21 Απριλίου 2012

Πάνος Καμμένος: Υπόγειες διαδρομές με τα φρένα καμένα...

Ο «Κένταυρος» που θα γινόταν αρχηγός, έχει πλούσιο βιογραφικό, από τη θητεία παρά τω Γρυλλάκη, μέχρι το Χρηματιστήριο και τις θεωρίες συνωμοσίας για το χρέος

Ηταν μια φορά κι έναν καιρό ο Πάνος Καμμένος. Ο βίος και η πολιτεία του βουλευτή της Β’ Αθηνών έχει ως αφετηρία τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Η περίληψη είναι ότι ο Καμμένος έχει πάει με όλους τους αρχηγούς της ΝΔ, για να τους πουλήσει μετά όλους, και ότι του καταλογίζονται τα περισσότερα από αυτά που καταγγέλλει.

Αυτοκτόνησε δάσκαλος σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας! Δεν θα τον κλάψει η προοδευτικούρα γιατί δεν έχει κόρη σοσιαλίστρια

Σοκ στη Σταυρούπολη Ξάνθης από την αυτοκτονία δασκάλου σε ένδειξη πολιτικής διαμαρτυρίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος εκπαιδευτικός έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα το απόγευμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του όπου βρέθηκε για τις γιορτές του Πάσχα.

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέω: Γιωργάκης για τα 45 χρόνια απ' όταν ο μαλάκ@@ του έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο... και έκανε μισές δουλειές

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γ.Παπανδρέου για την επέτειο των σαράντα πέντε χρόνων από το πραξικόπημα των συνταγματαρχών και την επικράτηση της χούντας:

Barcelona - Real 1-2 Alexis 69'-Khedira 16', Ronaldo 73' (video)

Η Μπαρτσελόνα ανύπαρκτη, έχασε φυσιολογικά από την Ρεαλ που παίρνει το πρωτάθλημα (μένουν 3 αγώνες και έχει 7 βαθμούς διαφορά)... Δείτε τα γκολ:

Επεισοδιακή ομιλία και για Χρυσοχοΐδη στο Μαρούσι... αυτή τη φορά από αναρχικούς...

Λίγη ώρα πριν από την άφιξη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Δημαρχείο Αμαρουσία, όπου είχε προγραμματισμένη ομιλία για τις 19:30, ομάδα από περίπου 40 άτομα δημιούργησαν ένταση έξω από το σημείο.

Σοκ - Σταρ του Χόλιγουντ εμφανίστηκε αποστεωμένη μπροστά στις κάμερες

Σόκαρε με την τελευταία της εμφάνιση η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, αφού τα σημάδια από τις εξαντλητικές δίαιτες ήταν εμφανή, τόσο στο πρόσωπό της, όσο και στα χέρια της που ήταν εντελώς σκελετωμένα.

Ο λόγος για τη...

Σαμαράς: Δεν θα κοπούν o 13ος και o 14ος μισθός

Μήνυμα αισιοδοξίας εξέπεμψε από την Θήβα όπου μίλησε σε συγκέντρωση ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη στις εκλογές ενώ δεσμεύθηκε ότι δεν θα κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός.

Γνωστή τραγουδίστρια βγήκε ραντεβού με γυναίκα! (Φωτό-Ντοκουμέντο)

Γνωστή τραγουδίστρια βγήκε ραντεβουδάκι με γυναίκα! Και όχι μόνο βγήκε αλλά ανέβασε φωτογραφία ντοκουμέντο στο twitter, που είναι χεράκι χεράκι με τη νεαρή κοπέλα!

Ο λόγος για την 24χρονη τραγουδίστρια...

Κανονικά η μετάδοση της ομιλίας Σαμαρά, λένε τώρα τα ΠΑΣΟΚια της ΕΡΤ

Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ ενημερώνει ότι θα καλύψει την τηλεοπτική μετάδοση της ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά την Κυριακή το πρωί στο Μέγαρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι η ΕΡΤ Α.Ε., εφαρμόζοντας την κείμενη Νομοθεσία, θα καλύψει και θα μεταδώσει αύριο απευθείας από το δίκτυο της και συγκεκριμένα από τη ΝΕΤ, την ΕΤ3 και τη ΝΕΤFM, τη συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο και ώρα 11:30 π.μ..

Η ΕΡΤ Α.Ε. ως δημόσιος Ραδιοτηλεοπτικός Φορέας έχει αυξημένες υποχρεώσεις για την ενημέρωση του ελληνικού λαού με την προβολή της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων, οι οποίες υποχρεώσεις απορρέουν από το Νόμο και προσδιορίζονται ρητά στη σχετική εκδοθείσα από 18.4.2012 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Επικρατείας, μετά από γνώμη της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, σύμφωνα με την οποία η ΕΡΤ Α.Ε. έχει υποχρέωση, μεταξύ άλλων, να καλύψει και να μεταδώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη τύπου για κάθε αρχηγό πολιτικού κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία γνωστοποίησε με το από 21/4/2012 έγγραφό της ότι έχει ορίσει τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου του κ. Αντώνη Σαμαρά να καλυφθεί και να μεταδοθεί με βάση τις διατάξεις της ως άνω ΚΥΑ.

Ως εκ τούτου η ΕΡΤ Α.Ε. θα καλύψει, θα μεταδώσει και θα διανείμει το τηλεοπτικό σήμα (pool) από τη συνέντευξη Τύπου του κ. Σαμαρά, χρησιμοποιώντας ίδια μέσα και το προσωπικό ασφαλείας και εργασίας για την κάλυψη των στοιχειωδών αναγκών του κοινωνικού συνόλου, που έχει νόμιμα οριστεί, βάσει της κείμενης Νομοθεσίας, λόγω της συνεχιζόμενης απεργιακής κινητοποίησης της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ήδη η Διοίκηση της ΕΡΤ Α.Ε. έχει ενημερώσει εγγράφως το Δ.Σ. της ΠΟΣΠΕΡΤ, καλώντας το, παράλληλα, να αναστείλει πάραυτα τις παράνομες και ανεύθυνες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει εν μέσω προεκλογικής περιόδου».

Οι εκλεκτοί του Καρατζαφέρη: Αυτούς θεωρεί άξιους κυβερνήτες της χώρας;

Η υποψηφιότητα της Βάνας Μπάρμπα με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη έχει συζητηθεί πολύ, συνήθως από περιέργεια η λόγω χιούμορ. Όμως υπάρχουν πολύ σοβαρές διαστάσεις στην υπόθεση.

Πέρα από την γνωστή καριέρα της που όλοι γνωρίζουν και δεν χρίζει σχολιασμού, αν ανατρέξουμε στα σχολικά της χρόνια θα συνειδητοποιήσουμε την ανευθυνότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη προς τον ελληνικό λαό.

Βίντεο: Ο Καμμένος ψάχνει προφάσεις για να μείνει στο μνημόνιο!

Δείτε το:

Live Stream Barcelona – Real Madrid

Γ. Παπαθανασίου: Χαμηλότεροι φόροι για περισσότερα έσοδα και ανάπτυξη

του Γ. Παπαθανασίου

Το σύνολο των εσόδων του Δημοσίου το τρίμηνο Ιανουαρίου - Μαρτίου του 2011 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους διαμορφώθηκε σε 11,921 δισ. ευρώ. Κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2009 ήταν 12,413 δισ. ευρώ. Δηλαδή, η κυβέρνηση αφού αύξησε τον ΦΠΑ (δύο φορές), τους φόρους στα εισοδήματα, στην ακίνητη περιουσία, στα καύσιμα, στον καπνό, στα ποτά, στην αφορά αυτοκινήτου, στην ηλεκτρική ενέργεια, επέβαλε φόρους πολυτελείας, τεκμήρια κ.λπ., "κατάφερε" να μαζέψει σχεδόν 500 εκατ. ευρώ λιγότερα έσοδα σε σχέση με πριν δύο χρόνια.

Χειρότερο από κάθε άποψη το Λονδίνο για τις γυναίκες

Σύμφωνα με έρευνα, στο Λονδίνο οι γυναίκες έχουν λιγότερες πιθανότητες να βρουν δουλειά από οπουδήποτε αλλού στο Ηνωμένο Βασίλειο, παίρνουν μικρότερο μισθό όταν καταφέρουν να βρουν δουλειά, αλλά και είναι περισσότερο πιθανόν να παρενοχληθούν σεξουαλικά!

Ζωντανά η ομιλία Σαμαρά στη Θήβα (20:00)

Δείτε τη:

Bundesliga 32η αγωνιστική: Νίκη της Μπάγιερν, σε λίγο μάλλον πρωταθλήτρια η Ντόρτμουντ (βίντεο)

Η βαυαρική ομάδα εκμεταλλεύθηκε την κακή κυκλοφορία των γηπεδούχων και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες με τον Πέτερσεν, αλλά με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Βέρντερ πήρε το προβάδισμα.

ΛΕΥΚΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ: Ίσα που ψηφίζουμε ΑΕ για χάρη της (φώτο)

Μία μόνο υποψήφια έχει βάλει ο Καμμένος στη Χίο και δεν έχουμε καταλάβει ακόμη γιατί.... μάλλον έχουμε καταλάβει αλλά κάνουμε πως δεν καταλάβαμε. Πρόκειται για την Αντωνάρου Ρούσσου, η οποία χρημάτισε επιστημονική (και μόνο επιστημονική...) συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου την περίοδο που ο ίδιος ήταν υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής.

Α.ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: "ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ"

του Απόστολου Γ. Ανδρεουλάκου


Μέτρα για την κοινωνική προστασία κατά τη διάρκεια της κρίσης μας υποσχέθηκε ο κ. Βενιζέλος, μέτρα τα οποία χαρακτήρισε ως «δεσμεύσεις -συγκεκριμένες, πρακτικές και άμεσα εφαρμόσιμες- για την κοινωνική προστασία κατά τη διάρκεια της κρίσης, έτσι ώστε κανείς Έλληνας να μη νιώθει μοναχικός και εγκαταλελειμμένος υπό συνθήκες κρίσης».

Βίντεο: Ο Βενιζέλος και οι καρέκλες

Ο Βενιζέλος μιλάει σε ένα πραγματικά άδειο γήπεδο. Η κατάσταση του ΠΑΣΟΚ είναι απλά τραγική. Σε όλη την διάρκεια της ομιλίας του το πλάνο δεν άλλαξε ούτε στιγμή.

Σε διαθεσιμότητα πιλότος ελικοπτέρου διάσωσης γιατί έκανε στάση σε... κρεοπωλείο! ΒΙΝΤΕΟ

Πήρε το ελικόπτερο για διάσωση αλλά αντί να κάνει την δουλειά του βρέθηκε να ψωνίζει φιλέτα από τον αγαπημένο του κρεοπωλείο! Όσο και αν σας ακούγεται παράξενο το περιστατικό είναι αληθινό.

Η φωτογραφία με την ταφόπλακα του Τσακ Νόρις που κάνει θραύση στο Facebook!

Θραύση κάνει τις τελευταίες ώρες στο facebook η φωτογραφία με την... ταφόπλακα του Τσακ Νόρις! Οχι ο Τσακ Νόρις δεν πέθανε και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία...

Όλα στο φως! Όποιος δεν κλέβει δεν φοβάται τίποτα: Άρση τραπεζικούς απορρήτου για έλεγχο της φοροδιαφυγής ελ.επαγγελματιών

Οι φοροελεγκτικές αρχές θα μπορούν να προβαίνουν σε άρση του τραπεζικού και φορολογικού απορρήτου  ενώ θα ελέγχουν και τους τραπεζικούς λογαριασμούς

Ανοίγει ο δρόμος για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών με νέου τύπου αντικειμενικά κριτήρια με την ηλεκτρονική καταγραφή όλων των συναλλαγών που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών.

Μηταράκης: πρώτα το δημόσιο συμφέρον και μετά οι τράπεζες

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Νότης Μηταράκης μιλώντας για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ πήρε ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα  λέγοντας ότι «Αν οι ιδιώτες βάλουν φρέσκο χρήμα έχει καλώς, αν όχι οι τράπεζες θα κρατικοποιηθούν».

Καταδικάζει την επίθεση κατά του Π. Ευθυμίου η ΝΔ

Την επίθεση κατά του Π. Ευθυμίου καταδίκασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, ζητώντας να ερευνηθεί το περιστατικό, προκειμένου να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

Ορατή θα έναι η «βροχή» των Λυρίδων απόψε

Το βράδυ του Σαββάτου, το εντυπωσιακό φαινόμενο της βροχής Λυρίδων θα είναι ορατό από την Ελλάδα, καιρού επιτρέποντος. Πρόκειται για τις Λυρίδες, η πτώση των οποίων στην ατμόσφαιρα της γης ξεκίνησε από τις 16 Απριλίου.

Βίντεο: Έτοιμος να ψηφίσει ΝΔ ο Γκλέτσος

Την αντιμνημονιακή λύση δε την βλέπω εφικτή... ενώ με το μνημόνιο ελπίζεις στο θαύμα! Δειτε το βίντεο:

Το ΚΚΕ του Εμφυλίου μέσα από τα Τσεχικά αρχεία (1946-1948)

Το νέο ενδιαφέρον βιβλίο των κ. Νίκου Μαραντζίδη και Κώστα Τσίβου, αποτελεί την τελευταία μελέτη της μετα-αναθεωρητικής ιστοριογραφικής τάσης για την κρίσιμη δεκαετία του ΄50. Η μελέτη διαρθρώνεται σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος εξετάζει την θέση του ΚΚΕ στο μεταπολεμικό Διεθνές κομμουνιστικό σύστημα, εντάσσει τις ενέργειες Ζαχαριάδη στο πλαίσιο της Διεθνούς πολιτικής του Στάλιν και περιγράφει σε αδρές γραμμές πως αρχικά ενισχύθηκε ο ΔΣΕ από το σύστημα αυτό και πως εγκαταλήφθηκε όταν δεν είχε πλέον αξία για τον Διεθνή κομμουνισμό. Το ενδιαφέρον είναι ότι το νέο ερμηνευτικό σχήμα ερμηνεύει πολλές ακατανόητες και αψυχολόγητες ενέγειες του Ζαχαριάδη (π.χ. 5η ολομέλεια, απομάκρυνση Βαφειάδη, μεταστροφή στρατηγικής από ανταρτοπόλεμο σε τακτικές μάχες κτλ)

Βίκυ Σταμάτη: «Θέλω 40 στρέμματα στην παραλία. Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα»

Ένα περιστατικό ενδεικτικό της νοοτροπίας της Βίκυς Σταμάτη, συζύγου του Ακη Τσοχατζόπουλου που συνέβη πριν από μερικά χρόνια στην Φθιώτιδα αποκαλύπτει το iefimerida.gr.

Όπως θυμούνται άνθρωποι που ζουν στην περιοχή, η κυρία Σταμάτη επισκέφθηκε πριν τον γάμο της με τον κ. Τσοχατζόπουλο γνωστό μεσίτη της Φθιώτιδας , από την οποία και η ίδια κατάγεται. Στην συνάντηση που είχαν του ζήτησε να της βρει μια έκταση 40 στρεμμάτων στην παραθαλάσσια περιοχή του Λογγού που είναι ένα από τα τουριστικά θέρετρα του νομού.

Ό Άδωνις Γεωργιάδης καλεί σε μονομαχία τον Καμμένο... αλλά δεν θα έχει ευκαιρία να τον κάνει φύλλο και φτερό

Με κάθε δυνατό τρόπο, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να πείσει τον Πάνο Καμμένο να συμμετέχουν μαζί σε μια τηλεοπτική ή ραδιοφωνική συζήτηση. Ακόμα και προσωπικά μηνύματα στο twitter έχει δοκιμάσει να του στείλει χωρίς βέβαια να λάβει ποτέ θετική απάντηση. Και ούτε θα πάρει βέβαια γιατί ο Καμμένος...

Γιούχαραν τον Ευθυμίου στο Μαρούσι-Ο ίδιος μιλάει για επεισόδια - Λέει ότι δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής.. σιγά ρε Κολοκοτρώνη(βίντεο)

Επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός, Πέτρος Ευθυμίου, προκειμένου να δικαιολογήσει τη γιούχα που έφαγε από συγκεντρωμένους πολίτες. 'Οπως λέει ο ίδιος, ο Ευθυμίου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με κατοίκους του Αμαρουσίου σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Παράλληλα...

Συνελήφθη ο διευθύνων σύμβουλος γνωστής εταιρείας παπουτσιών

Τρεις επιχειρηματίες συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο στην Αθήνα, για χρέη προς το Δημόσιο.

Ανάμεσά τους ο 60χρονος Δημήτρης Χριστοδουλάτος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας υποδημάτων ELITE που συνελήφθη στη Ν. Ερυθραία. Τα χρέη του προς το Δημόσιο ανέρχονται σε...

Βίντεο: Ο Κόκκινος Στρατός μπαίνει Βερολίνο

Σαν σήμερα ο Κόκκινος Στρατός έμπαινε στα περίχωρα του Βερολίνου. Το εκπληκτικό κινηματογραφικό υλικό είναι από εκείνες τις ημέρες. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Aυτοπυρπολήθηκε 73χρονη στο Αγρίνιο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό για την τοπική κοινωνία του Αγρινίου σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, σε οικία μιας ηλικιωμένης γυναίκας, στο Παναιτώλιο Αγρινίου.
Μια 73χρονη γυναίκα περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Ρεντίκολο: Εχει πληγεί και η οικογένεια του Βενιζέλου από την ανεργία!!!

Γ. Αυτιάς: Κύριε Πρόεδρε, στο σπίτι σας έχετε άνεργο;

Ευ. Βενιζέλος: Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει άνεργο, βεβαίως έχω, στην οικογένεια έχουμε παιδιά με προσόντα με διπλώματα, με μεταπτυχιακά, που δεν μπορούν να βρουν δουλειά.

Γ. Αυτιάς: Ναι, τι σας λένε αυτά τα παιδιά;

Συνελήφθη 24χρονο Αλβανοζώο για βιασμό ανηλίκου στη Φλώρινα

Για αποπλάνηση και βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση κατηγορείται 24χρονος αλλοδαπος που συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής - Φλώρινας

Διπλή απόπειρα αυτοκτονίας από 19χρονη λόγω φτώχειας!

Η οικονομική ανέχεια ήταν, όπως όλα δείχνουν, η αιτία που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της με δυο τρόπους (!) μια 19χρονη κοπέλα στην Κω! Ευτυχώς, ούτε η πρώτη ούτε η δεύτερη προσπάθειά της πέτυχαν και η νεαρή αλλοδαπή διέφυγε τον κίνδυνο.

Ρήτρα δραχμής βάζει η ΕΤΕπ στα δάνεια με τις ελληνικές επιχειρήσεις

Εξασφαλίσεις για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ζητεί η Eυρωπαϊκή Tράπεζα Eπενδύσεων (ΕΤΕπ) στις νέες δανειακές συμβάσεις με τις ελληνικές επιχειρήσεις.

H αρχή έγινε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της ΕΤΕπ με τη ΔEH για την υπογραφή δανείου ύψους 70 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση του νέου σταθμού φυσικού αερίου στη Mεγαλόπολη.

Σκληρή απάντηση Κυριάκου στη σκληρή προτροπή Συμπιλίδη

Γ. Συμπιλίδης για Κ. Μητσοτάκη:
"Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος γιατί απάλλαξα την παράταξη απ' τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του Ελληνικού λαού"

Κ. Μητσοτάκης για Γ. Συμπιλίδη:
"Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ' έξω βρέθηκες."

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis

Βρέθηκαν τα “κλεμμένα” έγγραφα από το αρχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου – Ποια η εμπλοκή του αδελφού της Β.Σταμάτη

- Ο ίδιος ο πρώην υπουργός είχε δηλώσει την κλοπή των εγγράφων αυτών
- Που τα βρήκαν οι διωκτικές αρχές και τι λέει το εισαγγελικό πόρισμα
- Με ψευδώνυμο υπέγραφε ο αδελφός της συζύγου του Άκη
- Σαχπατζίδης: «Δεν έχω καμία σχέση με τον κ. Τσοχατζόπουλο»

Πρώτη στις κουτοπονηριές η καμμένη εκπρόσωπος των ΑΕροψεκασμένων

Όση ευφράδεια της λείπει, τόση κουτοπονηριά διαθέτει η αναπληρώτρια προγράμματος (έτσι εξηγείται ο αχταρμάς) των ΑΕ. Μετά τη ρομπιά ότι εργάζεται στο κόμμα Καμμένου... προσπαθεί να δικαιολογηθεί και λέει σε σχόλιο τόσο εδώ στο blog όσο και στο FB ότι παραποιήσαμε με photoshop τη σελίδα της... Δεν μας εκπλήσσει η βλακεία της μιας και όπως βλέπετε στη φώτο είναι τόσο κουτοπόνηρη που...

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 Νομός Καρδίτσας Μένη Πράντζου Καφφέ

Αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές επειδή είμαι πολύ θυμωμένη.
 Θυμωμένη, αγανακτισμένη, στριμωγμένη, όπως οι περισσότεροι από μας. Ζω εδώ, η επιχείρησή
μου είναι εδώ, γνωρίζω την κατάσταση.
 Οι δυσκολίες για πολλούς γίνονται αξεπέραστες, χωρίς συμπαράσταση. Η εξαθλίωση παραμονεύει. Δεν έχω όμως δυστυχώς την πολυτέλεια που έχουν τα πεντάχρονα και εξάχρονα παιδιά, στον

Β. Κικίλιας: Πήραμε τη ζωή μας λάθος, ώρα να αλλάξουμε ζωή…

Tο "λεφτά υπάρχουν" ήταν λάθος. Το δημοψήφισμα ήταν λάθος. Το Μνημόνιο ήταν λάθος. Τάδε έφη Βαγγέλης Βενιζέλος. Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πρώην Υπουργός Οικονομικών, Εθνικής Αμύνης τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Το αβίαστο mea culpa...

Ο καναπές των 25.000 ευρώ και άλλες σπατάλες της Β. Σταμάτη! Βίντεο

Η Βίκυ Σταμάτη Τσοχατζοπούλου είναι στο επίκεντρο μετά την σύλληψη του συζύγου της και έχει δεχτεί έντονη κριτική για τις σπατάλες που έκανε.

Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για τα όμορφα και πανάκριβα ρούχα αλλά και κάθε είδους πολυτέλεια. Ακόμα και τώρα...

Δύο κίονες της Ακρόπολης, μάρτυρες της σεισμικής ιστορίας της Αθήνας

Οι γιοι ή έστω τα εγγόνια των αρχιτεκτόνων και των τεχνιτών που δημιούργησαν το Ερέχθειο ήταν αυτοί, που κατασκεύασαν και τους δύο χορηγικούς κίονες, που σώζονται στο δυσπρόσιτο τμήμα της νότιας κλιτύος της Ακρόπολης, ακριβώς κάτω από το τείχος της και ακριβώς, επίσης, πάνω από το μνημείο του Θρασύλλου. Γιατί μόνον αυτοί μπορούσε να κατέχουν τις γνώσεις, την τεχνική ικανότητα και τα εργαλεία των παλαιοτέρων για τέτοια έργα.

FTD: Απαισιόδοξα τα γερμανικά οικονομικά ινστιτούτα για Ελλάδα και Πορτογαλία

Τα οικονομικά ινστιτούτα είναι αισιόδοξα ότι η Ιρλανδία, η Ιταλία και η Ισπανία μπορούν να αντιμετωπίσουν το χρέος τους, σύμφωνα με δημοσίευμα των γερμανικών «Financial Times». Η σταθεροποίηση της κατάστασης είναι εφικτή σε αυτές τις χώρες, καθώς και η μείωση των ποσοστών του χρέους, δήλωσαν χθες οι οικονομολόγοι. Αντίθετα, για την Ελλάδα και την Πορτογαλία οι προβλέψεις τους είναι δυσοίωνες.

Κύρτσο, γιατί γίνεσαι τόσο ρόμπα;

undefined

Ρώτα πρώτα το χοντρό το αφεντικό σου και μετά να μιλάς για τον Συμπιλίδη.

Παπαρολόγε της δεκάρας!

Μάθε λοιπόν, ότι την ΗΘΙΚΗ του ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ, το αφεντικό σου τη στήριξε στις τελευταίες νομαρχιακές εκλογές...

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παρουσία εκατοντάδων φίλων της παράταξης έγινε το μεσημέρι η καθιερωμένη εκδήλωση παρουσίασης όλων των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για την Α’ και Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Βίντεο: Ομιλία Σαμαρά στην Άρτα