02 Μαρτίου 2012

Κορόμηλο το δάκρυ για τη μη ενεργοποποίηση των CDS... για να καταλάβουμε δηλ. ποιος κοιτάει το κοινό συμφέρον και ποιος κοιτάει την πάρτη του*

Δεν κοιτάζει το κοινό συμφέρον αυτός που είναι υπερ του να μην πληρωθούν τα CDS έστω και με πουστι@ της ISDA σε συννενόηση με την Γερμανία... μήπως και επιτέλους πάρουν τον πούλο οι κερδοσκόποι και καταλάβουν ότι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν;....

Προς πώληση ακίνητο του Δημοσίου στην Κασσιόπη της Κέρκυρας

Η έναρξη μιας νέας διαδικασίας αξιοποίησης κρατικής περιουσίας ετοιμάζεται την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να προχωρήσει στη διαγωνιστική διαδικασία για το ακίνητο στην Κασσιόπη της Κέρκυρας.

Εντοπίστηκε οξυγόνο σε παγωμένο δορυφόρο του Κρόνου

Ένα σκάφος της NASA, στο πλαίσιο της αποστολής Cassini, εντόπισε οξυγόνο στην ατμόσφαιρα του παγωμένου δορυφόρου του Κρόνου, Διώνη. Η ανακάλυψη ενισχύει τη θεωρία σύμφωνα με την οποία, όλοι οι δορυφόροι γύρω από τον Κρόνο και τον Δία μπορεί να έχουν οξυγόνο.

Ελληνικές ταινίες στη Γερμανία

Η εντύπωση ότι η απαξίωση της δημοσιονομικής πολιτικής των ελληνικών κυβερνήσεων της τελευταίας εικοσαετίας έχει προκαλέσει και μια γενικότερη υποτίμηση κάθε ελληνικού έργου και λόγου είναι εντελώς λανθασμένη. Ειδικά στον χώρο της τέχνης και της κριτικής της τέχνης που εξ υπαρχής και εξ ορισμού δεν μπορούν να δουλέψουν με στερεότυπα και γενικεύσεις, που απεχθάνονται τις ετοιμοπαράδοτες κρίσεις και βεβαιότητες όπως ο διάβολος το λιβάνι. Ένα παράδειγμα σήμερα από τον κινηματογράφο.

Μετανιωμένος ο 52χρονος που κρατούσε ομήρους στην Κομοτηνή

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πρόκληση σωματικής βλάβης η οποία χαρακτηρίζεται επικίνδυνη και κατά συρροή, απόπειρα εκβίασης, αρπαγή, οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς, άσκησε το απόγευμα η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ροδόπης, εναντίον του 52χρονου που μπήκε χθες στο εργοστάσιο Helesi στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής...

Στο Ωνάσειο ο Κούβελος

Στο Ωνάσειο για εξετάσεις μετέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας Ισίδωρος Κούβελος, ... σύζυγος της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη, έπειτα από συμπτώματα δύσπνοιας.

Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ (βίντεο)

Για να μη ξεχνιόμαστε συναγωνιστές.Μπείτε και δείτε εκατοντάδες βιντεάκια που αφορούν μια εποχή τόσο μακρινή. Βέβαια όλα τα γκρούπ και οι ιστοσελίδες που έχουν θέμα τη γενιά των 700 ευρω είτε έχουν κλείσει ή έχουν απενεργοποιηθεί... τυχαίο;

Δείτε το βιντεάκι:

Άλλα ήθη και έθιμα

Το σπίτι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Βούλφ ψάχνουν αυτή την ώρα 5 αστυνομικοί της ασφάλειας και ένας εισαγγελέας, μετά από εντολή της εισαγγελίας, προκειμένου να βρούν ενοχοποιητικά στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν την κατηγορία...

Κι όμως! Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να μας μοιάσουν για να ακμάσουν, αν και παραδέχονται ότι ποτέ δεν πρόκειται να φτάσουν το επίπεδό μας!

Κι όμως υπάρχει μια χώρα που ζητά να πάρει ό,τι κι εμείς από την Τρόικα! Μια χώρα που φέρεται να … «ζηλεύει» τις συμφωνίες που πέτυχε η Ελλάδα και εκτιμά πως έτσι μπορεί να σωθεί.

Η είδηση έχει να κάνει με την έκκληση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους ιδιώτες πιστωτές της για να επιτευχθεί μια … «ελληνικού τύπου» διάσωση της οικονομίας της χώρας της που έκανε η πρωθυπουργός της...

Ισ. Κούβελος: Αποδείχθηκε ότι και το «Πόθεν» υπάρχει και το «Έσχες»

«Αποδείχθηκε με αδιάσειστα στοιχεία μετά το προσύμφωνο αγοράς του πλοίου που κατέθεσα στην επιτροπή της Βουλής, ότι συμφωνία ναυπήγησης πλοίου υπάρχει και διαψεύστηκαν όλοι όσοι ισχυρίστηκαν ότι επιχειρήθηκε εξαγωγή χρημάτων λόγω κρίσης.

Αποδείχθηκε επίσης ότι ήταν πλήρως δηλωμένη τόσο η προέλευση αυτών των χρημάτων (από μετοχές στις ΗΠΑ) όσο και οι πράξεις ρευστοποίησής τους.

Δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες ο τραπεζικός λογαριασμός που μπήκε το 1 εκ δολ, το οποίο δεν ήρθε κάν στην Ελλάδα

Δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες του κ. Ισίδωρου Κούβελου ο τραπεζικός λογαριασμός που κατέληξε το 1 εκατ. δολάρια, λένε οι ορκωτοί ελεγκτές, ενώ επιβεβαιώνουν ότι το 1 εκ δεν πέρασε ποτέ από την Ελλάδα όπως πάνω στην τσαντίλα της ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Αναλυτικά, οι ορκωτοί ελεγκτές, που με εντολή της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής έλεγξαν τα πόθεν έσχες της κας Ντόρας Μπακογιάννη και του κ. Κούβελου κατέληξαν στην διαπίστωση ότι...

Λογιστής ο αρχηγός των Ελλήνων Anonymous

Πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, λογιστής στο επάγγελμα, είναι ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας των Anonymous, ο οποίος συνελήφθη στο Ναύπλιο από άντρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πρόκειται για έναν .... 28χρονο άνδρα, ο οποίος εργάζεται σε γνωστή εταιρία της πόλης.

Γειωμένο τον έχουν τον Χρυσοχοΐδη: «Δεν ασχολούμαστε με ψύλλου πήδημα»

Απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον ΠΑΣΟΚο  υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη χρησιμοποίησαν εκπρόσωποι της γερμανικής κυβέρνησης, σε ένα νέο επεισόδιο της κόντρας του Χρυσοχοϊδη με τον Φίλιπ Ρέσλερ.

«Η σιωπή μου προς απάντησή σας» και «δεν ασχολούμαστε με κάθε ψύλλου πήδημα» ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Γκέοργκ Στράιτερ σε απάντηση των όσων καταλόγισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον αντικαγκελάριο της Γερμανίας.

Μέρκελ για ανάπτυξη στην Ελλάδα


Μέρκελ για ανάπτυξη

Στην ανάγκη για ανάπτυξη στην Ελλάδα σε συγκεκριμένους τομείς αναφέρθηκε η Γερμανίδα καγκελάριος, μετά το πέρας της συνόδου κορυφής, τονίζοντας ότι έκανε συγκεκριμένες προτάσεις και στον Λουκά Παπαδήμο και στον Αντώνη Σαμαρά.


ΝΔ: Δικαίωση Σαμαρά και στην Ευρώπη!

Για πρώτη φορά, μετά από πάνω από δύο σκοτεινά χρόνια, για την Ελλάδα αρχίζει να αχνοφέγγει ένα φως αισιοδοξίας, ενώ και η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό σταδιακά αποκαθίσταται. Η Νέα Δημοκρατία αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη από αυτές τις εξελίξεις, διότι αποδεικνύουν την απόλυτη ορθότητα των επιλογών της και του πολιτικού της λόγου.

Βίντεο: Λίβυοι "ισλαμιστές επαναστάτες", κρατούν φυλακισμένους μαύρους μισθοφόρους του Καντάφι σε κλουβί ζωολογικού κήπου!!

«Φάτε τη σημαία» (τους έχουν βάλει στο στόμα ένα πράσινο πανί καθώς το πράσινο ήταν το χρώμα και του συντρόφου του ΠΑΣΟΚ Καντάφι) και «Αλάου ακμπάρ» φωνάζουν οι Λίβυοι ισλαμιστές επαναστάτες στους φυλακισμένους μαύρους εργάτες ή μισθοφόρους όπως λένε οι ίδιοι του καθεστώτος Καντάφι. Δείτε το βίντεο:

Τι θα έλεγε η πασίγνωστη πλέον Ελληνίδα ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ

[Από συνέντευξη, στο ΕΓΩ, της γνωστής τρανσέξουαλ ηθοποιού, Μ. Ορφανού, που υποδύεται τη Λίζα Βασιλιά στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega “Βασιλιάδες”


Για την κρίση που βιώνουμε ποιος ευθύνεται;
Πολιτικοποιημένη δεν είμαι, αλλά φταίνε οι πολιτικοί. Έτσι που τα κάνανε, ας δούμε πως θα τα ξεμπλέξουν. Βέβαια, φταίει κι ο κόσμος, που τους ψήφιζε.

Αν συναντούσατε την Άνγκελα Μέρκελ, τι θα της λέγατε;

Βίντεο-Στο μυαλό του Σίλα: Γενόσημο Προέδρου

Δείτε το:

Alpha Bank: Πρώτη στον κόσμο η ελληνική ναυτιλία, παρά την κρίση

Παρά τη μείωση του αριθμού των πλοίων, ο υπό ελληνική διαχείριση στόλος εξακολουθεί να κατέχει την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, τόσο σε αριθμό πλοίων (20% του παγκόσμιου στόλου) όσο και σε μεταφορική ικανότητα, όπως τονίζεται στο τελευταίο οικονομικό δελτίο της Alpha Bank.

Οι … μισάνθρωποι Ολλανδοί

Ουδέποτε έκρυψα πως ΔΕΝ συμπαθώ ιδιαιτέρως τους Γερμανούς ως λαό. Κυρίως γιατί δεν  μου «βγάζουν» ως χαρακτήρες, τουλάχιστον  οι περισσότεροι απ’ όσους έχω  γνωρίσει, στοιχεία που να ταιριάζουν με τη δικιά μου βιοθεωρία. Δικαίωμά μου νομίζω και σεβαστή κάθε διαφορετική άποψη. Εξάλλου εδώ μιλάμε για τις προσωπικές μου απόψεις …

Στις 3:00 Χαλάει του Μανωλά... γιατί στο επόμενο λεπτό μπορεί να ξαναφτιάξει

Χαλάει του Μανωλά στην Ντνίπρο! Οι Ουκρανοί δεν πρόλαβαν τις προθεσμίες για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή ενώ δεν μπόρεσαν να βρουν τις εγγυήσεις που χρειαζόταν η ΑΕΚ για να γίνει το deal.

Στη Βουλή οι δικογραφίες κατά Παπακωνσταντίνου και Παπουτσή

Τις δύο δικογραφίες που σχηματίστηκαν από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών, σε βάρος του τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, μεταβίβασε σήμερα, Παρασκευή, το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή.

Σύλληψη κι άλλου παππού εκατομμυριοφειλέτη του δημοσίου

Συνελήφθη, σήμερα  το πρωί, στο Φαρραί Αχαΐας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 64χρονος , για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο.

O γερμανικός Τύπος για Ελλάδα και συνάντηση Μέρκελ - Σαμαρά

Εκτενές δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά στο περιθώριο της συνεδρίασης του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες φιλοξενεί σήμερα η γερμανική έκδοση των Financial Times.

«Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαβεβαίωσε την Aγκελα Μέρκελ σε συνάντησή τους στο περιθώριο της συνεδρίασης Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ότι θα τηρήσει μετά τις εκλογές του Απριλίου όλες τις δεσμεύσεις για περικοπές και διαρθρωτικές αλλαγές», γράφει η οικονομική εφημερίδα. «Ως τρίτο στοιχείο χρειαζόμαστε ωστόσο μια ενίσχυση της ανάπτυξης»...

Βίντεο: Να και μια αιρετική άποψη για τις ελληνογερμανικές σχέσεις

Από τον γίγαντα Τραϊανό και το ΕΑΜ Β:

Μόνο 19,9% η ανεργία το Νοέμβριο από 14,1% πέρσι και 8-9% επί άχρηστου Καραμανλή

Στην απόγνωση σπρώχνει η ανεργία εκατομμύρια νέους στην Ευρώπη. Αποκαλυπτικά για τις ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας της ΕΕ λόγω της εντεινόμενης κρίσης χρέους είναι τα τελευταία στοιχεία της Eurostat, βάσει των οποίων το ποσοστό των ανέργων εκτινάχθηκε τον Ιανουάριο σε επίπεδο-ρεκόρ ενώ η Ελλάδα εμφάνισε τη δεύτερη χειρότερη επίδοση.

Χριστοφιλοπούλου: Απόλυτα ομαλά και χωρίς πρόβλημα οι πανελλαδικές... καλού -κακού πάρτε και καμία κόλλα αναφοράς μαζί σας γιατί μπορεί να μην έχουν

Χωρίς κανένα πρόβλημα θα διεξαχθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις διαβεβαιώνει η υφυπουργός Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Έφη Χριστοφιλοπούλου, διαψεύδοντας κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι πανελλαδικές είναι «στον αέρα», καθώς έχει κηρυχτεί άγονος ο διαγωνισμός προμήθειας χαρτιού για τα τετράδια των πανελλαδικών εξετάσεων, που προκήρυξε το υπουργείου Παιδείας.

Γνωστή ηθοποιός έγινε γραμματέας σε κλινική!

Γνωστή ηθοποιός αναγκάστηκε να παρατήσει την μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική και να εργαστεί ως γραμματέας.
«Ναυάγησε η μια δουλειά μετά την άλλη και μου έτυχε αυτή η πρόταση. Είπα "ναι" αμέσως. Άμα έχεις ανάγκη να δουλέψεις δε λες όχι. Θα το παλέψω για να μείνω...» εξομολογήθηκε η...

Ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας Greek Hacking Scene (G.H.S.)

Από τις ψηφιακές και φυσικές έρευνες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την αντιμετώπιση των οργανωμένων ψηφιακών «επιθέσεων» σε διάφορες ηλεκτρονικές ιστοσελίδες, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας, με την ονομασία Greek Hacking Scene (G.H.S), που ενέχονται σε μεγάλο αριθμό διαδικτυακών «εισβολών».

Στα 490 εκατ. ευρώ το έλλειμμα προϋπολογισμού τον Ιανουάριο

Στα 490 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού τον Ιανουάριο, ενώ το πρωτογενές έλλειμμα κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε στα 33 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού που δημοσιοποίησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών.

Προβληματισμοί ενός αναρχικού: "Σύντροφοι έχουμε μπλέξει με καργιόλες"

«Δεν ξέρουν τι θέλουν, είναι ανισσόροπες μας μπερδεύουν συναισθηματικά εγώ πιστευώ οτί είναι κίνδυνος για τον χώρο. Όχι όλες βέβαια. Μόνο αύτες με τις όποιες έχουμε μπλέξει. Ειδικά αμά είναι όμορφη η άλλη και το καταλάβει πάει τελείωσε, μπορεί να παίζει με πολλούς. Αυτό δημιουργεί εντάσεις μεταξύ των υποψηφίων μνηστήρων και γίνεται το σώσε.

Μόνιμη παρουσία θα έχει η τρόικα στην Αθήνα, λέει ο επικεφαλής του Eurogroup Working Group

Μόνιμη παρουσία «για πολλά χρόνια» θα έχει η τρόικα στην Αθήνα, όπως δηλώνει ο επικεφαλής του Eurogroup Working Group, Τόμας Βάιζερ, εκτιμώντας παράλληλα ότι η ελληνική οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει από το 2013.

Economist: Ρευστό το προεκλογικό σκηνικό στην Ελλάδα

Στο προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα μας, εν μέσω σφοδρής κρίσης, κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα του Economist, το οποίο περιγράφει με τα πιο μελανά χρώματα την εικόνα που διαμορφώνεται στη χώρα όσον αφορά στη σχέση του ελληνικού λαού και των πολιτικών, καθώς και στο ρευστό σκηνικό εν όψει εκλογών.

Χωρίς τις υπογραφές Βρετανίας και Τσεχίας το νέο σύμφωνο δημοσιονομικής πειθαρχίας

Είκοσι πέντε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπέγραψαν το νέο σύμφωνο δημοσιονομικής πειθαρχίας, για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ευρώπη. Η Βρετανία και η Τσεχική Δημοκρατία αρνήθηκαν να το υπογράψουν.

ΝΔ: Φιέστες Παπουτσή ενώ η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο

Επίθεση στο Χρήστο Παπουτσή εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του περιπτερά στην Λ. Αθηνών, τονίζοντας ότι «την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο και η χώρα έχει μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι για τους παράνομους μετανάστες, ο απερχόμενος υπουργός διοργανώνει φιέστες για τον απολογισμό της θητείας του».

ΥΠΟΙΚ: Νόμιμη η κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές

Είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο ύψους 6.754 ευρώ και από την εφορία δεσμεύτηκε τραπεζικός λογαριασμός του με υπόλοιπο 20,20 ευρώ. Τα παραπάνω επιβεβαιώνονται, σε έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή όταν η υπόθεση συγκεκριμένου οφειλέτη έγινε αντικείμενο κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Θέμα χρόνου οι έρευνες για αέριο/πετρέλαιο στην Ελλάδα-Ποιες εταιρίες ενδιαφέρονται;

[Αυτά σε απάντηση όσων λένε αστεία ότι οι γερμανοί που δεν διαθέτουν την τεχνογνωσία θα εκμεταλλευτούνε τον ορυκτό πλούτο της χώρας...]

Τέσσερις μεγάλες εταιρείες, δυο από τη Νορβηργία, μια απ' τη Γαλλία και μια από τις ΗΠΑ έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρουν για τη διεξαγωγή των ερευνών στο Ιόνιο και Νότια της Κρήτης για την ανεύρεση περιοχών με κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Ωραίος ο Βελόπουλος! Το πρωί μαθήτρια που βρίζει τη Μέρκελ και το βράδι πόρν@ που κάνει μπιζνες με τη Γερμανία!!!

[Το ότι έβγαλε έξω τα λεφτά του ο καραγκιόζης φίλος του Καραμπέρη (φώτο) εγώ δεν το θεωρώ κοροϊδία (αν και φαίνεται να υπάρχει θέμα καθώς δήλωνε καταθέσεις 230.000 και έστειλε έξω 400.000...) όσο το ότι ο καραγκιόζης βρίζει όλη μέρα την πολιτική των Γερμανών και από την άλλη έχει στήσει επιχείρηση στη Γερμανία την οποία τροφοδοτεί με λεφτά από την Ελλάδα!!!... Και όλο αυτό δεν το βρίσκει καθόλου παράξενο...

Γενόσημο, ο εχθρός του γένους

του Ανδρέα Πετρουλάκη

Όταν εκπρόσωποι πολιτικών και συνδικαλιστικών σχηματισμών λένε “το Κεφάλαιο πίνει το αίμα του λαού”, “ο λαός οδηγείται στον αφανισμό”, ”καταδικάζετε τους συνταξιούχους σε θάνατο”, όλοι αντιλαμβάνονται την συγγνωστή υπερβολή του δημόσιου λόγου και κανείς δεν σπεύδει να συντάξει διαθήκη. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ένταση των εκφράσεων φτάνει στη στρατόσφαιρα όπου οι λέξεις χάνουν την βαρύτητά τους. Τα πράγματα διαφέρουν όμως όταν πρόκειται για επιστημονικούς συλλόγους.

Guardian: Γκρεμίζουν την ελληνική συνοικία της Κωνσταντινούπολης

Η Κωνσταντινούπολη βλέπει την ιστορία της να ισοπεδώνεται στο όνομα της Αναγέννησης, αναφέρει η Guardian. Το τελευταίο διάστημα, κοντά στην πολυσύχναστη πλατεία Ταξίμ, ο ήχος που κυριαρχεί είναι αυτός του κομπρεσέρ. Παρά τις ενστάσεις και τις προσφυγές κατοίκων, αρχιτεκτόνων και οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι αρχές κατεδαφίζουν τη γειτονιά Ταρλάμπασι.

Μηνύει την Google γιατί τον έδειξε να ουρεί δημόσια

'Ενας Γάλλος κατέθεσε χθες Πέμπτη αγωγή κατά της Google για μια φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε στο Ιντερνετ από την εφαρμογή Street View στην οποία εμφανίζεται να ουρεί στον κήπο του σπιτιού του, γεγονός που κατά την κρίση του τον γελοιοποίησε στους συντοπίτες του σε χωριό της βορειοδυτικής Γαλλίας.

Επίθεση λαθροϋλοτόμων σε δασικούς υπαλλήλους στο Αγρίνιο

Με τσεκούρι επιτέθηκαν λαθροϋλοτόμοι στο Αγρίνιο κατά δασικών υπαλλήλων, όταν οι τελευταίοι προσπάθησαν να τους ελέγξουν τα ξημερώματα της 23ης Φεβρουαρίου μετά από πληροφορίες για παράνομες υλοτομίες τις νυχτερινές ώρες.

Ιδρύει κόμμα και ο Καστανίδης... μπορεί να γίνει και Πρωθυπουργός καθώς στην Ελλάδα οι φελλοί επιπλέουν

Την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος προανήγγειλε ο Χάρης Καστανίδης. Όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός στο ρ/σ «ΒΗΜΑ 99,5», στο νέο κόμμα θα μετέχουν βουλευτές που έχουν διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ.

πΓΔΜ: Κύμα διαμαρτυρίας των Αλβανών στο Γκόστιβαρ

Η μεγάλη  διαδήλωση την Πέμπτη  στην πόλη Γκόστιβαρ, στην οποία συμμετείχαν περίπου δέκα χιλιάδες Αλβανοί και τα εκτεταμένα επεισόδια που ακολούθησαν, βρίσκονται στο επίκεντρο των αναφορών των Μέσα Ενημέρωσης της πΓΔΜ και προκαλούν προβληματισμό για την πορεία των διεθνοτικών σχέσεων στη χώρα.

Χρ. Πισσαρίδης: «Μεγάλο λάθος» θα ήταν η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή

«Αν η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ και πάει πίσω στη δραχμή, όπως υποστηρίζουν πολλοί, θα είναι μεγάλο λάθος», τόνισε σε ομιλία του την Πέμπτη στη Λευκωσία ο Κύπριος Νομπελίστας οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης, καθώς, όπως σημείωσε, «η Αθήνα θα παραδεχτεί μια ήττα σε έναν αγώνα που την ενώνει με την υπόλοιπη Ευρώπη».

Και κλάμα οι FT που δεν πληρώθηκαν τα CDS και όταν πληρωθούν να πληρωθούν λειψά

Σύμφωνα με τους Financial Times η αγορά εξακολουθεί να πιστεύει ότι θα πυροδοτηθεί πιστωτικό γεγονός την επόμενη εβδομάδα, όταν η Ελλάδα αναμένεται να ανακοινώσει ότι θα ενεργοποιήσει τις ρήτρες συλλογικής ευθύνης, επισημαίνει ωστόσο ότι ακόμα και αν πληρωθούν τα CDS θα πληρωθούν λειψά μιας και η αποζημίωση θα υπολογισθεί με βάση την τιμή των νέων ομολόγων που θα ανταλλαχθούν με το PSI τα οποία θα διαπραγματεύονται στο 50% της ονομαστικής τους αξίας αντί για το 24% που διαπραγματεύονται τα παλιά... οπότε όσοι επένδυσαν τον τελευταίο καιρό σε CDS (και τα αγόρασαν στο 30-40 ή 50% της αξίας τους) προκειμένου να αποκομίσουν μεγάλο κέρδος κινδυνεύουν να βρεθούν χαμένοι!

Διαβάστε όλο το άρθρο.

Η Μέρκελ δαγκώνει άμα ακούει CDS και κερδοσκόπους: Η Γερμανία εφραμόζει σχέδιο απαξίωσης των CDS με όχημα την Ελλάδα;

Η Γερμανία φαίνεται να βρίσκεται πίσω από ένα σχέδιο να απαξιωθούν τα CDS τα παράγωγα των ομολόγων. Παρ΄ ότι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί επισήμως η πληροφορία αυτή αλλά καλά ενημερωμένοι κύκλοι αναφέρουν ότι « η Γερμανία όταν συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει απευθείας τους επενδυτές στα CDS αποφάσισε να εκπονήσει ένα σχέδιο απαξίωσης. Το σχέδιο απαξίωσης εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

e-Επιλογές

Τα απίστευτα εγκαίνια ενός Εβραϊκού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!


Στις 16 Φεβρουαρίου εγκαινιάστηκε, με μια σχετικά διακριτική συμπεριφορά των ΜΜΕ, το Εβραϊκό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και για καλό λόγο!

Αυτό το Κοινοβούλιο βρίσκεται στις Βρυξέλλες στις ίδιες κτιριακές εγκαταστάσεις του σημερινού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (οι 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Αγνοούμενοι του 1974 οι 38 σκελετοί που βρέθηκαν στο Ντιαρμπακίρ;

Η Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους έθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο το ζήτημα των τριανταοχτώ σκελετών που βρέθηκαν στη φυλακή του Diyarbakir της Τουρκίας (είχαμε γράψει εδώ), ζητώντας συνδρομή από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προκειμένου να διευκρινιστεί αν ανήκουν σε Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους πολέμου από την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο.

Μπλόκο στη μη απόδοση ΦΠΑ με τη χρήση πλαστικού χρήματος και επιστροφή 1%

Ηλεκτρονική παγίδα στη μη απόδοση ΦΠΑ επιχειρεί να στήσει το οικονομικό επιτελείο. Σύμφωνα με πληροφορίες των «Νέων», προωθείται σχέδιο επιστροφής 1% των συναλλαγών σε όσους πληρώνουν με πλαστικό χρήμα (χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες).

Το σχέδιο έχει τις «ευλογίες» της ομάδας Ράιχενμπαχ.

Εύβοια: Το ντοκουμέντο της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο -Δείτε το βίντεο!

Η ιδιοκτήτρια έβλεπε να της αδειάζουν το κατάστημα - Ανάλογες εικόνες είχε ζήσει και πριν από περίπου δύο χρόνια... Το κοσμηματοπωλείο βρίσκεται στο κέντρο της Χαλκίδας. Μεσημεριανές ώρες, δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι μπαίνουν από την είσοδο, ακινητοποιούν την ιδιοκτήτρια και αρχίζουν να αδειάζουν τις προθήκες. Η κάμερα καταγράφει τα πάντα! Ο ένας βρίσκεται κάτω από το σημείο της λήψης, μπροστά από την σοκαρισμένη ιδιοκτήτρια και βάζει στις τσέπες του μπουφάν του, όσο περισσότερα χρυσαφικά μπορεί.


Άντε πάλι με τις μαλακί@@: «Ο Βελόπουλας του ΛΑΟΣ έβγαλε στο εξωτερικό 400.000 ευρώ»

Με τον τίτλο «Ο Βελόπουλας του ΛΑΟΣ έβγαλε στο εξωτερικό 400.000 ευρώ» κυκλοφορεί η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή+13».

Όπως αναφέρεται στους υπότιτλους του κεντρικού θέματος...

Βίντεο: ΔΣ Παναθηναϊκού

Δείτε το:

Περασμένα μεγαλεία

19-6-2009 Η τότε κυβέρνηση πούλησε 5% του ΟΤΕ με 27.5 ευρώ την μετοχή και ο ΓΑΠ φώναζε για προδοσία και ειδικά δικαστήρια... η σημερινή αξία της μετοχής του ΟΤΕ είναι μόλις 2,34 ευρώ... επειδή έχουμε τους ηλίθιους που λένε ότι ο Καραμανλής δεν έκανε τίποτα και ξεχνάνε μέσα σε τι ΠΑΣΟΚικό περιβάλλον λειτουργούσε. Δείτε την είδηση:

Όλη η αλήθεια για τον μισθό του Παπαδήμου. Δείτε τι παίρνει ακόμα από την ΕΚΤ!!!

Όπως σας είπαμε, παραξενευτήκαμε όταν είδαμε με πόση ευκολία ο πρωθυπουργός αποποιήθηκε του μισθού του και μάλιστα έγινε και η ανάλογη επικοινωνιακή επίθεση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο!Δηλαδή στα καλά καθούμενα πετάς τόσα ευρώπουλα στο δρόμο; Είναι δυνατόν; Κι όμως είναι, αν...

Β. Κικίλιας: «Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη: Από τη Στρατηγική Κίνηση στην Οικονομική Λύση»

Πως θα βγάλουμε τη τρόικα και τη μόνιμη επιτροπεία πάνω από το κεφάλι μας, αν δεν εκμεταλλευτούμε τον πλούτο που κρύβεται στο υπέδαφός μας; Πως θα διαπιστώσουμε τι κρύβει το υπέδαφος αν δεν προβούμε σε έρευνες; Και πως αλήθεια θα ερευνήσουμε, αν δεν τολμήσουμε να οριοθετήσουμε αυτό που το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας μας ορίζει ως αποκλειστικό μας δικαίωμα διαχείρισης και εκμετάλλευσης;
Τι είναι η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και πως μπορεί να οριοθετήσει το σημείο εκκίνησης των προσπαθειών μας για Ανάπτυξη;

Δ.Θ.Αυγερινοπούλου για τα προβλήματα ασφάλειας στα Μουσεία και τον αρχαιολογικό χώρο Αρχαίας Ολυμπίας

Σιγή ιχθύος του Υπουργού Πολιτισμού για τα συνεχιζόμενα προβλήματα του αρχαιολογικού χώρου και των Μουσείων της Αρχαίας Ολυμπίας

Σειρά ερωτημάτων και σοβαρών καταγγελιών για τα προβλήματα των Μουσείων της Αρχαίας Ολυμπίας και του αρχαιολογικού χώρου έθεσε σήμερα, η Βουλευτής Επικρατείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο, δίχως να λάβει απάντηση σε κανένα εξ’αυτών.

Νικολούδης: Αυτοδιαψεύδεται δηλώνοντας ότι δεν μίλησε για (μεγαλοκαταθέτη) βουλευτή

Σε κακόγουστο θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται η υπόθεση με τον μεγαλοκαταθέτη βουλευτή, ο οποίος τελικώς ήταν ο σύζυγος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, κ. Ισ. Κούβελος, καθώς ο πρόεδρος της αρχής για το ξέπλυμα του «βρώμικου χρήματος» κ. Π. Νικολούδης, από τον οποίο προκλήθηκε ο σχετικός ντόρος, αμφισβητεί (!) ότι μίλησε για βουλευτή στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπου προέβη την περασμένη εβδομάδα στην επίμαχη αποκάλυψη.

Παραδόθηκε ο ένοπλος άνεργος που κρατούσε όμηρους στην Κομοτηνή

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της ομηρίας σε εργοστάσιο κατασκευής κάδων στην Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής. Ο ένοπλος άνεργος κρατούσε δύο εργαζόμενους ομήρους, ενώ νωρίτερα είχε τραυματίσει άλλα δύο άτομα.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 12:40 π.μ., και ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, ο 52χρονος δράστης πείσθηκε και απελευθέρωσε τους δύο ομήρους, ενώ στη συνέχεια, αφού έδωσε το κυνηγητικό όπλο του, παραδόθηκε στους άνδρες των ΕΚΑΜ.