01 Μαρτίου 2012

Σοκ: Μπασκετμπολίστας στη Θεσσαλονίκη άφησε έγκυο ανήλικη και προκαλεί… Σοκ: Μπασκετμπολίστας στη Θεσσαλονίκη άφησε έγκυο ανήλικη και προκαλεί…

Είναι χυδαίο. Είναι σοκαριστικό. Είναι πρωτοφανές. Μπασκετμπολίστας σε μεγάλη ομάδα της συμπρωτεύουσας, έγχρωμός άφησε έγκυο μια ανήλικη κοπέλα και παράλληλα διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις με άλλες επτά . Το σόκ ήταν μεγάλο όταν τέσσερις απο αυτές, διαπίστωσαν μετά από καιρό ότι κουβαλούσαν πάνω τους αρρώστιες καθώς ο τύπος, με το πρόσχημα, ότι παίζει σε μεγάλη ομάδα υποσχόταν να τις βοηθήσει, αρκεί να έκαναν έρωτα χωρίς καμιά προφύλαξη.

Βίντεο από τον ανεφοδιασμό από ελικόπτερο του Costa Allegra

Ο ανεφοδιασμός του Costa Allegra έγινε χθες όσο αυτό ρυμουλκούνταν σε λιμάνι στις Σευχέλλες μετά από φωτιά στις μηχανές. Δείτε το βίντεο:

Λήξτο τώρα που βάλαμε το γκολ!!! Πλεόνασμα 865 εκατ. ευρώ σε ταμειακή βάση τον Ιανουάριο

Σε πλεόνασμα 865 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης τον Ιανουάριο, έναντι πλεονάσματος 352 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο περυσινό μήνα, βάσει των προσωρινών στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη.

"Καλή επιτυχία Αντώνη στις εκλογές του Απριλίου"

Γράφουμε προηγουμένως για τις συναντήσεις που είχε ο Αντώνης Σαμαράς στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τα όσα γράφονται περί της επιθυμίας για αναβολή των ελληνικών εκλογών που εκφράζουν διάφοροι εταίροι στην ΕΕ...

Διαφημιστική καμπάνια Spiegel προς γερμανούς τουρίστες: Τα προσβλητικά στερεότυπα της Γερμανίας κάνουν θραύση στην Ελλάδα

Στην έξαρση των αντι-γερμανικών συναισθημάτων στην Ελλάδα αναφέρεται εκτενές άρθρο του Der Spiegel. Το γερμανικό περιοδικό σημειώνει ότι το γαϊτανάκι των αντιπαραθέσεων μεταφέρεται από τα κυβερνητικά στρατόπεδα στην αντίληψη των απλών ανθρώπων των δύο χωρών.

Για παράβαση ευρωπαϊκών νόμων κατηγορείται η Google

Παράβαση των ευρωπαϊκών συνθηκών και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας στοιχειοθετεί η νέα πολιτική απoρρήτου που έθεσε σήμερα σε εφαρμογή η Google, σύμφωνα με την Επίτροπο Δικαιοσύνης Βίβιαν Ρέντινγκ, γεγονός που πιθανώς προμηνύει μια παρατεταμένη διαμάχη μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του τεχνολογικού γίγαντα.

Φέκτερ: Δεν είναι τόσο άσχημη η κατάσταση στην Ελλάδα... Γιατί το λέει; Διάβασε την παρακάτω ανάρτηση με τον αγρότη και το μασάζ;;

Συγκρατημένα αισιόδοξη ως προς την κατάσταση στην Ελλάδα, εμφανίστηκε, πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup, στις Βρυξέλλες, η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως εν αναμονή της έκθεσης της τρόικας ως προς τις προόδους που έχουν γίνει από την Αθήνα, «αυτή τη στιγμή η κατάσταση δεν φαίνεται να είναι και τόσο άσχημη».

Ξύπνησαν τα "κορόιδα" οι Ευρωπαίοι και δεν δίνουν όλο το πακέτο βοηθείας

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης δεν συμφώνησαν στην χορήγηση ολόκληρου του πακέτου βοήθειας στην Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής έσπασαν το πακέτο στα δυο. Έτσι ενέκριναν την χορήγηση περίπου 93 δις για το PSI, αλλά δεν έδωσαν την βοήθεια που προορίζονταν για την Ελλάδα.

Επίθεση Βρούτση στον Π. Οικονόμου για την ύποπτη παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Πυρά κατά του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου, εξαπέλυσε ο αρμόδιος Αναπλητωτής Τομεάρχης της ΝΔ, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Το μόνο που κατάφερε, μέσα από ένα παραλήρημα ύβρεων, ήταν να προκαλέσει ακόμη περισσότερο την κοινωνία, καθώς ισχυρίστηκε ότι "όλα βαίνουν καλώς". Δυστυχώς, για εκείνον, για τον κ. Βενιζέλο και το κόμμα τους, ο κόσμος αντιλαμβάνεται πολύ καλά ότι συνεχίζουν -μάταια βέβαια- να μας κοροϊδεύουν όλους. Πέρυσι ζήσαμε το "φιάσκο" των αποδείξεων, φέτος ζούμε το "φιάσκο»"...

Αθάνατη Ελλαδάρα: Άγροτης κάλεσε Βουλγάρες να του κάνουν μασάζ κι εκείνες τον έκλεψαν! :))))

Ήθελε αισθησιακό μασάζ και το πλήρωσε ακριβά! : Ακριβά πλήρωσε την επιθυμία του να απολαύσει ένα αισθησιακό μασάζ από δύο καλλίγραμμες αλλοδαπές ένας 56χρονος αγρότης στην Ορεστιάδα. Ο μοναχικός άνδρας που είχε μάθει
Ακριβά πλήρωσε την επιθυμία του να απολαύσει ένα αισθησιακό μασάζ από δύο καλλίγραμμες αλλοδαπές ένας 56χρονος αγρότης στην Ορεστιάδα.

Ο μοναχικός άνδρας που είχε μάθει για τις «υπηρεσίες» των δύο νεαρών γυναικών, τις κάλεσε στο σπίτι του, χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές τους προθέσεις. Ετσι, απόλαυσε μεν το μασάζ, αλλά στο τέλος του βγήκε ξινό όταν διαπίστωσε ότι το πλήρωσε πολύ ακριβά...

Τετ-α-τετ με Μέρκελ


Τετ-α-τετ με Μέρκελ

Την πρώτη κατ' ιδίαν συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ είχε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς, σε μία προσπάθεια να λιώσουν οι πάγοι έπειτα και από την απόφαση του αρχηγού της ΝΔ να ψηφίσει το νέο μνημονιο στη Βουλή.


Ζήτημα Παπαϊωάννου η πειθαρχική ή μη, δίωξη του αντεισαγγελέα Π. Νικολούδη

Για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την υπόθεση εξαγωγής του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στο εξωτερικό.

Στον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, διαβίβασε σήμερα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες την αναφορά της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, με την οποία επιρρίπτει ευθύνες στον πρόεδρο της Αρχής...

Υπολογιστής που εκλάπη από τη NASA περιείχε τους κωδικούς ελέγχου του ISS

Φορητός υπολογιστής που εκλάπη πέρυσι από τη NASA περιείχε τους κωδικούς που χρησιμοποιούνται για την αποστολή εντολών στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ανέφερε σε επιτροπή του Κογκρέσου ο γενικός επιθεωρητής της NASA. Επισήμανε ακόμα ότι η υπηρεσία δέχεται συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΜΑΡΑ


   Είχαμε σοβαρές εξελίξεις σήμερα.
  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Ρε Πάνο ποιος έχει αναλάβει να κάνει αυτές τις παπαριές με τ' αβγά στο twitter;

Σαν πολλά δεν είναι τα ρομποτάκια-αυγά στο twitter, που ακολουθούν μόνο ένα άτομο, συγκεκριμένα εσένα και ενίοτε και το φίλο σου τον Χατζηνικολάου; Ποιος στις κάνει αυτές τις παπαριές και σε υποβιβάζει; Αφού δεν το έχεις ανάγκη κόψτο...
[Και μη νομίζεις ότι δεν έχω άλλον να ασχοληθώ... μου το 'πανε (έχω πολλούς μάρτυρες ;)) και μου έκανε εντύπωση]
Προσέξε στις φώτο ότι πολλά από τ' αβγά δεν έχουν καν δηλώσει όνομα με το οποίο μπορεί κανείς να τους απευθυνθεί στο twitter και έχουν έναν αριθμό... για τέτοια ρομποτάκια μιλάμε:

Μειώνεται κατά 22% το επίδομα ανεργίας... αφού δεν άρεσε ο Καραμανλή που το είχε φτάσει στα 450 ευρώ

Κατά 22% μειώνονται, με υπουργική απόφαση, όλα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ και το επίδομα ανεργίας, ακολουθώντας τη μείωση που κατώτατου μισθού κατά το ίδιο ποσοστό. Πλέον το επίδομα ανεργίας διαμορφώνεται στα 359 ευρώ.

Βίντεο: Άμα σε θέλει, μπαίνει απ' όπου θέλεις

Φοβερό το γκολ που πέτυχε ο νεαρός Λάνσμπερυ (παίζει στην Γουέστ Χάμ δανεικός από την Άρσεναλ) της Εθνικής Ελπίδων της Αγγλίας στο χθεσινό αγώνα με το Βέλγιο. Δείτε το βίντεο:

Μαλακί@@ τούμπανα από 70 βουλευτές ΠΑΣΟΚ: Μείωση ΦΠΑ στο 5% για όσους … δεν αγοράζουν με μετρητά

[Μαλακί@@ τούμπανα γιατί, πέρα από το ανέφικτο του 5% ΦΠΑ, η φοροδιαφυγή δεν γίνεται τόσο στα καταστήματα-εμπόριο (σχεδόν ποτέ δεν αγόρασα κάτι ακόμα και από περίπτερο τελευταία και να μη μου δώσουν απόδειξη) όσο από τους ελεύθερους επαγγελματίες, στους οποίους δεν πληρώνουμε με κάρτα αλλά και αν πληρώσουμε θα μας αυξήσουν την τιμή. Άρα παπάρια φοροδιαφυγή θα πιάσουν έτσι... τη δε "μη απόδοση ΦΠΑ" μπορούν να την πιάσουν και αλλιώς:

Μας ξεφράγκιασε, μας γάμη@@, τώρα θέλει να μας στείλει και στο ψυχιατρείο!! Παπανδρέου: Δεν μπορούμε να βγούμε από την κρίση μόνο με μέτρα λιτότητας

«Χρειάζεται μια ολοκληρωμένη και πανευρωπαϊκή στρατηγική για την ανάπτυξη, για την ανάπτυξη που θα δώσει θέσεις εργασίας στη νεολαία μας, αλλά επίσης και για την ανάπτυξη που βασίζεται στην ποιότητα και όχι στην ανισότητα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος που διεξάγεται στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της ΕΕ.

Βίντεο: Άγρια γιούχα από Βάσκους (ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό μπορεί να το κρύψουν τα κανάλια) στον Σαρκοζί που ήταν σχεδόν μια ώρα εγκλωβισμένος σε καφέ!!!

Άγριες αποδοκιμασίες δέχθηκε πριν από λίγο από μεγάλο πλήθος Βάσκων (και όχι από 5-10 όπως εδώ), για εθνικιστικούς λόγους, ο Ν. Σαρκοζί κατά την επίσκεψή του στην πόλη Μπαγιόν. Του πέταξαν αβγά και για να προστατευτεί αναγκάστηκε να μπει σε ένα καφέ, όπου βρίσκονταν εγκλωβισμένος επί σχεδόν μια ώρα πριν τον βγάλει έξω η Αστυνομία!!. Αυτή την ώρα κατευθύνεται στις Βρυξέλλες. Δείτε το βίντεο:

Βίντεο ΣΟΚ: Τα... ποδοσφαιρικά φιλιά!

Με αφορμή το... περίεργο φιλί του Ολιβιέ Ζιρού με τον Ματιέ Ντεμπισί στην αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία, το gazzetta.gr θυμίζει ποδοσφαιρικά φιλιά που έχουν... προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια και αντιδράσεις!

Και επειδή το gazzetta θυμάται μόνο τα μισά δείτε και ένα δικό μου βίντεο πρώτα:

Λέμε και καμμια μαλακ@@ να περάσει η ώρα

Έτσι είναι.

Τον Πετσάλνικο, αυτό το σούργελο που παραλίγο να τον κάνει Πρωθυπουργό ο πανύβλακας, μπορεί στο εγχώριο πόπολο να λέει τις γνωστές Πασοκικές μαλακίες αλλά στους Γερμανούς είναι σούζα.

Με τον που τον κάλεσαν να δώσει εξηγήσεις, σε 12 ώρες τα είχε ξεράσει όλα:

Διψήφια πτώση τουριστών από Γερμανία, Αγγλία... τώρα που σφίξαν οι κώλοι αρχίζει η κλάψα ρε προδότες; Εμείς πάντως λέμε ΝΑΙ σε καμπάνια: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

[Αντί να πάει ο Γερουλάνος στην Τουριστική Έκθεση στο Βερολίνο, γιατί δεν στέλνει τον δανειστή Πρόεδρο να διαφημίσει την Ελλάδα στους Γερμανούς; Ή ακόμα καλύτερα γιατί δεν ξεκινάμε μια καμπάνια: ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! Πως και δεν το έχει σκεφτεί ακόμα κανένας πατριώτης; Πάει χάλασαν κι οι πατριώτες... Εμείς ρε θα τη βρούμε τη λύση μόνοι μας, δεν θέλουμε τα λεφτά σας, ούτε τους ναζί τουρίστες...

5 μήνες φυλακή για μια φωτοσοπιά στο Facebook

5 μήνες φυλακή έριξε δικαστήριο της Μ. Βρετανίας στον David Graig (φώτο) ο οποίος ανέβασε στο Facebook φωτογραφία του προπονητή της Celtic,  Neil Lennon, που τον εμφανίζει να έχει δεχθεί πυροβολισμούς στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα.

Να σημειωθεί ότι πέρσι τον Απρίλιο ο Neil Lennon είχε γίνει αποδέκτης βόμβας η οποία όμως δεν εξεράγη.

Δείτε την επίμαχη φώτο:

«Γερμανικό συμφέρον η διάσωση της Ελλάδας», λέει ο πρόεδρος της Κ.Ο. CDU/CSU

«Πράξη αλληλεγγύης, αλλά υπέρ των γερμανικών συμφερόντων, αποτελεί η διάσωση της Ελλάδας», τονίζει ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) Φόλκερ Κάουντερ, σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Die Welt».

Κατάλογος μαρτύρων για το έλλειμμα του 2009... νυν και πρώην υπουργοί θα κληθούν στην παρωδία

O Χρήστος Πρωτόπαππας θα είναι πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει την υπόθεση του ελλείμματος του 2009, όπως αποφάσισαν τα μέλη της κατά τη σημερινή πρώτη συνεδρίασή της.

Google: Νέες ρυθμίσεις ασφαλείας από 1η Μαρτίου

Τα σχέδια της Google να συγκεντρώσει 60 διαφορετικές πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων σε μία και μοναδική έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις οργανώσεων προστασίας των δεδομένων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Σαμαράς: Τι συζήτησε με Juncker και τι δήλωσε; Σε λίγο συναντά τη Merkel

Την ανάγκη λήψης μέτρων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας επισήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Aντ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο του Eurogroup, J.C. Juncker στις Βρυξέλλες.

Παπαγαλάκια υπομονή-Επίσημο: Δεν υπάρχει (για την ώρα) ενεργοποίηση CDS...

Οι ηλίθιοι ας κάνουν λίγο ακόμα υπομονή-ISDA: Δεν ενεργοποιεί ακόμα τα CDS - Δεν συνιστά πιστωτικό γεγονός το ελληνικό PSI- Διαφορετική περίπτωση τα CACs

[Τα κοράκια και οι ηλίθιοι που θα μας πρήξουν το πέος πρέπει να περιμένουν μερικές μέρες ακόμα...]

Δεν φαίνεται να συνιστά πιστωτικό γεγονός το σχέδιο αναδιάταξης του ελληνικού χρέους (PSI+) σύμφωνα με διαρροές από τη Διεθνή Ένωση Swaps και Παραγώγων (ISDA) που συνεδριάζει σήμερα, με στόχο να αποφανθεί αν η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους αποτελεί credit event.

Προσοχή κυκλοφορούν πολλοί τρόμπες γαμίκουλες: 10% των γυναικών δέχονται σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας τους

Μια στις δέκα Ελληνίδες δέχονται ανεπιθύμητες σεξουαλικές προσεγγίσεις έως και βιασμό (5%) από προϊσταμένους η συναδέλφους, ενώ το 85% των εργαζομένων γυναικών στον ιδιωτικό τομέα που υφίστανται σεξουαλική παρενόχληση απολύονται ή παραιτούνται και στο δημόσιο τομέα μετατίθενται σε άλλο τμήμα, τη στιγμή που ο θύτης δεν υφίσταται καμιά επίπτωση.

Έλυσε τα οικονομικά, θα λύσει και τα εθνικά θέματα: Συνάντηση Παπαδήμου - Γκρούεφσκι στις Βρυξέλλες

Συνάντηση με τον ομόλογό του της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι αναμένεται να έχει στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής, ο Λουκάς Παπαδήμος. Ο πρωθυπουργός θα έχει επίσης συνάντηση με τον αρμόδιο για θέματα Τουρισμού Επίτροπο της Ε.Ε., Αντόνιο Ταγιάνι.

Βίντεο: Ο Ολυμπιακός καταγγέλει τον ΠΑΟ για τις ύβρις του Θ.Γιαννακόπουλου... ενώ ο Σάββας ή ο Τόρο! Κύριοι! Μιλάνε μόνο για Διαφορικό λογισμό, Τοπολογία, Θεωρία μέτρου και Μιγαδική ανάλυση

Την παρέμβαση των αρμόδιων αρχών για την τιμωρία του Θανάση Γιαννακόπουλου, κατ' αναλογία με την "καμπάνα" που έπεσε στον Τοροσίδη για τα μπινελίκια που πέταξε στην Ξάνθη, ζήτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή τις ύβρεις που εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της συζήτησης των μέτρων ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στους «αιώνιους».

Φώτο της βόμβας στο Μετρό στο Αιγάλεω-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία

Δίνονται στη δημοσιότητα πέντε (5) φωτογραφίες από τον αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, που βρέθηκε το Σάββατο (25-2-2012) το απόγευμα στον τερματικό σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω.

Μας γκαστρώσατε με τον Μανωλά! Άντε να φύγει να μείνει ένα τσεκούρι λιγότερο

Πέρασε από εξετάσεις και περιμένει. Ο λόγος για τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος βρίσκεται στην Ουκρανία, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Ντνιέπρ και πλέον αναμένει την συγκατάθεση της ΑΕΚ για να υπογράψει.

Γιούχαραν και έβρισαν άγρια τον Νταλάρα σε συναυλία στη Νίκαια

Συναυλίες αλληλεγγύης στις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά ετοίμαζε καιρό τώρα ο Γιώργος Νταλάρας. Και η αρχή έγινε σήμερα στη Νίκαια και στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα στις 7.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.  Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της παραγωγής: «αυτή η πρωτοβουλία είναι μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμμετοχής που μας θυμίζει ότι η μουσική πάντα μπορεί να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας.

Δεν ενδιαφέρονται για τις ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ οι γερμανικές E.ON και RWE... για να ηρεμήσουν οι Ελληναράδες

[Άλλη μια απόδειξη για το πόσο παπαριές είναι αυτά που λέγονται ότι οι Γερμανοί θα αγοράσουν θα κάνουν θα δείξουν... Με την εμπλοκή τους στο αεροδρόμιο και στον ΟΤΕ, απ' όπου προσπαθούν να απεμπλακούν, κατάλαβαν ότι δεν μπορεί να γίνει δουλειά στην Ελλάδα όταν υπάρχει νοοτροπία ΠΑΜΕ από τους εργάτες μέχρι τον Πρωθυπουργό... για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να πάρουν το σπίτι του Καψαμπέλη όπως είχε γράψει σε πρωτοσέλιδο της φυλλάδας της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ]

Οι γερμανικές E.ON και RWE ανακοίνωσαν πως δεν ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση των ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ.

Βίντεο: Επεισόδια στην Ιταλία μετά από διαμαρτυρία για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες στη Ιταλία κατά τη διαδήλωση οικολογικών ομάδων εναντίον της κατασκευής γραμμής για τραίνο υψηλής ταχύτητας μεταξύ Λυών και Ρώμης. Τα επεισόδια σημειώθηκαν στο Τορίνο. Δείτε την Αστυνομία να σπάει τη τζαμαρία μαγαζιού και να μπαίνει μέσα προκειμένου να συλλάβει διαδηλωτές που είχαν βρει εκεί καταφύγιο:

Η Ιστορία της Ελληνικής Δημοκρατίας και η παραίτηση του υπο παραίτηση… υπουργού… Γερουλάνου*!

Στη χώρα που ο υπουργός πολιτισμού παραιτείται αλλά τελικά ξε παραιτείται διότι ο διορισμένος πρωθυπουργός της δεν την έκανε αποδεκτή… το φιλότιμο χάθηκε!!

Βλέπεις ίσως τελικά δεν είναι και τόσο σημαντικό πράγμα να σου κλέβουν -για πλάκα- τον Νο2 αρχαιολογικό χώρο της χώρας σου (Νο1 είναι το μουσείο της ακρόπολης)…

Η εκδήλωση Ψωμιάδη στη Θεσσαλονίκη


Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη παρθενική εμφάνιση του Συνδέσμου Εθνικής Αφύπνισης ΠΑΤΡΙΔΑ του Παναγιώτη Ψωμιάδη στη Θεσσαλονίκη. Φυσικά το Δεξί Εξτρέμ δεν μπορούσε να απουσιάζει από την σημαντική αυτή εκδήλωση. Η κεντρική αίθουσα του Βελλίδειου γέμισε με κόσμο. Αν και όπως μάθαμε από στελέχη του, περίμενε περισσότερο κόσμο για να ανοίξουν και οι βοηθητικές αίθουσες, πράγμα όμως που δεν έγινε. Ήταν εκεί αρκετοί πολιτευτές της ΝΔ

E. Ράπτη: Απαντά στις φήμες που ακούγονται για την προσωπική της ζωή!

Μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη η Έλενα Ράπτη μίλησε μεταξύ άλλων για τις φήμες και το πώς τις αντιμετωπίζει στο περιοδικό "EΓΩ!".


Η γνωστή βουλευτής αναφέρθηκε στις φήμες που ακούγονται γύρω από το όνομά της και πώς τις αντιπετωπίζει:

Δεν θέλουν τα έσοδα

Το αυτοκαταστροφικό σύνδρομο, από το οποίο πάσχει το υπουργείο Οικονομικών, πέρα από τη στιγμιαία ιλαρότητα, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και θα κοστίσει ακριβά στους φορολογούμενους, όπως άλλωστε έχει συμβεί πολλάκις μέχρι τώρα.

Αβραμόπουλος: Ο επόμενος άνθρωπος των αμερικάνων στην Ελλάδα;

Η επίσημη πρόσκληση του Αμερικανού υπουργού Άμυνας Λ.Πανέτα στον Δ.Αβραμόπουλο,προκάλεσε αίσθηση και πολύ συζήτηση από χθες βράδυ που γνωστοποιήθηκε.

Ποια είναι τα σενάρια που πυροδότησε η επίσημη πρόσκληση για επίσκεψη του ΥΕΘΑ στις ΗΠΑ από τις 2 έως τις 4 Απριλίου:

Ο ευπατρίδης Παπαδήμος

Ε, ναι λοιπόν, ο Λουκάς Παπαδήμος είναι μεγάλος πατριώτης και βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας, δίνοντας σε όλους εμάς το καλό παράδειγμα, για να μπορέσουμε να βγούμε από την κρίση.  Πως;

Οι παρατάσεις οδηγούν εκτός στόχου τα έσοδα στο α' εξάμηνο

Εκτός στόχου οδηγούν έως τον Ιούνιο τα έσοδα του δημοσίου οι παρατάσεις των φορολογικών δηλώσεων, ενώ σφίγγουν τη "θηλιά" στο λαιμό των φορολογουμένων, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν τον πρόσθετο φόρο εισοδήματος και την ειδική εισφορά αλληλεγγύης εφάπαξ ή το πολύ σε δυο δόσεις.

«Οχι» των Γερμανών εφοριακών για κάθοδο στην Ελλάδα... γλιτώσαμε την εισβολή και συνεχίζουμε στην "ουρά"

«Nein», για κάθοδο στην Ελλάδα των 160 Γερμανών εφοριακών, λέει το συνδικαλιστικό τους όργανο και χαράς ευαγγέλια για το σύστημα: "πήγαινε στο γραφείο 3 για υπογραφή, μετά στο Ταμείο για παράβολο, μετά στο Διευθυντή για υπογραφή μετά στο ταμείο να πληρώσεις και τέλος στο γραφείο 7 να πάρεις τη βεβαίωση".

Συγκεκριμένα, το συνδικάτο των Γερμανών εφοριακών (DSTG) επικαλείται τέσσερις λόγους, για τους οποίους δεν συμφωνεί με την αποστολή στην Ελλάδα συναδέλφων τους για να παράσχουν τεχνογνωσία:

Κίνηση και από τους 16 διαγραφέντες της ΝΔ

[από μας να λείπουν οι ΜαρκοπουλοΒλαχοΖώηδες κι ας πάνε όπου θέλουν...]

Να διαμορφώσουν ένα κοινό πλαίσιο αρχών και να εμφανιστούν ως συγκροτημένη ομάδα στη Βουλή κινούνται οι 16 διαγραφέντες βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι επέμειναν στην αντιμνημονιακή στάση τους κατά την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων αγνοώντας και τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Το χαρτί των Βρυξελλών παίζει ο Σαμαράς

Στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του ΕΛΚ βρίσκεται ο Αντώνης Σαμαράς, έχοντας ήδη προγραμματίσει σειρά κατ΄ιδίαν επαφών σε μια προσπάθεια να σφυγμομετρήσει τις διαθέσεις των ξένων συνομιλητών του.

ΗΛΕΙΑ: ΥΠΕΚΥΨΕ Η 40ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Τη μάχη με τη ζωή έχασε η 40χρονη που το πρωί της Τρίτης αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες της. Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε υποστεί η άτυχη γυναίκα, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πατρών. Από τις Αστυνομικές Αρχές διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Κρήτη: Παραδειγματική τιμωρία στον βιαστή 2 ανήλικων παιδιών!

Ποινή κάθειρξης 36 ετών κατά συγχώνευση, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε νεαρό Ηρακλειώτη, που κάθισε στο εδώλιο για την αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών. Πρόκειται για ποινή, που επιδιώκει μεταξύ άλλων να στείλει μήνυμα παραδειγματισμού προς όλους εκείνους, οι οποίοι με τις πράξεις τους "τραυματίζουν" σωματικά και ψυχικά μικρά παιδιά, εκμεταλλευόμενοι διάφορες καταστάσεις.

Μ. Κεφαλογιάννης: Μόνο σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και επιτροπείας ψηφίζω όχι και στους εφαρμοστικούς δεν βλέπω τέτοιους κινδύνους

«Η ΝΔ ήταν, είναι και παραμένει το σπίτι μου. Η μέχρι τώρα στάση μου εκτιμώ ότι λειτούργησε πιεστικά για να γίνουν εκλογές και αυτό ενισχύει και το κόμμα μου και τη χώρα. Είχα ψηφίσει με την ΝΔ το 60% των εφαρμοστικών νόμων που έφερε η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Τώρα ο Πατούλης μας λέει πως υπάρχουν και καλά γενόσημα...

Δεν είμαστε κατά των γενόσημων, είμαστε όμως υπέρ των αποτελεσματικών γενόσημων, δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.

Πρόσθεσε ότι στο εξής οι γιατροί...

Ληστές δολοφόνησαν περιπτερά

Νεκρός εντοπίστηκε από την αστυνομία περίπου στις 05.00 το πρωί ένας άνδρας 45 ετών μέσα σε περίπτερο στη λεωφόρο Αθηνών 368 στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε δεχτεί πυροβολισμό στο κεφάλι από αγνώστους, που επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Επιστρέφει ο Σαμαράς και ξεκαθαρίζει το θέμα με τους διαγραφέντες

«Ο Πρόεδρος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο γι’ αυτό το θέμα» απαντούν κατηγορηματικά συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά στις δεκάδες ερωτήσεις που δέχονται καθημερινά για την επιστροφή των διαγραφέντων.

Τελειώνει και το παραμύθι των CDS-3,2 δις είναι το ποσό που θα πληρωθεί αν και εφόσον-Φούμαρα αποδείχθηκαν τα περί εκατοντάδων δις κ.λπ ελληνικές αρλούμπες

Στόματα κλειστά και αποφάσεις θα επηρεάσουν όχι μόνο τη χώρα μας αλλά ολόκληρο τον κόσμο. Είναι η συνάντηση μια ομάδας εκπροσώπων μόλις 15 μεγάλων τραπεζών, επενδυτικών ταμείων και κερδοσκοπικών ταμείων που θα πάρει την πιο κρίσιμη απόφαση για το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων. Η ομάδα συναντάται για να αποφανθεί εάν η αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας συνεπάγεται και την αποζημίωση όσων διακρατούν ασφάλιστρα κινδύνου, τα γνωστά ως Credit Default Swaps ή CDS.

Έδωσε εξηγήσεις ο Πετσάλνικος! – Άμεση η απάντηση στον πρόεδρο της Μπούντεσταγκ

Λίγες ώρες μετά την επιστολή του προέδρου της γερμανικής Βουλής, με την οποία ζητούσε εξηγήσεις για τους Έλληνες βουλευτές που βγάζουν λεφτά έξω από τη χώρα, ο Φ. Πετσάλνικος απάντησε. «Δεν υπάρχουν Έλληνες βουλευτές, όπως προκύπτει από τον σχετικό έλεγχο που έγινε μέχρι τώρα, οι οποίοι να έχουν βγάλει μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό», τονίζει στην απαντητική του επιστολή προς τον Νόρμπερτ Λάμερτ, ο πρόεδρος της ελληνικής Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος.

Liberation:"Ο Έλληνας αν και χτυπημένος μέχρι θανάτου,πάντα σηκώνεται"!

Όχι, αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, αν και δραματικό, δεν είναι μια καταστροφή. Είναι επίσης μια ευκαιρία. Γιατί η δύναμη του χρήματος έχει, για πρώτη φορά, υπερβεί με ένταση το ρυθμό της μέχρι τότε σταδιακής, σχολαστικής και προσεκτικά οργανωμένης καταστροφής του δημόσιου συμφέροντος και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Και σε μια χώρα τόσο διάσημη για τη φιλοσοφία της ζωής, στον αντίποδα του αγγλοσαξονικού μοντέλου, και διάσημη για την ακούραστη αντίσταση που έχει φέρει στις πολλαπλές μορφές καταπίεσης που προσπάθησαν να τη χαλιναγωγήσουν.

ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ

Του Στράτου Γ. Σιμόπουλου*
(Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Free Sunday» στις 25-02-2012)

Με την ύφεση στο απόγειο και τα αποτελέσματα των πολιτικών του Μνημονίου να αποτυπώνονται πλήρως στους δείκτες της ανεργίας και στον «στραγγαλισμό» της επιχειρηματικότητας, η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας έχει συνειδητοποιήσει πλέον, πως η χώρα μας χρειάζεται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, με τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων πολιτικών .

Ψηφίστηκε ο εφαρμοστικός για γενόσημα, επικ. Ταμεία-Πως ψήφισαν οι διαγραφέντες βουλευτές

Με τις ψήφους πολλών από εκείνους τους βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που είχαν πει “όχι” στο νέο Μνημόνιο “πέρασε” ο εφαρμοστικός νόμος των υπουργείων Υγείας και Εργασίας που εκτός των άλλων αυξάνει την κυκλοφορία γενόσημων φάρμακα στην ελληνική αγορά, απελευθερώνει το ωράριο των φαρμακείων και θεσπίζει και την ενοποίηση των επικουρικών ταμείων.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑΝ: 283

Πρώτη προτεραιότητα η κοινωνία

του Βασίλειου Μπαλάφα

Σε άρθρο μου τον Ιούνιο του 2008 (!), σχετικά με την ανάγκη να τεθούν σε πρώτη προτεραιότητα οι επί του πρακτέου παροχές προς τους πολίτες, σημείωνα τα εξής :

Δυναμική παρέμβαση Τόμσεν υπέρ της Ελλάδας

Με την Ελλάδα σε πρώτο πλάνο ολοκληρώθηκε ακόμα μία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΔΝΤ με αντικείμενο το τελικό ποσό συμμετοχής του στο νέο πακέτο στήριξης της χώρας μας.

Η κ. Λαγκάρντ έκρινε απαραίτητα τη σύγκλισή του προκειμένου να διερευνήσει τις διαθέσεις των χωρών μελών του Δ.Σ. ενόψει και της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες.

Συγκίνησαν οι φιλέλληνες Ιταλοί δήμαρχοι

Τη μεγάλη τους αγάπη για την Ελλάδα έδειξαν ακόμη μια φορά οι δύο φιλέλληνες δήμαρχοι της Ιταλίας, που προσέφεραν το μισθό τους στη χώρα μας. Οι δύο δήμαρχοι , Μάρκο Γκάλντι και Τζιοβάνι Μοσκατιέλο, εξήραν τη συμβολή της χώρας μας στην Ευρώπη και τον παγκόσμιο πολιτισμό, απήγγειλαν στίχους του Κ.Π. Καβάφη, ενώ αναφέρθηκαν στο Λεωνίδα και τους Σπαρτιάτες.

Πόσο μας κοστίζει η τουρκική απειλή;

Την οικονομική διάσταση των τουρκικών απειλών στο Αιγαίο, ανέδειξε σήμερα ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, ως αντιπρόεδρος της Μικτής Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας.

Και ο Σ. Τζουμάκας υποψήφιος Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ «απέναντι στον έλεγχο προσώπων από χορηγούς και διαπλοκές» επισημοποίησε ο Τζουμάκας με δήλωσή του... στον Real.gr του Χατζηνικολάου που έχει μόνο καμιά 10αριά χορηγούς.

Βίντεο: Αγγλία-Ολλανδία 2-3 με ωραία γκολ του Ρόμπεν

Δείτε τα γκολ του αγώνα: