05 Μαρτίου 2012

Νέο βιντεο: Η στιγμή του γιαουρτώματος του ΝΤαλάρα

Καφέδες και γιαούρτια εναντίον Νταλάρα (βίντεο)


Με καφέδες, γιαούρτια και πολλές αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν τον Γιώργο Νταλάρα πολλοί «οπαδοί» του, στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Κακούρης» στο Ίλιον την Δευτέρα.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας αλληλεγγύης την οποί έδινε, ο τραγουδιστής αποδοκιμάστηκε έντονα από ομάδα πολιτών που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο, ενώ δεν έλειψε και το γιαούρτωμα.

Της Λαμίας το κάγκελο και το ροζ βίντεο!

Η ερωμένη, ο επιχειρηματίας και το ροζ βίντεο με τη σύζυγο! : Τι κοινό έχουν ένα ροζ βίντεο Λαμιώτη επιχειρηματία με τη σύζυγό του, μία 33χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα και το… αυτόφωρο; Είναι όλα κομμάτια του ίδιου παζλ!Το
Τι κοινό έχουν ένα ροζ βίντεο Λαμιώτη επιχειρηματία με τη σύζυγό του, μία 33χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα και το… αυτόφωρο; Είναι όλα κομμάτια του ίδιου παζλ!

Το «αμαρτωλό» βίντεο από τις προσωπικές στιγμές του επιχειρηματία έχε ήδη κάνει τον... γύρο των κινητών τηλεφώνων όλης της ευρύτερης περιοχής ενώ η εκδικητική σερβιτόρα το ανέβασε και στο διαδίκτυο για να έχει πρόσβαση σε αυτό… όλος ο κόσμος!

Τι αλλάζει στο Πειθαρχικό Δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων

Τις αλλαγές αλλά και τις νέες ρυθμίσεις που εισάγονται στο πειθαρχικό δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων παρουσίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου.

Αλλαγές:

Κατά της αξιολόγησής τους οι δάσκαλοι... η είδηση θα ήταν να είναι υπέρ...

Επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έστειλε το διοικητικό συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) για το θέμα της αξιολόγησης, επικρίνοντας το υπουργείο Παιδείας ότι «φέρνει στο προσκήνιο τον μπαμπούλα της αξιολόγησης, συνδέοντας την επίδοση των μαθητών με τις πενιχρές αποδοχές των εκπαιδευτικών, αλλά και με τον εφιάλτη της απόλυσης».

Απάντηση Μιχελάκη στις παπαριές ΣΚΑΪ ότι η ΝΔ θα οδηγήσει την Ελλάδα στη δραχμή (βίντεο)

Την οργισμένη αντίδραση του Γ. Μιχελάκη προκάλεσαν τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον Σκάϊ.

Ο δημοσιογράφος του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού μίλησε για...

Με εκδήλωση στο Λευκό Οίκο και παρέλαση θα τιμηθεί και φέτος η εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, όπως και προκάτοχοί του, θα τιμήσει και φέτος την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, με ειδική τελετή στο Λευκό Οίκο.

Μπαρόζο: Καταστροφική η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ

«Καταστροφική» για τον ελληνικό λαό θα ήταν η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ υπογραμμίζει σε συνέντευξή του, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, προειδοποιώντας ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα προκαλούσε ντόμινο εξελίξεων στην Ευρώπη.

Στη ΔΟΥ ή στη ΔΕΗ;


Στη ΔΟΥ ή στη ΔΕΗ;

Σύγχυση επικρατεί μεταξύ της ΔΕΗ και του υπουργείου Οικονομικών αναφορικά με τον τρόπο που μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτων που υπάρχει στους λογαριασμούς του ρεύματος.


Νέα ...επαναστατική πρόταση Κ.Μητσοτάκη... θα απαντηθεί με μπινελίκια και για την ταμπακιέρα μούγκα

[Στην Ελλάδα όπου μετράει αποκλειστικά το ποιος λέει κάτι (μας έχει μείνει κουσούρι από το "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;") και όχι τι λέει, η πρόταση του Κυρ. Μητσοτάκη θα πάει άκλαυτη, επειδή τον λένε Μητσοτάκη και ο "Έλληνας πατριώτης" θα προτιμήσει να τον ξεσκίζει η τρόικα από το να δεχθεί ότι κάποιος που οι υπάλληλοι των νταβατζήδων, ΛαζοπουλοΑρβυλοΜητσικώστες, του έμαθαν να μισεί, μπορεί να πει και μια σωστή κουβέντα... αντ' αυτού σε λίγες ώρες θα υπάρχει σχόλιο ηλιθίου που θα λέει "άμα είναι να μας αυτοικανοποιήσουν και να μας κατηγορήσουν τον Μητσοτάκη, δεν μας νοιάζει να μας λένε και ψέμματα"]

Πρόταση που ταράσσει τα λιμνάζοντα νερά του πολιτικού συστήματος κατέθεσε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με αυτήν την πρόταση όσοι βουλευτές έχουν σημαντικές καταθέσεις- και δεν είναι λίγοι αυτοί- πάνω από...

Τέταρτος προορισμός η Ελλάδα για το 2012... ΖΗΤΑΜΕ να μην πατήσει το πόδι του κανένας ΝΑΖΙ στην Ελλάδα

[Δεν βλέπω και πολύ ανταπόκριση για την καμπάνια μας : ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Στα σχόλια "άλλα αντί άλλα της Παρασκευής το γάλα" λένε οι "πατριώτες" οι οποίοι προφανώς θέλουν να έρθουν οι ναζί για διακοπές στην Ελλάδα και τρέμουν στη σκέψη μείωσης του τουρισμού. Το πουλάκι όμως πέταξε και οι ναζί δεν θα έρθουν... και οι πατριώτες θα δικαιωθούν για άλλη μια φορά]

Τέταρτη στις προτιμήσεις των ευρωπαίων τουριστών έρχεται η Ελλάδα για το 2012, μετά την Ισπανία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

Η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν τη νίκη του Βλ. Πούτιν

[Το ανακοίνωσε πριν λίγο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ]

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έλαβε γνώση σήμερα της «σαφούς νίκης» του Βλαντίμιρ Πούτιν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Ρωσία, δηλώνει σε ανακοίνωσή της η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας, Κάθριν Άστον, η οποία κάλεσε παράλληλα σήμερα τη Ρωσία να αναγνωρίσει την ανάγκη για μια νέα κυβέρνηση στη Συρία.

O Hugh Grant λατρεύει την Ελλάδα και την έκανε θέμα στους Sunday Times

Ο Hugh Grant κατάφερε να κάνει την Ελλάδα θέμα συζήτησης στα βρετανικά μέσα! Με ποιον τρόπο; Συμμετέχοντας στο κοσνέρτο της Ελληνίδας φίλης του Αφροδίτης Ραϊκοπούλου.

Όταν πριν από περίπου ένα μήνα το Λονδίνο γέμισε με αφίσες που έγραφαν πως ο Βρετανός ηθοποιός θα ήταν εκεί για να προλογίσει την βραδιά, οι άνθρωποι των media δεν πίστευαν ότι τελικά θα το κάνει. Ο Hugh φαίνεται πως αγαπάει πολύ την χώρα μας όμως και το απέδειξε όχι μόνο με την παρουσία του στο κονσέρτο αλλά και με τα όσα είπε για αυτή.

Παραιτήσεις στο ΠΑΣΟΚ με βαριές κουβέντες κατά πάντων

Παραιτήθηκε σύσσωμη η Διατομεακή Επιτροπή Οργανώσεων Εργασίας του ΠΑΣΟΚ ,απαγγέλοντας σημαντικές κατηγορίες προς όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για καταστροφή της παράταξης και της χώρας. Στην επιστολή τα μέλη της Επιτροπής εξηγούν πως αν και οι ίδιοι έιχαν ενημερώσει σχετικά με τις πολιτικές πρωτοβουλίες που όφειλε να έχει πάρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ώστε...

Σύμφωνα με το επίσημο ΠΑΣΟΚ απαγορεύεται Έλληνες πολίτες να θέλουν τον ΓΑΠ Πρόεδρό του!!! Καταγγέλουν ότι είναι μούφα η σελίδα των υποστηρικτών του...

[Γελοιότητες ΠΑΣΟΚων: Κατέφυγαν λέει και στην Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος :))) Καλά απαγορεύεται Έλληνες πολίτες να θέλουν τον ΓΑΠ Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ; Τι ΔΗΕ και μαλακί@@ λένε;]

Την αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε κείμενο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο καλώντας σε συλλογή υπογραφών για τη στήριξη του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ. Με ανακοίνωσή της η Ιπποκράτους τονίζει ότι όσα αναφέρονται στο κείμενο «προφανώς ουδεμία σχέση έχουν με το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του Γιώργο Παπανδρέου».

Ώρα για γέλιο: O Tσάκας για την πρόταση και τις... μοδίστρες!

Ο Βλάσης Τσάκας… ξαναχτύπησε! Με δηλώσεις του στον  ΣΚΑΪ 100.3 αναφέρθηκε στην… πολυσυζητημένη και πολύαναμενόμενη πρόταση για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον τρόπο, που αγωνίστηκαν οι πράσινοι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Κόντρα Καψή – Κεδίκολγου για την ΕΡΤ

"Η ΕΡΤ την τελευταία διετία μείωσε το ετήσιο κόστος λειτουργίας της κατά 150 εκατομμύρια ευρώ", επισημαίνει ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

"Δεν γνωρίζω, κατά συνέπεια, σε ποια λεηλασία αναφέρεται ακριβώς ο κ. Κεδίκογλου. Και βέβαια, έχουν ακόμα να γίνουν πολλά. Το νοικοκύρεμα συνεχίζεται. Τα υπόλοιπα -που έχουν ήδη απαντηθεί- θα απαντηθούν και πάλι στη Βουλή", προσθέτει στη δήλωση του ο κ. Καψής.

Ανταλλαγή ομολόγων στα ασφαλιστικά ταμεία

Έως την Τετάρτη καλούνται οι διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων να αποφασίσουν για το αν θα ενταχθούν τα ομόλογα που έχουν στη διάθεση τους στο «κούρεμα» ή όχι.

Τα γυρίζει το ΚΚΕ μετά το κράξιμο: Παρερμηνεύτηκαν οι θέσεις μας «για το κίνημα της πατάτας»

Υποβολιμαία παρερμηνεία των θέσεών του σχετικά με το ζήτημα του λεγόμενου «κινήματος της πατάτας» από σειρά ΜΜΕ, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, επαναλαμβάνοντας πως τέτοιου είδους κινήσεις «έχουν πολύ περιορισμένες δυνατότητες και δεν λύνουν το πρόβλημα της εκμετάλλευσης της αγροτιάς από το κεφάλαιο, ούτε της φτώχειας και της πείνας που διευρύνονται στις λαϊκές οικογένειες».

«Κούρεμα» έως 30% στα χρέη των νοικοκυριών ζητούν 25 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

[Οι βουλευτές της ΝΔ, όσοι απέμειναν τέλος πάντων γιατί δεν κάνουν αυτές τις προτάσεις και τις κάνουν οι ΠΑΣΟΚοι έστω κι αν ξέρουν ότι δεν πρόκειται να περάσουν; Μια με την άρση των προσωπικών δεδομένων, μια με το κούρεμα των δανεικών, μια το ένα μια το άλλο και παντού από πίσω οι ΠΑΣΟΚοι για να έχουνε να λένε... κι οι ύπνοι της ΝΔ λουφαγμένοι στη γωνία]

Είκοσι πέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν, με επιστολή τους στον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, να παρθούν τα αναγκαία μέτρα...

Στην αντεπίθεση πέρασαν Βορίδης – Γεωργιάδης

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ με τον Γ. Καρατζαφέρη. Μετά τις νέες βολές που εξαπέλυσε εναντίον τους ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ με την συνέντευξη του στο Real.gr τα δύο νέα στελέχη της ΝΔ πέρασαν στην αντεπίθεση.

Καραμανλής σε Προκόπη: Καλά ρε ακόμα μ΄αυτό το μαλά@@ μιλάς

Όπως σας υποσχεθήκαμε, σήμερα αποκαλύπτουμε το άγνωστο επεισόδιο με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και τον εργαζόμενο στον ΔΟΛ κύριο Γεώργιο Παπαχρήστο εντός βουλής, προ των θυρών του ανεκλυστήρα.

Η αποκάλυψη φυσικά από την Τρολυμπία:

Ένα απίστευτο επεισόδιο διαδραματίστηκε στην βουλή το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου, το οποίο σας αποκαλύπτω σήμερα καλές μου φίλες με κάθε λεπτομέρεια.


Παρουσία του Θ. Λυμπερόπουλου η συνάντηση Σαμαρά-ιδιοκτητών ταξί

Με στελέχη της προσκείμενης στο κόμμα του συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ δημοσίου τομέα, καθώς και με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, συναντήθηκε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

PSI: Συμμετοχή από 12 πιστωτές

Την πρόθεση τους να μετάσχουν στην ανταλλαγή ομολόγων εξέφρασαν 12 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο PSI θα λήξει την ερχόμενη Πέμπτη και την Παρασκευή θα ακολουθήσει η αξιολόγηση του προγράμματος.

Amber Smith: Από τις πασαρέλες στην πορνεία και τα ναρκωτικά και η επιστροφή στα φώτα (βίντεο)

Ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα, σέξι και πληθωρικά μοντέλα στη δεκαετία των 90's ήταν η Amber Smith. Κέρδισε εκατομμύρια δολάρια, έκανε συνολικά 250 γυμνά εξώφυλλα και ήταν χαραγμένη για πάνω από μια δεκαετία στο νου των ανδρών. Όπως φάνηκε όμως τη δόξα, το χρήμα και την αναγνώριση δεν τα άντεξε και κύλησε.

Χαμός στο ΠΑΣΟΚ με μανιφέστο υπέρ υποψηφιότητας του ΓΑΠ !!!

Αμηχανία και εκνευρισμό προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ , όπως διαβάζουμε, η πρωτοβουλία αγνώστων να αναρτήσουν στο διαδίκτυο κείμενο – πρόσκληση σε μέλη και φίλους του Κινήματος να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία.

Πέθανε στη Νέα Υόρκη όπου νοσηλευόταν ο γνωστός πρώην Δήμαρχος Τήλου, Αλιφέρης

Σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης πέθανε χτες το μεσημέρι σε ηλικία 61 χρόνων ο δήμαρχος Τήλου Τάσος Αλιφέρης, o οποίος έδωσε σκληρή μάχη για τρία χρόνια κατά του καρκίνου. Ο  Αλιφέρης γεννήθηκε στο Λάχιο Λακωνίας και  πήγε στην Τήλο το 1983 ως γιατρός, από δε το 1994 εκλεγόταν συνεχώς δήμαρχος του νησιού.

WIKILEAKS: ΈΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ «ΚΟΡΙΟΣ» ΤΗΣ STRATFOR ΚΑΙ ΤΗΣ CIA

Μια σημαντική αποκάλυψη για τον τρόπο της πληροφόρησης που έχουν οι αμερικανικές αρχές και υπηρεσίες έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσω του Wikileaks. Σύμφωνα με αυτή Ελληνας δημοσιογράφος ενημέρωνε και μάλιστα... κάνοντας υπερωρίες το αμερικανικό think tank Stratfor, που αποτελεί οργανισμό ταυτισμένο με τη CIA, το καλοκαίρι του 2011 για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

"Μακεδονάρχης" της Ν.Δ. ο Καράογλου


"Τομέα πολιτικής ευθύνης Μακεδονίας-Θράκης" συνέστησε με απόφασή του ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα της Μακεδονίας και της Θράκης και ανέθεσε την ευθύνη της εποπτείας του τομέα στον Θεόδωρο Καράογλου, ο οποίος στο εξής θα είναι κάτι σαν "σκιώδης" Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης. Παράλληλα, μπορεί να υποθέσει κανείς, ότι ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης, βάζει πλώρη για Υπουργός, όταν συσταθεί το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, πράγμα που αποτελεί προσωπική δέσμευση του προέδρου της Ν.Δ. εαν γίνει Πρωθυπουργός.

Μετά την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου, ο Θ. Καράογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΟΣΩΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ

 Ψηφίστηκε και ήδη δημοσιεύτηκε ο νόμος 4052 που μεταξύ άλλων καθιερώνει για τα νοσοκομεία του ΕΣΥ και τους φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης την υποχρεωτική αναγραφή της δραστικής ουσίας των φαρμάκων.
Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τα γενόσημα φάρμακα και μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ των ιατρών, των φαρμακοποιών και των ελλήνων φαρμακοβιομηχάνων.

Έπιασε τον άνδρα της στο κρεβάτι μαζί με τον κουμπάρο

Τα είδε όλα μια γυναίκα σε περιοχή του νομού Ηλείας, αφού μπήκε στο σπίτι και έπιασε στο κρεβάτι τον σύζυγό της με τον κουμπάρο να ερωτοτροπούν. Ο κουμπάρος του ζευγαριού έφτασε από το εξωτερικό, προκειμένου να κάνει Πάσχα στην Ελλάδα, αλλά και να επισκεφτεί τον ανδρόγυνο. Όταν έφτασε στο σπίτι η γυναίκα έλειπε και οι δυο άνδρες είχαν κάποιες…τρυφερές στιγμές.

Περιληπτικό "Πόθεν Έσχες" βουλευτών για το έτος 2009

Άθροίσματα εισοδημάτων, ακινήτων, μετοχών και καταθέσεων των βουλευτών:

Ο Χέλμουτ Σμιτ δεν θα μας είχε βάλει στην ευρωζώνη...

«Εγώ δεν θα είχα εντάξει τους Έλληνες στην Ευρωζώνη» τονίζει ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας, Χέλμουτ Σμιτ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Bild».

Σημειώνει ωστόσο ότι, εάν βρισκόταν σήμερα στην εξουσία, θα προσπαθούσε να δείξει εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις της Αθήνας.

ΝΔ: Δεν δίνουμε άλλα στελέχη στην κυβέρνηση

Μια απίστευτη παραφιλολογία έχει ξεκινήσει από το πρωί για το ποιός θα τοποθετηθεί υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην θέση του παραιτηθέντος Χρήστου Παπουτσή.

Νωρίτερα, μεταδόθηκε ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην θέση του στο υπουργείο Αναπτυξης θα τοποθετηθεί ο Κωστής Χατζηδακης από τη ΝΔ. Ωστόσο, από την πλευρά Χατζηδάκη κατι τέτοιο διαψεύσθηκε κατηγορηματικά.

Η αυτοδυναμία σχετίζεται με τη σωτηρία της χώρας, ξεκαθαρίζει ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ

Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση, η οποία δεν θα έχει ανάγκη καθημερινά να επιβεβαιώνει τη συνοχή της, δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Κώστας Τασούλας, αναφέρομενος στα περί συνεργασίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μετά την προσφυγή στις κάλπες. «Όλες οι απόψεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας λένε το ίδιο πράγμα: Όχι η Νέα Δημοκρατία, αλλά η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση» δηλώνει στο BHMA 99,5.

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκστρατεία του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ για συλλογή τροφίμων και ρουχισμού που θα σταλούν στη μητροπολιτική Ελλάδα. Η ανταπόκριση των ΑΠΟΕΛιστών στο..

Ανασχηματισμός της κυβέρνησης ενόψει... αν συμμετάσχει και με άλλον υπουργό η ΝΔ είναι τελειωμένη

Το ενδεχόμενο να βρίσκεται επί θύραις ένας ανασχηματισμός της κυβέρνησης Παπαδήμου, με φόντο τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Χρυσοχοΐδης δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες έντονη πίεση από το Μέγαρο Μαξίμου να δεχθεί να μετακινηθεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή και δοκιμασμένη λύση στο ευαίσθητο υπουργείο.

Ρύθμιση των δανείων που δεν μπορούν να αποπληρωθούν ζητά η Ντόρα Μπακογιάννη

Πρόταση για τη ρύθμιση δανείων των πολιτών οι οποίοι σήμερα αδυνατούν να πληρώσουν τις δόσεις τους, έκανε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Όπως είπε, πρόκειται για κυβερνητική απόφαση που πρέπει να ληφθεί άμεσα, μετά την ολοκλήρωση του PSI την ερχόμενη Πέμπτη.

Ραγκούσης: Πήρε δάνειο στο όνομα της γυναίκας του από τον ΟΕΚ και του χαρίστηκαν 56.000 ευρώ!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgwCZRvq4MN1Ji8MGromf9rGYpC8LDg3Oph493HUIbaXZWtfePPX1qRoItxpk-JKartkWy2NlwHYmAANDd7rfVX5RNNEAaTp92EdHxP2kl4ZVccunvtmcltucSSxjAEPvvR_jOYtV3fSumm/s1600/%25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.jpg
Το "Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" που κατηγορούσε έκανε ο γνωστός ταβερνιάρης Ραγκούσης-Νταλάρας προκειμένου να πάρει 56.000 από το ελληνικό κράτος και τον ΟΕΚ ο οποίος σήμερα οδηγείται σε κλείσιμο... Και αντί ο ταβερνιάρης να πει θα πληρώσω τα 56.000 ευρώ, δεν το συζητάμε για παραίτηση, ζητάει και τα ρέστα με επιστολή που έστειλε!!!

Διαβάστε τι έκανε ο απίστευτος υποκριτής και πως το δικαιολογεί:

Να σας πω και εγώ μια παροιμία του Μάο;

Να σας πω και εγώ μια παροιμία του Μάο;Το έβλεπα την περασμένη εβδομάδα, ξέχασα να σας το γράψω, το ξαναθυμήθηκα στο ΟΛΑ. Ο λατρεμένος Μανώλης Αναγνωστάκης και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχουν καλεσμένο στο studio τους, τον σπουδαίο εικαστικό Κώστα Τσόκλη, με τον συχνά αιρετικό λόγο, που μιλάει χωρίς να υπολογίζει συμβάσεις και συμβατικότητες. Εκεί γύρω στις 9 το πρωί, ο εικαστικός ορίζει το πώς βλέπει το μέλλον της χώρας. Αναρωτιέται αν η εκπομπή σηκώνει κάποιο βρωμόλογο από μια παροιμία που έλεγε ο Μάο Τσε Τουνγκ.

Συγχαρητήρια Καμμένου στον Πούτιν μέσω… twitter!


Συγχαρητήρια Καμμένου στον Πούτιν μέσω… twitter!Ο ανεξάρτητος Βουλευτής και επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, απηύθυνε τα συγχαρητήριά του προς το νικητή των Ρωσικών εκλογών, Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω του twitter του:

Καραμανλής σε βουλευτές: Ετοιμαστείτε πάμε φουλ για εκλογές

Πολύς κόσμος έσπευσε να χαιρετήσει και να μιλήσει (χθες) το πρωί στο Ναό του Αγίου Διονυσίου με τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος παρεβρέθηκε στα βαφτίσια της κόρης του πρώην υφυπουργού Θανάση Νάκου.

Μόλις τελείωσε το μυστήριο οι παριστάμενοι βουλευτές, έσπευσαν προς το μέρος του Καραμανλή, δημιουργώντας «κυκλοφοριακή» συμφόρηση εντός του Ναού.

Παρακρατήσεις από τον Απρίλιο σε δημοσίους υπαλλήλους για αναδρομικά από τον Νοέμβριο

Εγκύκλιο για τον τρόπο παρακράτησης των αχρεωστήτως καταβληθεισών αποδοχών που προέκυψαν λόγω της εφαρμογής του νέου μισθολογίου εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Όπως προβλέπεται στην εγκύκλιο οι μειώσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων στους οποίους δεν είχαν εφαρμοσθεί οι περικοπές του ενιαίου μισθολογίου θα αρχίσουν να «τρέχουν» από τον Απρίλιο. Οι περικοπές αυτές θα είναι αναδρομικές από τον προηγούμενο Νοέμβριο, οπότε και τέθηκε σε ισχύ το ενιαίο μισθολόγιο.

Η Μέρκελ έκανε τη ληστεία στο μουσείο της Α. Ολυμπίας!!!

Η Γερμανίδα Καγκελάριος αφού εξουδετέρωσε τον φύλακα στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας...

Πολύωρο ραντεβού Παπαδήμου -Σαμαρά που δεν ανακοινώθηκε

Τετ α τετ Παπαδήμου-Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, το απόγευμα της Κυριακής, το οποίο -για άγνωστους λόγους- δεν ανακοινώθηκε. Αντίθετα. Σε όποιον τηλεφωνούσε, έλεγαν ότι δεν γίνεται συνάντηση. Γιατί άραγε;

Τα 5 καλύτερα γκολ της Superleague

Δείτε τα:

Έκρηξη κοντά στο πρωθυπουργικό γραφείο στην Άγκυρα

Έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο τουρκικό πρωθυπουργικό γραφείο στην Άγκυρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως η έκρηξη προκλήθηκε από βόμβα διασποράς. Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έναν ελαφρά τραυματία.

Δέμα-βόμβα στην Ελληνική πρεσβεία του Μεξικό

Παγιδευμένο πακέτο με εκρηκτικό μηχανισμό εντόπισαν οι Μεξικανικές αρχές το βράδυ της Δευτέρας. Το πακέτο είχε παραλήπτη τον έλληνα πρέσβη Βασίλη Καραντώνη, στη διεύθυνση της ελληνικής πρεσβείας...

Βίντεο: Ήθελαν και κορυφή...

Απολαύστε το VIDEO του "ψαλιδοχέρη" του contra.gr για τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Παρακολουθήστε πως ο "Δικέφαλος" "γκρέμισε" τον Παναθηναϊκό από την κορυφή...

Η μάχη του Τέλους: Νέος φόρος αντί του τέλους ακινήτων;

Σε απόσυρση οδηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, το ειδικό τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ, μετά και την απόφαση του ΣτΕ ότι η επιβολή του είναι συνταγματική, λόγω του έκτακτου χαρακτήρα της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη θέση του, προωθείται η θέσπιση νέου φόρου στην κατοχή ακίνητης περιουσίας, που ενδεχομένως να επιβάλλεται και στα αγροτεμάχια. Η πρόταση βρίσκεται στο τραπέζι των διαβουλεύσεων μεταξύ των κομμάτων για το νέο φορολογικό σύστημα.

Ο κόσμος έφτασε στα όρια του κι αυτοί μιλάνε για νέα μέτρα!!!

Έχουμε χάσει τη μπάλα με την οικονομία και κανείς δεν μας εξηγεί τι τελικά συμβαίνει. Από το 2010, κάθε φορά που παίρνουν μέτρα λιτότητας και εφαρμόζουν νέα Μνημόνια ως ακολουθήματα δανείων, ακούμε ότι είναι αρκετά και δε χρειάζεται τίποτε άλλο. Το ακούσαμε και πέρυσι το καλοκαίρι όταν μας έλεγαν ότι την άνοιξη του 2012 (δηλαδή τώρα) θα είχαμε πλεονάσματα. Το ακούσαμε το φθινόπωρο όταν ο Βενιζέλος μας διαβεβαίωνε ότι αν κάνουμε ένα «ντου» θα βγούμε από την κρίση.

Και "ξύλο" θα ρίχνει το κόμμα του Πάνου

Στο κόμμα του Πάνου Καμμένου προσχώρησε ο Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος. Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος είναι Έλληνας πρωταθλητής, Ολυμπιονίκης και αργότερα προπονητής της ελληνορωμαϊκής πάλης.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945, και υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος το 1965...

Μπένυ: Απ' τους χειρότερους είμαστε οι πρώτοι γιατί στην Εσθονία ο μισθός είναι 180 ευρώ

Αυτό έφερε ως παράδειγμα ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, για να δείξει ότι ορθώς ελήφθησαν οι αποφάσεις για μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Πήγε μάλιστα και ένα βήμα παραπέρα, υπερασπιζόμενος την απαίτηση των δανειστών μας λέγοντας ότι οι μισθοί μειώνονται για να μειωθεί και η ανεργία. “Κάποιος πρέπει να σκεφτει και το ένα εκατομμύριο ανέργους”, είπε χαρακτηριστικά.

Μείωση στο μισό του αριθμού των φοιτητών ζητούν ΑΕΙ και ΤΕΙ

Τους μισούς φοιτητές σε σχέση με πέρσι ζητούν να απορροφήσουν οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων, με το επιχείρημα ότι τα κονδύλια για τα ΑΕΙ έχουν μειωθεί δραματικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Βίντεο: Η νύφη έμεινε με το βρακί!

Δείτε το βίντεο που μπορεί να είναι και στημένο αλλά έχει πλάκα:

Το ελληνικό δημόσιο εφαρμόζει το plan B…τo PSI+ δεν θα πετύχει εθελοντικά, ενεργοποιούνται τα CACs, πληρώνονται κουτσουρεμένα τα 3,2 δις των CDS

Εξαιρείται το Swap Σημίτη-Goldman-Sachs από το "κούρεμα"...

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου η Ελλάδα [όπως έχουμε γράψει και προν μέρες] θα βρεθεί σε καθεστώς credit event θα πιστοποιηθεί πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα και τα CDS θα πληρωθούν (cds triggers) [για να πανηγυρίσουν και αυτοί που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα τόσο καιρό αλλά δε λένε ότι το ποσό τους είναι μόνο 3,2 δις], κουτσουρεμένα επί τη βάση των νέων ομολόγων, εφόσον η χώρα έως στις 7 Μαρτίου και ώρα 4 κεντρικής Ευρώπης δεν αποφασίσει να παρατείνει την διαδικασία του PSI+.

Βάζει πλαφόν στο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας

Το Ταμείο διαμηνύει και επισήμως ότι επειδή η χώρα μας έχει ξεπεράσει κατά 200% το δικαίωμα δανεισμού της περιορίζει τη συμμετοχή του κάτω από το 20% του ποσού που προβλέπει η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Ως σχεδόν αδύνατη θεωρούν πηγές εκτός του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου την πιθανότητα συμμετοχής του στη νέα δανειακή σύμβαση με υψηλό ποσοστό, όπως και στο πρώτο πρόγραμμα, καθώς ισχυρά μέλη του διοικητικού συμβουλίου υπογραμμίζουν σε κάθε ευκαιρία ότι η Ελλάδα έχει ξεπεράσει κατά 200% το δικαίωμα του δανεισμού της.

Βίντεο-Καρατζαfuhrer: Είμαι Ιησούς και Λεωνίδας ταυτόχρονα

Ε, περιστοιχίζεται και από Ιούδες και Εφιάλτες σαν Βορίδη και Άδωνι, οπότε η έξοδός του θα είναι ηρωική. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε τον Πρόεδρο. Δείτε το βίντεο:

«Συλλάβετε τον Μούσαραφ για τη δολοφονία Μπούτο»

Η κυβέρνηση του Πακιστάν ζήτησε επίσημα από την Ιντερπόλ να συλλάβει τον πρώην πρόεδρο της χώρας για τη δολοφονία της πρώην πρωθυπουργού Μπεναζίρ Μπούτο. "Στείλαμε αίτημα στην Ιντερπόλ για τη σύλληψη του Περβέζ Μουσάραφ", δήλωσε στους δημοσιογράφους, υπουργός Εσωτερικών Ρεχμάν Μαλίκ, πρώην στενός συνεργάτης της Μπούτο.