08 Μαρτίου 2012

Άλλη δουλειά δεν έίχαν οι Χρυσαυγίτες από το να ασχολούνται με τον μαλά@@

Μη χαίρεσαι και δεν πρόκειται να σου κάνουν τη χάρη:

Βίντεο: Ακούστε το φονικό σεισμό που σάρωσε πέρυσι την Ιαπωνία

Τα σεισμικά κύματα της δόνησης των 9,0 βαθμών, η οποία προκάλεσε το τσουνάμι της Ιαπωνίας το Μάρτιο του 2011, μετατράπηκαν σε αρχεία ήχου που αποκαλύπτουν το μένος του Εγκέλαδου.

Η απόκοσμη «ηχητική υπόκρουση» του σεισμού καταγράφηκε από ερευνητές του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Τζόρτζια (γνωστού ως Georgia Tech) προκειμένου να αποσαφηνιστεί η σχέση ανάμεσα στην κύρια δόνηση και τους μετασεισμούς, καθώς και άλλα στάδια της σεισμικής αλληλουχίας.

Παπαϊωάννου: "Αυξήθηκαν οι μισθοί γιατί μειώθηκαν τα επιδόματα των δικηγόρων του Δημοσίου"... ναι καλά μας έπεισες

[Για να καταλάβετε τι γίνεται: Δικηγόρος της Αγροτικής ασφαλιστικής έπερνε το 2009 7.150 ευρώ μικτά... και ο Παπαιωάννου θέλει να μας πείσει ότι τώρα αυτός θα παίρνει 2.000-2.500... ρε αι φτύσ' τα μούτρα σου]

Αυξήθηκαν οι βασικοί μισθοί των εμμίσθων δικηγόρων, αλλά μειώθηκαν τα επιδόματά τους, ενώ συνολικά οι αποδοχές των εμμίσθων δικηγόρων μειώθηκαν κατά 15-40%, τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, μετά τα σχετικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αυξήσεις στις αποδοχές των εμμίσθων δικηγόρων, τη στιγμή που ο ελληνικός λαός περνάει δύσκολες ώρες και υπάρχει φτώχεια.

«Η Φινλανδία θα βοηθήσει την ελληνική διοίκηση να ορθοποδήσει»

«Η Φινλανδία προετοιμάζεται μαζί με άλλα κράτη μέλη της Ε.Ε. να συνδράμει στην αναδιάρθρωση της ελληνικής δημόσιας διοίκησης», αναφέρει ο διαδικτυακός χώρος του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα YLE. Όπως σημειώνεται, κατόπιν αιτήματος της Κομισιόν, η Φινλανδία χαρτογραφεί τώρα ποιες υπηρεσίες θα μπορούσαν να προσφέρουν μέρος του εργατικού τους δυναμικού στη βοήθεια της Ελλάδας.

Μεγάλη πυρκαγιά σε υπόγειο πάρκιγκ στο Παρίσι

Πανικός επικράτησε στο Παρίσι όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε υπόγειο πάρκινγκ στην πλατεία Vendome όπου βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Ritz, το γαλλικό υπουργείο Δικαιοσύνης και...

Συγχαρητήρια Σαμαρά στο ΑΠΟΕΛ

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά την πρόκριση της Κυπριακής Ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΠΟΕΛ στους προημιτελικούς του Champions League, απέστειλε στους παίκτες, τον προπονητή και τους παράγοντες της ομάδας το ακόλουθο συγχαρητήριο τηλεγράφημα:

Μεγάλη απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας από γερμανούς υπαλλήλους του

Πέντε γυναίκες, υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας, εξετάζονται από την Οικονομική Αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας που έχει ξεκινήσει, για μεγάλη απάτη με ψεύτικα επιδόματα σε βάρος του ιδρύματος.

Παράλληλα έχουν γίνει έρευνες σε σπίτια στην Αθήνα και στη Λακωνία, όπου διαμένει μια πρώην υπάλληλος του ΙΚΑ, στην οποία βρέθηκε «θησαυρός». Ειδικότερα, σε αποθήκη του σπιτιού μιας από τις γυναίκες που κρατούνται και ανακρίνονται, βρέθηκαν 960.000 ευρώ, ενώ έχουν κατασχεθεί και τρία πολυτελή αυτοκίνητα.

Εξαρθρώθηκε παγκόσμιο δίκτυο παιδικής πορνογραφίας

Η ιταλική αστυνομία εξάρθρωσε δίκτυο παιδεραστών που εκτεινόταν σε τουλάχιστον 28 χώρες και χρησιμοποιούσε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης για την ανταλλαγή πορνογραφικών φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν στην Ιταλία, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία και την Πορτογαλία, ενώ έρευνα γίνεται για 112 άλλους που είναι ύποπτοι για παιδική πορνογραφία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιταλικό γραφείο δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος NIT.

Το μέγα σκάνδαλο της Siemens "σβήνει" με 270 εκατομμύρια - Ποιά είναι η συμφωνία με το Δημόσιο

- Συγγνώμη ζήτησε η Siemens για τα σκάνδαλα διαφθοράς στη χώρα μας
- Επίτροπος της Ελλάδας θα ελέγχει τη γερμανική εταιρεία για θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος
- Η Siemens δεσμεύτηκε για επενδύσεις στην Ελλάδα και δημιουργία 700 θέσεων εργασίας
- Θα δώσει και 90 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση της διαφθοράς

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα ομόφωνα το σχέδιο της συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και του ομίλου Siemens. Το σχέδιο θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να υπογραφεί.

Ζωντανά τώρα: Debate Καψή – Μιχελάκη

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την τηλεμαχία μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και του εκπροσώπου τύπου της ΝΔ.

Το Debate διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ και έχει τίτλο «Υπάρχει ανεξαρτησία του Τύπου από τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα;».

Καλό! Καλό!! Μόσχα: "Να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα οι ΗΠΑ"... ε, τι; Μόνο αυτοί θα μας τη λένε;

Κάλεσμα στην Ουάσιγκτον για σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων απηύθυνε την Τετάρτη η Μόσχα.

«Οι ΗΠΑ οφείλουν να αντιμετωπίζουν τους πολίτες τους με αυστηρή προσήλωση προς τις διεθνείς υποχρεώσεις τους στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ανέφερε εκπρόσωπος για ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Ζητάνε και τα ρέστα τα λαμόγια: Εφοριακοί μήνυσαν τον Δ.Σπινέλλη

Στην αντεπίθεση παίρνουν οι εφοριακοί που δια του προέδρου τους, Χαράλαμπου Νικολακόπουλου κατά του τέως γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδη Σπινέλλη και του διευθυντή Σχεδιασμού και Ελέγχων του ΣΔΟΕ και προέδρου του Β’ Υπηρεσιακού Συμβουλίου, Νικόλαου Λέκκα.

Έχει ξεφύγει η Γεωργαντά και γελοιοποιεί μια σοβαρή υπόθεση: "Να κρεμαστεί ο Παπακωνσταντίνου εάν διόγκωσε συνειδητά το έλλειμμα"

Η κα Γεωργαντά δήλωσε ξεκάθαρα πως τα πολιτικά πρόσωπα που διαχειρίστηκαν την υπόθεση ήταν άπειρα ή ανίκα ή μπορεί να έχουν κάποιοι επωφεληθεί.

Στις εκτιμήσεις της περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009, με ευθύνη του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, επέμεινε η Ζωή Γεωργαντά, κατά την κατάθεσή της ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής και μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω δηλώνοντας πως εάν υπήρξαν πολιτικά πρόσωπα που διόγκωσαν συνειδητά το έλλειμμα θα πρέπει να κρεμαστούν στο Σύνταγμα.

Όταν το ΣΔΟΕ δεν έχει δουλειά, περνάει μια βόλτα από την Τούμπα

Συχνές είναι πλέον οι επισκέψεις των ανθρώπων του ΣΔΟΕ στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σήμερα το πρωί βρέθηκαν στην Τούμπα για έναν ακόμη έλεγχο μετά τα όσα ακούστηκαν στην γενική συνέλευση.

Α. Σαμαράς: Όταν λέγαμε για ανάπτυξη μας λοιδορούσαν

Δικαιωμένος για τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας περί προτεραιότητας που πρέπει να δοθεί στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς.

Αυτές είναι οι διαφορές Παπανδρέου - Καραμανλή

Ας γυρίσουμε πίσω στο 2009, γιατί η αμνησία είναι θάνατος και θάνατος είναι η αμνησία:

Εκλογές με προπηλακισμούς;

Tου Aγγελου Σταγκου

Επιτέλους, δεν είναι δυνατόν αυτή η χώρα να μη θυμίζει στοιχειωδώς συντεταγμένη πολιτεία. Κανένα καθεστώς απανταχού της γης, δημοκρατικό, φιλελεύθερο, σοσιαλιστικό, κομμουνιστικό, λαοκρατικό, ολοκληρωτικό, αυταρχικό, φασιστικό, ή ακόμη και αναρχικό, δεν θα ανεχόταν και δεν ανέχεται τους προπηλακισμούς και τους ξυλοδαρμούς από μικρές ομάδες δήθεν «αγανακτισμένων», εγκαθέτων σε ημερήσια σχεδόν βάση. Καμία κοινωνία δεν μπορεί να λειτουργήσει σε συνθήκες οχλοκρατίας, όποιες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζει.

Μ. Παπαϊωάννου: "Δεν προκύπτει πειθαρχικό αδίκημα για τον Π. Νικολούδη"... η είδηση θα ήταν να προέκυπτε

Δεν τίθεται θέμα άσκησης πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Νικολούδη, ξεκαθαρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊώαννου.

«Παρακολουθώ και ακούω τα πάντα, αλλά ως υπουργός Δικαιοσύνης ενεργώ πάντα σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους», δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

Εντάξει έδεσε το βύσσινο: Δεν συμμετέχει στο εθελοντικό κούρεμα το Ταμείο των υπαλλήλων του ΥΠΟΙΚ...

Την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο PSI, ανακοίνωσε το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης των εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών (ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ) επικαλούμενο οικονομική αδυναμία.

Δεκτά και πάλι τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου από την ΕΚΤ

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα γίνονται και πάλι δεκτά ως ενέχυρο τα ομόλογα που εκδίδει ή εγγυάται το ελληνικό δημόσιο, καθώς ενημερώθηκε για την ενεργοποίηση του σχεδίου εγγύησης των ομολόγων αυτών από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ). Στην ανακοίνωση της ΕΚΤ αναφέρεται ότι τα ομόλογα θα γίνονται αποδεκτά για πιστωτικές συναλλαγές στο Ευρωσύστημα μέχρι νεοτέρας ειδοποίησης.

Σε δημοπρασία θα βγει ασημένιο κύπελλο του Σπύρο Λούη στους Ολυμπιακούς του 1896

Ένα ασημένιο κύπελλο που απονεμήθηκε στον Έλληνα μαραθωνοδρόμο Σπύρο Λούη μετά τη νίκη του στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 στην Αθήνα θα βγει σε δημοπρασία στο Λονδίνο από τον εγγονό του.

Η Ντόρα εξακολουθεί να έχει υποστηρικτές στη Νέα Δημοκρατία

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη εξακολουθεί να έχει υποστηρικτές στη Νέα Δημοκρατία. Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Θ. Καράογλου  ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς...

Τι πραγματικά συνέβη με την ιταλική μεραρχία Άκουι στην Κεφαλλονιά το 1943

Τον Σεπτέμβριο του 1943 η Κεφαλλονιά ήταν για λίγο στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αιτία ήταν η σύγκρουση μεταξύ των πρώην συμμάχων Ιταλών και Γερμανών. Αν και ποτέ οι ιταλογερμανικές σχέσεις δεν ήταν άριστες, παρά την μεταξύ τους συμμαχία, τα προβλήματα μεγάλωσαν με την ανατροπή του Μουσολίνι απ΄τον στρατάρχη Μπαντόλιο στις 25/07/1943.

Διαβάστηκε το DNA του γορίλα... έχει πολλές ομοιότητες με του ΠΑΣΟΚου




Ευρωπαίοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων ένας Έλληνας, «διάβασαν» το γενετικό κώδικα του γορίλα, του τελευταίου μεγάλου πιθήκου που απέμενε να αποκωδικοποιηθεί το γονιδίωμα. Έχει ήδη διαβαστεί το DNA του ανθρώπου (το 2003), του χιμπατζή (το 2005) και του ουραγκοτάγκου (το 2011), οπότε, με την προσθήκη πλέον και του γορίλα, θα είναι ευκολότερο να μελετηθούν οι ομοιότητες και οι διαφορές μεταξύ τους και με τον άνθρωπο.

Πως ο ΓΑΠ αποτελειώνει τον Νταλάρα

- Σα να μην του έφταναν τα γιαούρτια του Νταλάρα, ήρθε και η δήλωση στήριξης του ΓΑΠ να τον αποτελειώσει. Η δήλωση του ΓΑΠ ήρθε μάλιστα πάνω στη στιγμή που όλο το σύστημα είχε ξεκινήσει τον υπερ πάντων αγώνα για να ξαναφτιάξει το ίματζ του τραγουδιστή (αφιλοκερδώς όπως πάντα).

Καθημερινό το κλάμα από τις μαλακί@@ των "πατριωτών"... και που να σφίξουν οι ζέστες! Συνεχίζεται η καμπάνια: ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Από το newsit και όχι από τη φαντασία μου:

Πιστεύουν ότι δεν θα βρίσκουν φαγητό [είναι κι αυτοί τα ίδια ηλίθιοι με τους άλλους που λένε ότι οι γερμανοί θα τους κατασχέσουν τα σπίτια...] και ότι θα έρθουν αντιμέτωποι με την οργή του κόσμου - ''Βουτιά'' στις κρατήσεις...

Ο ελληνικός τουρισμός θα είναι όπως όλα δείχνουν το μεγάλο θύμα του αντιγερμανικού κλίματος αλλά και των αναταραχών που πιστεύουν οι Γερμανοί ότι επικρατούν στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη διεθνή έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.

Μέχρι εδώ ακούγονται οι φελλοί απ' τις σαμπάνιες που ανοίγει ο Χατζηνικολάου για το πέο@ Ευαγγελάτου

Δεν λέει να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια νούμερα ο τρομοκράτης της ενημέρωσης και ο Νικολάκης έχει στήσει πανηγύρι:

Η ISDA προετοιμάζεται να … πληρώσει τα καλυμμένα CDS

[Το πιθανότερο σενάριο είναι να πληρωθούν μόνο τα καλυμμένα CDS δηλ. αυτά που συνοδεύονται από το αντίστοιχο ομόλογο, των οποίων η αξία είναι γύρω στα 3 δις και όχι τα τζογαδόρικα "γυμνά" CDS που δεν συνοδεύονται από ομόλογα και η αξία τους είναι λίγο πάνω από 70 δις... αυτά για να ξέρουν οι ηλίθιοι (που με έχουν ζαλίσει στα μέιλ) που θα αρχίσουν να πανηγυρίζουν, γιατί πανηγυρίζουν... 3 δις είπαμε]

Για το ενδεχόμενο ενεργοποίησης των ασφαλίστρων κινδύνου (CDS) στα ελληνικά ομόλογα φαίνεται πως προετοιμάζεται «αθόρυβα» η Διεθνής Ένωση Συμφωνιών Ανταλλαγής και Παραγώγων (ISDA).

Συμπάσχει όλη η Ελλάδα με το δράμα του Νταλάρα: "Τη γυναίκα μου την στηρίζω, αλλά δεν την ψηφίζω" (βίντεο)

"Όλοι οι Έλληνες της δικής μου περιόδου που ήταν δημιουργικοί έβγαλαν λεφτά, έκαναν περιουσίες, αγόρασαν σπίτια"... Στον ραδιοφωνικό σταθμό "Love Radio" μίλησε χθες το απόγευμα, για την επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Ίλιον, ο Γιώργος Νταλάρας.

Σχετικά με τα όσα κατά καιρούς του έχουν προσάψει, ο τραγουδιστής είπε:

Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας καλείται ο Παναγ. Νικολούδης

Για ακρόαση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, καλείται τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης του Μαύρου Χρήματος, Παναγιώτη Νικολούδης.

Σιγά ρε μαλά@@! Θα μας πάρουν τα ζουμιά-Μπαμπινιώτης: Είμαι “υπηρέτης του λαού” και όχι “υπουργός”... είπε αφού έγλυψε την Αννούλα

“Οπου υπάρχουν λάθη θα γίνουν βελτιώσεις”είπε ο νέος Υπουργός Παιδείας σχετικά με το νόμο για τα πανεπιστήμια. Αυτοκριτική απο την Α.Διαμαντοπούλου: “Κλείνει ένα κεφάλαιο με λάθη, υπήρξαν καθυστερήσεις και αδικίες"

Ήθελαν να βγάλουν τα τανκς στους δρόμους!

Το βράδυ της ψήφισης του Νέου Μνημονίου, στις 12 Φεβρουαρίου 2012 και ενώ η Αθήνα καιγόταν η κυβέρνηση αντιμετώπισε σοβαρά το ενδεχόμενο να κατεβάσει στο κέντρο της Αθήνας τον στρατό.
Το βράδυ της ψήφισης του Νέου Μνημονίου, στις 12 Φεβρουαρίου 2012 και ενώ οι ακτιβιστές της άκρας αριστεράς άρχισαν να καίνε την Αθήνα, η κυβέρνηση αντιμετώπισε σοβαρά το ενδεχόμενο να κατεβάσει στο κέντρο της Αθήνας τον στρατό προκειμένου να εμποδίσει την γενίκευση των βανδαλισμών στην πρωτεύουσα.

Κράξιμο ΓερμανοΑυστριακών στην Ελλάδα για τις ανοιχτές πόρτες στη λαθρομετανάστευση

Η Γερμανία και η Αυστρία αύξησαν την πίεση προς την Ελλάδα για να εφαρμόσει τους κατάλληλους ελέγχους στη μετανάστευση, λέγοντας πως άλλες ευρωπαϊκές χώρες μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο να αποκαταστήσουν τους συνοριακούς ελέγχους, αν δεν σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών.

Στη ΝΔ έχουν πάρει χαμπάρι ότι το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει “καμένη γη”;

Στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να διακινούν τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας με τη ΝΔ (αφ’ ενός  για να συντηρούν στους ψηφοφόρους τους την προοπτική  της εξουσίας και αφ’ ετέρου  για να αναγκάζουν τη ΝΔ σε αμυντική στάση), αλλά για κάθε ενδεχόμενο …προετοιμάζουν να παραδώσουν «καμένη γη». Προφανής η υστεροβουλία. Ενδεικτικά, σημειώνω:

«Η σκανδαλώδης-τροπολογία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή»

Ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή προκειμένου να αναλάβει κάθε βουλευτής της ευθύνες του απέναντι στους πολίτες, ζητεί με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία.

«Μέρες τώρα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που συγκυβερνούν, ψάχνουν τον τρόπο που θα αιφνιδιάσουν την κοινωνία και τις άλλες πολιτικές δυνάμεις, για την ψήφιση της τροπολογίας-σκάνδαλο με την οποία επιδιώκουν στην ουσία να χαριστούν τα κεφάλαια των δανείων των δύο κομμάτων που υπερβαίνουν τα 230 εκατομμύρια Ευρώ».

Απομακρύνεται ο στόχος για έλλειμμα 9% του ΑΕΠ το 2011

Στα 24,88 δισ. ευρώ ανήλθε το ταμειακό έλλειμμα του Προϋπολογισμού το 2011, ενώ το πρωτογενές έλλειμμα διαμορφώθηκε σε 7,7 δισ. ευρώ.
  Σύμφωνα με τα ταμειακά στοιχεία της Γενικής Κυβέρνησης που ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη το υπουργείο Οικονομικών το δημοσιονομικό έλλειμμα 2011 ανήλθε στα 24,9 δισ. ευρώ, έναντι στόχου 20,46 δισ. ευρώ στον Προϋπολογισμό 2012, δηλαδή κατέγραψε απόκλιση ύψους 4,43 δισ. ευρώ.

Τραγικό: Μαθητές έδειξαν τα γεννητικά τους όργανα σε όλη την τάξη!

Ξέφυγαν από τον έλεγχο δύο μαθητές λυκείου και… κατέβασαν τα παντελόνια τους μέσα στην σχολική αίθουσα.

Το συμβάν, που σημειώθηκε σε λύκειο της Πάτρας ξεκίνησε μετά από λογομαχία των μαθητών με την καθηγήτρια.

Αγωγή κατά της γερμανικής Bild καταθέτει ο Τσίπρας που συμμετέχει στην καμπάνια: ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αγωγή στη γερμανική εφημερίδα Bild για στοχευμένη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με «συκοφαντικό δόλο» καταθέτει σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας. Αφορά δημοσίευμα της Bild (16.2.2012) το οποίο, σύμφωνα με το επιτελείο του κ. Τσίπρα, εκτόξευσε «συκοφαντίες και ψεύδη» κατά της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, φτάνοντας να την κατηγορεί για υπόθαλψη βίαιων ενεργειών και να τη συνδέει με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Αλληλοκαρφώματα ΠΑΣΟΚων: «Βρήκα άδειες μοτοσικλέτες και γεμάτα γραφεία»!... ενώ όταν έφυγε ήταν ανάποδα;

Με αιχμές κατά της προηγούμενης ηγεσίας και υποσχέσεις για καλύτερη αστυνόμευση, ειδικά στους δρόμους και τις πλατείες, άνοιξε τον τρίτο κύκλο υπουργίας του στο μέγαρο της Κατεχάκη ο κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

Μάλιστα, προκάλεσε εντύπωση η αναφορά του στο γεγονός ότι έχει μειωθεί δραματικά η δύναμη της Δίκυκλης Αστυνομίας (ΔΙ.ΑΣ.).

Γεννητούρια σε Super Puma


Γεννητούρια σε Super Puma

Μέσα σε Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας γεννήθηκε ένα υγιέστατο αγοράκι εγκύου η οποία είχε επιβιβαστεί στο ελικόπτερο για να μεταφερθεί εσπευσμένα από τη Σίφνο στην Ελευσίνα και εν συνεχεία άλλαξε πορεία κατευθυνόμενο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, αυτό της Σύρου.


Συνελήφθη αρχηγός εγκληματικής ομάδας που έχει διαπράξει ανθρωποκτονία και δεκάδες ένοπλες ληστείες

Συνελήφθη ο «εγκέφαλος» σπείρας ληστών, που δρούσαν τους τελευταίους τέσσερις τουλάχιστον μήνες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας, Ευβοίας και Κέρκυρας, έχοντας διαπράξει, στο πλαίσιο της δράσης τους, μια ανθρωποκτονία και σωρεία βίαιων ενόπλων ληστειών και διακεκριμένων κλοπών.

Στηρίζει Βενιζέλο: Παραιτήθηκε ο Μπεγλίτης από εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε ο Πάνος Μπεγλίτης, εκφράζοντας παράλληλα την στήριξή του στον Ευ. Βενιζέλο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Άνοδος της ανεργίας στο 21% τον Δεκέμβριο... ακόμα δεν είδαμε τίποτα

Αύξηση και τον Δεκέμβριο του 2011 σημείωσε το ποσοστό της ανεργίας, φτάνοντας το ρεκόρ του 21%, από το 20,9% του Νοεμβρίου, ενώ τον Δεκέμβριο του 2010 ήταν στο 14,8%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ, το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Δεκέμβριο του 2011 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.899.319 άτομα.

Κλασική ΝΔ: "Θάβουν" τον Μουρμούρα για να μη στεναχωρηθούν οι ΜυταροΣταϊκούρες...

«Περισσεύει ο φθόνος στη Νέα Δημοκρατία», επιμένουν παρατηρητές των τεκταινομένων στη Συγγρού. Είναι η δεύτερη φορά που ο στενός συνεργάτης του κ. Αντ. Σαμαρά, καθηγητής μακροοικονομικών και υφυπουργός Οικονομικών κ. Ι. Μουρμούρας αρθρογραφεί σε κορυφαίο διεθνές οικονομικό έντυπο, αλλά η επίσημη Νέα Δημοκρατία τηρεί σιγή ιχθύος.

Alert "πατριώτες" κώλου ετοιμάστε την κρεμάλα: Καναδός δισεκατομμυριούχος ενδιαφέρεται να αγοράσει το νησί Πάτροκλος

Επανέρχεται στο προσκήνιο, όπως όλα δείχνουν, το ζήτημα της τουριστικής αξιοποίησης της νήσου Πάτροκλος, συνολικής επιφάνειας 2.600 στρεμμάτων, που βρίσκεται απέναντι από το Σούνιο. Σύμφωνα με καλές πληροφορημένες πηγές, την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στην Ελλάδα Καναδός δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής, ο οποίος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του Πατρόκλου.

FT: «Η Ελλάδα οδεύει στο δρόμο της Αργεντινής»

«Η Ελλάδα οδεύει στο δρόμο της Αργεντινής» υποστηρίζουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times και αφού υπενθυμίζουν ότι «δέκα χρόνια μετά τη χρεοκοπία η χώρα της Λατινικής Αμερικής συνεχίζει να είναι εκτός αγορών», τονίζουν ότι «σε μερικά πράγματα «η Ελλάδα κατάφερε να τα κάνει χειρότερα από την Αργεντινή».

Δείπνο στο σπίτι Παπαϊωάννου - Πέρασε και ο υποψήφιος Πρόεδρος

Είναι παράδοση λίγο πριν την εκλογή νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ να γίνεται μια συγκέντρωση των λεγόμενων γεννηματικών (υπάρχουν ακόμα τέτοιοι;), για να αποφασισθεί η γραμμή που θα ακολουθήσουν και ποιόν θα στηρίξουν.

Πόσο βλάκας είναι ο Γερουλάνος που υποστηρίζει ότι η περσινή αύξηση του τουρισμού είναι επίτευγμά του; (Συνεχίζεται η καμπάνια: ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Δυσοίωνες είναι οι ενδείξεις για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα. Όπως διαπιστώθηκε και στην ITB του Βερολίνου, οι κρατήσεις από τη δυτική Ευρώπη εμφανίζουν μείωση ως και 27% .

Αυτή η εξέλιξη αφορά προπαντός τη Γερμανία, μία χώρα από την οποία παραδοσιακά έρχονται οι περισσότεροι τουρίστες στην Ελλάδα. Το θέμα απασχολεί πολλές συζητήσεις που γίνονται στο Βερολίνο στα πλαίσια της μεγαλύτερης τουριστικής έκθεσης στον κόσμο, την ΙΤΒ.

Καίει το ΠΑΣΟΚ η GOLDMAN SACHS

Νέες αποκαλύψεις στην Εξεταστική Επιτροπή «καίνε» το ΠΑΣΟΚ που τώρα σπεύδει να ομολογήσει  ότι τα swaps του 2001 της Goldman Sachs του Kώστα Σημίτη είναι αυτά που διόγκωσαν το έλλειμμα το 2009!

Παπάς ζώο ασελγούσε σε παιδιά του κατηχητικού

Μενίδι: Ιερέας ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων στο κατηχητικό : Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μενίδι, μετά την καταγγελία των γονέων τριών παιδιών, ότι ιερέας ασελγούσε σε βάρος τους στο κατηχητικό. Ο ιερέας οδηγήθηκε
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Μενίδι, μετά την καταγγελία των γονέων τριών παιδιών, ότι ιερέας ασελγούσε σε βάρος τους στο κατηχητικό.

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Αντιπροσωπεία της ιταλικής Βουλής εκφράζει την υποστήριξή της στην Ελλάδα

Στην Αθήνα βρίσκεται την Πέμπτη τριμελής αντιπροσωπεία της ιταλικής Βουλής, προκειμένου να εκφράσει την υποστήριξή της προς την Ελλάδα. Επικεφαλής είναι ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ρόκο Μπουτιλιόνε και μαζί του η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τον Έλεγχο Εφαρμογής του Συμφώνου Σένγκεν Μαργκερίτα Μπόνιβερ και ο βουλευτής Σάντρο Γκότσι, μέλος της Επιτροπής για τις Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Επιτροπής Σένγκεν.

Γ. Βρούτσης για τη μη αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου καυσίμων

«Για ακόμη μία φορά, η μόνιμη και ανοιχτή πληγή του λαθρεμπορίου καυσίμων στη χώρα μας αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στη Βουλή.

Κοινή διαπίστωση είναι ότι, ενώ φαίνεται να υπάρχει βούληση αντιμετώπισης του προβλήματος, ακόμη κι από τους θεσμικούς φορείς που συμμετέχουν στο σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας, η υπόθεση “λαθρεμπόριο καυσίμων”, όχι μόνο εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά αποκτά και ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στον αμερικανικό στρατό

Κατά 80% αυξήθηκαν την περίοδο 2004-2008 οι αυτοκτονίες στις τάξεις των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, εξέλιξη που ενδεχομένως οφείλεται στην σμερικανική εμπλοκή στους πολέμους στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με μελέτη η οποία δημοσιεύθηκε την Τετάρτη.

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Επειδή το ιστολόγιο ασχολείται και με κοινωνικά θέματα ,δεν μπορεί παρά να αναφερθεί και στην ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ και να ευχηθούμε στις απανταχού γυναίκες, ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ:

Διορίζονται μόνιμοι 1.065 εκπαιδευτικοί

Στο διορισμό 1.065 εκπαιδευτικών σε μόνιμες θέσεις σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης προχωρά το υπουργείο Παιδείας για το σχολικό έτος 2012-13. Σύμφωνα με Τα Νέα, οι διορισμοί θα γίνουν κατά 60% από τους ισχύοντες πίνακες διοριστέων εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ και 40% από τους πίνακες προσωρινών αναπληρωτών με πραγματική προϋπηρεσία.

Βίντεο με γκολ, φάσεις και τα πέναλτυ που οδήγησαν το ΑΠΟΕΛ στους 8 του CL

Δείτε τα:

Κούρεμα ενοικίου ζητάει και ο Στεφανόπουλος

[Να θυμίσουμε ότι στον προυπολογισμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας περιλαμβάνονται και 250.000 ευρώ, έξοδα παραστάσεως για τους δύο, ακόμα εν ζωή, πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας, Στεφανόπουλο (στη φώτο παρασημοφορεί τον Παπαδήμο για το swap της Glodman-Sachs και το επιτυχές μαγείρεμα των στατιστικών στοιχείων εισόδου μας στην Ευρωζώνη) και Σαρτζετάκη]

Οικονομική αδυναμία, ελέω οικονομικής κρίσης επικαλέστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, προκειμένου να ζητήσει μείωση ενοικίου από τον Δήμο Χίου, το ακίνητο του οποίου νοικιάζει εδώ και αρκετά χρόνια, στην περιοχή του Κολωνακίου.

Κατάσχεση μισθών ακόμα και για 300 ευρώ

Ποινική δίωξη σε όσους οφείλουν από 5.000 ευρώ και πάνω


Σε κατάσχεση του 25% του μισθού, της σύνταξης ή οποιουδήποτε άλλου βοηθήματος έχει πλέον τη δυνατότητα να προχωρήσει το Δημόσιο για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων χρεών.

Ο κ. Γεωργίου είναι ακόμη στη θέση του;

του Μ. Κούτρα
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Αποτελεί πρόκληση για τους πολίτες και ντροπή για τη Βουλή και το πολιτικό σύστημα της χώρας η παραμονή του προέδρου της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) Ανδρέα Γεωργίου στη θέση του, αν και πέρασαν σαράντα οκτώ ώρες από την αποκάλυψη ότι Οκτώβριο του 2010 απευθύνθηκε γραπτώς στον εκπρόσωπο της τρόικας Πόουλ Τόμσεν για να αλλάξει νόμος του ελληνικού κράτους!

Χειροπέδες σε πασίγνωστη Θεσσαλονικιά για ασύληπτα χρέη στο Δημόσιο

Η 62χρονη έμπορος έργων τέχνης και ιδιοκτήτρια εταιρείας ρούχων κατηγορείται για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατ΄εξακολούθηση, κάπως έτσι φαίνεται ότι δικαιολογείται και το τεράστιο ποσό του χρέους. Η γνωστή επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη που συνελήφθη χθες, φέρεται να χρωστάει στο Δημόσιο το απίστευτο ποσό των...

Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος Τύπου του πρωθυπουργού, ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος του Νταλάρα!

Η παραίτησή του, που έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό, έρχεται έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας Η Καθημερινή, την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο ο κ....

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

VIDEO: Ιρανές ποζάρουν γυμνές διεκδικώντας τα δικαιώματά τους

Σε μια διαφορετική, γυμνή διαμαρτυρία προχώρησε μια ομάδα Ιρανών γυναικών που είναι εξορισμένες στην Ευρώπη με σκοπό τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
Οι γυναίκες αποφάσισαν να εκδώσουν ένα ημερολόγιο με δικές τους γυμνές φωτογραφίες για να διαμαρτυρηθούν για τη σεξουαλική διάκριση στο Ιράν. Η ιδέα ήταν της Maryam Namazie η οποία σκέφτηκε με αυτό τον τρόπο να στηρίξει μια Αιγύπτια blogger που πρώτη δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της στο blog της.

Παρωδία εξεταστική για το φούσκωμα του ελλείμματος-Όλα καλά τα βρίσκουν οι ΠΑΣΟΚοι

Με καταθέσεις των Ι. Αρμάγου, Η. Πεντάζου, Δ. Τζανίνη και Γ. Τζανιά συνεχίστηκαν οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής.

Θανάσιμες αδυναμίες του συστήματος καταγραφής και παρακολούθησης των δημοσίων οικονομικών και των προσλήψεων, αδιαφάνεια και γραφειοκρατία, αδυναμία επαρκούς υλοποίησης κρίσιμων αποφάσεων, μια οικονομική κρίση που καταφέρνει να παραπλανεί ως προς την τελική της έκβαση και μια διαπραγμάτευση με την Eurostat «με το πιστόλι στο τραπέζι», συνθέτουν το πλαίσιο της ελληνικής δημοσιονομικής κατάρρευσης, όπως τουλάχιστον αναδύεται στις καταθέσεις των στελεχών και εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Οικονομικών, ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.

Ρέσλερ: Η γερμανική βοήθεια πολύ λίγο έγινε αποδεκτή από την Ελλάδα

Ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας επικρίνει την κυβέρνηση της Ελλάδας διότι δεν διευκολύνει την ενίσχυση επενδύσεων και τη μείωση της γραφειοκρατίας.

Η «αποτυχία» της Αθήνας να δεχτεί τη βοήθεια της Γερμανίας για τη μείωση της γραφειοκρατίας και την ενίσχυση των επενδύσεων από τον ιδιωτικό τομέα είναι «απογοητευτική», φέρεται να δήλωσε σε μια εφημερίδα ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ.Η Γερμανία είχε υποσχεθεί τον περασμένο Οκτώβριο να δώσει βοήθεια στην ελληνική κυβέρνηση για να μειώσει τη γραφειοκρατία και να προσελκύσει επενδύσεις ώστε η οικονομία της να ορθοποδήσει και να βελτιωθεί η δυνατότητα αντιμετώπισης του χρέους.

Ηλεκτρονικά οι δηλώσεις για εισοδήματα πάνω από 15.000 ευρώ

Υποχρεωτικά μέσω του TAXISnet θα υποβάλουν από φέτος τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος οι μισθωτοί, με ετήσιο εισόδημα που υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ. Αυτό προβλέπει το σχέδιο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων σύμφωνα με το οποίο ηλεκτρονικά θα υποβάλουν τις δηλώσεις τους και οι συνταξιούχοι με ετήσιο εισόδημα πάνω από κάποιο όριο, το οποίο αναμένεται να καθοριστεί και θα είναι υψηλότερο από αυτό που θα ισχύσει για τους συνταξιούχους.

Εξιχνιάστηκε η ηλεκτρονική απάτη, με το μέιλ για δήθεν επιστροφή φόρου από το ΙΚΑ

Εξιχνιάστηκε άμεσα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η πρόσφατη υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης, μέσω απατηλού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο, από τη Δευτέρα (5-3-2012), είχε αποσταλεί σε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου και τους ενημέρωνε για «δήθεν» επιστροφή φόρου.

Φοιτητές με μάσκες γουρουνιών τα έψαλαν στον Σόιμπλε

Φοιτητές τα έψαλαν για τα καλά στον γερμανό υπουργό προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό του. O υπουργός εξοργίστηκε όταν οι φοιτητες φόρεσαν μάσκες χοίρων, μια αναφορά στις χώρες "PIGS" (χοίροι)--Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ελλάδα, Ισπανία-- που θεωρούνταν από τους επενδυτές ως οι πιο ευάλωτες στην αρχή της κρίσης στη ζώνη του ευρώ .

Σπουδαίο το ΑΠΟΕΛ ακόμα πιο σπουδαίες οι δηλώσεις του Χιώτη

Ο Διονύσης Χιώτης μετά το τέλος του ματς έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες και τους ενθάρρυνε να τα βάλουν με τους ισχυρούς αυτές την δύσκολη περίοδο για το έθνος, όπως ακριβώς έκανε το ΑΠΟΕΛ.

ΝΑΙ ΡΕ ΑΠΟΕΛ!!!!!!!!!!!!! (βίντεο)

Μπράβο ρε ΑΠΟΕΛ. ΝΑΙ ρε θρύλε. Τα  έστειλες για κρουασάν τα ΠΟΥΣΤΡΑΚ@@ του ΠΛΑΤΙΝΙ.
4-3 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ τη Λυον με τον Χιώτη να πιάνει 2 πέναλτυ και πρόκριση στους 8 του Champions League.
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
Δείτε το γκολ του Μαντούκα στο 8' με το οποίο το ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση και τα πέναλτυ: