24 Φεβρουαρίου 2012

Πόσο μαλάκ@@ λαός είμαστε;;; Γίνεται δίκη για το Βατοπαίδι που μας έφερε εδώ, και δεν ασχολείται κανείς!!!

[Ξεκίνησε χθες η δίκη για το Βατοπαίδι, στην Κομοτηνή, και κανένας από τους μαλάκ@@ που πριν 3 χρόνια ανέβαιναν στα κάγκελα, δεν ασχολείται... τι να πεις; Η υπόθεση που χρησιμοποιήθηκε σαν όχημα προκειμένου να ρίξουν τον Καραμανλή και να μας φέρουν στη σημερινή κατάσταση δεν απασχολεί κανέναν!! Τόσο μαλάκ@@ λαός είμαστε...]
Μόνο με την παρουσία στο εδώλιο της εφέτου Μαρίας Ψάλτη και χωρίς τους Εφραίμ και Αρσένιο...

Ελληνας πολιτικός πιάστηκε στα πράσα να κάνει σεξ μέσα σε κοντέινερ!

Σύμφωνα με την ροζ ιστορία, που επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για φήμη και όχι για διασταυρωμένη είδηση, ο κορυφαίος Έλληνας πολιτικός βρέθηκε να κάνει σεξ μέσα σε κοντέινερ με στενή του συνεργάτιδα στα Γλυκά Νερά.

Δεν συμπαρασύρονται από το -22%


Δεν συμπαρασύρονται από το -22%

Δεν θα επηρεάσει τελικά η μείωση του κατώτερου μισθού κατά 22%, που προβλέπεται στο νέο μνημόνιο, τα επιδόματα που συνδέονται με αυτόν, με βάση τροπολογία που κατέθεσαν την Παρασκευή οι Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Κουτρουμάνης. Από το ύψος του κατώτατου μισθού αποσυνδέονται επίσης παροχές και συντάξεις, όπως του ΟΓΑ.

Αυτό σημαίνει ότι παραμένουν σταθερά και δεν μειώνονται:

Πάγκαλος: "Όσοι ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ είναι ζώα!!!"

Τον Θόδωρο Πάγκαλο τον "πάω" με χίλια, για το ένα και μοναδικό προσόν του: τον απόλυτο κυνισμό. Ο άνθρωπος επιβίωσε από χιλιάδες καταστάσεις, επί δεκαετίες κάνοντας χρήση αυτού του προσόντος.
Είναι πολύ μεγάλη μαγκιά να λες του ψηφοφόρου σου κατάμουτρα "είσαι πολύ μαλάκας αν με ψηφίσεις". Είναι σίγουρο ότι θα σε ψηφίσει ο Έλληνα μαλάκας ψηφοφόρος!

Τι είπε λοιπόν ο πιό ευφυής Έλληνας πολιτικός σήμερα;

De Standaard: Γιατί οι Ισλανδοί πέτυχαν εκεί που οι Έλληνες αποτυγχάνουν;

Το πώς η ισλανδική οικονομία κατάφερε τελικά να ορθοποδήσει κερδίζοντας εκ νέου την εμπιστοσύνη των αγορών, διερευνά ο R. Mooijman σε πολύστηλη ανάλυσή του που δημοσιεύεται στη βελγική εφημερίδα De Standaard υπό τον τίτλο «Η αξιοθαύμαστη θεραπεία που εφάρμοσε η Ισλανδία».

Βλαντιμίρ Πούτιν, ο ...τρελός εραστής

Ο περιπετειώδης Βλαντιμίρ Πούτιν γοήτευσε πολλούς Ρώσους πετώντας με μαχητικά αεροπλάνα, κυνηγώντας τίγρεις, παίζοντας πιάνο και τραγουδώντας. Τώρα, πλασάρεται και ως ιδανικός εραστής για τους πρωτάρηδες ψηφοφόρους στις προεδρικές εκλογές.

Ω ρε πούσ@@ μου και που να τρέχω με το Cayenne στο συνεργείο

Ανακαλούνται σχεδόν 100.000 Porsche Cayennes μιας και μπορεί να παρουσιάζουν πρόβλημα στους προβολείς. Σε "εξαιρετικές περιπτώσεις" που όπως λέει η εταιρία είναι 40...

Πάλι η ΠΑΟΚΑΡΑ δίνει ιδέες...

Φυσικά και σε όλη την Ελλάδα είναι γνωστό το Παοκτζίδικο σύνθημα 'ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ'...
Αυτό λοιπόν το σύνθημα, το άλλαξαν λίγο και δείτε τι έφτιαξαν:

Άντε σας λέω να αρχίσει ο επίτροπος να κόβει κώλους: Αρχίζουν φορολογικοί έλεγχοι σε μεγάλες επιχειρήσεις κατ' εντολή της τρόικα

Σε προσωρινό φορολογικό έλεγχο θα υποβληθούν 42 μεγάλες επιχειρήσεις, σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί με βάση το Μνημόνιο για ελέγχους κατά προτεραιότητα σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις που θα ελεγχθούν είναι οι ακόλουθες:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα!!! Φορολογικές παραβάσεις σε ενεχυροδανειστήρια! Ποιος να το φαντζόταν!

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί των Τμημάτων Φορολογικής Αστυνόμευσης και Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας, της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε δώδεκα ενεχυροδανειστήρια και ιατρεία και διαπίστωσαν:

Επιστροφή... 12 χρόνια πίσω διαπιστώνει ο Economist στην Ελλάδα

Η κρίση στην ελληνική οικονομία έχει γυρίσει τη χώρα 12 χρόνια πίσω, σύμφωνα τουλάχιστον με τη «μέτρηση... Προυστ» του Economist που αποτιμά επτά βασικές οικονομικές παραμέτρους. «Επιστροφή στο χρόνο», αν και μικρότερη, και για την υπόλοιπη Ευρωζώνη και τις ΗΠΑ.

«Δώστε στην Ελλάδα μία ευκαιρία»

Με σύνθημα «Δώστε στην Ελλάδα μία ευκαιρία» ομάδα κορυφαίων ελλήνων επιχειρηματιών άρχισε διεθνή καμπάνια με σκοπό να βελτιωθεί η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Δ. Ζαφειριάδης: «Να αναρτηθούν μόνιμα στο διαδίκτυο οι δηλώσεις πόθεν έσχες»

Να αναρτηθούν μόνιμα στο διαδίκτυο το τελευταίο πόθεν έσχες όλων των βουλευτών και των μελών της κυβέρνησης και οι σχετικές δηλώσεις της πρώτης χρονιάς εκλογής τους στο κοινοβούλιο ή σε υπουργικά καθήκοντα, ζητά η Δημοκρατική Συμμαχία.

Εξαίρεση από το PSI ζητούν ξένοι ιδιώτες επενδυτές

Την εξαίρεσή του από το «κούρεμα» ελληνικών ομολόγων, διαδικασία που αναμένεται να ξεκινήσει επισήμως την Παρασκευή, ζητά από την ελληνική κυβέρνηση ομάδα Ευρωπαίων ιδιωτών επενδυτών.

Το Σύνταγμα επικαλούνται οι κότες της "17Ν"!! Παραμένει στη «λίστα για την τρομοκρατία» ο Θ. Σερίφης

Με βούλευμα του Τριμελούς Συμβουλίου του Αρείου Πάγου απορρίφθηκε η προσφυγή του Θωμά Σερίφη κατά της υπαγωγής του στον κατάλογο που συνέταξε η Αρχή για την Καταπολέμηση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας (Μονάδα Β'). Η υπαγωγή αυτή στη λίστα έχει ως συνέπεια τη δέσμευση των περιουσιακών του στοιχείων.

Προχωράει η σύμβαση ΑΜΕΛ-Siemens για τους νέους σταθμούς του Μετρό

Το πράσινο φως για τη λειτουργία των επτά νέων σταθμών του Μετρό, που, ενώ είναι έτοιμοι εδώ και καιρό και μπορούν να λειτουργήσουν, παραμένουν κλειστοί επειδή δεν είχε υπογραφεί η σύμβαση σηματοδότησης με την εταιρεία Siemens, άναψε ουσιαστικά ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, ο οποίος έδωσε σήμερα εντολή να προωθηθεί άμεσα η υπογραφή της σύμβασης για το Σύστημα Σηματοδότησης, προκειμένου οι νέοι σταθμοί να αποδοθούν συντομότερα στο επιβατικό κοινό.

Καλυτερα ο Κτιστάκης-Κηδεύτηκε ο Γερμανός που δώρισε τα όργανά του

Μάλιστα, ο 38χρονος πρόεδρος του Ελλάνιου Δαιδάλου, Στέλιος Κτιστάκης, ανέβασε και φωτογραφία του στο Facebook από την εντατική, για να δείξει ότι είναι καλά και σύντομα θα ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας...

Μέρκελ: Όχι σε χρεοκοπία ή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

«Απρόβλεπτο» και με «σημαντικούς κινδύνους» χαρακτήρισε η καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ το δρόμο είτε της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη είτε της χρεοκοπίας της.

Σε δηλώσεις της από το Στράλζουντ της Βαλτικής, όπου συναντάται με τον Πρόεδρο του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, επαίνεσε τις ελληνικές προσπάθειες διαχείρισης της κρίσης και υπογράμμισε την ανάγκη να παραμείνει συμπαγής η Ευρωζώνη των 17 κρατών - μελών.

Σύλληψη πολιτικού μηχανικού της Μέρκελ για τρελά χρέη προς το Δημόσιο

Για ατομικά χρέη-μαμούθ προς το Δημόσιο, ύψους 140.918.639,77 ευρώ, και τοκογλυφία, συνελήφθη 61χρονος πολιτικός μηχανικός, χθες το πρωί στο Κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων σε συνεργασία με το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων της Ασφάλειας Αττικής. Ο συγκεκριμένος μηχανικός χρωστούσε στο δημόσιο,

Τηλεφωνική επικοινωνία Παπαδήμου – Μέρκελ

Με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ συνομίλησε τηλεφωνικά, νωρίτερα σήμερα, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, αντικείμενο της επικοινωνίας ήταν η προετοιμασία της επικείμενης συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ την 1η Μαρτίου.

ΝΔ:15% η φορολογία των επιχειρήσεων και πάγωμα αντικειμενικών

Ξεκάθαρος ο Βρούτσης για την πρόταση της ΝΔ για το νέο φορολογικό:

«Η αλλαγή πλεύσης στο Φορολογικό Σύστημα της χώρας -σε σχέση με ό,τι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα-, αποτελεί ανάγκη αδήριτη. Άλλωστε, αυτό είναι και το αντικείμενο του φορολογικού διαλόγου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πανηγυρίζει η Bild για το "ξεκώλιασμα" του ΤράγκαΤράγκα

Η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στο πρόστιμο που έριξε το ΕΣΡ γιατί έλεγε συχνά την Μέρκελ...Ναζί! «Φίρμα» και πάλι στη Γερμανία ο Γιώργος Τράγκας λόγω του προστίμου των 25 χιλιάδων ευρώ που του έριξε το ΕΣΡ για προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στην Άγκελα Μέρκελ και κακή χρήση της γλώσσας.

Στον δικτυακό τόπο greekbonds.gr η ανακοίνωση για το PSI

Δημοσιεύθηκε πριν από λίγο η δημόσια προσφορά για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων μετά τη σχετική έγκριση που δόθηκε από το υπουργικό συμβούλιο

Δωρεά κατασχεμένων μη επώνυμων προϊόντων σε ιδρύματα

Είδη ένδυσης, υπόδησης αλλά και οικιακής χρήσης, απαραίτητα για την κάλυψη καθημερινών αναγκών, παρέδωσε σε ιδρύματα της πόλης ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Δημοσιογραφική ενημέρωση σε... σάουνα των Βρυξελλών έκανε ο Όλι Ρεν

Αμηχανία προκαλεί στις Βρυξέλλες μία εξαιρετικά πρωτότυπη, επιλεκτική ενημέρωση δημοσιογράφων που διοργάνωσε ο κοινοτικός επίτροπος Όλι Ρεν σε σάουνα που διατίθεται στα μέλη της Κομισιόν. Προσκεκλημένοι ήταν έξι δημοσιογράφοι μεγάλων διεθνών μέσων, στους οποίους ο Όλι Ρεν μίλησε για την οικονομική κρίση στην Ευρωζώνη, όπως αποκαλύπτει την Παρασκευή η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

ΠΓΔΜ: Νέες πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων με την ένδειξη «ΜΚ»

Ξεκίνησε από σήμερα σε όλη τη χώρα η διάθεση των νέων πινακίδων κυκλοφορίας των οχημάτων οι οποίες φέρουν την ένδειξη «ΜΚ». Οι νέες πινακίδες διατίθενται για τα οχήματα που ταξινομούνται για πρώτη φορά, ενώ οι κάτοχοι οχημάτων που φέρουν τις υπάρχουσες πινακίδες δεν υποχρεούνται να τις αντικαταστήσουν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ...ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το:

Βίντεο: Ελικόπτεο διαλύεται σαν παιχνίδι κατά την προσγείωση!!!

Η πλάκα είναι ότι το ελικόπτερο είναι της βραζιλιάνικης Πυροσβεστικής και το χρησιμοποιούσε για διασώσεις. Δείτε το βίντεο:

Τελικά ο θεός δεν μας λυπάται!!!

«Δεν ασχολούμαστε με τον Καμμένο» δήλωσε ο  Γεράσιμος, σε μια έκρηξη μετριπάθειας, μιλώντας στον πληθυντικό για τον εαυτόν του...
ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ λέω εγώ που δεν μας κάνει τη χάρη...
Όσο για την ουσία της υπόθεσης... αλλιώς μας τα έλεγε πριν 10 μέρες:

Νίκο έβαλες λάθος το βελάκι στο ekammenos.gr!

Ρε Νίκο πρόσεχέ τα αυτά τα πράγματα γιατί γινόμαστε ρόμπες!!! Το βελάκι δεν πρέπει να δείχνει προς τα πάνω αλλά προς τα κάτω για να θυμόμαστε όλοι με ποιανού τη χορηγία κάνει το Livechat ο Πάνος!!! Έλεος πες στον συντάκτη να σοβαρευτεί λίγο γιατί αυτή δεν είναι εικόνα:

ΥΠΕΘΑ: Επιφυλάσσεται να προχωρήσει σε περαιτέρω πληρωμές για τα υποβρύχια

«Πρόθεση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας είναι να κινηθεί προς την κατεύθυνση μιας νέας διαπραγμάτευσης με τα ΕΝΑΕ, ώστε να εξασφαλισθεί η παράδοση των υποβρυχίων και στα δύο προγράμματα» αναφέρει σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το πρώτο ΛΑΘΟΣ του Π. Καμμένου...

Είναι περιττό να τονίσω ότι το blog αυτό δεν χαρίζεται σε κανέναν, ούτε είναι κομματικά προσανατολισμένο (Ιδεολογικά είναι...)!

Ο πρόεδρος(;) , ιδρυτής(;) των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ την ημέρα που έδωσε στην δημοσιότητα την ιδρυτική διακήρυξη έσπευσε στον Ν. Χατζηνικολάου και στο νέο blog(όχι και blog...) του kai παραχώρησε την πρώτη toy LIVE συνέντευξη...

Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχει βουλευτής που να έστειλε έξω 1 εκ. λέει το ΥΠΟΙΚ-Διαβάστε γιατί δεν υπάρχει!!!!

[Σύμφωνα με όσα ακούγονται δεν υπάρχει γιατί πολύ απλά ο μαλάκ@@ που με τη σιωπή του αυτοκατασρέφεται, δεν έχει βγάλει τα λεφτά του έξω, αλλά απλά...

Παραδέχεται ότι μας δούλευε 2 χρόνια ο Μαγκριώτης! "Με βάση τις συμβάσεις η αύξηση των διοδίων"

Η αύξηση στα διόδια των αυτοκινητοδρόμων, που έγινε από την 1η Φεβρουαρίου, αποτελούσε όρο των συμβάσεων που είχαν υπογραφεί το 2007, σύμφωνα με έγγραφο του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ιωάννη Μαγκριώτη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης που είχε καταθέσει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς. [Δύο χρόνια που μας έλεγε ότι βρίσκεται κοντά στο να τσακίσει στο ξύλο τις εταιρίες και θα τις αναγκάσει να μειώσουν τα διόδια, μας δούλευε;;; (Ρητορικό ειναι το ερώτημα :))]

Σε κώμα ο πρίγκιπας της Ολλανδίας-Επί 50 λεπτά δεν λειτουργούσε η καρδιά του!

Ο πρίγκιπας Γιόχαν Φρίζο, δεύτερος γιος της βασίλισσας της Ολλανδίας Βεατρίκης, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά όταν καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα ενώ έκανε σκι στην Αυστρία, είναι πιθανό να μην ανακτήσει ποτέ τις αισθήσεις του, δήλωσε σήμερα γιατρός του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του 'Ινσμπρουκ.

Καταγγελία βουλευτών της ΝΔ για παράνομες ενέργειες του δημάρχου Αθηναίων

Για «άκρως προβληματική λειτουργία» του Δήμου Αθηναίων και παράνομες ενέργειες και αποφάσεις του δήμαρχου και συνεργατών του, κάνουν λόγο, σε επερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Εσωτερικών, οι βουλευτές της ΝΔ Απ. Γρηγοράκος, Πρ. Παυλόπουλος, Ευ. Μεϊμαράκης, Αν. Νεράντζης, Μ. Χαλκίδης, Αθ. Μπούρας.

Διελκυστίνδα ΔΝΤ - Γερμανίας στο Μεξικό για συμμετοχή στην ελληνική βοήθεια

Στη γωνία σχεδιάζουν να στριμώξουν τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε οι ομόλογοί του από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Κίνα, καθώς και τα στελέχη του ΔΝΤ στη σύνοδο των υπουργών Οικονομικών και κεντρικών τραπεζιτών της Ομάδας των 20 (G-20) που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στην Πόλη του Μεξικού.

ΣΟΚ! Δεν ξανάγινε: Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου για ναρκωτικά και παραχάραξη χαρτονομισμάτων-Η Μέρκελ του τα προμήθευε

Σωφρονιστικός υπάλληλος που υπηρετεί στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παραχάραξη χαρτονομισμάτων.

Η Μέρκελ του φόρτωσε χρέη στο δημόσιο και αναγκάστηκε να παραδοθεί...

Είπε να ... προλάβει τις διαδικασίες ο επιχειρηματίας από το Βόλο και πριν τον αναζητήσουν οι αστυνομικοί πήγε στο τμήμα και παραδόθηκε γνωρίζοντας ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσει και σειρά του. Τα χρέη του 52χρονου επιχειρηματία ανέρχονται στο ποσό των...

Βίντεο-Βολιβία: Ξύλο ΑΜΕΑ στα ΜΑΤ...

Οι ανάπηροι διεκδικούν ένα ετήσιο επίδομα από το κράτος και μετά από πορεία 100 ημερών σε όλη τη χώρα, έφτασαν τελικά στη Λα Πάζ όπου έγινε το έλα να δεις:

Sueddeutsche Zeitung: Οι Ελβετοί «πάγωσαν» τρεις λογαριασμούς του Λ. Λαυρεντιάδη

Οι ελβετικές αρχές «πάγωσαν» τρεις τραπεζικούς λογαριασμού του Έλληνα επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, πρώην επικεφαλής της τράπεζας Proton, κατόπιν αιτήματος της ελληνικής Δικαιοσύνης, γράφει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.

Τη σκόνη του Αλήξη βλέπουν οι γιαλατζί αντιγερμανοί: Αγωγή Τσίπρα σε Bild και Spiegel

[Σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα του αντιγερμανισμού απέκτησε ο Α. Τσίπρας, έναντι των άλλων συνδιεκδηκητών του τίτλου, που ακόμα όχι μόνο δεν έχουν κάνει μια μήνυση στους γερμανούς, αλλά σα μαλάκ@@ τρώνε και πρόστιμα στο κεφάλι... Φάτε τη σκόνη του Αλέξη μαλάκ@@]

Επιβεβαιώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η πρόθεση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει στην κατάθεση αγωγής εις βάρος της γερμανικής εφημερίδας Bild.

Βίντεο: Αυτή είναι κούνια!!!

Δείτε το βίντεο:

VW: Κέρδη ρεκόρ το 2011

Κέρδη ρεκόρ κατέγραψε η αυτοκινητοβιομηχανία Φολκς-Βάγκεν (VW) το 2011. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα κέρδη σχεδόν διπλασιάστηκαν από το 2010. Κατέγραψε συνολικά καθαρά κέρδη...

Μιχελάκης για τις δηλώσεις υφ. ΠΑΣΟΚ για παράταση βίου Κυβέρνησης

Ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. αντέδρασε λίγες ώρες έπειτα από τη δημοσιοποίηση της κοινής δήλωσης εφτά υφυπουργών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι μεταξύ άλλων ζητούν παράταση του χρόνου των εκλογών ώστε «να υπηρετηθούν τα εθνικά συμφέροντα και οι υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα».

Στη Βουλή στοιχεία για εμβάσματα πολιτικών άνω των 100.000 ευρώ

Πολιτικά πρόσωπα ή συγγενείς πολιτικών προσώπων που έχουν προβεί εντός του 2011 σε εμβάσματα μεγαλύτερα των 100.000 ευρώ προς το εξωτερικό έχει εντοπίσει το Υπουργείο Οικονομικών μετά από σχετικές διασταυρώσεις στοιχείων, όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος.


ΤΩΡΑ Live Chat ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ με τον Πάνο Καμμένο

Μεθόδους χούντας θυμίζει το Live Chat του καμμένου στον Χατζηνικολάου!!! Οι κατά τ' άλλα ανεξάρτητοι έλληνες λογοκρίνους τις ερωτήσεις!!! Δυο φορές ρώτησα "Πάνο ποια η άποψή σου για τους λαθρομετανάστες" και η ερώτηση δεν εμφανίστηκε ποτέ!!!

Πάγκαλος: είμαι υπέρ των Ηνωμένων Πολιτειών Ευρώπης – Επιμένει υπέρ της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας

- “Υπάρχουν τομείς που δεν υπάρχει ίχνος εθνικής κυριαρχίας”
- “Τώρα ανακάλυψαν κάποιοι ότι έχουμε εκχωρήσει κυριαρχία;”Αναρωτήθηκε
- Νέα κόντρα στη Βουλή με τον Γ. Καρατζαφέρη

Ενόχληση στη Συγγρού από τη στάση Αβραμόπουλου

“Βράζει” η Συγγρού εναντίον της ηγεσίας του ΥΕΘΑ και ειδικά του Δ.Αβραμόπουλου μετά από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων στην οποία κρίθηκαν αβάσιμες όλες οι αιτήσεις επανάκρισης που είχαν υποβάλει 150 αξιωματικοί οι οποίοι είχαν αποστρατευθεί στις τελευταίες κρίσεις.

FT: Προαπαιτούμενες δράσεις πιστωτών για το νέο δάνειο

38 είναι οι προαπαιτούμενες δράσεις που έχουν απαιτήσει οι διεθνείς πιστωτές από την Ελλάδα ώστε να εκταμιευθεί το νέο δάνειο προς τη χώρα, γράφει η εφημερίδα Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, επικαλούμενη σχετικά έγγραφα.

Να παραιτηθεί καλεί η ΝΔ το βουλευτή με το 1 εκατ. ευρώ

Να παραιτηθεί του βουλευτικού του αξιώματος καλεί η ΝΔ το βουλευτή που φέρεται να έβγαλε στο εξωτερικό ποσό ύψους 1 εκατ. ευρώ, κάτι το οποία δημιουργεί ηθικό θέμα.
«Από τους πολιτικούς σήμερα δεν ζητείται απλώς η νομιμότητα.

12 είναι μέχρι τώρα οι φιλέλληνες γερμανοί που δεν θέλουν να πάρουμε το νέο δάνειο

[Ρε τους μαλάκ@@!! Καλά αυτοί δεν θέλουν κανα νησάκι από αυτά που θα καταλάβουν οι υπόλοιποι γερμανοί;]

Σε περίπου 12 ανέρχονται πλέον οι βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού της Γερμανίας που σκοπεύουν να καταψηφίσουν το νέο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας, όπως προκύπτει από σημερινές δηλώσεις του εισηγητή του προϋπολογισμού, Νόρμπερτ Μπάρτλε σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Financial Times: Η τρόικα επανιδρύει το ελληνικό κράτος!

- ''Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφαλίσαμε η Ευρώπη ανέλαβε τη κυβέρνηση της Ελλάδας για δύο χρόνια''
- Δεν κρύβει το δημοσίευμα τις βρετανικές επιδιώξεις ευρω-καταστροφής :''Οι δύσπιστοι ηγέτες της ευρωζώνης ετοιμάζουν ελληνική κατάρρευση μέσα στον επόμενο χρόνο''
- ''Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να αποτύχει, γιατί πολλοί από τους στόχους είναι αδύνατον να επιτευχθούν''
- ''Είναι το τίμημα της διάσωσης από στάση πληρωμών και κοινωνική αναταραχή''

Την Παρασκευή η δημόσια προσφορά για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων

Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για την ανταλλαγή ελληνικών κρατικών ομολόγων συνολικής αξίας 206 δισ. ευρώ περίπου.

Στις 9 Μαρτίου εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί η συμμετοχή στη δήμοσια προσφορά και θα εξετασθεί αν είναι ικανοποιητική και αν θα ενεργοποιηθούν οι ρήτρες που θα έχουν ήδη νομοθετηθεί και θα αφορούν ποσοστό συμμετοχής των δύο τρίτων (66,6%).

Μειώθηκε στο 1% του ΑΕΠ το έλλειμμα στη Γερμανία το 2011

Σημαντική μείωση παρουσίασε το γερμανικό δημόσιο έλλειμμα το 2011, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία στο Βιζμπάντεν. Διαμορφώθηκε στο 1% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος καταγράφοντας σημαντική πρόοδο στην ταμειακή κατάσταση της ήδη ισχυρής οικονομίας.

Αποκάλυψη: μισθοί πρόκληση 18.000 ευρώ το μήνα στο Ντυνάν!

Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί καταρρέει οικονομικά το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και αφήνει απλήρωτους επί μήνες τους εργαζόμενους. Μεγαλοστελέχη επί σειρά ετών λάμβαναν υπέρογκους μισθούς κάνοντας τα …οικονομικά θεμέλια του νοσοκομείου να τρίζουν.

Π. Καμμένος: Μιλάω με αδερφές και παλικάρια για να γίνουμε μαλλιά κουβάρια

Πρόκειται, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1, για μία πολυκομματική συλλογική προσπάθεια η οποία θα απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες. Είπε ότι έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. [είπαμε αδερφές και παλικάρια...], ενώ σε ότι αφορά στην επιλογή προσώπων που θα είναι υποψήφια, σημείωσε ότι αυτό θα γίνεται μέσω διαδικτύου.

Ενδεικτικό του πόσο για το πέος μας έχουν έξω: "Σκέφτεται η εταιρεία να αγοράσει την Ελλάδα;"

«Θα αγοράσει η Apple την Ελλάδα;»
Μια ερώτηση που ξάφνιασε όλη την Γενική Συνέλευση της Apple έκανε ένας εκ των μετόχων της και ο διευθύνων σύμβουλος Tim Cook έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Όπως αναφέρει το Bloomberg κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνέλευσης του Ομίλου ακούγονταν προτάσεις για το πώς θα αξιοποιηθούν τα κέρδη και τα 97,6 δισεκατομμύρια δολάρια ρευστό αποθεματικό που υπάρχουν στα ταμεία της.
Αφού η κουβέντα κινείτο στη συνεργασία του Facebook με την Apple ένας εκ των μετόχων της Apple σκέφτηκε να ρωτήσει κάτι πραγματικά παράλογο!

Προσαγωγή αλλοδαπού για τη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία

Σε μία προσαγωγή αλλοδαπού υπηκόου προχώρησαν αστυνομικοί στην ασφάλεια Πύργου κατά τη διάρκεια των ερευνών για την ληστεία στο Μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας. O νεαρός φέρεται να είναι μέλος συμμορίας που λήστευε κοσμηματοπωλεία.

Σχέδιο για ενιαίο φόρο ακινήτων και αυτοτελή φορολόγηση 20% στα ενοίκια

Σημαντικές αλλαγές στη φορολογία των ακινήτων, αλλά και ενδεχομένως και των επιχειρήσεων, δρομολογεί η κυβέρνηση, όπως τουλάχιστον προκύπτει απ' όσα συζητήθηκαν την Πέμπτη στη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ.

Αίσχος για τον βουλευτή-φάντασμα! Κι όμως, θα γινόταν και καμπάνια...

Συζητούσα προ ημερών με καλό φίλο από τα παλιά, πρώην βουλευτή, και άκρως προβληματισμένο για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα - και όχι μόνο τα οικονομικά...

"Ξέρεις", μου είπε, "αυτή η ιστορία με τον βουλευτή που έχει βγάλει το εκατομμύριο στο εξωτερικό και δεν εμφανίζεται, είναι άλλη μία απόδειξη της ...αφασίας στην οποία βρίσκεται το πολιτικό μας σύστημα αλλά και η κοινωνία γενικότερα"...

Β. Κικίλιας: Ο Κ. Μανιάτης αποδεικνύει ότι δεν έχει ιδέα τι είναι ΑΟΖ

Κ. Μανιάτης αποδεικνύει αυτό ακριβώς που φοβόμουν. Δεν έχει ιδέα τι είναι ΑΟΖ!!!
Η ΑΟΖ δεν προκαλεί πολέμους και απόδειξη για αυτό η Κύπρος το 2011.
Μα είναι ποτέ δυνατόν να θέτει θέμα...

Το Μάτι προσφέρει δουλειά ΚΑΙ στον Πέτρο Κωστόπουλο!

Η AmanToMatiMou Holdings Ltd, θυγατρική της AmanToMatiMou News Corporation Ltd, συμπάσχει με το δράμα που περνούν διάφοροι μεγαλο-πασόκοι πρώην Εκδότες – Δημοσιογράφοι – Μυκονόβλαχοι και για άλλη μια φορά τους συμπαρίσταται έμπρακτα.

Αγαπητέ Πέτρο,

Πολύ γελιο!! Ποιος Λαζόπουλος; Στη μαλακ@ είναι πρώτος ο ξεκωλιάρης ο Τράγκας (βίντεο)

Γιώργο ξυδάκι, ξυδάκι:

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ

Michail Ignatiou
Michail Ignatiou@mignatiou

Είναι είδηση και μάλιστα μεγάλη: Το ΔΝΤ δεν συμφωνεί για τη δημιουργία του Ειδικού Ταμείου...Τι στο καλό συμβαίνει με τους δικούς μας;   

Κάποια στιγμή θα έχουμε έκτακτα ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ.
Εδώ μιλάμε για ΠΡΟΔΟΣΙΑ πλέον.   
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ