22 Απριλίου 2012

Σενάρια και πραγματικότητα.


Καθολικό αίτημα, αν δεχθούμε τις δημοσκοπίσεις ή τις προτροπές των εγχώριων και διεθνών οικονομικοπολιτικών παραγόντων είναι η συνεργασία μεταξύ των κομμάτων. Πολλές από δαύτες ξετιλίγονται τον τελευταίο καιρό στα μάτια μας ως σενάρια!

Για να δούμε μερικές...

Η συνέχεια στο logia-starata.blogspot.com

Έλληνα πρόσεξε! Θα πέσεις...


Σου φώναζα, σε προειδοποιούσα! Μόνος εγώ, πλην της Αριστεράς.

Όμως εσύ, ενώ άκουγες ευκρινώς, προτιμούσες να με λοιδωρείς.

Το ίδιο συνεχίζεις να κάνεις και τώρα, ενώ έχεις καταλάβει πόσο δίκαιο είχα. Κι όχι μόνο... αλλά μου ζητάς και τα ρέστα...

Η συνέχεια στο online-pressblog.blogspot.com

Το επεισοδιακό διαζύγιο με την Γκούντρουν που πέταξε έξω η Βίκυ

Το 1964 ο 25χρονος Ακης Τσοχατζόπουλος, ένας φτωχός εργαζόμενος φοιτητής, παντρεύεται στο Μόναχο τη Γερμανίδα Γκούντρουν Μολντενχάουερ. Θα παραμείνουν παντρεμένοι για 40 χρόνια, αποκτώντας δύο παιδιά, και θα συμπορευτούν στην πολιτική εξέλιξή του μέχρι τα ύπατα κυβερνητικά αξιώματα. Eνα κεφάλαιο ζωής που θα κλείσει το 2004 όχι μόνο οριστικά, αλλά και επεισοδιακά.

Σκληρή επίθεση εναντίον των πολιτικών άκρων από τον Αντώνη Σαμαρά

Καθαρή εντολή και αυτοδυναμία «για να τα αλλάξει όλα» ζήτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το Μαρούσι την Κυριακή. Στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς τόνισε: «Είμαστε η παράταξη που ξεκόβει με το χθες, κοιτάζει μπροστά και παίρνει στις τύχες της χώρα στα χέρα της». Εξαπέλυσε, δε, δριμεία επίθεση εναντίον των πολιτικών άκρων και κάλεσε τους πολίτες να απομονώσουν τους οπαδούς της βίας και τους νοσταλγούς της τυραννίας και της Κατοχής.

Βίντεο: Κατάβαση των Άλπεων με αλεξίπτωτο (speed flying)

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Σήμερα ο Π. Βασιλάκης δεν θα σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις

Και δεν θα μπορέσει να τις σχολιάσει γιατί βρίσκεται εκτός Αθηνών καθώς ακολουθεί τον περιοδεύων θίασο του...

Ολάντ-Σαρκοζί: Στο 0,9% η διαφορά... στο 6% την έδινε το ΜΕΓΚΑ

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο το γαλλικό ΥΠΕΣ στο 34% των καταμετρημένων ψήφων ο Ολαντ προηγείται με 27,5% ενώ ακολουθεί ο Σαρκοζί με 26,6%, η Λε Πεν με 19,7%, ο Μελανσόν με 10,9% και ο Μπαιρουά με 9,2%...

Φυσικά το ΜΕΓΚΑ για άλλη μια φορά παρασυρμένο από το σοσιαλιστικό οίστρο μίλαγε για 30% ο Ολάντ και 24% ο Σαρκοζί

Βίντεο: Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 4-0 (γκολ)

Δείτε το:

Βίντεο: Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-2 (γκολ)

Δείτε το:

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ 4-3 (γκόλ)

Δείτε το:

Αλβανικό δημοσίευμα: Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία

Με τίτλο «PASOK importon vota nga Shqiperia» δηλαδή «Το ΠΑΣΟΚ εισάγει ψήφους από την Αλβανία» κυκλοφορεί η Κυριακάτικη αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare».

Η εφημερίδα εξασφάλισε λίστα με 129 πολίτες Αλβανικής καταγωγής οι οποίοι έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια, από τις 2 έως τις 20 Απριλίου.

Εκλογές 2012: 36 κόμματα κατεβαίνουν υποψήφια

Στον Άρειο Πάγο έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012. Συνολικά κατέθεσαν αιτήσεις συμμετοχής 36 κόμματα, συνδυασμοί κομμάτων και μεμονωμένοι.Το Α' Τμήμα του Αρείου Πάγου θα ελέγξει τη νομιμότητα των δηλώσεων τους και θα προβεί στην ανακήρυξή τους. Τα 36 κόμματα και οι συνδυασμοί κομμάτων που υπέβαλαν αιτήσεις συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές είναι:

Νίκη του Φ. Ολλάντ με 27-30% των ψήφων σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά

Nίκη του Φρανσουά Ολλάντ με 27-30% των ψήφων δίνουν τα πρώτα προγνωστικά για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που πραγματοποιήθηκαν από την εταιρία δημοσκοπήσεων OpinionWay σύμφωνα με το βέλγικο site Le soire.

Οι «χρυσοί» Έλληνες που κατέκτησαν την Αμερική

Εφοπλιστές, βιομήχανοι, επενδυτές, διασημότητες της σόουμπιζ, συγκαταλέγονται μεταξύ των 50 πλουσιότερων ομογενών που ξεκίνησαν από το μηδέν και με όπλο τη δημιουργικότητα και τη θέληση για επιτυχία κατάφεραν να φτάσουν ψηλά.

Εισβολή κουκουλοφόρων στο σπίτι του Γιώργου Μαρίνου

Έναν από τους χειρότερους εφιάλτες της ζωής του έζησε αργά χθες το βράδυ ο Γιώργος Μαρίνος.

Ο λαοφιλής ηθοποιός και σόουμαν είδε τη ζωή του να κινδυνεύει σοβαρά όταν ένοπλοι του «σφήνωσαν» ένα όπλο στον κρόταφο.

Η Google και ο Τζέιμς Κάμερον επενδύουν στα εξωγήινα ορυχεία

O συνιδρυτής της Google Λάρι Πέιτζ και ο πρόεδρος της εταιρείας Έρικ Σμιντ συνεργάζονται με τον περιπετειώδη σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον σε μια επιχείρηση «διαστημικής εξερεύνησης και φυσικών πόρων», η οποία λέγεται ότι έχει στόχο την εξόρυξη σε αστεροειδείς.

The Sun: Τα νησιά θα σώσουν την Ελλάδα

Ένα οδοιπορικό στη Ρόδο, το οποίο εξάρει τις ομορφιές του τόπου και προσκαλεί τους τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα θα περίμενε να κανείς να είναι άλλη μία προσπάθεια του ελληνικού κράτους για προβολή της χώρας μας. Όμως η δωρεάν διαφήμιση προέρχεται από το εξωτερικό και την εφημερίδα The Sun.

Η επιχειρηματολογία του τσακίζει κόκκαλα! Με 1 πρόταση ακύρωσε το Ζάππειο ΙΙΙ

Απάντηση μέσω Twitter έδωσε ο φοβερός Πάνος Καμμένος στο οικονομικό πρόγραμμα που παρουσίασε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει:

Ζωντανά η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, στο Μαρούσι (20:00)

Δείτε τη:

Ο Νίκος Νικολόπουλος έκλεψε την παράσταση!


undefined
Μου το είπε δημοσιογράφος από τη προχθεσινή συγκέντρωση του Μακη Βορίδη στο Αιγιο και σας το μεταφέρω με απόλυτη ακριβεια.....
Μου ειπε λοιπον χαρακτηριστικα οτι " φθανοντας στο χωρο της συγκέντρωσης του Μακη Βορίδη στο

Ας είναι καλά οι …εφοπλιστές

Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος».Τον "τσάκωσαν" οι δημοσιογράφοι και συγκεκριμένα ο Δημ. Μαρκόπουλος- για τον αιφνίδιο (νέο)πλουτισμό της οικογένειας του πρώην υπουργού Ναυτιλίας Γιάννη Διαμαντίδη η οποία εν μέσω κρίσης απέκτησε...

Το παχύδερμο συνεχίζει τη προπαγάνδα εναντίον του Καραμανλή

Δείτε πως με ένα σπάρο χτυπάει δυο τρυγόνια: Προκειμένου να θάψει το θέμα με τον Διαμαντίδη, που βρέθηκε με ολόκληρη πολυκατοικία μόλις έφυγε από Υπ. Θαλλασίων Υποθέσεων, βάζει από πάνω το ανύπαρκτο θέμα με το όνομα Καραμανλής προκειμένου να δημιουργήσει συνειρμούς και λέει ότι κάποιος έστειλε κάτι και ελέγχεται και πάρτο αυγό και κούρευτο όπως και στον υπουργό της ΝΔ με τα 150-200 εκ που ακόμα περιμένουμε από τον Καρχιμάκη να μας πει ποιος είναι. Δείτε πως γίνεται λοιπόν η υποσυνείδητη προπαγάνδα και πως θάβονται και απαξιώνονται καραμπινάτα υπαρκτά θέματα διαφθοράς:

Οι ΑΕροψεκασμένοι συμφωνούν με Βενιζέλο και τρομοκρατούν το λαό πως αν δεν πάρουμε δανεικά δεν θα πληρωθούν μισθοί, συντάξεις και δεν θα 'χουμε πετρέλαιο!!!

Διαβάζω στο πρόγραμμά των ΑΕροψεκασμένων του Πάνου, το σημείο όπου προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα καταγγείλουν το Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις...αφού περάσει λίγος καιρός με τα δανεικά και τα μνημόνια:
"Καταγγελία Μνημονίου Ι και ΙΙ, Καταγγελία των αντίστοιχων Δανειακών Συμβάσεων και Κατάργηση όλων των σχετικών Εφαρμοστικών Νόμων. 
Οι ανωτέρω καταγγελίες θα γίνουν μόνον εφόσον ...(αναφέρονται διάφορες προυποθέσεις)... προκειμένου η Ελλάδα να έχει στη διάθεσή της ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα και εναλλακτικές λύσεις χρηματοδότησης, για να μη διακινδυνεύσει η...

Ποια είναι η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων των κομμάτων;

Δείτε ποιες σελίδες κομμάτων έχουν τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο. Τα στοιχεία είναι από το alexa που αν και δεν είναι τελείως αξιόπιστο δείχνει ενδεικτικά ποιοι έχουν τη μεγαλύτερη κίνηση. Το νούμερο δείχνει την κατάταξη των ιστοσελίδων ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές:

Τα συμβόλαια που καίνε τον Ακη

Τα συμβόλαια αγοραπωλησιών της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αλλά και τα κτίρια της Κυψέλης και της Κηφισίας τα οποία αλλάζουν χέρια αυθημερόν και μέσω τριών συμβολαιογράφων, παρ’ ότι συντάσσονται στα γραφεία του επιχειρηματία Μπάμπη Βωβού, τις υπεράκτιες που μεσολαβούν στις αγοραπωλησίες, αλλά και τους παριστάμενους δικηγόρους, οι οποίοι είναι οι ίδιοι με τους εκπροσώπους υπεράκτιων εταιρειών που αγόρασαν...

Η υποκρισία του καμμένου Μαρκάτου

Αφού επί πρυτανείας του είχε καεί το Πολυτεχνείο επί της Πατησίων, διότι ο κ. Μαρκάτος δεν ήθελε να παραβιαστεί το άσυλο από Αστυνομία και Πυροσβεστική, απόλυτα λογική επιλογή η προσχώρηση στο κόμμα του κ. Καμμένου. Υπάρχουν πολλά που χρειάζονται...

Μετά τον Μαρκάτο ο Πάνος είναι έτοιμος να βροντοφωνάξει: «Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά»

Υποψήφιος στην Α’ Αθήνας με τον Πάνο Καμμένο θα είναι ο ΠΑΣΟΚoς πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Νίκος Μαρκάτος!!

Το μελανό σημείο της πορείας του κυρίου Μαρκάτου δεν είναι μόνο ότι προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2004 (στην ιστοσελίδα του μάλιστα www.markatos.gr εξακολουθεί να εμφανίζεται ως υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, καθώς προφανώς δεν έχει ενημερωθεί ακόμα).

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ λέω: Το Prison Break θα συνεχιστεί με νέο καστ!!

Δείτε τη νέα αφίσα:

Σαμαράς: Θα αντικαταστήσουμε το χαράτσι με νέο ΕΤΑΚ (βίντεο)

"Σήμερα συμφωνούν όλοι. Οι εκλογές που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες από τη μεταπολίτευση. Στόχος μας να τα αλλάξουμε όλα, το μοντέλο ανάπτυξης. Πρέπει να το αλλάξουμε γιατί μέχρι τώρα καταναλώναμε από δανεικά και χρεώναμε τα παιδιά μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει.

Ρε Αυτιά πρόσεχε που βάζεις τα χέρια σου όταν μιλάς για τον Σαμαρά... (βίντεο)

[Εντάξει μάλλον τυχαία η κίνηση του Αυτιά... εκτός αν έχει δυσαρεστηθεί και αυτός επειδή δεν τον κατεβάσανε βουλευτής και αρχίζει να αναπτύσσει κόμπλεξ ανάλογο του Χατζηνικολάου...]
Ο Γιώργος Αυτιάς αντιμέτωπος με τον, πάντα απολαυστικό, Στέφανο Μάνο σήμερα στον ΣΚΑΙ σαν να ξέφυγε λιγάκι. Κυρίως στο σημάδι, καθώς απαριθμώντας τα κόμματα του δεξιού χώρου, έβαζε και τα δύο του χέρια....
παράλληλα μπροστά του στο όνομα κάθε κόμματος πηγαίνοντας κάθε φορά δεξιότερα.

Στο όνομα όμως του Αντώνη Σαμαρά...

Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι γνωστού ηθοποιού και απειλούσαν να τον σκοτώσουν

Αντιμέτωπος με δύο οπλισμένους κουκουλοφόρους ληστές ήρθε χθες βράδυ μέσα στο σπίτι του στη Νέα Μάκρη, γνωστός ηθοποιός που για χρόνια ήταν στην τηλεόραση με δικές του εκπομπές αλλά πρωταγωνιστούσε και στο θέατρο.

Αντιεξουσιαστές επανακατέλαβαν το κτίριο του ΒΟΞ

Σε επανακατάληψη του κτιρίου του ΒΟΞ στην πλατεία Εξαρχείων προχώρησε χθες ομάδα αντιεξουσιαστών, παρότι την Παρασκευή η αστυνομία εκκένωσε το χώρο που χρησιμοποιείτο ως στέκι εκδηλώσεων.

Λαθρολάγνος: «Εγώ βιντεοσκόπησα τον άγριο ξυλοδαρμό του μετανάστη (που έσπαγε αυτοκίνητα) από τους αστυνομικούς»

[Ρεσιτάλ λαθρολαγνείας και μίσος εναντίον κάθε τι ελληνικού... μέχρι να το τσακίσουν στο ξύλο τα λαθροζώα και να τσιρίζει ότι δεν υπάρχει κράτος να προστατεύσει τους πολίτες...]
 
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε το βίντεο-ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός μετανάστη από αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού η αστυνομία διέταξε ΕΔΕ για να βρεθούν οι δράστες. Αυτό όμως που αποκαλύπτεται σήμερα είναι ποιός ήταν εκείνος που κατέγραψε από το μπαλκόνι του τις σκηνές της βίας.

Τρεις ελληνικές παραλίες σε αφιέρωμα της Bild... τι να το κάνουμε όμως τώρα που οι πατριώτες του κώλου διέλυσαν τον τουρισμό;

Αφιέρωμα στις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης δημοσίευσε η γερμανική Bild. Με τίτλο ''Αυτές οι ονειρικές παραλίες βρίσκονται στην Ευρώπη'', η Bild προτείνει τις 20 καλύτερες.
Ανάμεσά τους και τρεις ελληνικές...

Ο Κ. Καραμανλής στο Ζάππειο

Παρών και ο Κ. Καραμανλής στην ομιλία του Σαμαρά στο Ζάππειο

Έγγραφο-Ντοκουμέντο κατά του παρακρατικού Πέτρου Ευθυμίου.!

Πατήστε για μεγέθυνση 
Με αφορμή την κατασκευασμένη χθεσινή "είδηση" εκ μέρους των Μέσων Ενημέρωσης Μαζών (ΜΜΕ) περί δήθεν επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής κατά του παρακρατικού Πέτρου Ευθυμίου, παραθέτουμε έγγραφο - συνέντευξή του με με τίτλο "Έβαζα βόμβες στην εξουσία", την οποία παραχώρησε στο ...

Δείτε ζωντανά από το Ζάππειο την παρουσίαση του Οικονομικού Προγράμματος της ΝΔ (11:30)

Δείτε τη:

Ο Πάγκαλος πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος

Είπε και ο Πάγκαλος να ασχοληθεί με το διαδίκτυο και να έρθει σε εικονική επαφή (η φυσική επαφή έχει αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας..) με τον κόσμο και προσφέρθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα του γίνονταν στο twitter. Είπαμε λοιπόν και εμείς να του κάνουμε μια σκληρή ερώτηση για το γνωστό θέμα...αλλά διαπιστώσαμε ότι οι υπόλοιποι του έκαναν πολύ σκληρότερες... που μάλλον θα μείνουν αναπάντητες μιας και ο κόσμος του διαδικτύου είναι πολύ σκληρός:

Συνέλαβαν Αλβανούς παιδόφιλους στα σύνορα (Κυριακή πρωί ας μη βρίσω τα ζώα...)

Μέσα σε λίγες ώρες, έπεσαν στα χέρια των ελληνικών αστυνομικών αρχών σε διαφορετικά σημεία της μεθορίου δυο επικίνδυνοι σεξουαλικοί εγκληματίες που καταζητούνταν, ο ένας από την ελληνική δικαιοσύνη και ο άλλος με διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Έκρηξη offshore μέσα σε λιγότερο από μια οκταετία

Μέσα σε διάστημα οκτώ ετών και έως το 2009, ο αριθμός των Offshore εταιρειών υπέρ-τετραπλασιάστηκε ενώ τα έσοδα του ελληνικού δημοσίου από την είσπραξη φόρων μειώνονταν.

Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, το Κρανίδι ανεδείχθη πρωτεύουσα των Offshore...

Καρατσεκαρισμένο: Αύριο στις 7.30 η Ντόρα στον Σαμαρά

Είναι αλήθεια 100%.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, θα...

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Φώτο-Βίντεο: "Συναρπαστική" ΚΑΙ η σημερινή ομιλία Μπένυ!!!! Αν ο χοντρός δεν έκανε τόση φασαρία θα ακούγαμε και τα ροχαλητά

Πιο ησυχία απ' ότι στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Μπένυ θα βρείτε μόνο σε αγώνες σκάκι!! Δυο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την νέα συναρπαστική προεκλογική ομιλία στη Λαμία:

Όλο το βίντεο από τη φραστική "επίθεση" εναντίον του Ευθυμίου

Μιχελάκης ακόμα να καταδικάσει τα επεισόδια από το άλλο "άκρο" σε εκδήλωση του Χρυσοχοϊδη... ο Σαμαράς είπε ότι θα τους βγάλει τις κουκούλες και θα κλείσει το indymedia αλλά δεν βλέπουμε να υπάρχει κινητικότητα από τον κ. Μιχελάκη... πάλι με το indymedia θα τραβιόμαστε άμα βγει η ΝΔ Κυβέρνηση;;;] Δείτε το βίντεο και η θέση μας ισχύει: Αυτές οι άντιδράσεις δεν οδηγούν πουθενά πέρα από την εκτόνωση...:

Ομιλία Α. Σαμαρά σε γεμάτο στάδιο στη Θήβα

Δείτε τη:

Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα

Δείτε τα: