09 Απριλίου 2012

Βίντεο: Συνέντευξη Σαμαρά στο Mega

Δείτε τη:

Δείτε τι στέλνει το Facebook στην Αστυνομία αν υπάρχει εισαγγελική εντολή

Τα στέλνει όλα:

Βίντεο: F-15 καταρρίπτουν, σε άσκηση, μη επανδρωμένα κατασκοπευτικά

Συνήθως τέτοιες ασκήσεις (δοκιμής πυραύλων αέρος αέρος) κάνουν οι αμερικάνοι πάνω από τον κόλπο του Μεξικό και οι στόχοι είναι μη επανδρωμένα ιπτάμενα αντικείμενα όπως το QF-4 Phantom. Δείτε το βίντεο:


Χιονίζει στο δρόμο προς Καρπενήσι!!

Χιονίζει από τον Τυμφρηστό και πάνω στο δρόμο προς Καρπενήσι. ..

Tο χιόνι στη Ράχη το έχει στρώσει για τα καλά, ωστόσο ακόμα δεν χρειάζονται αλυσίδες, όπως ενημέρωσε το LamiaReport οδηγός πέρασε από το σημείο, όμως μπορεί να χρειαστούν σε λίγο.

Καραμπόλα στην Αττική Οδό

Καραμπόλα πέντε αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Αττική οδό στην έξοδο Λ. Ηρακλείου, με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.

Σοβαρευτείτε ρε γελοίοι!!! Κατασχέσεις ακινήτων για οφειλές πάνω από 300€

Σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων (ακινήτων, καταθέσεων κ.λπ.), για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο που υπερβαίνουν τα 300 ευρώ, μπορεί να προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τον αναλυτικό οδηγό του υπουργείου Οικονομικών.

Άφησαν τα μετρητά αλλά πήραν το χρυσό... Γερμανικά μάρκα κατοχής στα υπόγεια της ΤτΕ!

[Ξαναλέμε κάτι που έχουμε γράψει και παλαιότερα: Οι αποδείξεις ότι οι Γερμανοί βρήκαν τα θησαυροφυλάκια της ΤτΕ γεμάτα όταν μπήκαν στην Αθήνα είναι οι γνωστές αποδείξεις των αεροωεκασμένων... Η θεωρία ότι οι Άγγλοι και η ελληνική κυβέρνηση φεύγοντας από την Αθήνα για το Κάιρο άφησαν πίσω τους το χρυσό είναι επίσης για τους αεροψεκασμένους...]

Τη σύσταση ειδικής εξαμελούς επιτροπής διέταξε ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, με στόχο τη γνωμοδότηση για 57 σακιά με 14.334.000 γερμανικά μάρκα από την κατοχή που βρίσκονται στο θησαυροφυλάκιο της ΤτΕ.

Επιτέλους μια λύση ανάσα για χιλιάδες επιχειρήσεις μετά από παρέμβαση της ΝΔ

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Κωστής Χατζηδάκης ως εισηγητής είχε αρνηθεί την τροπολογία Σαχινίδη, σύμφωνα με την οποία το Ελληνικό Δημόσιο θα είχε το πάνω χέρι στις συνομιλίες με τις τράπεζες στο τεράστιο θέμα των δανείων που δόθηκαν με εγγύησή του. Είχε εκφράσει επιφυλάξεις γιατί δεν υπήρχε γνωμοδότηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Μετά από παρεμβάσεις του...

Κι άλλος γαμημέν@@: Συνελήφθη προπονητής για ασέλγεια σε ανήλικους!

Συνελήφθη από την Υπηρεσία Προστασίας Ανηλίκων ένας 57χρονος ημεδαπός προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.
Δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του, για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου.
Συνελήφθη, χθες (8-4-2012) το μεσημέρι στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Βροχές και έντονες καταιγίδες το επόμενο εξάωρο στην Αργολίδα, την Κορινθία, την Βοιωτία, τη Φθιώτιδα, τη Φωκίδα, την Εύβοια, τις Δυτικές Κυκλάδες και κυρίως την Αττική και μέχρι το τέλος του εξαώρου στις υπόλοιπες Κυκλάδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Η κρίση έκοψε το ένα τρίτο του εισοδήματος των Θεσσαλονικέων

Κλίμα απαισιοδοξίας καταγράφει το βαρόμετρο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), με το δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης στο νομό Θεσσαλονίκης να βρίσκεται στο ναδίρ και το μηνιαίο εισόδημα των νοικκοκυριών να έχει μειωθεί κατά ένα τρίτο στην τελευταία τριετία.

Οι κομμουνιστές προσπαθούσαν να θολώσουν τα νερά για το μακεδονικό αλλά παρέμεναν σταθεροί στην προδοσία.

Κατά την διάρκεια της Κατοχής, οι κομμουνιστές διατυμπάνιζαν τον πατριωτισμό τους με το πρόσχημα της αντίστασης. Με αυτό το πατριωτικό τους προσωπείο προσπαθούσαν να καλύψουν τις προδοτικές τους θέσεις και πράξεις για το μακεδονικό ζήτημα.

Πάλι φούμο ποτίζει ο Καμμένος τους χουλιγκάνους του για το επιτόκιο του ρώσικου δανείου στην Κύπρο

Αντιγράφω από τον επίσημο ιστότοπο των Α.Ε. δηλ το real.gr:
Ο κ. Καμμένος μίλησε για «όργανα των τοκογλύφων στην Ε.Ε. που ελέγχουν τους προϋπολογισμούς μας σε γραφεία των Βρυξελλών», επανέλαβε ότι είναι υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο Ευρώ, σημείωσε ωστόσο πως η χώρα μας δανείζεται με υψηλά επιτόκια εν αντιθέσει με την Κύπρο που δανείζεται από τη Ρωσία και την Κίνα με επιτόκια που δεν ξεπερνούν το 1%.
 Αντιγράφω και από το κυπριακό sigmalive.com:
Το ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ δάνειο με προνομιακούς όρους έχει διάρκεια 4,5 χρόνια και επιτόκιο...

Μιλάμε για τσίρκο!!Υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ. η Βάνα Μπάρμπα

Την προσχώρηση της Βάνας Μπάρμπα στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. Η κ. Μπάρμπα θα είναι υποψήφια στη Β' Αθηνών.

Ρινικό "βιάγκρα" για καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις

Ένα νέο ρινικό σπρέι που περιέχει ωκυτοκίνη, τη λεγόμενη και "ορμόνη της στοργής", η οποία, μεταξύ άλλων, χρησιμοποιείται στα μαιευτήρια για να επιταχυνθεί ο τοκετός, φαίνεται πως μπορεί να έχει και μία ακόμα, μάλλον απρόσμενη, χρήση: να βελτιώσει θεαματικά τις σεξουαλικές επιδόσεις των ανδρών, δρώντας σαν Βιάγκρα.

Κι άλλος αυτοκτόνησε στην Καστοριά... αλλά δεν άφησε μήνυμα "αγωνιστικότητας"

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Τοιχίο Καστοριάς, βρέθηκε 52χρονος κρεοπώλης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είχε οικονομικά προβλήματα. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Μ.Δευτέρας.

Στέλνουν τα λεφτά τους στη χώρα τους οι Αλβανοί: Αύξηση των τραπεζικών καταθέσεων, τον Φεβρουάριο

Αύξηση των καταθέσεων στις εμπορικές τράπεζες, τόσο σε εθνικό (λεκ) όσο και σε ξένο νόμισμα, καταγράφηκε το Φεβρουάριο του 2012 στην Αλβανία, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Κεντρική Τράπεζα της βαλκανικής αυτής χώρας.

Μόσχα: Τα δικαιώματα της Κύπρου είναι δεδομένα

«Τα δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε όλη την επικράτειά της είναι δεδομένα και δεν αμφισβητούνται». Με αυτή την κατηγορηματική δήλωση η Μόσχα έθεσε τη Δευτέρα τέλος σε θέματα ιδιοκτησιακού που εγείρουν η Άγκυρα και το ψευδοκράτος στη Βόρεια Κύπρο.

Βίντεο: Χωρίς όρια η Εθνική μας ταπείνωση από το ΠΑΣΟΚ!

Τον μεγάλο εξευτελισμό που υπέστη και εξακολουθεί να υφίσταται η χώρα μας αποτυπώνει ένα βίντεο από τη σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λισαβόνα το 2010.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του τότε πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου...

Οι εκλογές και η... κολοκυθιά

Σάββατο ο Α. Σαμαράς το είπε ξεκάθαρα, θέλουν δε θέλουν κάποιοι οι εκλογές θα γίνουν 6 Μάη, την ίδια ημερομηνία επανέλαβε χθες ο Ε. Βενιζέλος και ενώ όλοι το λένε, ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης επικαλούμενος το “σαβουάρ βιβρ”...

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.

Η λαθρομετανάστευση, θα είναι ένα από τα κορυφαία θέματα της προεκλογικής ατζέντας του Αντώνη Σαμαρά. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η αφίσα της ΟΝΝΕΔ για το θέμα, όπως επίσης και οι απαντήσεις που θα δώσει...

Οι Αλβανοί στην Ελλάδα «στέρεψαν» από χρήματα... ας γυρίσουν τότε πίσω στην Αλβανία που ανθεί...

Μετά από χρόνια παραμονής στους στην Ελλάδα, λόγω της κρίσης, οι Αλβανοί αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, ενώ πολλοί εξ αυτών μαζί με τα παιδιά τους, που γεννήθηκαν εδώ, επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Όχι και να κάνει ο ψήστης της Πάρου τον εξυγιαντή της χώρας!!

Παρά τις εσωκομματικές βολές που δέχεται, εν όψει και της κρίσιμης συνάντησης που αναμένεται να έχει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευ.Βενιζέλο το μεσημέρι της Μ.Δευτέρας, ο Γιάννης Ραγκούσης επιμένει στην άρνησή του να ψηφίσει την τροπολογία για την χρηματοδότηση των κομμάτων, χαρακτηρίζοντάς την «χαριστική βολή στην αξιοπιστία των κομμάτων».

Στο 1,7% υποχώρησε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο

Στο 1,7% διαμορφώθηκε ο πληθωρισμός τον Μάρτιο, από 2,1% τον προηγούμενο μήνα, όπως ανακοίνωσε τη Μ. Δευτέρα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή ανήλθε στο 1,4%.

Πτώση 8,3% για τη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο

Πτώση της τάξεως του 8,3% σημείωσε η βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με τα στοχεία που ανακοίνωσε τη Μ. Δευτέρα η ΕΛΣΤΑΤ.

Άλλο ένα κοπρόσκυλο κάνει ηρωική έξοδο: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Κ. Γείτονας

Την απόφασή του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής ανακοίνωσε ο Κώστας Γείτονας, από το βήμα της Βουλής. Δήλωσε ότι θα αγωνιστεί για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και ευχαρίστηκε τους συμπολίτες του που τον τίμησαν όσες φορές κατέβηκε υποψήφιος.

"Κυνήγι ευκαιριών στα ελληνικά νησιά - Αυξάνονται οι Γερμανοί που αναζητούν ευκαιρίες σε ακίνητα"

Στον τουρισμό της Ελλάδας και στις ευκαιρίες στα νησιά επικεντρώνεται ρεπορτάζ της εφημερίδας Die Welt με τίτλο «Κυνήγι ευκαιριών στα ελληνικά νησιά». Το δημοσίευμα κάνει λόγο για την αύξηση των Γερμανών τουριστών προς τη Ρόδο, με στόχο την αναζήτηση ακινήτων σε μειωμένες τιμές.

FT: ''Αναλφάβητοι'' μιλούν για έξοδο από το ευρώ

Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς οι Financial Times κατηγορούν τόσο τους οικονομολόγους του κώλου, Βαρουφάκηδες και Καζάκηδες όσο και τους πολιτικούς, σαν τον Τσίπρα ή τον Καμμένο που στα μουλωχτα σχεδιάζουν την έξοδό μας από το ευρώ.

Διαβάστε όλο το άρθρο.

Αγόρασε σπίτι στην Αθήνα ο Jean Paul Gaultier!

Κάτοικος της Αθήνας ετοιμάζεται να γίνει ο Jean Paul Gaultier. Ο διάσημος σχεδιαστής που έχει δηλώσει πολλές φορές λάτρης της χώρας μας απέκτησε το δικό του διαμέρισμα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Στο «σφυρί» αρχαίο ελληνικό χρυσό στεφάνι

Ενα σπάνιο αρχαίο ελληνικό χρυσό στεφάνι μυρτιάς, αγνώστου προελεύσεως, βγαίνει στο σφυρί στο Λονδίνο στα τέλη Απριλίου από τον οίκο «Κρίστις». Το πολύτιμο στεφάνι, η τιμή πώλησης του οποίου υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει τις...

Σε πανικό ο Γιώργος από τις αποκαλύψεις το υ «Π» για το ντιλ με την Goldman Sachs

ΠΑΝΙΚΟ προκάλεσαν στον τέως πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του «Π», την περασμένη Κυριακή, για το βρώμικο παιχνίδι που παίχθηκε σε βάρος της Ελλάδας στις επαφές και συναντήσεις που είχε με την Goldman Sachs όχι μόνο τον Νοέμβριο του 2009 στο «Πεντελικόν», αλλά και στη Νέα Υόρκη, πριν από τις εκλογές, όταν το εκεί εβραϊκό λόμπι είχε «φροντίσει» να κλείσει το ραντεβού του με τους επικεφαλής της αμερικανικής εταιρείας, που είναι από τα μεγαλύτερα επενδυτικά «σπίτια» του κόσμου.

Η ζούγκλα της ανομίας

Ενα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας, και ίσως το πιο δυσεπίλυτο, είναι η ανομία που κυριαρχεί παντού. Δεν υπάρχει άλλη χώρα στην Ευρώπη, όπου τα πάντα επιτρέπονται, από το οδήγημα μοτοσικλέτας πάνω στο πεζοδρόμιο, «αν χρειαστεί», έως το σπρώξιμο ή το βρίσιμο ενός αστυνομικού από πολίτες.

Κλείνουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, σταδιακά η ανακοίνωσή τους

Θέμα ημερών θεωρείται η ολοκλήρωση της επεξεργασίας των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας και η τυπική επικύρωσή τους θα γίνει από την εκτελεστική γραμματεία του κόμματος.

Η επιστροφή του φόρου πρέπει να είναι έντοκη, σύμφωνα με το ΣτΕ

Αντισυνταγματική έκρινε το ΣτΕ διάταξη της φορλογικής νομοθεσίας που προβλέπει περιορισμένη επιστροφή των παράνομων φόρων και περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τις έντοκες αξιώσεις των πολιτών για τη μακρόχρονη απώλεια των χρημάτων τους.

Συνέλαβαν γνωστότατο σκηνοθέτη, κριτή των πάντων, για χρέη στο Δημόσιο...

Ο γνωστός σκηνοθέτης, Κώστας Φερρής, συνεληφθη την Παρασκευή, στη Νέα Σμύρνη για χρέη στο Δημόσιο...

Κατεβάστε το "Ζημίαι των αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατών Κατοχής 1946"

[Γράψαμε τις προάλλες εδώ ότι το ελληνικό κράτος προσπαθεί να κάνει κατάλογο με τις αρχαιότητες που εκλάπησαν κατά τη γερμανο-ιταλο-βουλγαρική κατοχή.... επειδή είμαστε γνωστό κολοχανείο, είμαι σίγουρος ότι αγνοούν την ύπαρξη του συγκεκριμένου βιβλίου]

Πολύς ο ντόρος τον τελευταίο καιρό για το βιβλίο "Ζημίαι των αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατών Κατοχής 1946", που γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Πρόκειται για μια έκθεση-μελέτη 160 σελίδων του 1946, η οποία..

Ελβετία: Χωριό αρνήθηκε 1 δισ. δολάρια

Αν στους κατοίκους ενός γραφικού χωριού, οπουδήποτε στον κόσμο, τούς έλεγαν ότι κάθονται πάνω σε ένα κοίτασμα αξίας άνω του 1 δισ. δολαρίων(!), θα είχαμε χαρές και πανηγύρια. Όχι σε Ελβετικό χωριό όμως.

Εκδήλωση της ΝΔ για την Βόρειο Ήπειρο

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση της Γραμματείας Παλιννοστούντων & Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας στο Ξενοδοχείο Caravel με θέμα: Βόρειος Ήπειρος: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον.
Ομιλητές ήταν:

Μπλόκο στην πώληση του Ελληνικού δορυφόρο με απόφαση Βορίδη


Στις αρχές του χρόνου, είχε κάνει το κύκλο του διαδικτύου η είδηση (κυρίως από ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία) ότι πωλείται ο ελληνικός δορυφόρος! Στα σενάρια αυτά μπήκε τέλος από την Παρασκευή που μας πέρασε καθώς στο νομοσχέδιο που πέρασε το υπουργείο Υποδομών με παρέμβαση Βορίδη δεν….

ΣΟΚ! Γνωστότατος Έλληνας πολιτικός κλείνεται σε μοναστήρι

Δείτε για ποιον πρόκειται: