27 Φεβρουαρίου 2012

Σε επιλεκτική χρεοκοπία η Ελλάδα μέχρι την ολοκλήρωση της ανταλλαγής των ομολόγων

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι Διεθνείς Οίκοι Αξιολόγησης θα θέσουν τις επόμενες ημέρες την Ελλάδα σε κατάσταση επιλεκτικής χρεοκοπίας καθώς η χώρα μας έχει ενσωματώσει στη νομοθεσία της τα περίφημα CACs.

Η Ψωλ@ του Βουκεφάλα διαφημίζει τον Καμμένο

Γιατί δε νομίζω οι ειρωνίες και οι γελοιότητες της αυτοαποκαλούμενης "Ψωλ@@ του Βουκεφάλα", να μπορούν να αγγίξουν τον οποιοδήποτε. Άρα μάλλον διαφήμιση πρέπει να θεωρούνται για τον Καμμένο οι εξυπνάδες του καραγκιόζη Τατσόπουλου:

Επίθεση με μαγκούρα σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ!

Πληθαίνουν οι επιθέσεις από πολίτες προς πολιτικούς τις τελευταίες μέρες. Σήμερα κάτοικος των Φερών επιτέθηκε με μαγκούρα στον πρώην Υπουργό Γιώργο Ντόλιο. Αμέσως επενέβη η αστυνομία που απομέκρυνε τον ηλικιωμένο, ο οποίος όμως συνέχισε να προπηλακίζει τον πρώην Υπουργό που κατάγεται απο τις Φέρες και μάλιστα έχει επιτελέσει και Δήμαρχος Φερών. Ο κ. Ντόλιος δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω την κίνηση του αγανακτισμένου κατοίκου, λέγοντας ότι δεν τίθεται πλέον θέμα.

Δείτε το βίντεο:

O εκατομμυριούχος. Και οι 299 παρθένες

Έβγαλε λέει ένα εκατομμύριο έξω. Και τον ψάχνουν όλα τα λαγωνικά, αυτά τα ανύπαρκτα , της Ελλάδας. Ο ΣΔΟΕ θα κοιτάξει αν … νομίμως το είχε το εκατομμύριο. Το πρόσχημα του κατά τα άλλα αξιοπρεπούς Γιάννη Διώτη για να πάρει κι αυτός κόκαλο από το θήραμα.

Απλά καλή η γιατρός της Τσέλσι... σέξι είναι το μοντέλο δίπλα της...

Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορεί η είδηση για την πιο σεξι γιατρό ομάδας, που δεν είναι άλλη από την γιατρό της Τσέλσι από το περασμένο καλοκαίρι. Πρόκειται για την Εύα Καρνέιρο, η οποία είναι γιατρός και ανήκει στο ιατρικό επιτελείο της αγγλικής ομάδας. Όμως η φώτο που κυκλοφορεί δημιουργεί τελείως λάθος εντυπώσεις μιας και η γιατρός δεξιά δεν έχει καμία σχέση με την κοπέλα αριστερά...

Ο Στρος-Καν χρωστά στην εφορία των ΗΠΑ

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν και η σύζυγός του Αν Σινκλέρ οφείλουν περισσότερα από 16.000 δολάρια σε φόρους ακίνητης περιουσίας για το σπίτι που διατηρούσαν στην Ουάσινγκτον και το οποίο σήμερα έχει βγει προς πώληση.

«Αποκαλύψεις Καμμένου»... ναι αλλά Πάνο μας χρωστάς τα χαρτιά

Μιλάνε κάποιοι φίλοι για αποκαλύψεις Καμμένου! Ποιες αποκαλύψεις ρε παιδιά; Είδατε πως αποκαλύψαμε με άλλους το θέμα της ενοικίασης του καταστήματος του ΤΤ από την πεθερά του Αντρίκου; Είδατε ότι βγάλαμε το συμβόλαιο με το παλιό κατάστημα, τις φωτογραφίες του νέου καταστήματος, το συμβόλαιο με το νέο κατάστημα; Εσείς είδατε κανένα χαρτί για τα περίφημα CDS; Και μπορεί να ισχύει γιατί την πουστ@οικογένεια που γάμη@@ τη χώρα την έχω ικανή και για χειρότερα, αλλά αν δεν μπορείς να το αποδείξεις δεν το λες γιατί κατατάσσεσαι στην κατηγορία των γραφικών, αφού ο κόσμος λειτουργεί βάσει αποδείξεων και όχι εικασιών ή φημών. Λένε κάποιοι καλοπροαίρετοι, "έπρεπε να εκμεταλλευτεί ο Σαμαράς τις αποκαλύψεις Καμμένου". Δηλ. τι;

Νέα παραγγελία χωρίς μεσάζοντες

Κάτοικοι της Κατερίνης συνεχίζουν «ακάθεκτοι» το έργο τους, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες για την αγορά πατάτας. Ήδη, μετά τη διάθεση 24 τόνων πατάτας, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην Κατερίνη...

ΣΟΚ προκάλεσε στην ΕΕ το έλλειμμα της Ισπανίας

Η ΕΕ είχε συμφωνήσει να περιοριστεί το έλλειμμα στο 6% και ενώ η συντηρητική κυβέρνηση Ραχόι πριν λίγες μέρες έλεγε ότι το έλλειμμα θα είναι 8%, τελικά πριν λίγο ο υπουργός οικονομικών ανακοίνωσε ότι η μπίλια έκατσε στο...

Έγινε και αυτό: Πήραν το πιάτο βουλευτή κι έφαγαν το φαΐ του!‏

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι γεγονός. Μια ομάδα πολιτών πέτυχε σε ταβέρνα της Νάουσας τον τοπικό βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άγγελο Τόλκα, άρχισαν να τον βρίζουν και, στη συνέχεια, του πήραν το πιάτο και έφαγαν το φαγητό του! Ο Τόλκας, που χρημάτισε και αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος («δοξάστηκε» τις ημέρες του, τραγικού για τη χώρα, Παπανδρεϊκού Δημοψηφίσματος) κράτησε την ψυχραιμία του και έτσι απετράπη μεγαλύτερης έκτασης επεισόδιο.

Πτώση δέντρου στον Ηλεκτρικό-Μέχρι την «Ειρήνη» τα δρομολόγια

Οι σφοδροί άνεμοι που πνέουν στη περιοχή, ξερίζωσαν δέντρο το οποίο έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού. Έτσι, τα δρομολόγια πραγματοποιούνται μέχρι το σταθμό «Ειρήνη» ενώ συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Κρούγκμαν σαν τον τορναδόρο: «Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ»... θα του ασκήσει δίωξη κανας εισαγγελέας

Ο Νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν προβλέπει ότι η Πορτογαλία πάει καλύτερα από την Ελλάδα, ενώ μάλλον θα τα καταφέρει να παραμείνει στην ευρωζώνη. Η οικονομική κατάσταση στην Πορτογαλία δεν είναι τόσο άσχημη όσο στην Ελλάδα, υποστήριξε σήμερα ο Νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, στο περιθώριο ενός συνεδρίου που φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιιο της Λισαβόνας.

Ψηφίστηκε το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα από τη γερμανική Βουλή με βαριές απώλειες για τη Μέρκελ

Με 496 ψήφους υπέρ, 90 κατά (από την αριστερά και τους αντάρτες) και 5 λευκά, πέρασε από τη γερμνανική βουλή το νέο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα. Από τους 311 βουλέυτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας το πακέτο ψήφισαν οι 304 και έτσι η Μέρκελ δεν κατόρθωσε να το περάσει με την πλειοψηφία του κυβερνητικού συνασπισμού.

Βίντεο από τη ΝΕΤ: "Άντε γαμήσ@@ ρε μαλά@@"

«Βροχή» πήγαν τα μπινελίκια σε απευθείας σύνδεση του μεσημεριανού δελτίου της ΝΕΤ, καθώς δύο υπάλληλοι της Βαρβακείου μίλησαν την… καθομιλουμένη!

Βίντεο: Οι γνωστοί 5-10 αποδοκιμασαν τον βουλευτή της ΝΔ, Γ. Πλακιωτάκη

Οι γνωστοί 5-10 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που βρισκόταν στην κατάληψη της αντιπεριφέρειας, πήγαν στο γειτονικό σημείο που βρισκόταν ο Βουλευτής και ... άρχισαν να φωνάζουν και να τον αποδοκιμάζουν για το νέο μνημόνιο.Ο βουλευτής τελικά αναγκάστηκε να αποχωρήσει υπό την αριστερή δικτατορία. Δείτε τα βίντεο:

Να μια εκδήλωση που αξίζει τον κόπο!


Επιτέλους κάτι αρχίζει να κινείται στο χώρο της ΝΔ, όσον αφορά το θέμα της αναγνώρισης των γενοκτονιών των Χριστιανικών λαών της Ανατολής, από το ναζιστικό μαχαίρι του Κεμάλ Ατατούρκ! Μια σημαντική ημερίδα πραγματοποιείται την επόμενη Δευτέρα στις 5 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Caravel στις 6 το απόγευμα με σημαντικούς ομιλητές.

Να χαρώ εγώ ένα αμερικάνο κομάντο!!

Δείτε τη φώτο από την επιστροφή του αμερικάνου πεζοναύτη στις ΗΠΑ, όπως δημοσιεύτηκε στο Facebook's Gay Marines group:

Νέο ατύχημα για την Costa: Κρουαζιερόπλοιο ακυβέρνητο μετά από φωτιά, έξω από τις Σεϊχέλες

Μετά από φωτιά στις μηχανές, το κρουζιερόπλοιο "Costa Allegra" της "Costa Crociere", βρίσκεται ακυβέρνητο 260 ναυτικά μίλια ανοικτά από τις Σεϊχέλες. Η φωτιά έσβησε χωρίς να κινδυνεύσει κανένα από 413 μέλη του πληρώματος και τους 627 επιβάτες, ενώ στο σημείο...

Πανό υπέρ του Ηρακλή σε γερμανικό γήπεδο από τους οπαδούς της Μάϊντζ (φωτό)

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις…Οι οπαδοί της Μάιντζ συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό να συμπαραστέκονται στον αγώνα του Ηρακλή και όχι μόνο το δείχνουν, αλλά το φωνάζουν!

Βίντεο ΣΟΚ: Τη χτύπησε με πιστόλι ηλεκτροσόκ και την άφησε εγκεφαλικά νεκρή!!!

Αντί να τρέξει ο χοντρός να την πιάσει ή να της ρίξει με πλαστικές σφαίρες τη χτύπηση με το πιστόλι που κάνει ηλεκτροσόκ με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το κεφάλι στην άσφαλτο και να είναι εγκεφαλικά νεκρή από τον Σεπτέμβριο του 2011. Πριν λίγες μέρες δικαστήριο δυστυχώς δικαίωσε την ενέργεια του μαλάκ@ αστυνομικού. Δείτε το βίντεο από το ατύχημα

Συνεχίζεται το καραγκιοζιλίκι: Μέσω τραπέζης θα αναζητηθεί ο βουλευτής που έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ

Ενδεχομένως και την Τρίτη θα γίνει γνωστό το όνομα του βουλευτή που έβγαλε στο εξωτερικό 1 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο Μάρτιο, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, όπως τουλάχιστον δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής «πόθεν έσχες» και αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης.

Ο Λαυρεντιάδης έχει βγάλει πάνω από 700 εκατομμύρια στο εξωτερικό

Περισσότερα από 700 εκατομμύρια ευρώ έχουν φυγαδεύσει σε «ασφαλείς» τοποθεσίες στο εξωτερικό ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και στενοί του συνεργάτες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Ο Ηλίας Ζούρος νέος προπονητής της Εφες Πίλσεν

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο Ουφούκ Σάριτσα στη διοίκηση της Εφες Πίλσεν. Τη θέση του στην τεχνική ηγεσία του τουρκικού συλλόγου θα καλύψει ο Ηλίας Ζούρος μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

«Κομμένη» στα δύο η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Διεκόπη στο 203ο χιλιόμετρο η κίνηση στην σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας - Θεσσαλονίκης λόγω πτώσης βράχου και εκτροχιασμού συρμού άνευ επιβατών.

Φτηνός δανεισμός για Ιταλία και για Γερμανία ούτως ή άλλως

Η Ιταλία δανείστηκε μέσω εντόκων γραμματίων με επιτόκιο 1,202%, που είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με το 1,969 με το οποίο είχε δανειστεί τέλος Ιανουαρίου. Τη ίδια στιγμή η Γερμανία δανείστηκε μέσω ετησίων εν. γραμματίων με επιτόκιο 0,0768%, ενώ στα μέσα Ιανουαρίου είχε δανειστεί με επιτόκιο 0,07%.

Eurostat: Υψηλότερες οι απολαβές των Ελλήνων από των Ιταλών το 2009

Υψηλότερες ήταν το 2009 οι απολαβές των εργαζόμενων στην Ελλάδα σε σύγκριση με τους Ιταλούς, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat. Πιο αναλυτικά, οι Ιταλοί εργαζόμενοι πριν δύο χρόνια κέρδιζαν μικτά κατά μέσο όρο 23.406 ευρώ ετησίως, οι Ισπανοί 26.316 και οι Έλληνες 29.160.

Μέρκελ: Θέλω την Ελλάδα στο ευρώ

Θύελλα αντιδράσεων και οργή έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Τόσο που «αναγκάστηκε» να πάρει θέση η καγκελαρία. Η Άνγκελα Μέρκελ δε συμμερίζεται τις απόψεις του υπουργού της και επιθυμεί την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ, παίρνοντας (όπως και ο Γκίντο Βεστερβέλε νωρίτερα) σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις Φρίντριχ.

Ρεν: «Καλή η εμπιστοσύνη, αλλά ο έλεγχος καλύτερος»

«Η εμπιστοσύνη είναι καλή, αλλά ο έλεγχος ακόμα καλύτερος», έχει τίτλο η συνέντευξη του επιτρόπου οικονομίας, Όλι Ρεν, που δημοσιεύει σήμερα η φλαμανδόφωνη εφημερίδα De Morgen.

Σύμφωνα με τον Όλι Ρεν τα υγιή δημόσια οικονομικά πηγαίνουν συνήθως χέρι - χέρι με την οικονομική ανάπτυξη και την δημιουργία θέσεων εργασίας.

«Αν η επόμενη κυβέρνηση αποχωρήσει από τις συμφωνίες, θα αποχωρήσουμε κι εμείς»

«Αν μετά τις εκλογές στην Ελλάδα κληθούν να κυβερνήσουν πολιτικοί οι οποίοι θα αποχωρήσουν από το πρόγραμμα βοήθειας, θα αποχωρήσουμε κι εμείς», προειδοποιεί ο Πρόεδρος του Eurogroup και Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα "Hannoversche Allgemeine Zeitung".

Ανάληψη ευθύνης από το «Αντάρτικο Πόλεων» για τη βόμβα στο Μετρό

Με τηλεφώνημα άγνωστος ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο Μετρό.

Με τηλεφωνήματα στο Mega Channel και στο Σκάι άγνωστος ...

Γαϊδούρι: Δεν ίδρωσε τ' αυτί του με τους 82 νεκρούς του Σάμινα και παραιτήθηκε τώρα για να γίνει πρόεδρος ΠΑΣΟΚ!

Την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, υπέβαλε ο Χρήστος Παπουτσής, με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Παπουτσής υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος της κυβέρνησης προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με τις επανακρίσεις των 150 στις ένοπλες δυνάμεις...


Επειδή σε αυτό το μπλόγκ, όταν έχουμε χρόνο κάνουμε και ρεπορτάζ, ερασιτεχνικά μεν, ρεπορτάζ δε κι έτσι σας παρουσιάζουμε τι πραγματικά συνέβη με τις ‘επανακρίσεις’ των 150 αξιωματικών πριν από λίγες ημέρες.
Κατ αρχήν οι κανονικές κρίσεις και

Σκληρή μάχη Καμμένου-Γιωργάκη για την Πρωθυπουργία του facebook

Η αναγγελία της ίδρυσης του νέου κόμματος από τον Πάνο Καμμένο έφερε αναστάτωση στο κρατίδιο του Facebook και εκτόξευσε τον Καμμένο στη δεύτερη θέση σε απόσταση αναπνοής από τον απόλυτο ηγέτη, Γιωργάκη, που συνεχίζει να κάνει την καρδιά των Ελλήνων να χτυπάει δυνατά. Ψάξαμε τις σελίδες των κομμάτων στο face book και τις παρουσιάζουμε:

Πολεμική στη Γερμανία εν όψει της έγκριση του νέου πακέτου στήριξης για την Ελλάδα

Παρά το γεγονός ότι η έγκριση του νέου πακέτου στήριξης για την Ελλάδα, ύψους 130 δισ. ευρώ, από το γερμανικό κοινοβούλιο σήμερα, Δευτέρα, θεωρείται βέβαιη, η διαμάχη για το εάν θα πρέπει να συνεχιστεί η οικονομική στήριξη της Ελλάδας, ή για το εάν η Ελλάδα έχει θέση στην Ευρωζώνη έχει ανάψει για τα καλά στη Γερμανία. Η καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ θα απευθυνθεί στην Bundestag στις 16:00, με σκοπό να συγκρατήσει τις διαρροές συμπολιτευόμενων ψήφων. Σε κάθε περίπτωση, οι Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν.

FT: Οι δύο επιλογές της αναπότρεπτης πτώχευσης

Η Ελλάδα θα πτωχεύσει ούτως ή άλλως, παρά την ενεργοποίηση της νέας συμφωνίας διάσωσης στην οποία κανείς δεν πιστεύει, ούτε καν αυτοί που τη διαπραγματεύθηκαν, σχολιάζει ο Βόλφγκανγκ Μίνχαου των Financial Times. Το ερώτημα κατά τον ίδιο είναι πότε και πώς θα επέλθει η πτώχευση.

Γιατί θα ρίξω ΜΑΥΡΟ στον ΚΟΥΒΕΛΗ και το συνάφι του

κ. ΡΕΠΟΥΣΗ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ… ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ

Στις 15 Μαρτίου 1921, λίγα χρόνια μετά την μεγάλη σφαγή -γενοκτονία των Αρμενίων, λίγο πριν από το μεσημέρι, ο Αρμένιος πατριώτης Soghomon Tehlirian ύστερα από συστηματική παρακολούθηση δέκα ημερών, έκρινε πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή να εκτελέσει το σχέδιο του.

Ολο δεξιά το τιμόνι της Ισπανίας

Δεν είναι μόνο η Ισπανία του Θαπατέρο που ανήκει στο παρελθόν, είναι και εκείνη των μεταρρυθμίσεων: η Ισπανία του γάμου των ομοφυλοφίλων και του χαπιού της επόμενης ημέρας ή της προστασίας του περιβάλλοντος. Πριν καν συμπληρωθούν τρεις μήνες από την περιφανή νίκη της Κεντροδεξιάς στις εκλογές, η κυβέρνηση του Μαριάνο Ραχόι κινείται προς μια κατεύθυνση που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας αντιμεταρρύθμισης και η οποία φέρνει τη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου πιο δεξιά ακόμη και από τις κυβερνήσεις του Χοσέ Μαρία Αθνάρ.

H βόμβα στο Μετρό … μπάζει από παντού

Οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας, το έχουμε ξαναγράψει, δεν είμαστε. Ούτε οι Ελοχίμ, ούτε οι Εβραίοι πιστεύουμε ότι κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές απορίες που δημιουργούνται κάθε φορά που συμβαίνουν περίεργα γεγονότα, όπως π.χ. τα σοβαρά επεισόδια και οι εμπρησμοί στο κέντρο ή το θέμα με τη βόμβα στο μετρό.

Ξεσηκώθηκαν οι ομοφυλόφυλοι κατά του 11880!

Τον τελευταίο καιρό η εταιρία του 11880 προβάλλει στην τηλεόραση μία εξόφθαλμα ομοφοβική διαφήμιση. Όπως είναι αναμενόμενο, η συγκεκριμένη ακραία ομοφοβική διαφήμιση έχει προκαλέσει αντιδράσεις από gay συλλογικότητες της χώρας.

Στόχος αποδοκιμασίας και ο Νταλάρας

Τον Γιώργο Νταλάρα αποδοκίμασε ομάδα αναρχικών το Σάββατο 25 Φλεβάρη σε συναυλία του στο κλειστό γήπεδο Ηρακλείου Αττικής.

Απετράπη απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν

Δολοφονική απόπειρα κατά του Ρώσου πρωθυπουργού και προεδρικού υποψηφίου Βλαντίμιρ Πούτιν απέτρεψαν οι μυστικές υπηρεσίες Ρωσίας και Ουκρανίας, σύμφωνα με στοιχεία που μετέδωσε το Πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης. Την είδηση επιβεβαίωσε με λακωνική δήλωσή του και ο εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος είπε στο πρακτορείο ΙΤΑΡ-ΤΑΣΣ ότι δεν επιθυμεί προς το παρόν περαιτέρω να τη σχολιάσει.

Ρυθμίσεις για τους δανειολήπτες προανήγγειλε ο ΓΓ Καταναλωτή

Ρυθμίσεις δανείων εντός του Μαρτίου για όλους τους δανειολήπτες προανήγγειλε ο Γ.Γ. Καταναλωτή Δημήτρης Σπυράκος.

Την ανακοίνωση ρυθμίσεων που θα διευκολύνουν την αποπληρωμή δανείων που έχουν πάρει από όλες τις εμπορικές τράπεζες δανειολήπτες, ανεξάρτητα από το εάν είναι δημόσιοι υπάλληλοι ή μη, προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή Δημήτρης Σπυράκος, σε συνέντευξη του σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του Αντένα.

Κριτική Βεστερβέλε για την πρόταση Φρίντριχ περί εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη

Κριτική στην πρόταση του υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας Χανς-Πέτερ Φρίντριχ (CSU) για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη άσκησε και ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, με δήλωση του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Die Welt».

«Γιαούρτωσαν» τον Κουκουλόπουλο στην Κοζάνη

Στο «στόχαστρο» των καρναβαλιστών του group «Λάκκος τ’ Μάγγαν» βρέθηκε ο Πάρις Κουκουλόπουλος που βρέθηκε στην Κοζάνη για το Καρναβάλι.

H τρόικα αποσύρει Τόμσεν και Μαζούχ

Κάποια στιγμή ο Δανός τεχνοκράτης -ο επονομαζόμενος και «Blue Eyes»- του αποκάλυψε ότι αποχωρεί από την ηγεσία του κλιμακίου της τρόικας. Εγινε ακόμα γνωστό ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- εκτός τρόικας θα βρεθεί και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Κλάους Μαζούχ.

Όχι απλώς φοβούνται τον Καραμανλή... Τον ΤΡΕΜΟΥΝ...

Οι "Βασικοί Μέτοχοι" προσπαθούν όπως μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και διχόνοιες στην Ν.Δ... Όχι ότι δεν υπάρχουν προσωπικές επιδιώξεις στην Ν.Δ όπως και σε κάθε κομματικό σχηματισμό , αλλά είναι σε όλους γνωστό ότι όταν κάποιο κόμμα βρίσκεται στα πρόθυρα του να ασκήσει την εξουσία όλα αυτά φθίνουν και κρύβονται κάτω από το χαλί...

Βίντεο-Πόσο γρήγορα ξεχνάμε: Ο Γλέζος προσκυνάει τη σωρό του σφαγέα των Ελλήνων Ενβέρ Χότζα

Τα θυμάστε αυτά τα αυτοκολλητάκια, δεξιά, από τη δεκαετία του 80;Θυμάστε τον Σεβαστιανό; Τον ποιμενάρχη που νεκρανάστησε το Βορειοηπειρωτικό, και κατήγγειλε ασταμάτητα την Αλβανία; Θυμάστε ότι κάθε Πάσχα έβαζε ισχυρά μεγάφωνα και έκανε Ανάσταση στο ακριτικό χωριό Μαυρόπουλο απέναντι από την Δρόπολη Αργυροκάστρου για να φθάνει το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης στους σκλάβους αδερφούς μας;

Θυμάστε τον Ενβερ Χότζα που κήρυξε το πρώτο άθεο κράτος στον κόσμο και έβαζε να σαπίζουν στις φυλακές οι Βορειοηπειρώτες; Θυμάστε ότι η αριστερά και ο Παπούλιας μιλούσαν για σοσιαλιστικό παράδεισο;


Δείτε τον Γλέζο να ασπάζεται τη σωρό του Χότζα στην κηδεία του τον Απρίλιο του 1985



Αυτόν τον ξεφτιλισμένο ανθέλληνα που προσκυνούσε τον μεγαλύτερο μεταπολεμικό διώκτη των Ελλήνων κάποιοι αφελείς τον έχουν αναγάγει σε σωτήρα της Ελλάδος!!! Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι γιαλατζί δεξιοί που τον προβάλουν ότι το μόνο που τον νοιάζει (αυτόν και τους όμοιούς του) είναι ο κομμουνισμός;... Στα παπάρια τους η Ελλάδα ρε!


Διαβάστε κι αυτό:
Eίκοσι οκτώ χρόνια στις φυλακές του Ενβέρ Χότζα

Και δείτε και εδώ ένα βίντεο για τις φυλακές του Χότζα