31 Μαρτίου 2012

Τώρα θα μιλήσει η Μπάγερν...

Η Ντόρτμουντ, με την άμυνα παιδική χαρά που διαθέτει, δε γινόταν να μην γκελάρει κάποια στιγμή και η Μπάγερν πλέον καλείται να αποδείξει πως είναι καλύτερη ομάδα και πως μπορεί να πάρει το φετινό τίτλο...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Tα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (1-4-2012)

Δείτε τα:

Φ. Παρρησιάδης (Υποψήφιος στη Β' Αθήνας): Νέο πρόσωπο..με μακρά πορεία στη ΝΔ!

Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που έχουν αποφασίσει να πέσουν στην μάχη των επόμενων βουλευτικών εκλογών. Για πολλούς την δυσκολότερη της μεταπολίτευσης. Όλοι γκρινίάζουμε για τους κλασικούς υποψηφίους που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε για 20 και 30 χρόνια. Πάντα όμως υπάρχουν νέοι, αυτοδημιούργητοι άνθρωποι που αξίζει να ψηφίσουμε.

Στη κατηγορία αυτή ανήκει ο Φίλωνας Παρρησιάδης,...

Βίντεο: Πολύ σκληρός για να πεθάνει

Δείτε το

Ο Καμμένος ονειρεύεται νέο ΕΑΜ!!!

Είχαμε σχολιάσει τις εμμονές του όψιμου αριστερού "εθνοσωτήρα" Δ.Καζάκη, ο οποίος είχε εκφράσει παλιότερα την επιθυμία του για ίδρυση ενός νέου ΕΑΜ. Δεν είναι ο μόνος που έχει τέτοιες φαντασιώσεις. Υπάρχει και ο Π.Καμμένος ο οποίος είχε δηλώσει   περίπου τα ίδια πριν ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος του:

Α. Σαμαράς: «Συστράτευση όλων για να μπορώ να κυβερνήσω» ... ακόμα και της Ντόρας


Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι η μόνη ασφαλής λύση για τη χώρα, τονίζει σε συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής ο Αντώνης Σαμαράς.


«Λύστε μου τα χέρια για να κυβερνήσω», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση που επικρατήσει ακυβερνησία, η κρίση θα βαθύνει.

Έσβησε η φλόγα στην εξέδρα της Total στη Σκοτία

Η φλόγα που άναψε μετά από τη διαρροή στην εξέδρα Elgin της Total στα ανοιχτά της Σκοτίας έσβησε μόνη της σχεδόν μία εβδομάδα μετά την εμφάνιση του προβλήματος, ανέφερε η εταιρεία... λέει το in.gr! Το σωστό όμως είναι ότι η φλόγα αυτή υπήρχε πάντα εκεί όσο λειτουργούσε η εξέδρα άντλησης αερίου, προκειμένου να καίγονται κάποια δηλητηριώδη αέρια που παράγονται κατά την εξόρυξη του φυσικού αερίου. Οι εργάτες όταν εγκατέλειψαν εσπευσμένα την εξέδρα ξέχασαν να...

Συγκρούσεις και επεισόδια για τα μεταλλεία (βίντεο)

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα το βράδυ της Παρασκευής έξω από το δημαρχείο Ιερισσού όπου συγκεντρώθηκαν πάνω από 1.000 κάτοικοι οι οποίοι διαμαρτύρονται για την λειτουργία μεταλλείων στην Χαλκιδική.

Απεργία στο ΔΟΛ

Οι κινητοποιήσεις στον χώρο του Τύπου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με την ΕΠΗΕΑ να ανακοινώνει 24ωρη απεργία από το πρωί της Δευτέρας ως το πρωί της Τρίτης. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταγγέλλει την εργοδοσία του Δ.Ο.Λ. για την άδικη και αναίτια απόλυση της συνδικαλιστικής εκπροσώπου των διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται...

Bundesliga 28η αγωνιστική

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Προειδοποιήσεις ΔΝΤ, για τάσεις λαϊκισμού στην Ελλάδα

Λίγο πριν τις εκλογές το ΔΝΤ προειδοποιεί το ελληνικό πολιτικό σύστημα και κυρίως τα δυο κόμματα εξουσίας.

Με σκεπτικισμό παρακολουθούν στο ΔΝΤ κάποιες τάσεις λαϊκισμού που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.

Το τηλεφώνημα που αναστάτωσε τους υποψηφίους για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ!



Τηλεφωνική πρόσκληση για παρακολούθηση των σεμιναρίων που διοργανώνει για υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ απηύθυνε εντός της εβδομάδας το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής. Το ζήτημα είναι σε ποιους;

Δεδομένου οτι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, μερικοί αναρωτήθηκαν αν η πρόσκληση αποτελούσε δειγμα για του τι μέλλει γενέσθαι με την υποψηφιότητα τους.

Στα αρχίδ@@ μας μήπως; Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές η Β. Παπανδρέου

Την εκτίμηση της πως “βραχυπρόθεσμα το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι καθόλου ευοίωνο” εκφράζει η Βάσω Παπανδρέου η οποία σε συνέντευξή της στη REAL NEWS ανακοινώνει πως δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές.

Θα μας τρελάνουν οι μπινέδες!!! Προεκλογικό σποτάκι ΠΑΣΟΚ που ξεκινάει από τον Ιούνιο του 2011!!! (βίντεο)

Και πριν ποιος κυβερνούσες ρε μαλάκ@@; Ο Καραμανλής; Δείτε την αρχή για να τους σιχαθείτε... στη συνέχεια ούτως ή άλλως μαλακίες λένε:

Τελειώνει το «θρίλερ» των ταξί

Δέκα μήνες μετά το σχέδιο προεδρικού διατάγματος του κ. Δ. Ρέππα και εννέα από την μεγάλη ανατροπή του κ. Ι. Ραγκούση, η υπόθεση της «απελευθέρωσης» του ταξί ολοκληρώνεται πια από τον νυν υπουργό Υποδομών, κ. Μ. Βορίδη, με το σχέδιο νόμου που εγκρίθηκε την Παρασκευή από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Αυξήσεις 6,3% σε δύο εκατ. Γερμανούς

Δύο εκατομμύρια εργαζόμενοι του Δημοσίου στη Γερμανία θα λάβουν τελικά αύξηση 6,3% σε βάθος διετίας,  σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο ο οποίος συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με τα συνδικάτα.

Τουλάχιστον ένας νικητής στο τζακπότ των 640 εκατ. δολαρίων στις Η.Π.Α.

Ένας λαχνός που κέρδισε 640 εκατομμύρια δολάρια στην κλήρωση του λότο Mega Millions στις ΗΠΑ, πωλήθηκε στο Μέριλαντ, κοντά στην Ουάσινγκτον, μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC. Ωστόσο επί του παρόντος δεν είναι γνωστό αν είναι ένας ο κάτοχος του τυχερού λαχείου και συνεπώς ο μοναδικός νικητής του τζακπότ που θα λάβει το ποσό αυτό, το οποίο αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του τυχερού παιχνιδιού παγκοσμίως.

Μέρκελ: Μακρύς ακόμα ο δρόμος της Ελλάδας

Η Ελλάδα έχει διανύσει μεγάλο δρόμο, αλλά έχει ακόμα μπροστά της πολύ δουλειά, τονίζει ε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σε συνέντευξή της σε τσέχικη εφημερίδα.

Στους 17 οι "μνηστήρες" για τη ΔΕΠΑ

Ενδιαφέρον από 17 επενδυτές συγκέντρωσε ο διαγωνισμός για την ιδιωτικοποίηση του ομίλου ΔΕΠΑ. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος έληξε χθες, στις 7 το απόγευμα, και όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), αιτήσεις υπέβαλαν 17 επενδυτές από 12 χώρες, οι 7 εκ των οποίων εκτός Ευρωζώνης.

Για να νικήσουμε τους Γερμανούς πρέπει να γίνουμε Πρώσοι

του Νίκου Κ. Κυριαζή

Επανέρχομαι στις ελληνογερμανικές σχέσεις εφόσον το προηγούμενο άρθρο μου «Η άλλη πλευρά του λόφου» κίνησε ζωηρό ενδιαφέρον και πολλά σχόλια. Έχουν δε δίκιο αναγνώστες που παρατήρησαν πως ναι μεν οι Γερμανοί ως δανειστές μας μπορεί να αποκομίσουν κέρδη, αλλά αναλαμβάνουν και ρίσκο σε περίπτωση που δεν κατορθώσουμε να αποπληρώσουμε (στο μέλλον, όπως και στο παρελθόν) τα δάνεια μας.

Τσίμπησε τη μεταθεσούλα που ήθελε ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ

Απίστευτη επιστολή από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που δημοσιεύεται στον ιστότοπο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ομολογεί δημόσια ότι μετατέθηκε με δική του επιθυμία στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο. Άλλοι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ..

Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης δικαίωσε ακόμη έναν υπερχρεωμένο δανειολήπτη

Ακόμη ένας υπερχρεωμένος δανειολήπτης δικαιώθηκε με την υπ΄αρ.189/2012 απόφαση του Ειρηνοδικείου Ηρακλείου Κρήτης, όπως γνωστοποίησε χθες η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Η κοκαΐνη ήταν... το ναρκωτικό της υψηλής κοινωνίας!

Ο τζίρος των καρτέλ ξεπερνάει ακόμη και τους προϋπολογισμούς μικρών κρατών

Η παραγγελία, όπως φαίνεται, για προσωπική χρήση δύο «εισιτηρίων»(αυτός ήταν ο κωδικός για δύο γραμμάρια κοκαΐνης, όπως τον κατέγραψε σε δύο συνομιλίες ο «κοριός» της ΕΥΠ) γνωστού τηλεαστέρα από έμπορο ναρκωτικών, (ο έμπορος συνελήφθη), δεν αποτέλεσε είδηση που σόκαρε τη «σόου μπιζ». Κι αυτό γιατί πολλές φορές στο παρελθόν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών έχουν εντοπίσει με κοκαΐνη στην κατοχή τους, γνωστούς τραγουδιστές, ηθοποιούς, μοντέλα, μουσικούς, γιατρούς, δικηγόρους, αλλά και μεγαλοεπιχειρηματίες !

Η ώρα της …πανστρατιάς

Μετά τους, Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο (Έβρου), Αναστάσιο Καρυπίδη (Σερρών), Μανώλη Κεφαλογιάννη (Ηρακλείου), Θεόφιλο Λεονταρίδη (Σερρών) και Ζήση Τζηκαλάγια (Καστοριάς), οι οποίοι επανεντάχθησαν πρώτοι στη ΝΔ, μετά τη στήριξη των εφαρμοστικών νόμων, ακόμη τέσσερα στελέχη της ΝΔ, επέστρεψαν στο κόμμα τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η «σιωπή των αμνών» στη ΝΔ τελείωσε, όλα από την αρχή

Οι πληροφορίες λένε ότι τελειώνει η «σιωπή των αμνών» από πλευράς ΝΔ.

Από τη Συγγρού διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση ότι οι υποχρεώσεις της «ελάχιστης συναίνεσης» που επέβαλλε η συμμετοχή στην Κυβέρνηση Παπαδήμου κάπου εδώ ολοκληρώνονται. Η ΝΔ συμμετείχε στην Κυβέρνηση για να σώσει τη χώρα, όχι το ΠΑΣΟΚ, ούτε ως κόμμα, ούτε ως σύστημα.

Με ζημιές - ρεκόρ η Cosco Holdings το 2011

Τις μεγαλύτερες ίσως μέχρι στιγμής ζημιές που παρουσίασε ναυτιλιακή εταιρεία ανακοίνωσε η Cosco Holdings. Η μητρική εταιρεία του Cosco Group, η οποία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε για το 2011 ζημιές ύψους 10,5 δισ. RMB ή περίπου 1,68 δισ. δολ., έναντι κερδών 6,79 δισ. RMB (περίπου 1 δισ. δολ.) το 2010.