20 Απριλίου 2012

Ετοιμος να κλάψει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφία που έστειλε ο «σερίφης» Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο twitter από την ομιλία του στο Αιγάλεω. Κλάψε - κλάψε ίσως κάποιοι μας λυπηθούν φαίνεται να λέει. «Η κρίση μας έχει διδάξει και μας έχει αλλάξει» είναι το μήνυμα του... τώρα τι μπορεί να διδαχθεί κάποιος που παραδέχθηκε ότι υπέγραψε χωρίς να διαβάσει το μνημόνιο, είναι ένα θέμα. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι στη Β' Αθήνα οι ΠΑΣΟΚοι θα τον φέρουν στις πρώτες θέσεις. Δείτε την αστεία φώτο του:

Δεν έχουν κι άδικο: Τον αποκεφάλισαν και τον σταύρωσαν γιατί βίασε και σκότωσε γυναίκα

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας αποκεφάλισαν και σταύρωσαν έναν Σουδανό ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία και το βιασμό μιας γυναίκας, όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.

Μας πήραν τα ζουμιά: Αυτά τα ρεμάλια δεν θα είναι στη νέα Βουλή

Άλλοι με πολυετή θητεία στα κοινοβουλευτικά έδρανα και άλλοι με λιγότερη εμπειρία και χρόνια στην πλάτη τους. Πήραν όμως την ίδια χρονική στιγμή την ίδια απόφαση. Να απέχουν από την εκλογική διαδικασία. Αναλυτικά, οι βουλευτές που δεν θα είναι υποψήφιοι είναι οι εξής:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Συγκλονιστικά στοιχεία για το προφίλ του «σύγχρονου ανώμαλου»-Τι να προσέχουν οι γονείς

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν για τα κοινωνικά χαρακτηριστικά των δραστών σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στη χώρα μας, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το προφίλ του «σύγχρονου ανώμαλου» έχει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου που κάθε οικογένεια θα ήταν περήφανη να συναναστρέφεται. Ευγενής, μέσης ή ανώτερης παιδείας, επαγγελματικά καταξιωμένος, κοινωνικά αποδεκτός...

Βίντεο-Θα μας γκαστρώσουν πάλι: Έφαγε 3 κλωτσιές ένα λαθροζώο και

Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως διετάχθη ΕΔΕ για τις 3 κλωτσιές που έφαγε ο λαθραίος, ο οποίος ένας θεός ξέρει τι είχε κάνει. Δείτε το βίντεο (ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΛΑΘΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ -ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΆ...- ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ):

Για τον πούτ@@ καβάλα το σποτάκι του Βενιζέλου. Γελάει ο κόσμος με τη δήθεν ειλικρίνειά του

Δείτε το Μπένυ που σα χεσμέν@@ εκπέμπει την αναποφασιστικότητα:

Μιχελάκης για την κατευθυνόμενη απεργία της κρατικοδίαιτης ΠΟΣΠΕΡΤ

«Η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ κρατικοδίαιτη ΠΟΣΠΕΡΤ αποφάσισε απεργία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και έσπευσε να τονίσει ότι “δεν πρόκειται να δοθεί καμία εξαίρεση”.
Πρόκειται για πρωτόγνωρο γεγονός, που δείχνει ξεκάθαρα το στόχο των εμπνευστών της.

Στόχος είναι...

Δημοσκοπήσεις Marc, Public Issue, GPO: Όσο σφίγγουν οι κώλ@@ φουσκώνει η ΝΔ και ξεφουσκώνουν οι άλλοι (σύγκριση με προηγούμενες δημοσκοπήσεις)

Η σημερινή δημοσκόπηση της Marc δείχνει τη ΝΔ αυξημένη σχεδόν κατά 1%... όσο ακριβώς χάνουν οι ΑΕ(ροψεκασμένοι) μέσα σε μια μέρα... όσο πλησιάζουμε στις εκλογές τόσο θα εντείνεται το φαινόμενο γιατί στις 6 Μαίου η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από κυβέρνηση και όχι από τσίρκο.

Δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας χθες έδινε:

Με όλους υπέγραψαν συμφωνία οι Ελβετοί (σήμερα με τους Βρετανούς)... εκτός από τον Μπένυ φυσικά

Η Βρετανία απέσπασε όμοιες παραχωρήσεις με εκείνες της Γερμανίας στο πλαίσιο της διμερούς φορολογικής συμφωνίας με την Ελβετία σε μια προσπάθεια να ρυθμιστεί το θέμα με τις αφορολόγητες καταθέσεις Βρετανών σε ελβετικές τράπεζες, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση στη Βέρνη.

Γαμ@ την τρέλα μου!!! Ακόμα γίνονται διορισμοί!! "Αναστολή προσλήψεων και διορισμών στον ΑΣΕΠ λόγω εκλογών"

[Πάντως είναι να σπάσει το ανθρώπινο μυαλό αν αναλογιστεί ότι επί 2 χρόνια δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ αποκρατικοποίηση, δεν έχει απολυθεί ΚΑΝΕΝΑΣ, ενώ συνεχίζουν οι διορισμοί... και όλα αυτά με την τρόικα στο λαιμό του ΠΑΣΟΚ!!! Οι ΠΑΣΟΚοι είναι εκπληκτικοί... δεν παίζονται!]

Με ανακοίνωσή του, το ΑΣΕΠ κάνει γνωστό ότι, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αλλά και το άρθρο 37 του Συντάγματος απαγορεύονται, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, η έκδοση πράξεων που αφορούν τον διορισμό, ή την πρόσληψη κάθε κατηγορίας προσωπικού σε υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα.

Τι θα κάνουν οι Έλληνες στις εκλογές της 6ης Μαϊου;

Σε βασικό θέμα έχουν εξελιχθεί οι εκλογές της 6ης Μαϊου για τον ευρωπαϊκό και όχι μόνο Τύπο. Δημοσιεύματα αναφέρονται στα μετεκλογικά σενάρια διακυβέρνησης, στο προεκλογικό κλίμα, αλλά και στις ανησυχίες που έχει προκαλέσει η εκλογική μάχη στην Ευρώπη. Συχνά δεν λείπουν και οι εκτιμήσεις για τις επιπτώσεις που θα έχουν οι εκλογές στην Ελλάδα, αλλά και στη Γαλλία, στην ευρωζώνη και στις εξελίξεις σχετικά με την οικονομική κρίση. Άρθρο κάνει λόγο ακόμα και στον «κίνδυνο επιστροφής του εξτρεμισμού στην Ευρώπη», ενώ ο Economist αναφέρεταια στο ενδεχόμενο μίας νέας κυβέρνησης συνεργασίας και πάλι με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο.

Στράτος Σιμόπουλος: "Με μεγάλα προβλήματα πολλά φαρμακεία"


Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε την Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Στράτος Σιμόπουλος και συζήτησε τόσο με τους εργαζόμενους όσο και με τον πρόεδρο του ΣΥ.ΦΑ, Λάζαρο Φαρσάκη.

«Η Ελλάδα θα τα καταφέρει» δήλωσε από τα Ιωάννινα ο Αντώνης Σαμαράς

Δείτε τώρα την ομιλία του Α. Σαμαρά εδώ

«Οι εκλογές αυτές είναι η αρχή για να ξανακερδίσουμε το μέλλον. Με ανάπτυξη, με δικαιοσύνη και με ασφάλεια για τον κάθε πολίτη. Χρησιμοποιώντας τους πιο άξιους Έλληνες. Αυτό είναι το μήνυμα ελπίδας, που ήρθαμε να δώσουμε σήμερα στην Ήπειρο» δήλωσε από τα Ιωάννινα ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

Τρελό γέλιο: Δε βρίσκει υποψήφιους για τη Φθιώτιδα το ΠΑΣΟΚ!

Πριν από δύο χρόνια το ΠΑΣΟΚ είχε 17 αιτήσεις για το ψηφοδέλτιο στη Φθιώτιδα και γινόταν "σκοτωμός" για το ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις... Τώρα σύμφωνα με το LamiaReport, τα ΟΧΙ πέφτουν βροχή!

Σήμερα, λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία από τα 7 ονόματα που πρέπει να καταθέσει στο Πρωτοδικείο Λαμίας έχει μόνο 5 αιτήσεις.

Μπράιβικ: "Σχεδίαζα να κόψω το κεφάλι της πρωθυπουργού"... κρίμα που δεν πέρασε από την Ελλάδα μια βόλτα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το προμελετημένο του έγκλημα έδωσε σήμερα ο μακελάρης της Νορβηγίας, υποστηρίζοντας παρόλα αυτά πως έχει σώας τας φρένας.

Ο εξτρεμιστής ακροδεξιός (εδώ γελάμε :) με την προσπάθεια να βγάλουν τον ψυχοπαθή φιλοεβραίο ακροδεξιό...) 'Αντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ - ο οποίος δικάζεται για το θάνατο 77 ανθρώπων πέρυσι στη Νορβηγία - είπε σήμερα ότι ήλπιζε να σκοτώσει 564 ανθρώπους στο νησί Ουτόγια και κυρίως την πρωθυπουργό Γκρο Χάρλεμ Μπρούντλαντ, η οποία βρισκόταν στο νησί την ημέρα εκείνη.

Ρε Ζώη μην καρφώνεστε!

Ο κύριος Βερναρδάκης, αριστερά, είναι ο ιδρυτής της VPRC. Όπως βλεπετε στο tweet έκανε ένα γκάλοπ για τη Λάρισα... πάμε στοίχημα ότι οι ΑΕ θα σκίσουν στο γκάλοπ του;

Εδώ και μερικές ώρες μας έχει γκαστρώσει με το να κάνει retweet ότι αμπελοφιλοσοφία πει ο...

Έρχονται εξώσεις-εξπρές για τους κακοπληρωτές ενοικιαστές

Με διαδικασίες «εξπρές» πλέον και χωρίς τη διεξαγωγή δίκης μπορεί να γίνεται η αποβολή του ενοικιαστή ο οποίος δεν πληρώνει τα μισθώματα, ενώ με την ίδια διαδικασία θα μπορεί ο ιδιοκτήτης του ακινήτου να εισπράττει τα καθυστερούμενα μισθώματα.

Αφαίρεσαν το διδακτορικό της ΠΑΣΟΚας φίλης του Άκη, Μαθιοπούλου

[Όπως το είχαμε γράψει από τον Ιούνιο του 2011:

Μ. Μαθιοπούλου: ΜεγαλοΠΑΣΟΚα από κούνια... μπλεγμένη με τον Άκη στα υποβρύχια... και με διδακτορικό ;)

Μ. Μαθιοπούλου: Κλεμμένο το 1/3 του "διδακτορικού" της!!!... ως τώρα γιατί έπεται και συνέχεια...]

Παύθηκε από διδάκτωρ πολιτικών επιστημών η Μαργαρίτα Μαθιοπούλου, καθώς διαπιστώθηκε πως στη διδακτορική της διατριβή είχε γίνει λογοκλοπή από άλλες πηγές (στη φώτο βλέπετε τις σελίδες που έχουν αντιγραμμένα κομμάτια: το κόκκινο αντιστοιχεί σε σελίδες με πάνω από το 75% του περιεχομένου τους να είναι αντιγραμμένο χωρίς να αναφέρεται ξεκάθαρα η πηγή, το καφέ σε 50-75% και το μαύρο σε κάτω από 50%).

Ανακοινώθηκε το Επικρατείας των ΑΕ... επικεφαλής ο αργόμισθος των 57.000 ευρώ του Agrochannel (Ξαναδείτε το ντοκουμέντο της ντροπής)

(Ξαναδείτε στο τέλος, για να εμπεδώσετε άλλη μια φορά το ντοκουμέντο της ντροπής του Τέρενς Κουίκ που πήρε αργομισθία 57.000 ευρώ από τον Κοντό, για να καταλάβετε ποιοι μάσησαν τα δανεικά και τώρα όχι μόνο τους φταίει η Μέρκελ αλλά έχουν το θράσος να απειλούν ότι θα ξεδοντιάσουν τη ΝΔ!!! Για τόσο γελοίο τυπάκο μιλάμε που απειλεί με δικαστήρια του υπόλοιπους, αντί να κοιταχτεί στον καθρέφτη!!!

Τους 785.000 έφτασαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο (φοβούνται να πούνε ποσοστό και λένε απόλυτους αριθμούς)

Αύξηση των ανέργων κατά 1,93% σε σχέση με τον Φεβρουάριο αποκαλύπτουν τα επίσημα στοιχεία ενώ το εντυπωσιακό είναι πως το 40.7% (319.917 άτομα) των ανέργων είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και μεγαλύτερο των 12 μηνών.

Η τελική λίστα των θυμάτων του ΠΑΣΟΚ που θα πληρώσουν τις μαλακί@@ ΓΑΠ-Μπένυ

Το ΠΑΣΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την "επικαιροποιημένη" λίστα με τους συνδυασμούς των υποψηφίων του κόμματος ενόψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. Από τη λίστα, που είναι πλήρης για 48 εκλογικές περιφέρειες, απουσιάζει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο θα ανακοινωθεί χωριστά.

Απαγορευτικό Βορίδη προς Χρυσοχοΐδη για την Αμυγδαλέζα

Φαίνεται πως ο Βορίδης είναι αποφασισμένος να σταματήσει τα προεκλογικά επικίνδυνα πυροτεχνήματα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σχετικά με την λαθρομετανάστευση και την (ψευδο)λαθρο-αντιμετώπισή της.

Πιθανό τσουνάμι έως 5 μέτρα στη Χαλκιδική

«Υποτιμημένο» χαρακτηρίζει τον κίνδυνο εκδήλωσης τσουνάμι στην Ελλάδα ο γερμανός καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου του Ααχεν, Κλάους Ράιχερτερ, ο οποίος μάλιστα σημειώνει ότι στη Βόρεια Ελλάδα θα μπορούσαν να εκδηλωθούν κύματα ύψους τριών με πέντε μέτρα.

Κι αυτού η Μέρκελ και οι πολιτικοί του φταίγανε: Συνελήφθη ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για χρέη στο δημόσιο ύψους

Ένας από τους πιό γνωστούς επιχειρηματίες στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης-ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος-συνελήφθη το πρωϊ στη Γλυφάδα για χρέη προς το δημόσιο.  

Στη ΔηΣυ ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Σταύρου! Ρε τον μπαγάσα!! Ζει ακόμα αυτή η ψυχή;

Επί σειρά ετών βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής, ο κ. Σταύρου θα είναι υποψήφιος και σε αυτές τις εκλογές στην ίδια περιφέρεια, με το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Μετά από συνάντησή του με τη Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Σταύρου δήλωσε ότι...

Οι Anonymous χάκαραν τη σελίδα της F1

Τη σελίδα της F1, f1-racers.net, χάκαραν, όπως ανακοίνωσαν πριν λίγο, οι Anonymous. Όπως λένε και στο μήνυμά τους το έκαναν για να διαμαρτυρηθούν για τη...

Πακιστάν: Συνετρίβη Μπόινγκ 737 με 127 επιβάτες. Είναι όλοι νεκροί

Αεροσκάφος τύπου Μπόινγκ 737, πακιστανικής εταιρείας, με 127 επιβάτες, συνετρίβη εν μέσω κακοκαιρίας κοντά στο αεροδρόμιο του Ισλαμαμπάντ, στην περιοχή Τσακλάλα.

Λαθροζώα μιλούσαν ώρες με το Πακιστάν και χρέωναν ανυποψίαστους Έλληνες...

Μια ομάδα Πακιστανών βρήκε το δικό της τρόπο να μιλάει με εξωτερικό χωρίς να πληρώνει ούτε ένα σεντ! Όλα αυτά στο Ρέθυμνο, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, την Πηγή και τον Καβρό.

Έτσι για να μην ξεχνιώμαστε ποιος μας έφερε εδώ...

Ο λόγος τους συμβόλαιο:

Οι αριστεροί συγγραφείς αλληλοαναιρούνται σχετικά με επιχειρήσεις του ΕΛΑΣ στην Γουμένισσα και στα Γιαννιτσά

Ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος για να αξιολογεί κανείς την δράση αντιστασιακών οργανώσεων επί κατοχής είναι η αντιπαραβολή γραπτών διαφόρων συγγραφέων, της ίδιας παράταξης πάντα. Μία τέτοια σύγκριση μπορεί να γίνει μεταξύ του βιβλίου "Το 30ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ" του Θανάση Μητσόπουλου...

Αμερικανοβρετανική προπαγάνδα αγορές όπλων από Γερμανία και 150 δις σπατάλες

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι ηλίθιοι είναι ότι αυτοί που επί 70 χρόνια ανεβοκατεβάζουν Έλληνες Πρωθυπουργούς προσπαθούν να το κάνουν για άλλη μια φορά και ενώ το 2007 βρήκαν τον Καρατζαφέρη τώρα τη δουλειά τους την κάνει άλλος. Ο Guardian σε άρθρο του σκοπίμως παραπλανά και προσπαθεί να δημιουργήσει συνειρμούς μιλώντας για πωλήσεις γερμανικών όπλων με μίζες στην Ελλάδα...

Η σέξι Ντάνια έβαλε σε μπελάδες τον Ομπάμα

Η πέτρα του μεγαλύτερου ίσως σκανδάλου της δεκαετίας στις ΗΠΑ ονομάζεται Ντάνια Σουαρέζ, είναι 24 χρονών και μεγαλώνει μόνη της τον 9χρονο γιο της.

Ζει σ’ ένα μικρό διαμέρισμα που νοικιάζει έναντι 600 δολαρίων το μήνα μαζί με το παιδί της και τον σκύλο της, Βαλεντίνο.

123 χρόνια φυλάκιση σε κάθε κατηγορούμενο για τα 121 θέματα του "Ήλιος"

Του Παναγιώτη Στάθη

Εκατόν είκοσι τρία χρόνια φυλάκιση σε κάθε έναν από τους 4 κατηγουμένους για την τραγωδία με το αεροσκάφος της Κυπριακής εταιρίας «Ηλιος» στις 14 Αυγούστου 2005 στο Γραμματικό με θύματα 121 συνανθρώπους μας, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειδικείο Αθηνών μετά απο πεντάμηνη ακροαματική διαδικασία.

Επιχείρηση συσπείρωσης για ισχυρό δικομματισμό από τον Άδ.Γεωργιάδη

«Οι δημοσκοπήσεις, όπως είναι σήμερα, δεν βγάζουν κυβέρνηση για τον τόπο. Σημαίνουν χάος και ακυβερνησία. Διότι ακόμα και αν υποθέταμε ότι θα αναγκαζόταν ο Σαμαράς να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, τα δύο μεγάλα κόμματα μαζί έχουν έναν ελάχιστο αριθμό πλειοψηφίας, 151- 154 εδρών» δήλωσε μιλώντας στον Βήμα FM ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Έκοψε το λαμόγιο τον κουμπάρο Παππά ο Σαμαράς και σκούζει

Ο Νίκος Παππάς (στη φώτο διασκεδάζει στα μπουζούκια τη διάλυση της ΣΕΚΑΠ), κομμένος υποψήφιος από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Καρδίτσα, αμαρτωλός πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ και κουμπάρος του Ε. Στυλιανίδη, εκβιάζει κατεβαίνοντας με 1 πούλμαν αργόσχολους από την Καρδίτσα προς Συγγρού. Ο Σαμαράς δεν μασάει από τέτοια και θα τον ξαναστείλει όπως ήρθε...

Διαβάστε ποια είναι τα έργα του "κουμπάρου" και πως διέλυσε τη ΣΕΚΑΠ φορτώνοντάς της τα έξοδα του προεκλογικού του αγώνα το 2007, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι επί Προεδρίας του εν λόγω κυρίου που ήταν νοσοκόμος στον Ευαγγελισμό πριν γίνει Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ, η εταιρία κατηγορήθηκε ακόμα και για λαθρεμπόριο τσιγάρων!!!:

Σωστός ο Καλυβάτσης: «Εγώ δεν κάνω τον έξυπνο (σαν τον Κανάκη...), ζω με το σύστημα»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης δηλώνει αντισυμβατικός, αλλά μέχρι ενός βαθμού... όχι σαν τον καραγκιόζη τον Κανάκη που δεν ξέρει τι έχει, φοροδιαφεύγει και του φταίνε οι πολιτικοί!

«Ναι είμαι αντισυμβατικός, αλλά μέχρις έναν βαθμό. Δεν υπάρχουν κανόνες για το αν πρέπει να ζω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Κάθε άνθρωπος, άλλωστε, διαμορφώνει ο ίδιος την ιστορία της ζωής του. Εγώ, από τη στιγμή που δεν ενοχλώ και δεν με ενοχλούν, ζω όπως θέλω» είπε χαρακτηριστικά σε καθημερινή εφημερίδα.

Πανηγυρίζουν οι πατριώτες του κώλου: Πτώση 17,5% κατέγραψαν τα έσοδα από τον τουρισμό το πρώτο δίμηνο

Τα έσοδα από τουριστικές υπηρεσίες μειώθηκαν κατά 17,5% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011. Αιτία της μείωσης των εσόδων ήταν οι «πεσμένες» αφίξεις τουριστών κατά 11,1% το διάστημα Ιανουαρίου -Φεβρουαρίου. Επίσης, οι ταξιδιωτικές δαπάνες στο εξωτερικό από κατοίκους Ελλάδας περιορίστηκαν κατά 26,1%.

Χρ.Λαζαρίδης: Να βγάλουμε το λαό από την οιονεί ακυβερνησία

«Αυτό το θέμα έληξε», ανέφερε ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Χρύσανθος Λαζαρίδης σχετικά με την παραίτηση του Γιώργου Συμπιλίδη από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Εγραψε ιστορία ο Παναγιωτούδης (βίντεο)

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τον νεότερο παίκτη που σκόραρε με την φανέλα του ΠΑΟΚ παρουσιάζει σε θέμα της την Πέμπτη (19/4) η εφημερίδα "Σπορ του Βορρά".
Συγκεκριμένα αναφέρεται:
"Ιστορία έγραψε χθες στην Τούμπα ο Κώστας Παναγιωτούδης. Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Δόξα Δράμας, στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, έσπασε ένα ρεκόρ που κρατούσε για 45 ολόκληρα χρόνια ο Σταύρος Σαράφης!

Α. Σαμαράς για την παραίτηση Συμπιλίδη

«Τιμώ την κίνηση του Γιώργου Συμπιλίδη, που δείχνει πνεύμα ενότητας και αποφασιστικότητα για τη νίκη.
Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα».

Ο Συμπιλίδης είχε την ευθυξία να παραιτηθεί... ο Τσιτουρίδης όμως είναι γαιδούρι και το έχει αποδείξει

Η πίεση που ασκήθηκε στον Συμπιλίδη τον οδήγησε σε παραίτηση του από το ψηφοδέλτιο. Για τον ίδιο είναι προς τιμήν του που έβαλε τον εαυτό του κάτω από το υποτιθέμενο συμφέρον της παράταξης. Το όλο σκηνικό όμως ήταν ένα κάδρο παράνοιας και εξηγούμαστε.

«Άντε να πεθάνεις βρωμερέ πασόκε!» - Aποδοκιμασίες στη Νέα Σμύρνη [βίντεο]

"Θερμή" υποδοχή επιφύλαξαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο πολίτες στην Ν. Σμύρνη όπου βρέθηκε στο γήπεδο του "Μίλωνα" σε προεκλογική ομιλία του.
"Προδότες, προδότες", φώναζε το συγκεντρωμένο πλήθος ενώ ένας άνδρας ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει:

Δημοσκόπηση MRB: Και εδώ πρώτη με διαφορά η ΝΔ

Tουλάχιστον 8 κόμματα θα μετέχουν στην νέα βουλή ενώ ακόμη τρία «παλεύουν» για την είσοδο τους 16 ημέρες πριν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Επιχείρηση των ΜΑΤ στα Εξάρχεια εναντίον ρέμπελων καταληψιών (βίντεο)

Αποκλεισμένοι είναι ως αυτή την ώρα πολλοί δρόμοι στα Εξάρχεια, όπου η αστυνομία προχωρά σε επιχείρηση για την απομάκρυνση ατόμων, από κτίρια που τελούν υπό κατάληψη.

Έπειτα από αίτημα του ΙΚΑ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με εντολή εισαγγελέα, εκκένωσαν δύο κτίρια στα Εξάρχεια, το ένα στην οδό Βαλτετσίου 60-62 και το άλλο στη γωνία Θεμιστοκλέους και Αραχώβης.

Η Τζούλια ξεπουλάει

Σε τιμή ευκαιρίας φέρεται πως πωλείται το... γνωστό τζιπ της γνωστής... αισθητικής. Τόσο φτηνά που ο αγοραστής σίγουρα θα έχει λεφτά να το βάψει απ' την αρχή. Λίγο η ανάμιξή της με την πολιτική (έχει έξοδα κι αυτό), λίγο η οικονομική κρίση που δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο, δεν ήθελε και πολύ η Τζούλια για να πάρει την μεγάλη απόφαση που φημολογείται έντονα τις τελευταίες ώρες.

Τρεις νέες δημοσκοπήσεις δίνουν σαφές προβάδισμα στη ΝΔ

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, οι ερωτηθέντες εκτινούν ότι πρώτο κόμμα θα είναι η Νέα Δημοκρατία με το ποσοστό της στην παράσταση νίκης φτάνει το 70%.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει...

Πληρώνεται κιόλας το κορίτσι θαύματου Π.Καμμένου!!

[Αφιερωμένο σε όσους αφελείς πατριώτες "τρέχουν" για την πατρίδα, παρασυρμένοι από τα παχιά λόγια, τη στιγμή που οι φελλοί αμοίβονται για να τη βουλιάξουν ακόμα πιο κάτω]

Έμμισθη υπάλληλος του Π. Καμμένου είναι η αναπληρώτρια γραμματέας προγράμματος των ΑΕ...

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Συμπιλίδης

Οριστική είναι η απόφαση του Γιώργου Συμπιλίδη να αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, για να σταματήσουν έτσι οι εχθροί της να βάλουν κατά του προέδρου Αντώνη Σαμαρά. Ο γιατρός δεν άντεξε να βλέπει και να ακούει τις επιθέσεις που γίνονταν κατά του προέδρου της ΝΔ από τους εχθρούς της

ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.. Η ΕΛΛΑΣ

Σύμφωνα τουλαχιστον με τις δημοσκοπήσεις, αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα:

-το 15% των Ελληνων εμπιστευεται το κομμα που του ειπε χοντρα ψεμματα πριν απο 2 χρονια, και μετα κατεστρεψε την Ελλαδα, εβαλε μεσα το ΔΝΤ, μειωσε μισθους, οδηγησε στην ανεργια 1,5 εκ. ανθρωπους.
-το 12% θελει να συνεχισουν οι αναρχικοι να καινε την χωρα, η πλειοψηφια της χωρας να αποτελειται απο υπηκοους Πακισταν-Μπαγκλαντες, να συνεχισουμε να ζουμε απο δανεικα αγνωστου προελευσεως.
-το 11% επιθυμει να γινουμε Βορεια Κορεα..
-το 10% εμπιστευεται οτι και το πρωτο 15%, αλλα ντρεπεται να το πει.
-το 9% θεωρει οτι μπορουμε να συνεχισουμε να ζουμε με δανεικα, πινοντας φραπε στο καφενειο και κλεβοντας το κρατος, αφου θα μας δανεισουν οι.. κινεζοι (ξερετε, αυτοι με το ημερομισθιο των 2 ευρω), και βρουμε το .. πετρελαιο στο Αιγαιο..
-το 5% θεωρει οτι πρεπει να διωξουμε τους λαθρομεταναστες αμεσα (αγνωστο πως) και αυτο θα λυσει αυτοματως ολα τα υπολοιπα προβληματα.
-το 3% εμπιστευεται για αρχηγο εναν κατ' επαγγελμα πολιτικο κωλοτουμπα, που διατηρει αγαστες σχεσεις με το πρωτο 15%..
-το 10% παει στις εκλογες για χαβαλε ειτε ψηφιζοντας μικρα κομματα ειτε ριχνοντας ακυρο..
-και αρκετοι αλλοι δεν πανε καθολου να ψηφισουν, αλλα προτιμουν εκεινη την ημερα να πιουν το φραπε τους, συζητωντας για τους πολιτικους που τα παιρνουν...

Αληθεια, αξιζει να ασχοληθει το εναπομειναν υπολοιπο 25-30% να σωσει τα ανωτερω ποσοστα?

Καμμένος ο Καμμένος λόγω Δημαρά και ΣΥΡΙΖΑ-Χάνει 2 μονάδες μέσα σε μια εβδομάδα!!!!

Ο γάμος Καμμένου-Δημαρά έγινε εξαρχής χωρίς… το γλέντι καθώς ελάχιστα στελέχη του Άρματος Πολιτών συμφώνησαν με την απόφαση του Γιάννη Δημαρά και έδειξαν προθυμία να τον ακολουθήσουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Οι περισσότεροιμάλιστα να ανακοινώσουν την συνεργασία τους με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά τους ύμνους του Καμμένου προς ΣΥΡΙΖΑ και την αηδία που έζησαν οι Νεοδημοκράτες από την πιθανότητα συνεργασίας με το κόμμα που επιθυμεί την έξοδό μας από το Ευρώ, με το κόμμα της Υπατίας και της Λαθρομετανάστευσης, με το κόμμα που ενθυλακώνει τους κουκουλοφόρους, οι δημοσκοπήσεις έδειξαν αυτή την καθίζηση.

Ήδη η δημοσκόπηση της Εταιρίας VPRC για τα επίκαιρα δείχνουν πτώση των ποσοστών του κατά δύο μονάδες.

Πλήγμα, θεωρείται, ότι δέχθηκε επίσης το αντιμνημονιακό προφίλ που με επικοινωνιακή μαεστρία είχε χτίσει ο Πάνος Καμμένος.

Ο Γιάννης Δημαράς δεν καταψήφισε το πρώτο μνημόνιο ενώ η πολιτική του πορεία παραπέμπει περισσότερο σε κομματικό γυρολόγο, έχοντας διανύσει μέσα πολιτική πορεία από την κομμουνιστική αριστερά, το ΔΗΚΚΙ και αργότερα το ΠΑΣΟΚ, μέχρι την Λαική δεξιά των Α.Ε.

Η δυσαρέσκεια αποτυπώνεται ιδιαίτερα σε στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που αντιμετωπίζουν με καχυποψία την ξαφνική πολυσυλλεκτικότητα των ψηφοδελτίων.

Γκρίνια στο εσωτερικό του νεοσύστατου κόμματος έχει επίσης δημιουργήσει η έλλειψη προγράμματος και προτάσεων – πέραν του ΟΧΙ σε όλα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κατερίνα Αναστασοπούλου, αναπληρώτρια υπεύθυνη προγράμματος και υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, η οποία εμφανίστηκε σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι με ιδιαίτερο άγχος αλλά και… χωρίς πρόταση, εκθέτοντας τον αρχηγό της, για την επιλογή των στελεχών αυτών.

Σε αυτό το κλίμα παραιτήθηκε ολόκληρο το ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Ρέθυμνο, για να ενταχθεί και πάλι στη Ν.Δ.

Αποδοκιμάστηκε ο Γιωργάκης στη Βυτίνα

Ο τέως πρωθυπουργός, που βρέθηκε στη Γορτυνία για τρεις ημέρες, όχι μόνον βίωσε την περιφρόνηση των κατοίκων, αλλά έγινε στόχος φραστικών επιθέσεων, ακόμη και το βράδυ της Ανάστασης στο Ναό του Αγίου Τρύφωνα στη Βυτίνα.