26 Μαρτίου 2012

Έτσι θα είναι, το Ελληνικό πορνό ριάλιτυ που θα μεταδίδεται μόνο απο το διαδίκτυο

Στα γαλάζια νερά του Αιγαίου φαίνεται ότι θα γυριστεί ένα πορνό ρεάλιτι αποκλειστικά για το ίντερνετ το οποίο ήδη εξάπτει τη φαντασία των Ελλήνων χρηστών.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου 2012 και θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου γυρίζοντας διάφορες θάλασσες της Ελληνικής επικράτειας.

Γελοιότητες Αβραμό: Τα εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας, φταίνε για το ότι η τούρκικη φρεγάτα παρολίγο να δέσει στον Πειραιά!!!

Σε «εσωτερικό πρόβλημα της Τουρκίας» απέδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, την είσοδο της τουρκικής φρεγάτας στα ελληνικά χωρικά ύδατα, τις παραμονές της εθνικής επετείου, καθώς όπως τόνισε, «το αν ενεργούν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μόνες τους χωρίς να ενημερώνουν την πολιτική τους ηγεσία, είναι δικό τους πρόβλημα».

Αποζημίωση 100.000 λιρών ζητά η Tulisa Contostavlos για την sex tape!

Και το σήριαλ με την sex tape της ελληνοβρετανίδας τραγουδίστριας συνεχίζεται...

Αφού αρνήθηκε αρχικά ότι ήταν εκείνη στην ταινία, κατηγόρησε τον πρώην της Justin Edwards για την διαρροή του ακατάλληλου βίντεο και κυκλοφόρησε ένα προκλητικό βίντεοκλιπ την προηγούμενη εβδομάδα, η Tulisa Contostavlos επιστρέφει και ζητά αποζημίωση 100,000 λιρών από τον πρώην της...

H Irina Shayk του Christiano Ronaldo

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από τους πιο τυχερούς άνδρες στον κόσμο, αφού έχει στα χέρια του το τέλειο κορμί.

Προεκλογικό πυροτέχνημα τα περί 30 fast track κέντρων λαθροματαναστών

Μια από τις πτυχές που συνθέτουν την νεοελληνική υποκουλτούρα είναι η απώθηση κάθε ενοχλητικής ή εν δυνάμει επικίνδυνης κατάστασης στην ζωτική ακτίνα οποιουδήποτε άλλου πλην ημών

Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για αναγκαία υποδομή , εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού λυμάτων , εργοστάσιο ταφής απορριμμάτων , πυλώνα υψηλής τάσης , κεραία τηλεφωνίας ή άλλο παρόμοιο.

H "καυτή" κόρη του αφεντικού της F1, διαφημίζει καύτο αυτοκίνητο!

Ξεχάστε το ολοκαίνουριο Ferrari F12 Berlinetta, το τελευταίο δημιούργημα της σκουντερία.Αφού η 599 είναι και πάλι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κι αυτό χάρις σε μια καυτή φωτογράφηση της Ταμάρα Εκλεστόουν με την Ferrari 599 GTO .

Η γυμνή αλήθεια της...Τασούλας (φώτο)

Η Τασούλα, κατά κόσμον Μαρία Διακοπαναγιώτου, έχει γίνει το απόλυτο talk of the town τις τελευταίες εβδομάδες. Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού που δείχνουν ένα άλλο πρόσωπο της...Τασούλας.

Αφού η Jeniffer γουστάρει να τον έχει να της πλένει τα πιάτα, εμάς δε μας πέφτει λόγος

Περίπου 500.000 δολάρια ξόδεψε η γαλαντόμος Jennifer Anniston τον τελευταίο χρόνο για τα μάτια του αγαπημένου της Justin Theroux. Αφού τα έχει το κορίτσι, τι να κάνουμε. Έτσι είναι ο έρωτας... Με πανάκριβα δώρα δείχνει την αγάπη της στον σύντροφό της, Justin Theroux, η A-list ηθοποιός του Χόλιγουντ, Jennifer Aniston.

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Ελλάδα Έχεις Κράτος!

Δείτε το:

Σκανδαλίδης: Απέσυρε νομοσχέδιο για να μην καταψηφιστεί

Σε άρον – άρον απόσυρση του νομοσχεδίου για την λειτουργία «του Γεωργικού Οργανισμού ΔΗΜΗΤΡΑ» το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει συγχωνεύσεις αγροτικών φορέων προχώρησε ο υπουργός Κώστας Σκανδαλίδης μετά απόφαση των βουλευτών της ΝΔ να το καταψηφίσουν.

O Τόνι Μαυρίδης αποκάλυψε γιατί χώρισαν με την Έλενα Παπαρίζου

Για τους λόγους που χώρισε με την Έλενα Παπαρίζου, αλλά και την αντιδικία που ακολούθησε το χωρισμό τους, μίλησε ο Τόνι Μαυρίδης.

Aναφερόμενος στους λόγους που τους οδήγησαν στη ρήξη, ο μουσικός παραγωγός δήλωσε:

Γ. Μιχελάκης: Βενιζέλος-Ρέππας έχουν στήσει βιομηχανία πράσινων ρουσφετιών

«Στις διαδοχικές εκθέσεις της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επισημαίνει ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ παραβιάζει τον κανόνα μιας πρόσληψης για κάθε πέντε αποχωρήσεις.

Άπαιχτος Στρος-Καν: Δεν ήξερα ότι ήταν πόρνες

Ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν κατέθεσε νωρίς σήμερα το απόγευμα στους δικαστές στη Λίλη για την υπόθεση μαστροπείας, τη λεγόμενη του (ξενοδοχείου) Κάρλτον, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Θλίψη κατέλαβε όλους τους ΝΔίτες, όταν έμαθαν ποιος δεν θα είναι πάλι υποψήφιος

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ανακοίνωσε πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής, ο βουλευτής της ΝΔ....

Μήνυμα Παπαμιμίκου για συσπείρωση



Συσπειρωτικός για ακόμη μια φορά σε μήνυμα του ο Παπαμιμίκος εν όψει εκλογών.Τονίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για λάθος επιλογές και αποπροσανατολισμένες κινήσεις, ενώ παράλληλα απευθύνεται στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς παράταξης και σημειώνει την αναγκαιότητα...

Μειώσεις μισθών και για τους Ιταλούς από αύριο

Από αύριο πρόκειται να γίνουν αισθητές, στην Ιταλία, οι πρώτες μειώσεις στις απολαβές των μισθωτών, λόγω των έκτακτων οικονομικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση του Μάριο Μόντι. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να αυξηθεί ο φόρος με τον οποίο ενισχύονται τα ταμεία της κάθε περιφέρειας της χώρας.

Σύλληψη 56χρονου για μαστροπεία σε βάρος ανήλικης

Για μαστροπεία και σωματεμπορία σε βάρος ανήλικης Βουλγάρας, κατηγορείται 56χρονος Ροδίτης, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς μετά από καταγγελία που έκανε η νεαρή αλλοδαπή. Στην ίδια υπόθεση συνελήφθη και 47χρονος κάτοικος Ρόδου, ο οποίος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος τής κοπέλας.

Πίκραααα! Βλέπουν τον Σόιμπλε για τη θέση του προέδρου του Eurogroup

Όπως σημειώνεται, εδώ και αρκετό καιρό η A. Mέρκελ είναι δυσαρεστημένη με τον νυν πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, επειδή ο τελευταίος έχει ταχθεί χωρίς περιστροφές υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγων.

Στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο το θέμα του τόκου υπερημερίας Δημοσίου - ιδιωτών

Το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο θα αποφασίσει εάν είναι συνταγματική και σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) η νομοθετική διάταξη που προβλέπει ότι το Δημόσιο για τις οφειλές του πρέπει να καταβάλει τόκο υπερημερίας 6%, ενώ οι ιδιώτες που οφείλουν στο Δημόσιο πρέπει να πληρώνουν μεγαλύτερο επιτόκιο (από 8,75% έως 12,25%).

Τεχνητή η αύξηση στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ, υποστηρίζει ο Κ.Χατζηδάκης

Επίθεση στην κυβερνήση για «τεχνητή αύξηση» στην απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων του ΕΣΠΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, υποστηρίζοντας πως η ενίσχυσή τους οφείλεται σε παρεμβάσεις όπως η αναδρομική αύξηση του ποσοστού χρηματοδότησης από την Κομισιόν και το «παρκάρισμα πόρων σε ταμεία χαρτοφυλακίου».

Το παιχνίδι της Αγκυρας με το Πίρι Ρέις και την φρεγάτα

Η έξοδος του απαρχαιωμένου «Πίρι Ρέις» για έρευνες στο Αιγαίο και ο πλους της φρεγάτας «Γκαζιαντέπ» που έφθασε μέχρι τα ανοιχτά του Καφηρέα ήταν η απάντηση της Αγκυρας έπειτα από τις πρόσφατες διαρροές σχετικά με την ύπαρξη άτυπου διαύλου επαφής μεταξύ των δύο υπουργείων Εξωτερικών (μεταξύ άλλων για ζητήματα όπως οι συντεταγμένες που οριοθετούν περιοχές ερευνών).

Ο. Κεφαλογιάννη: "Λάμπει δια της απουσίας του ο Γερουλάνος στην προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος για τον ελληνικό τουρισμό."

«Λάμπει δια της απουσίας της η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού στην όλη προσπάθεια αντιστροφής του αρνητικού κλίματος για τον ελληνικό τουρισμό. Έχουμε εδώ και μέρες επισημάνει ότι καταγράφεται μείωση στις κρατήσεις, ακόμα και από αγορές, που παραδοσιακά προτιμούσαν τη χώρα μας, όπως η Γερμανία. Δεν ασχολήθηκε κανείς.

Εμμένει η Κύπρος σε μεταβίβαση της κλειστής περιοχής της Αμμοχώστου στον ΟΗΕ

Τα όσα δημοσιεύονται στην τουρκική εφημερίδα «Μιλιέτ», για «άνοιγμα» τής περίκλειστης περιοχής τής κατεχόμενης Αμμοχώστου, είναι εκτός του πλαισίου των αποφάσεων τού Συμβουλίου Ασφαλείας τού ΟΗΕ, τόνισε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου.

Νέες καταγγελίες από τη ΝΔ για «ρουσφετολογικές» προσλήψεις

«Ρουσφετολογικές» προσλήψεις λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, καταγγέλλει η ΝΔ, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ πως αποδεικνύει πως όχι μόνο δεν θέλει να περιορίσει το σπάταλο κράτος, αλλά το διογκώνει για ψηφοθηρικούς λόγους.

Εγκρίθηκαν η υποθαλάσσια ζεύξη Σαλαμίνας - Αττικής και Λευκάδας - Αιτ/νίας

Εγκρίθηκε από τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη η δημοπράτηση της υποθαλάσσιας ζεύξης της Σαλαμίνας με την Αττική και της υποθαλάσσιας ζεύξης της Λευκάδας με το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Βενιζέλος ζητάει τώρα αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα ταξί!!! Φανταστείτε να είναι και στην αντιπολίτευση, τι συναίνεση θα δείξει...

Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς όλα όσα έχουν γίνει μέσα σε λίγα 24ωρα; Στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο - εκτός του Γιάννη Ραγκούση - όλοι μα όλοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στήριξαν το νομοσχέδιο Βορίδη για τα ταξί. Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει οι ίδιοι υπουργοί, στην σημερινή σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο δεν φάνηκε να τηρούν την ίδια στάση.

Μπαγίς: Ευθύνη της Ελλάδας η καθυστέρηση για την υπόθεση της Χάλκης! Θα του απαντήσει κανείς ότι στη Θράκη δεν υπάρχουν Τούρκοι αλλά μουσουλμάνοι


Η άρνηση της Ελλάδας να προβεί σε ταυτόχρονα βήματα, είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει δυστοκία ως προς την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη, σύμφωνα με τον αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης υπουργό της Τουρκίας Εγκεμέν Μπαγίς.

Χωρίς εκλογικά κέντρα η ΝΔ

Την απόφαση να μη λειτουργήσουν εκλογικά κέντρα του κόμματος σε καμία πόλη ανακοίνωσε η ΝΔ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος...

Βίντεο: Παρουσιάστρια λιποθύμησε την ώρα αθλητικής εκπομπής!

Η εκπομπή "Guida al Campionato" είναι μία από τις πλέον ιστορικές στην ιταλική τηλεόραση (παρουσιάζει τα τελευταία νέα των ομάδων της Serie A πριν τη διεξαγωγή κάθε αγωνιστικής), αλλά από το απόγευμα του Σαββάτου και μετά η δημοτικότητά της θα έχει εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο.

Σαρκοζί κατά μουσουλμάνων κληρικών

Την πρόθεσή του να απαγορεύσει σε ακραίους μουσουλμάνους κληρικούς την είσοδο στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα, 26 Μαρτίου, ο γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί. Οι μουσουλμάνοι κήρυκες θα επισκέπτονταν τη χώρα προκειμένου να συμμετάσχουν σε συνέδριο που θα διοργανωθεί τον Απρίλιο από την Ένωση Γαλλικών Ισλαμικών Οργανώσεων (UOIF).

BBC: Με χορηγούς το ταξίδι της Ολυμπιακής φλόγας ανά την Ελλάδα

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW είναι μεταξύ των χορηγών του ταξιδιού της Ολυμπιακής φλόγας στην ελληνική επικράτεια πριν τη μεταφορά της στη Βρετανία, επισημαίνει σε ρεπορτάζ του το BBC.

Βαρύς οπλισμός-μυστήριο στο βυθό της Βάρκιζας!

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Βάρκιζας, πριν από δέκα ημέρες, τυχαία από έναν ερασιτέχνη δύτη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. Το γεγονός δεν δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομία, αν και από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται, ότι είναι υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου και όχι τρομοκρατίας.

«Ξεφορτώθηκαν» Καλάσνικοφ και πιστόλια


Βίντεο: Το γκολ από κόρνερ του Γκαρσία

Απίστευτη ποιότητα σαν παίκτης... Ο λόγος για τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος τα κάνει στην κυριολεξία όλα. "Χαλάει" το παιχνίδι του αντιπάλου, δημιουργεί φάσεις, μοιράζει μπαλιές, αλλά και σκοράρει!

Βίντεο: Ούτε να ακούει για Παναθηναϊκό ο Τζίγκερ

Δείτε το:

Μια «ομάδα Ιαπώνων» στην ελληνική πολιτική ζωή

«Τι θα πη κρυφός και σκοτεινός πόλεμος δεν γνωρίζουν. Την παρασκηνιακήν διπλωματίαν δεν την παραδέχονται. Αδιάλλακτοι κοινοβουλευτικοί, δεν αναγνωρίζουν άλλο πεδίον δράσεως έξω από την αίθουσα του κοινοβουλίου. Ωχυρωμένοι εις την άκραν αριστεράν κατοπτεύουν από εκεί τας κινήσεις του εχθρού, κάμνουν εξαφνικήν επίθεσιν, ορμητικήν, απότομον, απροκάλυπτον, κατά μέτωπον…», έγραφε το 1907 ο δημοσιογράφος Βλάσης Γαβριηλίδης, παρομοιάζοντας τη μαχητικότητα της ομάδας των «Ιαπώνων» στη Βουλή, με την ορμητικότητα των Ιαπώνων στρατιωτών κατά τον Ρωσοϊαπωνικό Πόλεμο.

Από τα καλύτερα στελέχη του Αντώνη Σαμαρά

Ένα από τα καλύτερα στελέχη που έχει πλάι του ο πρόεδρος της ΝΔ, είναι και ο Νότης Μηταράκης.
Ένας νέος οικονομολόγος με σπουδές στην Οξφόρδη και καριέρα στο CITY του Λονδίνου, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την εκλογή του στις βουλευτικές εκλογές στην Α Αθηνών. Προφανώς ο κύριος Μηταράκης, έχει ενοχλήσει κάποια

Βίντεο: Επιστροφή Κάμερον από το ταξίδι στο βαθύτερο σημείο της γης

Δείτε το:

Από τους τελευταίους στην ΕΕ οι Έλληνες στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα, στις ηλικίες 16- 74 ετών, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.

Για το 2011, μόνο το 59% του πληθυσμού της Ελλάδας, από 16 ως 74 ετών, έχει χρησιμοποιήσει ηλεκτρονικό υπολογιστή. 

To Spiegel κλαίει επειδή «νεοφασίστες κηνυγάνε στην Αθήνα τον Μασσούντ»... τότε, γιατί δεν τον παίρνουν μαζί τους στη Γερμανία;

Σε καμιά ευρωπαϊκή πρωτεύουσα το κέντρο δεν είναι τόσο παραμελημένο όσο στην Αθήνα. Και σε καμιά άλλη δεν μπορεί δει κανείς τόσο κατάματα την παρακμή του κοινωνικού ιστού σημειώνει εκτενές ρεπορτάζ της Julia Amalia Heyer για το κέντρο της Αθήνας στο περιοδικό Der Spiegel.

Θεσσαλονίκη: Μολυσμένο με υδράργυρο όλο το εργοτάξιο του Μετρό στη Βενιζέλου


Διασπορά του υδράργυρου σε όλο το εργοτάξιο του μετρό στη Βενιζέλου δείχνουν και οι πρώτες αναλύσεις των δειγμάτων εδάφους του σταθμού.

Τα 300 γραμμάρια υδράργυρου είχαν βρεθεί σε βάθος 4,5 μέτρων, ενώ οι ειδικοί που συλλέγουν το τοξικό μέταλλο σε βαρέλια στο συγκεκριμένο σταθμό έχουν φτάσει ήδη σε βάθος 6 μέτρων και εξακολουθούν να τον βρίσκουν.

Γ. Βρούτσης: Η επιμονή της ΝΔ γλίτωσε τους πολίτες από ένα ακόμα φόρο Βενιζέλου

«Σήμερα, πλέον, όλοι κατάλαβαν πόσο διαφέρουμε από τη φορομπηχτική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που για δυόμισι χρόνια, συνέβαλε στην καταστροφή της οικονομίας μας.

Η επιμονή της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε άτακτη υποχώρηση. Και να γλιτώσει τους πολίτες από ένα ακόμη φόρο.

Ο Κ. Σαμαράς παγιδεύτηκε με τα εκρηκτικά έξω από τα Jumbo! Η ΑΔΟΞΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΝΟΣ ΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΟΥ


kostas-samaras1

ΣΕ ΠΟΡΤ ΜΠΑΓΚΑΖ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο “ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ” ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ

Ο Κώστας Σαμαράς ή Ζαρανίκας, ο πρώτος βασικός συνεργός του Νίκου Παλαιοκώστα συνελήφθη στις 10 το πρωί στο Μοσχάτο στην οδό Λευκάδος 4, έξω από τα γραφεία του Jumbo και μέσα από ένα ανοικτό πορτ μπαγκάζ, κρατώντας ένα τηλεκοντρόλ στα χέρια του απειλούσε να τιναχτεί στον αέρα.

Φωτογραφία από τα έκτροπα του ΟΑΚΑ στο «Time»

Για άλλη μια φορά, η Ελλάδα βρέθηκε στο προσκήνιο της διεθνούς ειδησεογραφίας, προβάλλοντας το μαύρο της «πρόσωπο».

Συγκεκριμένα, για την καθιερωμένη συλλογή των πιο αντιπροσωπευτικών φωτογραφιών για όλα όσα συνέβησαν την εβδομάδα που μας πέρασε ανά τον κόσμο, η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού TIME...

Δεν λειτουργεί η αγορά CDS για τα νέα ελληνικά ομόλογα εξαιτίας τεχνικού προβλήματος

Ένα τεχνικό πρόβλημα έχει «παγώσει» την προσφορά ασφαλίστρων έναντι του κινδύνου μη αποπληρωμής των νέων ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου και έχει οδηγήσει στην αύξηση των αποδόσεων τους, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Financial Times.

Είναι δυνατόν να εμπιτευθούν έστω και 1 ευρώ σε τέτοια φάτσα; «Στο Κατάρ για μπίζνες ο κ. Πάγκαλος με το Ελληνικό στις βαλίτσες»

Το Κατάρ επισκέπτεται τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης του πρωθυπουργού της χώρας, με κύρια αποστολή την προσέλκυση επενδύσεων, περιλαμβανομένης της αξιοποίησης του Ελληνικού.

Ο Αδόλφος Χίτλερ είναι το κεντρικό πρόσωπο τουρκικής διαφήμισης σαμπουάν

"Αν δεν φοράτε φόρεμα γυναίκας, τότε δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε ούτε το σαμπουάν της", λέει το μότο κάτω από την φωτογραφία του Χίτλερ στη 12 δευτερολέπτων διαφήμιση για το σαμπουάν Biomen, για 100% άντρες...

Α. Γεωργιάδης: 450.000 δανεικά μας στοίχισαν τα ταξίδια του Καμμένου στο ΥΕΝ

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό επανήλθε και επέμεινε στις κατηγορίες ότι ο κ. Καμμένος ως υπουργός μέσα σε ένα καλοκαίρι δαπάνησε 450 χιλιάδες ευρώ για να πετάει με το ελικόπτερο από νησί σε νησί. «Τα έχει πάρει από τα δάνεια αυτά τα λεφτά η Ελλάδα» σημείωσε.

Ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για «ονειρικό και φαντασιακό δρόμο» αναφερόμενος στις θέσεις Καμμένου και επανέλαβε την πρότασή του για δημόσια συζήτηση με τον ίδιο ή με οποιοδήποτε στέλεχός του. Ο πρώην υπουργός αμφισβήτησε όλες τις αναφορές του κ. Καμμένου για την κήρυξη του χρέους ως επαχθές σημειώνοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνον με...δικτατορικό καθεστώς.

«Όταν ψήφιζε για το ευρωσύνταγμα ή τη συνθήκη της Λισσαβόνας δεν ήξερε τίποτα για την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας; Μιλάει για το βρετανικό δίκαιο αλλά στην πράξη τίποτα δεν μπορεί να μάς κατασχέσουν οι δανειστές γιατί όλες οι εκτελέσεις γίνονται με το ελληνικό δίκαιο. Θα μας πάρουν την Ακρόπολη και τα πετρέλαια, όλα αυτά είναι στη σφαίρα της φαντασίας» κατέληξε.

Πόσες αποδείξεις πρέπει να υποβάλλουμε φέτος;

Οι ημερομηνίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεν "ζυγώνουν επικίνδυνα" και δυστυχώς οι φόροι που θα κληθούμε να πληρώσουμε θα είναι δυσβάχτατοι. Ακόμη και η ελάφρυνση φόρου που είχαμε πέρσι, λόγω της συγκέντρωσης και υποβολής αποδείξεων, καταργήθηκε.

Γιάννης Κακουλίδης: Ο υποψήφιος του Κουβέλη που φέσωσε όλη την αγορά

Από την ασφάλεια του πλούσιου σπιτιού του στην ακριβή Πεντέλη, ο εκκολαπτόµενος πολιτικός και τέως (;) διαφηµιστής Γιάννης Κακουλίδης ονειρεύεται τη «σοσιαλιστική άνοιξη» µέσω της Δηµοκρατικής Αριστεράς, ποντάροντας στην ψήφο των Πειραιωτών. Ολα αυτά διαλαλώντας δεξιά και αριστερά πως πλέον έχει αφιερωθεί «ψυχή τε και σώµατι» στην πολιτική.

Ανοιγμα των Βαρωσίων υπό τουρκική διοίκηση προαναγγέλλει η Milliyet

Στο άνοιγμα της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου, μόλις η Κυπριακή Δημοκρατία αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την 1η Ιουλίου, θα προχωρήσουν Τουρκία και κατοχικό καθεστώς, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Milliyet», η οποία σε δημοσίευμα της τη Δευτέρα, υπό τον τίτλο «Άνοιγμα της πόλης- "φάντασμα"», γράφει πως το ψευδοκράτος ετοιμάζεται να κάνει «ένα ιστορικό βήμα».

Μοναδικός στόχος του κόμματος Καμμένου είναι να μην κυβερνήσει η ΝΔ

Δεν θα αργήσει η στιγμή που όλοι θα βρεθούμε ενώπιον των ευθυνών μας. Οι πολιτικοί, οι πολιτευτές, τα κομματικά μέλη, οι ψηφοφόροι. Όσοι πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταρρεύσει υπό το βάρος μιας καταστροφικής διετίας έχουν ήδη αναθεωρήσει. Το πανίσχυρο «σύστημα ΠΑΣΟΚ» είναι εδώ και θα παίξει τα ρέστα του για να επιβιώσει.

Επιστροφή των κλεμμένων με...ΔΟΣΕΙΣ ζητούν "μαϊμού" ανάπηροι... Να πάνε δικαστικά εναντίον της Μέρκελ που θέλει να τους εξαθλιώσει

Πρόκειται για ανθρώπους απολύτως υγιείς που για χρόνια εισέπρατταν προνοιακά επιδόματα δίχως να έχουν την παραμικρή αναπηρία ή για ανθρώπους που ενώ είχαν περιουσιακά στοιχεία έβγαζαν βιβλιάρια απορίας.

Δεν τελειώσαμε με τον κίνδυνο της δραχμής... λέει ο "τρομοκράτης" Χαρδούβελης

Ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, καθηγητής Γ.Χαρδούβελης προειδοποιεί για τον κίνδυνο να επιστρέψουν οι εφιάλτες στη χώρα το Νοέμβριο, ενώ κατηγορεί για αδράνεια την κυβέρνηση Παπανδρέου.

Αυξημένους λογαριασμούς στη ΔΕΗ έως και 30% πληρώνουν τα νοικοκυριά

Υψηλότερα ποσά για τους λογαρισμούς του ηλεκτρικού ρεύματος έως και 30% πληρώνουν πολλά νοικοκυριά, λόγω όχι μόνο των αυξήσεων που επιβλήθηκαν στις χρεώσεις της κιλοβατώρας, αλλά και των υψηλών κλιμακωτών χρεώσεων που επέβαλε η ΔΕΗ στις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ).

Βιομηχανία ρουσφετιών

Το ελληνικό νομοθετικό έργο ουδέποτε φημιζόταν για την άψογη ποιότητά του. Τροπολογίες επί τροπολογιών, εισαγωγή ρυθμίσεων σε άσχετα νομοσχέδια, αλλαγές της τελευταίας στιγμής κυριολεκτικά στο πόδι, νομοσχέδια-σκούπα υπό τη σκέπη των οποίων εντάσσονταν θέματα χωρίς καμία σύνδεση με μόνη δικαιολογία ότι οι επιμέρους αρμόδιοι υπουργοί αναζητούσαν νομοθετικό όχημα για να τα περάσουν και άλλα πολλά επιβεβαίωναν κατά καιρούς την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζονταν νομοθετικές παρεμβάσεις μείζονος σημασίας.

Φορολογικές ανατροπές χωρίς «παζάρια»

Μόνο τη μείωση-bonus του ΦΠΑ για συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες, εφόσον αποδειχθεί ότι θα συμβάλει στον περιορισμό της φοροδιαφυγής, και με λιγότερη προθυμία τη μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων, δέχεται να συζητήσει η τρόικα, η οποία ταυτόχρονα επιμένει στην υλοποίηση όλων των σκληρών φορολογικών μέτρων για αύξηση της επιβάρυνσης σε εισοδήματα και ακίνητα που έχουν σκιαγραφηθεί με το νέο μνημόνιο.

FT: Καλώς ήλθατε ξανά πίσω στην κρίση

Οι Financial Times στο κύριο άρθρο τους έχουν τον χαρακτηριστικό τίτλο :Το "μπαζούκα" της Ευρώπης είναι νεροπίστολο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα είτε θα οδηγηθεί η Ευρώπη σε μία λύση όπως το ευρωομόλογο είτε θα αποδεχτεί πως στην φωτιά θα πέσει η Ισπανία, χωρίς να υπάρχει μετά τρόπος διάσωσης.

Διαβάστε όλο το άρθρο.

ΟΑΣΕ: Η ΠΓΔΜ να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη βελτίωση των διεθνοτικών σχέσεων

Σε μια διαιρεμένη κοινωνία, όπως αυτή της ΠΓΔΜ, μια σπίθα αρκεί για να προκαλέσει πυρκαγιά, ανέφερε ο επίτροπος για θέματα μειονοτήτων του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) Κνουτ Βόλεμπεκ.

Το βαθυσκάφος του Τζέιμς Κάμερον «άγγιξε» το βαθύτερο σημείο της Γης

Κατάδυση στην Τάφρο Μαριάνα, το βαθύτερο σημείο των ωκεανών, πραγματοποίησε ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, Τζέιμς Κάμερον, για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ.

Ο Τζέιμς Κάμερον πραγματοποίησε κατάδυση -που διήρκεσε αρκετές ώρες- με το μονοθέσιο υποβρύχιο Deepsea Challenge και όταν ανέβηκε στην επιφάνεια χαρακτήρισε την επιχείρηση «επιτυχημένη».

Μετά τις πιέσεις ΝΔ-Π. Οικονόμου: Θα εισηγηθώ απόσυρση της διάταξης για τους ημιυπαίθριους

Την πρόθεσή του να εισηγηθεί την απόσυρση της διάταξης, με την οποία επιβαρύνονται όσοι έσπευσαν να τακτοποιήσουν αυθαίρετους χώρους, γνωστοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου. Να θυμίσουμε ότι για τη συγκεκριμένη διάταξη διαφώνησε η ΝΔ και αποχώρησε από τον ανούσιο διάλογο για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

H Google πήρε την πρώτη θέση από το Facebook, στην ικανοποίηση των υπαλλήλων

Μετά από 4 χρόνια στη δεύτερη θέση η Google κατάφερε να περάσει το Facebook, όσον αφορά στο πόσο ικανοποιημένοι είναι οι υπάλληλοί της από της εργασία τους στην εταιρία. Η "μέτρηση" συνυπολογίζει πολλές παραμέτρους, από το πόσο καλά πιστεύουν ότι διοικούν οι ιδιοκτήτες μέχρι το πόσο ικανοποιημένοι είναι από το μισθό τους. Έτσι παρόλο που ο μέσος ετήσιος μισθός κάποιου που ασχολείται με την αναπτυξη εφαρμογών, στην Google είναι...

Παρελάσεις γίνονται σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο "στην Ελλάδα και την Κορέα"


Πριν από 4 χρόνια, κάναμε μια τεράστια έρευνα στο taxalia, με εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο, από παρελάσεις σε όλον τον κόσμο. Αποδείξαμε, ότι στρατιωτικές παρελάσεις έγιναν το 2007 σε 123 χώρες. Και μάλιστα χώρες, που δεν έχουν πολεμική ιστορία να τιμήσουν όπως η Ελλάδα. Με πρωταγωνιστές των στρατιωτικών παρελάσεων τις κομμουνιστικές χώρες και το Ισραήλ.

Ελληνίδα διεκδικεί από τον κολοσσό Victoria’s Secret 5.5 εκατομμύρια δολάρια!

Με τον μεγαλύτερο κολοσσό εσωρούχων στον κόσμο τα έβαλε μία Ελληνίδα σχεδιάστρια η οποία τώρα διεκδικεί το αστρονομικό ποσό των 5.5 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή όπως ισχυρίζεται της έκλεψε μία πολύ έξυπνη πατέντα για σουτιέν.

Όλα ξεκίνησαν το 2007 όταν η ελληνικής καταγωγής Κατερίνα Παρλαβάντζα-Plew που ζει μόνιμα στο Λονγκ Άιλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών ενημερώθηκε από μία φίλη της η οποία επισκέφτηκε ένα κατάστημα εσωρούχων, πως...

Ποιός πασίνωστος ηθοποιός ήταν συμμαθητής του πρωθύπουργου;

Ένας πολύ γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε καθημερινή σειρά, είχε ως συμμαθητή στο σχολείο τον πρωθυπουργο, Λουκά Παπαδήμο. Τι θα του έλεγε εάν τον συναντούσε σήμερα;

Σχέδιο για την αξιοποίηση του κτήματος στο Τατόι

Με ειδική νομοθετική ρύθμιση που θα ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο για τον νέο οικοδομικό κανονισμό, τίθεται η βάση για τη διαχείριση και αξιοποίηση του κτήματος στο Τατόι, που περιλαμβάνει το πρώην ανάκτορο, βοηθητικές εγκαταστάσεις, δασικές και γεωργικές εκτάσεις.

Αγκ. Μέρκελ: «Καταστροφική τυχόν έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη»

Μεγαλύτερο ποσοστό από τα έσοδα των διοδίων των αυτοκινητοδρόμων θα δώσει η ελληνική κυβέρνηση στις εταιρείες κατασκευής,, δήλωσε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Χορστ Ράιχενμπαχ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, εκτίμησε πως θα ήταν «καταστροφικό» να επιτραπεί στην Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, που θα γινόταν «απίστευτα εξασθενημένη», σε μια τηλεοπτική συνέντευξη στο BBC η οποία θα μεταδοθεί τη Δευτέρα.

Πανελλήνιος θρήνος για τα 59 θύματα των ελευθέρων σκοπευτών της Μέρκελ, στην πλ. Συντάγματος

Άλλη μια επιβεβαίωση της αποκάλυψης των πατριωτών του κώλου που είχαν προβλέψει έγκαιρα τη δράση των ελευθέρων σκοπευτών που έστειλε η Μέρκελ προκειμένου να αιματοκυλίσει για άλλη μια φορά την Αθήνα. Τελικά τα θύματα ήταν 59 Έλληνες που είχαν πάει να δούνε την παράλαση και βρέθηκαν με σφαίρα στο κεφάλι από τους sniper που μας έστειλε η Μέρκελ. Οι ελ. σκοπευτές αφού έκαναν σήμερα τη δουλειά τους στην Αθήνα θα αναχωρίσουν αύριο για το Βερολίνο προκειμένου να συνεχίσουν κανονικά τη δουλειά τους...