15 Απριλίου 2012

Ποιος τραγουδιστής έψαλε σε Θεία Ακολουθία;

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του βρίσκεται αυτές τις μέρες ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος θέλησε να ζήσει στιγμές κατάνυξης και όχι μόνο βρέθηκε σε γραφική εκκλησία του τόπου του αλλά έψαλλε και σε θεία ακολουθία.

Η Ελεονόρα Μελέτη, topless! ΦΩΤΟ

Όσοι περιμένατε να δείτε το πλούσιο μπούστο της γνωστής παρουσιάστριας, ...

Η κρίση χτύπησε τη "σχέση" του παντρεμένου ποδοσφαιριστή με την Playmate

Έχει πάρει τίτλο στα Playmate και είναι αναγνωρίσιμη. Ας μην αναφέρω καλύτερα την χρονιά διότι ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΜΕ. Είναι πολύ εντυπωσιακή κοπέλα. Δείχνει χαμηλών τόνων αλλά ως γνωστών, τα φαινόμενα απατούν. Εδώ και τρία χρόνια ίσως και τέσσερα διατηρεί σχέση με ένα παλικάρι, το οποίο είναι επίσης αναγνωρίσιμο σε συγκεκριμένη πόλη! Αυτή φαίνεται να του είναι πιστή αυτός όμως της τα έχει βάλει πολλές φορές τα κερατάκια.

ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΕΨΕΙ

Καλά οι ΠΑΣΟΚΟΙ έχουν χαζέψει τελείως. Από σελίδα του FACEBOOK αλίευσα την παρακάτω εικόνα.

Η μακάβρια λίστα των παικτών που άφησαν τη ζωή τους στα γήπεδα από το 2007

Νέο κεφάλαιο προστέθηκε σήμερα στη μακάβρια λίστα των ποδοσφαιριστών που έχασαν τη ζωή τους εντός αγωνιστικού χώρου. Ο 25χρονος μέσος της Λιβόρνο, Πιερμάριο Μοροζίνι, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του σημερινού αγώνα με την Πεσκάρα για τη Β΄ κατηγορία (Serie B) και άφησε την τελευταία πνοή του, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για ανακοπή.

Το μακρύ ζεϊμπέκικο του Ακη

Πώς το αγαπημένο παιδί του Ανδρέα που έφθασε να διεκδικήσει την πρωθυπουργία και έγινε ο πιο ισχυρός υπουργός Αμυνας της μεταπολίτευσης βρέθηκε κατηγορούμενος

Ως τη Μ. Τετάρτη ελάχιστοι πίστευαν ότι ο κ. Α. Τσοχατζόπουλος  θα βρισκόταν κρατούμενος. Ούτε καν ο ίδιος, ο οποίος κυκλοφορούσε ως τώρα ελεύθερα στην Αθήνα, κάποτε με ένα μικρό λευκό Smart, κάποτε με μια Μercedes χρώματος... σαμπάνιας, αδιαφορώντας για την κριτική, τις ύβρεις και την περιφρόνηση  του κόσμου.

Επίθεση σε στρατόπεδο στη Καμπούλ: Όλοι οι Έλληνες καλά

Κανένας τραυματισμός δεν σημειώθηκε κατά την επίθεση αγνώστων σε στρατόπεδο στη Καμπούλ, όπου βρίσκεται η Ελληνική Δύναμη Αφγανιστάν, διαβεβαιώνει το ΓΕΕΘΑ.

‘Όλα ξεκίνησαν περίπου ένα τέταρτο της ώρας πριν από τις δύο το μεσημέρι.

Α.Σαμαράς: Χρειάζεται ανάπτυξη (βίντεο)

Εύχομαι το φως της Ανάστασης να δώσει να είναι αυτό, το τελευταίο Πάσχα που βρήκε τον ελληνικό λαό σε δοκιμασία μεγάλη και πίκρα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ που επισκέφθηκε σήμερα τον οίκο ευγηρίας «Αγια Αικατερίνη» στο Άργος.

Η μαλακ@@ στο κόκκινο: «Ο Τομ Χανκς κουβάλησε προχθές τον Επιτάφιο»... λένε οι ηλίθιοι και τους αφιερώνουμε το βίντεο

Ρε αεροψεκασμένοι, επειδή ο άνθρωπος τον έχει κουβαλήσει πολλές φορές δεν σημαίνει ότι τον κουβαλάει κάθε χρόνο!!! Καμία φορά μπορεί να αποφασίσει ή να τύχει να μην κάνει Πάσχα στο Λ. Άντζελες. Ο κάθε μαλάκ@@ γράφει μια παπαριά....ο πρώτος ηλίθιος το έγραψε από προχθες το βράδυ όταν στο Λ. Άντζελες όχι μόνο δεν είχε γίνει η περιφορά του Επιταφίου αλλά ήταν μεσημέρι ακόμα!! Μετά το αναπαράγουν και οι ζούγκλες, τα παχύδερμα ο Ευαγγελάτος και από κοντά για να μη χάσει την "είδηση" και ο Χατζηνικολάου...

Όλη η ΕΡΤ θέλι να μπει στη Βουλή

Στις λίστες με τους υποψήφιους για τις εκλογές της 6ης Μαΐου φιγουράρουν αρκετά ονόματα δημοσιογράφων της ΕΡΤ που θα δοκιμάσουν την τύχη τους και στην πολιτική. Ποιοι είναι αυτοί και ποια κόμματα θα στηρίξουν;


Ο Έλληνας στο κότερο το Πάσχα: Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Facebook...

Κυριακή του Πάσχα και όπως είναι είναι επόμενο, εκτός από τις ευχές για την Ανάσταση ορισμένες εικόνες από το παραδοσιακό τσούγκρισμα των αυγών και το ψήσιμο του οβελία κάνουν το γύρο των social media. Μια φωτογραφία με αρκετό χιούμορ έχει κατακτήσει το Facebook, με χιλιάδες...

Έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο στο Κολωνάκι (βίντεο)

Η οδός Σκουφά στον κέντρο της Αθήνας είχε κατακλυστεί από εκατοντάδες πιστούς που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και του Λ. Παπαδήμου.

F1: Νίκη της Mercedes μετά από 57 χρόνια

Σχεδόν πενήντα επτά χρόνια μετά τον τελευταίο θρίαμβο της Mercedes στη Φόρμουλα 1, τα "ασημένια βέλη" επανήλθαν στην κορυφή! Όχι με τον Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά με έναν Γερμανό οδηγό, γιο ενός Φινλανδού παγκόσμιου πρωταθλητή που πέρασε τα παιδικά χρόνια του στο Μόντε Κάρλο. Τον Νίκο Ρόσμπεργκ!

Το ΠΑΣΟΚ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του: Ο Άκης έπαιρνε προκαταβολικά τις μίζες

Τα στοιχεία που έρχονται διαρκώς στο φως για το φαγοπότι του Άκη Τσοχατζόπουλου, πραγματικά σοκάρουν!

Ούτε μιά προμήθεια οπλικού συστήματος δεν γινόταν επί των ημερών του στο υπουργείο Άμυνας, αν προηγουμένως δεν είχε πάρει μίζα!

Ολοταχώς προς την απόλυτη παρακμή: 14χρονοι την έπεσαν στον αντιδήμαρχο

Θύμα επίθεσης 14χρονων έπεσε ο αντιδήμαρχος Πάτρας, Γιώργος Σιγαλός, στην Πλατεία Παντάνασσας.

Ο αντιδήμαρχος έκανε παρατήρηση σε νεαρούς που συχνάζουν στο σημείο να προσέχουν ώστε να μην...