11 Απριλίου 2012

ΕΛΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!

Όλοι για συμπαράσταση στον ΑΚΗ στον Κορυδαλλό.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ,ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
 Όχι μαζί στη ΜΑΣΑ και στο ΞΥΛΟ χωριστά.
 Εντάξει ΤΖΟΡΝΤΑΝ και ΣΙΑ!!! Μήπως σου θυμίζει κάτι η φώτο;

Μόνο με τα εσώρουχά της η… (φωτό)

Γνωστή ηθοποιός πόζαρε στον φακό μόνο με τα εσώρουχά της!

Ο λόγος για την...

Επί 8 χρόνια βίαζαν ανήλικα κορίτσια των συγχωριανών τους

Σε 9 χρόνια κάθειρξη και 3.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκαν τρεις άνδρες ηλικίας άνω των 80 ετών, από το χωριό Βιδιάκι Αρκαδίας κατηγορούμενοι ότι επί 8 χρόνια αποπλανούσαν και ασελγούσαν στις κόρες συγχωριανών τους ηλικίας 14 και 15 ετών.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

Ανακοίνωσε ο ίδιος την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα, μιλώντας το patrastimes.gr

Ο κύριος Κυριακόπουλος, είπε πως από χθες είχε κάνει γνωστό στον οργανωτικό Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Αργύρη ότι δεν θα είναι υποψήφιος και παρόλα αυτά, τον συμπεριέλαβαν στο ψηφοδέλτιο...

Η Μενεγάκη πρωθιέρεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

[Όχι η γνωστή ρε, η άλλη...]
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, η όμορφη Ελληνίδα θα ανάψει τη δάδα υπενθυμίζοντας σε όλο τον πλανήτη πως η φλόγα της χώρας μας καίει και θα συνεχίσει να καίει ανά τους αιώνες...

ΑΠΟΡΙΑ

Άντε το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. είναι τα κόμματα της διαπλοκής.
 Το ΚΚΕ ,ο ΣΥΡΙΖΑ ,το ΛΑΟΣ, οι ΑΝ.ΕΛ.,η ΔΗΜΑΡ,οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και οι λοιπές ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ γιατί κάνουν ΚΟΚΟΚΟ,κοινώς γαργάρα το θέμα της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος στην υπόθεση των...

Τα ψηφοδέλτια του ΠαΣοΚ για τις εκλογές της 6ης Μαΐου-;Όλα τα ονόματα

Ανακοινώθηκαν στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, τη Μ.Τετάρτη, σχεδόν ταυτόχρονα με την προκήρυξη των εκλογών, η πλειοψηφία των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος για τις κάλπες της 6ης Μαΐου.

Προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα του Πάσχα έλαβε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα για να απολογηθεί έλαβε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος από τον ειδικό ανακριτή αρμόδιο για υποθέσεις διαφθοράς αξιωματούχων, Γαβριήλ Μαλλή, στον οποίο προσήχθη νωρίτερα το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Αντ. Σαμαράς: Οσοι δεν ήθελαν εκλογές πήραν την απάντησή τους

[Φυσικά δεν θα κάτσουμε να σχολιάσουμε όλους τους μαλάκ@@ που εδώ και εβδομάδες μας έλεγαν ότι δεν θα γίνουν εκλογές...]

Την πεποίθηση ότι με την προκήρυξη των εκλογών «ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα», εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς με δήλωσή του, καλώντας τους πολίτες να «αναλογιστούν τη δύναμη που έχουν «να τα αλλάξουν όλα στις 6 Μαΐου».

Πέστα ρε Άκη: «Επικοινωνιακό προεκλογικό δώρο η δίωξή μου-Η αλήθεια θα λάμψει»

Δήλωση Άκη Τσοχατζόπουλου:

Επικοινωνιακό προεκλογικό «δώρο» στα δύο μεγαλύτερα κόμματα αποτελεί σήμερα, Μ. Τετάρτη και ημέρα προκήρυξης των εκλογών, η θεαματική προσαγωγή μου στον Ανακριτή Αθηνών κ. Γ. Μαλλή. Η εναντίον μου δικογραφία που του είχε διαβιβαστεί πριν λίγες μέρες εκκρεμούσε και εξεταζόταν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον Ιούνιο του 2010, πάνω από 20 μήνες, χωρίς αποτέλεσμα.

Ο χοιροβοσκός έχει να μας πει κάτι για τον Άκη; Τον ήξερε;

Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός που παίζει παλαμάκια στις ζειμπεκιές του Άκη; Γνωστή φάτσα μου φαίνεται... μήπως θυμάται κανένας το όνομά του;

Εδώ φαίνονται οι φίλοι, Ιορδάνη Χασαπόπουλε

Προς Ιορδάνη Χασαπόπουλον

Δημοσιογράφο MEGA.

Αγαπητέ Ιορδάνη,

Όπως θα έχεις ήδη πληροφορηθεί, σήμερα το πρωί ο σύντροφος Άκης συνελήφθη ως κατηγορούμενος για πλήθος κακουργημάτων.

Γνωρίζοντας οτι οι περισσότεροι σύντροφοι κάνουν την πάπια και προσποιούνται οτι “δεν τον είδαν – δεν τον ξέρουν”, ελπίζουμε οτι τουλάχιστον εσύ θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ

  Πολλοί μπορεί να παραξενεύτηκαν.Άλλοι να ξυνίστηκαν ,άλλοι να γέλασαν και άλλοι να χάρηκαν.
  Όμως η κάθοδος της Άριας Αγάτσα με τη Ν.Δ.,είναι η πρώτη...

Απορρίφθηκε ΓΙΑ ΤΥΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ από τον Αρειο Πάγο η αίτηση της Μ.Βατοπαιδίου για τη Βιστωνίδα

Το Γ' Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση της Ι.Μ. Μονής Βατοπαιδίου με την οποία ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Θράκης (υπ' αριθμ. 660/2009) που έκρινε ότι νόμιμα δημοσιεύθηκε, μετά από τέσσερα χρόνια, η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των παραλίμνιων εκτάσεων της λίμνης Βιστωνίδας.

Ποιος δημοσιογράφος του MEGA θα είναι υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Αττικής θα είναι ο δημοσιογράφος του MEGA...

Όλοι οι "ευεργέτες" του ΠΑΣΟΚ στις επάλξεις

Υποψήφιος ο Γιωργάκης στην Αχαϊα, υποψήφιος ο

Εξαγωγικό εμπάργκο του Ιράν κατά της Γερμανίας

Το Ιράν διέκοψε τις εξαγωγές πετρελαίου προς τη Γερμανία και επέβαλε κυρώσεις σε 100 εταιρείες της ΕΕ, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις πετρελαϊκές και οικονομικές κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση εις βάρος του, όπως μετέδωσαν σήμερα ιρανικά μέσα ενημέρωσης.

Περί ανεξαρτησίας της Κρήτης


Με την ιδιότητα μου ως κτηνοτρόφος και σε σχέση με τα λίγα γράμματα που κατέχω, αισθάνομαι το βάρος τση ευθύνης που έχω ως γνήσιος Έλληνας πατριώτης, να διαβεβαιώσω τον κάθε τυχάρπαστο αλαφροΐσκιωτο ξιπασμένο, πως δεν υπάρχει θέμα αλλά και ούτε περίπτωση αυτονομίας τση Κρήτης από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν κατέχω αν ετούτανα τα σενάρια τα φαντάζουνται και τα διαλαλλούν πράμα δοσήλογοι...

Κύμα συμπαράστασης στον Άκη

Κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες αφίσες συμπαράστασης από συντρόφους. Δείτε τις, επειδή το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά:

Σαμαράς: Όρισε Εθνική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά συγκροτήθηκε Εθνική Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα.
Η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής θα γίνει την Τρίτη, 17 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι.
Στην επιτροπή μετέχουν:

Μιχελάκης: Ο Άκης είναι ο τρίτος κατηγορούμενος από το ΠΑΣΟΚ

«Έστω και αργά, ο πρώην υποψήφιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και για σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεών του κ. Α. Τσοχατζόπουλος παίρνει, το δρόμο που έδειξε η Δικαιοσύνη:

Ζήτωοι αλχημίες: Μειώθηκε κατά 70% το έλλειμμα του προϋπολογισμού... και τα έσοδα συνεχίζουν να μειώνονται

Σε ποσοστό περίπου 70% περιορίστηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο τρίμηνο Ιανουαρίου Μαρτίου, σε σύγκριση με το ίδιο διάστημα του 2011.

Παπαδήμος: "Στις 6 Μαϊου οι εκλογές - Διάλυση της Βουλής δεν σημαίνει και διάλυση της κυβέρνησης"

Σε λίγο ο κ. Παπαδήμος θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου να ζητήσει την διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εκλογών.  Ο κύβος ερίφθη και επισήμως. Οι εκλογές θα γίνουν στις 6 Μαϊου και η νέα βουλή θα συγκλιθεί στις 17 Μαϊου στις 11 το πρωί.

Ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο είπε:

Και blogger o Αντώνης Σαμαράς

Μια νέα ιστοσελίδα εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς. Στη διεύθυνση antonis-samaras.gr ο Πρόεδρος της Ν.Δ. επιχειρεί να ανοίξει ένα ζωντανό διάλογο με τους πολίτες.

Βρήκαν πλάκες χρυσού στο σπίτι της κόρης του!!! Δύο ακόμη συλλήψεις συνεργατών του Α. Τσοχατζόπουλου

Δύο ακόμη εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια που ερευνά τα περιουσιακά του στοιχεία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου, που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη είναι ο επιχειρηματίας...

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το προσωπικό δράμα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου


Ράγισαν καρδιές από το ξέσπασμα του Γιώργου
Δραματικές ώρες περνάει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο κανάλι Αλαφούζου. Σε μια δραματική εκ βαθέων συνέντευξη, ο Γιώργος ξέσπασε και έκανε γνωστό τον προσωπικό του γολγοθά.

Αυτό δεν ξανάγινε!! Από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ η Άρια Αγάτσα

Την προσχώρησή από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ αναμένεται να ανακοινώσει από τη λεωφόρο Συγγρού η εκλεγείσα με το ΠΑΣΟΚ βουλευτή Βοιωτίας, Άριας Αγάτσα

Βίντεο για τη σύλληψη του Άκη του ΠΑΣΟΚ

Δείτε το:

Γελάνε και τα μπετά στη Συγγρού-Καρατζαφέρης: "Τον Γιώργο Κύρτσο τον ήθελαν όλα τα κόμματα"

"Τον Γιώργο Κύρτσο τον ήθελαν όλα τα κόμματα, είναι όμως στον ΛΑΟΣ", δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γ. Καρατζαφέρης.

Σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ο κ. Καρατζαφέρης είπε, ότι "δεν είναι όμοια τα κόμματα" και ότι "ο ελληνικός λαός πρέπει να επιλέξει πρωθυπουργό".

FT: Αν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πιστεύουν στη νομισματική ένωση, πρέπει να το πουν στις εκλογές

Τα μειωμένα ποσοστά πρόθεσης ψήφου που συγκεντρώνουν στις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία επισημαίνει το κύριο άρθρο των Φαϊνάνσιαλ Τάιμς, με τίτλο «Η πρόκληση της Ελλάδας», σχολιάζοντας ότι τα δύο μεγάλα κόμματα δεν μπορούν να κατηγορήσουν κανέναν παρά τους εαυτούς τους.

Πολιτικές αντιδράσεις για τη σύλληψη του Άκη του ΠΑΣΟΚ

«Να λειτουργήσει η δικαιοσύνη και να δούμε αν υπάρχει ενοχή ή όχι» σχολίασε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης.

Πρόσθεσε πως είναι άδικο να ζητάμε αποδιοπομπαίους τράγους και από την άλλη να είναι έξω άνθρωποι που έχουν κάνει ζημιά.

Δήλωση-σοκ από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη !!!


Τεντώνει επικίνδυνα το σκοινί ο Πανίκας και προκαλεί εκνευρισμό στη ΝΔ....

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις και τις ενδεχόμενες μετεκλογικές συνεργασίες, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η συνέχεια στο taxalia

Έρχεται χαράτσι... δυστυχώς θα το πληρώσουμε εμείς και όχι οι πατριώτες του κώλου: Μεγάλη πτώση στις διεθνείς τουριστικές αφίξεις το πρώτο τρίμηνο

[Τα έχουμε ξαναπεί αλλά οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι: Με τις μαλακίες τους, του Παπούλια πρώτου και καλύτερου, διώξαμε τους τουρίστες... όταν το φθινόπωρο όποιος κυβερνάει θα ψάχνει λεφτά λόγω μειωμένων τουριστικών εσόδων (ΦΠΑ) το λογαριασμό θα τον πληρώσουμε όλοι και όχι μόνο οι μαλάκ@@...]

«Βουτιά» σημείωσαν οι διεθνείς τουριστικές αφίξεις με αεροπλάνο στη χώρα μας στο διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου σε σχέση με την ίδια περίοδο, πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάσθηκε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Ειδικότερα, στο τρίμηνο η πτώση των αφίξεων έφθασε σε ποσοστό...

Γερμανός επιχειρηματίας : Σταματήστε τις επιθέσεις στην Ελλάδα

''Πρέπει να σταματήσουμε την πολεμική και τις λαϊκιστικές φωνές για την Ελλάδα. Η σημερινή γενιά δεν φταίει για τις παραλείψεις των πολιτικών τα προηγούμενα χρόνια και για το «σύστημα» Ελλάδα'' τονίζει ο Κρίστιαν Ζάιρερ που κατασκευάζει και πουλάει σπίτια στη χώρα μας.

B.Σταμάτη Τσοχατζοπούλου: η υπάλληλος της ΔΕΗ με τα ακριβά γούστα!

Η Βασιλική Σταμάτη, ή Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου όπως τη γνωρίζουμε όλοι, είναι μια όμορφη γυναίκα που κέρδισε την καρδιά του ενός εκ των πιο ιστορικών  στελεχών του ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγες μέρες.

Σεισμός 8,9 Ρίχτερ

Σεισμός 8,9 Ρίχτερ σημειώθηκε ανοικτά της Σουμάτρα της Ινδονησίας και έχει εκδωθεί προειδοποίηση για τσουνάμι

Περισσότερα εδώ

Συνελήφθη ο Άκης-Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση βρίσκεται αυτή την ώρα (βίντεο από τη σύλληψη)

[Φυσικά η σύλληψη αφορά την υπόθεση των υποβρυχίων και τη μίζα που πήρε, όπως γράψαμε από την πρώτη στιγμή και όχι την πλημμεληματικού χαρακτήρα χθεσινή δίωξη για απόκρυψη της οικίας του από το πόθεν έσχες όπως μεταδίδουν οι "έγκριτοι" από το πρωί]

Συνελήφθη έξω από το σπίτι του ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος μετά από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές για την απόκτηση του συνόλου της περιουσίας του.

Αχαϊα: ''Με βίαζε 2 φορές την εβδομάδα'' - Το τρίμηνο μαρτύριο της 13χρονης!

Ο 46χρονος την απειλούσε πως αν μιλήσει θα την σκοτώσει - Η ανήλικη φοβόταν, αλλά τελικά βρήκε το κουράγιο να αποκαλύψει το μαρτύριο που ζούσε...
Σε κάθειρξη 15 ετών καταδικάστηκε στην Πάτρα ένας 46χρονος Βούλγαρος κατηγορούμενος για τον συστηματικό βιασμό 13χρονης!

Ο ξάδερφος του Γκλέτσου και ο ναζιστικός χαιρετισμός στο δημοτικό συμβούλιο (video)

[Πολύ γέλιο έχει η αντίδραση και ο πανικός των ακροαριστερών κάφρων μόλις ο άλλος βλάκας χαιρέτησε ναζιστικά... Μπράβο και στο Δήμαρχο που επέτρεψε στον Γκλέτσο να πει ότι και αν είπε... εδώ μιλάει η Παπαρήγα που έχει εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς στην πλάτη της...]

Με ένταση και έναν ναζιστικό χαιρετισμό ολοκηρώθηκε χθες η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμίας.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για τα κέντρα μεταναστών θέλησε να πάρει τον λόγο ο Αποστόλης Γκλέτσος ο οποίος είναι μέλος της Χρυσής Αυγής και...

Independent: «Η Ευρώπη χρωστάει μια συγγνώμη στην Ελλάδα για το πιο ηλίθιο οικονομικό πείραμα στη σύγχρονη ιστορία»

Η Ευρώπη χρωστά μια «συγγνώμη» στην Ελλάδα, που πληρώνει το τίμημα για «το πιο ηλίθιο οικονομικό πείραμα στη σύγχρονη ιστορία», αναφέρει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα The Independent.

ΕΚΤΑΚΤΟ Η Αστυνομία έξω από το σπίτι του Άκη!

Τρία οχήματα της ασφάλειας και τέσσερις αστυνομικοί βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από την οικία του Ακη Τσοχατζόπουλου επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και αναζητούν τον Άκη προκειμένου να τον συλλάβουν μετά το ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια η οποία ερυενά την υπόθεση των υποβρυχίων....

Εκανε την μεταμόσχευση ο Αμπιντάλ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση ήπατος στον Έρικ Αμπιντάλ, όπως ενημέρωσε ο Πέπ Γκουαρντιόλα με δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Χετάφε.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ένταλμα σύλληψης για τον Άκη του ΠΑΣΟΚ

Ένταλμα σύλληψης εναντίον του Άκη Τσοχατζόπουλου εκδόθηκε πριν από λίγο από την εισαγγελία... περισσότερα σε λίγο

Πέταξαν 7,6 δισ. στα σκουπίδια!

Ούτε οι δικαστικές αποφάσεις δεν εκτελούνται για την είσπραξη των χρεών προς το Δημόσιο. Εφορίες και τελωνεία δεν έχουν εισπράξει το 92,5% των προστίμων που έχουν βεβαιωθεί από τα δικαστήρια. Είναι ενδεικτικό ότι από τα 8,22 των χρεών επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων προς το Δημόσιο εισπράχθηκαν μόλις 615 εκατομμύρια.

Κομπίνα Βενιζέλου: Άλλο ψήφισε η Βουλή και άλλο δήλωσε στην τρόικα για να δεσμεύσει την επόμενη Κυβέρνηση! Αύξησε το ύψος των περικοπών μετά την ψήφισή τους!

Για λαθροχειρία του Ε. Βενιζέλου κάνει λόγο στο πρωτοσέλιδό του ο "Ελεύθερος Τύπος", στο οποίο αποκαλύπτει πως παραποίησαν παράγραφο του Μνημονίου μετά τη ψήφισή του και ανέβασαν τις περικοπές.

Βίντεο-Πάνος Καμμένος: Πάμε Στοίχημα;

Δείτε τις άριστες προβλέψεις του Πάνου Καμμένου:

H Le Soir για την ελληνική οικονομία και την... Αρχιτεκτονική Σχολή

Σε δημοσίευμα της γαλλόφωνης εφημερίδας αναφέρεται οτι οι πολλές ελληνικές επιχειρήσεις, που έχουν πληγεί από τη χρεοκοπία του κράτους, αναζητούν νέες αγορές ενώ παρομοιάζει το κτίριο της Αρχιτεκτονικής με την εικόνα της Ελλάδας.

Σίφνος και Κέρκυρα στους top παγκόσμιους προορισμούς

Σίφνος και Κέρκυρα μαγεύουν τον κόσμο και φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους παγκόσμιους τουριστικούς προορισμούς.

Στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων του περιοδικού "National Geographic", σύμφωνα με το Έθνος, ανάμεσα στις Μπαχάμες και τις Σεϊχέλες σκαρφάλωσε η Σίφνος, ενώ η Κέρκυρα θεωρείται ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο όχι μόνο για διακοπές αλλά για να αποσυρθούν οι Βρετανοί συνταξιούχοι σύμφωνα με την "Daily Telegraph".

Μέχρι και οι Καναδοί τουρίστες μας γυρνάνε την πλάτη λόγω των μαλακι@@ μας

Την είδηση ότι η 48ωρη κινητοποίηση των ναυτεργατών «τραυματίζει» την έναρξη της τουριστικής περιόδου της Ελλάδας αλλά και τον εορτασμό του Ορθόδοξου Πάσχα, μεταδίδουν πολλά ραδιοτηλεοπτικά μέσα του Καναδά, τα οποία σε ανταποκρίσεις τους από την Αθήνα σημειώνουν ότι οι ναυτεργάτες απεργούν λόγω της περικοπής των μισθών τους, αλλά και για την καθυστέρηση της καταβολής των αποδοχών τους από τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Μιχελάκης: Οι ιδέες του Βενιζέλου εξαντλήθηκαν στο Μνημόνιο και το χαράτσι της ΔΕΗ

"Ο εμπαιγμός και η εξαπάτηση των πολιτών δεν έχουν όρια", σχολίασε ο Γ. Μιχελάκης, απαντώντας στις βολές της εκπρόσωπου του ΠΑΣΟΚ, Φ. Γεννηματά, κατά της ΝΔ.

Τελειωμένος ο Ραγκούσης-Νταλάρας

Δυσαρεστημένος φέρεται να είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Γιάννη Ραγκούση, μετά την άρνηση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας να ψηφίσει την τροπολογία για τα οικονομικά των κομμάτων, κάνοντας λόγο για «χαριστική βολή στην αξιοπιστία των κομμάτων». Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να κατηγόρησε τον κ. Ραγκούση για «πολιτική ανηθικότητα» ενώπιον των μελών της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, εκ των οποίων κανείς δεν υπερασπίστηκε τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας. Ορισμένοι εκτιμούν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε τροχιά ρήξης.

Εισαγγελική έρευνα για αισχροκέρδια στα Lidl... για τα μάτια του κόσμου αφού δεν θα πέσει καμπανίδι

Ο οικονομικός εισαγγελέας Νικ. Παντελής παρήγγειλε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου την διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να ερευνηθεί εάν διαπράττεται το αδίκημα της αισχροκέρδειας ή όχι από τους υπεύθυνους της αλυσίδας καταστημάτων LIDL Hellas.

ΡΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ

  Είδατε τι μας είπαν πάλι σήμερα τα ΜΜΕ? Ότι για το Πάσχα οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία είναι μείον 40-50%.
  Είχανε κάνει δε μειώσεις τιμών έως 30% σχετικά με τις περσινές τιμές.
  Τι λέτε ωρέ ζαγάρια.Τι λέτε ρε λαμόγια.
  Όποιος ασχολείται έστω λίγο με τα τεκταινόμενα στον τουρισμό,η,κρατάει κάποια αρχεία ,θα ξέρει ότι οι τιμές είναι  10-25% πάνω από τις τιμές ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.
  Όπως  ακριβώς το διαβάζετε. Γιατί δε έχουν αυξήσει τις τιμές?
   Γιατί,
  - δεν τους ενδιαφέρουν αν πάνε αρκετοί τουρίστες,Έλληνες και ξένοι αρκεί να παραμείνουν ΨΗΛΑ οι τιμές.
  - τη ζημιά που θα έχουν από τη μείωση του τουρισμού, θα την καλύψουν με την λιγοστή πρόσληψη προσωπικού , την έκπτωση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και στη ποιότητα του φαγητού.
   Σίγουρα έχουμε ελεύθερη οικονομία,αλλά επίσης με ΛΑΜΟΓΙΕΣ και ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ δεν μπορείς να επιβιώσεις στο δύσκολο περιβάλλον του τουρισμού.
   Να είστε σίγουροι ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ και ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ,ότι όπου νάναι τελειώνουν τα ΕΤΟΙΜΑ που λένε και οι Έλληνες και σε λίγο καιρό οι μόνοι που θα έρχονται στα ξενοδοχεία σας θα είναι μερικοί περίεργοι ξένοι ,που δεν έχουν ξαναέρθει Ελλάδα και μερικές εκατοντάδες ΕΛΙΤΟΥΧΟΙ  συμπατριώτες μας.
  Τότε  να δω ΚΛΑΨΑ και κακομοιριά.

Εδώ είναι Ελλάδα ρε: Συνεχίζεται το Άρης - Αστέρας!

Mε μια απόφαση..."σταθμός" στα χρονικά της, η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague διέταξε τη συνέχιση του παιχνιδιού του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης από το λεπτό της διακοπής του (42') και επέβαλε στους «κιτρινόμαυρους» πρόστιμο 55 χιλιάδων ευρώ και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.