12 Απριλίου 2012

ΑΚΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ



 Όταν ο εισαγγελεύς λέει ότι ο Άκης είναι ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ,ξέρετε για πια οργάνωση μιλάει, ΕΤΣΙ!
 Έλα τώρα μη κάνετε τους χαζούς.Εμείς από αυτό το ιστολόγιο εδώ και χρόνια σας γράφαμε για την ΚΑΜΟΡΑ.
 ΝΑΙ την ΚΑΜΟΡΑ ,για βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο.
  Τελικά ΔΙΚΑΙΩΝΌΜΑΣΤΕ. 
  Έπεται και συνέχεια........

  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Νέα Δημοκρατία: Γενική επιστράτευση με στόχο την αυτοδυναμία

Οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για τη Νέα Δημοκρατία. Όσο μεγαλύτερη είναι η συσπείρωση που θα επιτύχει η Νέα Δημοκρατία, τόσο ευνοϊκότερη θα είναι είναι η θέση της την επόμενη ημέρα των εκλογών. Τη δεδομένη δύσκολη και κρίσιμη στιγμή για το κόμμα, που ίσως είναι πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του, ο κ. Αντώνης Σαμαράς θα ζητήσει από τα στελέχη τον καλύτερό τους εαυτό, γιατί πολύ απλά κρίνεται το μέλλον της παράταξης αλλά και το δικό του προσωπικό μέλλον. Μεγάλο ρόλο στην συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας θα παίξουν δύο δεδομένα.

Το ΠΑΣΟΚ (και όχι μόνο) πήρε κλίση προς τα κάτω μόλις έκατσε ο Πρόεδρος! (φώτο)

Η οπτικοποίηση της έννοιας "ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ":

Βίντεο: Δεν υπάρχει λέμε τέτοια τέχνη ή τύχη

Δείτε πως απέφυγε ο οδηγός, σε χιονισμένο δρόμο στη Ρωσία, το φορτηγό πάνω στο οποίο κατευθύνονταν!!!

Πανικός από τη δήλωση Σαμαρά ότι θα κλείσει το indymedia: Εξαγγέλουν αυτόφωρο για τις καταλήψεις δημόσιων κτηρίων...

[Για όσους δεν το πρόσεξαν ο Σαμαράς στον Πρετεντέρη δήλωσε πως θα κλείσει το βόθρο του indymedia που μέχρι τώρα αφήνουν να λειτουργεί ανενόχλητο επικαλούμενοι την κατάληψη του Πολυτεχνείου...]

Να παρεμβαίνουν άμεσα στις περιπτώσεις καταλήψεων Πανεπιστημίων, υπουργείων και άλλων δημοσίων κτηρίων και να ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία, σε περίπτωση που οι καταληψίες αρνούνται να εγκαταλείψουν το χώρο, παρήγγειλλε στους συναδέλφους του ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες.

Ρε Βενιζέλο είσαι σίγουρος ότι ο Άκης δεν σου είχε πει τι τα κάνει τα λεφτά;;; Για θυμήσου! (φώτο συλλεκτική)

Γιατί εγώ τον βλέπω στη φώτο να σου ψιθυρίζει κάτι:

Πόρισμα ΣΟΚ για τον Άκη του ΠΑΣΟΚ: Είχε συστήσει "εγκληματική οργάνωση"!!!


[Για τις μίζες που θα διαβάσετε παρακάτω ο Βενιζέλος έλεγε το 2005 ότι είναι προεκλογικά τερτίπια]

Τα πλοκάμια μιας "εγκληματικής οργάνωσης" (αδίκημα που δεν απαγγέλλεται πάντως) με διασυνδέσεις στο εξωτερικό, off shore εταιρείες , παρένθετα πρόσωπα από τον πυρήνα της οικογένειας του και των φίλων του, μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που υπέγραφε, αγοραπωλησίες ακινήτων που θα ζήλευαν οι μεγαλύτεροι μεσίτες του κόσμου, και ένα "καρουζέλ" παραφουσκωμένων λογαριασμών περιγράφει το πόρισμα - καταπέλτης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τους υπόλοιπους 14 κατηγορούμενους στην υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Μια απλή ανάγνωση του πορίσματος (κλικ στη φώτο αριστερά για να δείτε την πρώτη σελίδα) των 206 σελίδων αρκεί (αν αποδειχθούν όλα αυτά) για να κατανοήσει κανείς πως τελικά η πιο κερδοφόρος επιχείρηση στην Ελλάδα είναι η "πολιτική ΑΕ".

Η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου!

Αυτή είναι η εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου σήμερα...

Εξώδικο της Ντόρας στον Γιαννίτση

Μπλόκο στην χρηματοδότηση των κομμάτων από την Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε εξώδικο στον υπ. Εσωτερικών και Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας

Το Spiegel επικρίνει την ΤτΕ

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στη διαδικτυακή του έκδοση αυτή τη φορά τα βάζει με την Τράπεζα της Ελλάδος την οποία επικρίνει για τη διανομή του μερίσματος προς τους μετόχους.

Πρώτη προφυλάκιση για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Προφυλακίσθηκε πριν από λίγο ο Αστέριος Οικονομίδης, μετά την απολογία του στον ανακριτή, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται για την πρώτη προφυλάκιση στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου

ΝΔ: Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο

"Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Μιχελάκης. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μιχελάκη:

Κοινό μέτωπο "λεφτά υπάρχουν" Καμμένου-Μαριά


'Εφυγαν από τον Θεοδωράκη και πήγαν στον ...Καμμένο (φώτο με μπλουζάκι Ralph Lauren... για να αισθάνεται πιο κοντά στη Νίκαια και την Κοκκινιά...) - Κοινό αντιμνημονιακό μέτωπο Ανεξάρτητων Ελλήνων και Νότη Μαριά
Τη διαγραφή τεσσάρων οργανώσεών της, οι οποίες συνέπραξαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου, ανακοίνωσε το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών - Σπίθα του Μίκη Θεοδωράκη.

Γερμανία: Αντιδράσεις για την εκτύπωση του Κορανίου στα Γερμανικά

Σάλος ξέσπασε στη Γερμανία με την είδηση πως Γερμανική εταιρία ανέλαβε να μεταφράσει στα Γερμανικά το κοράνι.


Η Γερμανική εταιρία εκτυπώσεων θα τύπωνε το κοράνι για λογαριασμό μιας φονταμενταλιστικής ισλαμικής οργάνωσης, όμως μετά τις αντιδράσεις του κόσμου αφήνει να εννοηθεί πως θέλει να σταματήσει την εκτύπωση.

Δέσμευση Σαμαρά: Οχι άλλες περικοπές στους μισθούς στρατιωτικών - αστυνομικών

Μάχη προκειμένου να αποκλειστούν άλλες μισθολογικές περικοπές στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, δεσμεύτηκε πως θα δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.

Κατσέλη: Ανακοίνωσε τον Μπίγαλη στην Αθήνα... και στην Κρήτη 1 υποψήφιο!!

Η πρώτη λίστα με τους υποψήφιους βουλευτές της Κοινωνικής Συμφωνίας της Λούκας Κατσέλη γνωστοποιήθηκε τη Μ. Πέμπτη, με το όνομα του Κώστα Μπίγαλη να ξεχωρίζει στη Β΄ Αθήνας.

Κ. Μπακούρης: "Προτάσεις κατά της διαφθοράς στα κόμματα"... γιατί; Δεν την τσάκισε τη διαφθορά με τον ΓΑΠ;

Οχτώ -άμεσα υλοποιήσιμες- προτάσεις κατά της διαφθοράς έχει καταθέσει στα κόμματα η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς δήλωσε ο πρόεδρος της ΜΚΟ Κώστας Μπακούρης, με αφορμή την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την υπόθεση του πρώην υπουργού, ο Κώστας Μπακούρης επισήμανε ότι «γίνεται ένα σημαντικό βήμα για να μπορέσουμε να αρχίσουμε να δείχνουμε ότι θέλουμε να εφαρμόσουμε τους νόμους».

Η οργάνωση προτείνει:

- αλλαγή της επιτροπής που ελέγχει τις δαπάνες ώστε να μπορεί να επιβάλει κυρώσεις χωρίς την παρέμβαση της Βουλής

- να υπάρχει συνεχής ανάρτηση στο διαδίκτυο των πόθεων έσχες των πολιτiκών

- απαγόρευση χορήγησης δανείων προς τα κόμματα με εγγύηση μελλοντική κρατική χρηματοδότηση πέραν του τρέχοντος έτους.

- να είναι λιγότερες οι εκλογικές περιφέρειες

- απεμπλοκή της εκτελεστικής εξουσίας από την διαδικασία επιλογής των επικεφαλής των ανώτατων δικαστικών αρχών

- παραπομπή των υπουργών που κατηγορούνται για ποινικά αδικήματα χωρίς έρευνα στο δικαστικό συμβούλιο στο οποίο και θα απόκειται η παραπομπή τους η όχι

-κατάρτιση ενός κώδικα δεοντολογίας που δεν υπάρχει αυτή την στιγμή.

- θέσπιση κωλυμάτων για κατάληψη συγκεκριμένων θέσεων από συνταξιοδοτηθέντες δικαστικούς λειτουργούς

Ο κ. Μπακούρης είπε ότι ζητούν από τα κόμματα να τοποθετηθούν, και πρόσθεσε ότι θα επιδιώξουν ένα είδος τηλεοπτικού Debate.

Θυμίζουμε την παρουσία του κ. Μπακούρη σε ένα από τα πρώτα υπουργικά συμβούλια του ΠΑΣΟΚ, το Δεκέμβριο του 2009, όπου μας είπε ότι η διαφθορά γιγαντώθηκε τα προηγούμενα 5 χρόνια!!

Χάθηκε η επαφή με τον σημαντικό δορυφόρο γεωσκόπησης Envisat

Δέκα χρόνια μετά την εκτόξευσή του, ο δορυφόρος Envisat, κόστους 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ, έχει σταματήσει να μεταδίδει δεδομένα από την περασμένη Κυριακή, ανακοίνωσε η ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA. Μέχρι στιγμής, όλες οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της επαφής έχουν αποτύχει.

Σιγά ρε νταή!! Κατούρα και λίγο-Παταβούκας: "Θα σας γαμή@@ όλους"...

Του Ν. ΣΧΟΙΝΑ

«Θα σας γ….. όλους στη Γραμματεία, το Σύλλογο και τους υπαλλήλους. Θα έρθω εκεί και θα τα κάνω όλα λίμπα, θα με δεις και από την καλή και από την ανάποδη». Τα «γαλλικά» αυτά αποδίδονται στον ειδικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας Κώστα Παταβούκα, ο οποίος θα ’ναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, στα Τρίκαλα, στις εκλογές!

Λίγο "χοντρή" είναι η Ρία Αντωνίου από πίσω στην παραλία ή μου φαίνεται; (φώτο)

Δείτε και κρίνετε:

Ρε τον Μπένυ το μπουχέσα! Προσπαθεί με επιχειρήματα για ηλίθιους να αποδομήσει το Σαμαρά...

Εντάξει να προσπαθεί να μας κοροιδέψει ο Μπένυ, λέγοντας ότι ήταν εναντίον του ΔΝΤ, το καταλαβαίνουμε... αλλά να χρησιμοποιεί το επιχείρημα των ηλιθίων και να μας λέει:

Αυτός είναι ο σκοπός: “Η δραχμή δεν θα σώσει την Ελλάδα. Καλύτερα να πάτε στο δολάριο”

Οικονομολόγος στους FT προτείνει δολάριο αντί δραχμής για την Ελλάδα

Θεωρώντας αναπόφευκτη την έξοδο της χώρας μας από την ευρωζώνη, καθηγήτρια του τεχνολογικού ινστιτούτου του πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης προτείνει, με ανάρτησή της στους Financial Times, την υιοοθέτηση του δολαρίου έναντι του ευρώ από τη χώρα μας.

Γράφει στο άρθρο της η Pelly Periasamy, της Επιχειρηματικής Σχολής Nanyang του πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης:

Άρση της ασυλίας της Ντ. Μπακογιάννη ζητά η Εισαγγελία του ΑΠ για το 1 εκ του Κούβελου

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας της πρόεδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας λόγω υποβολής ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες», καθώς δεν έχει συμπεριληφθεί σε αυτήν το ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων που εξήγαγε στο Λονδίνο ο σύζυγός της Ισίδωρος Κούβέλος.

Από ρεκόρ σε ρεκόρ η ανεργία που έφερε το ΠΑΣΟΚ

Νέο αρνητικό ρεκόρ κατέρριψε η ανεργία στη χώρα, καθώς αυξήθηκε στο 21,8% τον Ιανουάριο εφέτος, ή κατά επτά μονάδες υψηλότερα σε σύγκριση με τον Ιανουάριο 2011 (ποσοστό ανεργίας 14,8%).

Γκλέτσος: Έσπασα στο ξύλο εργολάβο που μου πρότεινε μίζες

"Ξύλο στη μίζα" και στη διαφθορά έδωσε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος, όταν το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης Λαμιώτης εργολάβος πήγε στο γραφείο του και του πρότεινε να αναλάβει ο ίδιος δημόσια έργα... με το "αζημίωτο".

Σαμαράς: «Εκβιασμός η συγκυβέρνηση με τους ηττημένους»

Αυτοδυναμία, όχι για να εκβιάσει, αλλά για να αποφύγει την ακυβερνησία και το μετεκλογικό εκβιασμό, ζητά ο Αντώνης Σαμαράς, επισημαίνοντας πως, αν υπάρξει ακυβερνησία, οι επαναληπτικές εκλογές θα είναι αναπόφευκτες.

Πως φαίνεται ότι οι Γερμανοί δεν έχουν καταλάβει πως λειτουργεί η Ελλάδα: "Δεν πρέπει να ελπίζει στην «Ανάσταση» o Τσοχατζόπουλος"... λένε

Εκτενή αναφορά στη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου κάνoυν οι γερμανικές εφημερίδες στις διαδικτυακές τους εκδόσεις. Όλοι οι αρθρογράφοι συνδέουν την εξέλιξη και με τις μίζες που φέρεται να πήρε ο πρώην υπουργός Άμυνας από τη θυγατρική της ΜΑΝ Ferrostaal για την αγορά γερμανικών υποβρυχίων.

" Επένδυση στην ακυβερνησία ή σταθερότητα στη χώρα;


Η ΟΝΝΕΔ παρουσιάζει το τρίτο διλημματικό πόστερ της  για τις εκλογές με κεντρικό ερώτημα " Επένδυση στην ακυβερνησία ή σταθερότητα στη χώρα; "
Το πρώτο αφορούσε το σύνθημα Βενιζέλου 'Αρχίζουμε' και

το αποδομούσε με τη φράση 'άρχισαν ξανά για να μας

Γυμνή στο αεροδρόμιο για ένα... τσιγάρο

Ένα θέαμα που δε φανταζόντουσαν παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν σε αεροδρόμιο στο Κολοράντο όταν μια φανατική καπνίστρια στην πύλη αναχωρήσεων αποφάσισε να βγάλει τα ρούχα της.

Ιδού το ψέμα της "Μακεδονίας"

Η "Μακεδονία", θέλοντας να δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ και τον Παν. Ψωμιάδη γράφει ψευδώς (τόσο χθες όσο και σήμερα), ότι το θέμα της "διαδοχής Ψωμιάδη" προωθήθηκε σε τροπολογία της τελευταίας στιγμής από τη ΝΔ!
Εάν όμως ήθελαν να γράψουν την αλήθεια, θα ανέτρεχαν στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΚΕ. Εκεί θα έβρισκαν το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών και θα έβλεπαν ότι:

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Μόνο ο Άκης τα άρπαξε, σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ;

Η στήλη αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τους θερμούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς και την αλληλεγγύη της στον Πολιτικό κρατούμενο Άκη Τσοχατζόπουλο, τον οποίο η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου, διασύρει. Η αστική τάξη και οι λακέδες της ένα να ξέρουν, ότι μπορεί ο Άκης να μπει φυλακή, δεν θα μπουν όμως οι ιδέες του.

Χρόνια θέλαμε να τα πούμε αυτά για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και να που έφτασε η μέρα να γίνει και αυτό. Μαζί με αυτά θέλαμε χρόνια να πούμε και τα εξής:

Τρίτο κόμμα στη Β' Αθηνών το ΠΑΣΟΚ!

Δημοσκόπηση της MRB σε δείγμα 1.514 ατόμων που διενεργήθηκε από τις 4 έως τις 7 Απριλίου, επιβεβαιώνει τον πολυκερματισμό και τη ρευστότητα του πολιτικού συστήματος στη Β' Αθηνών, στην οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ψηφίζει το μισό περίπου εκλογικό σώμα.

Ρε Άκη που κατάντησες! Από τους αστακούς στο μπριάμ και τους γίγαντες

Δύσκολα έκρυβε την οργή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος όταν βρέθηκε μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους στον 3ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Στoν 3ο όροφο είναι τα κρατητήρια ανηλίκων και στον 7ο είναι εκεί που κρατούνται οι "σκληροί" ποινικοί. Ίσως και να είναι η μόνη "ειδική" μεταχείριση που είχε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της πολιτικής.

Παραδόθηκε ο Αστέριος Οικονομίδης για την υπόθεση Άκη

Παραδόθηκε στις Αρχές και ο Αστέριος Οικονομίδης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Arcon» στη Θεσσαλονίκη, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Δ. Πανοζάχος: Η Ελλάδα έχει μέλλον και ο Έλληνας φιλότιμο και αξιοπρέπεια

Η Νέα Δημοκρατία είναι για τα δύσκολα. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για μια Ελλάδα όπως μας αξίζει. Τα πειράματα του παρελθόντος τελειώνουν. Οι μηχανισμοί των συμφερόντων θα πάψουν να λειτουργούν και η χώρα θα αλλάξει τροχιά. Η καθαρή εντολή πρέπει να δοθεί με αίσθημα ευθύνης για το αύριο.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες με την κόρη της W. Houston να κάνει χρήση ναρκωτικών! (βίντεο)

Πραγματικά σοκάρουν οι φωτογραφίες και το video που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και δείχνουν την κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Οι δεξιοί είναι ανόητοι! Το ΠΑΣΟΚ θα είναι πάλι εδώ!

undefined
(προς τα ΧΑΛΙΑ, παρακαλώ να δημοσιευτεί)

Βρέθηκα χθές για καφέ στην πλατεία Αριστοτέλους, σε ένα από εκείνα τα μαγαζιά που ο Μπουτάρης είχε υποσχεθεί να συμμορφώσει και στη διπλανή παρέα από τη δική μου, καθόταν γνωστός κομματάρχης του ΠΑΣΟΚ της πόλης μαζί με τους φίλους του.

Με την πάροδο του χρόνου, η συζήτηση είχε ανάψει για τα καλά και τότε άρχισα να καταλαβαίνω τι παίζεται….

Βρόμικος πόλεμος της «Μακεδονίας» εναντίον της ΝΔ


Κάπως έτσι παίζονται τα παιχνίδια. Και τα παλικάρια της «Μακεδονίας», υπό τον διευθυντή τους (και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και πνευματικού τέκνου του Άκη, Μιχάλη Αλεξανδρίδη), ξέρουν να παίζουν το παιχνίδι της μαύρης προπαγάνδας πολύ καλά.

Πήραν λοιπόν μία είδηση από το υπουργείο Εσωτερικών, την έγδυσαν από την αλήθεια, και κατασκεύασαν ένα ρεπορτάζ με στόχο να πλήξουν τον Αντώνη Σαμαρά και τη Νέα Δημοκρατία.

Η είδηση αφορά μία...

Ζητώ αυτοδυναμία για να αποφύγω μετεκλογικούς εκβιασμούς, λέει ο Αντ.Σαμαράς

Τους λόγους για τους οποίους ζητά αυτοδυναμία στις εκλογές της 6ης Μαΐου αναλύει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας ότι η μη ανάδειξη ισχυρής κυβέρνησης θα οδηγήσει σε παρατεταμένη ακυβερνησία και μετεκλογικούς εκβιασμούς.

«Σωματοφύλακες» του Άκη οι Βενιζέλος και Λοβέρδος στην εξεταστική για του TOR-M1: Δεν έβλεπαν να υπάρχει εμπλοκή Άκη!!

Την υπεράσπιση του Ακη Τσοχατζόπουλου και την πολιτική προστασία του είχε αναλάβει επί σειρά ετών το ΠΑΣΟΚ, και ειδικότερα πρωτοκλασάτα στελέχη του, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, οι οποίοι τώρα ευαγγελίζονται την κάθαρση.

Η διαδρομή της μίζας των 25 εκατ. δολαρίων

Μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα της διαδρομής της μίζας των 25 εκατ. δολαρίων για την παραγγελία των TOR M1, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Άκη Τσοχατζόπουλου, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Γιάννης Τραγάκης, ο οποίος ήταν μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής.

Ίδου τι αφήνει πίσω του ο Μπένυ-Συνεχίζονται τα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ: Αύξηση – ρεκόρ κατά 53% στο έλλειμμα το α' τρίμηνο-Αύξηση ρεκόρ και στις δαπάνες κατά 23,9% (ή 5,39 δις)!!!



Αύξηση - ρεκόρ που φθάνει στο 53% κατέγραψε το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο τέλος Μαρτίου το έλλειμμα να διαμορφωθεί στα 7,3 δις. ευρώ από 4,8 δις. ευρώ που έδειξε η βελόνα τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Ανεκδοτάκι; Πάρτε μια δημοσκόπηση του Φαναρά...

Ελεύθερη πτώση του δικομματισμού δείχνει δημοσκόπηση της Metron Analysis - Στο 6% η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ - Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Σαμαράς 

Η ελεύθερη πτώση του δικομματισμού αποτυπώνεται και στην δημοσκόπηση της Metron Analysis, η οποία δημοσιεύεται στην Ημερησία.

Ο Απρίλης της ίδρυσης του ΠΑΟΚ

Βάσει του καταστατικού του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, ο ιστορικός σύλλογος σήμερα γιορτάζει 86 χρόνα ζωής, αφού η 12η Απριλίου 1926 ορίστηκε ως ημέρα ίδρυσής.

Ωστόσο, δεν είναι απόλυτα σαφές σε όλο το φάσμα του ΠΑΟΚ ποια ακριβώς είναι η ημερομηνία ίδρυσης του συλλόγου κι αυτό γιατί...

Ο νομπελίστας Γκίντερ Γκρας συγκρίνει το Ισραήλ με την Ανατολική Γερμανία και τη Βιρμανία

Ο Γερμανός συγγραφέας Γκίντερ Γκρας καυτηριάζει σε κείμενό του που δημοσιεύεται σήμερα την απόφαση του Ισραήλ να τον κηρύξει ανεπιθύμητο πρόσωπο στο έδαφός του, συγκρίνοντας την με την αντίστοιχη απαγόρευση εισόδου που είχαν διατάξει για το πρόσωπό του η πρώην Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας και η Βιρμανία.

Η "Μηδενική Ανοχή" πίσω από την έκρηξη στο γραφείο του Σημίτη

H οργάνωση "Μηδενική Ανοχή" ανέλαβε με προκήρυξή της στο διαδίκτυο την ευθύνη για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στις 3 Απριλίου.

Και ο Ολάντ λέει «Όχι» σε ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Την πρόθεσή του να μην υπάρξει ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. στη διάρκεια της πενταετίας του, αν εκλεγεί πρόεδρος, έστω κι αν δεν ασκήσει βέτο στη συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο σοσιαλιστής υποψήφιος για τη γαλλική προεδρία Φρανσουά Ολάντ.

Πλάκες χρυσού, υποβρύχια και ...ένας “Σάχης” - Τα πρόσωπα και το παρασκήνιο πίσω απ' τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου

- “Προεκλογικό δώρο σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ η προσαγωγή μου” λέει ο ίδιος
- Πάσχα στο κρατητήριο για τον πρώην υπουργό
- Ποιοι εμπλέκονται και ποιος ο ρόλος που τους αποδίδεται
- Βαριές κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Ρε τον μπαγάσα τον Αλαχαβούζο με την Public Issue!!! Μόνο κατά 15% πέφτει έξω στις προβλέψεις του

Με αφορμή τη χθεσινή δημοσκόπηση που δίνει 17-18% στη ΝΔ, θυμηθήκαμε την τελευταία φορά που ο Αλαχαβούζος προέβλεψε πανελλαδικό αποτέλεσμα, λίγες μέρες πριν στηθούν οι κάλπες... ήταν στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, το Νοέμβριο του 2009... τότε που πέτυχε διάνα το αποτέλεσμα:

Bundesliga 30η αγωνιστική (βίντεο Ντόρτμουντ-Μπάγιερν)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ επικράτησε της Μπάγερν Μονάχου με 1-0 και αγκάλιασε τον τίτλο στο πρωτάθλημα Γερμανίας. Ο Λεβαντόφσκι ήταν ο «χρυσός» σκόρερ των νικητών, ενώ είχε και ένα δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Βίντεο: Ατλέτικο - Ρεάλ 1-4

Στο +4 πάλι η Ρεάλ με τον Κ. Ρονάλντο να σημειώνει 3 γκολ. Δείτε το βιντεο:

«Ποιότητα και ασφάλεια πρώτο μέλημα της Coca Cola 3Ε»

[Η ιστορία μπορεί και να αφορά εκβιασμό του παχύδερμου του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ που την έφερε στην επιφάνεια και εδώ και μέρες την αναπαράγει καθημερινά]

«Η Coca-Cola Τρία Έψιλον λειτουργεί εδώ και 43 χρόνια στην Ελλάδα με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό. Η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της αποτελούν τη σημαντικότερη υποχρέωσή της απέναντι στα εκατομμύρια των Ελλήνων που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους».

Διπλωματικό επεισόδιο Ελλάδας – Ρωσίας για την ΔΕΠΑ

Διαστάσεις διπλωματικού επεισοδίου ανάμεσα σε Μόσχα και Αθήνα, τείνει να λάβει η υπόθεση του ενδιαφέροντος ρωσικών εταιρειών για τη ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, ο σημερινός αποκλεισμός μιας από τους κυριότερους διεκδικητές και ο σχεδιαζόμενος, σύμφωνα με εκτιμήσεις διπλωματικών κύκλων της Μόσχας, και της δεύτερης ρωσικής εταιρείας.

Δημοσκόπηση-Τα δίνει όλα ο Αλαχαβούζος: Μάνος 2%

[Όταν ο άλλος σου λέει ότι ο ανύπαρκτος Μάνος παίρνει 2%, τι να σχολιάσεις;;;]

Πολιτική αστάθεια δείχνει η νέα δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΪ που θα δοθεί στη δημοσιότητα από το κανάλι του Φαλήρου.

Γερμανίδα 82 ετών βαφτίστηκε Ορθόδοξη!

Σάστισαν οι πιστοί την Κυριακή των Βαΐων μια ηλικιωμένη γυναίκα να πηγαίνει στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Αγρίνιο κρατώντας μια λαμπάδα. Η 82χρονη Γερμανίδα φιλοξενείται σε γηροκομείο του Αγρινίου και εξέφρασε την επιθυμία να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη.

Στο δημόσιο χωρίς πτυχίο ΑΕΙ, αλλά με γνώσεις Σέρβικων

Το Μητρώο Μισθοδοτούμενων υπαλλήλων του ελληνικού δημοσίου παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δημήτρης Ρέππας, παράλληλα με τα στοιχεία για τον ακριβή αριθμό των υπαλλήλων που τροφοδοτεί η δημόσια δεξαμενή.

Χτύπημα κάτω από τη μέση στον Καμμένο!

Προβοκατόρικο χτύπημα από αριστερά φράξια δέχεται η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!
Δείτε τι κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο: