονται (χάρτης)

Το 2011 στην Ελλάδα είχαν καταγραφεί 395 Χώροι Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ). Οι 90 ήταν ενεργοί και οι 305 ανενεργοί. Δείτε στον χάρτη που λειτουργούν ακόμα χωματερές στην Ελλάδα του 2012 (ο Παπακωνσταντίνου λέει ότι έκλεισε τις 70 και σήμερα λειτουργόυν μόνο 20... αλλά έλεγε και ότι θα βγούμε στις αγορές το 2012...)!!

Βίντεο από φωτιά σε φυλακή της Ονδούρας όπου κάηκαν 350 κρατούμενοι

Οι φρουροί πυροβολούσαν τους κρατούμενους να μη βγούνε έξω κι οι πυροσβέστες δεν έμπαιναν μέσα γιατί έπεφταν πυροβολισμοί. Αποτέλεσμα 350 νεκροί κρατούμενοι στη φυλακή Comayagua, 75 χλμ. βόρεια της πρωτεύουσας της Ονδούρας, Tegucigalpa. Δείτε το βίντεο:

Παράκρουση!!! ΌΧι μόνο των αριστερών φοιτητών αλλά και των καθηγητάδων τους!!!

[Άλλη μια απόδειξη της ιδεολογικής τρομοκρατίας που ασκεί η αριστερά τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα, όπου κυριολεκτικά κυβερνάει: Αστυνομικός έκανε το λάθος να επισκεφθεί φίλη του, μετά τη δουλειά, στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, φορώντας κάτω από πολιτικό μπουφάν τη στολή του και οι αριστεροί μπαγλαμάδες ζήτησαν να συλληφθεί!!! Φυσικά συνελήφθη με τις ευλογίες της πρυτανείας!!!]

Λίγες ημέρες μετά τα επεισόδια και τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας και τις αντιπαραθέσεις που τις ακολούθησαν σχετικά με τις ευθύνες για την μη είσοδο της αστυνομίας στο κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών ένα άλλο επεισόδιο, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αυτή τη φορά..

Μικρές απώλειες για τη ΝΔ, σταθερά πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ

Σταθερά πέμπτο κόμμα παραμένει το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα». Πρώτο κόμμα, με απώλειες, η Νέα Δημοκρατία ενώ δεύτερο κόμμα προβάλλει η Δημοκρατική Αριστερά.

«Παράθυρο» επιστροφής των διαγραφέντων της ΝΔ από τον Γ. Βρούτση

«Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε αυτό το ερώτημα που τίθεται τον έχει ο πρόεδρος του κόμματος. Εγώ δεν θα μπορέσω να υπερσκελίσω τον Πρόεδρο. Όμως προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι στην πολιτική δεν μπορείς ποτέ να λες ποτέ, και δεύτερον πιστεύω ότι περιθώρια συνεύρεσης μέχρι τις εκλογές υπάρχουν, αρκεί να υπάρξει και η καλή πρόθεση εκ μέρους των αγαπητών συναδέλφων», απήντησε ο

Το Eurogroup και το ελληνικό θέμα στον γερμανικό Τύπο

«Η αυξανόμενη δυσαρέσκεια με την Ελλάδα» έχει τίτλο η Handelsblatt. Το Eurogroup, αφού εξέτασε τα οικονομικά της Ελλάδας, ανέβαλε και πάλι να εκταμιεύσει το δανειακό πακέτο των 130 δισ. ευρώ, σημειώνει το άρθρο της γερμανικής εφημερίδας. «Οι εντάσεις αυξάνονται σε κυβερνητικό επίπεδο» αναφέρεται στο δημοσίευμα, όπως επίσης υπάρχει βεβαιότητα πως στις 20 Φεβρουαρίου θα ληφθεί οριστικά απόφαση.

Να σου λύσω εγώ την απορία Κάρολε

Αναρωτήθηκες χθες «ποιος είναι ο Σόιμπλε;» χρησιμοποιώντας μία ρητορική ερώτηση που έχει υποτιμητικό περιεχόμενο και παραπέμπει στο «ποιός είναι αυτός που θα μου πει τούτο ή εκείνο», «ποιό είναι αυτό το ανθρωπάκι που θα σηκώσει το ανάστημά του σ’ εμένα» κ.ο.κ.

Να σου πω εγώ Κάρολε ποιός είναι ο κ. Σόιμπλε, αφού υποκρίνεσαι πως δεν γνωρίζεις.

Σαμαράς: Γιατί είπα “ναι” και ποιες οι διαφορές με το 2010

Στην χθεσινή ομιλία του σε εκδήλωση της “Γραμματείας Παραγωγικών Φορέων”, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους η ΝΔ υπερψήφισε τη συμφωνία στην Βουλή. Είπε μεταξύ άλλων:

Ξεφτίλες: «Συγγνώμη» από τη Sony για την αύξηση στις τιμές δύο άλμπουμ της Γουίτνεϊ Χιούστον

Συγγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει η δισκογραφική εταιρεία Sony έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή της να αυξήσει στη Βρετανία τις τιμές δύο άλμπουμ της Γουίτνεϊ Χιούστον, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του θανάτου της.

O Λευκός Οίκος καλωσορίζει τον Σαρκοζί στο Twitter

Ο Λευκός Οίκος καλωσόρισε το Νικολά Σαρκοζί στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter, στην οποία ο Γάλλος πρόεδρος άνοιξε λογαριασμό χθες Τετάρτη όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την γαλλική προεδρία.

Αγγλοαμερικανικά ΜΜΕ: Συγκρατημένη αισιοδοξία για λύση του «ελληνικού προβλήματος»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία περί της τελικής, αίσιας έκβασης του θρίλερ με την ελληνική «διάσωση» προέβαλαν τα περισσότερα διεθνή Μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες εξελίξεις από την τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών και κυρίως τις δηλώσεις, τόσο του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, όσο και του προέδρου του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

13 χρόνια από την παράδοση Οτσαλάν στους Τούρκους από τον Πάγκαλο-Βίντεο: Τι λέει ένας πρωταγωνιστής;

Η καθημερινή ζωή σταμάτησε στο βόρειο Κουρδιστάν χθες που ήταν η 13η επέτειος της σύλληψης του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν. Σχεδόν παντού τα στόρια των καταστημάτων παρέμειναν κλειστά, οι μαθητές απείχαν από τα σχολεία και ο κόσμος δεν βγήκε από τα σπίτια του. Τις μεσημεριανές ώρες έγιναν διαδηλώσεις.

Ποιοι άλλοι στην κυβέρνηση δεν παίρνουν μισθό

Η απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια να πάψει να λαμβάνει τον μισθό του θεωρείται θετική. Δεν είναι όμως ο πρώτος που έλαβε αυτή την απόφαση. Ο...

Δηλ. οι Ισπανοί είναι μαλάκ@@ και εμείς έξυπνοι;

Τις επόμενες μέρες θα έρθει πάλι στην επικαιρότητα το θέμα της, προτεραιότητας της αποπληρωμής του χρέους, που δημιούργησε ο Παπανδρέου τη δεκαετία του 80, όσο και αν κάποιοι γραφικοί λένε ότι το χρέος δεν το δημιουργήσαμε εμείς αλλά ξεφύτρωσε από μόνο του. Ο λαϊκισμός που  έχει το μυαλό του συνέχεια στη λαμογιά θα επαναστατήσει, αντί να αναρωτηθεί με ποιο τρόπο θα αρχίσουμε να παράγουμε κάτι με προστιθέμενη αξία, πέρα από ντομάτες και αλουμίνιο.

Έχω ξαναγράψει ότι τα σοβαρά κράτη τα έχουν θεσμοθετήσει αυτά  από μόνα τους.

«Δεν θα μας σπρώξουν με το έτσι θέλω στη χρεωκοπία»

Το δίλημμα της ακυβερνησίας βάζει για πρώτη φορά στο τραπέζι ο Πρόεδρος της ΝΔ στον απόηχο των  ευρωπαϊκών παρεμβάσεων και στα πολιτικά ζητήματα της χώρας. «Δεν θα μας σπρώξουν με το έτσι θέλω στη χρεωκοπία» είπε στους συνεργάτες του λίγο πριν στείλει την επιστολή στους εταίρους μας.