05 Απριλίου 2012

Τι άλλο θα δούμε!! Φόρεμα γίνεται διάφανο όταν η γυναίκα διεγερθεί σεξουαλικά! (βίντεο)

Το φόρεμα που βλέπεις στη φωτογραφία είναι σίγουρα ένα λαμπρό και ...ιδιαίτερο επίτευγμα της τεχνολογίας. Είναι φτιαγμένο από από ένα ειδικό "έξυπνο" υλικό που μοιάζει με δέρμα και ονομάζεται Intimacy... που σημαίνει στενή σχέση, οικειότητα...

Πρωτοσέλιδο στην Τουρκία ο «έρωτας» της Έλενας Ράπτη με τον Ezel

Φαίνεται ότι οι δεσμοί της Έλενας Ράπτη με την Τουρκία δεν τελειώνουν παρά τη διάψευση της ίδιας περί σχέσης της με τον Ezel, κατά κόσμον Kenan İmirzalıoğlu. Η βουλευτής έγινε πρωτοσέλιδο στη γειτονική χώρα, αφού αυτός ο έρωτας δεν φούντωνε μόνο μέσα από τις σελίδες των ελληνικών περιοδικών, αλλά και των τουρκικών.

Μούγγα από πατριώτες του κώλου: Ομόλογα 20 δις σε αγγλικό και ιαπωνικό δίκαιο αντί να μας κατασχέσουν τα σπίτια συμμετέχουν εθελοντικά στο "κούρεμα"....

[Μούγγα από όσους επί μήνες (Καμμένος, Καζάκης κ.λπ) μας τρομοκρατούσαν ότι οι κάτοχοι ομολόγων σε αγγλικό δίκαιο θα μας πάρουν τα σώβρακα και την Ακρόπολη... ομόλογα 20 δις συμμετέχουν εθελοντικά στο κούρεμα αντί να τρέχουν σε δικαστήρια από τα οποία ξέρουν ότι δεν θα βγει τίποτα, αντίθετα με ότι μας έλεγαν οι αποκαλυπτικοί bloggers τόσους μήνες... 

Ωραία ατάκα του Άδωνι

Δείτε τι απάντησε σε κάποιον που του έλεγε "είσαι προδότης, πρόδωσες το κόμμα που σε ανέδειξε και θα ξαναπροδώσεις πάλι" κ.λπ:

Πέθανε ο Φέρντιναντ Αλεξάντερ Πόρσε, σχεδιαστής της Πόρσε 911

Ο Φέρντιναντ Αλεξάντερ Πόρσε, εγγονός του ιδρυτή της Γερμανικής εταιρείας κατασκευής σπορ αυτοκινήτων και σχεδιαστής της Πόρσε 911, πέθανε σήμερα , αναφέρει σε ανακοινωσή του ο όμιλος.
«Λυπούμαστε για το θάνατο του Φέρντιναντ

Αγωγή κατά του Reuters από την Τράπεζα Πειραιώς

Την δικαστική οδό πήρε ήδη η υπόθεση με το δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, το οποίο στρεφόταν κατά της διοίκησης της Τραπεζας Πειραιώς

Σε ερώτηση δημοσιογράφων η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς διευκρινίζει ότι...

"Πήγαμε για αιφνιδιαστικό έλεγχο στη Μύκονο αλλά μας περιμεναν"...

Σε απίστευτες καταγγελίες για «αυθαίρετες κατοικίες στην Μύκονο» που ανήκουν σε «επώνυμους» και «προστασίας τους» από την τοπική πολεοδομία προχώρησε η ειδική γραμματέας επιθεώρησης περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη στην Βουλή.

ΒΙΝΤΕΟ-Εικόνες για προσέλκυση επενδύσεων: Γυαλιά καρφιά σε ψηφοφορία για δημιουργία μονάδας βιοαερίου στην Τρίπολη!

[Η χώρα είναι καταδικασμένη να αποτύχει όχι εξαιτίας των πολιτικών που έχει αλλά εξαιτίας των κάφρων που την κατοικούν: Ποιος μαλάκας θα αποφασίσει να επενδύσει όταν βλέπει τέτοιες εικόνες; Η πλάκα είναι ότι οι περισσότεροι απ αυτούς που διαμαρτύρονται είναι αγρότες που έχουν γαμήσ@@ στο φυτοφάρμακο την ελληνική φύση...]

Όλα έγιναν στην ψηφοφορία στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, για την γνωμοδότηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων μονάδας βιοαερίου, στην θέση Μπέλμπερη Μαντινείας, στο πνευματικό κέντρο "Τρίπολη".

Σύσκεψη υπό τον Σαμαρά για τα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο του κόμματος, κ. Αντώνη Σαμαρά, με αντικείμενο τα προβλήματα των πυρόπληκτων περιοχών.
Μετείχαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών, Αρκαδίας...

Παραιτήθηκε ο Ουμπέρτο Μπόσι μετά το σκάνδαλο υπεξαίρεσης

Ο γραμματέας της Λέγκα, Ουμπέρτο Μπόσι, υπέβαλλε πριν λίγο την παραίτησή του στο ομοσπονδιακό συμβούλιο του κόμματος. Η απόφαση του Μπόσι, οφείλεται στις αποκαλύψεις των τελευταίων δυο ημερών, βάσει των οποίων, όπως υποστηρίζει δικαστική έρευνα, μέρος των δημόσιων χρηματοδοτήσεων που θα έπρεπε να καλύψουν τα εκλογικά έξοδα του κόμματος χρησιμοποιήθηκαν για προσωπικό όφελος του γραμματέα της Λέγκα και της οικογένειάς του.

Ε, αφού έπεσε ο Καραμανλής η επανάσταση μπορεί να περιμένει

Την ώρα που η Ελλάδα συγκλονιζόταν από την αυτοκτονία του 77χρονου και άφηνε λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας, η Θεσσαλονίκη ήταν μες στην τρελή χαρά. Η αναγόρευση του ηθοποιού Ρομπέρτο Μπενίνι, σε  επίτιμο διδάκτορα του ΑΠΘ, ήταν κυριολεκτικά, ένα ρεσιτάλ γέλιου.

Αυτό πως ξέφυγε από τους πατριώτες του κώλου: Σε δημοπρασία η Ελλάς στο ebay

Κάποιος, προφανώς Έλληνας μιας και αναφέρεται και στη χθεσινή αυτοκτονία, έβαλε με ειρωνικό τρόπο, την Ελλάδα προς πώληση στο ebay. Προς το παρόν έχουν γίνει 42 προσφορές και η τιμή αγοράς έχει φτάσει στα 1875 δολ.. Διαβάστε τι γράφει στην περιγραφή του "αντικειμένου προς πώληση":

Βρέθηκαν στοιχεία για τους δικαιούχους γερμανικών αποζημιώσεων

[Παρακαλούνται οι κάφροι να πάρουν μπρος.... "μετά από τις απειλές του Πανάρα το πολιτικό σύστημα τρομοκρατημένο έψαχνε στα υπόγεια και ω του θαύματος βρήκε στοιχεία"...]

Στοιχεία αναφορικά με όσους έλληνες είχαν εγείρει απαιτήσεις από τη Γερμανία λόγγω ζημιών που υπέστησαν από τη γερμανική κατοχή, βρήκε το Υπουργείο Οικονομικών.

Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο του FIR Αθηνών!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η χώρας μας κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο ενός τμήματος του FIR Αθηνών και να περάσει η διαχείριση σε γειτονικά κράτη!

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΚΕ), η οποία αφήνει αιχμές κατά του υπουργείου Οικονομικών για «ανεξήγητη πολιτική» που ακολουθεί στο θέμα.

Το άρθρο του Αντώνη Σαμαρά στη Wall Street Journal


Η Ελλάδα θα τα καταφέρει…

Του Αντώνη Σαμαρά

Το 1633, όταν ο Γαλιλαίος υποχρεώθηκε από την Ιερά Εξέταση να ανασκευάσει τις ηλιοκεντρικές απόψεις του, φημολογείται ότι ψιθύρισε:

-- Και όμως κινείται!
Από τότε η φράση αυτή έχει γίνει εμβληματική για όσους υπερασπίζονται την αλήθεια μπροστά σε βαθιά ριζωμένες προκαταλήψεις.

Γ. Μιχελάκης: Γιατί σιωπά ο Βενιζέλος;

«Εάν ο κ. Βενιζέλος ήθελε, πράγματι, να πει αλήθειες, κανένας δεν τον εμπόδιζε, ούτε στα χρόνια της προεκλογικής απάτης του “λεφτά υπάρχουν”, ούτε στα καταστροφικά για τη χώρα δύο χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Και, βέβαια, κανένας άλλος δεν τον εμποδίζει σήμερα, παρά μόνο ο εαυτός του.

Υπερψηφίστηκε στην ολομέλεια της Βουλής η συμφωνία με τη Siemens

Τροπολογία για τακτοποίηση του προσωπικού των συνεταιριστικών τραπεζών απορρίπτεται από τον Λ. Παπαδήμο.

Με πλειοψηφία 164 βουλευτών από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, πέρασε τελικά από την Ολομέλεια της Βουλής η ρύθμιση για τη Siemens (νωρίς το μεσημέρι είχε διαρρεύσει πληροφορία ότι θα αποσύρονταν), με την οποία η γερμανική εταιρεία καταβάλλει στο ελληνικό δημόσιο...

Ξύλο ανάμεσα σε Φελίπε Μέλο και Ριέρα

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ήρθε στα χέρια στην προπόνηση της Γαλατάσαραϊ με τον Φελίπε Μέλο.

Η καριέρα του Άλμπερτ Ριέρα δεν οδεύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη Γαλατάσαραϊ, καθώς έχει ακούσει αρκετά από τη στιγμή που πήρε τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στους Τούρκους.

Φεύγουν ακόμα και οι γλάστρες από το ΠΑΣΟΚ




Ανεξαρτητοποιήθηκε η Άρια Αγάτσα

Ο πανικός εξ αιτίας της οργής που θα ξεσπάσει οσονούπω στα κεφάλια των δοσίλογων Πασόκων εξαπλώνεται δραματικά.

Τόσο, που ακόμα και οι γλάστρες την κάνουν σιγά σιγά.

Μια παραμυθένια επένδυση στην Ελλάδα

Υστερα από αφόρητες πιέσεις της Αγκελα Μέρκελ και του Νικολά Σαρκοζί, μεγάλη ευρωπαϊκή επιχείρηση, συγκεκριμένα μία αυτοκινητοβιομηχανία, αποφασίζει να επενδύσει στην Ελλάδα, κατασκευάζοντας εργοστάσιο παραγωγής στη χώρα μας. Το έργο πρόκειται να δώσει δουλειά σε χιλιάδες συμπολίτες μας, από ανειδίκευτους εργάτες μέχρι διδάκτορες του Πολυτεχνείου, τόσο κατά το στάδιο της κατασκευής του όσο και κατά τη λειτουργία του. Επίσης, πολλές άλλες ελληνικές εταιρείες, σε τομείς όπως οι μεταφορές για παράδειγμα, θα αποκτήσουν έναν νέο, μεγάλο και σοβαρό πελάτη και η χώρα μας θα εισάγει πολύτιμη τεχνογνωσία.

Γ. Μιχελάκης: «Ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί της Εξεταστικής αντί να ψάχνει τρόπους για να μείνει Υπουργός»

«Αντί να απολογείται ο κ. Παπακωνσταντίνου για τα εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος της χώρας, ζητά και … συγκυβέρνηση.Είναι προκλητικό ο άνθρωπος που πρέπει να κάτσει στο σκαμνί της Εξεταστικής να ψάχνει τρόπους για να μείνει Υπουργός.

Βίντεο: Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα (ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Γάτος αυτός που βιντεοσκοπούσε! Απέφυγε και τον άνθρωπο που πετάχτηκε μέσα από το αυτοκίνητο που τράκαρε. Δείτε το:

Τον γαμά@ ή δεν τον γαμά@ τον κολοαλβανό: Πα-ΤΕΡΑΣ βίαζε επί δυο χρόνια την ίδια του την κόρη!!!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κορίνθου για την υπόθεση βιασμού στο Σοφικό. Χθες το βράδυ, η αστυνομία συνέλαβε τον "πατέρα"-κτήνος που βίαζε επί δύο χρόνια την κόρη του στο Σοφικό. Ο 41χρονος συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας Κορίνθου σε χωριό του πρώην δήμου Σολυγείας όπου διαμένει μόνιμα.

«Βουλγαρία έχεις ταλέντο»: Με ποιο μέλος του σώματός του λέτε να τραβάει αυτοκίνητο ο μάστορας; (βίντεο)

Στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έχουμε δει να χορεύουν με φωτιές, να τραγουδάνε εκπληκτικά, να κάνουν ακροβατικά... Ωστόσο, κανένα ταλέντο δεν είναι σαν αυτό του «Βουλγαρία έχεις ταλέντο»! Ο Elia, 35 χρονών, αποφάσισε να πάει στο σόου και να δείξει το ταλέντο του. Ποιο είναι αυτό;

Πολύ πλάκα η φώτο του Γιωργάκη στο Facebook!

Δείτε τη:

«Η Γερμανία έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος για τους Έλληνες…»

«Είμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος για τους Έλληνες».

Με τη δήλωση αυτή ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε απαντά στο ερώτημα των Αμερικανών για το κατά πόσον οι σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα έχουν διαταραχθεί από την κρίση χρέους και τον τρόπο με τον οποίο το Βερολίνο και η ΕΕ τη διαχειρίζεται, σε μια τηλεοπτική του συνέντευξη που ήδη συζητείται στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Γερμανία: Αυξάνεται η φορολόγηση στις κρυφές καταθέσεις στην Ελβετία... και ο Σαχινίδης μας λέει ότι θα ξεκινήσει συνομιλίες μετά το Πάσχα...

[Γι αυτό σας λέω: Φέρτε ξένο επίτροπο μπας και προχωρήσει κανένα θέμα... αλλά ξέχασα όλα αυτά θα μας τα λύσει ο Πανάρας...]

Σε πυρετό διαπραγματεύσεων σχετικά με τις αδήλωτες καταθέσεις των Γερμανών υπηκόων σε λογαριασμούς στην Ελβετία βρίσκεται για μία ακόμη φορά η Γερμανία, μετά και τις ισχυρές πιέσεις της αντιπολίτευσης για πιο αυστηρά μέτρα κατά των φοροδιαφευγόντων.

Υπό εξέταση 50 περιπτώσεις αναπήρων-μαϊμού στη Χίο

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για άλλες 50 περιπτώσεις αναπήρων-μαϊμού, αυτή τη φορά στη Χίο, δήλωσε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή της Βουλής, που συνεδρίασε με θέμα «Πραγματικοί Δικαιούχοι Προνοιακών Επιδομάτων», ο διευθυντής της Επιτροπής Αναπηρίας και Ιατρικής Εργασίας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Βασίλης Πατεράκης, τονίζοντας ότι πρέπει να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας.

Σε «εξωτικούς προορισμούς» μεταφέρονται οι ελληνικές καταθέσεις

«Εκτροπή» ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία προς... εξωτικούς προορισμούς, διαπιστώνει το υπουργείο Οικονομικών που είχε μείωση εσόδων από τόκους.

Μπορεί να είναι σχεδόν καθημερινή η κατάθεση ερωτήσεων βουλευτών για την πορεία σύναψης συμφωνίας Ελλάδας-Ελβετίας σχετικά με την φορολόγηση των καταθέσεων που έφυγαν από τη χώρα και τη δημοσιοποίηση των ονομάτων των καταθετών, φαίνεται όμως ότι από το 2008 είχε ξεκινήσει μεταφορά ελληνικών καταθέσεων από την Ελβετία σε χώρες που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας.

Συγκέντρωση ιδιωτών- ομολογιούχων στο Υπ. Οικονομικών

Συγκέντρωση στο Υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν οι ιδιώτες ομολογιούχοι ζητώντας την άμεση επιστροφή στο ακέραιο των χρημάτων που εμπιστεύτηκαν στο ελληνικό κράτος.

Α. Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν είναι μια χαμένη υπόθεση

[Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ]

Τη βεβαιότητά του ότι η ελληνική οικονομία μπορί να ανακάμψει από την κρίση, με την προώθηση και εφαρμογή πολιτικών που δεν προκαλούν ύφεση δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του στην αμερικανική οικονομική εφημερίδα Wall Street Journal.

Τα παπάρια μας κουνιούνται: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Ρόβλιας...

[Στα παπάρια του του Ρόβλια η πολιτική... θα περνάει ήσυχος τα Σαββατοκύριακά του στο εξοχικό του στην Πάρο και δεν θα έχει το άγχος να φάει γιαούρτια...]

Δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνος Ρόβλιας, o οποίος εκλέγεται βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Καρδίτσας από το 2004.

Ο κ. Ρόβλιας, ο οποίος, κατά πληροφορίες, ενημέρωσε για την κίνησή του αυτή τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο...

e-Επιλογές

Διαβάστε ενδιαφέρουσες αναρτήσεις φίλων:

Ν. Μηταράκης: «Εμείς οι Έλληνες μπορούμε»

«Εμείς οι Έλληνες μπορούμε» ήταν το μήνυμα αισιοδοξίας που έστειλε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, κατά την ομιλία του στην ημερίδα «Ελληνική Οικονομία: Κατακτώντας το Αύριο».

Τον κ. Μηταράκη παρακολούθησαν περισσότερα από 1.500 άτομα που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο ξενοδοχείο «Κάραβελ» για την ημερίδα που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Π Μπαμπινιώτης απέσυρε τροπολογία με την οποία ήθελε να διώξει εκπαιδευτικούς από το Αρσάκειο...

[Για όσους δεν ξέρουν ο Μπαμπινιώτης είναι πρόεδρος του ιδρύματος που διοικεί το Αρσάκειο. Απ' ότι φαίνεται στην Ελλάδα όποιος κάτσει σε καρέκλα χάνει και το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας και προσπαθεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του...]

Την ανάγκη περαιτέρω διαλόγου -και μάλιστα σε τριμερές επίπεδο (υπουργείο Παιδείας, εκπαιδευτικοί και ιδιοκτήτες εκπαιδευτηρίων)- και μελέτης του περιεχομένου της τροπολογίας...

Και την υπερθέρμανση του πλανήτη πριν 10.000 και πριν 50 εκ χρόνια, ο άνθρωπος την προκάλεσε;

Η άνοδος του διοξειδίου του άνθρακα και η υπερθέρμανση του πλανήτη οδήγησε στον τερματισμό της τελευταίας εποχής των παγετώνων.Η τελευταία εποχή των παγετώνων στη Γη τελείωσε πριν από περίπου 10.000 χρόνια, όταν υπήρξε κλιματική αλλαγή εξαιτίας της αύξησης του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, όπως δείχνει μία νέα επιστημονική μελέτη.

Εντάξει θα τρελαθούμε τελείως: Πολιτική εκμετάλλευση της αυτοκτονίας από την κόρη του αυτόχειρα!

Ενώ ακόμα δεν έχει κηδέψει τον πατέρα της η κόρη του αυτόχειρα έσπευσε να δηλώσει στα ΝΕΑ: "Το περιεχόμενο του σημειώματος είναι η φωνή του πατέρα μου, το πολιτικό περιεχόμενο της πράξης του"!!

Θα τρελαθούμε τελείως!

Αποχωρούν 15 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Με επιστολή τους προς τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη, δεκαπέντε μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος δημοσιοποιούν την αποχώρησή τους. Τα 15 μέλη του ΠΑΣΟΚ, που προέρχονται κυρίως από τη νεολαία, τονίζουν ότι άρουν τη στήριξή τους από όσους «τοποθετούν το συμφέρον των δανειστών πάνω από τον αγώνα για καθημερινή επιβίωση του ελληνικού λαού» και δηλώνουν ότι παραιτούνται από τις «αντίστοιχες θεσμικές τους ιδιότητες».

Αναλυτικά η επιστολή των 15:

Προεκλογικό «όπλο» Σαμαρά το διαδίκτυο-Το μεταναστευτικό σε πρώτο πλάνο

Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης βάζει σε πρώτο πλάνο, ο αρχηγός της ΝΔ, στο προσωπικό του προφίλ, στο facebook

 Το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα, που βρίσκεται πλέον σε εκρηκτικό σημείο και εικόνα του «ξέφραγου αμπελιού», που εκπέμπει η χώρα μας λόγω της αθρόας και ανεξέλεγκτης εισόδου λαθρομεταναστών από τα σύνορά μας, απασχολεί το «γαλάζιο στρατηγείο», που προτίθεται να κρατήσει «ζεστό» το θέμα καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μαλακίες και από τον Κουκουλόπουλο που συνέδεσε την αυτοκτονία με την εκτόξευση των φαρμακευτικών δαπανών!!! (βίντεο)

Και πριν κοπάσει ο σάλος από την ηλίθια δήλωση Μπεγλίτη, ήρθε ένα άλλο κυβερνητικό στέλεχος να προκαλέσει οργή. Αυτή τη φορά ήταν ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος, που φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ. Θεώρησε σωστό να συνδέσει την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού με την εκτόξευση των φαρμακευτικών δαπανών!

Εντυπωσιακό ξεκίνημα της Κατσέλη στην Πάτρα!

Εντυπωσιακό ομολογουμένως ξεκίνημα σήμερα από την Λούκα Κατσέλη στη Πάτρα όπου σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου "ΑΣΤΗΡ" εγκαινίασε την πορεία της "Κοινωνικής Συμφωνίας" προς τον λαό.

Η συνέχεια στο:  online-pressblog.blogspot.com

Ανέξοδες ερμηνείες

Από τους πολιτικούς δεν περιμένουμε να περιγράφουν το πρόβλημα και να καταλήγουν με το «δέον γενέσθαι». Δεν θέλουμε να μας χτυπούν συμπονετικά στην πλάτη, δεν μας ενδιαφέρει να δηλώνουν συγκλονισμένοι ή συντετριμμένοι.

Σε αδράνεια οι ηλεκτρονικές εφαρμογές για διασταύρωση στοιχείων

Σε μια ιδιαίτερη κρίσιμη περίοδο για την ελληνική οικονομία και με τη φοροδιαφυγή να οργιάζει, δεκάδες ηλεκτρονικές εφαρμογές της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σημαντικά στην αύξηση των δημοσίων εσόδων παραμένουν ανεκμετάλλευτες.

Αδυναμία στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό διαπιστώνει η Κομισιόν

Κατάργηση των φοροαπαλλαγών και αύξηση των φόρων κατανάλωσης και άλλων έμμεσων φόρων προτείνει μεταξύ άλλων στην τριμηνιαία έκθεσή της η Κομισιόν.

Την έκδοση του Σάιφ αλ Ισλάμ Καντάφι αξιώνει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, «όχι» απαντά η Λιβύη

Εντολή στη Λιβύη να παραδώσει τον Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι (στη φώτο με τον γεμάτο καμάρι δήμαρχο ηρακλείου), γιο του θανόντος πρώην ηγέτη της χώρας Μουαμάρ Καντάφι, για να δικαστεί, έδωσε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, όμως η νέα κυβέρνηση της χώρας απέρριψε εκ νέου το αίτημα αυτό λέγοντας ότι θα τον δικάσουν οι λιβυκές αρχές.

«Αυτοκτονική» πορεία: Ένας στους 6 Έλληνες με σημαντική ψυχοπαθολογία

Περί τους 1720 ανθρώπους καταγράφηκαν ως πρωταγωνιστές σε περιστατικά αυτοκτονίας στην Ελλάδα από την αρχή του 2009 έως το τέλος του 2011. Οι σχετικοί δείκτες εμφανίζουν αυξητική τάση, όσο επιδεινώνονται οι οικονομικές συνθήκες. Άμεση σύνδεση της ανεργίας με τη ροπή προς αυτοκτονία καταδεικνύουν τα ευρήματα ερευνών.

Συνελήφθη ο δικηγόρος με το οπλοστάσιο στη Λούτσα

Υπάρχουν εντάλματα και για ακόμα επτά άτομα που φέρονται να μετείχαν στο κύκλωμα εμπορίας όπλων.

Μετά από διακριτική επιχείρηση των ανδρών της κρατικής ασφάλειας συνελήφθη αργά το βράδυ ο 50χρονος δικηγόρος στο κτίριο του οποίου στην Αρτέμιδα βρέθηκαν δεκάδες όπλα και πυρομαχικά.

"Καλό ταξίδι"...

Ένας συνάνθρωπός μας πάτησε χτες την σκανδάλη και αυτοκτόνησε σε δημόσια θέα, στην πλατεία Συντάγματος. Στο σημείωμα που άφησε πίσω του αναφέρει με σαφήνεια τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη. Μπορεί να υπήρξαν κι άλλοι λόγοι. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι ένας συμπολίτης μας δεν είναι πλέον ανάμεσά μας...

Γιαννούλης : γι αυτό είπα το όνομα του Φερεντίνου

Με χθεσινή του ανάρτηση στο Facebook ο τραγουδιστής Μ. Γιαννούλης αποκαλύπτει γιατί έδωσε στεγνά τον Φερεντίνο για την κοκκαϊνη και εκφράζει την πίκρα του για τη διαφορετική αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος σε παρόμοια περιπέτεια πριν μερικά χρόνια. Δείτε τι έγραψε:

Εικόνες σοκ από το βαρύ πένθος του Ρομπέρτο Μπενίνι και του ΑΠΘ για την αυτοκτονία. Σπάραξε στο κλάμα ο ηθοποιός όταν έμαθε για την αυτοκτονία...

Σήμερα Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα Τελετών της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αναγορεύτηκε ο Ιταλοεβραίος ηθοποιός Roberto Begnini, ως επίτιμος διδάκτορας του ΑΠΘ. Την ημέρα που η Ελλάδα συγκλονιζόταν από την αυτοκτονία του συνταξιούχου στην Αθήνα. Έξη ώρες μετά. Δείτε εικόνες από την βαρύ πένθος που επικράτησε κατά την τελετή :

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έγραφε το πρωί, αυτά που βλέπετε:

Και φόρο ιδιοκατοίκησης θέλει τώρα η Κομισιόν!

Σοκ για την ελληνική κυβέρνηση, πρωτίστως όμως για τους Έλληνες πολίτες από τα … συμπεράσματα της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την οικονομία της Ευρωζώνης!

Σοκ γιατί σύμφωνα με την τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν στην ταλανισμένη ελληνική οικονομία και κοινωνία υπάρχει – λένε – ακόμα περιθώριο για περαιτέρω αύξηση του επιπέδου φορολογίας έστω με «έμμεσα» μέτρα όπως η κατάργηση φοροαπαλλαγών και η επιβολή τεκμαρτού εισοδήματος ιδιοκατοίκησης!

Ναρκωτικά, αλκοόλ και ερωτικά όργια με μαθητές στη Μυτιλήνη

Χρήση ουσιών και πορνεία για ένα τσιγαριλίκι ακόμα και μέσα στην αυλή του σχολείου  

Πριν καλά καλά τελειώσουν το Γυμνάσιο, μαθητές κάνουν χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ ακόμα και μέσα στην αυλή του σχολείου. Μαθήτριες μάλιστα «πέφτουν» στην παιδική πορνεία για ένα τσιγαριλίκι ή για 2 ποτά στο μπαρ.

Όνειρα και σεξ: Τα φαντάσματα του Freud

Σύμφωνα με τον Freud και το βιβλίο του «The Interpretation of Dreams» ("H Ερμηνευτική των Ονείρων"), η μετάφραση των ονείρων μας απαιτεί την άμεση αναζήτηση σεξουαλικών συμβόλων (π.χ. τα απότομα κεκλιμένα επίπεδα, οι σκάλες και το ανεβοκατέβασμά τους, είναι όλα συμβολικές αναπαραστάσεις της σεξουαλικής πράξης). Η άποψη αυτή, ιδιαίτερα προκλητική για τα 1900 που κυκλοφόρησε το βιβλίο, ξεσήκωσε αντιδράσεις από άλλους ψυχολόγους της εποχής, ή και νεώτερους, και σιγά-σιγά εγκαταλείφθηκε για να αντικατασταθεί με περισσότερο αναλυτικές μεθόδους επεξήγησης των ονείρων.