13 Απριλίου 2012

"Paraskevidekatriaphobia" σήμερα

Παρασκευή και 13 σήμερα και πολλοί προληπτικοί (το σύνδρομο λέγεται στα αγγλικά paraskevidekatriaphobia) αποφεύγουν τα πολλά πολλά. Η ιδιαιτερότητα του 2012 είναι ότι ενώ κάθε χρόνος έχει μια ή δυο Παρασκευές και 13, φέτος έχουμε...

Βίντεο: Αυτό είναι ευσυνειδησία

Ο τροχονόμο, Nguyen Manh Phan, είχε ζητήσει από τον οδηγό να του δείξει τα χαρτιά του όμως αυτός αρνήθηκε  και ξεκίνησε το λεωφορείο. Έτσι ο τροχονόμος πήδηξε στο παρμπρίζ του λεωφορείου και γαντζώθηκε στους υαλοκαθαριστήρες μπας και ο οδηγός σταματήσει.

Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τους ελληνικούς σιδηροδρόμους

Τρεις ευρωπαϊκές σιδηροδρομικές εταιρείες (μία ρώσικη, μία ρουμάνικη και μία γαλλική) έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εξαγορά του συνόλου ή μέρους των ελληνικών σιδηροδρόμων αναφέρει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο υψηλόβαθμους έλληνες αξιωματούχους που δεν κατονομάζει.

Βρετανία: Σύζυγος παραδέχθηκε πως έβγαλε τα μάτια της γυναίκας του!!!

Στην παραδοχή πως κακοποίησε άγρια και παραμόρφωσε τη σύντροφό του, μητέρα δύο παιδιών, προχώρησε άνδρας στη Βρετανία, σε δικαστήριο.

Ο 33χρονος Σέιν Τζένκιν κατηγορείται επίσης ότι έσπασε το σαγόνι και τη μύτη της 32χρονης Τίνα Νας τον Απρίλιο του 2011, όταν της επιτέθηκε "βίαια εκ προμελέτης", σύμφωνα με την αστυνομία.

Πέφτουμε απ'τα σύννεφα λέμε!! Συνελήφθη συνταξιούχος για υπεξαίρεση 250.000 από το ΙΚΑ Αργολίδας!

Στην σύλληψη ενός 62χρονου συνταξιούχου για υπεξαίρεση από το ΙΚΑ προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, χθες το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας. Συγκεκριμένα, ο πρώην υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε, από τη θέση που κατείχε, μεγάλα χρηματικά ποσά προερχόμενα από παραποίηση των στοιχείων για τις εργοδοτικές εισφορές στο ΙΚΑ.

Τους έφτιαξε τη διάθεση ο Χατζηνικολάου στη Συγγρού!

Παρότι η μέρα δεν το σηκώνει, στη Συγγρού έπεσε το γέλιο της αρκούδας με τις παπαριές που αναπαράγει ο Χατζηνικολάου προσπαθώντας να δημιουργήσει κλίμα.

Ο αγαπημένος των πατριωτών του κώλου στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Όταν διάβασα την είδηση για την υποψηφιότητα με το ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟ κόμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Δελαστίκ, δέν μπόρεσα να συγκρατήσω τα γέλια μου!!!

Όχι γιατί ο κ. Δελαστίκ θα είναι υποψήφιος βουλευτής (εδώ είναι ο κ. Λιάρος...) αλλά γιατί είναι αμέτρητα τα άρθρα του που έχουν φιλοξενηθεί σε "κεντροδεξιά" Blogs με σκοπό να ... πλήξουν την ΝΔκαι τον Α. Σαμαρά που συμμετείχε στην κυβ. Παπαδήμου ...

Οι έρευνες στο σπίτι της Α.Τσοχατζόπουλου,με τα μάτια ενός αστυνομικού των 700 ευρώ,που συμμετείχε

Πολλά ακούστηκαν -και υπερβολές- για τα όσα βρέθηκαν στο σπίτι της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Π.Ψυχικό.

Πως ακριβώς έγινε η έρευνα και ποιο ήταν το κλίμα το περιγράφει ένα μέλος της ομάδας που την έκανε. Ένας αστυνομικός των 700 ευρώ! Τόσος είναι πάνω κάτω ο μισθός του.

Όλη η διήγηση του αστυνομικού:

Πεσμένα έσοδα και πεσμένη… διάθεση;

Η ερωτική επιθυμία, ως έκφραση του πόθου και διεκδίκηση της ηδονής, φέρνει τους συντρόφους κοντά συναισθηματικά και σωματικά, και τους χαρίζει την οργασμική τους κορύφωση. Τι συμβαίνει όμως όταν οι αντίξοες συνθήκες της καθημερινότητας, το άγχος, η αβεβαιότητα, η απογοήτευση και ο θυμός αποτυπώνονται στη σεξουαλική έκφραση, σαμποτάροντας τη συναισθηματική τους επικοινωνία;

Πρωθυπουργός ο Σαμαράς αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα με διαφορά, λέει η Ντ.Μπακογιάννη

Τον Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του πρωθυπουργού προκρίνει η Ντόρα Μπακογιάννη, αν η διαφορά της ΝΔ από το δεύτερο κόμμα είναι μεγάλη.

Σε συνέντευξή της στην Realnews, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας εμφανίζεται πρόθυμη να μπει στην επόμενη κυβέρνηση και τάσσεται υπέρ μιας συνεργασίας, θέτοντας όμως ως απαραίτητη προϋπόθεση τη σύναψη μιας προγραμματικής συμφωνίας.

Γιατί ο Ιησούς ήταν λιπόσαρκος; Οι διατροφικές συνήθειες του 1ου αιώνα

Η εβδομάδα των Παθών φτάνει ήδη στο τέλος της. Ο Ιησούς συγκεντρώνει τους μαθητές Του για τον τελευταίο δείπνο πριν τον συλλάβουν. Στον Μυστικό δείπνο ο Θεάνθρωπος θα μοιράσει τον άρτο και το κρασί και μετά θα τον προδώσει ο Ιούδας... Αλήθεια έχουμε αναρωτηθεί ποτέ ποιες ήταν οι διατροφικές συνήθειες εκείνη την εποχή; Τι έτρωγαν τον 1ο αιώνα; Η Βίβλος δίνει αρκετές διατροφικές πληροφορίες για τις συνήθειες των ανθρώπων τότε...

Προηγείται με μεγάλη διαφορά και αυξημένα ποσοστά η ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση

Υπέρ μίας κυβέρνησης συνεργασίας για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του τόπου τάσσεται το 65,7% των πολιτών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της MRB. Το 32,7% θεωρεί πως κανένα κόμμα από μόνο του δεν θα είναι αποτελεσματικό σε περίπτωση αυτοδυναμίας (τα γνωστά ερωτήματα των νταβατζήδων για να δημιουργούν κλίμα...).

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ...

Δεσμεύονται οι λογαριασμοί του Ακη και της συμμορίας... της μικρής, όχι του ΠΑΣΟΚ

Δεσμεύονται όλοι οι λογαριασμοί του πρώην υπουργού Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος κρατείται στη γενική ασφάλεια και θα απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.


Οι 10 πολιτικοί που σπρώχνει περισσότερο ο Αλαχαβούζος

Γιατί αν αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι πολιτικοί των Ελλήνων θα χρειαστούμε πολλούς ξένους...

Μπουνιές στα Δικαστήρια Ηρακλείου - Τις άρπαξε ο δολοφόνος-βιαστής της γιαγιάς

Συγγενής όρμησε στον "βιαστή δολοφόνο"!Όλα έγιναν στις 12.30, όταν πήγε εκεί για να απολογηθεί ο 44χρονος Ρουμάνος που μαζί με το 18χρονο γιο του, κατηγορούνται ότι λήστεψαν και δολοφόνησαν την 85χρονη Σοφία κορναράκη.

Σύμφωνα με το CretaLive, συγγενής της ηλικιωμένης, μόλις είδαν τον 44χρονου που φέρεται μάλιστα ότι εκτός των άλλων...

Έχουμε και μεις σήμερα την επέτειο του Ιακομπίνι... για να μας θυμίζει πόσο μαλάκ@@ είμαστε(βίντεο)

Σαν σήμερα, 13 Απριλίου του 1993... Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπενετόν στο final four που διαξάγεται στο ΣΕΦ έχοντας την μεγάλη ευκαιρία να περάσει στον τελικό του ευρωπαικού πρωταθλήματος και να πάρει τον τίτλο. Τον οποίο για πολλούς άξιζε λόγω της εξαιρετικής ομάδας που είχε "φτιαχτεί" τότε από τον Νίκο Βεζυρτζή και του μπάσκετ που έπαιζε αυτή.

Ιωαννίδης κατά Ολυμπιακού!


Έγγραφο στην ΕΕΑ έστειλε ο Γιάννης Ιωαννίδης και ζητεί να εξοφληθεί για περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, που υποστηρίζει ότι του οφείλεται από την δεύτερη περίοδο του στον Ολυμπιακό, δηλαδή το 1999-2000.

Σ'ημερα γιορτάζουμε κι αυτή την επέτειο... που αποδεικνύει πόσο μαλάκ@@ είμαστε

Έχαψαν το "λεφτά υπάρχουν" του Βγενόπουλου και του Γιαννακόπουλου και σήμερα είναι στα πρόθυρα της διάλυσης:

Σε ποιον λέτε να έχει δώσει βραβείο ο Άκης;; (φώτο)

Δείτε ποιον έχει βραβεύσει ο Άκης:

''Χέρι'' του ΔΝΤ στους υπεύθυνους των ασφαλιστικών ταμείων

Κλιμάκιο του ΔΝΤ συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας και ζήτησε καλύτερες επιδόσεις στην είσπραξη των οφειλών.

Προβοκάτσιες από τον πικραμένο Χατζηνικολάου

Έχει σκυλιάσει ο "αληθινός" δημοσιογράφος που ο Α. Σαμαράς προτίμησε τον Γ. Πρετεντέρη για να δώσει συνέντευξη και σνομπάρει τα μέσα που διαχειρίζεται...


Η συνέχεια στο antilogos-gr.blogspot.com

Οι κυνηγοί και οι αγορές

Τελικά η κρίση δεν πέρασε ούτε για την Ελλάδα, αλλά ούτε και για την Ευρώπη. Για την ακρίβεια, για τους εταίρους μας όλα τα δύσκολα μπορεί να είναι και μπροστά, αν αναλογιστεί κανείς ότι επί δύο και πλέον χρόνια έκρυβαν τα προβλήματά τους κάτω από το χαλί… ή, πιο σωστά, λιθοβολώντας τη χώρα μας.

Έγδυσε και έσυρε ανήλικη στο αυτοκίνητό του

Αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτή της ήλθε χθες μία 14χρονη κοπέλα η οποία έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού το απόγευμα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου.

Το νεαρό κορίτσι καθώς προχωρούσε στο δρόμο ξαφνικά σταμάτησε δίπλα του ένα όχημα από όπου βγήκε ένας άνδρας ο οποίος ξεκίνησε να το χτυπά ανελέητα.

FT: ''Οι ευθύνες των Ελλήνων πολιτικών''

Οι Financial Times γράφουν για τις ευθύνες των Ελλήνων πολιτικών και για τους Έλληνες που δεν μπορούν να δεχθούν λογικά την προδοσία από το «κράτος-νονό».

Διαβάστε όλο το άρθρο.

Γαλλία: Πρόστιμο σε 300 γυναίκες λόγω μπούργκας

Tο 2011, χρονιά που τέθηκε σε ισχύ νόμος που απαγορεύει την εμφάνιση σε δημόσιους χώρους με μπούργκα, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 300 γυναίκες.

Πιστεύετε στα θαύματα; - Υπάρχει ένα κρυμμένο σε... αυγό!

Αν βράσετε ένα αυγό και το αφήσετε για αρκετές ημέρες εκτός ή ακόμη και εντός ψυγείου και ύστερα επιχειρήσετε να το ανοίξετε θα μυρίσετε μια απ' τις χειρότερες μυρωδιές

Το αυγό θα έχει πάρει ένα περίεργο σκούρο χρώμα και πραγματικά θα νιώσετε πολύ άσχημα. Αυτά με ένα απλό βρασμένο αυγό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Τουρκικά ελικόπτερα θα σβήνουν τις φωτιές στα ελληνικά δάση;

Είναι δυνατόν την κατάσβεση των πυρκαγιών στα ελληνικά δάση, το ερχόμενο καλοκαίρι, να αναλάβουν εξ ολοκλήρου... τουρκικά ελικόπτερα; Μπορεί για πολλούς μήνες ελικόπτερα από την Τουρκία να «σαρώνουν» τον ελληνικό εναέριο χώρο, να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις κρίσιμες εγκαταστάσεις και να αποτελούν τον μοναδικό αρωγό των ελλήνων πυροσβεστών;

Νέα σενάρια για τον τάφο Του Ιησού

Ερευνώντας μία χριστιανική ταφική αίθουσα του 1ου αιώνα, οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μία αρχαία επιγραφή σε φέρετρο, κάτι που θεωρούν ότι μπορεί να αποδείξει πως το σημείο αυτό είναι όπου τάφηκε Ο Ιησούς. Χρησιμοποιώντας μία κάμερα κινούμενη με τηλεκοντρόλ, που είναι εφαπτόμενη σε ρομποτικό χέρι, οι αρχαιολόγοι ερευνώντας κάτω από έναν πύργο στην Ιερουσαλήμ εξεπλάγησαν όταν ανακάλυψαν μία σειρά οστεοθηκών του 1ου αιώνα. Στο καπάκι της μίας οστεοθήκης που είναι κατασκευασμένη από ασβεστόλιθο, είναι χαραγμένη μία επιγραφή σε αρχαία ελληνικά, που όπως μπορεί να μεταφραστεί από τους ειδικούς, αναφέρεται: Θεϊκέ Ιεχωβά, αναστήσου, αναστήσου.

Σε νέα δοκιμασία μπαίνουν οι σχέσεις Αργεντινής-Ισπανίας με αφορμή τα πετρέλαια

Σε κρίση βρίσκονται για μια ακόμα φορά οι οικονομικές σχέσεις της Αργεντινής με την Ισπανία. Πριν από μερικά χρόνια ήταν η απόφαση της προέδρου Κριστίνα Φερνάντες να εθνικοποιήσει τις ελεγχόμενες από την Ισπανία Αργεντινές Αερογραμμές.

Τώρα, η εθνικοποίηση ακούγεται για τον πετρελαϊκό κολοσσό YPF-Repsol, ισπανικών συμφερόντων, ο οποίος κατηγορείται από το Μπουένος Αϊρες ότι τα κέρδη που βγάζει στην Αργεντινή δεν τα επενδύει εκ νέου.

Β. Κορέα: Αποτυχημένη η απόπειρα εκτόξευσης πυραύλου

Ο πύραυλος συνετρίβη στη θάλασσα ύστερα από πτήση που διήρκεσε περίπου 1,5 λεπτό. Αυτό μετέδωσε το βορειοκορεατικό κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο KCNA, προσθέτοντας ότι επιστήμονες και τεχνικοί ερευνούν τα αίτια.

Ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Κύπρο από τον Μπόσι

Ο Ουμπέρτο Μπόσι, ιδρυτής και αρχηγός του ιταλικού ακροδεξιού κόμματος Λίγκα του Βορρά κατηγορείται ότι ξέπλενε βρώμικο χρήμα στην Κύπρο και την Τανζανία.

Το πρώτο ΣΠΟΤ φίλων της Ν.Δ. κατά της αριστεράς

Δείτε πρώτοι το τηλεοπτικό σπότ φίλων της ΝΔ κατά της αριστεράς:

Σχόλιο ΝΔ για τις αναφορές Κρ. Λαγκάρντ

«Ο Ελληνικός λαός θα εκφράσει ελεύθερα τη βούλησή του στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Η Ελλάδα πρέπει να σηκωθεί και πάλι στα πόδια της. Η ανάγκη ισχυρής λαϊκής εντολής και αυτοδύναμης κυβέρνησης είναι οι απαραίτητες προϋποθέσεις για να τα καταφέρει. Και θα τα καταφέρει!», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην έμμεση προτροπή της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, προς τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να συνεργαστούν μετεκλογικά.