28 Μαρτίου 2012

Το πρωί δημοσιογράφος, το βράδυ....ΦΩΤΟ

Τα χρήματα απο την πρωινή δουλειά απο ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν τις ανάγκες της 29χρονης Sarah Tressler...Γι αυτό το λόγο αναγκάστηκε να κάνει δύο δουλειές! Άλλη το πρωί, άλλη το βράδυ!


Κατασχέθηκαν περιουσιακά στοιχεία αξίας 1,1 δισ. ευρώ του Καντάφι

Οι ιταλικές φορολογικές αρχές κατάσχεσαν κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία πιστεύεται ότι ανήκαν στον ανατραπέντα εκλιπόντα πρώην ηγέτη της Λιβύης Μουάμαρ Καντάφι και μέλη της οικογένειάς του, συνολικής αξίας μεγαλύτερης από 1,1 δισ. ευρώ, είπαν αξιωματούχοι σήμερα.

Διαψεύδει ο Δημαράς τις φήμες για συνεργασία με Καμμένο

Διαψεύδει κατηγορηματικά το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά τα σενάρια συνεργασίας με το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου.
Ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει ότι το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών...

Κριτική κατά της τρόικας από Ευρωπαίους βουλευτές και δημοσιογράφους

Στην «ακρόαση» στην οποία προσκλήθηκε η τρόικα από τους ευρωβουλευτές της σοσιαλιστικής ομάδας στις Βρυξέλλες, αναφέρεται άρθρο του ιστότοπου Μεντιαπάρτ, του οποίου ιδρυτής είναι ο πρώην διευθυντής της Μοντ, Εντουϊ Πλενέλ.

Τα μπουρδέλ@@ έτσι λειτουργούν: Τρεις υπουργοί ενημέρωσαν ότι μετά από 67 χρόνια δεν υπάρχουν στοιχεία για γερμανικές αποζημιώσεις

- Ο κ. Σαχινίδης δήλωσε ότι κάπου υπάρχει ένα αρχείο αλλά ακόμα δεν έχει αποκτήσει πρόσβαση
- Στο υπουργείο Οικονομικών δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για τις απαιτήσεις της Ελλάδας
- Είναι απορίας άξιο λοιπόν με ποια αποδεικτικά στοιχεία θα απαιτήσουμε οτιδήποτε...
- Παρόλα αυτά το δούλεμα και ο αποπροσανατολισμός του κόσμου κρατάει καλά: Η Γερμανία σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ευαγγελάτου χρωστά 162 δισ στην Ελλάδα χωρίς τους τόκους εννοείται (μόνο; ο Γλέζος μήπως προσφέρει περισσότερα;)... Όλοι αυτοί που υπολογίζουν νούμερα με τι στοιχεία-αποδείξεις το κάνουν; Όπως αυτά που "απέδειξαν" τελικά ότι τα CDS ήταν 2 δις αντί για 500 ή και για τρις όπως ακούγαμε;

Με τη φράση "η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεών της και δεν πρόκειται να το κάνει" από τον υπουργό Εξωτερικών, Σταύρο Δήμα, ξεκίνησε η κουβέντα στη Βουλή για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την επιστροφή του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.

Δεν αλλάζει τίποτα στο μπουρδέ@@: Εκλογικό επίδομα και για υπαλλήλους ΟΤΑ και Τυπογραφείου

Χορήγηση της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης και στους υπαλλήλους των περιφερειών, δήμων και του εθνικού τυπογραφείου που αποδεδειγμένα εργάζονται για την διεξαγωγή των εκλογών αποφάσισαν οι υπουργοί Εσωτερικών και Οικονομικών Τάσος Γιαννίτσης και Φίλιππος Σαχινίδης αντίστοιχα.

Γ. Μιχελάκης: Αμέσως μετά τις εκλογές, η Εξεταστική Επιτροπή, που θα συσταθεί, θα εντοπίσει όλη την αλήθεια

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας  στα όσα είπε η κα Γεννηματά για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ΠΑΣΟΚ οφείλει, επιτέλους, να παραδεχθεί ότι η ένταξη και των ΔΕΚΟ στον υπολογισμό του ελλείμματος του 2009 δεν αποτελεί ευρωπαϊκή πρακτική και είχε επώδυνες συνέπειες.

WSJ: Οι Έλληνες θα ψηφίσουν σοβιετικούς κομμουνιστές και νεοναζί

Δημοσίευμα της Wall Street Journal κάνει λόγο για έντονο προβληματισμό σχετικά με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα δείχνουν έντονη πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα μετά τις εκλογές. Αναλυτικότερα αναφέρεται πως...

Άρχισε από σήμερα το μεσημέρι, εν όψη εκλογών ;), η διαρκής "σκούπα" της ΕΛΑΣ στην Αθήνα για μετανάστες, πορνεία κ' ναρκωτικά, παραεμπόριο

Καθημερινές θα είναι οι αστυνομικές επιχειρήσεις με στόχο να πληγούν τα γκέτο των μεταναστών, το παραεμπόριο και τα ναρκωτικά.

Όμως αυτή τη φορά δεν θα έχουν τη μορφή "σκούπας" με τον τρόπο που έχουν δει οι πολίτες παλαιότερα αλλά οι εξορμήσεις των αστυνομικών θα είναι στοχευμένες. Σε σύσκεψη στη ΓΑΔΑ παρουσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αποφασίστηκε οι επιχειρήσεις να γίνονται πρωί και απόγευμα με πρώτο στόχο την πάταξη του παραεμπορίου.

ΝΔ: Aνοίγει η πόρτα της επιστροφής για τέσσερις διαγραφέντες

Σε πρωτοβουλία για επιστροφή τους στη Νέα Δημοκρατία, προχώρησαν τέσσερις διαγραφέντες βουλευτές.

Με επιστολή τους στον Αντώνη Σαμαρά αναφέρουν ότι ανταποκρίνονται στην έκκληση πανστρατιάς που απηύθυνε, και συντάσσονται με το κόμμα στην προεκλογική προσπάθεια.

Πρόκειται για τους...

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Υπαρκτός Σιλαλισμός

Δείτε το:

Κόβουν το ρεύμα σε γνωστή τραγουδίστρια

«Απειλές» δέχεται γνωστή τραγουδίστρια από τη ΔΕΗ κι εκείνη το κοινοποιεί στο twitter της!

Ο λόγος για την Άντζυ Σαμίου. Η τραγουδίστρια έγραψε πριν λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό: «Η ΔΕΗ με ειδοποίησε πως μετά το Πάσχα θα μου κόψει το ρεύμα... Έχω πληρώσει το ρεύμα αλλά...

Αγωγή «μαμούθ» σε Βγενόπουλο!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατέθεσε αγωγή κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου, ζητώντας το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση, με αφορμή τη συνέντευξη του Σεπτεμβρίου!

Μετά τη συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου και την φουλ επίθεση κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει πως θα στείλει τον «mr.Mig» στα δικαστήρια!

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Σταύρος Δήμας... αλλά θαμας αφήσει το γιό για να τον θυμόμαστε

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εξωτερικών, Σταύρος Δήμας.

Πολιτική θύελλα στην Πολωνία για τις φυλακές της CIA

Πολιτική θύελλα έχει ξεσπάσει στην Πολωνία μετά τις αποκαλύψεις μιας μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας για την απαγγελία κατηγοριών κατά του πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη φερόμενη ύπαρξη μυστικών φυλακών της CIA στην Πολωνία.

Ο Βενιζέλος απαντά στον Βενιζέλο

του Β. Μπαλάφα

Μετά τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, η περίοδος Παπανδρέου κλείνει για το κόμμα. Για την Ελλάδα, η περίοδος αυτή θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να κλείσει, καθώς ο Παπανδρέου μόλις ξεκινά να μπαίνει στη βάσανο της ιστορίας για να αποτιμηθεί οριστικά τόσο η Προεδρία του στο ΠΑΣΟΚ, όσο και η παρουσία του στο τιμόνι της χώρας.

ΤΟ "ΦΡΟΥΤΟ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Αλαζονικός, απρόσιτος, άσχετος, επικίνδυνος και ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αυτός είναι ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ονόματι Διονύσιος Κοδέλλας, τον οποίο ο κ. Αβραμόπουλος τον είχε διορίσει επί υπουργίας του ως Διοικητή του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με «αξιοκρατικά κριτήρια». Το αποτέλεσμα;

Απόλαυση οι υποψήφιοι βουλευτές του Πάνου Καμμένου

Άλλοι κάνουν πλάκα:

Μιχελάκης: “Συγνώμες”, χωρίς παραδοχές της αλήθειας, μόνο σαν πρόκληση ακούγονται

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην επιστολή που έστειλε προς την Εξεταστική Επιτροπή για την ΕΛΣΤΑΤ, ο πρώην Επίτροπος Οικονομικών της Ε.Ε. Χ. Αλμούνια, επιστολή με την οποία απαντά στη θέση της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ότι ενέταξε τις ΔΕΚΟ στο έλλειμμα εφαρμόζοντας την ευρωπαϊκή πρακτική, (τονίζει ότι «ο Κώδικας Ορθής Πρακτικής για τις Ευρωπαϊκές Στατιστικές δεν αποτελεί δεσμευτική πράξη»), έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ενδιαφέρον από τις Delek και Noble Energy για τις έρευνες υδρογονανθράκων στην Ελλάδα

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των εταιρειών Delek και Noble Energy, που έχουν αναλάβει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου του Ισραήλ, είχε την Τετάρτη ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στο περιθώριο του συνεδρίου του Economist για την ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ.

Τι ψηφίζουν οι μνημονιακοί;

Από αυτό το τεύχος (5ο) το ΜΟΝΟ εγκαινιάζει μία καινούργια στήλη σε συνεργασία με την VPRC. Κάθε δεκαπενθήμερο ένα δημοσκοπικό εύρημα, από αυτά που περνούν στα ψιλά των δημοσκοπήσεων, θα παρουσιάζεται σχολιάζοντας τις ευδιάκριτες τάσεις της ελληνικής κοινωνίας.

Ο Παπανδρέου επισκέφθηκε γνωστή καφετέρια της Κων/πολης. Τι του απαγόρευσαν να κάνει;

[Μόνο στην Τουρκία μπορεί πλέον να χαλαρώνει ο Yorgo αλλά και εκεί του το βγάζουν ξινό]

O Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Κωνσταντινούπολη προσπάθησε να χαλαρώσει με επισκέψεις του σε διάφορα διάσημα μέρη της Πόλης. Μαζί με τη σύζυγο του Άντα πήγαν να πιουν καφέ...

Συγγνώμη, γιατί "κέντρα κράτησης μεταναστών" κι όχι απέλαση; - Επειδή δεν είμαστε φασίστες ντε!

Το ελληνικό Κράτος στην διαχρονικότητά του χαρακτηρίζεται από έναν απίστευτο παραλογισμό. Τα πιο προφανή, τα πιο λογικά - συχνά τα πιο φτηνά - δεν γίνονται και, αντιθέτως, αναλαμβάνουεμ να κάνουμε τα πιο σύνθετα. τα πιο αμφίβολα ως προς την αποτελεσματικότητά τους και τα πιο πολυδάπανα.

Το ρέκβιεμ του ΠΑΣΟΚ

του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Στην Ελλάδα δεν βαριέσαι ποτέ. Να, απόδειξη ότι ο Βενιζέλος θέλει να κάνει νέα αρχή με τον Τσουκάτο και την…Φώφη. Προσπαθεί να ενεργοποιήσει τα βαθύτερα ανακλαστικά του ΠΑΣΟΚ – μπαρόκ αλλά όσο κι αν χτυπάει το γόνατο με το σφυράκι, αυτό έχει πάθει αγκύλωση. Ο ελληνικός βαλκανικός «σοσιαλισμός» βάρυνε πολύ από την βουλιμία του για χωρίς αρχές και ιδέες εξουσία. Καταβρόχθισε όποιες καλές προθέσεις υπήρχαν προ τριακονταετίας και κατάπιε αμάσητες τις έννοιες των λέξεων, των ίδιων των ιδεών, διέλυσε το κράτος, κοινωνικοποίησε την διαφθορά και αναδεύοντας τον πάτο της κοινωνίας με τη ρουσφετολογική χουλιάρα, έβγαλε στον αφρό όλη τη σαβούρα.

ΑΙΤΗΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ASHLEY & HOLMES...

[Αφού τα άρπαζαν τόσα χρόνια μέσω κρατικών διαφημίσεων και από ΠΑΣΟΚ και από ΝΔ, ήρθε η ώρα των ισχνών αγελάδων... όπου φέσωσαν κόσμο, μάζεψαν το ρευστό και μην τους είδατε... μέχρι να ξαναεμφανιστούν σε μερικά χρόνια πάλι από το πουθενά. Ο Σεριάτος έπαιρνε όλα τα χοντρά πακέτα ΤΤ και ΟΠΑΠ και τα μοίραζε αξιοκρατικά, αφού η γυναίκα του δούλευε στον ALPHA του Κοντομηνά και ήταν και κουμπάροι με τον παχύδερμο κομιστή]
 
Πτώχευσε και επίσημα η Ashley and Holmes, η διαφημιστική εταιρεία του Γεράσιμου Σεριάτου, μετά από τις αποτυχημένες, όπως φάνηκε, προσπάθειες να υπαχθεί στις ευνοϊκές ρυθμίσεις του άρθρου 99.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της εταιρείας ξεπερνούν τα 15 εκατ. ευρώ, οφειλές τις οποίες η διοίκηση αποδίδει στην παγκόσμια οικονομική ύφεση, που προκάλεσε μείωση του τζίρου και των εσόδων της.

Στον Πειραιά το αεροπλανοφόρο USS Enterprise

Το CVN-65 USS Enterprise, το πρώτο πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού αναμένεται να καταπλεύσει στον Πειραιά την ερχόμενη βδομάδα. Η ναυπήγηση του αεροπλανοφόρου που βρίσκεται στη χώρα μας στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, άρχισε το 1957 και το σκάφος εντάχθηκε σε ενεργό δράση το 1962.

Σε διαβούλευση το ΠΔ για τις αξιολογήσεις στο Δημόσιο-Τι προβλέπει;

Τη διαδικασία αξιολογήσεων των δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να καταλάβουν θέσεις ευθύνης, ρύθμιση που θα κυρωθεί με Προεδρικό Διάταγμα, παρουσίασε πριν από λίγο ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας.

WSJ: Eξέγερση κατά του κατεστημένου στην Ελλάδα

Σκηνικό επαπειλούμενου χάους περιγράφει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σε εκτενές άρθρο της για τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Κινδυνεύουν με φυλάκιση οι γυναίκες που κακοποιούνται από τον σύζυγό τους στο Αφγανιστάν... γιατί δεν παντρεύεται έναν τέτοιο η Ρένα ή η Λίτσα;

Όχι τίποτα άλλο αλλά η Ρένα Δούρου, η Λίτσα Αμανατίδου και διάφορες άλλες ΣΥΡΙΖΑίες τα υποστηρίζουν αυτά τα ζώα

Για τις Αφγανές η προσπάθεια να γλιτώσουν από την ενδοοικογενειακή βία, την κακομεταχείριση, την εξώθηση στην πορνεία, ακόμη και τις επανειλημμένες επιθέσεις με κατσαβίδι ενός βίαιου συζύγου μπορεί να τις οδηγήσει στη φυλακή, ενώ ο δράστης να κυκλοφορεί ελεύθερος, ανακοίνωσε η ανθρωπιστική οργάνωση Human Rights Watch.

ΔΝΤ: Πωλητές χρυσού το Φεβρουάριο οι κεντρικές τράπεζες, αγοραστής η Ελλάδα

Σε πωλήσεις χρυσού προχώρησαν οι κεντρικές τράπεζες τον Φεβρουάριο καθώς η τιμή του έφτασε το υψηλότερο επίπεδο από την αρχή του έτους, με τη Ρωσία, την Τουρκία και το Τατζικιστάν να είναι ανάμεσα σε αυτές που μείωσαν τα αποθέματά τους.

Παραμένουν στην Ιπποκράτους "κοστοβόροι θύλακες" του Γιώργου

Μπορεί για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια να καταβάλλεται μία οργανωμένη προσπάθεια για ανασυγκρότηση του κεντρικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ και το κόμμα να αποκτά ξανά «ραχοκοκαλιά» και συγκεκριμένες ομάδες δράσης με σαφείς αρμοδιότητες, όμως στην Ιπποκράτους παραμένουν πρώην στενοί και ακριβοπληρωμένοι προσωπικοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.

Βαρύ κατηγορητήριο για τον Τούρκο του Ολυμπιακού

«Βαριά» τιμωρία αναμένεται να επιβληθεί στον Καζίμ Ρίτσαρντς μετά την συμπεριφορά του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μέταλιστ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

e-Επιλογές

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

"Κατεψυγμένο" υποβρύχιο! Βίντεο από Αρκτική!

Το βίντεο είναι από τον Αρκτικό Ωκεανό. Αεροσκάφη με προμήθειες και επιβάτες φθάνουν στο σταθμό Εφαρμοσμένης Φυσικής. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για το πλήρωμα του υποβρυχίου Seawolf,το οποίο “έσπασε” το πάγο,αλλά χρειάστηκε βοήθεια για να αποβιβάσει το πλήρωμα. Δείτε γιατί

Ο πιλότος... «τρελάθηκε» κι άρχισε να φωνάζει: Θα μας σκοτώσουν, κάντε την προσευχή σας! (VIDEO)

Τρόμος και πανικός σε πτήση από τη Νέα Υόρκη προς το Λας Βέγκας. Όταν ο πιλότος κλειδώσει έξω από το πιλοτήριο, τα πράγματα έγιναν τραγικά για τους επιβάτες!

Ο δεύτερος κυβερνήτης είχε διαπιστώσει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη συμπεριφορά του 49χρονου Κλέιτον Όζμπορν, επί 12 χρόνια πιλότου της εταιρίας JetBlue. Και όταν εκείνος αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα, βρήκε την ευκαιρία να τον κλειδώσει έξω από το πιλοτήριο.

Βορίδης: Ορθώς παρενέβη η ΝΔ στο θέμα των ΕΛΤΑ

«Ο διαγωνισμός για τις προσλήψεις στα ΕΛΤΑ θα πρέπει να γίνει μετά τις εκλογές», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Υποδομών, Μάκης Βορίδης, αναγνωρίζοντας ότι ορθά παρενέβη η ΝΔ στο θέμα.

Οι τελευταίες και πιο επιτυχημένες αποκρατικοποιήσεις έγιναν στην περίοδο 2004-2009. Ποιές ήταν;

Οι αποκρατικοποιήσεις της περιόδου 2004-2008 ήταν, σε αντίθεση με το παρελθόν, στρατηγικού χαρακτήρα (δείτε τις όλες στο τέλος του κειμένου).  Δόθηκε έμφαση στην πλήρη αποκρατικοποίηση του τραπεζικού συστήματος (πλην της Αγροτικής Τράπεζας) και των τηλεπικοινωνιών.

Ο Ρόντος ειδικός εκπρόσωπος της Ε.Ε. για το Κέρας της Αφρικής!



Μιλάμε για τον άνθρωπο που κλήθηκε από τον ανακριτή Ορνεράκη να καταθέσει για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή! Μήπως κύριε Δήμα θα έπρεπε να περιμένετε πρώτα, έτσι για τα μάτια του κόσμου; Δεν λέμε, αθώος είναι ο άνθρωπος, αποκλείεται να εμπλέκεται αλλά έτσι για λόγους λεπτότητος…


Η συνέχεια στο olympia.gr

[Καλά εδώ δεν φαίνεται να φταίει ξεκάθαρα ο Δήμας. Από τη στιγμή που η Βρετανίδα προτείνει τον πράκτορα των Αμερικάνων για να τους κάνει τη δουλειά στο Σουδάν, τι να κάνει και ο Δήμας; Μερικά ΟΧΙ που μπορούμε να πούμε στο διπλωματικό πάρε-δώσε μέσα στην ΕΕ, δεν μπορούμε να τα σπαταλήσουμε στον Ρόντος ο οποίος όπως αποδεικνύεται έχει φοβερές πλάτες...]

Γιατί είναι φυσικό ότι δεν πείθει κανείς τον απλό λαό


Η Ελλάδα περνάει τις χειρότερες μέρες της, από εποχής Ανδρέα Παπανδρέου. Όλη η Ελλάδα; Όχι όλη φυσικά. Όχι όλοι οι Έλληνες. Εξαιρούνται, όσοι αποτελούν το πολιτικό κατεστημένο αυτής της χώρας, ήγουν, οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, και όσοι τους περιτριγυρίζουν κι εξακολουθούν, στους "καιρούς του ΔΝΤ", να "αρμέγουν" την "αγελάδα" που λέγεται Δημόσιος κορβανάς, σαν να μην τρέχει τίποτα.

Κατάργηση χαρατσιού της ΔΕΗ, ενιαίο φόρο ακινήτων και πάγωμα των αντικειμενικών αξιών ώς το 2014, προτείνει η ΝΔ

Κατάργηση για το «χαράτσι» που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ και τον Φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας και δημιουργία του ΕΤΑΚ με διευρυμένο πεδίο εφαρμογής και εξαίρεση των αγροτικών εκτάσεων για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, προβλέπουν οι προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη φορολογία ακινήτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Αστυνομία και την Εγκληματικότητα



Άρθρο του Κυριάκου Μητσοτάκη για taxalia.blogspot.com

Η πρόσφατη έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας έρχεται να επιβεβαιώσει την αίσθηση όλων ότι η εγκληματικότητα στην χώρα μας παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις. Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι οι κλοπές-διαρρήξεις μέσα σε μια πενταετία διπλασιάστηκαν φτάνοντας το 2011 τις 100.000 ενώ το 2006 δεν ξεπερνούσαν τις 50.000.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Η ΝΔ σχεδιάζει "κούρεμα" και των ιδιωτικών δανείων (βίντεο)

Ο κ. Βαρβιτσιώτης αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο σχέδιο θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, αλλά αυτός σαν γνωστός φαφλατάς πρόλαβε τον Σαμαρά... Σαν βόμβα έπεσε η δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ΣΚΑΙ στις 19:00, όταν αποκάλυψε ότι η Νέα Δημοκρατία επεξεργάζεται σχέδιο κουρέματος των ιδιωτικών δανείων.

«Θα ακολουθήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες» ξεκαθαρίζει ο Μ.Μπόλαρης για τα επιδόματα-μαϊμού

Αυστηρό μήνυμα σε όσους επί χρόνια εισέπρατταν παρανόμως προνοιακά επιδόματα έστειλε ο υφυπουργός Υγείας Μάρκος Μπόλαρης, καθώς τις τελευταίες ημέρες -και υπό τον φόβο των κυρώσεων- παρατηρείται κύμα επιστροφής των χρημάτων από δικαιούχους των επιδομάτων.

Απεργούν και οι πόρνες... από το σεξ με τραπεζίτες!

Αν δεν ανάψουν το "πράσινο φως" για να δοθούν δάνεια σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που "στενάζουν" από την κρίση, κομμένο το σεξ ξεκαθαρίζουν οι πόρνες πολυτελείας στην Ισπανία.

Μάλλον εμπνευσμένες από τη Λυσσιτράτη, οι συνοδοί πολυτελείας που εργάζονται στην Ισπανία ανακοίνωσαν την απόφασή τους να μην ξανακάνουν σεξ με τραπεζίτες μέχρι εκείνοι να... ανοίξουν τις κάνουλες και να δώσουν χρήματα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις!

Στην προεκλογική μάχη ρίχνεται ο Μεϊμαράκης

Σήμερα ή το αργότερο αύριο θα ανακοινωθεί από την ΝΔ η επιτροπή εκλογικού αγώνα του κόμματος. Σε αυτή θα συμμετέχει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας και υπεύθυνος τομεάρχης εσωτερικών είχε συχνές επαφές με τον Πρόεδρο της ΝΔ με τον οποίο συζήτησαν την στρατηγική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσει το κόμμα στις εκλογές.

Τσουνάμι συμπαράστασης ΥΠΕΡ του Νότη Μηταράκη!

Μετά την απόφασή του για σύγκρουση μέχρις εσχάτων με το fimotro, ο Νότης Μηταράκης έπαθε ένα ευχάριστο ΣΟΚ: τα τηλέφωνα στο γραφείο του δεν έπαψαν να χτυπάνε και στην απέναντι γραμμή να ακούει ανθρώπους να του λένε ΜΠΡΑΒΟ που συγκρούστηκε! Ιδιαίτερα στο κινητό του τηλέφωνο, έγινε δέκτης συγχαρητηρίων και από

Γ. Παπαγιάννης: Λογιστής για τον πούτ@@

Γράφει ο γελοίος αναλυτής για τον πούτ@@ του fimotro (δήθεν σαν δασολόγος που προσπαθεί να το παίξει και λογιστής), όσον αφορά τη φορολογική δήλωση του Ν. Μυταράκη:
Βέβαια, στην πρώτη περίπτωση, είναι απορίας άξιον πού βρέθηκαν επαγγελματικές δαπάνες ίσες με 22.500 - 8.364 = 14.136 ευρώ για ένα μόλις δίμηνο λειτουργίας της επιχείρησης...
Ρε ηλίθιε, πως θα ξεκινήσει μια επιχείρηση με 0 έξοδα; Τι νομίζεις ότι όλοι είμαστε σαν και σένα που στα πληρώνουν άλλοι; Δεν θα πληρώσει 1-2 ενοίκια εγγύηση για το γραφείο που νοίκιασε; Δεν θα αγοράσει ένα γραφείο να ακουμπάει; Δεν θα αγοράσει μια καρέκλα να κάθεται; Δεν θα αγοράσει άλλη μια καρέκλα για όποιον μπεί μέσα στο γραφείο; Δεν θα πάρει ένα κομπιούτερ; Δεν θα βάλει ένα αιρκοντίσιον;

Αί στο διάολο ηλίθιε που κάνεις και το λογιστή τώρα

Μ. Κεφαλογιάννης: Η Κυβέρνηση να συμψηφίσει φόρους των φυσικών προσώπων με την διαγραφείσα αξία των ομολόγων τους

Δεν είναι δυνατό να αποδίδονται ποσά πλέον των 90 δις ευρώ στις τράπεζες από τα χρήματα των φορολογούμενων και να δηλώνεται «αδυναμία» εξεύρεσης λύσεως για την διάσωση των αποταμιεύσεων των Ελλήνων κατόχων ομολόγων τονίζει ο Βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης σε ερώτηση του προς τον κ. Υπουργό Οικονομικών ζητώντας από την Κυβέρνηση...

Ευρωβουλή: «Μπλόκο» στο άνοιγμα ενταξιακών κεφαλαίων στην Τουρκία

Ανατράπηκαν τελικά παρασκηνιακές προσπάθειες της Τουρκίας για να συμπεριληφθούν στο τελικό κείμενο της έκθεσης για την ελευθερία των γυναικών, αναφορές για άνοιγμα νέων ενταξιακών κεφαλαίων (κεφάλαια 23, 24, 19). Τουναντίον, η Τουρκία καλείται να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις έναντι της ΕΕ και της Κύπρου.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ κ.ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ;Μεγάλη πρόκληση.Σε περίοδο άγριας δημοσιονομικής λιτότητας,την ώρα που στους μισθούς και τις συντάξεις του κόσμου έχει πέσει "μαχαίρι" χωρίς έλεος,οι μικρές επιχειρήσεις κλέινουν η μία μετά την άλλη,η ανεργία χτυπάει κόκκινο,ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει ούτε τα απαραίτητα,τα συσσίτια αυξάνονται και πληθύνονται,ο Πρόεδρος της Ν.Δ Α.Σαμαράς προσπαθεί να μας πείσει ότι θα σώσει τη χώρα.

Καλπάζει η μαύρη εργασία με τα ταμεία να χάνουν 6 δισ. ευρώ - Αύξηση 149% των "ευέλικτων" προσλήψεων και 150.000 επιχειρήσεις δεν πληρώνουν

- Το 1/5 των επιχειρήσεων έχει ήδη κάνει μειώσεις μισθών
- 400.000 εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι έως και πέντε μήνες
- 11 δισ ευρώ τα χρέη στα ταμεία με τους οφειλέτες να ανέρχονται σε 800.000
- 34.746 προσλήψεις με ευέλικτες μορφές εργασίας μονο το πρώτο δίμηνο του 2012

Παρεμβάσεις ευρωβουλευτών ΝΔ, Ρ. Κράτσα και Κ. Πουπάκη, προς την τρόικα

-Ελλάδα παραγωγικότερη κι όχι φτωχότερη", ζήτησε η Ρόδη Κράτσα στη διάρκεια ακρόασης της Τρόικας στο Ευρ. Κοινοβούλιο
-Κ. Πουπάκης προς Τρόικα: "Δε μπορεί ένας ολόκληρος λαός να υποφέρει απλά για να ικανοποιούνται οι υπολογισμοί ορισμένων οικονομολόγων"

Πώς θα εφαρμοστεί η μείωση στις κύριες συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ

Με την καταβολή της σύνταξης του Μαΐου θα τεθεί σε εφαρμογή η παρακράτηση του ποσού του 12% για τις κύριες συντάξεις που υπερβαίνουν τα 1.300 ευρώ -η οποία θα έχει αναδρομική ισχύ από την 1.1.2012 και θα εφαρμοστεί σε 8 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Καλημέρα και όπως είπαμε....

Μην ξεχνιόμαστε: