23 Απριλίου 2012

Ούτε μια φορά δεν χτύπησε το τηλέφωνο

Ο Γιωργάκης και ο Παπάκης γιόρταζαν σήμερα αλλά αντί για τηλέφωνα και ευχές, άκουγαν αυτό:

«Κοιμήθηκα στο μπάνιο για 7 μέρες μετά το sex tape», δηλώνει η τραγουδίστρια

Αυτό αποκάλυψε η Τουλίσα Κοντοσταύλος στην εφημερίδα Guardian, σε ένα ακόμη επεισόδιο του γνωστού σίριαλ που ξεκίνησε όταν ο πρώην της αποφάσισε να την τιμωρήσει για την σόλο επιτυχία της με αυτό τον τρόπο. Καθώς επίσης ότι θέλει να γίνει παγκόσμιας εμβέλειας σουπερ σταρ σε σημείο που «Να μπορώ να κλάνω σε ένα σινγκλ και αυτό να πουλάει».

Ο Αβραμόπουλος πήγε τη Φλόγα Καστελόριζο, αλλά η ΕΟΕ έχει άλλη άποψη (μιας και στη ΝΔ τους κάνουν ό,τι θέλουν όλοι)


Πριν από μέρες, υπήρχαν αντιδράσεις για το γεγονός ότι, κατά την Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας ανά την Ελλάδα, είχαν εξαιρεθεί ακριτικές περιοχές, όπως το Καστελλόριζο. Μετά τις διαμαρτυρίες και τις αντιδράσεις, και με πρωτοβουλία του Υπουργού Αμύνης Δημήτρη Αβραμόπουλου-που πολλά του έχουμε "σούρει" κατά καιρούς εδώ, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα ενήργησε άμεσα-και σε συνεργασία με το γραφείο του πρωθυπουργού, η Φλόγα τελικά θα περάσει από το Καστελλόριζο.

Η μαλακ@@ και η παραπληροφόρηση είναι ανίκητες στο διαδίκτυο

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαΐα:

Οδηγός, για τους Έλληνες που επιθυμούν να εργαστούν στη Γερμανία

Πολλοί Έλληνες φεύγουν στη Γερμανία για να βρουν δουλειά, λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας. Δεν είναι λίγοι, όμως, εκείνοι που έχουν πέσει «θύματα» γραφείων στην Ελλάδα, που υπόσχονται εργασία στην Γερμανία. Αυτό καταγγέλλει στο ΑΜΠΕ, η Ιωάννα Ζαχαράκη, δημοτική σύμβουλος Solingen, Γερμανίας.

Άνω του 4,5% αναμένεται να διαμορφωθεί φέτος η ύφεση

Δυσμενέστερα εξελίχθηκε η ύφεση και η ανεργία στη χώρα. σε σύγκριση με τις αρχικές προβλέψεις της Τραπέζης της Ελλάδος. οι οποίες είχαν συμπεριληφθεί στην Έκθεση για τη Νομισματική Πολιτική του Μαρτίου.Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ετήσια Έκθεση που θα δώσει αύριο (Τρίτη) στη δημοσιότητα ο διοικητής της ΤτΕ. Γ. Προβόπουλος, η κεντρική τράπεζα αναμένεται να προβλέπει ότι ύφεση θα ξεπεράσει φέτος το 4,5% και η ανεργία θα υπερβεί το 19% από 17,7% που έκλεισε πέρυσι.

ΝΔ: O φόβος του κ. Βενιζέλου είναι η 6η Μαΐου

«O φόβος του κ. Βενιζέλου είναι η 6η Μαΐου.
Η 7η Μαΐου του προκαλεί πανικό.
Και προσπαθεί να αποπροσανατολίσει, επιμένοντας στην επανάληψη των  βαρετών μονολόγων (“ντιμπέιτ”) του παρελθόντος, που έχουν αποδοκιμαστεί από κόμματα, δημοσιογράφους και πολίτες.

Καροτσάκι τον πάει τον Καμμένο ο Μουρούτης στο Facebook

Αγριος πόλεμος με σκληρούς χαρακτηρισμούς έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου. Το πρωί της Δευτέρας, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., Γιώργος Μουρούτης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με αφορμή την δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι δεν συνεργάζεται ούτε νεκρός με την ΝΔ έγραψε τα εξής:

Koινό άρθρο Δήμα-Westerwelle - Επιμένουν στη συνέχιση του ελληνικού προγράμματος εξυγίανσης

Koινό άρθρο δημοσιεύουν στις εφημερίδες "Καθημερινή" και "Financial Times Deutschland" οι Guido Westerwelle και Σταύρος Δήμας, Υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας και της Ελλάδας, αντίστοιχα. Στο δημοσίευμα ζητούν τη συνέχιση του ελληνικού προγράμματος εξυγίανσης προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη προς την Αθήνα.

Μιχελάκη κάτω τα χέρια απ' τον Καμμένο! Προσφέρει γέλιο στο λαό...

"Δεν είναι μόνον ο λαϊκισμός, η επιπολαιότητα και η ανευθυνότητα. Είναι, προπάντων, η άγνοια και η συνωμοσιολογική φαντασίωση, που καθιστούν τον κ. Καμμένο εξαιρετικά επικίνδυνο για την πατρίδα μας".

Άπαιχτη ατάκα Γ. Μουρούτη στο Facebook σε απάντηση των νεφελίμ Καμμένου


Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ: «Πατάω στο fb αναζήτηση «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και μου βγαίνει...

Επειδή όσοι παίρνουν εφάπαξ μας λένε ότι τους τα έχουν κρατήσει

Δείτε το σχετικό πίνακα με μερικές κατηγορίες που παίρνουν μεγαλύτερο εφάπαξ απ' όσες κρατήσεις τους έχουν γίνει στην επαγγελματική τους πορεία:

Προβοκάτσια Χατζηνικολάου σε Καμμένο!!

Ενώ σήμερα έχει καλέσει το αντιμνημονιακό μπλόκ των Παπαρήγα, Τσίπρα, Κουβέλη, τον Π. Καμμένο προκειμένου να τον εκθέσει θα τον καλέσει...

Π. Καμμένος: Άλλά αντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα

Από τη χθεσινή συνέντευξη του Π. Καμμένου στο επίσημο όργανο του Κινήματος, τη RealNews:
Καμμένος: Ο εκφοβισμός για επιστροφή στη δραχμή είναι μια ψεύτικη απειλή, η οποία δεν προβλέπεται από καμία ευρωπαϊκή συνθήκη. Μηχανισμός αποβολής δεν υφίσταται.

Γιώργο Τράγκα Χρόνια Πολλά! Νίκο Χατζηνικολάου να τον χαίρεσαι!

Δείτε το περίεργο κείμενο του Γιώργου Τράγκα στο facebook - χρόνια πολλά Γιώργο- και διαβάστε το επίσης περίεργο ΕΠΩΝΥΜΟ σχόλιο, το οποίο γεννά ερωτηματικά κύριε ....ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Ποιος από τους δυο σας μπορεί να μας εξηγήσει τι πραγματικά έγινε πίσω στο παρελθόν; Δείτε και μόνοι σας: 

Βίντεο: Πολλά κιλά μαλάκ@@ ή πολλά κιλά αρχίδ@@

Ένας οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το λάθος να βρεθεί στις εξέδρες του «Καμπ Νου» κατά την διάρκεια του clasico, φορώντας ΚΑΙ φανέλα των «μερένγκες». Ο εν λόγω οπαδός δεν πέρασε, όπως ήταν λογικό, απαρατήρητος από τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον του και του ρίξουν μερικές ψιλές, πριν ένας από αυτούς τον οδηγήσει μακριά από την εξέδρα:

Θα περάσει η φλόγα από το Καστελόριζο και θα λυθούν τα προβλήματα των κατοίκων

[Αυτή η υποκρισία που περισσεύει είναι φτύσιμο στα μούτρα των ανθρώπων "θα περάσει η φλόγα από το Καστελόριζο", "θα ανακοινώσει από το Καστελόριζο την είσοδο στο μνημόνιο", "θα βάλω τιμητικά έναν κάτοικο από το Κατσελόριζο ή το Αγαθονήσι υποψήφιο" και παπάρια μάντολες...

ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ.

    Καλά τι ΖΟΡΙ τραβάνε εκεί στο ΜΕΓΚΑ πρωτίστως και κατόπιν στον ΣΚΑΙ και στον ΑΝΤ. με τον ΟΛΑΝΤ  στη Γαλλία.
    Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ τους είναι,η, ο Γ@ΜΙ@Σ τους και τον γλύφουν τόσο πολύ.Έπεσαν μια φορά έξω,με τις προβλέψεις τους και αυτοί συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο.
    Αφού ο Σαρκοζί θα ξαναβγεί,τι στο κόρακα ξεσκίζονται στις ΠΑΠΑΡΙΕΣ.Αν προσπαθούν να φτιάξουν κλίμα υπέρ του ΠΑΣΟΚ είναι τελείως ΑΣΤΟΧΟΙ.
   Γιατί ο ΣΑΡΚΟΖΊ είναι υπέρ του μνημονίου,όπως ο Βενιζέλος,ενώ ο ΟΛΑΝΤ  έρχεται περισσότερο κοντά στις θέσεις του ΣΑΜΑΡΑ.
  Άρα απευθύνονται αποκλειστικά στη συσπείρωση,των ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ,ΗΛΙΘΙΩΝ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ,ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ των ΟΠΑΔΩΝ του ΠΑΣΟΚ.
 Υ.Γ. Ας κάνουν καμιά πλακίτσα στο ΜΕΓΚΑ από  τη Ν.Δ. και να μην πηγαίνει κανένας πολιτευτής και φυσικά ο Σαμαράς,γιατί το ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ.
   Έβαζαν πρόταση -πρόταση το τι είπε ο Σαμαράς στο Ζάππειο και αμέσως απάντηση του Βενιζέλου.Λίγη τόλμη χρειάζεται.

  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη δύο αντι-Ιμπαγάσα...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ψάχνει το νέο Ιμπαγάσα αλλά προσωπικά πιστεύω πως τον έχει βρει και μάλιστα έχει και τον αναπληρωματικό του... Οι Φέισα και Σουμπίνιο μπορούν να κάνουν το μπαμ...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Νέοι μπελάδες για Καμμένο: Ο Γεωργαλάς τον κατηγορεί ότι του έγραψε το βιβλίο και δεν τον πλήρωσε!!!

Εξώδικο κατά του Πάνου Καμμένου φέρνει στο φως η εφημερίδα Δημοκρατία. Με βάση την εφημερίδα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων φέρεται ότι είχε συνεργασία με υφυπουργό της δικτατορίας, τον οποίο άφησε απλήρωτο για τις υπηρεσίες του.

Οι ψηφοφόροι της ΝΔ δεν πρέπει να διαπράξουν το λάθος του 2009

Του Κώστα Ροδινού

Στην Ελλάδα, δυστυχώς οι περισσότεροι, έχουμε «κοντή μνήμη». Ξεχνάμε εύκολα. Βλέπω τη μανία, η οποία ενίοτε φτάνει και στα όρια της πολιτικής απρέπειας, με την οποία επιτίθενται στο κ. Σαμαρά. Είναι ο αρχηγός του κόμματος που προηγείται στις δημοσκοπήσεις, με μεγάλη μάλιστα διαφορά από το δεύτερο, και περίπου του αρνούνται το δικαίωμα να φιλοδοξεί να αναλάβει την πρωθυπουργία της χώρας.

Ευθυμίου: Το 71 εκπαιδεύτηκα στα εκρηκτικά. Μετά βάζαμε βόμβες... ενδιάμεσα κατούραγα και λίγο

Τα πάντα στη ζωή είναι δανεικά, όπως λέει και το λαϊκό άσμα


Πέτρος Ευθυμίου: Το καλοκαίρι του '71 πήγα στο Παρίσι και έκανα πλήρη εκπαίδευση στα όπλα και στα εκρηκτικά. Αργότερα βάζαμε βόμβες μαζί με τον Ερατοσθένη Καψωμένο, έναν από τους πιο πολύτιμους καθηγητές της νέας ελληνικής φιλολογίας!
Ο -το 2001- υπουργός Παιδείας μιλάει για τον Ανδρέα, τον Σημίτη, τον Λαλιώτη, τους δελφίνους και τα σχέδιά του για την Παιδεία και θυμάται την εποχή που έβαζε βόμβες στην εξουσία....

Διαβάστε τι έλεγε τότε ο άνθρωπος που σήμερα αποκρούει τις νερόβομβες: taxalia.blogspot.com

Στο 8,5% το έλλειμμα της Ισπανίας το 2011

Στο 8,5% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το έλλειμμα προϋπολογισμού της Ισπανίας το 2011, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα η Eurostat

Παρακαταθήκη ΠΑΣΟΚ:΅9,1% το έλλειμμα του 2011

Στο 9,1% διαμορφώθηκε το έλλειμμα της ελληνικής οικονομίας για το 2011, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αρχής, το δημόσιο χρέος ανήλθε στα 355 δισ. ευρώ που αναλογεί στο...

Σπουδαίο νέο-Γ.Μπουτάρης: «Στηριζω ΠΑΣΟΚ στις εκλογές»

Το Βαγγέλη Βενιζέλο «ψηφίζει» ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δήλωσε την υποστήριξή του στο ΠΑΣΟΚ κατά την παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος στην Α' και Β' Θεσσαλονίκης.

Η απίστευτη ιστορία του Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αλλά η καριέρα του θα μπορούσε να μην έχει ποτέ την εξέλιξη που πήρε.

Αυτό έγινε γνωστό δια στόματος του ίδιου του Πορτογάλου, ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

Σήμερα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ

Eντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Αντώνη Σαμαρά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Η θέση του επικεφαλής αποτελεί "επτασφράγιστο μυστικό" ενώ σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι...

Μεγάλο Προβάδισμα της ΝΔ

Δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, με δεδομένες τις τελευταίες δημοσιευμένες δημοσκοπήσεις, τα συμπεράσματα που προκύπτουν βεβαιώνουν τη σταθερή και σαφή πρωτοκαθεδρία της ΝΔ. Την ίδια ώρα, η πολύ υψηλή απροσδιόριστη στάση σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή βεβαιότητα ψήφου, βεβαιώνουν τα σημαντικά περιθώρια που υπάρχουν για περαιτέρω ενίσχυση της ΝΔ σε ένα τοπίο όπου είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς ποια είναι η εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.

H Kατρίν Ντενέβ ενθουσιασμένη με την Ελλάδα!

Η Κατρίν Ντενέβ βρέθηκε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή στην οποία πρωταγωνιστεί και ονομάζεται "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι".

Να αποφυλακιστεί ζητά ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, έξι ημέρες μετά τη φυλάκισή του στον Κορυδαλλό για το αδίκημα του ξεπλύματος «βρώμικου» χρήματος. Ο πρώην υπουργός, όπως είχαν προαναγγείλει οι συνήγοροί του, προσέφυγε στο δικαστικό συμβούλιο απαριθμώντας μία σειρά από λόγους (τους οποίους είχε αναφέρει και στα υπομνήματά του) για τους οποίους πρέπει να αντικατασταθεί η προσωρινή του κράτηση με περιοριστικούς όρους. Υποστηρίζει:

40% ακριβότερο από τον Οκτώβριο το πετρέλαιο θέρμανσης - Πόσα χρήματα θα κερδίσετε εάν φουλάρετε τώρα τις δεξαμενές των σπιτιών σας

- 1,40 ευρώ το λίτρο θα κοστίζει από τον Οκτώβριο από 1 ευρώ το λίτρο που κάνει σήμερα
- 600 ευρώ το κέρδος στα 1.500 λίτρα, 400 ευρώ το κέρδος στα 1.000 λίτρα
- Εως τις 30 Απριλίου η διάθεση του πετρελαίου με την ισχύουσα τιμή
- 50% αυξήθηκαν οι παραγγελίες στα πρατήρια υγρών καυσίμων
- Αναλυτικά παραδείγματα

Η Τζένιφερ Λόπεζ κεράτωνε τον πρώην άντρα της-Θα χάσει τα παιδιά της

Ο ένας πρώην σύζυγός της, Μάρκ Άντονι, ψάχνει να βρει αν η Τζένιφερ τον κεράτωνε με στόχο να πάρει την κηδεμονία των παιδιών τους. Ο άλλος πρώην της, Οτζάνι Νόα, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα sex tape της γιατί είναι άφραγκος. Και η ίδια έχει μάτια μόνο για τον 24χρονο χορευτή της.

Βίντεο: Ιστορική επέτειο σήμερα!

Δείτε το:

Εκτός από κλέφτης... και αρχαιοκάπηλος

Έναν αρχαίο αμφορέα μεγάλης αξίας φαίνεται ότι βρήκαν οι διωκτικές αρχές στο σπίτι του Άκη Τσοχατζόπουλου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου την ημέρα που τον συνέλαβαν.

Οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα στο σπίτι του πρώην υπουργού άμυνας...

Έκθεση σοκ για "μαχαίρι" στο Δημόσιο

Για διάλυση και αναδιάρθρωση εκατοντάδων φορέων του δημοσίου -με την επόμενη κυβέρνηση να πρέπει να πάρει άμεσα κρίσιμες αποφάσεις για εκατοντάδες επιχειρήσεις που διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που λειτουργούν μεγάλα μέρη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας- κάνει λόγο η "Οριζόντια Μελέτη Σκοπιμότητας Συγχωνεύσεων-Καταργήσεων Φορέων του Δημοσίου".

Καμμένος: «Ούτε «νεκρός» δε θα συνεργαστώ με Ν.Δ».... ε τότε ετοιμάσου να «πεθάνεις» (βίντεο)

«Ούτε νεκρός» δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και κατηγόρησε τα δύο μεγάλα κόμματα ότι είναι συνέταιροι, υπάλληλοι των τραπεζιτών, τοκογλύφων, Νέας Τάξης, Ελοχίμ, Νεφελίμ κ.λπ.

Ε τότε ας ετοιμαστεί να «πεθάνει» γιατί λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο μιας και είναι γνωστό πως...

Ενεργοποίηση Καραμανλή, κατόπιν συνεννόησης με Σαμαρά, εν όψει εκλογών

Στο προσκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ Κώστα Καραμανλής.

Η παρουσία του στο Ζάππειο την Κυριακή και ο θερμός εναγκαλισμός με τον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνουν όσους μιλούσαν για μεταξύ τους άριστες σχέσεις παρότι οι φυλλάδες και τα παπαγαλάκια μιλούσαν για "πόλεμο" και πολιτικές διαφορές.

Αντιδράσεις προκαλούν οι χλιδάτες συνθήκες κράτησης της λογίστριας του Άκη Τσοχατζόπουλου

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι συνθήκες κράτησης της λογίστριας του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνης Λαμπροπούλου, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι κρατούμενες κάνουν λόγο για ευνοϊκή μεταχείριση, υποστηρίζοντας πως κρατείται μόνη της σε θάλαμο 30 τ.μ., σε πτέρυγα χωρίς θορύβους, και πως οι γυναίκες που διέμεναν σε αυτόν μεταφέρθηκαν σε άλλα κελιά, στα υπόγεια των φυλακών.

Οι μασκότ των Ολυμπιακών του Λονδίνου θυμίζουν...ηλεκτρική οδοντόβουρτσα!

Οι Γουέντλοκ και Μάντεβιλ θα είναι οι μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ωστόσο οι Βρετανοί δεν φαίνονται ενθουσιασμένοι με την επιλογή των διοργανωτών.

Το ΠΑΣΟΚ αφήνει συντρίμια: Εφιαλτικές οι προβλέψεις για την ύφεση στην Ελλάδα

Εφιαλτικές οι προβλέψεις για την ύφεση το 2012 στην Ελλάδα, με το νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής να εκτιμά ότι θα ξεπεράσει το 5,1% με 5,2% και την Τράπεζα της Ελλάδας να εκτιμά ότι θα υπερβεί το 4,5%.

Μητέρα οχτώ παιδιών πεθαίνει από υπερβολική κατανάλωση Coca Cola

 Η 30χρονη Νατάσα Χάρις από την Νέα Ζηλανδία πέθαινε από καρδιακή προσβολή, με τους ειδικούς -σύμφωνα με δημοσιέυματα- να θεωρούν ότι σε αυτό ενδεχομένως συνέβαλε η συνήθειά της να πίνει δέκα λίτρα Coca Cola την ημέρα.

«Συνταγή» Σαμαρά για έξοδο από την κρίση

Εμφαση στο κοινωνικό πρόσωπο της πολιτικής που προτίθεται να ακολουθήσει στην περίπτωση που αναλάβει την πρωθυπουργία έδωσε χτες στο λεγόμενο «Ζάππειο 3» ο Αντώνης Σαμαράς, υποσχόμενος από αποκατάσταση «αδικιών» μέχρι φορολογική αμνηστία (σε όσους επιστρέψουν καταθέσεις στην Ελλάδα) και νομιμοποίηση των αυθαιρέτων.

Αρχίζει σήμερα η δίκη για την τραγωδία στο Μαρί-Κατηγορούμενοι και 2 τέως υπουργοί

Αρχίζει σήμερα, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, η πολύκροτη δίκη για τη φονική έκρηξη στην ναυτική βάση στο Μαρί, τον περασμένο Ιούλιο, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 13 άνθρωποι. Για πρώτη φορά στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας προσάγονται στο εδώλιο πρόσωπα που κατείχαν πολιτειακά αξιώματα, καθώς μεταξύ των οκτώ κατηγορουμένων είναι οι τέως υπουργοί Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού και 'Αμυνας Κώστας Παπακώστας.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Ο Γιώργος Τράγκας ζητάει από τον ελληνικό λαό μέσα από τη συχνότητα του σταθμού του κυρίου Χατζηνικολάου, να τιμωρήσουν τα δυο μεγάλα κόμματα με την ψήφο του.
Μάλιστα.
 Όταν στήριζε ο κύριος αυτός τα ....δυο μεγάλα κόμματα από τις εφημερίδες του και έπαιρνε τις κρατικές διαφημίσεις που του έδινε ο Θοδωρής για να λέει μετά.... Δον Μπουχέ τον Καραμανλή, δεν υπήρχε πρόβλημα με τη Ν.Δ.;
Όταν ο κύριος Χατζηνικολάου έλεγε ότι προτιμά έναν πρωθυπουργό που κάνει κανό, από έναν που

MEGAσαϊνια: Πάλι μέσα έπεσαν οι μπαγάσες!! Και τα ελληνικά αποτελέσματα έτσι τα προβλέπουν;

Στις ειδήσεις των 8, βασικά ο Στραβελάκης, γιατί η Δεναξά την κατάλαβε την μαλακ@@ και ήταν πιο προσεκτική, ανακήρυξε τον Ολάντ Πρωθυπουργό της Γαλλίας καθώς έβγαλε αποτελέσματα και για τον 2ο γύρο:

Έμισθη συνεργάτης του Καμμένου η προνομιακή υποψήφια Ρούσσου


Χθες βράδυ η Κουντουρά ήταν σε εκπομπή του ΑΝΤ1 και είπε ότι θα καταργήσουν το στρατό των συμβούλων των υπουργών... πχ. εννοούσε την Ρούσου, την μοναδική υποψήφια ΑΕ στη Χίο (ώστε αν πάρει έδρα να βγει στα σίγουρα) την οποία είχε πάρει ο Καμμένος σύμβουλό του στο Υφ. Ναυτιλίας, προφανώς λόγω των εμφανών προσόντων της. Δείτε το ΦΕΚ:

Α. Σαμαράς: Παρουσίαση οικονομικού προγράμματος (βίντεο)

75 λεπτά θέσεων-προτάσεων και όχι άναρθρων κραυγών του στυλ "κατοχικές δυνάμεις", "ξένοι τοκογλύφοι", "οι γερμανοί θα μας κατασχέσουν τα σπίτια", "όπως προφήτευσε ο πατέρας Παίσιος όταν ο Γράψας φύγει και επιστρέψει θα γίνει πόλεμος με τον λύκο και η αρκούδα θα σπεύσει προς βοήθειά μας... αμήν"... και λοιπά γελοία: