03 Μαρτίου 2012

Όταν ο Νίκος δεν έχει τι να πει, λέει καμιά μαλακ@@ όπως πχ. ότι αποδοκιμάστηκε ο Κωνσταντινίδης

Βλέποντας το παρακάτω βίντεο, ο Χατζηνικολάου, διαπίστωσε ότι ο βουλευτής της ΝΔ Φλώρινας, Στάθης Κωνσταντινίδης, "δέχτηκε τις αποδοκιμασίες αγανακτισμένων πολιτών"… δεν είδε ότι μόνο μία κυρία του διαμαρτύρονταν (την οποία "τυχαία" ακολουθούσε κινηματογραφιστής ;)) και οι εκατοντάδες τριγύρω του δεν του έλεγαν τίποτα!!

Πάγκαλος: Ανίκανοι και κηπουροί οι της κυβέρνησης Παπανδρέου... εκτός από μένα που είμαι πυρηνικός φυσικός

Ο Θ. Πάγκαλος σε συνέντευξη του στο Βήμα της Κυριακής χαρακτηρίζει υπουργούς που μετείχαν στην κυβέρνηση Παπανδρέου ανίκανους και ανυπόληπτους.

«Είδαμε να διαφοροποιούνται άνθρωποι οι οποίοι έπαιξαν περίτρανο ρόλο στη διαχείριση της κρίσης μέσα στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής και χωρίς ποτέ να έρθουν σε σύγκρουση με τον Γ. Παπανδρέου. Ε, αυτοί όχι απλώς ήταν ανίκανοι στη δουλειά τους, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πως ότι ήταν ανυπόληπτοι.

Στο κόμμα του Π. Καμμένου η Ε. Κουντουρά... μετά απ' αυτή την απώλεια ο Σαμαράς σκέφτεται να βάλει λουκέτο

Οι μεταγραφές στη "δεξιά πολυκατοικία" καλά κρατούν, με τη Συγγρού να ανοίγει ξανά την πόρτα στους μεταμεληθέντες που διεγράφησαν, ενώ δυσαρεστημένα στελέχη προσχωρούν στο κόμμα του κ. Καμμένου. Το πρώτο «όχι» της ψηφοφορίας για το νέο Μνημόνιο, η Έλενα Κουντουρά, δήλωσε ότι προσχωρεί στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Π. Καμμένου.

Μόνο τη ΝΔ εμπιστεύονται εν μέρει οι πολίτες... στο ΠΑΣΟΚ βάλτε +10% για να είστε μέσα

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει πρώτο κόμμα, αλλά έχοντας χάσει τρεις μονάδες. Εννέα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή, αλλά κανένα δεν έχει αυτοδυναμία. Κοντά στο 30% η αποχή! Αυτό αλλά και η άνοδος των κομμάτων της Αριστεράς προκύπτουν από το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής.

Bundesliga 24η αγωνιστική: Στο +7 η Ντόρτμουντ (VIDEO)

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν άφησαν ανεκμετάλλευτα τα δώρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν και της Φράιμπουργκ, επικράτησαν με 2-1 ης Μάιντζ και ξέφυγαν 7 ολόκληρους βαθμούς από τους διώκτες τους. Η Ντόρτμουντ μπορεί να ξεκίνησε άσχημα το πρωτάθλημα όμως πλέον... πετάει φωτιές και είναι το μεγάλο φαβορί για την  κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Σε ράγες το μετεκλογικό τοπίο

Tου Σταυρου Λυγερου

Εάν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, η Ν. Δ. θα είναι πρώτο κόμμα, αλλά μακριά από την αυτοδυναμία. Είναι εύκολο ο Σαμαράς να λέει ότι θα προκηρύξει νέες εκλογές, αλλά δύσκολο να το κάνει. Η τρόικα και οι ντόπιοι σταυροφόροι του Μνημονίου, στους οποίους πια έχει προσχωρήσει, θα του ασκήσουν ασφυκτικές πιέσεις για να τον αποτρέψουν και θα έχουν επιχείρημα.

Να αντιστραφεί η άσχημη πορεία της χώρας ζητάει η βάση της ΝΔ

Τι ειπώθηκε με Μηταράκη στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου σήμερα Στην Κρήτη περιοδεύει σήμερα ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης.
Σε συναντήσεις που είχε το πρωί με φορείς της αγοράς (Εμπορικός Σύλλογος, Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο, Οικονομικό Επιμελητήριο) ανέπτυξε τους τρόπους με τους οποίους η Νέα Δημοκρατία θα επιχειρήσει να επαναφέρει τη χώρα σε αναπτυξιακούς ρυθμούς με απώτερο σκοπό να ξεπεραστεί η βαθιά οικονομική κρίση που όλοι βιώνουμε. Αντίθετα, πιο «θερμό» ήταν το κλίμα σε συνάντηση που

Στηρίζουμε την καμπάνια «ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»-«Die Welt»: Μειωμένες κατά 27% οι κρατήσεις Γερμανών

[ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
Αλλά δεν βλέπω και πολύ συμπαράσταση από τους πατριώτες...]


«Παρά τις αντιγερμανικές διαδηλώσεις, η Ελλάδα παραμένει για τους Γερμανούς πολίτες ένας ασφαλής ταξιδιωτικός προορισμός» σημειώνει η γερμανική εφημερίδα. Ταυτόχρονα όμως επισημαίνει: «Μόνο το 1,1% των Γερμανών πολιτών θέλει να περάσει φέτος τις διακοπές του στην Ελλάδα. Ειδικοί θεωρούν αδικαιολόγητους τους φόβους για επιθέσεις σε Γερμανούς παραθεριστές».

Καρατζαφέρης πανικόβλητος

Έπεσε σε μία από τις παγίδες του ο κ. Γ. Καρατζαφέρης. Το έπαιξε εκσυγχρονιστής με αποτέλεσμα να χάσει τους λαϊκιστές και όταν επανήλθε στον λαϊκισμό τους εκνεύρισε ακόμα περισσότερο. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ βλέπει τη Χρυσή Αυγή να τον κυκλώνει και...

Επίκαιρη ερώτηση GAP προς τον Πρωθυπουργό για τη δημόσια περιουσία!!

Είναι σαφές πως η κυβέρνηση επιχειρεί με πλάγιο και αδιαφανή τρόπο να εφαρμόσει μια αποτυχημένη συνταγή πλήρους ιδιωτικοποίησης δημόσιων επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας με επιδίωξη την κάλυψη των διευρυνόμενων ελλειμμάτων του προϋπολογισμού μέσω ρευστοποίησης δημόσιας περιουσίας.

Υπό πολιορκία παραμένει το Νοσοκομείο Καρύστου -Από την πίσω πόρτα φυγαδεύτηκε ο διοικητής

- Εξαγριωμένοι κάτοικοι αντιδρούν στη συνένωση του τοπικού νοσοκομείου με αυτό της Χαλκίδας
- Διαβεβαίωση Λοβέρδου ότι δεν θα υποβαθμιστεί το νοσοκομείο
-"Δε μας αρκεί η δέσμευση του Υπουργού" λέει ο Δήμαρχος Καρύστου

Στη ΔΗΜΑΡ προσχωρούν έξι διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Πρόκειται για τους: Αμοιρίδη, Μιχελογιαννάκη, Παραστατίδη, Θεοδωρίδη, Παπαμανώλη και Τόγια

Τα «άκουσε» από ΝΔίτες στο Ηράκλειο ο Ν. Μηταράκης (πρέπει να είσαι πολύ μαζοχιστής για να είσαι ΝΔίτης αυτή την περίοδο στην Κρήτη :))

Aντιμέτωπος με τις εντονότατες αντιδράσεις στελεχών και φίλων της ΝΔ, βρέθηκε σήμερα στο Ηράκλειο όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Νότης Μηταράκης.

Ιωάννης Α. Τσουκαλάς: 2,4 εκατομμύρια υπογραφές κατά της ACTA-Η γνωμάτευση του Ε.Δ. για το ACTA θα κρίνει το μέλλον της

2,4 εκατομμύρια υπογραφές χρηστών του διαδικτύου συγκεντρώθηκαν κατά της συνθήκης ACTA και παραδόθηκαν στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κατά τη συνεδρίασή της αυτή την εβδομάδα.

Καιρό είχαμε να γελάσουμε: Ο νέος πρίγκιπας του Τσάκα για τον Παναθηναϊκό!

Νέα πρόταση για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει κατατεθεί από τη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Προέρχεται από την πλευρά του Πρίγκιπα Καλέντ μπιν Αλ Ουαλίντ Αλ Σαούντ. Διαψεύδει η πλευρά Βαρδινογιάννη. Το σίριαλ σχετικά με υποψήφιους επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία που σχετίζονται με την αγορά του Παναθηναϊκού μόνο λήξαν δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Βγήκαν τα μαχαίρια: Καμμένος εναντίον των ''φεντεραλιστών'' Σαμαρά και Γεωργιάδη

Αποκαλυπτικός ο επικεφαλής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος στη σελίδα του στο Facebook. Με χαρακτηριστικό τίτλο «οι φεντεραλιστές» και τη φωτογραφία του Αντώνη Σαμαρά και του Αδωνη Γεωργιάδη, ο κ. Καμμένος δημοσίευσε στην σελίδα του στο facebook ένα διαδικτυακό διάλογο του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, ενώ κάνει λόγο για ποδοσφαιροποιημένη πολιτική και για προφανή υποστήριξη στην παγκοσμιοποίηση και ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ – ΚΡΑΤΟΥΣ». Αναλυτικά, αναφέρει:

Σε μετανάστες καταλήγει η βοήθεια των Ελλήνων της Κύπρου στους Ελλαδίτες!


Κι όμως! Κάποιοι στην Ελλάδα, γυρίζουν την πλάτη τους στους Έλληνες και παραδίδουν τη βοήθεια που προορίζεται για τα Ελληνόπουλα που υποφέρουν από την ανέχεια, στους λαθρομετανάστες! Προσέξτε: «Ύστερα από έρευνα που έκανε το ΚΥΠΕ, με τη συνδρομή του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, επέλεξε να βοηθήσει το...

Σχετικά με τα παραμύθια περί φοροδιαφυγής

Η ιδέα ότι στην Ελλάδα δεν πληρώνει κανένας φόρο και άρα, αυτός είναι ο λόγος των δεινών της χώρας μας, καλά κρατάει.

Η ελληνική πολιτική ηγεσία, συνεχίζοντας τον λαϊκισμό (μαζί με όλες τις αριστερίζουσες δυνάμεις), έχει πείσει τους πάντες (και ίσως και τον εαυτό της) ότι ο λόγος που η Ελλάδα είναι σε αυτή την κατάσταση είναι διότι δεν συλλέγονται αρκετοί φόροι.

Wikileaks: «Η 17 Νοέμβρη είχε άτομο στην πρεσβεία των ΗΠΑ;»

Την πιθανότητα εμπλοκής υπαλλήλου της αμερικανικής πρεσβείας στην πρώτη τρομοκρατική ενέργεια της «17 Νοέμβρη» αποκαλύπτει η Wikileaks.

Σε αλληλογραφία του Stratfor που διέρρευσε στην ιστοσελίδα και δημοσιεύει η εφημερίδα «Τα Νέα», θεωρείται πιθανό να υπήρχε βοήθεια εκ των έσω στη «17 Νοέμβρη» για τη δολοφονία του σταθμάρχη της CIA στην Αθήνα Ρίτσαρντ Γουέλς, παραμονές του 1975.

Mε συγγνώμη της Siemens έκλεισε η συμφωνία με το Ελληνικό Δημόσιο

- Η εταιρεία δεσμεύτηκε για επενδύσεις στην Ελλάδα, 700 νέες θέσεις εργασίας και υποτροφίες
- Η Siemens παραιτείται από απαιτήσεις 79.450.000 ευρώ για έργα στη χώρα μας
- Η Ελλάδα παραιτείται από διεκδικήσεις κατά της Siemens και από τις απαιτήσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος
- Ελεύθεροι και ωραίοι αυτοί που διακίνησαν εκατομμύρια ευρώ
- Απομένει η έγκριση του Ε.Βενιζέλου και η κύρωση από τη Βουλή

"Κλείδωσαν" οι εκλογές: 29 Απριλίου ή 6 Μαϊου

- Ο Λ.Παπαδήμος ενημέρωσε τον πρόεδρο της Κομισιόν
- Οι ημερομηνίες συμφωνήθηκαν απο τον ίδιο και τους πολιτικούς αρχηγούς
- Οι Ευρωπαίοι θεωρούν οτι η νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει την εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος
- Λοβέρδος: Συγκυβέρνηση, αν χρειαστεί, και μετά τις εκλογές

Συνταγματικό το «χαράτσι», αντισυνταγματική η διακοπή ρεύματος

Η ΔΕΗ δεν μπορεί να διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους δεν πληρώσουν το έκτακτο ειδικό τέλος ακινήτων αποφάσισε σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ η επιβολή του κρίθηκε συνταγματική.

O σερβιτόρος, που… έλουσε τη Μέρκελ με 5 μπύρες, περιγράφει…

Ο νεαρός σερβιτόρος, που έριξε κατά λάθος στην πλάτη της Γερμανίδας καγκελαρίου πέντε μπύρες και έγινε ο αγαπημένος ήρωας όλων των Ελλήνων, δήλωσε στη Bild..

«Ένας συνάδελφος επρόκειτο να σερβίρει τη μπύρα στην κα Μέρκελ, ωστόσο ήταν πολύ αγχωμένος και...

Βίντεο-Απίστευτο αυτογκόλ!!!

Μετά από το ελεύθερο του τερματοφύλακα ο ΑΕΡΑΣ έφερε πίσω την μπάλα και την κάρφωσε στα δίχτυά του! Το γκολ μπήκε στον φιλικό αγώνα Maccabi Haifa - Dynamo Kiev από τον τερματοφύλακα των ισραηλινών Assaf Mendes...Άλλο να το λέμε και άλλο να το δείτε:

Ιερός Λόχος και ανίερη μνήμη

Σήμερα οφείλει να επιστρέψει κανείς στο παρελθόν: η 3η Μαρτίου, είναι η ημέρα που, το 1821, 100 αλύτρωτοι Ελληνες στη Μολδοβλαχία, ενώνουν τις δυνάμεις τους υπό τη διοίκηση του Υψηλάντη και συγκροτούν ένα σώμα που έγινε αληθινός θρύλος στην ελληνική ιστορία: τον Ιερό Λόχο. 100 άνθρωποι που ξεκίνησαν να πάρουν πάνω στις πλάτες τους την απελευθέρωση ενός ολόκληρου έθνους από τη σκλαβιά αιώνων σε μια κραταιά αυτοκρατορία. Πίστεψαν κι εκείνοι, όπως και άλλοι, διάσπαρτοι στην υπόδουλη χώρα, σε κάτι αδιανόητο, πίστεψαν ότι όλα μπορούν να γίνουν. Και το πιο αδιανόητο; Τελικά, αυτό που πίστεψαν, έγινε πραγματικότητα!

Βίντεο-σοκ από Συρία.Ελεύθερος σκοπευτής εκτελεί παιδί ...που πέταγε πέτρες!

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και προέρχεται από τη φλεγόμενη Συρία,στην οποία πλέον ο θάνατος καιροφυλακτεί παντού,από τους ελεύθερους σκοπευτές του καθεστώτος.Στο βίντεο παιδιά,πετούν πέτρες εναντίον στρατιωτικών δυνάμεων,αψηφώντας τον ελεύθερο σκοπευτή ο οποίος τους πυροβολεί. Στη δεύτερη βολή του όμως η σφαίρα χτυπά ένα από τα παιδιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Οι Γερμανοί συμμεριζόμαστε τις προσπάθειες των Ελλήνων, λέει ο Γκίντο Βεστερβέλε

Να ρίξει τους τόνους στις ελληνογερμανικές σχέσεις, κάνοντας μία... επίθεση φιλίας προς την Ελλάδα, προσπαθεί ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε.

«Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια του ελληνικού λαού και συμμεριζόμαστε τους Έλληνες» τονίζει ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών σε συνέντευξή του στα «Νέα».

Η Λούκα θα σώσει την Ελλάδα όπως έκανε και με την Αγροτική Ασφαλιστική που αντιδρούσε να πωληθεί 150 εκ επί Καραμανλή για να βολεύουν ημετέρους

"....η Αγροτική Ασφαλιστική μπορεί να μην κυριάρχησε στην ευρύτερη περιοχή -όπως έλεγε η κα Κατσέλη το 2008- αλλά αποδεικνύεται κυρίαρχη στα βολέματα ημετέρων και τις παχυλές αμοιβές...."


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΑΞΙΑ"
[Του Νίκου Καρούτζου]
26-02-2012
Την ώρα που ο όμιλος της Αγροτικής Τράπεζας βρίσκεται στο κόκκινο και αμφισβητείται και η μελλοντική ύπαρξη της τράπεζας το πάρτι φαίνεται να συνεχίζεται στην Αγροτική Ασφαλιστική η οποία μετά και το haircut είναι απορίας άξιον που θα βρει τα χρήματα που απαιτούνται για τη διατήρηση του ελάχιστου δείκτη φερεγγυότητας που θα της επιτρέψει να συνεχίσει να λειτουργεί .

ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΧΑΛΙΑ

TaXalia (Macedonia): Διπλό στο ΟΑΚΑ!: Τη Κυριακή ο Π.Α.Ο.Κ αντιμετωπίζει μια ομάδα που τον έχει τρυπήσει πάμπολες φορές. Είναι το ΠΑΣΟΚ του ποδοσφαίρου . Φοράει το προσωπείο τη..


ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Ο καραγιόζης ο Παπαδάκης δεν έχει το θεό του!

Δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Άμα καλεσμένος ξεφύγει και πει καμία (εκτός γραμμής) αλήθεια, η ο δορυφόρος θα μας πει  ότι έπεσε (αν είναι ζωντανή σύνδεση), η ότι του κατέβει, μιας και θεωρεί (κι όχι άδικα πάντα) ότι οι τηλεθεατές του μασάνε κουτόχορτο. Χθες το πρωί,απροειδοποίητα διέκοψε με διαφημίσεις  τον Δελατόλα, και στην επιστροφή δικαιολόγησε την...

Η Moodys υποβαθμισε την Ελλαδα

Η Moodys υποβάθμισε, όπως αναμένονταν, την Ελλάδα στην χαμηλότερη κατηγορία C.