22 Μαρτίου 2012

Τι έγινε ρε Νικολάκη; Σου θίξαμε το πουλέν σου;

Μα ένα ζόρι ο Νικολάκης με το ότι ο Σαμαράς αποκάλεσε κομματίδιο την Α.Ε. του Καμμένου!!! Εντάξει ρε Χατζηνικολάου, το εμπεδώσαμε, μη μας ζαλίζεις τα αρχίδ@@:

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!! Λυπηθείτε μας!! Τι άλλη μαλακ@@ θα ακούσουμε!

Όταν "σοβαρές" πηγές ενημέρωσης, όπως το ΣΤΑΡ, γράφουν τέτοιες μαλακ@@ τι να κάνει και ο "Πατριώτης" του κώλου; Να μην ξεσαλώσει; Είπαμε ρε κορίτσια του ΣΤΑΡ ότι πουλάει η μαλακ@@ αλλά όχι και έτσι:

Βίντεο: Όλη η συνέντευξη Σαμαρά

Αθάνατη Ελλάς!! «Τυφλός» και ο προϊστάμενος του ΟΑΕΔ Ζακύνθου... κι αυτός δεν θα ήθελε ξένο επίτροπο γιατί θα του περιόριζε την εθνική αναεξαρτησία...

«Ο ΟΑΕΔ κίνησε άμεσα την πειθαρχική διαδικασία και μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ όλα τα απαραίτητα μέτρα» δήλωσε σήμερα ο διοικητής του ΟΑΕΔ, Ηλίας Κικίλιας, αναφερόμενος στο θέμα που έχει ανακύψει με τον προϊστάμενο του ΟΑΕΔ Ζακύνθου, ενώ πρόσθεσε ότι έχει παραπέμψει την υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε να κινηθεί παράλληλα και η ποινική διαδικασία.

Ο Ότο στη γερμανική βουλή

Η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου καθώς ο δικός μας Ότο Ρεχάγκελ είναι στη... γερμανική βουλή. Όχι ως βουλευτής αλλά ως προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας. Συγκεκριμένα, ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας και νυν προπονητής της Χέρτα Βερολίνου αναλαμβάνει και τις τύχες της...

Αποχώρησε η ΝΔ από τον διάλογο για το ασφαλιστικό... αλλά η ρετσινιά της έμεινε

[Αποχώρησε αλλά η ρετσινιά της έμεινε ότι συζητούσε πχ. το μέτρο της ενιαίας φορολόγησης με 20% των ενοικίων, που θα επιβάρυνε τους μικροιδιοκτήτες, κι ας ήταν πρόταση των ΠΑΣΟΚων φωστήρων του υπουργείου οικονομικών! Χώρια που ήταν λάθος που βουλευτές συζητούσαν με παράγοντες και συμβουλάτορες του Βενιζέλου και ούτε καν με τον Σαχινίδη! Η γνωστή φοβική ΝΔ, όπως ήταν πάντα:

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Σαμαρά στον ΑΝΤ1

Ανακοίνωση της ΝΔ για τους μαλάκ@@ που πήγαν στην Τουρκία να «διαφημίσουν» τις ιδιωτικοποιήσεις

«Η Ν.Δ. πιστεύει απόλυτα στην ανάγκη πλήρους αξιοποίησης της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου και σε ένα τολμηρό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, που θα προσελκύσει ξένες επενδύσεις, θα τονώσει την Ελληνική οικονομία και θα στηρίξει την απασχόληση, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.
Όλα αυτά τα σχέδια όμως πρέπει πρώτα να αξιολογούνται και να υφίστανται τον απαραίτητο έλεγχο για το αν και κατά πόσον ανταποκρίνονται στα δεδομένα και στα ζητούμενα της Εθνικής Ασφάλειας της χώρας μας και στην ανάγκη προστασίας της Εθνικής μας Κυριαρχίας...

Ο. Κεφαλογιάννη: Αδιαφορία απέναντι στον τουρισμό

«Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την οικονομία, θα περίμενε κανείς η Κυβέρνηση να έχει αναγάγει τον τουρισμό σε μείζονα πολιτική προτεραιότητα, επενδύοντας έμπρακτα στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος. Αυτό προϋποθέτει συν τοις άλλοις αναβάθμιση της εκπαίδευσης και κατάρτισης των τουριστικών επαγγελμάτων. Μια αναβάθμιση, που δυστυχώς δε βλέπουμε να συντελείται.

Αλλάζει το πόθεν έσχες των βουλευτών

«Πράσινο φως» από το ελληνικό κοινοβούλιο έλαβε η πρόταση νόμου του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη, και άλλων 74 βουλευτών για την τροποποίηση της νομοθεσίας περί του «πόθεν έσχες».

Ν. Μούσχουρη: Στην Ελλάδα ζούσαν σε ένα ψέμα εξαιτίας των πολιτικών

Την αγάπη της για την Ελλάδα, αλλά και την οργή της για τους πολιτικούς της, οι οποίοι, όπως υποστηρίζει, «προκειμένου να διασφαλίσουν την επανεκλογή τους, έδιναν πάντα ψεύτικες υποσχέσεις», εκφράζει η Νάνα Μούσχουρη, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο γερμανικό περιοδικό «Stern».

Αποχώρησε από το υπουργικό ο Ραγκούσης-Νταλάρας με τά το φτύσιμο από τον Βορίδη

- Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να καταψηφίσει το νομοσχέδιο στη Βουλή... σιγά Γιάννη θα σκίσεις το καλσόν
- Ραγκούσης: Με το νομοσχέδιο αυτό δεν θα δοθεί καμία άδεια για δεκαετίες
- Γερουλάνος, Παπακωνσταντίνου και Ρέππας εξέφρασαν αντιρρήσεις για το νομοσχέδιο
- Συνεχίζεται το υπουργικό Συμβούλιο

«Έχουμε διαφορετικές απόψεις» απάντησε η Μέρκελ στη ΓΣΕΕ για τα σκληρά μέτρα

Εκτενή αναφορά στα δυσμενή αποτελέσματα των μέτρων που εφαρμόζονται, με στοιχεία που δείχνουν την αναποτελισματικότητά τους, έκανε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ στην Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ κατά τη συνάντησή τους στο Βερολίνο, τονίζοντας πως πρέπει να δοθεί τέλος στη συμπίεση μισθών-συντάξεων και στην επιβολή νέων φόρων.

Κατά της ENISA στρέφονται Έλληνες βουλευτές

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές ζητούν να διερευνηθούν οι περιπτώσεις κακής διοίκησης και πλημμελούς άσκησης καθηκόντων εκ μέρους του επικεφαλής του ENISA.

Επιστολή προς τους προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σουλτς, και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζ.Μ. Μπαρόζο, απέστειλαν οι ευρωβουλευτές Σπύρος Δανέλλης, Ιωάννης Τσουκαλάς, Θόδωρος Σκυλακάκης και Γιώργος Σταυρακάκης, μέσω της οποίας τους ενημερώνουν για ανησυχητικές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στον Οργανισμό ENISA, Ευρωπαϊκού Δικτύου Πληροφοριών και Ασφάλειας.

Προσφυγή μικρομολογιούχων στη Δικαιοσύνη για το «κούρεμα»

Στη Δικαιοσύνη προσέφυγαν τέσσερις ιδιώτες ομολογιούχοι από τη Θεσσαλονίκη που στρέφονται κατά του Ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας αποζημίωση ίση με την αξία του «κουρέματος» που υπέστη η επένδυσή τους, ύψους περίπου 160.000 ευρώ.

Αίτημα για την άρση της ασυλίας του Ι.Κοραντή

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην διοικητή της ΕΥΠ και βουλευτή Επικρατείας του ΛΑΟΣ Ι.Κοραντή, έχει ζητήσει, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Κυβέλου, αποδίδοντάς του διαγωνισμό-σκάνδαλο μέσω του οποίου επιχείρησε να αποσπάσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ το οποίο «προοριζόταν για άλλους σκοπούς» από αυτούς για τους οποίους το ζήτησε. Το πόρισμα της Εισαγγελέα που διενήργησε προκαταρκτική εξέταση από τα τέλη του 2010, έχει πάει ήδη στη Βουλή, και ζητείται η άρση της βουλευτικής ασυλίας για δύο αδικήματα:

Η πρώτη γυναίκα διευθύντρια φυλακών τοποθετήθηκε στον Κορυδαλλό

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών φυλακών αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή γυναίκα.

Πρόκειται για τη Μαρία Στέφη, η οποία, με απόφαση του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Πεταλωτή, ανέλαβε καθήκοντα διευθύντριας στις φύλακές Κορυδαλλού.

Μήνυμα Σαμαρά μέσω facebook!

Πετάμε για Μαδρίτη. Απίστευτο και εκεί το δράμα της ανεργίας. Πρέπει με τον Ισπανό και τον Πορτογάλο πρωθυπουργό να...

Προσπαθούν να περάσουν νόμο για τα blogs

Με έναν νόμο - έκτρωμα, που προβλέπει μειώσεις ποινών για κακουργήματα (ακόμη και ανθρωποκτονίες), ο υπουργός "δικαιοσύνης", Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, δίνει το δικαίωμα σε όποιον το επιθυμεί να κυνηγάει οποιονδήποτε στο διαδίκτυο, με την προϋπόθεση ότι ο συγγραφέας βρίσκεται στην Ελλάδα! Δηλαδή, ας γράφει κάποιος σε site ή blog, με έδρα το... Ακαπούλκο, εάν αποδειχθεί ότι ο συγγραφέας της είδησης βρισκόταν στην Ελλάδα, αυτόματα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο! Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπει....

Αυτό πως και ξέφυγε από τους δικούς μας "καλλιτέχνες": Κάνουν σεξ και…ζωγραφίζουν (φώτο)

O Καλλιτέχνης Alexander Esquerra, αποφάσισε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα, προσκαλώντας ζευγάρια να κάνουν έρωτα επάνω σε έναν μεγάλο καμβά. Οι εραστές επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις, αφού πρώτα έχουν καλύψει το σώμα τους με μη τοξικά χρώματα τα οποία έχουν ως βάση το νερό. Δείτε τις φωτογραφίες:

Ρόμπα έκανε τους Ρετσίνα-Κουρτίνα ο Κ. Χατζής

Μεγάλο άγχος έχει ο γνωστός μας Ρετσίνας Κουρτάκης να εμφανίσει ενδεχόμενη προσχώρηση του Κ. Χατζή στους Α.Ε. σαν επακόλουθο της προσχώρησης του Μαρκόπουλου, γνωστού και ως "κουρτίνα. Όσο προσπαθεί να πείσει ότι υπάρχει νοήμων άνθρωπος που ακολουθεί κατά πόδας τον Μαρκόπουλο και να τον εμφανίσει με "προίκα", τόσο θα γίνεται ρόμπα όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η ΑΕΚ καίγεται και ο Βούρος χτενίζεται...

Ο Μανώλης, με τα λόγια, χτίζει ανώγια και κατώγια, λέει ο σοφός λαός και στην ΑΕΚ πρέπει να έχουν την παραπάνω φράση σαν τρόπο ζωής... Νέο χτύπημα από τον Γιάννη Βούρο που μες στον κακό χαμό θέλει να χτίσει γήπεδο...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Εκλεισε η Νομική με απόφαση της Πρυτανείας για να μη βρουν καταφύγιο ταραξίες και μετανάστες

Απο τη μια η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και τα επεισόδια που φοβούνται πως θα γινουν και από την άλλη η σκούπα της ΕΛΑΣ που θα μαζέψει τους λαθρομετανάστες έκαναν την Πρυτανεία να πάρει την απόφαση και να κλείσει απο σήμερα τη Νομική.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΥΠΑΝ: Kαταργούνται οι ισολογισμοί στις εφημερίδες

[Άντε να καταργηθούν και οι υποχρεωτικές εγγραφές στα επιμελητήρια...]

Την κατάργηση της υποχρεωτικής δημοσιεύσης ισολογισμών των επιχειρήσεων στις εφημερίδες προβλέπουν διατάξεις του υπουργείου Oικονομικών που συμπεριλαμβάνονται σε πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που κατατέθηκε στη βουλη.

Βίντεο: Πυροβολισμοί στην περιοχή όπου ήταν ταμπουρωμένος ο νεκρός "ισλαμοφονιάς... κρίμα που δεν ήταν ακροδεξιός"

Καλά οι Γάλλοι "κομμάντο" πρέπει να είναι πολύ για τα μπάζα: Ακούστε πόσοι πυροβολισμοί πέφτουν! Αυτόματα κροταλίζουν... κι όλα αυτά για έναν που ήθελαν να τον πιάσουν ζωντανό και ο οποίος τελικά έπεσε από το παράθυρο!! Αν ήταν να γαζώνουν όλη την περιοχή, τι περίμεναν από χθες και δεν μπούκαραν μέσα με τα αυτόματα; Δείτε το:

Όλα τα μέτρα της τροχαίας για την 25η Μαρτίου

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας σε όλη την Ελλάδα κατά την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου.Πιο αναλυτικά προβλέπεται:

- Αυξημένη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου σε τομείς, με βάση τις ιδιαίτερες κυκλοφοριακές συνθήκες κάθε περιοχής.

Στα 2 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη

Στα 2 ευρώ το λίτρο περίπου έχει εκτιναχθεί η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, καθώς η κούρσα των διεθνών τιμών του πετρελαίου και οι υψηλοί φόροι έχουν οδηγήσει στα ύψη τα καύσιμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων, η μέση πανελλαδική τιμή έχει σκαρφαλώσει στα 1,807 ευρώ το λίτρο, ενώ η μέγιστη διαμορφώνεται σε 1,997.

«Φως» στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της κλοπής στην Εθνική Πινακοθήκη

«Σε σχετικά καλό σημείο» βρίσκονται, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι έρευνες για την υπόθεση της μεγάλης κλοπής που έγινε στην Εθνική Πινακοθήκη στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου.

Το πέος έρχεται στο τέλος της σεζόν γιαυτό οι "πατριώτες" πρέπει να προσπαθήσουν λίγο ακόμα: "Μείωση ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 9,2% (-15,9% από ΕΕ) τον Ιανουάριο"

[Βαστάτε γερά "πατριώτες" του κώλου. ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και στην παρέλαση να τα κάνουμε πουτά@@ για να μην έρθει και ότι έχει περισσέψει από άλλες χώρες... γερά, το νέο χαράτσι λόγω μειωμένων εσόδων είναι κοντά... και μετά θα σας φταίει πάλι οι Σαμαράς ή ο φούφουτος...]

Μείωση της τάξεως του 9,4% σημείωσαν οι ταξιδιωτικές εισπράξεις (τουριστικά έσοδα) τον Ιανουάριο, εξέλιξη η οποία κατά κύριο λόγο οφείλεται στη μείωση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ των 27 κατά 15,9%.

Βόμβα Ολλανδού ΥΠΟΙΚ: Βλέπει νέες αναδιαρθρώσεις χρέους... ακόμα και για την Ελλάδα

Ο υπουργός Οικονομικών Γιαν Κις ντε Γέγκερ δήλωσε πως αν και η Ελλάδα αποτελεί ειδική περίπτωση, αυτό δε σημαίνει πως δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά αναδιάρθρωση.

Το ενδεχόμενο να υπάρξει αναδιάρθρωση χρέους και άλλων ευρωπαϊκών χωρών άφησε ανοικτό ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας Γιαν Κις ντε Γέγκερ, μιλώντας στην ολλανδική Βουλή.

Παπαθανασίου: «Το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα»

Στο ΠΑΣΟΚ και στον πρώην υπ. Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου επιρρίπτει την ευθύνη για το έλλειμμα του 2009 ο Γ. Παπαθανασίου. Στο υπόμνημα που κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ «φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα το 2009».

Τουρκική Δημοκρατία: Ξεκίνησε στην τούρκικη ΤιΒι η 1η κούρδικη σειρά... ε, παράλληλα σκοτώθηκαν και 12 άτομα σε διαδηλώσεις

Πλάκα του κάνουν τους Κούρδους οι Τούρκοι στην προσπάθειά τους να κοροϊδέψουν τους Ευρωπαίους... διαβάστε τις σημερινές ειδήσεις από την Τουρκία που δείχνουν "θέλει η πουτάν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει".

Πολύνεκρη τουρκική επιχείρηση κατά του ΡΚΚ

Μην αγχώνονται και θα τις διαλύσουν οι πατριώτες του κώλου: «Όχι» σε στρατιωτικού τύπου μαθητικές παρελάσεις λέει η Δημοκρατική Αριστερά

Την αντίθεσή της στον θεσμό των στρατιωτικού τύπου μαθητικών παρελάσεων, με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, εκφάζει η Δημοκρατική Αριστερά.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρεται:

Ο Αντώνης Κανάκης είναι μόνος... άρα η μαλακ@@ πάει σύννεφο

Ένας από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες παραμένει ο Αντώνης Κανάκης (στη φώτο γελάει αφού δεν έχει κανένα πρόβλημα μιας και τα παίρνει από 10 μεριές...) ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια δηλώνει...μόνος, παρότι έχει δίπλα του γλάστρα που εμφανίζει κάθε βράδυ στις εκπομπές του.

Ο Βενιζέλος δεν είναι Παπανδρέου; (βίντεο)

Δείτε το:

Διόρθωσε η Hurriyet αλλά η ζημιά έγινε: 3% και όχι 30% της ελληνικής γης προς πώληση

Σε διόρθωση προχώρησε η τουρκική εφημερίδα Hurryiet για το χθεσινό της δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο το ένα τρίτο της ελληνικής γης είναι προς πώληση. Βέβαια η είδηση από την Τουρκία έχει διαδοθεί στην Ευρώπη και γίναμε περίγελος.

Τύχη βουνό... αν ήταν ωραία: Εισέβαλε στο σπίτι και βίασε τον ιδιοκτήτη

Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγείται μία 39χρονη γυναίκα στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Η ίδια δήλωσε αθώα για τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η γυναίκα διέπραξε εγκληματική παραβίαση εισόδου σε κατοικία, ενώ διώκεται επίσης για βιασμό Α’ βαθμού εις βάρος του άνδρα ιδιοκτήτη!

Κίνηση ΜΑΤ από τον Μπένυ!!!

Η Φώφη Γεννηματά ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση του νέου προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις προκειμένου ο...

Nεκρός ο “ταλιμπάν” της Τουλούζης

Ο ύποπτος για τις δολοφονίες επτά ατόμων, Μοχάμεντ Μεράχ, ο οποίος είχε οχυρωθεί σε διαμέρισμα στην Τουλούζη, σκοτώθηκε έπειτα από πολύωρη αστυνομική επιχείρηση, όπως επιβεβαίωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων, σύμφωνα με δημοσιογράφο της Le Monde.

VIDEO – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: «Επίθεση» από τους Anonymous στην Ελληνοφρένεια!

Με μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώσαμε το πρωί ότι οι «Anonymous» χτύπησαν τον ιστότοπο της Ελληνοφρένειας! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Πιο κουρασμένο και απογοητευμένο παγκοσμίως το ελληνικό νοσηλευτικό προσωπικό

Το νοσηλευτικό προσωπικό στην Ελλάδα είναι το πλέον καταπονημένο και απογοητευμένο από τις συνθήκες εργασίας και την ποιότητα της παρεχόμενης ιατρικής περίθαλψης, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 12 χώρες της Ευρώπης και στις ΗΠΑ. Τα πορίσματα της έρευνας δημοσιεύονται στη Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση.

Στη μάχη της επανασυσπείρωσης η ΝΔ με στόχο την αυτοδυναμία

Στη μάχη της επανασυσπείρωσης της κομματικής βάσης έχει ριχθεί η Νέα Δημοκρατία, διαμηνύοντας την ανάγκη ενίσχυσης του κόμματος ώστε να επιτευχθεί η αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές.

Ο Αντώνης Σαμαράς, παρά τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, εμφανίζεται να επιμένει πως σταδιακά το κλίμα θα αλλάξει και πως όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο θα αυξάνεται και η συσπείρωση της ΝΔ, που που προβάλλει κατ' αυτόν η μόνη αξιόπιστη και σταθερή πολιτική δύναμη στον τόπο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σήμερα ο Σαμαράς

Σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Αντώνης Σαμαράς εφ όλης της ύλης.
Επιθετικά πολιτική εγκαινιάζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία και φαίνεται ότι

Άμα είστε μαλάκες και πάτε στην Τουρκία καλά να πάθετε-Welt:«Τούρκοι, αγοράστε Ελλάδα!»

[Γράψαμε χθες για τη μαλακ@@ να πάνε αυτοί του ταμείου αποκρατικοποιήσεων στην Τουρκία για να διαφημίσουν τις αποκρατικοποιήσεις και να καλέσουν Τούρκους να αγοράσουν ελληνική γη! Φυσικά οι Τούρκοι άρπαξαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και το 3% που είπε ο Έλληνας εκπρόσωπος του Ταμείου το έκαναν 30% και έγραψαν χθες "πωλείται το 1/3 της Ελλάδας" τη διαστρεβλωμένη είδηση πήραν από τις τούρκικες εφημερίδες, οι γερμανοί και την αναπαράγουν με αποτέλεσμα να γινόμαστε και στην Ευρώπη ξεφτίλα.

Τη γλύτωσε με φυλακή αντί για ξεκόλιασμα ο ανώμαλος και η ανώμαλη που ''θυσίαζε'' την κόρη της!

Ο δράστης είχε συλληφθεί με κατεβασμένα παντελόνια στο πάρκινγκ του Βενιζέλειου νοσοκομείου...

Στη φυλακή οδηγείται ο 67χρονος Ηρακλειώτης, που κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι από την Βουλγαρία, με τις "ευλογίες" της μητέρας και της αδερφής του, οι οποίες επίσης καταδικάστηκαν χθες. Ο 67χρονος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών, η μητέρα σε ποινή κάθειρξης 9 ετών, ενώ η αδερφή της ανήλικης καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή.

Εκλιπαρεί και πιέζει για να γλιτώσει ο Παπακωνσταντίνου

Πότε με ...παρακαλέτο πότε με ασφυκτικές πιέσεις στα μέλη της εξεταστικής επιτροπής που διερευνούν την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου προσπαθεί να τον απαλλάξουν από τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες που έχουν εντοπίσει σχετικά με τους λανθασμένους χειρισμούς του τους πρώτους κρίσιμους μήνες που ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών.

Δύο πασίγνωστες κυρίες φιλήθηκαν στο στόμα! (φώτο)

Φιλήθηκαν στο στόμα δείχνοντας σε όλους ότι είναι πολύ καλές φίλες! Ο λόγος για την... Elizabeth Berkley και την...

Ρημαδιό όλα:Τρώνε από τώρα όλα τα λεφτά της χρονιάς τα Ταμεία

Ορατός γίνεται πλέον ο κίνδυνος να μην μπορούν να πληρωθούν οι συντάξεις καθώς τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν δαπανήσει «με το καλημέρα» της νέας χρονιάς, πολλά περισσότερα από τα κονδύλια που τους επιτρέπει ο προϋπολογισμός τους.

Πάντα για την Ελλάδα και όχι για την αυτοδυναμία πάλευε ο Ευάγγελος

Βενιζέλος - "Έθνος" - 2/7/2007 :
"Είμαι υπέρ των καθαρών λύσεων που μπορεί να τις παρακολουθεί και να τις ελέγχει ο πολίτης, χωρίς παρασκηνιακές και αδιαφανείς συνεννοήσεις. Είμαι συνεπώς υπέρ...

Χοντρό δούλεμα Μουρούτη στον Καμμένο με αφορμή τον Π. Γαλακτόπουλο

Νέα κόντρα μεταξύ του Γιώργου Μουρούτη και του Πάνου Καμμένου ξέσπασε χθες στο facebook με τον Γ. Μουρούτη να κουρδίζει άσχημα  τον Π. Καμμένο και να χρησιμοποιεί "δικό" του σύνθημα (καλά και ο Καμμένος από τους anonymous το ψιλοαντέγραψε το σύνθημα) για να τον κάνει πύραυλο... Αφορμή στάθηκε η συνάντηση του Ολυμπιονίκη Πέτρου Γαλακτόπουλου...

Βίντεο: Πτώση ελικοπτέρου AH-64 Apache στο Αφγανιστάν

Το Απάτσι AH-64 έπεσε στα χιονισμένα βουνά Sharana του Αφγανιστάν, στην προσπάθειά του να εκτελέσει μια κίνηση που λέγεται "επιστροφή στο στόχο" ("return to target"). Κανένας απ' όσους ήταν στο έδαφος δεν σκοτώθηκε ενώ οι δύο πιλότοι τραυματίστηκαν ελαφρά. Δείτε το βίντεο:

O ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΑ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Η οικογενειοκρατία, ο αιώνιος εχθρός της αξιοκρατίας κάνει την εμφάνισή της στο Νομό Κορινθίας με την υποψηφιότητα του Χρήστου Δήμου, γιου του Σταύρου Δήμα. Ιστορικό χρέος και ευθύνη των πολιτών του Νομού Κορινθίας – και όχι μόνο – μέσα σε συνθήκες πρωτόγνωρης και πολυεπίπεδης κρίσης που βιώνει η πατρίδα μας είναι η επιλογή και η ανάδειξη βουλευτών από όλα τα κόμματα με μοναδικό κριτήριο την κοινωνικό-επαγγελματική διαδρομή και προσφορά, την αξία και τις δυνατότητες και όχι με βάση το «όνομα», τα τζάκια, τα φέουδα και τις τοπικές επιθυμίες των κοτζαμπάσηδων.

«Υπουργείο Ναυτιλίας παρά τω Πρωθυπουργό θα δημιουργήσει η ΝΔ»

Τα τελευταία 2,5 χρόνια η ελληνική ναυτιλία αντιμετωπίζεται ως αποπαίδι, ενώ είναι ο στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, επεσήμανε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Βίντεο-ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ: Χώροι Κατακράτησης

Δείτε τον:

Τουλούζη: Ξεκίνησε επιχείρηση της Αστυνομίας για τη σύλληψη του ισλαμιστή δολοφόνου

Πριν από λίγο όπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία ξεκίνησε επιχείρηση της Αστυνομίας προκειμένου να συλλάβει τον ισλαμιστή που είναι ταμπουρωμένος μέσαστο διαμέρισμά του. Ακούστηκαν 3 ισχυρές εκρήξεις, ενώ πριν μερικές ώρες του είχαν κόψει το ρεύμα.

«Τρελαίνει» το διαδίκτυο το sex βλιντεο της Tulisa Contostavlos!

Η ελληνικής καταγωγής γλάστρα, που έγινε διάσημη σαν κριτής του X Factor, Tulisa Contostavlos έχει κυριολεκτικά καταφέρει να γίνει το «νούμερο ένα» θέμα αναζήτησης στο διαδίκτυο, αφού όλοι ψάχνουν να βρουν το συγκεκριμένο βίντεο!

Το ακατάλληλο βίντεο έχει διάρκεια επτά λεπτών και το ανέβασε αρχικά το site...