11 Μαρτίου 2012

See through "μονομαχία" Μενεγάκη-Μελέτη (Φώτο)

Το καλο που σας θελουμε ειναι να μη βαλετε στοιχημα -για το ποια κερδιζει-πριν ανοιξετε την αναρτηση.Βεβαια...

Βίντεο: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-0 (γκολ και φάσεις)

Δείτε τα:

Μέσω τραπέζης η διασταύρωση μισθών και εισφορών στο ΙΚΑ

Μέσω τραπέζης θα γίνεται από τον Απρίλιο η διασταύρωση των μισθών που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι και των εισφορών που πληρώνουν οι επιχειρήσεις στο ΙΚΑ.

300 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΛΕΧΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΕΠΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΙΑ 2%-3%.

Μαζεύτηκαν οι φίλοι του Καμμένου σήμερα στο Δίστομο, αλλά μην τρελαθούμε κι όλας. Καμιά τρακοσαριά άτομα, προχωρημένης ηλικίας, εντός και εκτός αίθουσας τον περίμεναν και τον άκουσαν να μιλάει για την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματός του. Εμείς από την αρχή έχουμε...

Μια πορνοσταρ, και μια web camera, "εκαψαν" τρεις ποδοσφαιριστες! ΦΩΤΟ

Οι ποδοσφαιριστές, η πορνοστάρ και οι «καυτές» πόζες σε webcam(PHOTOS)
Πώς μπορεί ένα απλό μπάρμπεκιου για 25 άτομα να καταλήξει σε... έξαλλες πόζες σε web camera; Την απάντηση έδωσαν τρεις ποδοσφαιριστές.

Οι Javi Martinez και Iker Muniain (ο 19χρονος που έβαλε το 30 γκολ για την Μπιλμπάο μέσα στο Μάντσεστερ) της Athletic Bilbao και ο Andres Guardado της Deportivo de La Coruña. Τι έκαναν;

ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ SKYPE: Η νέα σεξ μόδα στην Πάτρα

Για τα ζευγάρια από την Πάτρα που έχουν προφίλ στο facebook και αναζητούν ερωτικούς συντρόφους, διατηρώντας φυσικά την ανωνυμία τους, έχουμε γράψει και έχει γίνει σάλος. Όμως αυτήν την περίοδο, ορισμένα από αυτά τα ζευγάρια λανσάρουν μια νέα μόδα, προχωρώντας σε ακόμα πιο extreme καταστάσεις και πράξεις...
Και ποιες είναι αυτές;

Αντιδρούν οι εβραίοι στις φωτο με την Μέρκελ-Ναζί στην Ελλάδα... φοβούνται «απομυθοποίηση» του Ολοκαυτώματος!! Αν είναι έτσι να τη βάζουμε καθημερινά..

Μύδρους εξαπέλυσε ο πρέσβης του Ισραήλ στη Γερμανία Γιακόβ Χαντάς Χάντελσμαν, κατά της Ελλάδας, με αφορμή τις φωτογραφίες που εμφανίστηκαν το προηγούμενο διάστημα στον ελληνικό Τύπο απεικονίζοντας την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να φοράει τη στολή των Ναζί.

Σλέσινγκερ: Δυνατή η έξοδος μιας προβληματικής χώρας από την ευρωζώνη

Δυνατή υπό προϋποθέσεις χαρακτηρίζει την έξοδος μιας χώρας με «πολύ ιδιαίτερα προβλήματα, όπως η Ελλάδα», από την ευρωζώνη ο πρώην επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας, Χέλμουτ Σλέσινγκερ, σε συνέντευξή του στην Welt am Sonntag.

ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ! Πώς σχολιάζουν στο twitter τη μοναδική υποψηφιότητα Βενιζέλου για αρχηγία στο ΠΑΣΟΚ;

Το…γλέντησαν σήμερα οι twitterόφιλοι… Ο λόγος; Στις 18 Μαρτίου θα στηθούν κάλπες σε όλη την Ελλάδα με μόνο υποψήφιο για την αρχηγεία στο ΠΑΣΟΚ, τον Ευ. Βενιζέλο.

Δείτε τα καυστικά σχόλια στο http://taxalia.blogspot.com

Der Spiegel: Ανάστατοι οι έλληνες αρχαιολόγοι για την ελλιπή φύλαξη αρχαιοτήτων

Ακόμη και για τις ανασκαφές υπάρχει αυτή τη στιγμή έλλειψη πόρων στην Ελλάδα. Γι’ αυτό οι έλληνες αρχαιολόγοι προτιμούν να μην πραγματοποιούν ανασκαφές για νέα ευρήματα, παρά αυτά να φθείρονται παραμένοντας εκτεθειμένα. «Η μάνα γη είναι η καλύτερη προστάτιδα των αρχαιοτήτων μας», δήλωσε ο Μιχάλης Τιβέριος από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, στο περιθώριο συνεδρίου στην Αθήνα.

Βίντεο: Η επιστροφή του Ζαμπίδη στα ρινγκ

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης είναι έτοιμος να επιστρέψει στα ρινγκ.

Ο αθλητής μίλησε στην κάμερα του star για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, αλλά και για την επιστροφή του στα ρινγκ.

Δείτε το video:

Βίντεο: Η βράβευση του παγκόσμιου πρωταθλητή Δ. Χονδροκούκη

Δείτε το:

Αύριο η τελική έγκριση

Την τελική έγκριση για τη νέα δανειακή σύμβαση δίνουν στη συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης, μετά την εκπλήρωση των προϋποθέσεων από την πλευρά της χώρας μας και την επιτυχή έκβαση του PSI.

Βίντεο: Ολυμπιακός - Άρης 3-0 (γκολ και φάσεις)

Δείτε το:

Ανέκδοτο για Νταλάρα

Άννα Νταλάρα:Αγάπη μου δεν πρόλαβα να μαγειρέψω τίποτα...
Γιώργος Νταλάρας: Δεν πειράζει μωρό μου, θα φάω...

«Φοβικό κλίμα αλληλοκαρφώματος» στο ΚΚΕ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από το blog goodmorninglenin που αναδεικνύει την δυσφορία μερίδας μελών του ΚΚΕ με τα ανώτερα στελέχη του κόμματος και την πολιτική που ακολουθούν. Ο συγγραφέας του άρθρου αποκαλύπτει απόρρητα σημειώματα της ηγεσίας του ΚΚΕ προς τις ΚΟΒ που, όπως υποστηρίζει, έχουν "δημιουργήσει ένα φοβικό κλίμα αλληλοκαρφώματος, όπου οποιοσδήποτε τολμήσει να εκφράσει διαφορετική γνώμη χαρακτηρίζεται μικροαστός, οπορτουνιστής, φραξιονιστής, αντικομματικός, και στις χειρότερες περιπτώσεις πράκτορας".  Ακολουθεί το κείμενο:Απόσπασμα από το «Τί να κάνουμε» ΛΕΝΙΝ.

Χρ. Παπουτσής: Λυπάμαι γιατί επιλέξαμε ένα μικρό ΠΑΣΟΚ... με μικρές μασέλες

Αιχμές κατά πάντων άφησε ο Χρήστος Παπουτσής μετά το τέλος του Εθνικού Συμβουλίου, το οποίο και επικύρωσε μόνο την υποψηφιότητα Βενιζέλου.

«Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει και πρέπει να διαλυθεί»... για να ξαναιδρυθεί πιο δυνατό και με πιο γερές μασέλες

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας με την πρωτοβουλία που πήρε να δώσει μία σειρά συναυλιών αλληλεγγύης με ελεύθερη είσοδο.

Toν έψαχναν παντού, τον βρήκαν στα Ιωάννινα

Στην Κακαβιά Ιωαννίνων, συνελήφθη 34χρονος Αλβανός, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Το ένταλμα ειχε εκδοθεί από...

Αφιέρωμα του «Der Spiegel» στους Έλληνες «Ευρηματικούς αγρότες»

Στο κίνημα της πατάτας και γενικότερα των αγροτών που αποφάσισαν να πωλούν τα προϊόντα τους, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, αναφέρεται ρεπορτάζ του εβδομαδιαίου περιοδικού Der Spiegel, με τίτλο «Ευρηματικοί αγρότες».

Δίνουν ελληνικά ονόματα σε δρόμους στα Σκόπια

Με το όνομα "Έξοδος στο Αιγαίο", "Συνέδριο της Θεσσαλονίκης", αλλά και παντός τύπου μακεδονικά παράγωγα βάφτισαν τους δρόμους στα Σκόπια. Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα της ντροπής.
Συνεχίζουν τις προκλήσεις τους οι Σκοπιανοί, ενώ σύμφωνα με το "Εθνος της Κυριακής", το καινούριο τους εφεύρημα είναι να βαφτίζουν κεντρικούς δρόμους των πόλεων τους με Ελληνικά ονόματα.

Μπράβο ρε! Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο ύψος ο Χονδροκούκης!

Ο Δημήτρης Χονδροκούκης αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στον τελικό του ύψους, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. 4ος ο Κώστας Μπανιώτης. Το τέταρτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου είναι γεγονός.

Έρχονται νέες απολύσεις στο MEGA - Δύσκολα τα πράγματα για τους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους

Έτσι, όπως διαβάζουμε στο "ΠΑΡΟΝ" θα συνεχιστεί το κύμα απολύσεων στο MEGA που αναμένεται να συνδυαστούν με μειώσεις αποδοχών και τετραήμερη εργασία.

Ποινικές διώξεις σε βάρος των αδερφών Ψωμιάδη

Ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των αδερφών Παναγιώτη και Διονύση Ψωμιάδη.

Οι διώξεις αφορούν την υπόθεση με τα έργα, τα οποία φέρεται να ανέθετε απευθείας, χωρίς διαγωνισμούς, η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σε εργολάβους.

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού


Επιδείνωση του καιρού

Σταδιακή επιδείνωση του καιρού προβλέπει, από σήμερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο που εξέδωσε το μεσημέρι. Συγκεκριμένα:

Νοσηλευτές...άνευ πτυχίου

Οκτώ άτομα από τη Ρουμανία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα, συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηράκλειου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, να παρέχουν επί πληρωμή...

Νεοέλληνες αύριο όλοι καρφωμένοι στον ALPHA: Αντί για το ναζιστικό κατάλοιπο "Κάτι ψήνεται" έρχονται 2 φρέσκα τούρκικα σήριαλ! Επιτέλους...

[Επιτέλους κόπηκε η ναζιστική αθλιότητα του "κάτι ψήνεται" που μας είχαν κληρονομήσει οι ναζί όταν είχαν τον ALPHA. Η νέα ιδιοκτησία του Ελληναρά Κοντομηνά,μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου Βατοπεδίου, θα προσφέρει στην διψασμένη νεοελληνική κοινωνία, νέα τούρκικα σήριαλ και προβλέπεται το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο...]

Στις 20:00 θα προβληθεί η νέα σειρά "Ρώτα την αγάπη" και αμέσως μετά, στις 21:00 το ολοκαίνουριο "Λάλε, έρωτας στην Κωνσταντινούπολη"...Το "Ρώτα την αγάπη" που θα προβάλλεται καθημερινά, είναι παραγωγής 2011 και εκτυλίσσεται στην Καππαδοκία.

Βίντεο: Η Ρία Αντωνίου στον τελικό του ιταλικού "Dancing With The Stars"

Η Ρία Αντωνίου τα κατάφερε και αν στις αρχές ήταν το αουτσάιντερ τώρα ανήκει στα ζευγάρια που θα χορέψουν στον τελικό του ιταλικού σόου. Μπράβο Ρία.

Άρωμα Ελλάδας θα έχει ο τελικός του ιταλικού σόου Dancing With The Stars καθώς η Ρία Αντωνίου πέρασε με απόλυτη επιτυχία τον κρίσιμο ημιτελικό.

Βρέθηκε τρόπος να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο Μπένυ!!! Θα τρέξει μόνος του...

Το προεδρείο του Εθνικού Συμβουλίου ζήτησε από τα μέλη να ψηφίσουν δια ανατάσεως των χειρών και για τις υποψηφιότητες των Χ. Παπουτσή και Στ. Τζουμάκα αλλά δεν συμπληρώθηκε το ποσοστό του ¼ του σώματος.

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ευ. Βενιζέλο να αποδέχεται διαδικασία δι' ανατάσεως χειρών - εφόσον τηρηθεί απολύτως το Καταστατικό, δηλαδή να προταθεί ο υποψήφιος από το 1/4 του Σώματος.

Αφενός κρίση…. αφετέρου Gucci. Μια περιήγηση στα βόρεια προάστια

Ενώ ο μηχανισμός στήριξης της ελληνικής οικονομίας έχει πλέον ενεργοποιηθεί, και η μεγαλύτερη αναδιάρθρωση χρέους στη χώρα πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, μία βόλτα από το κέντρο της Αθήνας μέχρι βορειότερα, στο κέντρο της Κηφισιάς, είναι αρκετή για να διαπιστώσει κανείς ότι ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού αγρόν ηγόραζε, σημειώνει εκτενές ρεπορτάζ στη σημερινή Observer.

Οι επώνυμοι δέχονται στενό μαρκάρισμα από τα κόμματα

Εν όψει των εκλογών τα επιτελεία των κομμάτων ψάχνουν να βρουν ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές και αθλητές, οι οποίοι είναι αγαπητοί στο κοινό και θέλουν ν ' ασχοληθούν με την πολιτική.
Ο Πύρρος Δήμας έχει δεχτεί πρόταση από...

Στοιχεία ΣΟΚ: Κάθε 2 μέρες μια ανθρωποκτονία, 265 κλοπές - διαρρήξεις και 18 ληστείες την ημέρα!

Τρομακτική είναι η αύξηση στις ένοπλες ληστείες σε σπίτια, η οποία πλέον ανέρχεται στο 115%, ενώ σε περιοχές όπως η Κρήτη, η αύξηση αγγίζει το 700%! Τα σοκαριστικά στοιχεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η αστυνομία. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά κάθε ώρα διαπράττονται 11 κλοπές ή διαρρήξεις και μία ληστεία, ενώ κάθε δύο ημέρες σημειώνεται μία ανθρωποκτονία.

Βίντεο: Διαμαρτυρία γυμνών ποδηλατών στο Περού

Οι ποδηλάτες διαμαρτυρήθηκαν μερικοί ακόμα και γυμνοί για την έλλειψη μέτρων ασφαλείας για τους ποδηλάτες στους δρόμους του Περού. Δείτε το βίντεο μέχρι τέλος γιατί στο τέλος είναι το αστείο με τον μαλά@@ διαδηλωτή ποδηλάτη που θέλει και προστασία:

Συγχαρητήρια ΝΔ Θεσσαλονίκης προς τον Ηρακλή για την κατάκτηση του κυπέλου βόλεϋ

Η ΝΔ Θεσσαλονίκης επιθυμεί να συγχαρεί την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που κατέκτησε σήμερα το κύπελο Ελλάδας στο βόλεϋ. Με τις συνεχείς της επιτυχίες η ιστορική ομάδα χαροποιεί όχι μόνο τους χιλιάδες οπαδούς της αλλά και όλους τους αληθινούς φιλάθλους όπως και την πόλη της Θεσσαλονίκης, που παρότι αθλητομάνα κατά το παρελθόν δεν απολαμβάνει στη συχνότητα που αξίζει την κατάκτηση τίτλων.

Σαμαράς: Απαραίτητη η αυτοδυναμία για να σωθεί η χώρα-Εκλογές μετά το Πάσχα

Ο κ. Σαμαράς υπερασπίστηκε την απόφασή του να μπει στη συγκυβέρνηση και να ψηφίσει το δεύτερο Μνημόνιο, λέγοντας ότι «κάποιοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία». Ισχυρή εντολή και αυτοδυναμία, ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, απευθυνόμενος στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του.

Σόιμπλε: «Είναι βλακεία να πιστεύουν οι Ελληνες τα περί κατοχής της Ελλάδας από τους δανειστές»

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο και νέου πακέτου στήριξης για την Ελλάδα ο Βόλφανγκ Σόιμπλε, κάτι που θεωρεί πιθανό και ο κεντρικός τραπεζίτης Έβαλντ Νοβότνι. Αντίθετα, ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι ο Τσαρλς Νταλάρα.

Bild: Η Ελλάδα κούρεψε το χρέος της- όλα καλά τώρα; Δυστυχώς όχι


Με μεγάλη δόση ειρωνίας και σαρκαστικό ύφος το σχόλιο της γνωστής φυλλάδας Bild για την ολοκλήρωση του PSI. Με τίτλο ''Κανένας λόγος για να χαίρεστε'' ο συντάκτης της γερμανικής εφημερίδας Nikolaous Blome, σχολιάζει τη διαδικασία ανταλλαγής του ελληνικού χρέους.

ΧοντρόΠΑΣΟΚος ο «αγανακτισμένος» συνταξιούχος και γνωστός του συστήματος της Ιπποκράτους

Κομματικό στέλεχος με ιστορία. Γνωστός του Απόστολου Κακλαμάνη. Του Χρήστου Παπουτσή, όπως δείχνει το φωτογραφικό στιγμιότυπο. Λίγο πριν μιλούσε και με τον Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος συνεχίζει να μιλά στο κινητό ενώ τον έχουν πάρει και αυτόν τα "σκάγια".

Μαύρη επέτειος στην Ιαπωνία, ένα χρόνο μετά την καταστροφή στη Φουκουσίμα

Μαύρη επέτειος για την Ιαπωνία, καθώς την Κυριακή συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον καταστροφικό σεισμό και το τσουνάμι που άφησαν πίσω τους χιλιάδες θύματα και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και διαρροή ραδιενέργειας στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα.

«Η Κέρκυρα προς πώληση για 100 χρόνια»

Η πρόθεση της Ελλάδας να ενοικιάσει για πολλά χρόνια προς εκμετάλλευση τον Ερημίτη, έκτασης 500 στρεμμάτων, έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στην Τουρκία.


Μάλιστα, ο τουρκικός τύπος δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται, λίγο – πολύ, για ολόκληρη την Κέρκυρα, ενώ μπλέκει και τους...

Μετά την Κατσέλη και ο Κουβέλης υπερ της αναθεώρησης του μνημονίου... όταν τα έλεγε ο Σαμαράς λέγαν ότι δεν γίνεται

Η νέα δανειακή σύμβαση είναι δεσμευτική για τη χώρα, αλλά είναι απαραίτητη η αναθεώρηση κάποιων ρυθμίσεών της, επισημαίνει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτης Κουβέλης.

Που πήγε το 1 δις που λένε οι Ευρωπαίοι ότι δώσαμε για όπλα το 2010

Τελικά τι αγορές αφορούσε αυτό το 1 δις ευρώ που η ιστοσελίδα της ΕΕ έγραψε ότι πληρώσαμε για όπλα μέσα στο 2010; Άνθρακες ο θυσαυρός ,αφού όπως ήταν αναμενόμενο επρόκειτο για πληρωμές δόσεων για παλαιότερα προγράμματα.

Όργια ΓΑΠ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ

  • Πριβε γυμναστήριο με 2 σάουνες
  • πριβε γυμναστής με 2.500 μισθό

Tελικά, είναι αλήθεια: Ο Ιωσήφ Στάλιν ζει!


Η ΑΛΕΚΑ, ΤΟ… ΑΛΑΘΗΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η… ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ! Αλέκα, ζει ο Ιωσήφ Βησσαριώνοβιτς (Στάλιν); Ζει και βασιλεύει και το… κόμμα κυριεύει. Τραγελαφικές στιγμές, βγαλμένες από τη πιο μαύρη σταλινική περίοδο, θύμισε το… «κόμμα του λαού», αυτές τις ημέρες.

Spiegel: Μετά το κούρεμα επενδύσεις 10 δις στην Ελλάδα

H ΕΕ προτίθεται να διοχετεύσει δέκα δις ευρώ προς την Ελλάδα – χρήματα, τα οποία, εδώ και καιρό βρίσκονται προς διάθεση, αλλά μέχρι τώρα δεν ζητήθηκαν» αποκαλύπτει ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα Spiegel-Online με τίτλο «Η ΕΕ θέλει να θέσει σε κίνηση την ελληνική οικονομία με δισεκατομμύρια».

Jennifer Aniston: Θα παντρευτεί το καλοκαίρι στα Χανιά... αλλά ρε γαμώτο ο γαμπρός δεν είναι Κρητικός

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Jennifer Aniston και τον αγαπημένο της να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο ξάδελφος της ηθοποιού μίλησε στην κάμερα του star και αποκάλυψε ότι ο γάμος θα γίνει στα Χανιά.
Δείτε το αστείο video:

Δυσαρέσκεια Κομισιόν για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις στην ΕΕ

Στην παράταση του εργασιακού βίου και πέραν του 65ου έτους της ηλικίας, στην εγκατάλειψη των συστημάτων πρόωρης συνταξιοδότησης και στην αύξηση της ιδιωτικής αποταμίευσης, εστιάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τις πολιτικές που θεωρεί αναγκαίες για την εξασφάλιση επαρκών και βιώσιμων συντάξεων.

ΒΟΜΒΑ! Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή, που θα περιλαμβάνουν και στενό συνεργάτη του συστήματος Παπανδρέου!

Προέκυψαν ενδείξεις ότι οι καταγγελίες έχουν βάση

Ποινικές διώξεις για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή αναμένονται να ασκηθούν εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με την «Παρασκευή+13».

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα, κατά τη διάρκεια της δικαστικής προκαταρκτικής εξέτασης...

Φτωχότερη η Ελλάδα: "Έφυγε" και η Δόμνα Σαμίου

Άλλο ένα σημαντικό πρόσωπο του καλλιτεχνικού χώρου δεν είναι πλέον κοντά μας. Σε ηλικία 84 ετών "έφυγε" από τη ζωή η Δόμνα Σαμίου. Η τραγουδίστρια έχασε τη μάχη από τη λευχαιμία. Τον τελευταίο καιρό η Δόμνα Σαμίου νοσηλευόταν στο Αμαλία Φλέμιγκ.
Η τραγουδίστρια γεννήθηκε...

Βίντεο: ΠΑΟΚ - Αστερας Τρίπολης 2-3

Δείτε το

Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα

από το kafeneio-gr.blogspot.com:

Βίντεο: Νέο κράξιμο στον Νταλάρα

Δείτε το: