27 Μαρτίου 2012

Μούγγα οι πατριώτες του κώλου-DTCC: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η εκκαθάριση των ελληνικών CDS - Πληρώθηκαν όλα κι όλα 2 δις ευρώ (2,89 δισ. δολ)

Tην επιτυχή ολοκλήρωση όλων των διαδικασίων που συνδέονταν με την πληρωμή των ελληνικών CDS, μετά την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους και την πιστοποίηση πιστωτικού γεγονότος στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC). Σύμφωνα με τα στοιχεία της DTCC, ποσό ύψους 2,89 δισ. δολ μεταφέρθηκε από τους καθαρούς πωλητές των ελληνικών CDS προς τους αγοραστές.

Κλήση σε απολογία 2.500 αστυνομικών που δεν υπέβαλαν «πόθεν έσχες»!!! Έλα μωρέ! Ξεχάστηκαν οι άνθρωποι...

Περίπου 2.500 αστυνομικοί οδηγούνται - τις τελευταίες ημέρες - για απολογία στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Οι ένστολοι καλούνται μαζικά να δώσουν εξηγήσεις σε σειρά εισαγγελέων εφετών γιατί δεν υπέβαλαν «πόθεν έσχες» το 2007. Κι αυτό γιατί η σχετική ερευνητική διαδικασία ολοκληρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ προ μερικών εβδομάδων.

Πολίτες ακινητοποίησαν τσαντάκια

Πολίτες ακινητοποίησαν και παρέδωσαν 50χρονο τσαντάκια στην Αστυνομία. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αποκορώνου, στο κέντρο της πόλης των Χανίων.

Μπράβο στον Ν. Μηταράκη!!! Δεν μάσησε στον εκβιασμό του Παπαγιάννη και του κάνει αγωγή

[Βέβαια Νότη μου, μην ξεχνάμε ότι έχεις πάει επανειλημμένα στην εκπομπή του εν λόγω εκβιαστή, ρίχνοντας νερό στον μύλο του... και τα λάθη πληρώνονται]

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, κ. Νότης Μηταράκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Προ ολίγου ο Γιάννης Παπαγιάννης μέσω του blog Fimotro πραγματοποίησε την απειλή που τις τελευταίες ημέρες προανήγγειλε με επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις του, μετά από σειρά 18 δυσφημιστικών και απειλητικών σχολίων τον τελευταίο μήνα.

Γέννησε οκτάδυμα, έχει 14 παιδιά, και πόζαρε γυμνή (φώτο)


Οι περισσότερες μαμάδες αφότου γεννούν νιώθουν λίγο περίεργα με το σώμα του μέχρι αυτό να επανέλθει με κόπο στα φυσιολογικά του επίπεδα…

Η Nadya Suleman όμως, η γυναίκα που έγινε γνωστή το 2009 όταν έφερε στον κόσμο οκτάδυμα, φωτογραφίζεται γυμνή για το Closer….

Βόμβα Τόμσεν: Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επέλεξε τους φόρους κι όχι τις περικοπές δαπανών

Αν θα ήθελε κανείς να βγάλει ένα συμπέρασμα από την… ανάκριση που έκανε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην τρόικα θα ήταν το εξής: κατέστρεψαν μια χώρα, διέλυσαν μια γενιά Ελλήνων και τώρα ρίχνουν το φταίξιμο στις… διαρθρωτικές αλλαγές που δεν έγιναν.

L' Echo: Ελληνική τραγωδία, πράξη δεύτερη

Στην Ελλάδα μόλις ξεκινά η δεύτερη πράξη της τραγωδίας της κατά τη διάρκεια της οποίας θα κορυφωθεί η πλοκή, γράφει στη γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα L’ Echo ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο, Luigin Zingales.

Ευνοϊκές ρυθμίσεις για υπερχρεωμένους δανειολήπτες και οφειλέτες Ταμείων

Σειρά ευνοϊκών ρυθμίσεων για υπερχρεωμένους δανειολήπτες και οφειλέτες ασφαλιστικών ταμείων, καθώς και επιμέρους ρυθμίσεις στο Ασφαλιστικό περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, «Κανονισμός Ασφάλισης ΙΚΑ και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή.

ΕΛΑΣ: Φωτογραφίες από πλιάτσικο σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας

['Οπως βλέπετεκαι από τις φώτο πρόκειται για "'Ελληνες" από τα γεννοφάσκια τους]
Nέες φωτογραφίες από το πλιάτσικο που έγινε σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου έδωσε στην δημοσιότητα, μετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι δράστες.

Γ. Βρούτσης-ΝΔ: Θα καταργήσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ

Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας και Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Βρούτσης, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.ΟΜ.ΙΔ.Α (Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) στα κεντρικά τους γραφεία.

Μετά τη συνάντηση, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση εδώ και 2,5 χρόνια αντιμετώπισε με τον πιο εχθρικό και εξοντωτικό τρόπο την ακίνητη περιουσία.

Φούσκες οι "λύσεις" για τον ΠΑΟ...

Οι παραπάνω από "Αμπράμοβιτς" μέτοχοι του Παναθηναϊκού οδηγούν την ομάδα σε γκρεμό, ο Τζίγκερ είναι παρκαρισμένος και ο κόσμος αφού έφαγε το παραμύθι με τον Τσάκα, τώρα ψάχνει στους παλαίμαχους μια ελπίδα...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Δημοσκόπηση ΣΟΚ: Ο “Καθένας” καταλληλότερος για Πρωθυπουργός

Την πρώτη, από μια σειρά δημοσκοπήσεων που θα προκαλέσουν αίσθηση, δημοσιεύει σήμερα το AmanToMatiMou.

Η δημοσκόπηση, την οποία διεξήγαγε για το blog μας η εταιρεία του ομίλου μας “Metron Koutoxorton”, φέρνει στο φως εντυπωσιακά ευρήματα.

Πόσο κοστίζει στους πολίτες η άρνηση πληρωμής των διοδίων

Μετά το Πάσχα η απόφαση του ΣτΕ για τα πρόστιμα που επιβάλλονται σε όσους σηκώνουν τη μπάρα των διοδίων και δεν πληρώνουν.

Για επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογουμένων, με το ποσό των 17,1 εκατομμυρίων ευρώ μόνον για το 2011 από την άρνηση πληρωμής διοδίων και από καταλήψεις σε σταθμούς τους, κάνει λόγο ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών.

Στον ΠΑΟΚ τα βραβεία

Ο Κοστίν Λαζάρ και ο Πάμπλο Γκαρσία του ΠΑΟΚ πήραν τα βραβεία της 26ης αγωνιστικής, όπως ανακοινώθηκε από την Super League. Το γκολ του Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κόντρα στην Κέρκυρα ήταν το καλύτερο της αγωνιστικής, ενώ πολυτιμότερος παίκτης ήταν ο Ρουμάνος μέσος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

"Για να πείσετε τις αγορές, στείλατε τους Έλληνες στην ανεργία"...

"Προσπαθήσατε να πείσετε τις αγορές αλλά χάσατε την εμπιστοσύνη των λαών και οδηγήσατε την ανεργία της Ελλάδας στα ύψη, ειδικά για τους νέους". Αυτή ήταν μία μόνο από τις αποστροφές των ευρωβουλευτών που "ανέκριναν" το βράδυ της Τρίτης στο Ευρωκοινοβούλιο τον Πολ Τόμσεν, εκπρόσωπο της Τρόικας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

IIF: Πηγή αβεβαιότητας οι εκλογές στην Ελλάδα... μωρέ τι μας λέτε;

Μετά το ΔΝΤ και την σχετική έκθεσή του στην οποία προειδοποιούσε ότι "είναι ρίσκο οι εκλογές για την Ελλάδα" ακόμα μία έκθεση, από το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) αυτή τη φορά, χτυπάει το ίδιο καμπανάκι κινδύνου.

Ξάνθη: 70.000 ευρώ για τις στολές των... δέκα (!) Δημοτικών Αστυνομικών!

Κι όμως! Αυτό το ποσό ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο για την αγορά νέων στολών, για τα μόλις δέκα άτομα που είναι στη Δημοτική Αστυνομία! Με άλλα λόγια, για να ντυθεί ο κάθε δημοτικός αστυνομικός της Ξάνθης, θα ξοδευτούν... 7.000 ευρώ!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...

To "Γίνεται...Ναι...Γίνεται..." του ΠΑΣΟΚ έχει δύο ερμηνείες....Η έχουν επικοινωνιολόγο τον ελληνοαμερικανό Πητ Οικονομίδη ή...

Οκ, θα εκτελέσετε τους μαϊμού «τυφλούς»... με τις χιλιάδες μαϊμού συντάξεις αντιστασιακών, θα κάνετε κάτι, ή εκεί είστε κότες;

Για το θέμα των μαϊμού αντιστασιακών συντάξεων, είχε γράψει και παλιότερα (http://dexiextrem.blogspot.com/2010/06/blog-post_1426.html). Να υπενθυμίσω εγώ ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία, μόνο την περίοδο 1996-2002, αναγνωρίστηκαν ως αντιστασιακοί 79.910 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους έχουν γεννηθεί μετά το 1930! Ενώ από το 1982, όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου θέσπιζε στη Βουλή τον νόμο 1285 αναγνωρίζοντας τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, ως το πρώτο εξάμηνο του 1989, είχαν ήδη αναγνωριστεί 171.371 αντιστασιακοί.

Βρέθηκε ο υπαίτιος της διάλυσης του ΟΣΕ: Έιναι ο Λιάπης... βαράτε τον

Τη δικογραφία για τις ύποπτες συμβάσεις του ΟΣΕ διαβίβασε στη Βουλή ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθανάσιος Κατσιρώδης.

Η Βουλή θα αποφασίσει εάν υπάρχουν ή όχι ευθύνες του τέως υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη για τέσσερις συμβάσεις του ΟΣΕ.

Γ. Μιχελάκης: Σταματούν οι διαδικασίες για προσλήψεις, μετά την παρέμβαση της ΝΔ

«Είναι θετικό το γεγονός ότι  -μετά την παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας - οι διαδικασίες για την πρόσληψη, προεκλογικά, εποχικού προσωπικού, που είχαν ξεκινήσει από τα ΕΛΤΑ, σταματούν.

Νέα έρευνα για τα Leopard... ψάχνουν μίζα 60 εκ


Νέα έρευνα για τα Leopard

Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών μπαίνουν για μία ακόμη φορά οι προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων, με δύο εισαγγελείς να εντοπίζουν ίχνη δωροδοκίας και να αποστέλλουν αιτήματα δικαστικής συνδρομής στο Μονακό και στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους προκειμένου να ανοιχθούν λογαριασμοί και να αναζητηθούν οι διαδρομές τυχόν μαύρου χρήματος, το οποίο φαίνεται να αγγίζει τα...

Οριστική παύση του γιατρού που είχε κατηγορηθεί για παθητική δωροδοκία και τον περασμένο Νοέμβριο τον έβγαλαν λάδι

Την οριστική παύση του γιατρού του Ασκληπιείου Βούλας που είχε κατηγορηθεί για παθητική δωροδοκία κατ' εξακολούθηση, από τα καθήκοντά του, αποφάσισε ομόφωνα κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Ιατρών του ΕΣΥ.

185 συλλήψεις από την αρχή του χρόνου για χρέη προς το Δημόσιο

Εκατόν ογδόντα πέντε άτομα έχουν συλληφθεί από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τις 15 Μαρτίου για χρέη προς το Δημόσιο, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Από τους 185 μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου, οι 70...

Ο Αλμούνια αδειάζει τον Παπακωνσταντίνου... «Δεν ήταν δεσμευτικό να βάλετε τις ΔΕΚΟ στο έλλειμμα»!!

Την μεθοδολογία που ακολούθησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου και ο εκλεκτός του στην ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου «αδειάζει» ο πρώην επίτροπος Οικονομικών της ΕΕ Χοακίν Αλμούνια ξεκαθαρίζοντας ότι «ο Κώδικας Ορθής Πρακτικής για τις ευρωπαϊκές στατιστικές δεν αποτελεί νομικά δεσμευτική πράξη».

Ψηφίστηκε επί της αρχής το ν/σ για τα ταξί

Με ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ να στηρίζουν επί της αρχής την απελευθέρωση των ταξί αλλά να ζητούν ορισμένες βελτιωτικές αλλαγές και τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη να εμφανίζεται διαλλακτικός συνεχίστηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση του νομοσχεδίου για ρυθμίσεις ηλεκτρονικών επικοινωνιών, μεταφορών και δημοσίων έργων.

Πίσω στο χωριό


Πίσω στο χωριό


Το δρόμο για το χωριό παίρνουν χιλιάδες νέοι με σκοπό να καλλιεργήσουν τη γη και να ασχοληθούν με τη γεωργία. Σύμφωνα με έρευνα του οργανισμού "Δήμητρα" περίπου 1,5 εκατομμύριο άτομα από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη επιθυμούν να επιστρέψουν στο χωριό.


Ενίσχυση 7,7 εκατ. ευρώ στα κόμματα για... έρευνα

Με 7.720.000 ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τα πολιτικά κόμματα, στο πλαίσιο της τακτικής χρηματοδότησής τους και της οικονομικής ενίσχυσής τους για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Τάσου Γιαννίτση και του υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη.

Το ΠΑΣΟΚ τολμά και κατηγορεί τη ΝΔ για … προσλήψεις

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με τις προσλήψεις που επιχείρησε η κυβέρνηση να κάνει προεκλογικά στα Ελληνικά Ταχυδρομεία και στην ΕΛΣΤΑΤ και για την δήθεν… γκάφα του Μιχελάκη.

Κακεντρεχείς, που θέλουν να πουλήσουν εξυπνάδες και τζάμπα μαγκιές έχει πολλούς το ΠΑΣΟΚ. Και το επικοινωνιακό παιχνίδι το παίζει καλά στηριζόμενο φυσικά και στα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει. Όμως, σκόπιμα οι τύποι αυτοί που μεγαλούργησαν στο Πασοκιστάν των αμέτρητων προσλήψεων, του κομματικού κράτους και των κομματικών στρατών, βλέπουν το δέντρο και δε βλέπουν το δάσος.

«Άξιος» συνεχιστής του Παπανδρέου ο Παπαδήμος


[Διαβάστε στο τέλος τη διόρθωση που ακυρώνει την καταγγελία...]

Έβγαλε και την Ελληνική Σημαία από το γραφείο στου Μαξίμου ο Παπαδήμος, συνεχίζοντας το έργο του Παπανδρέου

Θα πει κάποιος αναγνώστης, και δικαιολογημένα πιθανώς, ότι τώρα στην ύστατη ώρα που τα δόκανα των καπιταλιστών κλείνουν γύρω από την Ελλάδα και τον Ελληνισμό...

Βίντεο: Τα 234 γκόλ του Μέσι για την Μπαρτσελόνα

Το πρώτο ήταν εναντίον της Albacete το 2005 και το δεύτερο εναντίον του Παναθηναϊκού την ίδια χρονιά. Δείτε τα:

Επιτέλους μπήκε ένα φρένο στις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ από έναν Νεοδημοκράτη Τσαμπουκά!


undefined
Μετά τις καταγγελίες του Γιάννη Μιχελάκη για τσουνάμι προσλήψεων στα ΕΛΤΑ, οι ΠΑΣΟΚΟΙ σταμάτησαν προς το παρόν το γνωστό διαχρονικό σχέδιό τους της άλωσης του δημόσιου τομέα και πήραν αναστολή οι 1350 προσλήψεις για μετά τις εκλογές! Τους
940 όμως πρόλαβαν και τους πήραν! Επιτέλους ένας άνθρωπος από τη Νέα Δημοκρατία με τσαμπουκά που σταμάτησε το

Ο Κασιμάτης του Καμμένου είναι τελικά υπέρ της ανεξαρτησίας και όχι υπέρ της αυτονομίας

Καταλάβαμε! Μετά τα σχετικά μπινελίκια ήρθε η διάψευση. Για διαγραφή από το κόμμα, ούτε λόγος. Πάντως δεν είμαστε και ηλίθιοι όπως αυτοί στους οποίους απευθύνεται ο Κασιμάτης. Πολύ καλά διαβάσαμε το άρθρο του και διαβάσαμε ότι η Κρήτη μπορεί να σταθεί οικονομικά μόνη της και δεν θα την πειράξουν οι Τούρκοι γιατί θα την θέλουν για φίλη... γκόμενα δηλ.

Βίντεο: Οι «Αμπάρες του Κίτσου»

Είναι αναμφισβήτητα το σουξέ της εποχής... «Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες» παρουσίασε στο «Όλα 12» ο Σαράντης Σαλέας! Ο Σαλέας ήταν guest καλεσμένος με αφορμή την επιτυχία που γνωρίζει το τραγούδι του μέσα από τη γνωστή διαφήμιση! Δείτε το βίντεο:

Ώρα για γέλιο-Τσάκας: "Είμαι έξαλλος..."

O Βλάσης Τσάκας για το αραβικό fund, την κίνηση των παλαιμάχων, την ποινή από την UEFA και τους μετόχους.

Ρωτούν πολλοί πού είναι και τι κάνει αυτές τις ημέρες ο Βλάσης Τσάκας. Σκέφτηκα τώρα που τον έχουν εγκαταλείψει οι... φίλοι του, να του τηλεφωνήσω. Στην Καβάλα είναι λοιπόν. Και περιμένει. Τι περιμένει; Εσείς τι λέτε; Τους Αραβες! Σταχυολογώ, χωρίς σχόλια...

Γ. Μιχελάκης: Σύγκρουση Βενιζέλου εναντίον Βενιζέλου

«Είναι απόλυτα κατανοητό ο αρχηγός ενός κόμματος που καταρρέει να διακατέχεται από ηττοπάθεια.
Τα όσα λέει, όμως, για την επιδίωξη αυτοδυναμίας:
Αποκαλύπτουν μια σύγκρουση Βενιζέλου εναντίον Βενιζέλου, γεμάτη ανειλικρίνεια, ασυνέπεια και αντιφάσεις.

Κοζάνη: Προσφυγή στη δικαιοσύνη από τη δήμαρχο Βοΐου για το κέντρο κράτησης

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των κατοίκων της περιοχής έξω από το χώρο του πρώην στρατοπέδου.

Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει τις επόμενες μέρες ο Δήμος Βοϊου Κοζάνης για το θέμα της προωθούμενης δημιουργίας κέντρου κράτησης μεταναστών σε πρώην στρατόπεδο κοντά στον οικισμό της Νεάπολης.

Σουπατσάι Πανιτσπακντί: "Να βγει η Ελλάδα από το ευρώ"... αν κρίνουμε από το όνομά του πρέπει να είναι πολύ μαλάκ@@

Μέσα στη γενικότερη ...εξοδολογία από το ευρώ για την Ελλάδα που απασχολεί τα ΜΜΕ κατά καιρούς, ήρθε η σειρά να τεθεί το ζήτημα από τον ....Σουπατσάι Πανιτσπακντί!

Έστι δε Supachai Panichpakhdi (λατινιστί), ο γενικός γραμματέας της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (UNCTAD).

Άλλοι 200 γιατροί στη φάκα για «φαγοπότι» με φάρμακα!

Κοντά στον εντοπισμό άλλων 200 γιατρών που υπερσυνταγογραφούσαν το τελευταίο διάστημα και εντοπίσθηκαν, είναι το υπουργείο Υγείας.

Ειδικότερα μετά τον εντοπισμό 11 γιατρών για υπερσυνταγογράφηση οι οποίοι τιμωρήθηκαν με στέρηση ενός μηνός από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης (συνεπώς δεν μπορούν να χορηγούν φάρμακα στους ασθενείς τους), οι ελεγκτές του ΕΟΠΥΥ...

Απλοποιούνται οι διαδικασίες ίδρυσης ηλεκτρονικού καταστήματος... λέει τώρα η Αννούλα που έχει πει πολλά αλλά δεν κάνει τίποτα

Με μια απλή δήλωση και όχι με απίστευτες γραφειοκρατικές διαδικασίες θα γίνεται η σύσταση διαδικτυακής εταιρείας. Η ιστορία του Φώτη Αντωνόπουλου, έκανε πριν από λίγες ημέρες τον γύρο του κόσμου μέσα από τις σελίδες των New York Times.

Βορίδης: "Εσφαλμένη πληροφόρηση της ΝΔ" για τις προσλήψεις

Σε "εσφαλμένη πληροφόρηση" απέδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μάκης Βορίδης τη χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία ο Γιάννης Μιχελάκης κατηγορούσε τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ για χιλιάδες "ρουσφετολογικές προσλήψεις" στα ΕΛΤΑ.

Φρένο Ν.Δ. στην απελευθέρωση των απολύσεων στην ιδιωτική εκπαίδευση

Φρένο στην απελευθέρωση των απολύσεων των ιδιωτικών εκπαιδευτικών από τον έλεγχο των υπηρεσιακών συμβουλίων έβαλε χθες η Ν.Δ., αδειάζοντας τον υπουργό Παιδείας Γιώργο Μπαμπινιώτη που είχε καταθέσει σχετική τροπολογία.

Ρωτήστε τον Ανδρέα Ψυχάρη ότι θέλετε... λέει ότι θα απαντήσει σε όλα

Εγώ επειδή δεν χαιδεύω αυτιά θα τον ρωτήσω ποια είναι η πρόταση του για να...

Διαλέξτε και πάρτε: Λίγος ύπνος; εγκεφαλικό. Πολύς ύπνος; στεφανιαία νόσος-Πόσο είναι το ιδανικό;

Τα οφέλη του ύπνου στον ανθρώπινο οργανισμό και κατ' επέκταση στην καλή λειτουργία της καρδιάς, είναι πολλά. Πόσες όμως ώρες είναι το ιδανικό για να κοιμόμαστε; Ο πολύς ύπνος, αλλά και ο ελάχιστος, τι επιπτώσεις έχουν στην ομαλή καρδιακή λειτουργία του ανθρώπου; Αμερικάνοι επιστήμονες δίνουν τον ακριβή χρόνο που πρέπει να κοιμόμαστε για να διατηρούμε την καρδιά μας υγιή και να μην κινδυνεύουμε να εμφανίσουμε καρδιολογικά προβλήματα.

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαγνητικού πεδίου

Αμερικανοί επιστήμονες του Εθνικού Εργαστηρίου του Λος Άλαμος δημιούργησαν το ισχυρότερο μαγνητικό πεδίο που έχει ποτέ επιτευχθεί. Το πεδίο, που ξεπέρασε τα 100 Τέσλα, συγκεκριμένα φθάνοντας τα 100,75 Τέσλα, σημειώνοντας έτσι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, είναι περίπου δύο εκατομμύρια φορές μεγαλύτερο από το μαγνητικό πεδίο της ίδιας της Γης και δεκάδες φορές ισχυρότερο από το πεδίο που επιτυγχάνεται σε μια ιατρική μαγνητική τομογραφία.

Τα ηλιακά «ακορντεόν» του MIT που παράγουν περισσότερη ενέργεια

Τρισδιάστατους ηλιακούς συλλέκτες που μπορούν να παράγουν έως και 20 φορές περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια σε σχέση με τους συμβατικούς, επίπεδους συλλέκτες, ανέπτυξε ομάδα του ΜΙΤ. Η τιμή τους είναι φυσικά υψηλότερη, αφού η επιφάνεια είναι μεγαλύτερη, όμως οι ερευνητές επισημαίνουν ότι, ακόμη κι έτσι, οι ιδιοκτήτες θα βγαίνουν κερδισμένοι.

Γαλλία: Επίσημη έρευνα εις βάρος του Στρος-Καν

Τη διεξαγωγή επίσημης έρευνας για εμπλοκή σε μαστροπεία εις βάρος του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν διέταξαν οι γαλλικές αρχές, στο τέλος της οποίας μπορεί να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του.

Τροπολογία-εξπρές μετακυλίει στους καταναλωτές επιβάρυνση για τη ΔΕΗ

Τροπολογία-εξπρές του ΥΠΕΚΑ επιχειρεί στο παρά πέντε να γλιτώσει τη ΔΕΗ από το να εγγράψει επισφάλειες στον ισολογισμό της που δημοσιεύεται την Παρασκευή, λόγω πιθανών αξιώσεων από καταναλωτές για επιστροφή ποσών που κατέβαλαν ως Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας.

Πολίτες επιστρέφουν τα παράνομα προνοιακά επιδόματα

Στην αποκάλυψη ότι πολίτες που έχουν θορυβηθεί από τους ελέγχους που βρίσκονται σε εξέλιξη για την παράνομη είσπραξη προνοιακών επιδομάτων προσέρχονται οι ίδιοι στο Δήμο Αθηναίων, ζητώντας να επιστρέψουν τα χρήματα, προχώρησε η αρμόδια αντιδήμαρχος Καλλιόπη Γιαννοπούλου, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τρίτης.

H Κύπρος θα φωτίσει και θα ξεδιψάσει την Αν. Μεσόγειο

Η ηλιακή καινοτομία που αναπτύσσουν οι δύο χώρες θα λύσει προβλήματα λειψυδρίας σε παραθαλάσσιες περιοχές και νησιά. Ταυτόχρονα θα παράγει ηλεκτρική ενέργεια.

Μπορεί η φιλολογία γύρω από τα κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων να έχει φτάσει στο ζενίθ, όμως ο ήλιος αναμένεται να δώσει πόσιμο νερό και ενέργεια στην Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο. Αλλά και στις χώρες της Αφρικής.

Γιατί ρε πατριώτη του κώλου δεν έχεις τα αρχίδ@@ να πεις «Η Ελλάδα μπορούσε να συνεχίσει όπως πριν για να φεσώνουμε εμείς το Κράτος»;

Γράφει ο γνωστός φωστήρας Μαλούχος στο ΒΗΜΑ: «(Οι δηλώσεις Μέρκελ ότι η έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ θα ήταν καταστροφική, αποδεικνύουν ότι ) Η Ελλάδα λοιπόν μπορούσε, αλλά δεν θέλησε…». Γιατί όμως ρε αποδεδειγμένε πατριώτη του κώλου βάζεις τελείτσες μετά το μπορούσε; Γιατί δεν έχεις τα αρχίδ@@ να γράψεις: «Η Ελλάδα μπορούσε να εκβιάσει αλλά δεν θέλησε»; Γιατί δεν το κάνεις ακόμα πιο ξεκάθαρο να πεις

Προεκλογική περίοδο με υποψηφίους «φαντάσματα» κάνουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου στις Κυκλάδες

Συμπαθής σε πολύ κόσμο ο κ. Καμμένος και υψηλά τα ποσοστά του στις δημοσκοπήσεις, ωστόσο κάποια από τα ονόματα των υποψηφίων που ανακοίνωσε στις Κυκλάδες ούτε καν ανταποκρίνονται σε πραγματικά πρόσωπα.

Για παράδειγμα, ανακοινώθηκε κάποιος Γιάννης Γαδιώτης (ναυτικός πράκτορας), ο οποίος δεν υπάρχει στις Κυκλάδες. Κι αν υπάρχει, τον παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί...

Τρόικα: "Δώστε επιδόματα αντί για φοροαπαλλαγές"

Προπέτασμα καπνού» καλύπτει τις διεργασίες για τους νέους φόρους που καλείται να αποφασίσει η επόμενη κυβέρνηση, εν όψει του ελέγχου για την επόμενη δόση τον Ιούνιο.

Επισήμως οι Βρυξέλλες «διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους» πως δεν διεξάγεται κανένα «παζάρι» για τα νέα μέτρα και ενώ ο διάλογος για την φορολογική μεταρρύθμιση βρίσκεται στον αέρα -εξαιτίας των διαφωνιών της ΝΔ που οδήγησαν και στην αποχώρηση της, για τη φορολογική αντιμετώπιση των κατοικιών που «τακτοποιήθηκαν» σαν τεκμήριο εισοδήματος προς 40 ευρώ το τετραγωνικό.

Βίντεο: Τί είδε ο Κάμερον στο βαθύτερο σημείο της γης;

Δείτε το:

Ωραία οικογένεια: Αγωγή κατά της Γαλλίας από τον πατέρα του Μοχάμεντ Μέραχ

Ο πατέρας του κατά συρροή δολοφόνου Μοχάμεντ Μέραχ, τον οποίο σκότωσε η γαλλική αστυνομία την περασμένη Πέμπτη, ανακοίνωσε πως πρόκειται να ασκήσει αγωγή κατά του Γαλλικού Κράτους για «τη δολοφονία του γιου» του, ανακοίνωσε ο ίδιος σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Έπιασε την 20χρονη σύζυγό του με 70χρονο και νεαρό!

Όταν ανάμεσα στο ζευγάρι μπαίνει τρίτο πρόσωπο τότε είναι καταδικασμένο.

Τι γίνεται όμως όταν στην … παρέα μπαίνει και τέταρτο άτομο;

Βίντεο: Η Λουκά την έπεσε στον Μπαμπινιώτη... έσωσε το γόητρο των επαναστατών του κώλου από τον καναπέ

Εσύ είσαι Γερμανός, δεν πρέπει να μιλάς...
Πετάχτηκε σαν τέρας της αποκάλυψης μέσα από το πλήθος και... όρμησε πάνω του.
"Εσύ είσαι Γερμανός, δεν πρέπει να μιλάς. Έχουμε γερμανική κατοχή εδώ".