02 Απριλίου 2012

Μερικές ωραίες για να ονειρευτείτε ;)

Δεν μπορούμε να βάζουμε συνέχεια τη Τζούλια και την Ελεονόρα! Ας δούμε και κάτι άλλο:

Βίντεο: Καίγεται το μεγαλύτερο κτήριο της Ευρώπης

Πρόκειται για το Federation Tower στη Μόσχα που κατασκευάζεται εδώ και 10 χρόνια και όταν τελειώσει θα είναι το μεγαλύτερο κτήριο της Ευρώπης με ύψος 250 μέτρα. Δείτε το βίντεο:

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΑΠ.ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

  Διαβάζω σε άλλη ιστοσελίδα.


Στη συνεδρίαση, που θα γίνει την Τετάρτη, στο κτίριο του ΟΗΕ, θα πάρουν μέρος αρχηγοί κρατών και κομμάτων που μετέχουν στη Σοσιαλιστική Διεθνή, στελέχη διεθνών οργανισμών και επιφανείς οικονομολόγοι.

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει την Τρίτη ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση της «Επιτροπής Στίγκλιτς» που έχει συστήσει εδώ και λίγα χρόνια η Διεθνής για τη διεθνή οικονομία.

Αναμένεται να συζητηθούν οι εξελίξεις στην ευρωζώνη, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης σε περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο, οι προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, η ανάγκη μεταρρυθμίσεων των διεθνών χρηματοπιστωτικών οργανισμών και οι προοδευτικές στρατηγικές και πολιτικές για την αντιμετώπιση της κρίσης και η επιστροφή στην ανάπτυξη.

Την Πέμπτη ο κ. Παπανδρέου θα είναι ο κύριος ομιλητής σε στρογγυλό τραπέζι για την παγκόσμια οικονομία που διοργανώνει το γνωστό «think tank new America» και θα μετέχουν εκπρόσωποι του οικονομικού, επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου.

Η έδρα της «new America» βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δεξαμενές σκέψεις στις ΗΠΑ σε ότι αφορά στην ανάλυση των οικονομικών και πολιτικών εξελίξεων και των σύγχρονων προκλήσεων.
..................................................................................................................................................................
  Θα συμμετέχει ο Παπανδρέου σε συζήτηση για την παγκόσμια οικονομία.Θα υπάρχουν δε και άλλοι ΣΟΦΟΙ και ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ που θα τον ακούνε!!!!!!
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  λιώνω ,κλαίω.
  Να είστε καλά ρε που μου φτιάξατε το βράδυ.
  ΥΓ. καλά κάτι θα γίνει τελευταία στιγμή και δεν θα πάει στην Αμερική.

   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Όλη η Ελλάδα ένα αυθαίρετο – και του Παπακωνσταντίνου μαζί!

Ο χάρτης της Ελλάδας με όλα τα αυθαίρετα κτίσματα αποτυπωμένος σε μια φωτογραφία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο υπουργός κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως δεκάδες αυθαίρετα έχουν καταγραφεί σε Μύκονο, Σαντορίνη και Ρόδο, η κατασκευή των οποίων άρχισε μετά την έναρξη του νόμου για την τακτοποίηση αυθαιρέτων (Ιούλιος 2011).

Πήρε "πόδι" ο Παπαγιάννης από το Ράδιο 9! Σκληρή ανακοίνωση από τον Κοντομηνά με υπονοούμενα για «εκβιασμούς»!!!

Με σκληρή ανακοίνωση, που εξέδωσε η διοίκηση του "Ράδιο 9", υπό τις οδηγίες του επιχειρηματία, Δημήτρη Κοντομηνά, ο Γιάννης Παπαγιάννης, αποτελεί οριστικά παρελθόν, από το ραδιόφωνο. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι η ανακοίνωση αφήνει υπονοούμενα "για δοσοληψίες κι εκβιασμούς" σε ότι αφορά τον Παπαγιάννη! Διαβάστε ποια γνωστή δημοσιογράφο στοχοποίησε ο Παπαγιάννης, με αποτέλεσμα ο Κοντομηνάς όχι μόνο να μην του χαριστεί αλλά να τον διώξει κλωτσηδόν...

Η Φώφη και η συνομωσία των μετρίων

Ε, τελικά αυτούς τους ΠΑΣΟΚους δεν τους καταλαβαίνω με τίποτα. Τοποθέτησε - λέει - ο Βαγγέλης Βενιζέλος ως εκπρόσωπο του κόμματος τη Φώφη Γεννηματά κι όλοι έσπευσαν να μιλάνε για "στροφή στα αριστερά" ή για "κατάδυση του ΠΑΣΟΚ στην ξεχασμένη του ψυχή".

Τα ταμεία θα διεκδικήσουν 2,5 δισ. από τα «μαϊμού» επιδόματα

Στο τέλος του 2012 το ασφαλιστικό σύστημα θα έχει οικονομικό όφελος 4,5 δισ. ευρώ από την περιστολή της σπατάλης και της διαφθοράς, δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.

«Der Spiegel»:Οι άγνωστες μίζες της Ferrostaal

Στοιχεία που μέχρι τώρα είχαν αποκρυβεί για παράνομες πληρωμές της Ferrostaal στη Βενεζουέλα αλλά και για την κατασκευή των ελληνκών υποβρυχίων δημοσιεύει το περιοδικό Spiegel.

«Για πολύ καιρό ο Μίτσερλιχ είχε την εικόνα που ταίριαζε στο διάσημο όνομά του (σ.σ.: ο κ. Μίτσερλιχ είναι γιος δυο επιφανών γερμανών ψυχαναλυτών):

Ανακοινώθηκαν οι περικοπές στο MEGA! Πόσο μειώνονται οι μισθοί ;

Για δεύτερη φορά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, ανακοινώθηκαν οι περικοπές των μισθών των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA...

Οι μειώσεις είναι κλιμακωτές και εξαρτώνται από την αμοιβή που παίρνει ο κάθε εργαζόμενος. Στο 10% για όσους λαμβάνουν μηνιαίως ως...

Επιστολή Ψωμιάδη στην Ντόρα: "Έλα πίσω"

Επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με την οποία της ζητά να κάνει «ένα θετικό βήμα προς την κατεύθυνση της ενότητας, προκειμένου να μην ευνοηθούν οι δυνάμεις εκείνες που φέρουν τη μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του τόπου».

Στο αρχείο εισηγείται ο εισαγγελέας να μπούνε οι καταγγελίες Καμμένου περί CDS Αντρίκου... και ο Πεπονής δεν υπογράφει επειδή κάνει τον θιγμένο!!!

κασιματης, καμμενου, κομμα, λογοςΣε μείζων θέμα, πολιτικής και δικαστικής φύσεως εκτυλίσσεται η υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας για τα περίφημα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) για τα οποία διερευνήθηκε τυχόν εμπλοκή του αδελφού του τέως πρωθυπουργού, Ανδρίκου Παπανδρέου. Όχι για την εμπλοκή του Αντρίκου για την οποία ο εισαγγελέας που διενέργησε τον έλεγχο θεώρησε ότι οι αποδείξεις που προσκομίστηκαν από τον Π. Καμμένο ήταν ανεπαρκείς, αλλά...

Σοβαρό ρατσιστικό περιστατικό σε βάρος των Πομάκων!!!


Πληροφορηθήκαμε ότι στη συνεδρίαση της 29.2.2012 του δημοτικού συμβουλίου Σαπών ετέθη προς συζήτηση θέμα σχετικό με τον κοινωνικό αποκλεισμό στα πλαίσια του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς, όπου προβλέπονται «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» και κατοχύρωση συνθηκών ίσων ευκαιριών με τη δημιουργία θέσεων εργασίας για ανέργους κλπ.

Στις καλένδες άλλος ένας νόμος: Γενόσημα ήταν και ...πάνε! Τι Ελλαδάρα θα ήμασταν άλλωστε;

Αναβολή μέχρι… νεωτέρας για τη συνταγογράφηση φαρμάκων με δραστική ουσία: αυτό αποφάσισε το μεσημέρι της  Δευτέρας ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΠΥ) λόγω των προβλημάτων που ανέκυψαν στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης!

Οι Γερμανοί επιστρέφουν αρχαίους ελληνικούς θησαυρούς!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα, παραμένουν ανοιχτές οι εκκρεμότητες της επιστροφής των αρχαιολογικών θησαυρών. Πρόσφατα, το 2010, η Διεύθυνση Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών ενημερώθηκε από τον επιστημονικό υπεύθυνο του Pfahlbaumuseum της Γερμανίας...

Το υποθαλάσσιο καλώδιο Ισραήλ, Κύπρου και Ελλάδας θα ολοκληρωθεί το 2016

Το 2016, σε 36 μήνες μετά από την έγκριση των τεχνοοικονομικών μελετών, που θα είναι έτοιμες στο τέλος του έτους, αναμένεται ότι θα αποπερατωθεί το έργο της πόντισης του υποθαλάσσιου καλωδίου, το οποίο θα συνδέει το Ισραήλ, την Κύπρο και την Ελλάδα, σύμφωνα με τον διοικητικό σύμβουλο της ΔΕΗ - Quantum Energy Γιώργο Κίλλα.


Πουλήθηκε σε Άραβες με 5 εκατ. ευρώ η Οξιά;

Το γύρο του διαδικτύου κάνει δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι το ιδιωτικό νησί Οξιά που ανήκει στο σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανοικτά του λιμανιού του Αστακού πουλήθηκε έναντι 5 εκατομμυρίων περίπου.

Τουλάχιστον 50 όπλα και χιλιάδες σφαίρες σε ακίνητο στην Λούτσα - Ψάχνουν τον ιδιοκτήτη

- Υποπολυβόλα, “καλάσνικοφ”, άλλου τύπου αυτόματα ... άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί
- Βρέθηκαν “σκορπισμένα” στο ισόγειο και το υπόγειο πολυκατοικίας
- Τα βρήκε ο υδραυλικός που πήγε να κάνει εργασίες συντήρησης
- Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του κτιρίου που είναι γνωστός δικηγόρος και πρόεδρος ομάδας
- Δυο εβδομάδες μετά τον εντοπισμό του οπλοστασίου στη Βάρκιζα

Αφού ο κόσμος θέλει κουτόχορτο του το προσφέρουν-ΥΠΕΞ: Ανοικτή η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων

[Κανένας δεν έχει το θάρος να πει στον κόσμο ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσουν τίποτα γιατί δεν πρόκειται και να πάρουν τίποτα... οπότε οι λιγότερο λαϊκιστές λένε ότι θα τα διεκδικήσουν ενώ οι τέρμα τα γκάζια λαϊκιστές όπως οι Α.Ε. του Κουίκ λένε ότι θα τα εγγράψουν και στον προυπολογισμό!!!]

«Η Ελλάδα ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεών της και δεν πρόκειται να το κάνει» αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Γερμανίας προς το ΑΜΠΕ για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρ. Δελαβέκουρας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε ότι «οι θέσεις της Ελλάδας είναι σταθερές» και «ισχύουν στο ακέραιο, όσα δήλωσε πρόσφατα ο υπουργός Εξωτερικών στη Βουλή των Ελλήνων».

Γιατί δεν ζητά κανείς πολεμικές αποζημιώσεις και από τους Κομμουνιστές, για τον "Εμφύλιο";

Ακούω συνέχεια για τις περίφημες γερμανικές αποζημιώσεις, για τον λαϊκισμό γύρω από το θέμα. Ξαφνικά κάποιοι ξύπνησαν, λένε ότι είναι κυρίως θέμα τιμής και μνήμης, και ζητάνε μετά από 60 χρόνια, αποζημιώσεις από τη Γερμανία. Έχουν οι ίδιοι το θάρρος και τα κότσια όμως, να ζητήσουν από το ΚΚΕ το ίδιο;

Στη δημοσιότητα η συνομιλία του παρουσιαστή με το κύκλωμα κοκαΐνης

Το φως της δημοσιότητας είδε η συνομιλία του παρουσιαστή με άτομο από το κύκλωμα που διακινεί κοκαΐνη. Τι είπαν.



Μέρος των συνομιλιών του παρουσιαστή ο οποίος φέρεται να έχει σχέση με κύκλωμα κοκαΐνης είδε το φως της δημοσιότητας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Βρούτσης: Η ΝΔ θα καταργήσει το χαράτσι μέσω της ΔΕΗ από το 2013 - Στις 12.000 ευρώ το αφορολόγητo

Σε δεσμεύσεις για μείωση της φορολογίας και έξοδο του τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ προχωρά εν όψει των εκλογών η ΝΔ. Σύμφωνα με τον αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της ΝΔ Ιωάννη Βρούτση, η ΝΔ ως κυβέρνηση, θα καταργήσει το τέλος ακινήτων, μέσω της ΔΕΗ, από την 1/1/2013 και θα υπάρξει ένας φόρος ακινήτων, κλιμακούμενος, που θα προβλέπει την εξαίρεση της μικρής περιουσίας.

Αποσύρει την τροπολογία για τα βυτιοφόρα ο Μάκης Βορίδης

Αποσύρει την τροπολογία για τα βυτιοφόρα ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση του να εντάξει σε καθεστώς «επιλεκτικής προστασίας» στους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων.

Βίντεο: Πως λειτουργεί το ανοσοποιητικό μας σύστημα

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι γίνεται μέσα στο σώμα μας όταν δεχτούμε επίθεση από έναν ιό, μικρόβιο, μικροοργανισμό, ή βακτήριο; Ποιοι μηχανισμοί ενεργοποιούνται για να ξεκινήσουν οι στρατιές των πολεμιστών του οργανισμού μας και να αντιμετωπίσουν τον εισβολέα; Πόσες φορές την ημέρα δεχόμαστε επίθεση από κάποια ασθένεια; Το καταλαβαίνουμε πάντα;

Βίντεο: Μεγάλο αστέρι ο Μπάτμαν

Γράψαμε πριν μερικές μέρες ότι η Αστυνομία σταμάτησε άτομο ντυμένο Μπάτμαν που οδηγούσε μια Λαμποργκίνι. Αφού είδαν τα χαρτιά του και τράβηξαν αναμνηστικές φωτογραφίες, τον άφησαν να συνεχίσει, ενώ του είπαν ότι πρέπει να βάλει πινακίδα που να φέρει και τα διακριτικά της πολιτείας, εκτός από το λογότυπο του Μπάτμαν που είχε. Τελικά ο Μπάτμαν είναι αστέρι στην Ουάσιγκτον και κυκλοφορούν όλο και πιο πολλά βίντεο που τον έχουν καταγράψει. Δείτε κάποια:

To Pirate Bay αγόρασε τον ελληνικό εναέριο χώρο μεταξύ 8 και 9.000 ποδιών :Ρ

Την Ελλάδα αφορούσε το πρωταπριλιάτικο αστείο του γνωστού site The Pirate Bay. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε αγόρασε τον ελληνικό εναέριο χώρο μεταξύ 8.000 και 9.000 ποδιών και...

Βίντεο από το σημείο συντριβής του ρώσικου αεροσκάφους

Δείτε το:

Επιστρέφει στη ΝΔ και ο Κ. Γκιουλέκας - Με απόφαση του Αντ. Σαμαρά

Η ''πανστρατιά'' που συγκάλεσε ο Αντώνης Σαμαράς οδηγεί έναν έναν τους διαγραφέντες βουλευτές πίσω στη Νέα Δημοκρατία. Τελευταία επιστροφή αυτή του βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα.

Και στο Ηράκλειο ψάχνει με το ντουφέκι υποψήφιους το ΠΑΣΟΚ

Με το ντουφέκι ψάχνει το ΠΑΣΟΚ νέους υποψήφιους για να κλείσει τους εκλογικούς του συνδυασμούς στην Κρήτη. Παρά πολλές είναι οι αρνήσεις που έχουν δεχθεί έως σήμερα οι επιτελείς της Ιπποκράτους με αποτέλεσμα να επικρατεί προβληματισμός για την ποιότητα της εκπροσώπησης και κατά συνέπειας της απήχησης που θα έχουν ψηφοδέλτια στο εκλογικό σώμα.

Ζήτημα υφαλοκρηπίδας του Καστελόριζου θέτει και πάλι η Τουρκία

Νέα τουρκική πρόκληση στο Καστελόριζο. Οι Τούρκοι θέτουν και πάλι ζήτημα υφαλοκρηπίδας του νησιού, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση τους ότι τα νησιά δεν διαθέτουν υφαλοκρηπίδα. Επιπλέον επαναφέρουν άλλο αίτημά τους για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών.

"Έφυγαν" 104,6 δισ. ευρώ στο εξωτερικό το 2010

Στα 104,6 δισ. ευρώ διαμορφώνεται το ποσό που αφορά κινήσεις-μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό κατά το 2010, συμπεριλαμβανομένων όμως και των εμπορικών συναλλαγών, διευκρινίζει ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, με αφορμή ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλου.

Το γέλιο της ημέρας: Δημοσκόπηση Φαναρά με ΠΑΣΟΚ σχεδόν πρώτο κόμμα και ΝΔ σχεδόν 6η

Αυτή τη φορά ήταν νωρίς για να βγάλει τη ΝΔ 6η ο Στράτος, αλλά σε καμιά βδομάδα θα το κάνει και θα πέσει πολύ γέλιο. Δείτε τι δίνει:

KO σχημάτισαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Στο κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες» προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης -ο οποίος είχε καταψηφίσει και τα δύο Μνημόνια και είχε διαγραφεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιοι είναι οι αντάρτες Τουαρέγκ; Οι νομάδες που κατέλαβαν μια χώρα

Οι αντάρτες Τουαρέγκ κατέλαβαν το Τιμπουκτού, τελευταία πόλη στο βόρειο Μαλί που παρέμενε υπό κυβερνητικό έλεγχο,μετέδωσαν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ποιοι είναι οι Τουαρέγκ;

Προσλήψεις απ' τους ΠΑΣΟΚους, στο παρά πέντε των εκλογών, σε Δήμους και υπουργείο Πολιτισμού

Νέες προσλήψεις στο παρά πέντε των εθνικών εκλογών έρχονται σήμερα στο φως μετά και τις αποκαλύψεις την περασμένη εβδομάδα για το θέμα των ΕΛΤΑ και της ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν σε σφοδρή επίθεση από τη μεριά της ΝΔ.

Πιο συγκεκριμένα, το δρόμο για  6.000 νέες προσλήψεις άνοιξε με εγκύκλιο της...

Αναλογική τηλεόραση ΤΕΛΟΣ για την Αττική! Δείτε από πότε


Xωρίς σήμα αναλογικής τηλεόρασης θα είναι η Αττική από τις 3.00 η ώρα τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου 2012! Όσοι κάτοικοι του λεκανοπεδίου δεν διαθέτουν αποκωδικοποιητή, δεν θα έχουν τηλεοπτική εικόνα, αφού παύει η εκπομπή από τον Υμηττό!

Απολύθηκε ο Παπαγιάννης από το ΡΑΔΙΟ 9


Τέλειωσαν τον Παπαγιάννη από το ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ 9! Ο δημοσιογράφος ο οποίος παρουσίαζε εκπομπή κάθε μεσημέρι απολύθηκε πριν λίγα λεπτά μετά από απόφαση του...

Απροθυμία στελεχών του ΠΑΣΟΚ για το ψηφοδέλτιο στις Σέρρες

Μόνο ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Βουλγαρίδης, αυτοπροτάθηκε στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ, για μία θέση στο «πράσινο» ψηφοδέλτιο, μέσω της διαδικτυακής διαδικασίας, που έληξε το βράδυ του Σαββάτου (31/3).Μία ετεροπρόταση υπήρξε επίσης, για τον πολιτευτή Γρηγόρη Ζαρωτιάδη.

Έλα να πέφτουν οι μάσκες-Π. Καμμένος: Συνεργασία μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», ανακοίνωσε στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του κόμματος. Ο κ. Καμένος είπε ότι θα ζητήσει να φύγουμε από το Μνημόνιο, τόνισε ότι δεν αναγνωρίζει το χρέος, καθώς όπως είπε το χρέος από τα παράνομα επιτόκια είναι πάνω από 230 δισ. και υποστήριξε ότι το σχέδιο ήταν να εξαθλιωθούν οι Έλληνες για να παραδώσουν τον ορυκτό τους πλούτο.

Γελά ο κάθε πικραμένος με τα ρουσφέτια στη Βουλή

Σε ένα απέραντο  γραφείο «ρουσφετιών» έχει μετατραπεί τα τελευταία  24ωρα η Βουλή, λόγω της άτυπης προεκλογικής περιόδου που διανύουμε , καθώς μια σειρά τροπολογιών και αλλαγών μπαίνουν από τα ορθάνοιχτα παράθυρα και γίνονται κατευθείαν νόμος του κράτους, παρά το ότι πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος έχει ζητήσει πλήρη ενημέρωση!

Τι έγινε με το δήθεν σκάνδαλο του Βατοπαιδίου ρε γελοίοι;

Τροπολογία προκειμένου να επιστραφούν στο ελληνικό Δημόσιο τόσο η λίμνη Βιστωνίδας όσο και τα ακίνητα που αντηλλάγησαν μεταξύ Δημοσίου και Ι.Μ. Βατοπεδίου  κατέθεσε ο βουλευτής...

Καραγιοζιλίκια φαρμακοποιών!!! Δεν δίνουν γενόσημα γιατί δεν ξέρουν ποιο είναι το φτηνότερο!!!!

[Και πως θα εκτελέσουν τις συνταγές που από σήμερα πρέπει να αναγράφουν μόνο τη δραστική ουσία (υποθέτουμε ότι οι γιατροί θα εφαρμόσουν το νόμο και θα αναγράφουν μόνο τη δραστική);;; Τι φάρμακο θα δίνουν; Το ακριβότερο; Σ' αυτό θα ξέρουν την τιμή; Φαντάζομαι ότι και αυτοί δεν θέλουν ξένο επίτροπο γιατί θα περιορίσει την εθνική τους κυριαρχία... η οποία είναι ταυτόσημο με το ξεζούμισμα των ταμειων... Α ρε λαμόγια βούρδουλα που θέλετε...]

Βάσει της δραστικής ουσίας των φαρμάκων καλούνται από σήμερα, 2 Απριλίου, να συνταγογραφούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ κατ' εφαρμογή του νόμου που ψηφίστηκε στη Βουλή για τα γενόσημα. Ωστόσο, οι φαρμακοποιοί υποστηρίζουν πως είναι αδύνατον να εφαρμοστεί το νέο σύστημα, αφού δεν έχει γίνει η απαραίτητη προετοιμασία.

Ανεβαίνει εδώ και 135 χρόνια η θερμοκρασία των ωκεανών

Μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, που συνέκρινε τις σημερινές θερμοκρασίες των ωκεανών με εκείνες που είχαν μετρηθεί στη δεκαετία του 1870, αποκαλύπτει μία σαφή ανοδική τάση κατά τα τελευταία τουλάχιστον 135 χρόνια. Πρόκειται για την πρώτη παγκόσμια σύγκριση των ωκεάνιων θερμοκρασιών που λαμβάνει ως σημείο αναφοράς το ιστορικό ταξίδι του βρετανικού πολεμικού πλοίου «Τσάλεντζερ» την περίοδο 1872-76.

Τι ζητάνε οι Τούρκοι για να απαλλάξουν "γκέϊ" από το στρατό;

Η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική για όλους τους Τούρκους άνδρες. Mπορούν να την αποφύγουν μόνο αν είναι άρρωστοι, άτομα με ειδικές ανάγκες ή ομοφυλόφιλοι. Αλλά αποδεικνύεται ότι οι τελευταίοι πρέπει να περάσουν από μια ταπεινωτική δοκιμασία,με την οποία ασχολήθηκε το BBC.

Οι ροζ αγγελίες της Goldman Sachs

Τι σχέση μπορεί να έχει η «Village Voice», η εναλλακτική εβδομαδιαία εφημερίδα που συνίδρυσε ο συγγραφέας Νόρμαν Μέιλερ το 1995 και παρέμεινε επί δεκαετίες καλτ σύμβολο της Νέας Υόρκης, με τη Backpage.com, το μεγαλύτερο φόρουμ σεξουαλικής εμπορίας ανήλικων κοριτσιών που χρησιμοποιούν κατά κόρον προαγωγοί και λοιποί έμποροι λευκής σαρκός προκειμένου να διαφημίσουν και να πουλήσουν, ξανά και ξανά, το (ακούσιο) εμπόρευμά τους;

Αχαϊα: Ψάχνουν...με το τουφέκι, υποψήφιους για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπέβαλε κανένας αίτημα υποψηφιότητας για το ψηφοδέλτιο – Η Νομαρχιακή άρχισε να προτείνει ονόματα ανθρώπων που δεν ρώτησε...

Νομαρχιακή Επιτροπή στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού θύμιζε το απόγευμα της Κυριακής (01-04-2012) το καθοδηγητικό όργανο του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, τα μέλη του οποίου λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα, συνεδρίασαν προκειμένου να εξετάσουν το θέμα των υποψηφιοτήτων για τις επικείμενες εκλογές.

Μέσω Κρήτης η μεταφορά ανθρωποειδών προς την Ευρώπη

«Μία από τις παλαιότερες περιπτώσεις ναυσιπλοΐας στον κόσμο, που πιθανώς να ήταν και η αρχαιότερη στη Μεσόγειο»! Η δρ Ελένη Παναγοπούλου, που μαζί με τον καθηγητή Τόμας Στράσερ διενεργούν έρευνες στον Πλακιά της Κρήτης, μιλάει για ένα ταξίδι που έγινε πριν από 130.000 χρόνια από μία ομάδα ανθρωποειδών που έφθασαν στην περιοχή διά θαλάσσης δημιουργώντας σε αυτήν εγκαταστάσεις.

Πριν από τους Μαορί ήταν οι Έλληνες...

Οι Έλληνες κατοίκησαν πρώτοι τη Νέα Ζηλανδία! Πριν ακόμα και από τους Μαορί! Τον μάλλον εξωφρενικό αυτό ισχυρισμό διατυπώνουν τρεις ερευνητές σε βιβλίο τους που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες και παραθέτουν «στοιχεία» που «αποδεικνύουν» ότι δεν ήταν οι Μαορί, αλλά Έλληνες με Ισπανούς και Αιγύπτιους που εγκαταστάθηκαν πρώτοι στη Νέα Ζηλανδία!

Γραπτό διαγώνισμα για τους δημοσίους υπαλλήλους

Μέχρι τα τέλη του έτους όλοι οι εργαζόμενοι θα καθίσουν στα... θρανία για να «βαθμολογηθούν» οι σπουδές, οι ικανότητες, οι ξένες γλώσσες και η πείρα που διαθέτουν. Πόσο «μετράει» κάθε κατηγορία

Συντριβή αεροπλάνου στη Σιβηρία-32 οι νεκροί... μέχρι τώρα

Ρωσικό επιβατικό αεροσκάφος με 43 επιβαίνοντες συνετρίβη σήμερα στη Σιβηρία, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 32 άνθρωποι και να τραυματιστούν 11, σύμφωνα με τον απολογισμό του υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.

Κ. Χατζηδάκης: Σκέφτηκα να μην ξανακατέβω για υποψήφιος... τελικά θα κατέβω για να σώσω την πατρίδα

«Δε θέλω να ζήσουμε αυτά που έζησε το ΠΑΣΟΚ το 2009... Εάν δεν πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, καλύτερα να μη βγούμε», δήλωσε στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης και αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο σκέφτηκε σοβαρά να μην κατέβει ως υποψήφιος, αλλά το ξανασκέφτηκε –όπως είπε - όταν οι φίλοι του του είπαν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δειλία. [Οι φίλοι του είναι αυτοί οι αργόσχολοι τριγύρω του που τρέφονται απ' αυτόν και ξέρουν ότι αν σταματήσει θα τελειώσει το φαί... οπότε τον βάζουν μπροστά να τρώει ξύλο και αυτοί από πίσω να παίρνουν 2-3 αργομισθίες]

Ενεργοποιείται ο Μειμαράκης στην προεκλογική περίοδο

«Πρεμιέρα» Μεϊμαράκη στον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ με πυρά προς Ντόρα και Καμμένο. Επιθετικά σποτ για Βενιζέλο ετοιμάζουν στη Λ. Συγγρού.

Λίγες ώρες μετά την κατηγορηματική δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη με την οποία έκλεινε την πόρτα της επιστροφής της στη ΝΔ απαντώντας ουσιαστικά στον Αντώνη Σαμαρά, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής στα παλιά γραφεία της ΝΔ στην οδό Ρηγίλλης, έστρεψε τα πυρά του τόσο προς την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας όσο και προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες:

Ποιοι λογαριασμοί δεν θα κατάσχονται για χρέη

Η τροπολογία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά ξανάρχεται όπως όλα δείχνουν τη Μεγάλη Τρίτη και θα περιέχει κάποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις και για τους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες. Οι τροποποιήσεις που εισάγει το άρθρο 49 βελτιώνουν σημαντικά το νόμο για τη ρύθμιση οφειλών καθώς μεταξύ άλλων προβλέπουν:

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ

H Νέα Δημοκρατία τίμησε χθες τη μνήμη και τους αγώνες της Ε.Ο.Κ.Α. (σαν χθες ξεκίνησε η επανάσταση των Ελλήνων της Κύπρου εναντίον των Άγγλων "φίλων" και συμμάχων μας) με εκδήλωση του Τομέα Κυπριακού Ελληνισμού της Γραμματείας Οργανωτικού στην κατάμεστη αίθουσα του κήπου της Ρηγίλλης.

Με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένος: Πωλείται ο Σκορπιός στα 500 εκατ. δολάρια

Την τελική απόφαση πήρε η Αθήνα Ωνάση και έβαλε πωλητήριο στον Σκορπιό.Τιμή έναρξης; 500 εκατομμύρια δολάρια. Πωλείται ο Σκορπιός ή όχι; Τελικά, ύστερα από χρόνια φημολογίας περί πωλητηρίου στο γνωστό νησί που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, ο Σκορπιός πρόκειται να αλλάξει ιδιοκτήτη.

Απίστευτο γέλιο βγάζει ο Κουίκ!!! Θα δικάσει και τον εαυτόν του!

Απόλαυση στη χθεσινή εκπομπή του Χατζηνικολάου ήταν για άλλη μια φορά ο Κουίκ!! Μιλάμε για εμφάνιση που έκανε ακόμα και τα θεμέλια του εμπορικού κέντρου να γελάνε...

Ρε Τέρενς, όταν λες ότι θα δικάσεις όσους μας έφεραν εδώ, βάζεις και τον εαυτόν σου μέσα; Θα δικάσεις τον εαυτόν σου για...

Βίντεο: Oμιλία Βορίδη στην Καλαμάτα

Δείτε το:

Αθάνατη Ελληνική λαμογιά!!!


Κι εκεί που ξεκινάς για έναν ήρεμο και χαλαρής διάθεσης Κυριακάτικο καφέ μαζί με φίλους και ωραία παρέα στην προκυμαία Μυτιλήνης, πάντα κάτι.. σ’ αυτή την Ελλάδα μας θα βρεθεί να σε ταράξει!

Η αναφορά αυτή γίνεται για θέμα ταμειακών αποδείξεων. Το θέμα δεν είναι πως αυτές δεν κόπηκαν, αλλά το ότι ...