17 Φεβρουαρίου 2012

Μ. Κεφαλογιάννης: Τι θα κάνει; Σε ποιο κόμμα θα πάει;... Αύριο μόνο στο Δεξί Εξτρέμ

Αύριο στις 12 το μεσημέρι θα σας λύσουμε τις απορίες για το τι θα κάνει ο Μ. Κεφαλογιάννης μετά την άκομψη διαγραφή του από τη ΝΔ. 

Για να μην αγχώνονται οι φίλοι της ΝΔ που βλέπουν εκτός κόμματος ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της, αν όχι το πλέον αξιόλογο...

οι υπόλοιποι... περαστικά σας

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

  Επειδή οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ γράφουν ότι θέλουν σχετικά με τις κρατήσεις που γίνονται στους μισθούς και τις συντάξεις καλό είναι να διευκρινιστούν τα παρακάτω.
  Οι κρατήσεις που γίνονται κάθε λίγο και λιγάκι και συγκεκριμένα κάθε 2 μήνες σχεδόν αφορούν μόνιμα τις ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.
  Τι σημαίνει αυτό ?
  Έστω κάποιος παίρνει 2000 ΕΥΡΏ  μικτά και ας πούμε ανάλογα με το ταμείο του 1700 καθαρά.Έρχονται οι άρχοντες και σου επιβάλλουν 20% από τα 1300 και πάνω ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΟΜΩΣ.
  Το ποσό που αφαιρείται είναι 140 ΕΥΡΩ και αφαιρείται από τις ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.
  Στην επόμενη κράτηση πάλι πάνε και βάζουν 15% στις ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ που είναι 2000 ΕΥΡΩ (αυτό οι ΚΟΥΦΑΛΕΣ δεν το αλλάζουν σκόπιμα) και συνεχίζουν να σου αφαιρούν από τις καθαρές αποδοχές.
  Έτσι έχουν φθάσει άτομα που έπαιρναν 1800 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ,η ,ΜΙΣΘΟ να έχουν χάσει πάνω από 400 ΕΥΡΩ μέσα σε 2 χρόνια.
  Τώρα αν θέλουμε να τα ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ όλα και να παίρνουν όλοι την ίδια σύνταξη ,η μισθό,ανεξαρτήτως ενσήμων,προϋπηρεσίας,μορφώσεως κ.λ.π............................τότε
        ΖΗΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ.
     

Κλαρίνο ο Νικολάκης μπροστά στην αριστερή τρομοκρατία

Χθες ο Χατζηνικολάου έβαλε στη σελίδα του την ανακοίνωση της Αστυνομίας με τις φωτογραφίες των καθαρμάτων που έκαψαν την Αθήνα. Αμέσως άρχισε να του την πέφτει ο αριστερός συρφετός παρόλο που η δημοσίευση από την Αστυνομία έγινε μετά από την παραγγελία του εισαγγελέα και η Αστυνομία ζητούσε τη βοήθεια του κόσμου προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες, ώστε επιτέλους να τιμωρηθούν μια φορά κάποια καθάρματα:

Σάλος στον Κορυδαλλό!!! Ποιό ήταν το μήνυμα που άφησε πίσω του ο Λάκης;

Σήμερα το πρωί αποφυλακίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς καθώς για τους δικαστές δεν τρέχει κάστανο που χρωστάει καμιά 15αριά εκ στο Κράτος και άλλα τόσα σε προμηθευτές και εργαζόμενους, αρκεί που είναι μέσα ο νο1 δημόσιος κίνδυνος, ο Εφραίμ.

Το πρώτο που είπε ο Λάκης το πρωί ήταν στο twitter, "Δεν ζητάω τίποτα περισσότερο ή λιγότερο απ' όσα αξίζω". Το ενδιαφέρον όμως είναι το μήνυμα που βρήκαν γραμμένο οι φρουροί στο κελί του μετά την απελευθέρωσή του:

Ρεκόρ ΠΑΣΟΚ: Απόδοση 1ετούς ελληνικού ομολόγου: 629%!!

Σήμερα παρουσίασε τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση που έχει παρουσιάσει ποτέ ομόλογο στα παγκόσμια χρονικά! Δείτε το γράφημα:

Ο Αδόλφος Χίτλερ έκτός από τη γνωστή κόρη είχε και γιο που όμως δεν είναι ο Σόιμπλε!!!

Θεωρείται η προσωποποίηση του κακού, αλλά ήταν και... πατέρας. Ο λόγος για τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν ήταν τελικά άτεκνος, αλλά είχε ένα γιο, και μάλιστα με μια Γαλλίδα!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού και γαλλικού Τύπου, ο ηγέτης του Γ' Ράιχ είχε αποκτήσει γιο με μια 16χρονη κατά τη στρατιωτική θητεία του στη Γαλλία στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συνελήφθη 57χρονη για οφειλές εκατομμυρίων προς το Δημόσιο

Για χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 8 εκατομμύρια ευρώ, συνελήφθη 57χρονη ημεδαπή για οφειλές προς το Δημόσιο. Πιο συγκεκριμένα, η 57χρονη συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το ακριβές ύψος των οφειλών της ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των...

Μπουτάρης: "Σε ζάλισε η διαγραφή σου από τη ΝΔ". Γκιουλέκας: "Είσαι κωλοτούμπας"



Η αρχή έγινε όταν ο δήμαρχος πήρε το λόγο για να απαντήσει στο αίτημα των συμβασιούχων της καθαριότητας να τους δοθούν βεβαιώσεις ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. "Τα ψηφίσματα του δημοτικού συμβουλίου είναι ...

Για να ξέρουμε για τι μιλάμε

Αντιγράφω από το Πρώτο θέμα:

Πχ μια τραπεζουπάλληλος με σύνταξη

Απαγόρευση μέχρι νεωτέρας στη δημοσιοποίηση ερευνών με φονικό ιό γρίπης

Δύο μελέτες που περιγράφουν τη δημιουργία μιας φονικής γρίπης εργαστηρίου θα πρέπει τελικά να γίνουν διαθέσιμες στην επιστημονική κοινότητα, πρώτα όμως θα πρέπει να ολοκληρωθεί η εκτίμηση του κινδύνου από τυχόν απελευθέρωση του επικίνδυνου ιού, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Φοβάται να πάει στα Γιάννενα ο Παπούλιας

Δεν τολμάει τελικά να παραστεί στα Ελευθέρια της πόλης των Ιωαννίνων την 21η Φεβρουαρίου, όπως το συνήθιζε, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, για να μη ρεζιλευτεί. Αυτό αναμενόταν άλλωστε, αφού όπου εμφανίζεται τελευταίως αποδοκιμάζεται. Η επίσημη δικαιολογία είναι ο φόρτος εργασίας, λόγω των κρίσιμων εξελίξεων, που βιώνει η πατρίδα μας.

Ούτε σε ταινία κατασκοπείας! Κατασχέθηκαν πλαστά ομόλογα αστρονομικής αξίας 6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που προορίζονταν για αγορά πλουτωνίου

- Τα κατέσχεσαν ιταλικές αρχές σε κρύπτες χρηματοκιβωτίων της Ζυρίχης
- Τα πλαστά ομόλογα υποτίθεται πως τα εξέδωσαν οι Η.Π.Α το 1934 και σε σημερινές τιμές κάλυπταν το μισό δημόσιο χρέος της Αμερικής
- Στη Ρώμη κατασχέθηκε επίσης άλλη μία παρτίδα πλαστών ομολόγων ύψους 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Προσλάβετε γερμανό επίτροπο για τα μουσεία της χώρας

[Και εντάξει οι γνωστοί ηλίθιοι θα πούνε "ναι μας έφτιαξε τα ναυπηγεία και τα υποβρύχια για να μας φτιάξει και τα Μουσεία" για να σπρώξουν τις ευθύνες του Άκη που τα άρπαξε αλλού ή και εγώ θα μπορούσα να πω "τι σκατ@ διαπλοκή είχες ρε δημοσιογράφε με τον διευθυντή των Ναυπηγείων και έκανες και παρέα και συζητάγατε άσχετα θέματα"... η ουσία όμως είναι άλλη και όλοι βαθειά μέσα μας το παραδεχόμαστε: Δεν εκτιμάμε τίποτα απ' όσα βρήκαμε από τους προγόνους μας! Τόσο απλό και όλα τα άλλα είναι παπαριές...]

Γ. Δημητρομανωλάκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάζοντας την απίστευτη ιστορία του μουσείου της Ολυμπίας , το γεγονός δηλαδή ότι είχε μόνο έναν φύλακα , θυμήθηκα έναν υπέροχο άνθρωπο. Πρόκειται για έναν Γερμανό ο οποίος έως πριν λίγα χρόνια ήταν διευθύνων σύμβουλος μιας μεγάλης πολυεθνικής στην Ελλάδα (ναυπηγεία Σκαραμαγκά).

Δέσμευση ελβετικών λογαριασμών 160 εκατ. ευρώ του Λαυρεντιάδη

Δεσμεύθηκαν 160 εκατ. ευρώ από τρεις τραπεζικούς λογαριασμούς του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη μετά από αίτημα του εισαγγελέα πρωτοδικών Γιάννη Δραγάτση.

Υπ. Παιδείας: «Διαψεύδει ότι αναφέρεται η ΠΓΔΜ, ως Μακεδονία"»


Σε διάψευση μέσω ανακοίνωσης προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας, ότι σε βιβλίο της Γ' τάξης Λυκείου αναφέρεται η ΠΓΔΜ, ως "Μακεδονία".

Guardian: Η Ελλάδα μας δείχνει το δρόμο

Με άρθρο του στην εφημερίδα Guardian o καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Leeds, John Holloway τάσσεται υπέρ των Ελλήνων που διαμαρτύρονται και καλεί τους πολίτες διεθνώς να διαδηλώσουν αύριο για την Ελλάδα.

Βελόπουλος: «Ξεκαθαρίζει ιδεολογικά το τοπίο του Κόμματος»... ναι! θα μείνουν μόνο οι Νεφελίμ

«Ξεκαθαρίζει ιδεολογικά το τοπίο του Κόμματος» δήλωσε ο Βουλευτής Β Θεσσαλονίκης Κ. Βελόπουλος σε συνέντευξη του στον Ραδιοφωνικό σταθμό FLASH αναφερόμενος στην διαγραφή των κ. κ. Γεωργιάδη και Βορίδη από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. «Ο ΛΑΟΣ είναι το κόμμα του πατριωτικού παρεμβατισμού και στον πατριωτικό παρεμβατισμό δεν έχουν θέση νεοφιλελεύθερες απόψεις και θέσεις», συμπλήρωσε.

Για το μνημόνιο και την συγκυβέρνηση

Ποιοι θίγονται από τις μειώσεις σε κύριες και επικουρικές συντάξεις

Το 13,6% του συνόλου των συνταξιούχων θίγεται από τις νέες περικοπές στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις. Οι μειώσεις κατά 12% στις κύριες συντάξεις για τα ποσά που υπερβαίνουν τα 1.300 ευρώ, αφορούν 285.000 συνταξιούχους του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και...

Στην Κύπρο την Κυριακή ο Α.Σαμαράς... και όχι πολλά πολλά με τον υποστηρικτή του σχ. Ανάν, Αναστασιάδη

Επίσκεψη στην Κύπρο το διάστημα 19 έως 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δ. Χριστόφια, τον Πρόεδρο της Βουλής των αντιπροσώπων και...

Ολυμπία: Ένας φύλακας παρών οι άλλοι δύο λούφαραν...

Τον ηλίθιο που σχολίασε σε μια προηγούμενη ανάρτηση του έφταιγε η Μέρκελ που κάνει περικοπές με αποτέλεσμα τη ληστεία... δεν του έφταιγε ότι από τους τρεις φύλακες που έπρεπε να είναι παρόντες ήταν παρούσα μόνο η μία, ο δεύτερος εμφανίστηκε μετά που έμαθε ότι έγινε ληστεία και τον τρίτο τον ψάχνουν ακόμα και λένε ότι...

Ομόνοια: Τα έσοδα από τα εισιτήρια στον ελληνικό λαό

Σε μια συγκινητική και με μεγάλη σημασία κίνηση προέβη η Ομόνοια. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η κυπριακή ομάδα, θα διαθέσει στον ελληνικό λαό τα έσοδα από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βίντεο από τη διάσωση των οκτώ από τη θαλαμηγό που βυθίστηκε ανοικτά της Σκύρου

Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ διάσωσης επιβατών εν μέσω θύελλαςΜια ακόμη δύσκολη και δραματική όπως εξελίχθηκε αποστολή διάσωσης έφεραν εις πέρας ελικόπτερα Super Puma διασώζοντας την πρακτικά τελευταία στιγμή 8 Γάλλους υπηκόους οι οποίοι επέβαιναν σε θαλαμηγό η οποία βυθιζόταν.

Ρε άι στο διάολο και συ: Τώρα είναι αργά, απαντά ο Γκρούεφσκι για τη συνάντηση με τον Λουκά Παπαδήμο

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, χαιρέτισε την απόφαση του Λουκά Παπαδήμου «να αποδεχθεί την πρόταση για συνάντηση», παρ' ότι, όπως σημείωσε, «η απόφαση αυτή ήρθε μετά από μακρά αναμονή».

21χρονος λοχίας δίνει μάχη για τη ζωή - Τον παρέσυρε άρμα μάχης

Ένας υπαξιωματικός του τεχνικού χειρουργείται αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο του Βόλου,μετά από ατύχημα στο Βελεστίνο.Ένα άρμα μάχης τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Η καταστασή του σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι σταθερή.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ

Στο Λονδίνο με παρέμβαση Λοβέρδου, κοριτσάκι για επείγουσα μεταμόσχευση

Με προσωπική παρέμβαση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου, βρέθηκαν τα χρήματα, ώστε να μεταβεί σε νοσοκομείο του Λονδίνου (Great Ormond Street Hospital for Children) κοριτσάκι 4 μηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε επείγουσα μεταμόσχευση λεπτού εντέρου, ιατρική πράξη που δεν διενεργείται στην Ελλάδα.

Τα «μάζεψε»...κατά το ήμισυ η Γερμανία

Ένα βήμα πίσω φαίνεται ότι έκανε το Βερολίνο μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ευθεία παρέμβαση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στις εσωτερικές πολιτικές υποθέσεις της Ελλάδας.

«Η απόφαση για εκλογές, πότε, πού και πώς θα διεξαχθούν, είναι απόφαση του...

Στις 22 Φεβρουαρίου καταθέτει ως ύποπτος ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ

Στον οικονομικό εισαγγελέα, που ερευνά τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009, καλείται να καταθέσει ως ύποπτος στις 22 Φεβρουαρίου ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου.

Εκβιάζουν την Adele με ταινία πορνό!

Ένα ροζ video που καίει την Adele ισχυρίζεται πως έχει ένα γαλλικό site! Μάλιστα μέσα στις επόμενες ώρες, απειλεί την τραγουδίστρια πως θα κυκλοφορήσει το εν λόγω ΧΧΧ υλικό, το οποίο… την «καίει»!

Αυτοκτόνησε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, επειδή δεν ανανεώθηκε η σύμβασή του

Σοκ έχει προκαλέσει στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η είδηση της αυτοκτονίας δημοσιογράφου, του οποίου η σύμβαση δεν ανανεώθηκε και το όνομά του δεν συμπεριλήφθηκε στις λίστες που ανακοινώθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Άντε γειά!!

Ο Πρόεδρος ζει ακόμα μετά το κάζο που έπαθε και έμεινε με τις φώτο:

Ελλάδα: Το Βασίλειο των Πουτσοκέφαλων

Διαβάζεις την είδηση, τρίβεις τα μάτια σου και σιγουρεύεσαι για άλλη μια φορά, οτι η χώρα αυτή είναι το Βασίλειο των Πουτσοκέφαλων:

Δεκάδες εκατομμύρια $ η συνεισφορά της Ελλάδος στα στρατεύματα του ΟΗΕ

Το ξέρω ότι η χρηματική μας συνεισφορά στον ΟΗΕ είναι υποχρεωτική ως μέλος των Ηνωμένων Εθνών αλλά δεν είναι περίεργο , την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται σε αυτήν την οικονομική κατάσταση, να διαθέτουμε δεκάδες εκατομμύρια δολλάρια για "ειρηνευτικές αποστολές" οι οποίες τις περισσότερες φορές εξυπηρετούν συμφέροντα κάποιων ισχυρών;
(πρόκειται για χώρες πρώην αποικίες ευρωπαικών κρατών)

Ενδεικτικά αναφέρω ποσά που διαθέσαμε για "ειρηνευτικές αποστολές" σε :

Telegraph: Να διαβάσουν οι Έλληνες Θουκυδίδη για να μάθουν τι έκαναν οι αδύναμοι πρόγονοί τους...

Άρθρο -παρέμβαση της για το πως διαπραγματεύεται σήμερα η Ελλάδα


Με νέο δημοσίευμα για την Ελλάδα επανέρχεται η εφημερίδα Τelegraph. Αυτή τη φορά ο αρθρογράφος κάνει μια αναδρομή σε γεγονότα που συνέβησαν στην αρχαία Ελλάδα και τα οποία επιχειρεί να παραλληλίσει με όσα συμβαίνουν σήμερα.

Ο Ευαγγελάτος βγάζει άσχετη την Κατσέλη

Και λέει ότι δεν είμαστε αυτάρκεις μιας και χρειαζόμαστε δανεικά για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Οπότε λέει αν από τα δανεικά μας πάρουν όσα απαιτούνται για την αποπληρωμή του χρέους δεν θα έχουμε για μισθούς και συντάξεις. Αν συμβαίνει αυτό, ορθώς είναι εναντίον του Ταμείου αποπληρωμής χρέους

Ληστεία κατά παραγγελία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Χρειάστηκαν μόλις εφτά λεπτά για να πληγεί το γόητρο της χώρας.
Ληστεία κατά παραγγελία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

Η ληστεία στο παλαιό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας διήρκεσε τόσο όσο χρειάστηκε η είδηση να κάνει το γύρο του κόσμου που έπληξε για άλλη μια φορά την ήδη πληγωμένη εικόνα της χώρας.

Στα απόνερα της συγκλονιστικής αυτής υπόθεσης, και η παραίτηση του υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου.

Βίντεο-Κρις Σφέτας: Ο Έλληνας Τσακ Νόρις

Δείτε το βίντεο:

Χρ. Πισσαρίδης: Πολύ χειρότερες οι συνέπειες εξόδου από το ευρώ

«Μεγάλη ανακούφιση» χαρακτήρισε την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης από την Ελλάδα ο Καθηγητής Χριστόφορος Πισσαρίδης, ο οποίος μιλώντας στο συνέδριο του Economist στη Λευκωσία, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η εναλλακτική εκδοχή θα ήταν η έξοδος της χώρας από το ευρώ. Κατά τη γνώμη του, αυτό θα είχε πολύ χειρότερες συνέπειες έναντι των επιπλέον μέτρων λιτότητας που συνοδεύουν το νέο «πακέτο».

Μήπως οι Γερμανοί είναι ο εύκολος στόχος;... Μπα ιδέα σας είναι; Ποιος είναι αλήθεια κάποιος Παπακωνσταντίνου; Το ξέρει κανείς;

Στους Έλληνες αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας. Παράλληλα, μας αρέσουν και οι ευκολίες.

Αντί δηλαδή να προχωρήσουμε στην επώδυνη μα εθνικά χρήσιμη διαδικασία της ανάληψης πρωτίστως των δικών μας ευθυνών για το χάλι στο οποίο βρεθήκαμε, για μια ακόμη φορά βολευτήκαμε στην καταγγελτική ευκολία. Για όλα φταίνε οι Γερμανοί, η Μέρκελ είναι ΝΑΖΙ, ο Σόιμπλε είναι αιμοβόρος και άλλα τέτοια εθνικοπατριωτικά.

Πάγωμα των λογαριασμών Ελλήνων φοροφυγάδων στο εξωτερικό προτείνουν οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες

Πάγωμα των τραπεζικών λογαριασμών των Ελλήνων φοροφυγάδων στο εξωτερικό, περιορισμό των ελληνικών αμυντικών δαπανών, πολιτική κατά της ανεργίας και «Σχέδιο Μάρσαλ» για τη Νότια Ευρώπη προτείνει ο επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Γερμανίας (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπαδήμου-Μόντι-Μέρκελ, το απόγευμα

Τηλεφωνική επικοινωνία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού Λουκά Παπαδημου, του Ιταλού ομόλογού του Μάριο Μόντι και της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγγελας Μέρκελ, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το γραφείο του Ιταλού πρωθυπουργού.

Οι πρώτες δηλώσεις Βορίδη, Άδωνι

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές κύριοι Μ. Βορίδης και Α. Γεωργιάδης επισκέφθηκαν σήμερα, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, στον οποίον ανακοίνωσαν την προσχώρησή τους στη Νέα Δημοκρατία.
 
Αμέσως μετά, οι δύο βουλευτές και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Τασούλας, έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Δημοκρατική Συμμαχία: Εγκληματική η αδιαφορία του υπ. Πολιτισμού

Για εγκληματική αδιαφορία των αρχών και ειδικά του υπουργείου Πολιτισμού, για την προστασία των ιστορικών και πολιτισμικών μνημείων της χώρας, κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη με αφορμή τη ληστεία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Εντυπωσιακή η μαλακ@@ που τους δέρνει... Το 48% των Γερμανών υπέρ της συνέχισης της βοήθειας προς την Ελλάδα


Το 48% των ερωτηθέντων Γερμανών θεωρούν ότι πρέπει να συνεχιστεί η ευρωπαϊκή βοήθεια προς την Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία «Infratest-Dimap» για τον τηλεοπτικό σταθμό ARD και παρουσιάστηκε νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα...

Οπαδοί του Κοσόβου έκαψαν σημαία της ΠΓΔΜ σε αγώνα χάντμπολ στην Πρίστινα

Οπαδοί του Κοσόβου έκαψαν, χθες το βράδυ, σημαία της ΠΓΔΜ και φώναξαν προσβλητικά συνθήματα κατά της χώρας, στη διάρκεια αγώνα χάντμπολ στην Πρίστινα μεταξύ των εθνικών ομάδων των ελπίδων του Κοσόβου και της ΠΓΔΜ.

Αγχώνονται στο MEGA γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν βγάζει γρήγορα αρχηγό

Από aixmi.gr του MEGA:

Συνεδρίασαν οι «κεφαλές» του ΠΑΣΟΚ, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, και εκτίμησαν ότι δεν συντρέχουν λόγοι να «τρέξουν» οι διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού!

Μα στα παπάρια μας λέμε; Επιφυλάξεις έχει η Μαριέττα για την προσχώρηση Βορίδη, Άδωνι... Αν δεν της αρέσει θα μας κάνει μεγάλη χάρη να πάρει το κουβαδάκι της και να πάει αλλού.

[Μην το πολυσκέφτεται!!! Η πόρτα είναι ανοικτή για τους καραγκιόζηδες που οδήγησαν την κυβέρνηση Καραμανλή σε αδιέξοδα όπως το πρωτοφανές που προκάλεσε η κυρία...] 


Γιαννάκου: Ουδέν σχόλιον για Βορίδη – Γεωργιάδη

Επιφυλάξεις διατηρεί για την προσχώρηση στη ΝΔ των κκ Βορίδη και Γεωργιάδη, η επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του κόμματος Μαριέττα Γιαννάκου.

Το γαμημέ@@ το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον του Προέδρου: «Ευρύτερο σχέδιο διεμβολισμού του» βλέπει ο ΛΑΟΣ

Για οργανωμένο σχέδιο εναντίον του κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Μέρος ευρύτερου σχεδίου διεμβολισμού του, θεωρεί ο ΛΑΟΣ την προσχώρηση των Μ. Βορίδη και Αδ. Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία, εξαιτίας της άρνησης του κόμματος να ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.

«Η Ελλάδα πρέπει να επιλέξει εάν θα φύγει από το ευρώ» λένε οι συντηρητικοί της Βαβαυρίας

Η Ελλάδα θα πρέπει να επιλέξει η ίδια να εγκαταλείψει την ευρωζώνη «εάν δεν είναι διατεθειμένη ή σε θέση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της», δήλωσε σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ο Χορστ Ζεεχόφερ, ηγέτης του συντηρητικού κόμματος της Βαυαρίας CSU, εταίρου του CDU της Άγγελας Μέρκελ στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Ακόμα και ο Άδωνις έχει ποιοτική διαφορά από τα καμμένα χαρτιά: «Δίνω την έδρα μου, ας με κρίνουν οι ψηφοφόροι»... δεν την παίρνει σπίτι του όπως κάτι άλλοι ;)

[Λέτε να μας προκύψει σοβαρός ο Άδωνις; Πάντως το πρώτο δείγμα είναι θετικότατο και την κίνηση δεν την κάνουν τόσο εύκολα βουλευτές που φεύγουν από κόμματα... αυτή είναι και η διαφορά Βορίδη, Άδωνι από τα καμμένα χαρτιά της πολιτικής, που καβάλησαν τις έδρες και δεν ξακαβαλάνε λες και θα τους ήξερε κανείς αν δεν τους κατέβαζε υποψήφιους ΝΔ]

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της προσχώρησής του στη ΝΔ ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8 τόνισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Μάκης Βορίδης παραιτούνται από τις βουλευτικές τους έδρες τις οποίες επιστρέφουν στον ΛΑΟΣ.

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Γερμανίας-Υπερκομματικός ο νέος υποψήφιος

Τώρα οι Χριστιανοδημοκράτες θα προσπαθήσουν να βρούνε κοινό υποψήφιο με Σοσιαλδημοκράτες και Πράσινους μιας και η πλειοψηφία που έχουν είναι μικρή και δεν θέλουν να ρισκάρουν να γίνουν ρόμπα.
 Δείτε εδώ πως εκλέγεται Πρόεδρος

Γελάνε και τ' αυτιά του Μάκη... Μάκη ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ;)

Ανακοινώθηκε πριν λίγο η προσχώρηση των Βορίδη και Γεωργιάδη στη ΝΔ. Ο Μάκης όπως βλέπετε και στην φώτο δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του... εντάξει πήραμε και τον Άδωνι... κανείς δεν είναι τέλοιος ;).

Κάποιοι κυκλοφορούν διάφορα βίντεο με τον Άδωνι να τα χώνει στον Σαμαρά και τη ΝΔ...

Βίντεο-Καθημερινή η αριστερή τρομοκρατία: Λαφαζάνης και Τρίμης εν δράσει

Προσπαθούν να αποτρέψουν την προσαγωγή μιας κοπέλας, από τους 5-6 που υπο την καθοδήγησή του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκαν μπροστά στη Γερμανική πρεσβεία, που πέταξε ένα αβγό. Οι μπράβοι της αριστερής τρομοκρατίας Λαφαζάνης και Τρίμης που επέβλεπαν την κατευθυνόμενη διαμαρτυρία επιτέθηκαν λεκτικά εναντίον των Αστυνομικών. Απολαύστε τους και ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ:

Επίτροπος στο υπουργείο Υγείας... αλλά θα τον κάνουμε σαν τα μούτρα μας εντός ολίγου...

Θα το δούμε και αυτό επί ελληνικού εδάφους. Οι δανειστές μας θα αποστείλουν επιτρόπους στα υπουργεία για να ελέγχουν εάν και πως προχωρά το πρόγραμμα …συμμόρφωσης της χώρας μας στα μέτρα του μνημονίου. Πρόκειται για σχέδιο της τρόικας που είχε τεθεί καιρό τώρα, αλλά πλέον η εγκατάσταση των …κηδεμόνων μας δε θα αποφευχθεί.

Τι θα ελέγχει ο επίτροπος στο υπουργείο Υγείας;

Βίντεο: Η ξεφτίλα του κράτους

Εκατοντάδες πολίτες σχημάτισαν ουρές από τη νύχτα έξω από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Αιγάλεω προκειμένου να εξασφαλίσουν την απαραίτητη βεβαίωση για να μη χάσουν το προνοιακό επίδομα  που δικαιούνται.

Αύριο 14:00 όλος ο κόσμος γίνεται Ελλάδα

“We are all Greeks” με αυτό το σύνθημα 10αδες οργανώσεις, 100άδες σελίδες στο facebook, χιλιάδες tweets καλούν όλους να διαδηλώσουν μαζικά υπέρ της Ελλάδας και κατά των μέτρων λιτότητας που οι κυβερνήσεις σχεδιάζουν όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων.

Π. Ψωμιάδης: Τι κόμμα και μαλακί@@ λέτε; Είμαι φόλα Σαμαρικός, αφήστε τις μούφες

Απαντώντας στις φήμες που κυκλοφόρησαν περί ίδρυσης νέου κόμματος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μία ακόμη φορά, κάποιοι βιάζονται να προκαλέσουν προβλήματα. Θα το επαναλάβω, ώστε να πάψουν πια οι Κασσάνδρες:

Ιταλός Δήμαρχος προσφέρει τον μισθό του για τη διάσωση της Ελλάδας…



«Η Ευρώπη τώρα δοκιμάζεται και η εγκατάλειψη της Ελλάδας αυτή την στιγμή, σημαίνει οριστική εγκατάλειψη της ευρωπαϊκής ιδέας, της μοναδικής ιδέας που αγαπάμε και θέλουμε».

Δείτε ποιος είναι στο http://olympia.gr/

Στα γραφεία της ΝΔ, Μάκης και Άδωνις

Λίγο πριν τις 11:00 έφθασαν στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφ. Συγγρου οι Μάκης Βορίδης και Αδωνις Γεωργιάδης, καθώς πρόκειται να ανακοινωθεί η προσχώρησή τους στο κόμμα.

Βίντεο-Άδωνις: «Πάντα ήμουν με τον Σαμαρά»... Αφού πήραμε τον Μάκη... μπορεί να λέει ότι θέλειο Άδωνις!!!

Δείτε το βίντεο από το αναγκαίο κακό που μας προέκυψε προκειμένου να πάρουμε τον Μάκη που είναι η καλύτερη μεταγραφή από το 1974:

Παραιτείται σήμερα ο Πρόεδρος της Γερμανίας;

Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ θα κάνει μια δήλωση στα μέσα ενημέρωσης σήμερα στις 12:00 (ώρα Ελλάδας), ανακοινώθηκε από το γραφείο του, καθώς αυξάνονται οι πιέσεις που δέχεται για να παραιτηθεί. Λίγο μετά, στις 12:30 ανακοινώθηκε ότι θα κάνει δήλωση και η Μέρκελ, η οποία ανέβαλε το ταξίδι της στην Ιταλία.

Σταθερά δέκατη η Ελλάδα

Μετά τα εκτός έδρας αποτελέσματα του Ολυμπιακού (νίκη στη Ρωσία επί της Ρούμπιν) και ΠΑΟΚ (λευκή ισοπαλία στην Ιταλία με την Ουντινέζε) στους αγώνες της πρώτης φάσης των 32 του Europa League, η Ελλάδα σταθεροποιήθηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας της UEFA.

Αναλυτικά η κατάταξη μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης:

Εικοινωνιακά παιχνιδάκια: Την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού έθεσε ο Π. Γερουλάνος

Στη διάθεση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, έθεσε, την παραίτησή του, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, με αφορμή την κλοπή στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Δεξί Εξτρέμ: Σε λίγο μερικές πληροφορίες για το σκάνδαλο με τι ιχθυοκαλλιέργειες της οικογένειας Γερουλάνου

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

  Κ. ΣΑΜΑΡΑ.
  Την προηγούμενη εβδομάδα, σε διάγγελμα που έκανες,μας είπες ότι για πρώτη φορά διαπραγματεύτηκες ώστε να μη ΜΕΙΩΘΟΥΝ άλλο οι ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.
  Σήμερα διαβάζουμε ότι οι ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ θα μειωθούν 20%
  Κάθε δίμηνο όταν ο προϋπολογισμός είναι ελαττωματικός ο ΑΛΗΤΗΣ...

Die Welt : Ξεκίνησε η ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα και οι Κεντρικές Τράπεζες των χωρών της Ευρωζώνης εως την Δευτέρα θα έχουν τελειώσει, με κέρδος μάλιστα, την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων τους.

Δικαιώθηκαν από το Πρωτοδικείο εργαζόμενοι μέσω προγραμμάτων stage

Υπέρ των εργαζομένων με συμβάσεις μαθητείας («stage») είναι η απόφαση που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, κρίνοντας ότι κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και γι' αυτό οι συμβάσεις τους πρέπει να μετατραπούν σε εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Ένοπλη ληστεία στο μουσείο της Αρχ.Ολυμπίας

Ένοπλη ληστεία στο μουσείο της Αρχ.Ολυμπίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Δύο ένοπλοι μπήκαν μέσα στο παλιό μουσείο της Αρχ.Ολυμπίας περίπου στις 8:00 και έκλεψαν περίπου...

Τι είδε στην Ελλάδα και έφριξε ο γερμανός εφοριακός


«Θα χρειαστεί μια γενιά για να αλλάξουν τα πράγματα» λέει

Με βάση την εμπειρία από την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Ντίτερ Οντρασεκ, πρώην επικεφαλής της Ομοσπονδίας Γερμανών Εφοριακών μιλάει για τα προβλήματα του ελληνικού φοροεισπρακτικού μηχανισμού και τους τρόπους επίλυσής τους σε συνέντευξή του στο περιοδικό FOCUS.

Σε κοινό πακέτο θα εγκριθούν το νέο δάνειο και το PSI στο Eurogroup

Σε κοινό πακέτο αναμένεται να εγκριθούν την ερχόμενη Δευτέρα από το Eurogroup το νέο πακέτο βοήθειας καθώς και η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, μολονότι ορισμένες κυβερνήσεις από τον πυρήνα των χωρών με «ΑΑΑ» διακινούσαν σενάρια ότι θα μπορούσε να «σπάσει» σε δύο βήματα, όπου πρώτα θα προχωρούσε το PSI και μετά η έγκριση της χορήγησης των 130 δισ. ευρώ στην Ελλάδα.

Έχουν σκάσει οι κωλοτούμπες δημοσιογράφοι με την προσχώρηση Βορίδη-Γεωργιάδη στη ΝΔ

Ακούς από το πρωί τον γνωστό δημοσιογράφο, που επί Καραμανλή είχε πάρει ένα σκασμό κρατικές διαφημίσεις ενώ πουλούσε η εφημερίδα του 15 κομμάτια σε όλη την Ελλάδα, να έχει ...σκάσει από το κακό του και να προσπαθεί να υποβαθμίσει τις δυο στρατηγικές κινήσεις ενίσχυσης του στελεχιακού δυναμικού της ΝΔ. Αγαπητό λαμόγιο, μάθε λοιπόν, ότι

Πόσες κοπέλες βλέπετε;

Αν πείτε 5, είστε ρατσιστές:

«Ο Ανδρέας και οι φήμες για πραξικόπημα»

Μια χρονιά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πολιτική ζωή της Ελλάδας και όχι μόνο ήταν το 1981 καθώς η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της χώρας προκάλεσε σοβαρό προβληματισμό αναφορικά με τις συνέπειες που θα είχε για τα βρετανικά και δυτικά συμφέροντα , όπως αποκαλύπτουν τα απόρρητα αρχεία του Φόρεϊν Όφις για τη χρονιά εκείνη.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα 57χρονου στις ΗΠΑ

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα ενός 57χρονου στο Νάισβιλ της Φλόριντας, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει μέρος της γλώσσας του και πολλά δόντια και να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο.

Οριστικοποιούνται οι περικοπές δαπανών για τα 325 εκατ. ευρώ

Από τις νέες μειώσεις των δαπανών στους τομείς της Υγείας και της Άμυνας (περίπου 100 εκατ. ευρώ) και από τις πρόσθετες περικοπές στις συντάξεις (περίπου 45 εκατ. ευρώ από τις κύριες και 20- 30 εκατ. ευρώ από τις επικουρικές συντάξεις) και τα πολυτεκνικά επιδόματα (περίπου 40 εκατ. ευρώ), αλλά και από την ταχύτερη εφαρμογή των ειδικών μισθολογίων σε γιατρούς του ΕΣΥ, ένοπλες δυνάμεις, κ.λπ. (εξοικονόμηση περίπου 90 εκατ. ευρώ) και την περικοπή λειτουργικών δαπανών, θα καλυφθεί το κονδύλι των 325 εκατ. ευρώ, που αποτέλεσε ένα από τα βασικά «σημεία τριβής» μεταξύ δανειστών και κυβέρνησης.

Σ. Κασιμάτης: Αδιανόητο να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει πλαστικές σφαίρες η Αστυνονία

Tου Στεφανου Κασιματη / kassimatis@kathimerini.gr

«Περισσότερα είναι τα κτίρια που δεν καίγονται από εκείνα που καίγονται». Ιστορική φράση! Τη θυμάστε; Την είχε εκστομίσει τον Δεκέμβριο του 2008 ο τότε υπερυπουργός και πάντα βουλευτής Προκόπης «Πάκης» Παυλόπουλος και εγώ την κατέγραψα ως αποκορύφωμα παλαιοελλαδίτικου (και δη καλαματιανού) πολιτικού κυνισμού, που όταν στριμώχνεται δεν διστάζει ακόμη και να φορεί τη μάσκα της βλακείας, χωρίς να ντρέπεται. (Διότι, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το πρόσχημα της ευπρεπείας, η λογική του επιχειρήματος είναι εντελώς βλακώδης). Από προχθές το βράδυ έχω πλέον πεισθεί ότι ο σοφός καθηγητής δημιούργησε σχολή με την επονείδιστη στάση του τότε και ο Χρήστος ο Παπουτσής (ο «Χρηστάκης» του Κίμου...) είναι ο καλύτερος μαθητής του.

Η Μέρκελ φταίει: Σχολικό βιβλίο της Γ΄ Λυκείου αναφέρει την περιοχή των Σκοπίων ως “Μακεδονία”


[Το Υπουργείο έλυσε την παρεξήγηση και έδωσε μια λογικοφανή εξήγηση. Δείτε την εδώ]

Απίστευτο, όμως με το ελληνικό κράτος και ιδίως με το Υπουργείο Εθνικής Απονεύρωσης, όπως θα έπρεπε δίκαια να μετονομαστεί στο Υπουργείο Παιδείας, όλα είναι δυνατά!

Μας το κατήγγειλε ο αναγνώστης μας κος Μαγκούτας Ζαχαρίας και το ψάξαμε.

Στην σελίδα 130 του βιβλίου της...

Έρχεται ο Μάκης.... εντάξει φέρνει και τον Άδωνι, αλλά ο Μάκης κάνει για 20 βουλευτές

Ένα πολυσυζητημένο πολιτικό φλερτ πάρα πολλών μηνών, μεταξύ του κ. Αντ. Σαμαρά και του κ. Μ. Βορίδη κατέληξε σε…πολιτικό γάμο με την προσχώρηση του υπουργού Υποδομών στη Ν.Δ., η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί στις 11 το πρωί της Παρασκευής.

Γερμανική οργή, ευρωπαϊκή κατανόηση για τις δηλώσεις Παπούλια

Ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς δήλωσε ότι κατανοεί το ξέσπασμα του έλληνα Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια. «Κανείς δεν πρέπει να δίνει μαθήματα, ή να ταπεινώνει αφ’ υψηλού τους Έλληνες, οι οποίοι τις προηγούμενες εβδομάδες προέβησαν σε επώδυνες περικοπές», δήλωσε ο Σουλτς στην εφημερίδα «Tagesspiegel» της Παρασκευής. Ο Παπούλιας είχε κατηγορήσει τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι προσβάλλει τη χώρα του. «Τώρα επιτέλους πρέπει να μπει ένα τέλος στις αμοιβαίες υποτιμητικές και τραυματικές αντεγκλήσεις» τόνισε.

Άδικη και υπερβολική η συνεχιζόμενη προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ – Η αδελφότητα μαζί με το Γέροντα στη σταυρική δοκιμασία μέχρι την τελική δικαίωση

Η Αδελφότητα της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απόρριψη του αιτήματος που υποβλήθηκε για την αποφυλάκιση του Καθηγουμένου μας Γέροντος Εφραίμ.

Θεωρούμε άδικη και υπερβολική τη συνεχιζόμενη προφυλάκιση του Γέροντος Εφραίμ.

Διαφωνούμε και αδυνατούμε...

Έχω άλλα κριτήρια και ποιότητα, στις "ευαισθησίες" μου για το Έθνος και την Πατρίδα.

"Μετάγγιση" εθνικής περηφάνιας σαν την προχθεσινή (15.02 2012) του κ. Προέδρου, δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να "προσλάβει".

Ποιος είναι αυτός ο Schaeuble; Ρωτάτε, -ρητορικά- κε Πρόεδρε.
Μα ο Υπουργός Οικονομικών μιας από τις χώρες που "παρακαλάμε" να μας δώσουν δανεικά κε Πρόεδρε.
Όλοι λοιπόν στο "λαϊκό" παιγνίδι του αντιευρωπαϊσμού;

Τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούν να φιλτράρουν την πειρατία

Οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης δεν μπορούν να υποχρεωθούν να εγκαθιστούν φίλτρα για την αναγνώριση του πειρατικού υλικού που διακινούν οι χρήστες, αποφάνθηκε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Η εγκατάσταση τέτοιων φίλτρων, έκρινε το δικαστήριο στο Λουξεμβούργο, παραβιάζει την ιδιωτική ζωή των χρηστών, αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης διακίνησης της πληροφορίας και επιπλέον επιβαρύνει τις υπηρεσίες δικτύωσης με υπέρογκα κόστη.