19 Απριλίου 2012

Μιχελάκης: Ο Βενιζέλος ξέχασε ότι προσυπέγραψε λάθη του Παπανδρέου

"Ο κ. Βενιζέλος έδωσε χθες ρεσιτάλ θράσους. Ζήτησε συγνώμη για λάθη που έκανε ο κ. Παπανδρέου. Ξέχασε, όμως, ότι ο ίδιος προσυπέγραψε αυτά τα λάθη", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Η Εφορία θέλει να ξέρει για το νερό που κατανάλωσες, τον λογαριασμό της ΔΕΗ που πλήρωσες, τα κινητά τηλέφωνα που έκανες...καλά κάνει! Εγώ δεν έχω πρόβλημα να τα δώσω

Ένα άνευ προηγουμένου ηλεκτρονικό «δίχτυ» απλώνει πάνω από τους Έλληνες φορολογούμενους το υπουργείο Οικονομικών. Σε μια προσπάθεια να πιάσει όλους αυτούς οι οποίοι ενώ δηλώνουν  χαμηλά εισοδήματα στην Εφορία διάγουν πολυτελή βίο ζητά την βοήθεια των Τραπεζών, του Χρηματιστηρίου, των ασφαλιστικών εταιριών, των εταιρικών κινητής τηλεφωνίας και των ασφαλιστικών ταμείων για να μπορέσει να τους εντοπίσει.

Quiz για υποψήφιο Καμμένου

Ποιος είναι ο υποψήφιος του Π. Καμμένου στη Θεσσαλονίκη (Α' ή Β' θα το βρείτε εσείς ;)) που είναι από τους φανατικότερους...

ΑΕ(ροψεκασμένοι)... κωλοτούμπες!!! Αποδέχονται πλήρως τη δανειακή σύμβαση και θα την καταγγείλουν αν και εφόσον...

Διαβάζω στο πρόγραμμά (σελ.18) των ΑΕροψεκασμένων του Πάνου, το σημείο όπου προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα καταγγείλουν το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις:

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΏΝ ΣΥΜΒΆΣΕΩΝ 
Καταγγελία Μνημονίου Ι και ΙΙ, Καταγγελία των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων και Κατάργηση όλων των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων. 
Οι ανωτέρω καταγγελίες θα γίνουν...

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Διλήμματα τέλος_

Η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ "με διμοιρίες των ΜΑΤ"

Έξω από το κλειστό γυμναστήριο μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ διαμαρτύρονται και φωνάζουν συνθήματα, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ για αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Ξεκίνησε η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο γυμναστήριο του "Μίλωνα" στην Νέα Σμύρνη με ομιλητή τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ποια είναι η Βίκυ Σταμάτη- Από το Ζέλι της Φθιώτιδας στο Παρισινό Four Seasons

H επιβλητική μπλε Jaguar διασχίζει τους δρόμους του βροχερού Παρισιού με προορισμό το πολυτελές Four Seasons Hotel George V, ένα άρτ ντεκό παλάτι του 17ου αιώνα, λίγα βήματα μακριά από το Champs-Elysées.

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών Α' & Β' Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 20/4 στις 12:30, θα γίνει εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών της Α' & Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Θεσσαλονίκης(Αλάνα Τούμπας)

Σάλος στην Ισπανία: Ο Χουάν Κάρλος κυνηγούσε μια Γερμανίδα στην Αφρική

Μεγάλο σκάνδαλο, ικανό να βλάψει σημαντικό το κύρος της βασιλικής οικογένειας, ξέσπασε στη καρδιά των ανακτόρων με αφορμή το ταξίδι του Χουάν Κάρλος στη Μποτσουάνα. Και δεν έχει καμία σχέση με ελέφαντες.

Ο Άκης και το φιάσκο της εξεταστικής επί ΝΔ

Τα 16 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα που εισέπραξε η υπεράκτια εταιρία  BlueBell S.A., του ξάδερφου  του Άκη Τσοχατζόπουλου για την προμήθεια των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων TOR M1, θα μπορουσαν να είχαν αποκαλυφθεί αρκετά νωρίτερα, από την εποχή της περιβόητης  εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τους εξοπλισμούς.

Διπλωματικό επεισόδιο από το φτύσιμο των Άγγλων που δεν επιτρέπουν στην τριήρη Ολυμπιάς να πλεύσει με τη φλόγα στον Τάμεση

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αγγλίας ακύρωσε αναπάντεχα τη συμμετοχή της αρχαίας ελληνικής τριήρους στην τελετή έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Ήρθε Ισπανός, φεύγει σαν Έλληνας...

Ήρθε ψυχρός και απόμακρος... Ήρθε σαν καθαρός επαγγελματίας, χωρίς διάθεση για δέσιμο με τον Ολυμπιακό και τελικά έφυγε ως Έλληνας με δάκρυα στα μάτια...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Δημοσκόπηση ALCO: NΔ 18,5%, ΠΑΣΟΚ 13,3%

Mιά νέα δημοσκόπηση-αυτή της εταιρείας ALCO-δημοσιεύεται σήμερα, λίγες ημέρες πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές. Συμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης τα δύο μεγάλα κόμματα συγκεντρώνουν το 32% των ψηφοφόρων...

Γιώργο Τράγκα θυμάσαι τον φίλο σου τον Βασιλάκη;

Το παίζεις πολύ αεράτος. Τη μια είσαι Σαμαράς και τον δοξάζεις, αλλά όταν δε σου κάνει τα κέφια με την εφημερίδα, πετάς τη λάσπη σου. Μετά γίνεσαι Καμμένος και περιμένεις να γίνεις εκπρόσωπος τύπου και όταν βλέπεις τον Τέρενς στη θέση αυτή...γίνεσαι...ΛΑΟΣ! Περιμένεις πρωτιά στο επικρατείας και σου βγαίνει....Κύρτσος! Κι εσύ τότε ανακαλύπτεις ότι για όλα σου φταίει ο

Σαμαράς για τη λαθρομετανάστευση: Ο νόμος θα επιστρέψει στις πόλεις

«Η Ελλάδα σήμερα έχει γίνει κέντρο λαθρομεταναστών. Χρειάζεται να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, στις οποίες οργιάζει το εμπόριο ναρκωτικών, η πορνεία, το παρεμπόριο», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, με βιντεοσκοπημένη ομιλία του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Έκρυψε τα κοσμήματα, μα την “πρόδωσε” η τσάντα

Με τσάντα Christian Dior που στοιχίζει 3,200 ευρώ και συγκεκριμένα το μοντέλο Lady Dior σε κλασσικό ματ δέρμα και μέγεθος shopping bag αποφάσισε να εμφανιστεί στον ανακριτή η δεύτερη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, απτόητη και ατάραχη συνεχίζοντας να προκαλεί με τα ακριβά της γούστα ακόμα και τώρα που το όνομα του συζύγου της και της ίδιας σέρνεται από εξώφυλλο σε δελτίο και τούμπαλιν….

Λάκισε ο Χαλκίδης μπροστά στα δύσκολα

Με υπονοούμενα για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου στο νομό Ημαθίας παραιτήθηκε από υποψήφιος βουλευτής ο Μιχάλης Χαλκίδης (πρέπει πάντως να πω ότι δεν ήξερα ότι η ΝΔ είχε βουλευτή με αυτό το όνομα!!). Σε επιστολή του προς τον αρχηγό της ΝΔ, ο κ. Χαλκίδης εκφράζει την διαφωνία του για την σύνθεση του ψηφοδελτίου στον νομό που αποτελείται από τους...

Ακης Gate: Βρήκαν νέα ακίνητα της κόρης και μετρητά της Βίκυς στην UBS

Σημαντικές αποκαλύψεις που δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου έρχονται στο φως από την δικαστική έρευνα για τα περιουσιακά στοιχεία μελών της οικογένειας του πρώην υπουργού.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 Στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ θα μοιράζεται το μπλουζάκι που βλέπετε παρακάτω. Το αν θα το φοράει και ο Βενιζέλος στις τηλεοπτικές παρουσίες του,καθώς και ο Γιωργάκης όταν κάνει κανό,εξαρτάται από τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Συνελλήφθησαν 4 για χρέη στο Δημόσιο-Εργολάβος του Δημοσίου ο ένας με τεράστιο χρέοςιών σήμερα για χρέη στο Δημόσιο

Στο Βόλο, ένας 30χρονος πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη, γιατί χρωστάει στο Δημόσιο 31.400,71 ευρώ.  Είναι έμπορος βιομηχανικών αερίων. Στα Τρίκαλα συνελήφθη ένας 62χρονος, εργολήπτης δημόσιων έργων, με χρέη...

ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ; Μόνο έτσι θα ξεβρακώσει ο Σαμαράς τους "αντιμνημονιακούς"


Βλέποντας όλες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις αρχίζουν να κατασταλάζουν περίπου τα πράγματα.Αν παραμείνουν έτσι τα αποτελέσματα, ίσως η Ν.Δ. να χρειαστεί ένα άλλο κόμμα,έτσι ώστε να σχηματίσει κυβέρνηση. Με δεδομένη τη δήλωση του Σαμαρά ότι δεν κάνει κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ,αν ήμουνα πρόεδρος της Ν.Δ. θα έκανα το εξής.

Ιδού τα παπαγαλάκια της Μέρκελ!!! Φώτο ντοκουμέντο!

Οι μάσκες έπεσαν!! Οι πατριώτες του κώλου ξεβράκωσαν τα παπαγαλάκια της Μέρκελ. Δείτε τα:

Ρε τους γαμημένο@@ τους συνειρμούς!

Γιατί εγώ διαβάζοντας την κυρίαρχη θέση στο οικονομικό πρόγραμμα του Π. Καμμένου, περί κουρέματος των δανείων των ιδιωτών κατά 30-40%, συνειρμικά σκέφτηκα αυτό:

Απειλή είναι αυτό; "Δεν θα διεκδικήσει ξανά την προεδρία της Κύπρου ο Χριστόφιας"

Αποφασισμένος να μη διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία της Κύπρου φαίνεται να είναι ο Δημήτρης Χριστόφιας, ο φέρεται να δηλώνει «πικραμένος και κουρασμένος».

Aθώος ο σκηνοθέτης Κώστας Φέρρης για το χρέος προς το Δημόσιο




Aθωωτική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τον Κώστα Φέρρη μετά τη σύλληψή του για χρέη στο δημόσιο ύψους 140.000 ευρώ!

Ο γνωστός και βραβευμένος σκηνοθέτης του «Ρεμπέτικου» συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και πέρασε αυτόφωρο για πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην εταιρία παραγωγής του πριν από 20 χρόνια!

Άδεια πατρότητας για τον αρχηγό των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ

Ο αρχηγός του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ θα πάρει άδεια πατρότητας για φροντίσει την κόρη του που γεννήθηκε τον Απρίλιο, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται την Πέμπτη στην εφημερίδα Bild.

Προφυλακίστηκαν οι Βούλγαροι που επιτέθηκαν με αξίνες εναντίον δύο νεαρών στο Ηράκλειο

Προφυλακίστηκαν σήμερα, μετά την απολογία τους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, τα δυο αδέλφια από τη Βουλγαρία τα οποία επιτέθηκαν με αξίνα και τραυμάτισαν δύο νεαρούς από τους Κουνάβους Ηράκλειου, οι οποίοι προηγουμένως τους είχαν κάνει συστάσεις επειδή οδηγούσαν μεθυσμένοι τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.

Der Spiegel: «Αχτίδα φωτός για την Ελλάδα η έκθεση Μπαρόζο»

«Αχτίδα φωτός στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος του περιοδικού Der Spiegel στη διαδικτυακή του έκδοση.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην έκθεση της Κομισιόν για την ανάπτυξη της Ελλάδας, που παρουσίασε χθες ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και το οποίο εμπεριέχει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Βενιζέλος: "Η ΝΔ επαναφέρει όλο το Βατοπέδι στα ψηφοδέλτια της"... γιατί ρε σούργελο; Αποδείχθηκε κάτι για κάποιον, όπως για τον Άκη, τον Μαντέλη, τον Μαλέσιο, τον Τσουκάτο κ.λπ;

Με την φράση «ο τόπος δεν μου χρωστάει την πρωθυπουργία» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, την διαφορά του από τον Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι θέλει να είναι αρχηγός του κόμματος που θα έρθει πρώτο στις εκλογές για να υλοποιήσει τις απαραίτητες αλλαγές.

Βαλβέρδε: "Δεν θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό"

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στην κοινή του δήλωσε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη γνωστοποίησε ότι θα αποχωρήσει από τους "ερυθρόλευκους". Ο πρώτος, πάντως που μίλησε ήταν ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών που αρχικά αστειεύτηκε, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Βαλβέρδε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δήλωση στήριξης του Σαμαρά θα κάνει ο Κώστας Καραμανλής


Με μια δήλωση, θα σταθεί στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί πλην της δηλώσεως αυτής που θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες...

Για τα πανηγύρια: Παραβίασαν το σύστημα e-συνταγογράφησης


Παραβίασαν το σύστημα e-συνταγογράφησης

1.500.000 πλαστές συνταγές καταχωρήθηκαν στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης την Παρασκευή 6 Απριλίου, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί τεράστιο πρόβλημα και ταλαιπωρία πολιτών και γιατρών.


Die Welt: «Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει το ευρώ σε 12 μήνες»

Η νέα έξαρση της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, τα σενάρια περί εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη και η έκθεση της Κομισιόν για την ανάπτυξη της χώρας σχολιάζονται σήμερα από πολλές γερμανικές εφημερίδες.

Ανεξάρτητος "Έλληνας" (του κώλου) ο προστάστης των αναρχικών Μαρκάτος

Στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου προσχωρεί ο πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Νίκος Μαρκάτος, που θα είναι υποψήφιος στην περιφέρεια της Α' Αθηνών στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Οίκος ανοχής για σκυλιά!!! Τι άλλο θα ακούσουμε;;;

"Βαρεθήκατε να προσπαθείτε να βρείτε ταίρι στο φίλο σας δίχως αποτέλεσμα? Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο? Απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα του petflirt θα βρει άμεσα (το αργότερο σε 3 μήνες) ταίρι για το ζωάκι σας. Για να προωθηθεί το αίτημα σας, πρέπει να προχωρήσετε στην πληρωμή των 50€"

Αυτή είναι η εγγύηση που σας παρέχει το εν λόγω site.

ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής παίρνουν δωρεάν διαφημίσεις

Διαφωνία μικρών και μεγάλων  κομμάτων για την κατανομή του  τηλεοπτικού χρόνου προέκυψε εν τω μεταξύ κατά τη συνεδρίαση. Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα δεν ήθελαν να υποχωρήσουν από το 75% του χρόνου που έπαιρναν και η απάντηση των μικρών κομμάτων ήταν πως οι συσχετισμοί, βάσει δημοσκοπήσεων, έχουν αλλάξει. Η υποχώρηση στην συζήτηση των μεγάλων έφτασε μέχρι το 70% του χρόνου.

Ξέφραγο αμπέλι η Εθνική Πινακοθήκη της... Μαρίνας Λαμπράκη-Πλάκα

Απίστευτες παραλείψεις και κατασπατάληση των πόρων της Εθνικής Πινακοθήκης την ώρα που έργα ανεκτίμητης αξίας αποδείχθηκαν απολύτως εκτεθειμένα γιατί δεν λειτουργούσε κάνενα μέτρο φύλαξης και δεν υπήρχε κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης. Αποτέλεσμα όλων αυτών, η διάρρηξη που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή ενός έργου του Πικάσο και δύο πινάκων του Μοντριάν.

“Η 6η Μαΐου μπορεί να αποβεί μοιραία μέρα για το ευρώ”

Από την έκβαση των εκλογών σε Ελλάδα και Γαλλία θα κριθεί το μέλλον του ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Focus όπως μεταδίδει η Deutche Welle.

"Η 6η Μαΐου μπορεί να αποβεί μοιραία μέρα για το ευρώ", αυτήν την άποψη εκφράζει ο αρθρογράφος στις οικονομικές σελίδες της διαδικτυακής έκδοσης του Focus, συνδέοντας τους λόγους των φόβων του με τις εκλογές που θα γίνουν την ίδια μέρα στην Ελλάδα και την Γαλλία.

Ο Δραχμολάγνος Κατσανέβας για Άκη: Η διαφθορά έχει έναν πατέρα, τον εκάστοτε αρχηγό

Ένα πικρόχολο άρθρο με αφορμή την υπόθεση Τσοχατζόπουλου, υπογράφει ο Θόδωρος Κατσανέβας, με τίτλο «Η διαφθορά έχει έναν πατέρα, τον εκάστοτε αρχηγό» όπου ζητά να λογοδοτήσει ο Κώστας Σημίτης για «το πάρτι της διαφθοράς» επί των ημερών του... ενώ προφανώς θεωρεί ότι όσοι ανακατεύτηκαν στο ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία των ζιβάγκο του 80 ήταν πεντακαθαρίδηδες.

Διάσημο μοντέλο-κλειδί για τη συμμορία με τις Porsche Πέπλο τρόμου σκεπάζει τη showbiz! Στις δικαστικές αίθουσες ξεκινά η ακροαματική διαδικασία για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών, που συντάραξε το πανελλήνιο. Τα μέλη της συμμορίας με τις Porche που μοίραζαν την κοκαΐνη τους σε επώνυμους πελάτες, θα καθίσουν στο σκαμνί, ενώ οι Αρχές έχουν διατάξει τη βίαιη προσαγωγή διάσημου μοντέλου καθώς θεωρείται μάρτυρας-κλειδί! Η γνωστή κυρία έχει αρνηθεί ως τώρα να εμφανιστεί. Έχει κληθεί ως μάρτυρας και αν για μια ακόμη φορά δεν εμφανιστεί, σύμφωνα με την "Espresso", θα αντιμετωπίσει ακόμη και ποινή ως έξι μήνες. Στη δίκη οι κατηγορούμενοι είναι συνολικά 20. Μεταξύ τους ο 36χρονος εγκέφαλος, σύμφωνα με την αστυνομία, γνωστός ως Άλεξ. Να αναφέρουμε ότι η συμμορία έγινε γνωστή ως η συμμορία με τις Porsche καθώς τα μέλη της έκαναν delivery τα ναρκωτικά στα στέκια των επωνύμων χρησιμοποιώντας τα ακριβά αυτοκίνητα για να μην δίνουν στόχο.

Πέπλο τρόμου σκεπάζει τη showbiz! Στις δικαστικές αίθουσες ξεκινά η ακροαματική διαδικασία για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις ναρκωτικών, που συντάραξε το πανελλήνιο.

Πήρε προθεσμία η Βίκυ Σταμάτη - Μπήκε από την πίσω πόρτα στο γραφείο του ανακριτή

- Ένα... παρακαλώ η μόνη "δήλωση" της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου έξω από την Ευελπίδων
- Τα άκουσε από πολίτη: "Κόψατε τις συντάξεις για να έχεις εσύ τα λούσα σου"
- Κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα και έφυγε
- Στον ανακριτή σήμερα και η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου
- Καταθέτουν άλλα οκτώ άτομα, ανάμεσά τους ο αδερφός και η θεία της Σταμάτη

Στο στόχαστρο φορολογούμενοι με πιστωτικές κάρτες του εξωτερικού

Στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών μπαίνουν φορολογούμενοι που διαμένουν στην Ελλάδα και αρέσκονται να ψωνίζουν με πιστωτικές κάρτες του εξωτερικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα φορολογούμενοι κάτοικοι Ελλάδας που κατέχουν πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα κληθούν σε έλεγχο «πόθεν έσχες».

Κάνε και καθόλου ροτέισον ρε Ερνέστο...

Ξέρω πως το καίριο θέμα της ημέρας είναι η διαφαινόμενη φυγή του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον Ολυμπιακό... Αλλά θέλω να σχολιάσω το ματς στα Γιάννενα για ένα άλλο λόγο...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Τεράστια τρύπα στον Προϋπολογισμό του 2012 αφήνει ο Μπένυ-Αύξηση ελλείμματος κατά 55% το 1ο τρίμηνο!!!


Δεν χρειάζονταν το ΔΝΤ και η ΕΕ για να μας επισημάνουν την άσχημη δημοσιονομική  πορεία  της χώρας και το 2012. Από τα επίσημα στοιχεία εκτέλεσης  του τακτικού προϋπολογισμού  για το πρώτο τρίμηνο του 2012 καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

Στον ανακριτή η σύζυγος και η κόρη του Τσοχατζόπουλου

Ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή αναμένεται να εμφανιστούν σήμερα η σύζυγος και η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, στο πλαίσιο των απολογιών για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών του πρώην υπουργού από εξοπλιστικά προγράμματα.

Υπό απόλυση γιατρός για ύποπτες προμήθειες!

Το ένα μετά το άλλο έρχονται στο φως τις τελευταίες ημέρες τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας που σχετίζονται κυρίως με προμήθειες υλικών. Γεγονός προφανώς όχι τυχαίο αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Ενδεικτική η περίπτωση στο νοσοκομείο Καλαμάτας όπου ο διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής αντιμετωπίζει πειθαρχική δίωξη με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης από το ΕΣΥ. 

Παραιτήθηκε αυστραλός υπουργός γιατί δεν πλήρωσε ένα... πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα!

O υπουργός Αστυνομίας και Κοινοτικής Ασφάλειας Ντέιβιντ Γκίμπσον, στην πολιτεία Κουίνσλαντ, υπέβαλε την παραίτησή του, 13 μόλις ημέρες μετά τον διορισμό και την ορκωμοσία του.

Όπως αποκαλύφθηκε, τον περασμένο Νοέμβριο η άδεια οδήγησης του κ. Γκίμπσον ακυρώθηκε για τρεις μήνες, επειδή δεν πλήρωσε ένα πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα.

Φ. Παρρησιάδης: Παιδεία και εκπαίδευση με Αρχές-Αξίες-Ιδανικά

Του Φίλωνα Δ. Παρρησιάδη
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, Β' Αθήνας

Η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει να προσφέρει στην ελληνική νεολαία μια αποτελεσματική και ουσιαστική εκπαίδευση. Οι νέες και οι νέοι της πατρίδας μας έχουν το δικαίωμα για ένα καλύτερο αύριο και το κυριότερο για ένα μέλλον με ελπίδα, αυτό που στερήθηκαν δηλαδή τα τελευταία δυόμιση χρόνια από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Άθλος ΠΑΣΟΚ: Από τα 7 υποβρύχια που υπέγραψαν Άκης και Βενιζέλος έχει παραδοθεί μόλις 1!!!! [ΒΙΝΤΕΟ]

Θα δώσουμε 3,3 δισ. και υποβρύχια δεν θα έχουμε!

"Ότι έκανα ήταν για το καλό της πατρίδας" δήλωσε στον ανακριτή, πριν δύο ημέρες ο Άκης Τσοχατζόπουλος, χωρίς όμως κανείς - ούτε βέβαια κι ο ίδιος - να μπορεί να δώσει πειστική εξήγηση για το γεγονός ότι από τα συνολικά 7 υποβρύχια που έχουν παραγγελθεί, έχει παραδοθεί στον ελληνικό στόλο μόλις ΕΝΑ!!! Δείτε το εκπληκτικό βίντεο των δημοσιογράφων του alpha, Σωτήρη Γιατζόγλου και Κώστα Σαρικά, από την έρευνα που έκαναν στα ναυπηγεία Σαλαμίνας:

Πάμε εκλογές!

του Βασίλη Μπαλάφα

Ο κύβος ερρίφθη ! Η χώρα επιτέλους οδεύει ολοταχώς για εκλογές, τις πιο παράξενες εκλογές των τελευταίων τριών δεκαετιών. «Επιτέλους», γιατί έπρεπε να είχαν γίνει πολύ πολύ πιο νωρίς, και «παράξενες», γιατί σχεδόν τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Μετά από ένα διφορούμενο πείραμα διακυβέρνησης από ένα πρόσωπο εκτός πολιτικής σκηνής, εντός όμως του παγκόσμιου και εγχώριου οικονομικού προσκηνίου και παρασκηνίου, οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν μια νέα Βουλή από την οποία θα προκύψει μια καινούρια κυβέρνηση.

Βίντεο: Θαύμα που δεν σκοτώθηκε κανένας σ' αυτό το ατύχημα

Η 76χρονη γιαγιά μπούκαρε με το αυτοκίνητο μέσα στο σούπερ μάρκετ στη Φλόριντα και τους πήρε όλους σβάρνα, ακόμα και το καρότσι με το μωρό. Σαν από θαύμα δεν σκοτώθηκε κανένας ενώ και οι 10 τραυματισμοί ήταν ελαφρά. Δείτε το απίστευτο ατύχημα:

Τουριστικός χαμός για την αυστριακή πόλη Fucking

Οι κάτοικοι της πολης έχουν κουραστεί από τους τουρίστες που κλέβουν τις πινακίδες της πόλης με το άσεμνο όνομα. Η Αυστριακή κωμόπολη του Fucking, που εάν όχι ακριβώς ηχητικά, αλλά τουλάχιστον οπτικά, παραπέμπει σε μία αναιδή αγγλική λέξη, έχει μετατρέψει την τοποθεσία σε πόλο έλξης για τους αγγλόφωνους παραθεριστές, για τους συλλέκτες πινακίδων και χαίρει μεγάλης επισκεψιμότητας μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου.

Προκλητικές δηλώσεις και "απειλές" Τουρκοκυπρίων

Αν δεν εξευρεθεί λύση στο Κυπριακό μέχρι την 1η Ιουλίου, 146 τουρκικές μη κυβερνητικές οργανώσεις θα αποσύρουν την στήριξή τους στις συνομιλίες.

Οι τουρκικές ΜΚΟ με επιστολή τους στον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν, η οποία επιδόθηκε σε αξιωματικό της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στο κατοχικό οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, περιλαμβάνεται εναλλακτικό σχέδιο Β και ο ισχυρισμός ότι η ε/κ πλευρά παρεμβάλλει εμπόδια στην πρόοδο της διαδικασίας.

Πλακιωτάκης για την προσχώρηση στη ΝΔ του Προέδρου της ΔΗΣΥ στο Λασήθι

Ο βουλευτής Λασιθίου και Υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκηςπροέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση:

Ποιά Ελληνίδα εστεμένη κάνει "καριέρα" σε διεθνή ...κρεβάτια;

Πριν από λίγα χρόνια κατέκτησε ένα από τους τίτλους της Miss Young.

Μην φανταστείτε όμως ότι έχει κάνει πολλά στο χώρο του μόντελινγκ. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του κοριτσιού…Και το άλλο; Συνάδελφοι με ενημέρωσαν ότι έχουν επανειλημμένα προσπαθήσει να κλείσουν ραντεβού μαζί της και για κάποιο λόγο το κορίτσι δεν εμφανίζεται…ΠΟΤΕ. Ως χαρακτήρας είναι αψυχολόγητη και το παίζει Diva…

Το CNN "πέθανε" τη Μαρινέλλα

Το CNN, σε συνέχεια της «μόδας» που «πεθαίνει» διάσημους στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του την είδηση ότι η Μαρινέλλα είναι νεκρή!

Το δημοσίευμα του ireport.cnn.com, της διαδραστικής ιστοσελίδας του δικτύου, όπου ο καθένας μπορεί να στείλει μια είδηση, ανέφερε ότι η μεγάλη Ελληνίδα τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της πριν από τρεις μέρες -και, μάλιστα, σε τροχαίο δυστύχημα- στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας.

Για «θέατρο και ψέματα Βενιζέλου» κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη στο Mega.

O εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης έκανε λόγο για «θέατρο και τα ψέματα Βενιζέλου», ενώ χαρακτήρισε εκ νέου τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «διάδοχο και συνεχιστή της πολιτικής Παπανδρέου».

Η δήλωση του κ. Μιχελάκη έχει ως εξής: