06 Μαρτίου 2012

Πρέπει να ενταθούν οι αντιναζιστικές εκδηλώσεις για να μην έρθει ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

[Όπως θα δείτε στο τέλος της είδησης, τον Απρίλιο και τον Μάιο θα κριθεί το ποσοστό μείωσης γερμανών τουριστών στην Ελλάδα, μιας και τότε κλείνουν και τα "last minute" που πέρσι ήταν ιδιαίτερα αυξημένα... άρα οι ηλίθιοι έχουν ακόμα κανα 2 μήνες να τα γαμήσο@@ τη μάνα όλα... πάντως δεν βλέπω και πολλούς να βάζουν τις ειδήσεις μείωσης του τουρισμού από τη γερμανία... μη στεναχωρήσουμε και τους ελληναράδες πατριώτες λέγοντάς τους ότι τις μαλακίες τους θα τις πληρώσουν το καλοκαίρι συμπολίτες μας που ζούνε από τον τουρισμό]

Τα μηνύματα για τον ελληνικό τουρισμό από τη διεθνή έκθεση τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ) δεν είναι θετικά, τουλάχιστον όσον αναφορά τις τουριστικές προτιμήσεις των Γερμανών και των Αυστριακών φέτος, σύμφωνα με όσα επισημαίνει η Deutsche Welle.

Στον Εισαγγελέα ο Ισίδωρος Κούβελος και νυν στέλεχος της Ντόρας - 3 βουλευτές και 2 ευρωβουλευτές έβγαλαν στο εξωτερικό ποσά άνω των 100.000 ευρώ

- Ποιά είναι η απάντηση του Ισίδωρου Κούβελου στις νέες εξελίξεις
- Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μετέφερε έμβασμα και δεν κατέθεσε δήλωση πόθεν έσχες ως όφειλε
- 2 υπεύθυνοι οικονομικών σε μικρά κόμματα εντοπίστηκαν με κενά στη δήλωσή τους
- Στη λίστα Βενιζέλου εντοπίστηκαν 24 πρόσωπα πολιτικά και συγγενείς τους για μεταφορές ποσών

Πέθανε αμερικανός βουλευτής και γνωστός φιλέλληνας

Στήριζε τον αγώνα της Ελλάδας για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Σε ηλικία 77 ετών πέθανε σήμερα ο Αμερικανός βουλευτής Ντόναλντ Πέιν, ο οποίος από το 1988 εκλεγόταν με το Δημοκρατικό κόμμα σε εκλογική περιφέρεια της πολιτείας Νιού Τζέρσεϊ, όπου ζουν πολλοί ομογενείς. Ο αποθανών θεωρείτο ένας από τους βασικούς υποστηρικτές στο Κογκρέσο των θεμάτων ελληνικού ενδιαφέροντος.

H μοναδικη απειλη για την Ρια Αντωνιου ειναι η Αννα, μετα απο αυτη τη φωτογραφια!


Από αλλού το περιμέναμε κι από αλλού μας ήρθε...

Η Ρία Αντωνίου περιμέναμε να αποκαλυφθεί στην πίστα του ιταλικού Dancing, και τελικά η Anna Tatangelo μας έκανε τις αποκαλύψεις.. Η γνωστή τραγουδίστρια την ώρα που χόρευε, μάλλον ξεσάλωσε περισσότερο από όσο έπρεπε αφού την στιγμή που χόρευε, το στήθος της βγήκε έξω από το διαμαντένιο σουτιέν της, και αποκαλύφθηκε μπροστά στις κάμερες.! Δείτε φώτο και βίντεο:

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μιας νυμφομανούς...; τι είναι η υπερσεξουαλικότητα;

Η περίπτωση της Heather Howland, που το 2007 συντάραξε την Αγγλία είναι χαρακτηριστική. Η Heather, ήταν μια υπέροχη μητέρα και μια αφοσιωμένη και ευτυχισμένη σύζυγος. Μια εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ ασχολιόταν με τον κήπο του σπιτιού τους, την έριξε σε κώμα. Οι γιατροί τόνισαν στον σύζυγο της ότι δύσκολα θα συνερχόταν και ότι εάν αυτό συνέβαινε, θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος ότι η σύζυγος του μπορεί να μην ήταν η ίδια όπως παλιά.

Να τα ωραία της αραβικής άνοιξης: Αυτονομήθηκε η Ανατολική Λιβύη

Οι αρχηγοί των φυλών και της πολιτοφυλακής στην ανατολική Λιβύη ανακήρυξαν σήμερα την αυτονομία της πλούσιας σε πετρελαϊκά κοιτάσματα περιοχής, μολονότι οι νέα ηγεσία της χώρας έχει κατ’ επανάληψη ταχθεί κατά του φεντεραλισμού.

Προπηλάκισαν τον Παπανδρέου στο γυμναστήριο

Το πάθος του με την γυμναστική πλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τρώγοντας κυριολεκτικά μπουκάλια νερού πάνω του από αγανακτισμένους πολίτες που ήξεραν ότι γυμνάζεται σε γνωστό γυμναστήριο της Ν. Ερυθραίας και τον συνάντησαν εκεί.

Ποια ταμεία αρνούνται να συμμετάσχουν στο PSI; Πόσα ομόλογα κατέχουν; Ποια δέχθηκαν να συμμετάσχουν;

Σύμφωνα με το Reuters τα περισσότερα ταμεία δέχθηκαν να συμμετάσχουν στο PSI,προκειμένου να διευκολύνουν τη μείωση του χρέους της χώρας. Ωστόσο όπως αποκάλυψε έλληνας αξιουματούχος 4 ταμεία είναι αρνητικά στο να συμμετάσχουν. Πρόκειται για τα ταμεία...

Χαιρετίζει το «κίνημα της πατάτας» η ΝΔ

Το κίνημα προάσπισης των συμφερόντων των παραγωγών και των καταναλωτών, γνωστό πλέον και ως «κίνημα της πατάτας» χαιρετίζουν με ανακοίνωσή τους ο Γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Ζωντανός και η Υπεύθυνη του Τομέα Καταναλωτικών Οργανώσεων, Φωτεινή Βρύνα. Όπως υποστηρίζουν τα στελέχη της ΝΔ, οι καταναλωτές έχουν πρωταρχικό ρόλο στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, επιβραβεύοντας το υγιές εμπόριο και συγχρόνως γυρίζοντας την πλάτη τους στους κερδοσκόπους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

20.000 $ ο ετήσιος μισθός τούρκου πληροφοριοδότη της Stratfor... ο έλληνες δημοσιογράφος πόσα να έπαιρνε;

20.000 δολάρια πλήρωνε η Stratfor έναν τούρκο πληροφοριοδότη της όπως προκύπτει από μαιλ που δημοσιεύει το wikileaks και το ερώτημα είναι πόσα έπαιρνε "η ελληνική αξιόπιστη δημοσιογραφική πηγή", δηλ ο έλληνας δημοσιογράφος, που έδινε πληροφορίες και εκτιμήσεις που αφορούσαν την Ελλάδα...
Δείτε το μαιλ για τον Τούρκο:

Επιστροφή του Mike στο ΠΡΟΠΟ, Αννούλα στο Ανάπτυξης;

Στην γνώριμη θέση του φαίνεται ότι επιστρέφει ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Αντιθέτως ο Λ. Οικονόμου, ο οποίος νωρίτερα είχε επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου, φαίνεται ότι λαμβάνει τη θέση του υφυπουργού στο ίδιο υπουργείο. Άγνωστο παραμένει ποιος θα αναλάβει το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, ενώ ακούγεται έντονα το όνομα της Αννούλας.

ΗΠΑ: Συνελήφθησαν 5 μέλη των LulzSec αφού τους κάρφωσε ο αρχηγός τους!

Κατηγορίες για κυβερνοπειρατεία απήγγειλαν οι αμερικανικές αρχές σε πέντε άτομα που φέρονται να συνδέονται με τους ακτιβιστές του Διαδικτύου «Anonymous». «Ανήκουν στους Ανώνυμους ή είναι μέλη ομάδων που συνδέονται με αυτούς», έγινε γνωστό από πηγή της αμερικανικής αστυνομίας, η οποία διευκρίνισε ότι ορισμένοι κατηγορούνται για «οργανωμένη πειρατεία» στον κυβερνοχώρο. Ο ένας έχει ήδη παραδεχθεί την ενοχή του.

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ,

Αυτές τις ημέρες διαβάζω τα σχόλια στο Δ.Ε και δεν πιστεύω στα μάτια μου αυτό που βλέπω. Δεξιοί (αν είναι δεξιοί αυτοί που σχολιάζουν),να σχολιάζουν σαν λιμενεργάτες σε ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

Κατἀρχάς δεν πιστεύω ότι οι φίλοι αυτοί είναι ΔΕΞΙΟΙ.
 

Λουκασένκο: «Kαλύτερα να είμαι δικτάτορας παρά γκέι»

Με τη φράση «καλύτερα να είμαι δικτάτορας παρά γκέι» ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο επιτέθηκε στον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, ο οποίος τον χαρακτήρισε «τελευταίο δικτάτορα της Ευρώπης», μετά την απειλή των Βρυξελλών για περαιτέρω κυρώσεις σε βάρος του καθεστώτος του Μινσκ.

Τρικυμία στο κρανίο του κομμουνιστο"πατριώτη" Αλκ.ινοου Ιωαννίδη

["Πήραμε τον Ιταλό Καποδίστρια και τον κάναμε Έλληνα" ή " Σύμπραξη Γερμανοτσολιάδων και κάθε λογής δοσίλογων εναντίων όσων αγωνίστηκαν για την ελευθερία στο βουνό" είναι μερικές από τις ατάκες ενός ακόμα παλαβωμένου αριστερού που για όλα τα κακά της μοίρας του του φταίνε οι άλλοι...]

We blame you, you know, μου είπε ένας Άγγλος στο Λονδίνο. Εννοούσε πως οι Έλληνες κάνουμε ζημιά στις οικονομίες των άλλων χωρών της Ευρώπης. Με την κυκλοφορία της συλλογής “Local Stranger” στο εξωτερικό, θα πέφτω συχνά πάνω σε τέτοιου είδους ατάκες ξένων δημοσιογράφων. Τι να απαντήσω; Τι να του πω;

Έκτη μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη η Βραζιλία ξεπερνώντας τη φούσκα τη Βρετανία

Η Βραζιλία ξεπέρασε το 2011 τη Βρετανία και είναι πλέον η έκτη μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη με ακαθάριστο προϊόν που φτάνει τα 2,52 τρισεκατομμύρια δολάρια, ανέφερε ο Βραζιλιάνος υπουργός Οικονομικών, Γκοίυντο Μαντέγα.

Την περασμένη χρονιά το ΑΕΠ της χώρας αυξήθηκε κατά 2,7% έναντι της ανάπτυξης κατά 0,8% στη Βρετανία.

Το email του Γεωργίου στον Τόμσεν που «αναψε φωτιές» στην εξεταστική

Ένα έγγραφο (δείτε το παρακάτω) που προκαλεί πολλά ερωτηματικά και από το οποίο προκύπτουν απευθείας επαφές του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου με τον Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ, σχετικές με τα προβλήματα της λειτουργίας της ΕΛΣΤΑΤ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας κατά τη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τη διαμόρφωση του ελλείμματος του 2009.

Quiz (Πολύ δύσκολο): Σε ποια χώρα, γιατρός έγραψε 7.000 μέρες αναρρωτική άδεια;

Δεν έχουν τέλος τα σκάνδαλα στο δημόσιο τομέα και ιδίως αυτά που αφορούν στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Μετά το σκάνδαλο με τις μεταμεσονύκτιες αιμοκαθάρσεις, τις εξ' αποστάσεως διαγνώσεις και τα "φακελάκια", πλέον έρχονται οι γιατροί που χορηγούν σωρηδόν ημέρες αναρρωτικής άδειας.

Πως θα γελάμε στην επόμενη Βουλή ρε γαμώτο;;; (Βίντεο)

Άπαιχτος ο Πρόεδρος και απαράδεκτος ο Άδωνις που τον πίκρανε:

Economist: Στην Ελλάδα το μέγεθος... θα μετρούσε (αν υπήρχε)

Το αδικαιολόγητα αυστηρό νομικό πλαίσιο, που υπερπροστατεύει τις μικρές επιχειρήσεις, αποτελεί μόνιμη τροχοπέδη την οποία αδυνατούν, ή αρνούνται, να υπερκεράσουν οι επιχειρήσεις τις ευρωπαϊκής περιφέρειας, σύμφωνα με το ιστολόγιο Free Exchange του έγκυρου περιοδικού Economist.

Ευτυχώς που υπάρχουν κι οι Σκοπιανοί και λένε καμιά μαλακ@@ να γελάμε: Η γιαγιά του Μ.Αλεξάνδρου ήταν από την Μπίτολα

Την ευγνωμοσύνη του στους Έλληνες που καταφέρνουν να τονώνουν το πατριωτικό φρόνημα των Σκοπιανών, εξέφρασε ο Πρόεδρός τους Γκεόργκι Ιβανόφ. «Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες στους Έλληνες. Όσο περισσότερο μας επιτίθενται, τόσο θα ισχυροποιούν τα πατριωτικά μας αισθήματα», είπε ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβανόφ.

Η σημειολογία του να τραγουδάς γιαουρτωμένος

Οι εικόνες με τον Νταλάρα, γιαουρτωμένο να συνεχίζει να τραγουδάει, πέρα από άκρως κωμικές, έχουν κάτι το πολύ σουρεάλ και κυρίως εμπεριέχουν πολλούς συμβολισμούς:

Άλλοι βλέπουν οτι βεβηλώνονται τα εναπομείναντα ιερά και όσια του Πασοκισμού και τα Trade Marks της κερδοφόρας “Γενιάς Πολυτεχνείου Α.Ε.”.

Καζάκης: "Οι ιστορικοί λογαριασμοί δεν έχουν κλείσει" και "Ο κόκκινος Στρατός απελευθέρωνε χώρες"

Εδώ έχει δημοσιευτεί ένα άρθρο του Δημήτρη Καζάκη σχετικά με τα δεκεμβριανά. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά ο τίτλος του "Τι ήταν τα δεκεμβριανά". Όμως αν το διαβάσει κανείς θα δει ότι είναι μία γενικότερη επισκόπηση των γεγονότων της δεκαετίας του ’40 χωρίς καμμία ιδιαίτερη έμφαση στον Δεκέμβριο του 1944.

Φοιτητικές εκλογές στις 4 Απριλίου


Πληθαίνουν οι φωνές καθημερινά που προσδιορίζουν την ημερομηνία των φοιτητικών εκλογών στις 4 Απριλίου. Φαίνεται πως εκεί καταλήγουν οι ζυμώσεις των παρατάξεων, ακολουθώντας τη λογική της τελευταίας δεκαετίας, με εξαίρεση τα τελευταία 3 χρόνια, που θέλει τις φοιτητικές εκλογές να διεξάγονται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου.

Για να καταλάβω: Σκέφτεται ο Σαμαράς να έχει στα ψηφοδέλτιά του την κουμπάρα του Άκη και του Λαλιώτη; (φώτο)

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο ακούγεται σαν φήμη ότι θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ στις Σέρρες η γυναίκα εν ενεργεία υπουργού του ΠΑΣΟΚ. Πέρα από τη γελοιότητα του συγκεκριμένου εγχειρήματος, που πρέπει να αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, καλό θα ήταν να ξέρουμε τι γίνεται μιας και αδυνατώ να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει τόσο μαλάκ@@ μέσα στη ΝΔ που θα προτείνει την κουμπάρα του Άκη και του Λαλιώτη για βουλευτή!!! Δείτε τη φώτο:

Μιχελάκης για το αλαλούμ με το χαράτσι της ΔΕΗ

«Tο “αλαλούμ” ανάμεσα στα υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος έχει πάρει απερίγραπτες διαστάσεις. Ο κόσμος ταλαιπωρείται σε ατέλειωτες ουρές στα γραφεία της ΔΕΗ και τις εφορίες, χωρίς να βρίσκει καθαρή απάντηση ως προς το τι πρέπει να κάνει.

Άμα είσαι Ραγκούσης...: Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για έργα επέκτασης στο αεροδρόμιο της Πάρου

Εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για την κατασκευή νέου πεδίου ελιγμών του αεροδρομίου της Πάρου», προϋπολογισμού 23,25 ευρώ, που διενεργήθηκε στις 24 Ιανουαρίου. Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Συνήγορος του Πολίτη: Προτάσεις για τις οφειλές του Δημοσίου

Προτάσεις για τη ρύθμιση των οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες υπέβαλε ο Συνήγορος του Πολίτη με σκοπό την κατά το δυνατόν αντιστάθμιση της οικονομικής δυσπραγίας του Δημοσίου με μέτρα διασφάλισης των δικαιωμάτων των πολιτών.

Η απόλυτη ξεφτίλα: Δίωξη στον ΠΑΟ για την ανακοίνωση... μούγκα για τα μπινελίκια του Τοροσίδη (βίντεο)

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη λόγω της ανακοίνωσης που έβγαλε για τον διαιτητή Βοσκάκη, ο οποίος σφύριξε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του Βοσκάκη. Ομως, η ανακοίνωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί από τον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα πειθαρχική δίωξη στην πράσινη ΠΑΕ.

Αίτηση για άρθρο 99 από τη θυγατρική της Alapis, ΚΠ Μαρινόπουλος

Αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία εξυγίανσης, συνυποβάλλοντας νέο επιχειρηματικό σχέδιο εξυγίανσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 99 του Ν.3588/2007, κατέθεσε η κατά 100% θυγατρική της Alapis, ΚΠ Μαρινόπουλος ΑΕ.

Όπως ανακοινώθηκε, η δικάσιμος της αίτησης προσδιορίστηκε να συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών την 02/05/2012.

Του έκλεψαν 250.000 απ' το σεντούκι... τον λυπόμαστε;

Το... σεντούκι του 57χρονου είχαν βάλει στο μάτι οι κλέφτες που φαίνεται γνώριζαν ότι διέθετε αυτό το μεγάλο ποσό και μάλιστα φυλαγμένο στο σπίτι στο χωριό Αργυρότοπος της Θεσπρωτίας.
Οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία παραβίασαν...

Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ζητά η Λούκα...όταν το έλεγε ο Σαμαράς τον έλεγε τρελό

Την άποψη ότι το νέο μνημόνιο αποσταθεροποιεί ακόμη περισσότερο την οικονομία, την κοινωνία και την πολιτική διατυπώνει σε άρθρο της στη γαλλική εφημερίδα Liberation, η ανεξάρτητη βουλευτής Β' Αθήνας κυρία Λούκα Κατσέλη. Τονίζει ότι «τα σκληρά και δυσβάστακτα, για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, μέτρα που επιβάλλονται ενισχύουν επικίνδυνα την υφεσιακή διολίσθηση στην ελληνική οικονομία και διογκώνουν την ανεργία» και εκτιμά ότι «η εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους δεν θα γίνει βιώσιμη».

Με την κατάθεση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ ξεκίνησε η Εξεταστική-παρωδία για το έλλειμμα του 2009

Με εξέταση του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, Ανδρέα Γεωργίου, ξεκίνησαν προ ολίγου οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009.

Στο 7% η ύφεση σύμφωνα και με την Eurostat

Η Eurostat δημοσίευσε την Τρίτη τα αναθεωρημένα στοιχεία για την ανάπτυξη στην ΕΕ και την Ευρωζώνη, το τέταρτο τρίμηνο του 2011. Σύμφωνα με αυτά, στο σύνολο της Ενωσης και στην Ευρωζώνη καταγράφεται μία συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 0,3% το τέταρτο τρίμηνο, αλλά σε ετήσια βάση τα μεγέθη είναι θετικά. Η ανάπτυξη φτάνει το 0,9% στην ΕΕ και το 0,7% στις χώρες που χρησιμοποιούν το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα. Η εικόνα για την Ελλάδα απέχει παρασάγγας από το θετικό πρόσημο στην εξέλιξη του ΑΕΠ.

Χειροπέδες σε 33χρονη για υπέρογκα χρέη στο Δημόσιο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 33χρονη γυναίκα το πρωί στην Αργυρούπολη και αργότερα μέσα στην ημέρα θα την οδηγήσουν στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με την αστυνομία τα χρέη της 33χρονης ανέρχονται στο ποσό των...

Ο Πυθαγόρας είχε υπολογίσει τις αποστάσεις των πλανητών

Οι Πυθαγόρειοι είχαν όλα τα «κλειδιά». Στο ρυθμό της κοσμικής μουσικής που πρώτοι «άκουσαν» οι μυστικές μαθηματικοί του 6ου π.Χ. αιώνα εξακολουθεί να χορεύει η σύγχρονη Κοσμολογία.

Ένας Έλληνας καθηγητής Μουσικής και Πληροφορικής, με πανεπιστημιακές σπουδές στη Φυσική και ερευνητικό έργο στα Πυθαγόρεια Μαθηματικά απέδειξε ότι η «αρμονία σφαιρών», η περίφημη πυθαγόρεια θεωρία, έχει ακριβή εφαρμογή σε όλους τους γνωστούς μας σήμερα πλανήτες.

Η κοινωνική αγανάκτηση και τα γιαούρτια στον Νταλάρα

Του Σπύρου Γκουτζάνη
που παίρνει καμιά 10αριά μισθούς

Θυμάμαι χρόνια τώρα τις αφίσες εκείνες του Τζίμη Πανούση με τις οποίες διαφήμιζε τις εμφανίσεις του γράφοντας σαν υποσημείωση: «δεν συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας». Ήταν η εποχή που ο δημοφιλής τραγουδιστής συμμετείχε σε κάθε συναυλία και εκδήλωση υπέρ των αδικημένων όλου του κόσμου.

“Τζακ-ποτ” για τους ληστές με λεία... 1.250.000 ευρώ!

Μπήκαν σαν... κύριοι, άρπαξαν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς, αφού η ληστεία έγινε αντιληπτή τουλάχιστον μια μέρα μετά! Οι δράστες χτύπησαν κάποια στιγμή μέσα στο περασμένο σαββατοκύριακο σε γνωστή φαρμακευτική εταιρεία στο Κορωπί.

Διαψεύδεται η φημολογία για παράταση της λήξης ενδιαφέροντος για το PSI

Η Ελλάδα δεν σκοπεύει να παρατείνει την προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο PSI, δήλωσε στο Reuters την Τρίτη Έλληνας αξιωματουχος, διαψεύδοντας σχετική φημολογία. «Η προθεσμία λήγει την Πέμπτη» δήλωσε και ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Πέτρος Χριστοδουλου.

Δ.Ρέππας: «Να μην φαίνεται ότι ικετεύουμε τον Σαμαρά...»

Ναι μεν αλλά, από τον Δημήτρη Ρέππα για το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τον Αντ. Σαμαρά εάν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα χωρίς αυτοδυναμία. «Ούτε ικετεύσαμε, ούτε πρόκειται να ικετεύσουμε τον Σαμαρά αλλά η χώρα θα κυβερνηθεί» λέει στον Realfm 97.8.

Ανοδικά τα CDS των ελληνικών, ισπανικών και ιταλικών ομολόγων

Ανοδο παρουσιάζει το κόστος ασφάλισης ελληνικών, ισπανικών και ιταλικών ομολόγων έναντι αθέτησης πληρωμών, εν μέσω αβεβαιότητας για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και ανησυχιών για τις οικονομικές προοπτικές.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Markit, τα CDS (credit default swaps) των ελληνικών πενταετών ομολόγων ενισχύονταν νωρίτερα κατά...

Βρετανική έκθεση υπέρ εξόδου της Ολλανδίας από το ευρώ

Η έξοδος από το ευρώ θα ήταν πιο συμφέρουσα για την Ολλανδία σε σύγκριση με τη συμμετοχή στο κόστος περαιτέρω διάσωσης των ασθενών οικονομιών της περιφέρειας, συμπεραίνει έκθεση βρετανικού ινστιτούτου για λογαριασμό του ακροδεξιού Κόμματος Ελευθερίας του Γκεερτ Βίλντερς.

Απειλητική ακτινοβολία από νέα ηλιακή έκρηξη

Μια νέα μεγάλης ισχύος έκρηξη στον Ήλιο, που παρατηρήθηκε χθες, ήδη στέλνει καθ' οδόν προς τον πλανήτη μας ένα ακόμα κύμα ακτινοβολίας. Το ισχυρό ρεύμα φορτισμένων σωματιδίων του ηλιακού πλάσματος απειλεί να δημιουργήσει προβλήματα σε δορυφόρους, τηλεσκόπια σε τροχιά και σε διαστημικά σκάφη εντός του ηλιακού μας συστήματος, μάλλον όμως θα περάσει «ξώφαλτσα» από την ίδια τη Γη, σύμφωνα με τους επιστήμονες του διαστημικού κέντρου Goddard της NASA.Τα ενεργειακά και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα του πλανήτη μας δεν φαίνεται να κινδυνεύουν. Οι επιστήμονες αναμένουν μόνο κάποιες μέτριες γεωμαγνητικές καταιγίδες που θα ξεκινήσουν από σήμερα και θα διαρκέσουν έως αύριο.

Φινλανδία: Η Αθήνα θέλει να κρύψει τη συμφωνία μας

Η συμφωνία που υπέγραψαν Ελλάδα και Φινλανδία για τις εγγυήσεις που ζητούσε η τελευταία προκειμένου να συνεισφέρει στο δεύτερο πακέτο βοήθειας των 130 δισ. ευρώ δεν έχει κοινοποιηθεί, κάτι που προξενεί αντιδράσεις στην κοινή γνώμη της σκανδιναβικής χώρας.

Σύμφωνα με το κρατικό δίκτυο της χώρας YLE, ο φινλανδός υφυπουργός Οικονομικών Μάρτι Χετεμάκι, που υπέγραψε τη συμφωνία εκ μέρους της Φινλανδίας ισχυρίζεται ότι η συμφωνία παραμένει μυστική, «επειδή το ζήτησε η άλλη πλευρά». «Οι ελληνικές τράπεζες δεν θα ενέκριναν τη συμφωνία, χωρίς να υπήρχε εμπιστευτικότητα» ανέφερε ο Χετεμάκι.

Εξαιρέσεις απειλούν το PSI

Ορατός είναι ο κίνδυνος να μην επιτευχθούν οι στόχοι της ανταλλαγής των ελληνικών ομολόγων (PSI) στην περίπτωση που δεν συμπεριληφθούν σε εθελοντική βάση τα δάνεια τριών ΔΕΚΟ. Πρόκειται για δάνεια των ΟΣΕ, ΟΑΣΑ και ΕΑΣ (πρώην ΕΒΟ-Πυρκάλ) που έχουν την εγγύηση του Δημοσίου και ανέρχονται σε 6,9 δισ. ευρώ. Για νομικούς λόγους δεν μπορούν να εφαρμοστούν οι ρήτρες συλλογικής ευθύνης (CACs) στα δάνεια αυτά, στην περίπτωση που οι τράπεζες που τα έχουν εκδώσει δεν συμφωνήσουν να τα εντάξουν στο PSI.

FT: Μάλλον αναπόφευκτη η ενεργοποίηση των CACs

Η ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής ευθύνης (CAC) είναι μάλλον αναπόφευκτη, αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι Financial Times, υπογραμμίζοντας ότι ακριβώς αυτή η εξέλιξη θα μπορούσε να αυξήσει τη συμμετοχή στο ελληνικό PSI, από 75% με 80% στο 90% με 95%.

Wikileaks: «Πολύ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Ερντογάν»

Δύο χρόνια ζωής φέρεται να εκτιμά ότι απομένουν στον Ταγίπ Ερντογάν χειρουργός που συμμετείχε σε επέμβαση του Τούρκου πρωθυπουργού για καρκίνο του παχέος εντέρου, σύμφωνα με πηγή της Stratfor. Μία ημέρα πριν σταλεί το μήνυμα από τη χειρίστρια του εν λόγω πληροφοριοδότη, ο τουρκικός Τύπος τόνιζε ότι ο Ερντογάν δεν έχει καρκίνο και ότι νιώθει μια χαρά μετά το χειρουργείο που έλαβε χώρα στις 26 Νοεμβρίου 2011 για την αφαίρεση πολυπόδων.

Επανέρχεται το Bloomberg στα ελληνικά swaps της Goldman Sachs... τα οποία δεν συμμετέχουν στο κούρεμα

Στις συμφωνίες ανταλλαγής χρέους (swaps), οι οποίες όπως γράψαμε από χθες δεν συμμετέχουν στο "κούρεμα" για ευνόητους λόγους ;), που συνομολόγησε η Ελλάδα του Σημίτη με την Goldman Sachs το 2001 επανέρχεται με δημοσίευμά του την Τρίτη το πρακτορείο Bloomberg.

Έρχεται άγριος πούλος στον τουρισμό από τη Γερμανία... δεν πειράζει! Όπως λένε και οι πραγματικοί πατριώτες: "ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

[Κλασικά: Μετά τις τζάμπα μαγκιές, που διδάχθηκαν οι νεοέλληνες στα 30 χρόνια παρουσίας του ΠΑΣΟΚ και τα καψίματα της γερμανικής σημαίας το χειμώνα θα έρθει η κλάψα για την κατάρρευση του τουρισμού το καλοκαίρι, όπου θα κλάψουν μανούλες... για άλλη μια φορά οι "πατριώτες" θα έχουν προσφέρει άριστες υπηρεσίες στην πατρίδα γαμών@@ τον τουρισμό...

Πανικός στη ΔΕΗ Ν. Ιωνίας: Πληρώνουν το ρεύμα αλλά όχι το χαράτσι της ΔΕΗ!

Στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αριστείδου και στην Ν.Ιωνία οι ταμίες δέχονται να πληρωθούν μόνο την αξία του ρεύματος και όχι το χαράτσι. Χαμός από ουρές και στο Μαρούσι. Ο έφορος της κάθε ΔΟΥ θα αποφασίζει ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να πληρώσει το χαράτσι.

''Ανταγωνιστικότητα και απειλή εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα''

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Ifo Hans-Werner Sinn ''δεν φθάνουν οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών'' για να ορθοποδήσει η χώρα μας.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος για να έχει ελπίδες επιτυχίες το πρόγραμμα της Ελλάδας θα πρέπει οι τιμές να μειωθούν κατά 50%.

Κούρδοι σάπισαν στο ξύλο, μέλη της "antifa"

Η βίαιη «αντιρατσιστική» συμμορία ‘Antifa’ (μπλοκ - πολιτικό ρεύμα που στοχεύει -σύμφωνα με τα λεγόμενα των οπαδών της- στην «καταπολέμηση του φασισμού και του ρατσισμού». «Μητρόπολή» της θεωρείται η μεταπολεμική Γερμανία) έχει οργανώσει βίαιες επιθέσεις σε..
όλη την Ευρώπη. Η ομάδα αυτοαποκαλείται «αντιρατσιστική» και έχει στο στόχαστρό της μέλη ακροδεξιών ομάδων.
Τα μέλη της συμμορίας συνήθως...

Η συνέχεια στο http://taxalia.blogspot.com/2012/03/antifa.html

IIF: Πάνω από 1 τρισ. ευρώ το κόστος μιας άτακτης χρεοκοπίας της Ελλάδος

Για «σημαντικές και καταστροφικές» επιπτώσεις από μια άτακτη ελληνική χρεοκοπία προειδοποιεί το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πριν την εκπνοή της προθεσμίας για τη συμμετοχή των ιδιωτών στο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

Die Welt: Ένα σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα

Η εφημερίδα Die Welt δημοσιεύει άρθρο γνώμης του Thomas Straubhaar, επικεφαλής του Ινστιτούτου παγκόσμιας οικονομίας του Αμβούργου υπό τον τίτλο «Το σχέδιο Μάρσαλ θα το αντιμετωπίσει», όπου ο συντάκτης υποστηρίζει με έμφαση ότι αυτό που πάνω απ’ όλα χρειάζεται η Ελλάδα προκειμένου να σταθεί στα πόδια της από οικονομικής απόψεως και να καταφέρει να αποπληρώσει τα χρέη της δεν είναι η οικονομική βοήθεια, αλλά η βοήθεια που θα πρέπει να της παράσχουν οι εταίροι της προκειμένου να αναδιαμορφωθούν οι θεσμοί και να ανοικοδομηθεί το ίδιο το κράτος, το οποίο, πάντα κατά την άποψη του Straubhaar, δεν είναι αποτελεσματικό και πραγματικά λειτουργικό, παρουσιάζοντας τεράστια θεσμικά ελλείμματα και αδυναμίες.

Αρνείται η ΝΔ συμμετοχή στελέχους της στην κυβέρνηση, εμπλοκή στην αντικατάσταση Παπουτσή

Άλυτο παραμένει το ζήτημα της κάλυψης της θέσης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, σχεδόν δέκα ημέρες μετά την παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για επιστροφή στην Κατεχάκη του Μιχ.Χρυσοχοΐδη και πως στη θέση του στο υπουργείο Ανάπτυξης θα τοποθετηθεί...

Στο μυαλό του Σίλα: Πατάτα του ΚΚΕ για την πατάτα

Δείτε το βίντεο:

Οι Ιάπωνες εγκαταλείπουν τη Φουκουσίμα για τη Ν. Κορέα

Ιερέας και κάτοικος της περιοχής γύρω από το πυρηνικό εργοστάσιο, πραγματοποίησε αναγνωριστική επίσκεψη στη Νότια Κορέα ακολουθώντας την παραίνεση κατοίκων οι οποίοι επιθυμούν να μεταναστεύσουν στη γειτονική χώρα.

ΔΝΤ: Το 2013 θα επιστρέψει στις αγορές η Πορτογαλία... και για μας τα ίδια λέγανε

Την επόμενη χρονιά αναμένεται να επιστρέψει η Πορτογαλία στις αγορές ομολόγων, σύμφωνα με τον επικεφαλής της αποστολής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ στη χώρα. «Η βασική μας προσδοκία παραμένει ότι η Πορτογαλία θα είναι σε θέση να έχει πρόσβαση στις αγορές στα τέλη της επόμενης χρονιάς», δήλωσε ο Αμπέμπε Αμρο Σελασί σε συνέντευξή του στο Bloomberg. «Αυτό δεν θα είναι εύκολο», πρόσθεσε.

Άνοιγμα λογαριασμών, δέσμευση ακινήτων για μεγαλο-οφειλέτες στο Δημόσιο

Οι οφειλές που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ μπαίνουν στην κορυφη των προτεραιοτήτων της Επιχειρησιακής Μονάδας Είσπραξης στο υπουργείου Οικονομικών, η οποία έχει αρμοδιότητα να κινήσει όλα τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης -ανάμεσά τους το άνοιγμα τραπεζικών λογιαρισμών και δέσμευση ακινήτων και απαιτήσεις σε χέρια τρίτων. Ο αριθμός των εν λόγω μεγαλο-οφειλετών βρίσκεται περίπου στους 1.000.

Δραματική αύξηση πλειστηριασμών και κατασχέσεων

Ολοένα και περισσότεροι επιχειρηματίες αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους προς τους ιδιώτες, το δημόσιο και τις τράπεζες, γεγονός που αντανακλάται στην εκρηκτική αύξηση πλειστηριασμών και κατασχέσεων.

Νέο τοπίο στη φορολόγηση ακινήτων

Πόθεν έσχες για όλους, με Online σύνδεση των εφοριών με όλα τα σημεία συναλλαγών των φορολογουμένων, σχεδιάζει το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να παρακολουθεί ηλεκτρονικά τις δηλώσεις 5,5 εκατομμυρίων πολιτών.

Βίντεο-Το απόλυτιο ξεβράκωμα ΓΑΠ-Κατσέλη-Παπακωνσταντίνου: Πως μας οδήγησαν στο μνημόνιο

Δείτε το βίντεο:

"Φέρτε πίσω τα κλεμμένα".Εκστρατεία για τις ελληνικές αρχαιότητες που μας έχουν κλέψει... οι ναζί

H καμπάνια είναι εκπληκτική κι έχει κεντρικό μήνυμα “Είμαι Έλληνας,θέλω να γυρίσω στη πατρίδα”.Θα μπορούσε ίσως να είναι πιο επιθετική και να λέει "φέρτε πίσω τα κλεμμένα"...Ο εμπνευστής της όμως είναι ευγενής και επέλεξε το πρώτο.

Στη ΝΔ έχουν καταλάβει ότι ότι πάμε για πόλεμο και όχι για … φιλικό αγώνα;

Επειδή το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ότι έχει αποκλειστεί από οποιαδήποτε διοργάνωση, την Κυριακή στις 18/3, θα δώσει φιλικό δίτερμα –συγνώμη – εσωκομματικές εκλογές το λένε. Θα μου πείτε: «βρε δεν πάει να κάνει ό,τι θέλει; Ποιός ασχολείται με το ΠΑΣΟΚ!»

Διαφωνώ κάθετα, διότι είναι εποχή, αντί να το αφήσουμε να διαλυθεί σαν ώριμο φρούτο, και άλλες τέτοιες πολιτισμένες ανοησίες, να το χτυπήσει κάποιος στρατηγικά:

“Κούρεψε” το δάνειο του ο Ραγκούσης-Νταλάρας χωρίς να πληρώσει 56.000 ευρώ”

Για ευνοϊκή μεταχείριση γίνεται λόγος από κάποιους καθώς ενώ όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο, το δάνειο εγκρίθηκε κατά την περίοδο που ο κ. Ραγκούσης ήταν βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

Μπαγίς για προσάρτηση Κατεχομένων: Διαψεύδει... επιβεβαιώνοντας

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που σημειώθηκε, και στα Κατεχόμενα, από τις δηλώσεις του περί προσάρτησης της Βόρειας Κύπρου στην Τουρκία, ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς δήλωσε μεν ότι οι επίμαχες δηλώσεις παρερμηνεύτηκαν, ωστόσο αμέσως μετά άφησε εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Το κίνημα της... κερδοσκοπίας – Έως και 169% το καπέλο, θησαυρίζουν οι μεσάζοντες!

Μισθοί και συντάξεις μειώνονται αλλά για τους μεσάζοντες, η κρίση είναι ευκαιρία να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο. Χρόνια ξέραμε ότι οι τιμές των οπωροκηπευτικών εκτοξεύονται στα ύψη γιατί ανάμεσα στον παραγωγό και τον καταναλωτή βρίσκεται εκείνος που μεσολαβεί. Ο άνθρωπος, ή οι άνθρωποι ή οι εταιρίες που παρεμβαίνουν για να φτάσουν τα προϊόντα από το χωράφι στο πιάτο μας.

Νέα μέτρα ζητούν οι δανειστές - Υπό εξέταση όλα τα ποσά των εφάπαξ

Δεύτερο πακέτο επώδυνων μέτρων από τον Ιούνιο τόσο στα εργασιακά, όσο και στο ασφαλιστικό φέρονται να ζητούν οι δανειστές, ενώ ακόμη δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή το πρώτο πακέτο.

Σύμφωνα με εργατολόγους και συνδικαλιστές, άρχισε πλέον η αποκρυπτογράφηση των «σκοτεινών σημείων» του νέου Μνημονίου, τα οποία είναι ταυτόσημα με την συμφωνία που υπεγράφη στην Πορτογαλία και προβλέπει εκτός από την μείωση μισθών και συντάξεων, μεταβολή των εργασιακών σχέσεων με διευθυντικό δικαίωμα, μείωση των αποζημιώσεων λόγω απόλυσης ή συνταξιοδότησης που δεν θα ξεπερνά της πέντε μισθούς, περικοπή της αμοιβής για υπερωριακή απασχόληση και εργασία Κυριακές και αργίες, ακόμη και κατάργηση αργιών. Από την πλευρά της η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης επισημαίνει ότι δεν έχουν τεθεί νέες απαιτήσεις από την τρόικα.

Είμαι ο Πούτιν της Ελλάδος γιατί είμαι και γω ξανθός

Δείτε το πρωτοσέλιδο:

ΠΑΟΚ: Άνοιγμα διοίκησης Ζαγοράκη 12 εκ. ευρω-7000 ευρω η αμοιβή Βρύζα

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην οποία συμμετείχαν το 54% των μετοχών της εταιρίας. Ακούστηκαν πολλά ενδιαφέροντα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ζήση Βρύζα να δεσμεύεται πως θα παλέψει να επαναφέρει την εικόνα της ΠΑΕ στο σωστό δρόμο.