12 Μαρτίου 2012

18.500 ευρώ για το αν λειτουργεί καλά το twitter και Facebook του Παπακωνσταντίνου

«Εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν...». H παροιμία αυτή ταιριάζει γάντι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής, Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών και Τμήμα διοικητικής μέριμνας, αφού ενέκρινε δαπάνη ποσού 18.450,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και... ΦΠΑ για το έργο, αξιολόγησης εφαρμογών Υ.Π.Ε.Κ.Α για την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών, την στιγμή που η χώρα περνάει την δυσκολότερη φάση της, μετά την κατοχή.

Απόψε στο STAR η ταινία που ενέπνευσε τους Anonymous

Στις 22:15 απόψε στο Star θα προβληθεί η ταινία που έχει συνδεθεί πιο στενά από όλες με τους Anonymous και μπορεί να θεωρηθεί ότι τους ενέπνευσε
.
Η μάσκα, στην ταινία του 2006 V for Vendetta, ήταν το σήμα κατατεθέν ενός αινιγματικού αναρχικού, που χρησιμοποιεί τον Guy Fawkes ως πρότυπο, στην προσπάθειά του κατά της εξουσίας ενός φανταστικού φασιστικού κόμματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Απίστευτες κομπίνες με τα προνοιακά επιδόματα... από τους "ναζί"


Απίστευτες κομπίνες

Σημεία και τέρατα φέρνει στο φως η έρευνα του υπουργείου Υγείας για τη χορήγηση προνοιακών επιδομάτων κάθε είδους ανά τη χώρα. Η ζημία από την απάτη εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 4 δισ., καθώς δεκάδες χιλιάδες εισέπρατταν χωρίς να τα δικαιούνται.

Η απογραφή ολοκληρώνεται την Πέμπτη, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία από τους ελέγχους που φέρνει στο φως το ΜΕGΑ είναι αποκαλυπτικα. Ενδεικτικά, ασφαλισμένοι έπαιρναν επίδομα τυφλότητας ενώ δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα όρασης ή επίδοματα βαριάς αναπηρίας χωρίς καν να έχουν καταγραφεί στις ιατρικές κάρτελες των νοσοκομείων.

Μείωση κατά 25% της χρηματοδότησης στα κόμματα

Μείωση κατά 25% της ετήσιας τακτικής χρηματοδότησης των κομμμάτων, τη δυνατότητα χρηματοδότησης και από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και από ιδιώτες και με παροχές, αλλά και περισσότερη διαφάνεια προτείνει ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης στο σχέδιο προτεινόμενων διατάξεων, σχετικών με τη χρηματοδότηση των κομμάτων που απέστειλε στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Θανάση Τσούρα.

Ρεύμα στο ΠΑΣΟΚ συγκροτεί ο Γ. Ραγκούσης-Νταλάρας... μαζί με την ξαδέρφη του

[Με τα 56.000 του ΟΕΚ έγινε τίποτα; θα ασχοληθεί επιτέλους κανένας με τον ψήστη;
Φυσικά η κίνηση Ραγκούση-Νταλάρα είναι κατ΄ ουσία διασπαστική μιας και με αυτά που γράφει αμφισβητεί τον Βενιζέλο. Χώρια που όλα αυτά δεν τα έθεσε προχθές στην Εθν. Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, αλλά τα θέτει σήμερα που ο φίλος του Παπουτσής πήρε το τρίτο το μακρύτερο...

Spiegel: Απέτυχε η δημοσιονομική προσαρμογή της... Γερμανίας

Η γερμανική κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στην προσπάθειά της να περικόψει τις κρατικές δαπάνες κατά 11,2 δισεκατομμύρια ευρώ το 2011, σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Οικονομικής Έρευνας της Κολωνίας, τα συμπεράσματα τις οποίας δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Spiegel.

ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ,Η, ΝΑ ΚΛΑΙΣ

Τώρα να γελάς ,η, να κλαίς.
Οι νέοι κάτω των 25 ετών θα παίρνουν 510 ΕΥΡΩ ΜΙΚΤΑ. Θυμάμαι τα δάκρυα που έριχναν οι ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ μαζί με τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ τους για την γενιά των 700 ΕΥΡΩ.

Le Soir: «Όλοι να πληρώσουν για την Ελλάδα. Και τα κράτη της ΕΕ»

Υπό τον τίτλο «Ελλάδα: πρέπει όλοι να πληρώσουν», η βελγική εφημερίδα «Le Soir» φιλοξενεί άρθρο του Paul De Grauwe, Βέλγου οικονομολόγου και καθηγητή στο London School of Economics, ο οποίος εκτιμά ότι μετά τον ιδιωτικό τομέα θα πρέπει και τα κράτη της ευρωζώνης να δεχθούν μείωση της ονομαστικής αξίας των ομολόγων που κατέχουν.


Nα μη μεταβεί στο ΟΑΚΑ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε η αστυνομία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του ποδοσφαιρικού ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Από πλευράς αστυνομίας και αρμόδιων φορέων τονίστηκε στους εκπροσώπους των δύο πλευρών πως πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι και να μη "δυναμιτιστεί" το -ήδη τεταμένο- κλίμα και οι δύο ΠΑΕ δεσμεύτηκαν να αποφύγουν "εμπρηστικές" δηλώσεις ή ενέργειες πριν τον αγώνα.

Χάνει ο Ομπάμα;


Χάνει ο Ομπάμα;

Αντιστρόφως ανάλογα με τις τιμές των καυσίμων κινείται η δημοτικότητα του Μπαράκ Ομπάμα. Σύμφωνα με δημοσκόπηση για το δίκτυο ABC και την εφημερίδα Washington Post, μόλις το 54% αποδοκιμάζει την πολιτική Ομπάμα με κύρια αιτία την αύξηση στην τιμή της βενζίνης.


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ...

Πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έστειλε επιστολή παραίτησης απο το ΛΑΟΣ και ο Χρίστος Γούδης... Ελπίζουμε να μην έκανε και αυτός...

Βίντεο: Αστυνομικοί ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ κουκουλοφόρους ΕΑΑΚίτες

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα... όχι όπως σε κάτι βίντεο μούφες που διακινούν τα αναρχοκομμούνια:

Αυτός είσαι γίγαντα: «Θα είμαι πάλι υποψήφιος δήμαρχος και θα κερδίσω!»... γιατί οι πολίτες είναι ηλίθιοι

Την πρόθεσή της να είναι και πάλι υποψήφιος για δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο Γιάννης Μπουτάρης. Μιλώντας σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπουτάρης τόνισε: «Θα είμαι και πάλι υποψήφιος το 2014 και πάλι θα κερδίσουμε. Και γράψτε το με μεγάλα γράμματα. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας για να μην έχουμε εκπλήξεις».

Συνελήφθη δάσκαλος χορού για αποπλάνηση 15χρονης

Για αποπλάνηση 15χρονης συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στη Ρόδο ένας 59χρονος άνδρας, ο οποίος παρέδιδε, σε πνευματικό κέντρο, μαθήματα χορού σε νεαρά άτομα, ηλικίας 12 έως 19 ετών, μεταξύ των οποίων και η ανήλικη παθούσα.

Αισιόδοξος ο Κ. Παπούλιας για την πορεία του τουρισμού... έχει όλα τα στοιχεία μπροστά του... τα περσινά, πριν τις ειρωνίες του

[Θα φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη φετινή κατάρρευση, ο δανειστής (στη φώτο από αλησμένητες εποχές που μας έφεραν εδώ, κάνει μπάνιο με Στάη και Μιμή), μιας και άλλο το μπινελίκι του ανώνυμου ή του Τράγκα και άλλο η ειρωνία από τον πρώτο πολίτη της χώρας... φυσικά δεν θα αναλάβει ούτε ένα χιλιοστό της ευθύνης του. Τι Ελλάδα θα ήμασταν άλλωστε αν το αναλάμβανε;]

Την αισιοδοξία του ότι, παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις, ο αριθμός των τουριστών που θα επισκεφθεί την Ελλάδα φέτος, θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος στο γραφείο του τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο.

Ο κ. Παπούλιας πρόσθεσε ότι το αρνητικό κλίμα που είχε καλλιεργηθεί στα ΜΜΕ παγκοσμίως για την Ελλάδα το 2011, δεν απέτρεψε από το να επισκεφθούν τη χώρα μας 16,5 εκατομμύρια τουρίστες... και σύμφωνα με το συλλογισμό του οι ίδιοι θα έρθουν και φέτος γιατί είναι μαζόχες και γουστάρουν να τους ειρωνεύεται ο Παπούλιας... οι ίδιοι δηλ. απ' αυτούς που ειρωνευόταν όταν έλεγε ποιοι είναι οι Ολλανδοί και οι Φινλανδοί...

Νωρίτερα, ο κ. Γερουλάνος, ο οποίος είχε επισκεφθεί την περασμένη εβδομάδα το Βερολίνο, είπε στον κ. Παπούλια ότι δεν είναι καλό το κλίμα στη Γερμανία για την Ελλάδα και ότι πολλοί Γερμανοί φοβούνται να επισκεφθούν τη χώρα μας καθώς δεν γνωρίζουν πώς θα τους υποδεχθούν.

Βίντεο: Τα 50 φετινά γκολ του Μέσι σε 3 λεπτά

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 50 γκολ σε μία σεζόν και πάει να σπάσει το δικό του προσωπικό ρεκόρ (πέρσι) με 53 τέρματα. Δείτε σε βίντεο και τα 50 του γκολ! Δείτε τα:

Θράσος!!! Η ΝΑΣΑ διαψεύδει το Χαρδαβέλα!!! Με τι στοιχεία ρε αλήτες;

Είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες ημερομηνίες: 21 Δεκεμβρίου 2012. Με τη... βοήθεια βιβλίων, ταινιών και ΜΜΕ, δεν είναι πλέον λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως οι Μάγια «προέβλεψαν» ότι εκείνη η ημέρα θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας. Για τρίτη φορά από το 2009, η NASA επιχειρεί να κατευνάσει τους φόβους, με ένα βίντεο, στο οποίο διαψεύδει μεταξύ άλλων ότι το Δεκέμβριο η Γη θα καταστραφεί σε σύγκρουση με άλλον πλανήτη.

Φόρεσε κάτι απλό και βγήκε το κορίτσι… (φωτό)

Βρήκε ότι πιο απλό είχε στην γκαρνταρόμπα της και βγήκε on stage και τραγούδησε! Φόρεσε το μαύρο καυτό σορτσάκι της, τη διάφανη μπλουζίτσα της και προκάλεσε πανικό! Ο λόγος για την...

Πόσες ιστορίες διεφθαρμένων και ατιμώρητων "ναζί" δημοσίων υπαλλήλων θα ακούσουμε ακόμα;

- Παύση τριών μηνών σε δικαστική υπάλληλο με καταθέσεις περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ
- Απαλλάχθηκε από το πειθαρχικό προϊστάμενος πολεοδομίας με αδικαιολόγητες καταθέσεις 350.000 ευρώ
- Υπάλληλος υπουργείου με καταθέσεις 9 εκατομμυρίων βγήκε και στην σύνταξη!
- Τελωνειακός με 1 εκ αδικαιολόγητες καταθέσεις έφαγε 10 μέρες ποινή!
- Υπ. Πολεοδομίας με 61.000 ευρώ αδικαιολόγητα, απολύθηκε λόγω αναπηρίας!

Το εκπληκτικό ρεκόρ του Αχμέντ Χασάν!

Ο 36χρονος άσος της Ζάμαλεκ είναι και επίσημα ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές όλων των εποχών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μέχρι πρότινος το ρεκόρ διατηρούσε ο "θρυλικός" Σαουδάραβας γκολκίπερ Αλ-Ντεαγέα με 178 συμμετοχές.  

Αιτήσεις για υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ-Οι νυν βουλευτές πρέπει να προσκομίσουν χαρτί ότι παραιτούνται των αναδρομικών

Σε συνέχεια των αποφάσεων της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε χθες υπό την προεδρία του Προέδρου της Αντώνη Σαμαρά και συζήτησε θέματα προεκλογικής ετοιμασίας και ετοιμότητας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Σε επίπεδα Μαρτίου 2011 κινούνται τα νέα ομόλογα μετά το PSI

Στα επίπεδα του Σεπτεμβρίου του 2011 επέστρεψαν τα spreads των ομολόγων με βάση τις νέες εκδόσεις που αντικατέστησαν τα παλαιά ελληνικά ομόλογα.
Η Ελλάδα με τα νέα ομόλογα που εξέδωσε πήγε τον χρόνο 6 μήνες πίσω.

Η πολιτικολογία των προσβολών και της λασπολογίας

Ιωάννινα, 11 Μαρτίου 2012

Όπως αποδείχθηκε, τελικά κάποιοι δεν έχουν σεβασμό για τίποτε, ούτε καν για τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κυπρίων Φοιτητών και Σπουδαστών Ιωαννίνων(ΣΚΦΣΙ), αποτελώντας με την απαράδεκτη στάση τους καταλύτες για να διαλυθεί η Γ.Σ.

Κανένα θέμα αναβολής των παρελάσεων, δηλώνει η κυβέρνηση

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις για την 25η Μαρτίου, ενώ το «παρών» θα δώσουν κανονικά όλα τα μέλη της κυβέρνησης. Αυτό αποφασίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι αρμόδιοι υπουργοί.

Μιλάμε για μεγάλο ψώνιο: Εννοούσε 300 ελεγχόμενους γενικά και όχι βουλευτές, λέει τώρα ο Νικολούδης!

Πάλι φταίνε οι δημοσιογράφοι. Πάλι, τέλος πάντων κάποιοι δεν κατάλαβαν καλά.

Αυτό προκύπτει από όσα είπε ο Πρόεδρος της Αρχής για την Καταπολέμηση Μαύρου Χρήματος στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Reuters: Από 14% ως 19% η απόδοση των νέων ελληνικών ομολόγων

Μεταξύ 14% και 19% περίπου διαμορφωνόταν η απόδοση της νέας σειράς ελληνικών ομολόγων, που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του χρέους και ξεκίνησαν να διαπραγματεύονται τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Reuters.

Ανθελληνικά συνθήματα σε αλβανικό γήπεδο

Με επεισόδια και υβριστικά ανθελληνικά συνθήματα έληξε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των Αγίων Σαράντα και της Χειμάρρας. Οι οπαδοί της ομάδας των Αγίων Σαράντα υποδέχθηκαν...

Τηλεκόμματα και με την βούλα του Ε.Σ.Ρ.

“Ο ΛΑΟΣ, πήρε σε όλα τα κανάλια μερίδιο υψηλότερο από αυτό που του αναλογούσε”

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έδωσε στην δημοσιότητα την καταγραφή της χρονικής έκθεσης των κομμάτων. Τα νούμερα αφορούν το έτος 2011 και ΜΟΝΟ τα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Παρακάτω θα διαβάσετε άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για την (υπερ)προβολή συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων και (απο)κομμάτων από συγκεκριμένα κανάλια. Για παράδειγμα, το Star του Μαλέλη, έχει μια “αδυναμία” στο κόμμα του Κουβέλη…

Η συνέχεια στο xryshaygh.wordpress.com

Ψωμιάδης: Εδώ και 10 χρόνια κατασυκοφαντούμαι... και όλες οι κατηγορίες καταρρέουν στο δικαστήριο

Σχετικά με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε για το θέμα των μικρών έργων μέχρι 45.000 ευρώ και τα σχετικά δημοσιεύματα σε μερίδα του Τύπου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα τελευταία χρόνια δέχομαι μια πρωτοφανή ενορχηστρωμένη επίθεση κατασυκοφάντησης από σκοτεινά πολιτικο-δημοσιογραφικά κέντρα. Για μία ακόμη φορά αυτά τα κέντρα βρίσκονται σε παροξυσμό.

Μετά το κίνημα πατάτας έρχεται και το κίνημα διακοπών για στρατιωτικούς! Δείτε τη πρόταση

Δεν υπάρχει μόνο το “κίνημα της πατάτας” και του “ελαιόλαδου”. Υπάρχει και το κίνημα “των διακοπών” ,”χωρίς μεσάζοντες” και μάλιστα αφορά στους εν ενεργεία και απόστρατους στρατιωτικούς,στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και για το πολιτικό προσωπικό... αν υπάρχουν λεφτά για διακοπές!

Έξι ένοχοι για την απαγωγή Παναγόπουλου, 18 για το "συνδικάτο του εγκλήματος"



Μετά από 1,5 χρόνο ακροαματικής διαδικασίας, 18 από τους 20 κατηγορούμενους για συμμετοχή του «συνδικάτου του εγκλήματος» καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Μεταξύ τους και έξι που εμπλέκονται στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009.

Μούφα η είδηση περί αύξησης 700% των διαρρήξεων στην Κρήτη! Η αύξηση είναι μόνο 10%... λέει η ΕΛΑΣ

[Το γράψαμε και μείς χθες μιας και έτσι έδινε την είδηση το ΑΠΕ]
Από την ΕΛΑΣ ανακοινώνεται ότι, πρόσφατα δημοσιεύματα σε διάφορα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, που εμφανίζουν αύξηση της εγκληματικότητας στη Κρήτη σε ποσοστό 700%, για το έτος 2011, δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα.

Λέμε, λέμε... αλλά ο Βγενό έβαλε 1,7 εκ

Μετά την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής αυτό που βγήκε προς τα έξω είναι πως Βγενόπουλος και Πολέμης θα καταθέσουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό να πάρουν μετοχές στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τρεις μέρες αργότερα ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε πράξη τα λόγια του και έβαλε στα ταμεία το ποσό του 1.7 εκ. ευρώ που αναλογεί στο ποσοστό του.

Τέλος στα σενάρια "κουρέματος" των στεγαστικών - Ζητήστε περίοδο χάριτος

Να περάσουν τα επόμενα 1-2 δύσκολα χρόνια και βλέπουμε. Αυτό πλέον θα είναι –εν πολλοίς αναγκαστικά- το σκεπτικό όσων δυσκολεύονται να εξυπηρετήσουν στεγαστικό δάνειο. Την Παρασκευή, στη Βουλή, ο Ευάγγελος Βενιζέλος διέψευσε κάθε σενάριο περί ενδεχόμενου κουρέματος ενώ ουσιαστικά απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τα χρέη των νοικοκυριών. Τι απομένει στους δανειολήπτες; Να καταφύγουν στις τράπεζες και να ζητήσουν περίοδο χάριτος.

Τόκους 98 δισ. ευρώ μέχρι το 2020 γλιτώνει η Ελλάδα με το PSI, εκτιμά η Eurobank

Η συνολική εξοικονόμηση τόκων, λόγω του PSI και των νέων, ευνοϊκότερων όρων για το πρώτο και το δεύτερο πακέτο βοήθειας από την τρόικα, θα διαμορφωθεί σε 98 δισ. ευρώ περίπου έως το 2020, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Eurobank.

Μάχη με ληστές στην Καλλιθέα κοντά στο σπίτι του Mike!! Τραυματίας αστυνομικός της ΔΙΑΣ και ληστής

- Οι αστυνομικοί απέτρεψαν ληστεία στα ΕΛΤΑ
- Ο ληστής πυροβόλησε για να αποφύγει τη σύλληψη
- Τραυματίας και ο ληστής από πυρά των αστυνομικών

Μηδενικές απολύσεις στο δημόσιo: 9.500 οι αποχωρήσεις... οι 7.500 έφυγαν μόνοι τους για σύνταξη!

Σε 9.502 ανέρχεται ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που αποχώρησαν από την υπηρεσία τους στο πλαίσιο των διατάξεων του Ν. 4024/2011, σύμφωνα με έγγραφο του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνου Ρόβλια, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 5 Μαρτίου. Την ίδια ώρα, για 4.939 υπαλλήλους, προσωπικό Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, τρέχει αντίστροφα ο χρόνος της εργασιακής εφεδρείας.

Μειώθηκε 5% η βιομηχανική παραγωγή, αυξήθηκαν 3% οι εξαγωγές... Συμπέρασμα: Στα τάρταρα η εγχώρια κατανάλωση

Πτώση 5,0% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής σε ετήσια βάση τον Ιανουάριο του 2012, έναντι μείωσης 4,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ., η μείωση του Γενικού Δείκτη Βιομηχανικής Παραγωγής οφείλεται στις παρακάτω μεταβολές των δεικτών των επιμέρους τομέων βιομηχανίας, δηλαδή:

Φτάνει στην Αθήνα σήμερα ο Χ. Ράιχενμπαχ... μαζί με τα Τάγματα Εφόδου

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης, Χορστ Ράιχενμπαχ, προκείμενου να παρουσιάσει την έκθεση προόδου για τη χώρα μας, μετά την έγκρισή της από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.Ο κ. Ραίχενμπαχ θα έχει σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη, μεταξύ των οποίων και η νέα υπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου, αρμόδια για τα διαρθρωτικά ταμεία, ενώ θα συναντηθεί και με κοινωνικούς φορείς.

Ραλίστας ο γιαπωνέζος γιατρός αλλά τον έκαψε το Youtube

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ένας ιάπωνας ιδιοκτήτης Ferrari. Ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο, στο οποίο έδειχνε όλες τις οδηγικές του «ικανότητες». Το βίντεο «τραβήχτηκε» τον περασμένο Απρίλιο.

Κίνα: Διόγκωση του εμπορικού ελλείμματος στα 31 δισ. δολ.-Τελικά ποιος πουλάει σ' αυτόν τον πλανήτη;

Το μεγαλύτερο εμπορικό της έλλειμμα για τουλάχιστον μια 10ετία παρουσίασε για τον Φεβρουάριο η Κίνα (να σημειωθεί ότι και οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν έλλειμμα πάνω από 50δις δολ πριν λίγες μέρες), μετά την ευμεγέθη άνοδο των εισαγωγών και την μεγάλη επιβράδυνση των εξαγωγών. Η ζήτηση για τα κινεζικά αγαθά δείχνει να μειώνεται ως αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους.

Σ. Λυγερός: μεταλλαγμένος ΠΑΣΟΚος, Κουβέλης, θα μας λύσει όλα τα προβλήματα

[Η χώρα θα καταρρεύσει στα χέρια του Σαμαρά, σύμφωνα με τον Λυγερό και μετά θα γίνει Πρωθυπουργός ο μεταλλαγμένος ΠΑΣΟΚος, Κουβέλης, ο οποίος θα μας λύσει όλα τα προβλήματα...]

Μετεκλογικά σενάρια

Του Σταυρου Λυγερου

Ολα δείχνουν ότι -κατά απαίτηση του Σαμαρά- ο χρόνος των εκλογών έχει κλείσει. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι κάλπες δεν επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Η Ν.Δ. είναι σταθερά και με απόσταση το πρώτο κόμμα, αλλά χωρίς ελπίδα να κερδίσει αυτοδυναμία. Εάν πριν από μερικούς μήνες είχε λίγες πιθανότητες, σήμερα δεν φαίνεται να έχει καμία.

Θεσσαλονίκη: Ποιοι θα είναι υποψήφιοι, αφού μας τελείωσε ο Γκιουλέκας

Γράφουν και σβήνουν για τις λίστες της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη αλλά από οτι φαίνεται δε θα λείψουν οι εκπλήξεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αγγελιοφόρου της Κυριακής, το σενάριο να μην είναι υποψήφιος ο διαγραφείς...

Δεν θα ακουστεί στην ΤιΒι γιατί δεν κυβερνάει η "δεξιά": Νέα μορφή γρίπης- 15 θάνατοι... αλλά no prob

Ανησυχία ακόμη και στις αρμόδιες υγειονομικές αρχές έχει προκαλέσει ένας νέος τύπος του ιού της γρίπης που δεν καλύπτεται από το υπάρχον εμβόλιο και έχει «κρεβατώσει» σχεδόν ολόκληρη τη χώρα ενώ έχει οδηγήσει στο θάνατο ήδη 15 ανθρώπους.

Καταργήθηκε ο ΟΔΔΥ του αργόμισθου... οι υπάλληλοι φυσικά βολεύτηκαν αλλού με αύξηση μισθού 25%...

[Είναι ο οργανισμός στον οποίο ο αστείος Δούκας είχε διορίσει αργόμισθο με 1.500 ευρώ μηνιαίως, το γνωστό δημοσιογράφο Γ. Παπαγιάννη... και στο παρεάκι και τους γραφικούς, φταίει η Μέρκελ για το ότι φτάσαμε εδώ.
Και φυσικά το "έκλεισε" είναι τρόπος έκφρασης... γιατί όλοι οι υπάλληλοι αναβαθμίστηκαν καθώς έγιναν τελωνειακοί και θα εισπράττουν μισθό αυξημένο κατά 25%...]

Την απόφαση για την κατάργηση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΟΔΔΥ) και την μεταφορά των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού υπέγραψαν ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Ντ. Ρόβλιας.

Ο Ιβάν Σαββίδης (ξανα)θέλει τον ΠΑΟΚ!

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε προσπαθήσει να αποκτήσει τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2006 και όπως φαίνεται ο ομογενής επιχειρηματίας από την Ρωσία επανέρχεται. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Σαββίδης βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και φέρεται να είχε συνάντηση με το Θόδωρο Ζαγοράκη.

«Το σημαντικό της υπόθεσης εστιάζεται στο ότι ο βαθύπλουτος ομογενής εκ Ρωσίας εξεδήλωσε εκ νέου το ενδιαφέρον του για την ανάμειξή του στα θέματα του ΠΑΟΚ. Τον Ιούνιο του 2006 υπήρξε το πρώτο ενδιαφέρον του Σαββίδη για την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, αλλά δεν ευδοκίμησαν τότε οι προσπάθειες, δε βρέθηκαν λύσεις στις συζητήσεις που έγιναν», αναφέρει αρχικά η  «Metrosport» για να προσθέσει στη συνέχεια:

Πως η Άννα Βίσση πρόδωσε το σημερινό αποτέλεσμα του ελληνικού τελικού της Eurovision; (video)

Ποιός θα πάρει το εισητήριο για το Αζερμπαιτζάν;Σήμερα στις 22:00 το βράδυ στο εμπορικό κέντρο River West, θα γίνει η επιλογή του ελληνικού τραγουδιού, για τον 57ο διαγωνισμό της Eurovision με τέσσερις δυνατές συμμετοχές!

Πριν την επιλογή όμως, η Άννα Βίσση άναψε φωτιές με μια ανάρτηση της στο Twitter όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία...

3 στις 5 Ελληνίδες δεν ικανοποιούνται την πρώτη φορά που κάνουν σεξ

3 στις 5 γυναίκες θεωρούν «αποτυχημένη» την πρώτη τους προσπάθεια για ουσιαστική και ολοκληρωμένη ερωτική επαφή. Παρότι υπάρχει η έλξη και η σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών για ερωτική συνεύρεση, η τελική εικόνα -τουλάχιστον για τα κορίτσια- είναι τραυματική και απογοητευτική.

Μετά τα άρματα και τις φρεγάτες καθηλώνoνται και τα αεροσκάφη

Yπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα καύσιμα που απαιτούνται για τις πτήσεις της ΠΑ, λόγω περιορισμού κατά 50εκ. ευρώ (σχεδόν στο μισό) του σχετικού κονδυλίου. Εξετάζεται από το ΑΤΑ άμεσα ο περιορισμός στο ήμισυ των προβλεπομένων από το ΝΑΤΟ standards για τον κάθε Ιπτάμενο (δηλαδή στις 8 ώρες για τους άπειρους και 6 για τους έμπειρους ανά μήνα από τις 13 και 10, αντίστοιχα που ίσχυαν έως πέρυσι).

Της κοντής ψωλ΄@@ της φταίνε οι τρίχες... μιλάμε για τον Δελαστίκ, τον οπαδό του ΓΑΠ ντε


Δεν είναι ανάγκη να είναι κανείς χαιρέκακος για να διασκεδάσει με το πάθημα της δεξιάς ολλανδικής κυβέρνησης μειοψηφίας, η οποία στηρίζεται στην Ακροδεξιά για να έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Επί μήνες η ολλανδική κυβέρνηση και προεξάρχοντος του υπουργού Οικονομικών Γιαν Κέες ντε Γιάχερ πρωτοστατεί στις επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας, υπερβαίνοντας μερικές φορές και τις πιο σκληρές θέσεις της Γερμανίας, επειδή η Αθήνα δεν είναι συνεπής προς τις επιταγές του συμφώνου σταθερότητας. Με έμμεσο, αλλά σαφή τρόπο ο ντε Γιάχερ είχε επανειλημμένα υποστηρίξει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Ευρώ ή δολλάριο Καναδά λέει στους πολίτες η Πρωθυπουργός της Ισλανδίας

Σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ της πλειοψηφίας των Ισλανδών σχετικά με το ενδεχόμενο ένταξης της χώρας στην ΕΕ, η πρωθυπουργός Γιοχάνα Σιγκουρνταρντοτίρ άδραξε την ευκαιρία που παρουσιάστηκε μετά την πρόταση ισλανδών επιχειρηματιών υπέρ της υιοθέτησης από το Ρέικιαβικ του ισχυρού και αρκετά σταθερού δολαρίου του Καναδά, θέτοντας το δίλημμα: «ευρώ ή νόμισμα άλλης χώρας» καθώς «η κατάσταση δεν μπορεί να παραμείνει η ίδια».

Ο γιόκας Σαρκοζί πέταξε ντομάτες σε γυναίκα αστυνομικό!

Είναι γιος του προέδρου και προφανώς πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ό,τι του γουστάρει! Και μάλλον γι’ αυτό άρχισε να πετάει ντομάτες και μπάλες από χαρτιά σε αστυνομικό του Μεγάρου των Ηλυσίων. Ο λόγος για τον 15χρονο γιο του Νικόλα Σαρκοζί, Λουί, «καρπό» του γάμου του προέδρου της Γαλλίας με τη Σεσιλιά.

Wikileaks-Stratfor: Απαγωγή από τη Μοσάντ στην Ηγουμενίτσα

Για «συμμετοχή της Μοσάντ» στην απαγωγή του τρομοκράτη Μπρούνο Μπρεγκέ, στενού συνεργάτη του Κάρλος του Τσακαλιού, λίγο έξω από το λιμάνι της Κέρκυρας, κάνει λόγο μήνυμα ανθρώπου κοντά στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες που περιλαμβάνεται στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της Stratfor.

Μ. Μενούνος: “Θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα, όσο δύσκολα κι αν είναι!”

Για τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, τις απαιτητικές πρόβες και την επιθυμία της να διαφημίσει τη χώρα μας στο show χορού μίλησε η Μαρία Μενούνος. Η παρουσιάστρια του NBC αποκάλυψε ότι θα ήθελε να ζήσει στην Ελλάδα και σκέφτεται να φορέσει στο καλλίγραμμο κορμί της τα χρώματα της γαλανόλευκης σημαίας για να διαφημίσει τη χώρα μας.

Ηράκλειο: Εμφανίστηκε ο κλέφτης του οδοστρωτήρα!

Περίμενε να λήξει το αυτόφωρο για να εμφανιστεί - Παραδέχτηκε ότι έκλεψε το μηχάνημα από το εργοτάξιο του φράγματος Αμουργελλών...Εμφανίστηκε - μετά τη λήξη του αυτοφώρου - ο 35χρονος από χωριό του Ηρακλείου, ο οποίος έκλεψε οδοστρωτήρα του δημου Μινώα Πεδιάδος από εργοτάξιο κοντά στο φράγμα των Αμουργελλών και αφού το έκανε κομμάτια το μετέφερε και το πούλησε σε μάντρα σε χωριό της Μεσαράς.

Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ζει σαν βασιλιάς. Σε ένα ανάκτορο 500 τμ στην Εκάλη. Κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα. Φυλάσσεται από μια στρατιά αστυνομικών που τους πληρώνουμε εμείς. Ταξιδεύει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και δεν μιλάει κανένας. Και δηλώνει…συγγραφέας, γιος της Μαργαρίτας Τσάντ και αδερφός ενός έκπτωτου πρωθυπουργού που ο κόσμος δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του.

Μειωμένο κατά 22% το επίδομα ανεργίας και άλλα επιδόματα του ΟΑΕΔ

Μειωμένα κατά 22% είναι από σήμερα, τα 14 επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ, συμπεριλαμβανομένου του επιδόματος ανεργίας, σύμφωνα με την Kοινή Yπουργική Aπόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας που τίθεται σε εφαρμογή.

Παναποκλειστικό λέμε: Ποιον πασίγνωστο Έλληνα ζήτησε η ΝΑΣΑ;

Δείτε ποιος είναι και τι δήλωσε:

Με σήμα το τριαντάφυλλο την Τετάρτη το κόμμα του ΚάΛου

Την Τετάρτη, εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου, ανακοινώνεται η ίδρυση του κόμματος της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη, το όνομα του οποίου θα παραπέμπει στη σοσιαλδημοκρατία.

Βίντεο-Στο μυαλό του Σίλα: Που θα μας πει και τι να κάνουμε!

Απολαύστε τον:

PSI: Ολοκληρώνεται η ανταλλαγή ομολόγων

Προς διαπραγμάτευση εισάγονται σήμερα Δευτέρα οι 20 νέοι ομολογιακοί τίτλοι του ελληνικού δημοσίου συνολικού ύψους 55,8 δισ. ευρώ, ενώ παράλληλα διαγράφονται από την Ηλεκτρονική Δευτεργογενή Αγορά Τίτλων της ΤτΕ και τα 53 παλαιά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και τα οποία κουρεύτηκαν στις 9 Μαρτίου.

Πάτρα: Σύνθημα και παρασύνθημα στο περίπτερο για κλείσιμο ερωτικού ραντεβού!

H βανίλια και τα τσιγάρα με άρωμα, σε μια ιστορία που κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων της τοπικής κοινωνίας...

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μια νεαρή ιδιοκτήτρια περιπτέρου, που σύμφωνα με το dete.gr, έχει αυξήσει κατακόρυφα την πελατεία της, με τις «καυτές» μίνι φούστες που φοράει. Καθημερινά σχηματίζονται ουρές μπροστά από το περίπτερο, όχι μόνο για να αγοράσουν αυτό που θέλουν αλλά και για να απολαύσουν θέαμα...

ΝΔ: «Συμμέτοχος στην καταστροφική διετία ο Ευ. Βενιζέλος»

«Βενιζέλος όπως Παπανδρέου» λένε στη ΝΔ για τον υπουργό Οικονομικών διαβλέποντας προσπάθεια πολιτικής «αναβάπτισης» του ΠΑΣΟΚ και απογαλακτισμού από τη διετία Παπανδρέου.

Με τη φράση «ο Βενιζέλος ήταν συμμέτοχος στην καταστροφική διετία Παπανδρέου» κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ εξηγούσε την εικόνα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο επιτελείο Σαμαρά για την εκλογή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ:

Ττουλάχιστον έντεκα εργάτες νεκροί στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο)

Τουλάχιστον 11 εργάτες έχασαν τη ζωή τους χθες όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε καταυλισμό σκηνών όπου έμεναν ενόσω δούλευαν σε κατασκευαστικό έργο στην Κωνσταντινούπολη.


Άνδρες της πυροσβεστικής κατέσβεσαν τις φλόγες, ενώ μεγάλος αριθμών ασθενοφόρων έσπευσε στον τόπο του δυστυχήματος.

Εντάξει η Αννούλα εισηγείται κατάργηση των παρελάσεων... αλλά ο Αβραμόπουλος το συζητάει; Για να ξέρουμε να τον "μαυρίσουμε"; Η Συγγρού τι λέει;

[Να το θεωρείτε σίγουρο: Για άλλη μια φορά οι κομμουνιστές θα εκμεταλλευθούν τις παπαριές των μπουνταλάδων υπερπατριωτών και θα κάνουν τη δουλειά τους]  Ακόμα και κατάργηση των παρελάσεων συζητά σήμερα η Διυπουργική Επιτροπή υπό τον Λουκά Παπαδήμο, η οποία συνέρχεται στις 12 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσει τη βία κατά πολιτικών.

Αθώος ο "τιτανοτεράστιος" γιατρός που κατηγορούταν για διενέργεια «τεστ παρθενείας»

Αθώο έκρινε το στρατιωτικό δικαστήριο στην Αίγυπτο έναν στρατιωτικό γιατρό ο οποίος κατηγορούταν για τη διενέργεια των περιβόητων «τεστ παρθενίας» σε γυναίκες στη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων που ακολούθησαν την πτώση από την εξουσία του πρώην προέδρου της χώρας, Χόσνι Μουμπάρακ.

Ο Σαμαράς κέρδισε χρόνο για την ΑΟΖ

Μια νέα διάσταση στους λόγους για τους οποίους στήριξε την κυβέρνηση Παπαδήμου, το PSI και τη δανειακή αποκάλυψε στην χθεσινή ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι θα αποκαλύψει κι άλλα στη συνέχεια.
Είπε μεταξύ άλλων:

Με ποιους θα αναγεννήσει το ΠΑΣΟΚ ο μελλοντικός ηγέτης

Σχέδιο συνολικής αναδιάταξης του ΠΑΣΟΚ διαθέτει ο νέος του ηγέτης Ευάγγελος Βενιζέλος και αυτό υπηρετεί η απόφασή του να μην επιτρέψει στον Χρήστο Παπουτσή να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, έστω και αν ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν διέθετε πιθανότητα επικράτησης.

Κ-Ο-Ρ-Ο-Ϊ-Δ-Α Ελβετοί! Δε θα μας φτάσουν ποτέ γιατί δεν έχουν καραγκιόζηδες...Δείτε τι ψήφισαν οι ανεπρόκοποι

Χθες, Κυριακή, στην Ελβετία διεξήχθη άλλο ένα δημοψήφισμα. Οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν στο εξής απλό και αυτονόητο ερώτημα: "Θέλετε να αυξηθούν οι μέρες άδειας των υπαλλήλων και των μισθωτών από 4 σε 6 εβδομάδες;". Η απάντηση του κόσμου ήταν φυσικά συντριπτική, όπως θα ήταν και στην Ελλάδα σε ανάλογο ερώτημα... το

Ο Καραμανλής θέλησε να βοηθήσει την πατρίδα και χάνει πάνω από 200.000 € από το κούρεμα των ομολόγων

Ο π. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ καί ΤΗΝ... «ΠΑΤΗΣΕ»...!!!
Εμπιστεύτηκε τα Ελληνικά ομόλογα, θέλησε να στηρίξει τη προσπάθεια της Χώρας του και βγήκε οικονομικά ζημιωμένος...!!!
Συγκεκριμένα, ο π. Πρωθυπουργός...

Οι συντάξεις το πιο επείγον πρόβλημα

Μπάμπης Κούτρας

Μετά τα χειροκροτήματα στο Υπουργικό Συμβούλιο για το «επίτευγμα» της χρεοκοπίας, όσοι φιλοδοξούν να μας κυβερνήσουν, μετά τις εκλογές, θα πρέπει να προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων. Η δυσκολία στην καταβολή των συντάξεων θα είναι το πρώτο σοβαρό και επείγον πρόβλημα μετά τον Ιούνιο.