25 Μαρτίου 2012

Ο άντρας της Salma Hayek αγόρασε μαγαζί στη Μύκονο!

Μία μεγάλη επένδυση και μάλιστα στη Μύκονο έκανε ο δισεκατομμυριούχος σύζυγος της διάσημης σταρ του Χόλιγουντ Salma Hayek, ο Francois Pinault, ιδιοκτήτης του κορυφαίου οίκου μόδας Louis Vuitton.

Βίντεο: Κέρκυρα - ΠΑΟΚ 0-4

Δείτε το:

Βίντεο: Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 7-2

Δείτε το:

Ο Ελληνισμός της Αυστρίας τίμησε την εθνική μας επέτειο

Με πανηγυρική δοξολογία στον ελληνοορθόδοξο Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας στην ιστορική Συνοικία των Ελλήνων στο κέντρο της Βιέννης και στη συνέχεια με τελετή στο μνημείο του μεγάλου οραματιστή, προδρόμου και εθνομάρτυρα, Ρήγα Φεραίου, ο Ελληνισμός της Αυστρίας τίμησε σήμερα το μεσημέρι την Εθνική Επέτειο της 25 ης Μαρτίου του 1821.

Με ψεύτικες ιδιότητες ο υποψήφιος του Καμμένου στη Λάρισα

Αναφέρεται σαν πρόεδρο των Βλάχων ιδιότητα την οποία δεν κατέχει Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Σακελάρης είναι ο εκπεσων δικαστικά τέως πρόεδρος της ΠΟΠΣ Βλάχων (2005-2008), λόγω καλπονοθείας και ατασθαλιών.

Τελικά οι πατριώτες του κώλου ανέβαλαν την επανάσταση...

Τίποτα δεν έγινε συγκριτικά με τις μεγαλοστομίες που εκστόμιζαν οι πατριώτες του κώλου που μας έχουν προκύψει τελευταία... 299 προσαγωγές και 40 συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα ο τελικός απολογισμός των παρελάσεων

Ν.Δ.: Μειοψηφίες καλλιεργούν συνθήκες διχασμού

«Η διαμαρτυρία είναι δικαίωμα όλων, η ασέβεια είναι χαρακτηριστικό πολιτικών μειοψηφιών», αναφέρει σε δήλωσή του για τα επεισόδια στις σημερινές παρελάσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης.

Αυτή την ώρα η Παρέλαση στη Ν. Υόρκη - Η ομογένεια τιμά την εθνική επέτειο

[Δείτε τη ζωντανά ΤΩΡΑ εδώ: http://www.my9tv.com/]

Η μακραίωνη ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού δεν ανακόπτεται από οικονομικές κρίσεις και τα διαχρονικά μηνύματα του ξεσηκωμού των Ελλήνων το 1821 αποτελούν φωτεινούς σηματοδότες στις σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Συνωστισμός στο γραφείο του Καραμανλή

Συμβουλές και παροτρύνσεις για δημόσιες παρεμβάσεις, είναι τα κύρια θέματα συζήτησης μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και βουλευτών της παράταξης.
 

Μας έκανε περήφανους ο Μιτάκης – Πήρε το χρυσό μετάλλιο

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Γιάννης Μιτάκης που ήρθε πρώτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα FINN.

Μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα με τον Γιάννη Μιτάκη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα σκάφη τύπου FINN στην 7η και τελευταία ιστιοδρομία (medal race) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα FINN που διεξάγεται στο Σκαρλίνο της Ιταλίας.

Χ.Ράιχενμπαχ: Το έργο της Ομάδας Δράσης αναγνωρίζεται

Σε ερώτηση σχετικώς με το εάν η δουλειά του έχει γίνει πιο δύσκολη λόγω του αντιγερμανικού κλίματος στην Ελλάδα, ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χορστ Ράινχενμπαχ εξηγεί σε συνέντευξή του στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ZDF ότι τώρα το έργο της Ομάδας αναγνωρίζεται περισσότερο, ενώ τονίζει ότι ο ίδιος δεν δέχθηκε ποτέ άμεση σωματική ή φραστική απειλή.

Εκλογές στο Σααρλαντ της Γερμανίας

Σύμφωνα με τα πρώτα exitpolls: CDU (Μέρκελ): 34,5 %, SPD (Σοσιαλδημοκράτες): 30,0%, Linke (Αριστερά): 16,5%, FDP: 1,5 %, Grüne (Πράσινοι): 5,0 %, Piraten (Πειρατές): 8,0%, Andere (Λοιποί): 4,5%

Το 2009...

Βίντεο: Η... μαγική ντρίπλα του Ελ Ζαρ

Στον ΠΑΟΚ δέχθηκε αρκετά μεγάλη κριτική, η αλήθεια όμως είναι πως έχει αναμφισβήτητη ποιότητα σαν ποδοσφαιριστής. Την οποία έδειξε και με το παραπάνω με μια ενέργεια του στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στην Σοσιεδάδ.
Ο λόγος για τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ...

Δείτε ζωντανά την παρέλαση της Ελληνικής Ομογένειας 9 μμ

Παρακολουθείστε ζωντανά στις 9 μμ την παρέλαση της Ομογένειας στη Νέα Υόρκη,με τιμώμενοπρόσωπο τον φιλέλληνα γερουσιαστή Μέντεζ. Δείτε την παρέλαση στις 9 μμ στο

Αθώος ο Ν. Αγγελάρας που πήγαν να του φορτώσουν την καθυστέρηση έκδοσης των σχολικών βιβλίων...την Αννούλα ποιος θα την ελέγξει;

Αθωώθηκε από το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο ο αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Νίκος Αγγελάρας. Υπενθυμίζεται πως σε βάρος του είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου για καθυστέρηση έκδοσης αποφάσεων σχετικά με τον διαγωνισμό έκδοσης σχολικών βιβλίων.

Επεισόδια στην παρέλαση της Ξάνθης

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: Επεισόδια στην παρέλαση της Λάρισας

Δείτε το βίντεο:

Ολυμπιακός -Αστέρας Τρίπολης Live Stream (Olympiakos - Asteras Tripolis 19:30)

Παρακολουθείστε τον αγώνα από τα παρακάτω λινκ:

Κέρκυρα - ΠΑΟΚ Live Stream (Kerkyra – PAOK 19:30)

Δείτε τον αγώνα από τα παρακάτω links:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΦΑ

    Σύντομο δελτίο του ΑΛΦΑ στις 18.00.
  Μεταξύ των κυρίων ειδήσεων του σταθμού, 4-5 όλες και όλες, βλέπουμε και την εξής ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.
     "τρεις (3) χιλιάδες Ρώσοι ,που δεν θέλουν τον Πούτιν για πρόεδρο της Ρωσίας διαδήλωσαν σήμερα στη ρωσική πρωτεύουσα,"
     Τι λες ρε παιδί μου τρεις (3) χιλιάδες Ρώσοι......................................και οι άλλοι 149 εκατομμύρια Ρώσοι τι έκαναν?
     Θα ήθελα να ρωτήσω,ποιος ΚΑΡΙΟΛΗΣ πλήρωσε για να μπει αυτή η είδηση στις ΚΥΡΙΕΣ ειδήσεις του σταθμού και ποιος ΦΟΥΣΤΗΣ την αξιολόγησε σαν ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ.
   Όχι τίποτα άλλο γιατί κάθε ημέρα 4-5000 απεργούν εδώ στην Ελλάδα για κάποιο λόγο,αλλά το ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ δεν δείχνει τίποτα.

   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Παπούλιας: Τα φόρτωσε όλα στους Ευρωπαίους και καθάρισε... αν είχε κάψει και καμιά ξένη σημαία θα ήταν πιο μάγκας

Μετά το πέρας της παρέλασης ο Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμά του για το εορτασμό της 25ης Μαρτίου, τόνισε ότι «στις πιο κρίσιμες στιγμές αυτός ο ελληνικός λαός έδειξε τη δύναμή του, την ψυχή του, το θάρρος του και την αποφασιστικότητά του να πετύχει τους στόχους που βάζει» κι εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στο τέλος οι Έλληνες θα είναι νικητές.

Χανιά: Παρέλαση... χημικών - Μια γυναίκα στο νοσοκομείο!

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών για να σταματήσουν τους διαδηλωτές... Έκρυθμη είναι η κατάσταση και στα Χανιά καθώς μπροστά από τον κήπο, στη Λ. Δημοκρατίας δημιουργήθηκαν συμπλοκές μεταξύ των Αστυνομικών και των συγκεντρωμένων.

Ενταση και στην παρέλαση στον Πειραιά

Ενταση υπήρξε και κατά τη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης στον Πειραιά καθώς, απέναντι από την εξέδρα των επισήμων και πίσω από τα κάγκελα, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σήκωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα κατά των επισήμων.

ΣΥΡΙΖΟΠΑΜΕ και σκατά πατριώτες

Είναι δυνατόν ρεμαλάκες να μην αφήσετε αυτούς να παρελάσουν;;;;

Ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

[Τώρα υπάρχει μικροένταση στη Βουκουρεστίου όπου ΣΥΡΙΖΟΠΑΜΕ διαμαρτύρονται]

Ούτε μισή ώρα δεν κράτησε η...πριβέ παρέλαση "παράσταση' που αποφάσισε να κάνει φέτος η κυβέρνηση. Οι πολίτες ελάχιστοι. Γύρισαν την πλάτη στα πρωτοφανή μέτρα που πήρε η αστυνομία και έτσι αποφάσισαν απλά να μην κατέβουν καν στο κέντρο.

Με καθυστέρηση η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη-Ποιοι πολιτικοί ήταν παρόντες;

Κανονικά γίνεται αυτή την ώρα η παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, η οποία ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω επεισοδίων. Νωρίτερα έγιναν προσαγωγές ενώ οι ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΜΕ, είναι αποκλεισμένοι από τα ΜΑΤ.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ενώ από πολιτικούς παρίσταντο...

Κατά κράτος επικράτηση ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΜΕ: Εγινε η μαθητική παρέλαση, τώρα παρελαυνει το ΣΥΡΙΖΟΠΑΜΕ...

[Δεν έχουν παρελάσει ακόμα τα στρατιωτικά τμήματα και είναι άγνωστο αν θα παρελάσουν]

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στην Πάτρα, λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων.
Δεκάδες διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν πορεία στο κέντρο της Πάτρας, επιχείρησαν να πλησιάσουν τα κιγκλιδώματα που είχε τοποθετήσει η Αστυνομία απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Κατά κράτος επικράτηση ΣΥΡΙΖΟΠΑΜΕ: Επεισόδια στην παρέλαση στο Ηράκλειο...η οποία αναβλήθηκε

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν ξεκινήσει η παρέλαση στο Ηράκλειο, ενώ η αστυνομία προχώρησε και σε ρίψη χημικών με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την παρέλαση να αποχωρήσουν.

ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ: Από το 1821 στο …WE ARE ALL GREEKS NOW

Διακόσια χρόνια τώρα, το Φιλελληνικό Κίνημα καλά κρατεί. Σε εποχές κρίσης για την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι αφυπνίζονται: Τη δεκαετία του 1820 …κεντούσαν πίνακες για το σαλόνι τους με σκηνές του ελληνικού Αγώνα, έπιναν το τσάι τους ή έτρωγαν τη σούπα τους σε σερβίτσια με τη μορφή του Μιαούλη και συσσωρεύονταν στο λιμάνι της Μασσαλίας για να ταξιδεύσουν προς τον επαναστατημένο Μοριά, ενώ το 2012 συγκεντρώνονται στις κεντρικές πλατείες των πρωτευουσών τους κρατώντας πλακάτ GRECIA NO ESTΑS SOLA και διοργανώνουν διαδικτυακά κινήματα υπέρ των Ελλήνων… 

Παπαφλέσσας (Η ταινία)

Δείτε τη:

Βίντεο: Ηλίθιες δικαιολογίες Πλούταρχου για το μαιμού επαγγελματικό σκάφος...

Σαν επαγγελματικό λέει, έχει δηλώσει το σκάφος ο Πλούταρχος... έχει κάνει δηλ την κλασική πουστιά που κάνουν όλοι αλλά το ΣΔΟΕ τον τσίμπησε μιας και δεν έχει νοικιαστεί σε άλλους για να αποδεικνύεται ότι είναι όντως επαγγελματικό. Τώρα ο Πλούταρχος λέει πως αν χρειαστεί να πληρώσει, θα πληρώσει αλλά θα συνεχίσει να το έχει επαγγελματικό γιατί αυτή η δουλειά τον ταΐζει!!! Πως σε ταίζει ρε μεγάλε αφού το ΣΔΟΕ λέει ότι είναι μαϊμού επαγγελματικό; Και αν σε ταΐζει το σκάφος, το τραγούδι τι κάνει;... Δείτε το βίντεο:

Έκκληση Πύρρου Δήμα για ηρεμία ενόψει της παρέλασης (βίντεο)

Έκκληση για σύνεση, ψυχραιμία και νηφαλιότητα απηύθυνε πριν από λίγο από την Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για να τιμήσει τις επετειακές εκδηλώσεις των 191 ετών από την έναρξη του αγώνα κατά της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο οποίος βρίσκεται...

Ο άνθρωπος του Σόρος και το ξεπούλημα της Ελλάδας

Με τον τίτλο «Η Ελλάδα πωλείται» περιγράφουν ο εγχώριος και ο διεθνής Τύπος το φαγοπότι με τον εκποιούμενο δημόσιο πλούτο, εδώ και δύο χρόνια.

Τώρα άρχισε να αποκαλύπτεται ο σκοτεινός και ύποπτος ρόλος «επενδυτών» όπως ο Τζωρτζ Σόρος, πολιτικών όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και προσώπων που θα μάθετε σήμερα.