17 Απριλίου 2012

Και ο Πάγκαλος, γαμώ τους επιχειρηματίες μεταξύ 1996 και 2009... ήταν ο πιο καλός μαθητής της τάξης του Άκη

1996: 1 διαμέρισμα, 1 γραφείο, 5 χωράφια, 1 οικόπεδο, 1 ημιτελή οικοδομή 1800 τ.μ., εισόδημα 40.000 ευρώ
Ο υπουργός εξωτερικών κ. Θ. Πάγκαλος (στη φώτο ακούει με ευλάβια τις συμβουλές του Άκη για να μαθαίνει) διαθέτει οικόπεδο στο Σκορπιονέρι από τον συνεταιρισμό των βουλευτών, τεσσάρων αγροτεμαχίων στην Τζιά, ένα Ι.Χ. και δήλωσε συνολικό εισόδημα 13 εκατ. δρχ. από τη βουλευτική του αποζημίωση. Επίσης διαθέτει γραφείο 82 τ.μ. στην Αθήνα και ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι ενώ μέσα στο 1995 κληρονόνησε αγροτεμάχια στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα. Η σύζυγός του διαθέτει αγροτεμάχιο 1800 τ.μ. στο Λαγονήσι από γονική παροχή με ημιτελή οικοδομή 1300 τ.μ. στην ίδια περιοχή.

Αρχίζει ο αγώνας ;)

κλικ για μεγέθυνση

Κάνει τον βλάκα ή είναι; Δεν είχε στοιχεία το 2005 για τον Άκη, λέει ο Μπένυ!!

[Και για την Torcaso ήξερε και στοιχεία είχε αλλά έλεγε ότι ήταν αριθμοί τηλεφώνων και πήρε έναν και από την άλλη άκρη της γραμμής βγήκε ο Σπηλιωτόπουλος της ΝΔ... αυτά έλεγε τότε ο χοντρόπετσος που τώρα κάνει τον βλάκα...]

Το ΠΑΣΟΚ έχει αποβάλει από το σώμα του τον κ. Τσοχατζόπουλο, τον έχει διαγράψει από τις τάξεις του, δήλωσε την Τρίτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη σύσκεψη που είχε στην Ιπποκράτους...

Στις φυλακές και οι Σαχπατζίδης - Ζήγρας

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή και οι άλλοι δύο συνεργοί του Ακη Τσοχατζόπουλου

Ο πρώτος ξάδερφος του Νικόλαος Ζήγρας αρνήθηκε να απολογηθεί...

25.000 ευρώ αποζημίωση του δημοσίου σε 53χρονη για ηθική βλάβη

Το ελληνικό Δημόσιο (υπουργείο Οικονομικών) υποχρεούται να καταβάλει το ποσό των 25.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που υπέστη 53χρονη λόγω του τραυματισμού της από έκρηξη αυτοσχέδιου ωρολογιακού μηχανισμού έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

"Έπεσε" το Gmail

Αρκετοί οι χρήστες σε όλο τον κόσμο, δεν μπορούν να μπούνε στους λογαριασμούς του mail τους και βλέπουν αυτό το μήνυμα στα δεξιά (κλικ για μεγέθυνση)

Το πρόβλημα...

Σε νοσοκομείο εισήχθη η Μαρίκα Μητσοτάκη

Σε σειρά ιατρικών εξετάσεων υποβάλλεται η Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία εισήχθη το μεσημέρι της Τρίτης, στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Η σύζυγος τού επίτιμου προέδρου της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αντιμετωπίζει επί σειρά ετών κινητικά προβλήματα, τα οποία την κρατούν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Εννέα οι ενδιαφερόμενοι για το Ελληνικό

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας για την απόκτηση της πλειοψηφίας του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας Ελληνικό Α.Ε., με την υποβολή εννέα εκδηλώσεων ενδιαφέροντος.

Βίντεο-Καμμένος-Δημαράς: Ο λόγος τους συμβόλαιο

Δείτε το:

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ – το 50% νέα πρόσωπα (όλα τα ονόματα)

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγο τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σήμερα, παρουσιάζουμε τα πλήρη ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.
Υπήρξε πολύ μεγάλη προσφορά υποψηφιοτήτων σε όλη την Ελλάδα.
Δεν ήταν δυνατό, φυσικά, να μπουν όλοι.
Υπάρχουν 412 υποψήφιοι σε 56 εκλογικές περιφέρειες.
Η Ανανέωση είναι εμφανής:

Χωρίς το "Άρμα" του θα προσχωρήσει ο Δημαράς στον Καμμένο

Το "Άρμα Πολιτών" διαχώρισε τη θέση του από την απόφαση του επικεφαλής του κόμματος, Γιάννη Δημαρά, να συμπορευτεί με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία του "Άρματος Πολιτών" αναφέρει:

Είναι τρέλα ο Πάνος κάτω απ' το εικόνισμα του Αντρέα

Καμαρωτός καμαρωτός ποζάρει ο Π. Καμμένος μπροστά στα εικονίσματα του Αντρέα που έχει ο Γ. Δημαράς... Κατά τ' άλλα οι Α.Ε. δηλ. οι ΑΕροψεκασμένοι...

Οι Α.Ε. θέλουν να πολιτικοποιήσουν και τη διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας...

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" εξέδωσαν ανακοίνωση το Μεγάλο Σάββατο, με την οποία βάλλονται κατά της απόφασης να μην ταξιδέψει η Ολυμπιακή Φλόγα στα Δωδεκάνησα, θεωρώντας ότι νησιά όπως η Ρόδος και το Καστελόριζο αποκλείονται και δεν διαφημίζονται... καλά αυτοί ακόμα και να πήγαινε στη Ρόδο η το ΚΑστελόριζο η φλόγα, θα έλεγαν "γιατί δεν πάει στην Κάρπαθο; την έχετε ξεπουλήσει στους γερμανούς..." (θα μίλαγαν για γερμανούς μιας και αυτοί είναι οι εχθροί και όχι οι Τούρκοι..)

Ωστόσο, η ΕΟΕ, με δική της ανακοίνωση, απάντησε...

Βενιζέλος-Τεράστιος επιχειρηματίας: Δείτε πως αυγάτισε η περιουσία του μέσα σε 13 χρόνια

1996: 3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ
Ο υπουργός δικαιοσύνης έχει ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκκδικής καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά. Από κοινού με τη σύζυγό του έχουν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα.

Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου έχει δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε εισόδημα 18.788.190 δρχ.

Ρένος Χαραλαμπίδης υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Αθήνας: «Νιώθω ηθικά υποχρεωμένος να μπω ‘στα αίματα’»

Και μάλιστα, δε διστάζει να δηλώσει στη Real, ότι είναι ηθικά υποχρεωμένος να το κάνει, εξηγώντας γιατί: «Ο πατέρας μου κάποτε έφυγε για τη Γερμανία όρθιος σε ένα τρένο, βαστώντας μια χαρτοσακούλα με δύο σώβρακα. Τώρα, αυτός ο ίδιος άνθρωπος με κοιτάει στα μάτια τρομαγμένος. Ε, δεν το ανέχομαι αυτό. Δεν ανέχομαι το φόβο στα μάτια του.

Η LES ECHOS για Ντόρα και Άκη

Μεταξύ άλλων η γαλλική εφημερίδα αναφέρει:
|- Η Ελλάδα στοχεύει τους πολιτικούς που είναι ύποπτοι για διαφθορά

- Οι ερευνητές του ΣΔΟΕ, με επικεφαλή τον Νίκο Λέκκα και το ελληνικό δικαστήριο πολλαπλασίασαν τις ενέργειες κατά της οικονομικής απάτης και της διαφθοράς

- Την περασμένη εβδομάδα..

Σωστός ο Γραμματέας της ΝΔ!

undefinedΈχουμε ασκήσει πολλές φορές σκληρή κριτική στην ηγετική ομάδα της Συγγρού, ωστόσο σήμερα θα δώσουμε τα συγχαρητήρια στον Ανδρέα Λυκουρέντζο.

Ο γραμματέας της ΝΔ σήμερα ολοκληρώνει μία σκληρή δουλειά στον κομματικό μηχανισμό και ταυτόχρονα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στην Αρκαδία.

Τα συγχαρητήρια μας πάνε περισσότερο στο...

Αλβανοί χάκαραν τη σελίδα του Π. Καμμένου...

Οι "αγώνες" για την πατρίδα απαιτούν θυσίες... Tango down: panoskammenos.­gr 

Τώρα πως θα ενημερωθούμε για τα CDS;;;

Που θα είναι υποψήφιος ο Π. Καμμένος;

Στην Β’ Αθήνας και στην Β’ Θεσσαλονίκης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Μαΐου ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος.

"Στρατηγός" ο Μεϊμαράκης στη μάχη των εκλογών

«Καθαρή εντολή για να κυβερνήσει με λυμένα τα χέρια» ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος. Οπως είπε, η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή εντολή και κυβερνητική σταθερότητα.

«Η Ελλάδα συκοφαντήθηκε το τελευταίο διάστημα, δώστε μας την δύναμη να αλλάξουμε την Ελλάδα, η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει», συμπλήρωσε.

Νέα πρόσωπα οι μισοί υποψήφιοι

Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς ανήγγειλε ότι σήμερα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του κόμματος που περιλαμβάνουν 412 υποψήφιους για 56 εκλογικές περιφέρειες. Όπως είπε, με τα ψηφοδέλτια γίνεται ανανέωση, αφού οι μισοί υποψήφιοι θα είναι νέα πρόσωπα. Δίνεται έμφαση στη νεολαία, σε ανθρώπους προερχόμενους από την ΟΝΝΕΔ σε νέους επιστήμονες.

«Δίνουμε μεγάλη επιλογή στους ψηφοφόρους, που θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν, γιατί τελικά αυτοί θα κάνουν την ανανέωση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία Εκτελεστικής Εκλογικής Επιτροπής, που θα έχει επικεφαλής τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και στην οποία -μεταξύ άλλων- θα μετέχουν οι Μενέλαος Δασκαλάκης, Λευτέρης Ζαγορίτης, Φίλιππος Ταυρής, Ανδρέας Παπαμιμίκος, Λεωνίδας Κουρής, Κώστας Ζωντανός, Δημήτρης Καραγκούνης.

Πέντε οι στόχοι των εκλογών

Εξάλλου, παρουσίασε και τους πέντε βασικούς στόχους των εκλογών. Πρώτος στόχος, είπε, είναι «να ανατρέψουμε το κλίμα απελπισίας και μιζέριας στην ελληνική κοινωνία: Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει».

Δεύτερος στόχος, συνέχισε, είναι «να δείξουμε πώς θα τα καταφέρει: Το σχέδιό μας δίνει βαρύτητα στην ανάκαμψη με κοινωνική συνοχή και διαρθρωτικές αλλαγές».

Τρίτο στόχο έθεσε τον εξής: «να δείξουμε τη διαφορά με τους άλλους». «Εμείς δεν λέμε ότι λεφτά υπάρχουν, διαφέρουμε από το ΠΑΣΟΚ που μας έφερε στην κρίση αλλά και από την Αριστερά που δεν έχει αναγνωρίσει τα λάθη της και δεν έχει προτάσεις. Αλλά διαφέρουμε και με τα άλλα μικρότερα κόμματα που παίζουν με την απελπισία του κόσμου και λειτουργούν σαν σωσίβια του ΠΑΣΟΚ». «Ζητάμε να γίνουν τροποποιήσεις στο Μνημόνιο για να μπορέσει η χώρα να πιάσει τους στόχους της», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Τέταρτος στόχος, συμπλήρωσε, είναι να πείσουμε ότι ξεχωρίζουμε γιατί θα δείξουμε πώς θα βγούμε από την κρίση. «Το δύσκολο έργο απαιτεί να έχουμε τα χέρια μας λυμένα. Ζητάμε καθαρή εντολή, για να είμαστε υπεύθυνη κυβέρνηση και να εφαρμόσουμε ολόκληρο το πρόγραμμά μας, χωρίς συμβιβασμούς με αυτούς που μας έφεραν στην κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σημείωσε ότι πέμπτος στόχος της ΝΔ έιναι «να μιλήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια στον λαό, να αναπτύξουμε τις προτάσεις μας για την ανάκαμψη, την ασφάλεια την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, για να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας».

Την ερχόμενη Πέμπτη ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει στο Ζάππειο το σχέδιό του για την οικονομία με βασικό πυλώνα την ανάπτυξη και την Πέμπτη 26 Απριλίου θα παρουσιάσει το υπόλοιπο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ.

http://www.antinews.gr/2012/04/17/156440

Προφυλακιστέος και ο ξάδερφος του Άκη

Μετά την λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου και ο ξάδερφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας, κρίθηκε προφυλακιστέος από τον ανακριτή και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το χάσαμε το κορμί πατριώτη: Δεν θα είναι υποψήφιος ο Λευτέρης Ζαγορίτης

[Ο γιός του μήπως; Ή ο γιός θα κατέβει υποψήφιος με τη Τζούλια;]

Τις πληροφορίες ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 6ης Μαΐου επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο Real FM, ο πρώην γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης.

Ιδού οι τιμές προϊόντων για τη φορολόγηση των αγροτών

Τους πίνακες με τα εισοδήματα, βάσει των οποίων πρόκειται να φορολογηθούν οι αγρότες, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Διαψεύδει δημοσιεύματα για κυκλώματα η διοίκηση του ΙΚΑ

Οι πληροφορίες για κυκλώματα στο ΙΚΑ Πατησίων και σε άλλα υποκαταστήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ.

Κάθε ψήφος δεξιού που δεν πάει στη ΝΔ, είναι ψήφος στο ΠΑΣΟΚ

Εκλογές σε τρεις βδομάδες. Πολύς θυμός και ευκρινής τάση στο λαό που έχει ψηφίσει στο παρελθόν ΝΔ να πείθεται ακόμα από τα ΜΜΕ του συστήματος ΠΑΣΟΚ τα οποία προωθούν την ψήφο σε κομματικούς σχηματισμούς διαμαρτυρίας στη λογική ότι η ΝΔ υποχώρησε δήθεν από την αρχική αντιμνημονιακή της στάση.

Α. Σαμαράς: Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή εντολή

«Καθαρή εντολή για να κυβερνήσει με λυμένα τα χέρια» ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην πρώτη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του κόμματος. Οπως είπε, η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή εντολή και κυβερνητική σταθερότητα, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια: Και επίσημα συνεργάτες Καμμένος-Δημαράς

Τη συνεργασία στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσαν ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο επικεφαλής του Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης, το κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι:

Ελληνικό χρήμα στα καζίνο των Σκοπίων... κι αυτούς η Μέρκελ θα τους φταίει...

Ιδιαίτερη κίνηση παρουσιάζουν τα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, καθώς ένας ιδιότυπος τουρισμός «ανθίζει» προς όφελος των Σκοπίων, παρά την οικονομική κρίση.

Δεκάδες χιλιάδες Έλληνες περνούν τα σύνορα για να παίξουν στα καζίνο των Σκοπίων, σύμφωνα με στοιχεία του περιοδικού «Στρατηγική». Ετησίως, περίπου...

Μείωση του επιτοκίου στα τρίμηνα έντοκα

Ποσό ύψους 1,625 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το δημόσιο από την πώληση τρίμηνων εντόκων γραμματίων, με το επιτόκιο να υποχωρεί κατά 5 μονάδες βάσης από την αντίστοιχη δημοπρασία του Μαρτίου.

Νορβηγία: Διακόπηκε η δίκη του Μπράιβικ

Διακόπηκε αμέσως μετά την έναρξή της η ακροαματική διαδικασία στη δίκη του Αντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, επειδή ο εισαγγελέας και η υπεράσπιση ζήτησαν να εξαιρεθεί ένας από τους τρεις πολίτες που κληρώθηκαν για να βοηθήσουν τους δικαστές και ο οποίος είχε ζητήσει την εκτέλεση του κατηγορούμενου.

Στον Κορυδαλλό (για λίγες μέρες ;)) ο Άκης (βίντεο)-Προφυλακιστέα και η λογίστριά του

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης ο πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή.

Στραπάτσο της Ισπανίας σε δημοπρασίες

Με σχεδόν διπλάσιο επιτόκιο άντλησε η Ισπανία 3,2 δις ευρώ από δημοπρασία εντόκων γραμματίων.

Στα 18μηνα έντοκα γραμμάτια το επιτόκιο ανέβηκε στο...

"Έφυγε" ο Δημήτρης Μητροπάνος

Στα 64 του χρόνια απεβίωσε ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής, Δημήτρης Μητροπάνος.

Γεννήθηκε σε μια συνοικία έξω από τα Τρίκαλα στις 2 Απριλίου του 1948 και σε ηλικία 16 ετών κατεβαίνει στην Αθήνα για να ζήσει μαζί με τον θείο του.

Γερμανία: Εκστρατεία σωτηρίας του ελληνικού τουρισμού, προκειμένου να σωθεί ότι άφησαν όρθιο οι πατριώτες του κώλου

Με το σύνθημα «Ανάμεσα σε πραγματικούς φίλους μετρά η εμπιστοσύνη» 3 τουριστικοί πράκτορες στη Γερμανία, οι TUI, Tomas Cook και Rewe Touristik ξεκίνησαν καμπάνια για να προσελκύσουν τουρίστες στην Ελλάδα. Με ολοσέλιδες καταχωρήσεις σε εφημερίδες και με φτηνά ελκυστικά ταξιδιωτικά πακέτα, επιχειρούν να ανατρέψουν τη σημαντική μείωση των κρατήσεων για το φετινό καλοκαίρι και να καλυτερεύσουν την εικόνα της τουριστικής Ελλάδας στη γερμανική αγορά.

Έπαινος στους Έλληνες

Το δίλημμα των εκλογών είναι μέσα ή έξω από την Ευρώπη

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ και υποψήφιος στην Α΄Αθηνών Νότης Μηταράκης θέτει το δίλημμα των εκλογών («μέσα ή έξω από την Ευρώπη), εξηγεί πώς θα γίνει ανταγωνιστική η Οικονομία («από την στιγμή που θα θεσπίσουμε έναν φορολογικό συντελεστή 15% για τις επιχειρήσεις η Ελλάδα θα ξαναμπεί δυνατά στο παιχνίδι των επενδύσεων»), τονίζει ότι «το τραπεζικό σύστημα πρέπει να παραμείνει στον ιδιωτικό τομέα και να είναι Ελληνοκεντρικό» και ρίχνει το βάρος στις ιδιωτικοποιήσεις.

Στο Ζάππειο III (την Πέμπτη) επενδύει ο Σαμαράς

Στην παρουσίαση του οικονομικού κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, πιθανότατα μεθαύριο Πέμπτη, στο Ζάππειο ποντάρει το “γαλάζιο” επιτελείο για την βελτίωση των ποσοστών του κόμματος στο δρόμο προς τις κάλπες.

Οι Ολλανδοί μας κατηγορούν, αλλά ο διάδοχος αγόρασε βίλα στην Ελλάδα!

Είναι γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα της ελληνικής κρίσης, οι Ολλανδοί δεν μας φέρθηκαν και με τον καλύτερο τρόπο, αφού η πλειοψηφία των πολιτικών ήθελε έξοδο της χώρας μας από το κοινό νόμισμα. Ωστόσο, μπορεί οι υπήκοοι του ολλανδικού θρόνου να είναι σκεπτικιστές με τη χώρα μας, η βασιλική οικογένεια όμως...

Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη

Ο Άκης πιάστηκε με τις μίζες στο χέρι... και όμως του Δελαστίκ του φταίει το "πολιτικό σύστημα" δηλ. και η ΝΔ. Ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος υπέγραφαν ότι ο Άκης είναι αθώος και του Δελαστίκ του φταίει πάλι η ΝΔ. Ο Μαντέλης πήρε ένα δωράκι... κι όμως του Δελαστίκ του φταίει το "δίπολο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ" δηλ. πάλι η ΝΔ. Ο Τσουκάτος του ΠΑΣΟΚ πήρε το ένα εκατομμυριάκι...

Πυρά Μιχελάκη σε Βενιζέλο για την επιστολή προς Μπαρόζο

Επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο, με αφορμή την επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στον Μπαρόζο, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης. "Προεκλογικά, ο κ. Βενιζέλος θυμήθηκε την ανάπτυξη, το ΕΣΠΑ και την κοινωνική συνοχή. Φαίνεται να προσχωρεί στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά. Και αυτό πραγματικά το ευχόμαστε.

Όμως, ένα ερώτημα παραμένει αναπάντητο:

Κάνει το χαζό ο Άκης... προς το παρόν-Μίλησε για λάθη, συμπτώσεις και παραλείψεις

Δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις για τις off – shore εταιρείες. Κρίθηκε ύποπτος φυγής και τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων. Αντιμετωπίζει βαρύτατο κατηγορητήριο το οποίο δεν κατάφερε στο ελάχιστο να αντικρούσει. Και όλα αυτά, ενώ η υποδομή με τις υπεράκτιες εταιρείς και το δίκτυο αγορωπωλησίας ακινήτων μέσω των οποίων, κατά τη δικαιοσύνη, ξεπλενόταν βρώμικο χρήμα προϊόν δωροδοκίας από συμβάσεις για εξοπλιστικά προγράμματα, εξακολουθεί να υφίσταται, καθώς μόνο μέρος της έχει εντοπιστεί από τις δικαστικές έρευνες!

Στα πρόθυρα «πολέμου» Ισπανία και Αργεντινή για την κρατικοποίηση της Repsol

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Κίρσνερ παρουσίασε χθες σχέδιο νόμου για την απαλλοτρίωση μέρους της πετρελαϊκής εταιρίας YPF, που ελέγχεται κατά 57,4% από την ισπανική Repsol, και της οποίας στο εξής το κράτος και οι επαρχίες παραγωγής της Αργεντινής θα κατέχουν το 51%.

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται αυτή την ώρα, ο  Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος κρίθηκε χθες προφυλακιστέος μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή. Η απόφαση πάρθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο πρώην υπουργός, κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες αμοιβές για τις προμήθειες των συστημάτων TOR-M1 και υποβρυχίων. Οι συνήγοροί του κατέθεσαν αίτημα για χορήγηση νέας προθεσμίας το οποίο απερρίφθη.

Διαστάσεις παίρνουν οι αποκαλύψεις για τη δράση κυκλωμάτων στο ΙΚΑ

Εννέα υποκαταστήματα του ΙΚΑ φέρεται να έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των ελέγχων που γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο για τυχόν χορήγηση συντάξεων και επιδομάτων-«μαϊμού», όπως στην περίπτωση της απάτης, ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που αποκαλύφθηκε στο ΙΚΑ Καλλιθέας.

Ανακοινώνονται οι λίστες των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας

Την Τρίτη συνεδριάζει για πρώτη φορά η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να «κλειδώσουν» τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλους τους νομούς της χώρας, τα οποία θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Είναι ΈΛΛΗΝΙΔΕΣ και αντίθετα με ότι λέει ο τρόμπας Δελαστίκ το λένε χωρίς να ντρέπονται

Διάβασα πριν ένα άρθρο του πατριώτη του κώλου Δελαστίκ, που πληρώνεται τόσα χρόνια, μέσω του νταβατζή Μπόμπολα και των δημοσίων έργων, με τα δανεικά που σήμερα δεν αναγνωρίζει. Με λίγα λόγια έλεγε ότι οι Ελληνοαμερικάνοι δεν βοηθάνε και δεν λένε ότι είναι έλληνες όταν η χώρα δεν πάει καλά, ενώ το φώναζαν όταν η χώρα πήγαινε καλά πχ. το 2004. Φυσικά αυτά είναι μαλακί@@ γιατί όσοι αισθάνονται Έλληνες το λένε και το καμαρώνουν πάντα σε αντίθεση με τα ακροαριστερά λαμόγια που μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν Έλληνες και τούρκοι ...

Π. Καμμένος: Αγχος μήπως οι Γερμανοί του κατασχέσουν το οροφοδιαμέρισμα με θέα τον κόλπο της Βουλιαγμένης...

Δείτε μερικά ψέμματα τροφή για ηλιθίους... μαζί με την απάντηση:

Δώστε πλήρη ασυλία στον Άκη αν ανοίξει το στόμα του.

Δείτε πως με έξι απλά βήματα το σκάνδαλο ‘’Άκης’’ μπορεί να γίνει επικερδές για όλους μας:

1. Καλείς τον Άκη σε πραγματική απολογία με την συμφωνία της ποινικής ασυλίας.

Τι έλεγε το 2005 το πόρισμα των Βενιζέλου-Λοβέρδου για τις μίζες του Άκη;

Δείτε το:

Ξεσηκωμός στο ΠΑΣΟΚ για τον Άκη – για σκευω ρία μιλούν Λοβέρδος – Βενιζέλος!

Σκευωρία βλέπει το ΠAΣOK, επιτίθεται στον Zορμπά

Tου K. Π. Παπαδιοχου

Ως «σκευωρία που κατέρρευσε πλήρως» αποτιμούν οι βουλευτές του ΠAΣOK που μετέχουν στην Eξεταστική Eπιτροπή, στο πόρισμα το οποίο κατέθεσαν χθες, τις υποθέσεις TOR-M1 και TPQ-37, ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν πως από τις δύο συμβάσεις που υπέγραψαν τότε οι πρώην υπουργοί Aμυνας κ. A. Tσοχατζόπουλος και Γ. Παπαντωνίου το Δημόσιο είχε όφελος άνω των 71 και 19,8 εκατομμυρίων δολαρίων αντιστοίχως.

Τι σημαίνουν τα όνειρα που εμπεριέχουν sex;

Τα όνειρα, αντίθετα με τη ζωή μας δεν έχουν φραγμούς. Όλοι έχουμε απορήσει με όλα όσα είδαμε το προηγούμενο βράδυ, πολλές φορές δεν τα παραδεχόμαστε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Για ακόμη μια φορά η επιστήμη, και συγκεκριμένα αυτή της Ψυχολογίας έρχεται να φωτίσει τα σεξουαλικά όνειρά μας.

Σοβαρά επεισόδια στα Σκόπια για τη δολοφονία 5 ατόμων

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν τις απογευματινές ώρες στο κέντρο των Σκοπίων από ομάδες νεαρών που διαδηλώνουν για τη στυγερή δολοφονία πέντε ανθρώπων, το βράδυ της Μ.Πέμπτης, σε τεχνητή λίμνη περιοχής κοντά στα Σκόπια.

Μιχελάκης: Να θυμηθεί ο Βενιζέλος τι έλεγε το 2005 για να υπερασπιστεί τον Άκη

«O κ. Βενιζέλος, αντί αν επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, ας θυμηθεί τι έκανε το 2004 και το 2005, στην Εξεταστική Επιτροπή ως συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου.
Ο κ. Βενιζέλος –αν είναι δυνατό! – έλεγε, τότε, ότι οι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών του κ. Τσοχατζόπουλου, που είχαν εντοπιστεί, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά αριθμοί τηλεφώνων. Ισχυριζόταν, μάλιστα, ότι...

Ανδρέας και Άκης, βίοι παράλληλοι

Στο χωριό μου λένε, με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Στην προκειμένη περίπτωση ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν ο δάσκαλος του Άκη.
Παράλληλες πορείες, παράλληλες αδυναμίες, παράλληλο πολιτικό λόγο, παράλληλες φιλοδοξίες.
Και οι δύο μεγάλοι λαοπλάνοι, με μεγάλη ευχέρεια στην δημαγωγία και στις επιθέσεις εναντίον της.."καταραμένης δεξιάς", της οποίας όμως πολιτικές προτάσεις ακολουθούν σε όλα τα επίπεδα, με ελαφρά καθυστέρηση πέντε δέκα ετών.

Μάχη για την ζωή του δίνει το ενα από τα δύο θύματα της επίθεσης των Βουλγάρων στην Κρήτη.Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Μάχη για την ζωή του δίνει αυτήν την ώρα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο ένας από τους δύο νεαρούς από τους Κουνάβους Ηρακλείου θύμα του άγριου επεισοδίου που... σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ μεταξύ Ελλήνων και Βουλγάρων υπηκόων.