17 Μαρτίου 2012

Τέρενς φέρε πίσω τα "δανεικά"

Σφοδρή επίθεση στον εκπρόσωπο τύπου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Tέρενς Κουίκ, του νέου κόμματος του κ. Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Μουρούτης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο fecebook. Αφού πρώτα του εύχεται να είναι «σιδηροκέφαλος» στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε...

Πολλά φρούτα στις λίστες, όπως πχ. η δικηγόρος που διεκδικεί τα αναδρομικά των βουλευτών

Οι λίστες έχουν πολλά «μαργαριτάρια» και ενδιαφέρουσες συγκρούσεις. Στην Αρτα έχουμε, εκτός από τζάκια και γόνους και οικογενειακούς καβγάδες. Θείος εναντίον ανιψιού, κληρονόμοι πολιτικής οικογένειας από τις αρχές του αιώνα. Αίτηση κατέθεσε ο θείος, ο ιατρός και πρώην πρόεδρος της νομαρχιακής της ΝΔ...

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Δείτε τα:

Ελληνοκύπριος διεκδικεί σε λίγες ώρες τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας

Ύστερα από αρκετές δεκαετίες, ο πρώτος αθλητής ελληνικής καταγωγής θα αγωνιστεί αύριο στο «Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν» για να διεκδικήσει παγκόσμιο τίτλο στην πυγμαχία. Ο Ντόνοβαν «Da Bomb» Γεωργίου, όπως είναι γνωστός, θα αντιμετωπίσει τον αήττητο αντίπαλό του, Έντουιν Ροντρίγκες, από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Τον αγώνα θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, μέσω του τηλεοπτικού δικτύου HBO.

Μόλις ήρθε η ώρα να πληρώσουν τα ποτά... πήδηξαν από τον 55ο όροφο

Σίγουρα η πιο ευφάνταστη και ριψοκίνδυνη ιδέα κοπανατζήδων, ανήκει σε τέσσερις κουστουμαρισμένους κυρίους που πήγαν σε ένα πανάκριβο bar-restaurant της Μελβούρνης, στον 55ο όροφο ουρανοξύστη, ήπιαν τα ποτάκια τους έκαναν κεφάλι και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν το λογαριασμό...

Guardian: Αφιέρωμα στις ελληνικές κοινότητες που έχουν καταργήσει το ευρώ!

Στην πρωτοβουλία ανταλλαγής υπηρεσιών και αγαθών χωρίς χρήματα είναι αφιερωμένο το σημερινό άρθρο του Jon Henley της Guardian.

Μετά την Αθήνα και τα εκτενή ρεπορτάζ του για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, ο δημοσιογράφος επισκέφτηκε το Βόλο όπου γνώρισε το Δίκτυο Ανταλλαγών και Αλληλεγγύης.

Βίνεο: Έτσι διαλέγει ο Βαλβέρδε τερματοφύλακα

Δείτε το:

«Να πάτε μόνοι σας παλιομα...ες στην Γ' κατηγορία»

[Το υστερόγραφο του Τροχανά όλα τα λεφτά]
Ανακοίνωση με κύριο αποδέκτη τον ιδρυτή της "Original 21", Δημήτρη Χατζηχρήστο, εξέδωσε ο Μιχάλης Τροχανάς, με την οποία καλεί όλους τους οικονομικά επιφανείς φίλους της ΑΕΚ να βοηθήσουν την ομάδα έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα 3 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Economist: Πρωθυπουργός Σαμαράς με αντιπρόεδρο Παπαδήμο

Στο ρεπορτάζ του με τίτλο «Ελληνική πολιτική: Προς έκπληξη σταθερότητα όσο προχωρά» αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τη δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τα μέτρα λιτότητας.

Bundesliga 26η αγωνιστική

Δείτε τα αποτελέσματα:

Μπούμερανγκ για το ΠΑΣΟΚ η εξεταστική – πλυντήριο

του Γιώργου Χαρβαλιά

Για την…dream team του Βενιζέλου που χειρίστηκε την συμφωνία του PSI, προσωπικά δεν θρέφω καμία ιδιαίτερη εκτίμηση. Πρώτον γιατί η ίδια η συμφωνία υπήρξε επαίσχυντη στο βαθμό που δεν κατάφερε να προστατεύσει, ούτε στοιχειωδώς, τα συμφέροντα των Ελλήνων μικρο-ομολογιούχων και των ασφαλιστικών ταμείων, επιπλέον όμως επειδή οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι στελέχωσαν την…dream team του μοιραίου Παπακωσταντίνου, που μας οδήγησε στα βράχια.

Βάφτιζαν τη μίζα... κίνητρο


Βάφτιζαν τη μίζα... κίνητρο

Μεγαλώνει σχεδόν καθημερινά η λίστα με τους επιχειρηματίες που είχαν πέσει θύματα του "αμαρτωλού" τμήματος επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης. Στα δίχτυα του κυκλώματος έπεσε και ο Γιώργος Διαμαντής, ιδιοκτήτης εταιρείας παροχής λογισμικού, ο οποίος αποκάλυψε στην εκπομπή "MEGA Σαββατοκύριακο":

Άγριο κράξιμο στον Πάγκαλο σήμερα στα Λιόσια – Πανικός στην ΕΡΤ που κατέγραφε για να μην διαρρεύσει το βίντεο!

Έκρηξη λαϊκής οργής από γονείς μαθητών σήμερα στο κλειστό της πάλης των Άνω Λιοσίων, όπου κάποιος νοσηρός εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα να προσκαλέσει τον Θεοδωρο Πάγκαλο για την βράβευση παιδιών.

Με το που εμφανίστηκε ο γίγας της πολιτικής, οι γονείς δεν πίστευαν στα μάτια τους. Μετά το πρώτο σοκ, ήλθε η έκρηξη με τους γονείς των παιδιών να ψέλνουν το Ωσαννά στον σωτήρα του Έθνους.

Λ. Κατσέλη: «Ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός του 2009 ήταν γνωστός»... γιαυτό έλεγες "λεφτά υπάρχουν"

[Τόσο μαλάκες μας θεωρεί!! Η Κατσέλη που ήταν από αυτούς που στα πρώτα υπ. συμβούλια, έλεγε να μην μειωθούν οι δαπάνες, σήμερα λέει ότι είχε προτείνει στο πρόγραμματου ΠΑΣΟΚ μείωση δαπανών αλλά δεν ήταν υπ. Οικονομικών για να τις επιβάλλει!!!  Ε, αί στο διάλο όλοι σας!]

«Ακόμα και στην εποχή του μνημονίου κατάφερα να περάσω σημαντικές μεταρρυθμίσεις, όπως ο νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, η ρύθμιση χρεών για 27.000 επιχειρήσεις, η μείωση των τιμών των φαρμάκων και η προστασία του κατώτατου μισθού και των συλλογικών διαπραγματεύσεων», δήλωσε η πρόεδρος της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκα Κατσέλη, η οποία, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πρόσθεσε: «Αυτό δείχνει ότι όταν υπάρχει βούληση και αποφασιστικότητα μπορούν να γίνουν πολλά».

Μαλακιστίρια κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της και την έκαψαν στη Θεσσαλονίκη...

Νεαροί που συμμετέχουν στην αντιρατσιστική πορεία στη Θεσσαλονίκη πριν από λίγο

Αστυνομικό «μπλόκο» στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριοτων ρέμπελων

Στη συμβολή των οδών Ιουλιανού και Αχαρνών βρίσκεται η κεφαλή της αντιρατσιστικής πορείας που διοργανώνουν αριστερές οργανώσεις. Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια με κατεύθυνση την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Ωστόσο, στην Ιουλιανού, οι αστυνομικές δυνάμεις «έκοψαν» το δρόμο, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια με δυνάμεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, που παραμένουν παραταγμένες στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.

Απειλείται και η Ολλανδία με... μνημόνιο;

Η χώρα ευημερεί, αλλά πλήθος Ολλανδοί έχουν δρασκελίσει ή βρίσκονται στο κατώφλι της χρεοκοπίας

Οταν η χώρα σου είναι σε ο,τι αφορά την ανάπτυξη μια από τις τρεις πρώτες στην Ευρώπη, στο κατά κεφαλή εισόδημα είναι μέσα στις πέντε πρώτες και στα επενδυτικά διαθέσιμα πρώτη μέσα στην ευρωζώνη μπορεί να πλησιάζει το σκαλοπάτι της χρεοκοπίας;

Στην «Κοινωνική Συμφωνία» προσχωρεί ο βουλευτής Ηλείας Τ.Δημητρουλόπουλος

Στο νέο κόμμα που ίδρυσαν η Λούκα Κατσέλη και ο Χ.Καστανίδης προσχωρεί ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Δημητρουλόπουλος (ο γλόμπος με τα γυαλιά στο κέντρο, όταν έγλυφε τον Γιωργάκη).

Wikileaks-Stratfor: Το έλλειμμα σκοπίμως διογκώθηκε μας είπε υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ

Για σκόπιμη διόγκωση του ελλείμματος από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο Έλληνας πληροφοριοδότης της αμερικάνικης ιδιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών Stratfor. Οπως αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που αποκτήθηκε από το Wikileaks και παρουσιάζουν Τα Νέα Σαββατοκύριακο, η συγκεκριμένη πηγή ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν έθεσε υποψηφιότητα στις τελευταίες εκλογές ή παλαιότερα.

''Οι Γερμανοί δεν είναι κανίβαλοι – Οι Έλληνες δεν είναι τεμπέληδες''

''Υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα'' αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα που επικεντρώνεται στον Γιάννη Μπουτάρη, χαρακτηρίζοντας τον ''αντισυμβατικό αλλά δημοφιλή''.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για τη διαφθορά και την κακοδιαχείριση στην Ελλάδα. Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι η απόδειξη ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αναφέρει ρεπορτάζ του SWR, που μεταφέρει η Deutsche Welle.

Επίθεση με βόμβα μολότοφ στην πρεσβεία της ΠΓΔΜ στην Πρίστινα

Βόμβα μολότοφ πέταξαν το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι στην πρεσβεία της ΠΓΔΜ στην Πρίστινα, από την οποία προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις άγνωστοι, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πέταξαν τη βόμβα μολότοφ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Από τη ρίψη της βόμβας προκλήθηκε φωτιά που σβήστηκε άμεσα, έπειτα από σχετική επέμβαση.

Eκστρατεία Σαμαρά στο διαδίκτυο με νέα σελίδα στο Facebook


Δυναμική εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) για την προβολή του Αντώνη Σαμαρά εν όψει των εκλογών, ξεκίνησε το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ.

Η αρχή έγινε με την δημιουργία της νέας σελίδας του προέδρου της ΝΔ στο Facebook με τίτλο...

Χάρρυ, κάτι δεν πάει καλά, άλλαξε τροπάριο... και προπάντων πες μας την πρότασή σου


Μου είναι δύσκολο να γράψω κάτι εναντίον σου Χάρρυ Κλύν! Όχι μόνο επειδή παραμένεις μια διαχρονική αδυναμία μου, αλλά γιατί με το τόσο γέλιο που μας έχει χαρίσει, μπορώ να συγχωρήσω κάθε αμετροέπειά σου! Έτσι, επειδή είσαι ο Χάρρυ Κλύνν!

Όμως, το τελευταίο καιρό επιτίθεσαι εναντίον μας με άκρως υβριστικό και απαξιωτικό τρόπο.

Συνελήφθη και κρατείται στη Μαυριτανία ο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του Καντάφι

Συνελήφθη στη Μαυριτανία ο επικεφαλής των λιβυκών υπηρεσιών πληροφοριών επί Μουαμάρ Καντάφι, Αμπντάλα αλ Σενούσι και τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Νουαξότ. Συγκεκριμένα, συνελήφθη από τις υπηρεσίες ασφαλείας της Μαυριτανίας την ώρα που έφτασε στο αεροδρόμιο από την Καζαμπλάνκα, ταξιδεύοντας με πλαστό διαβατήριο.

Καταστρέψτε όλες τις εκκλησίες !

Αν ο Πάπας ζητούσε να καταστραφούν όλα τα τεμένη στην Ευρώπη, οι αντιδράσεις θα ήταν κατακλυσμιαίες. Οι "Ακαδημαϊκοί" θα μάλωναν την Εκκλησία, ο Λευκός Οίκος θα εξέδιδε ανακοίνωση με την οποία θα εξέφραζε τη βαθιά ανησυχία του και οι διαδηλωτές στη Μέση Ανατολή θα...

Τουλάχιστον 27 νεκροί και 97 τραυματίες από τις δύο εκρήξεις στη Δαμασκό

Tουλάχιστον 27 άνθρωποι -οι περισσότεροι άμαχοι- σκοτώθηκαν και 97 τραυματίστηκαν από τις δύο εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στη Δαμασκό, μετέδωσε συριακό τηλεοπτικό δίκτυο επικαλούμενο τον υπουργό Υγείας, Γουάελ αλ Χάλκι. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, οι δύο επιθέσεις είχαν στόχο τη διεύθυνση του εγκληματολογικού τμήματος της αστυνομίας και ένα κέντρο πληροφοριών της συριακής πολεμικής αεροπορίας.

Πάλι απών ο Ταγίπ Ερντογάν

Ακύρωσε τελικά την παρουσία του στο Μπόχουμ της Γερμανίας, όπου επρόκειτο σήμερα να τιμηθεί με το βραβείο «Der Steiger», ο πρωθυπουργός της Τουρκίας. Η τουρκική πλευρά επικαλέστηκε την συντριβή του ελικοπτέρου των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στο Αφγανιστάν ως αιτία της αλλαγής του προγράμματος του Τούρκου πρωθυπουργού.

Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ;

[Δεξί Εξτρέμ: Δυστυχώς φίλε δεν μπορούν να τους συλλάβουν οι εισαγγελείς. Και η Βουλή δεν θα τους κάνει τίποτα. Γιατί απλούστατα η ΝΔ που θεωρητικά θα μπορούσε να κυνηγήσει τουλάχιστον τον Παπακωνσταντίνου...

Δ. Τσάμης (Πρόεδρος ΝΔ Θεσ/νίκης): Μετά το "λεφτά υπάρχουν" νέοι νταήδες λανσάρουν το "εχθροί και λεφτά υπάρχουν"

Σημεία της συνέντευξης Προέδρου της ΝΔ Δημήτρη Τσάμη, στον FM-100:

- Για τη διαδικασία των υποψηφιοτήτων:
"Είναι πολύ ευχάριστο να διαπιστώνει κανείς τη διάθεση που υπάρχει για συμμετοχή στα ψηφοδέλτιά μας από αξιόλογα στελέχη της κοινωνίας μας. Υποβλήθηκαν συνολικά...

ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΣΟΚΕ

Πρόσεχε ΠΑΣΟΚΕ γιατί το κάθε ΔΙΕΥΡΩ που θα δώσεις στο κόμμα θα το κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ



 Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ έξω από τις ΚΑΛΤΣΕΣ για να ψηφίσουν τον ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ του ΠΑΣΟΚ.


 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Κοσμηματοπώλης συνέλαβε και έδειρε το ληστή!

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι δυο ληστές κοσμηματοπωλείου στη Θεσσαλονίκη. Οι δράστες, αφού πρώτα έσπασαν τη γυάλινη πόρτα του καταστήματος, εισέβαλαν μέσα σ’ αυτό με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και με την απειλή ενός ψεύτικου πιστολιού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και στη συνέχεια γέμισαν μια τσάντα με χρυσαφικά.

Όταν όμως αποφάσισαν να φύγουν έπεσαν πάνω στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου...

Ο. Κεφαλογιάννη: «Πρωτοφανής παρακμή για την Αθήνα και τις γειτονιές της»

«Η κατάσταση με την εγκληματικότητα στην Αθήνα έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Και η κατάσταση αυτή, αφορά πρωτίστως τους κατοίκους της. Αφορά, όμως, και τη δυνατότητά της να ελκύει επισκέπτες Η παρακμή που βιώνει η πόλη είναι πρωτοφανής. Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό, είναι πως μιλάμε για μια παρακμή καθολική. Για προβλήματα που υπάρχουν στις περισσότερες γειτονιές και κορυφώνονται στο κέντρο.

Αθανασιάδης: «Φεύγω μόνο για ομάδα του εξωτερικού»

Ξεκαθάρισε ο Στέφανος Αθανασιάδης ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, μονάχα αν δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Ο 23χρονος υψηλόσωμος επιθετικός του «δικέφαλου» παραχώρησε συνέντευξη σε περιοδικό, στην οποία δεν αναφέρθηκε αποκλειστικά σε αγωνιστικά ζητήματα. Παρακάτω ένα απόσπασμα της συνέντευξης του Αθανασιάδη:

Πώς εξηγείς το γεγονός ότι φέτος κάνεις εξαιρετική σεζόν;. Πόσα γκολ έχεις βάλει στόχο να πετύχεις μέχρι το τέλος της;


Έκθεση Κομισιόν: Κεκτημένα συμφέροντα και πολιτικά ταμπού από τα μεγαλύτερα εμπόδια

Οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, η αντίσταση που προβάλλουν οι ομάδες πίεσης και τα κεκτημένα συμφέροντα καθώς και τα πολιτικά ταμπού αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στην εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος, όπως επισημαίνεται στην έκθεση της Κομισιόν για το δεύτερο πρόγραμμα.

Δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του δολοφόνου των 16 Αφγανών

Ο στρατιώτης των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία 16 αμάχων, περιλαμβανομένων γυναικών και παιδιών, στο Αφγανιστάν είναι ο επιλοχίας Ρόμπερτ Μπέιλς (φώτο), όπως δήλωσε αμερικανός αξιωματούχος .

Ο ίδιος απέφυγε ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες για τον Μπέιλς, ο οποίος κατηγορείται ότι βγήκε από τη βάση του στο νότιο Αφγανιστάν την Κυριακή και δολοφόνησε 16 ανθρώπους.

Γιατροί του ΙΚΑ με καταθέσεις εκατομμυρίων

Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για τη δράση κυκλωμάτων στο ΙΚΑ.

Με αφορμή την αποκάλυψη του κυκλώματος στο ΙΚΑ Καλλιθέας, ο εσωτερικός έλεγχος στο Ίδρυμα έχει ήδη συγκεντρώσει στοιχεία για τη δράση κυκλωμάτων και οργανωμένων συμμοριών υπαλλήλων του Ιδρύματος σε τουλάχιστον άλλα εννέα υποκαταστήματα σε Αττική, Θεσσαλία και Κρήτη.

Ελεύθερος ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Ελεύθερος αφέθηκε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, μετά τη σύλληψή του κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην Ουάσινγκτον. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής, ενώ για να αφεθεί ελεύθερος κατέβαλλε το πρόστιμο των 100 δολαρίων.

Αλλάζει ξανά το καθεστώς για τις αποδείξεις - Απόφαση να τις κρατάμε στο σπίτι και να κάνει "πάρτι" η φοροδιαφυγή

- Είναι η 27η φορά που αλλάζουν το καθεστώς συγκέντρωσης των αποδείξεων
- Οι φορολογούμ,ενοι θα πρέπει να συγκεντρώνουν σε αποδείξεις το 25% του εισοδήματός τους
- Ηλεκτρονική δήλωση αποκλειστικά για μισθωτούς και συνταξιούχους
- Όσοι δεν πληρώνονται από τους εργοδότες τους δεν θα πρέπει να δηλώνουν αυτά τα εισοδήματα

Aντώνη ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά δεν γίνεται!!!!


Γράφει ο δικηγόρος Δημήτρης Γιάννος

Φαίνεται ότι η έφτασε η ώρα του ταλαίπωρου λαού!!!!!

Εκλογές λέει 29-4 ή 6-5 ή 13-5 ή οποτεδήποτε τέλος πάντων αποφασίσουν, μέχρι τα μέσα Μαίου. Εκτός αν δανειστές μας σκαρφιστούν τίποτε άλλο την τελευταία ώρα… Λές???, δεν νομίζω, αλλά από αυτούς όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μιλήσει και να εκτονωθεί ο πολίτης, στο όνομα του οποίου, σχεδιάστηκαν και έγιναν τα τελευταία χρόνια όλα τα εγκληματικά λάθη (?) του καταρρέοντος και παλαιοκομματικού πολιτικού συστήματος… Με τι κριτήρια όμως θα κληθεί να επιλέξει ο λαός μας την επόμενη - επώδυνη διακυβέρνησή του??

Βίντεο από την πτώση τούρκικου ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν

Τελικά όπως γράψαμε από το πρωί σκοτώθηκαν 12 τούρκοι στρατιώτες ("μάρτυρες" όπως είπε ο Νταβούτογλου) και 4 Αφγανοί πολίτες. Δείτε το βίντεο από το σημείο της συντριβής: