27 Απριλίου 2012

Ο Μαρκάτος του Καμμένου υπέρ του ασύλου!!!

[Το παρακάτω άρθρο είναι από τη σελίδα του ΠΑΣΟΚου και νυν ΑΕ, Μαρκάτου και το έγραψε τον Αύγουστο του 2011]

Το Άσυλο αποτελεί συστατικό στοιχείο του Universitas από ιδρύσεώς του [Λεπτομέρεια το ότι σε κανένα "universitas" των ανεπτυγμένων κρατών δεν υπάρχει το άσυλο του Μαρκάτου...]. Γιατί το Πανεπιστήμιο δεν είναι ίδρυμα κατάρτισης, αλλά ο τόπος που η κοινωνία στοχάζεται τον εαυτό της παράγοντας αμφισβήτηση, και γιαυτό απαιτείται Άσυλο. Ο Ν.1268 δεν εφηύρε ούτε χάρισε το Άσυλο

Βίντεο: Μπινελίκια και προπηλακισμοί εναντίον Μπένυ στην Πάτρα

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που αποχωρούσαν από το χώρο ενώ ένας πολίτης προσπάθησε να προπηλακίσει τον Ε.Βενιζέλο. Μεγάλη ήταν η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή!

SOS: Σε ομαδική εξέταση για AIDS καλεί το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά την ανακάλυψη της οροθετικής ρωσίδας!

Τους πολίτες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής επί της οδού Αχαρνών και Φωκαίας 22 Β στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος στην Αθήνα και πιθανόν να συνευρέθηκαν με την οροθετική Ρωσίδα ιερόδουλη «καλεί» με επείγουσα ανακοίνωσή του το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) ζητώντας τους να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες.

Όπως προβλέψαμε... του έκαναν τα τρία δύο: Ελεύθερος ο Λιάτσος

[Τέτοια διαφήμιση από τους ΑΕροψεκασμένους, ούτε στο όνειρό του ο Λιάτσος!!]

Αφού πέρασε όλο το απόγευμα της Παρασκευής μεταξύ του ΑΤ Συντάγματος και της Ευελπίδων, ο Αιμίλιος Λιάτσος αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση του πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης!

Στον Κορυδαλλό και η Βίκυ

Τον δρόμο της φυλακής παίρνει η Βίκυ Σταμάτη μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για προφυλάκισή της.

Είναι η έβδομη προφυλάκιση για την υπόθεση των παράνομων αμοιβών του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπόθεση για την οποία τόσο ο ίδιος ο πρώην πολιτικός, όσο και η κόρη του χθες, η σύζυγός του σήμερα, αλλά και ο εξάδελφός του, Νίκος Ζήγρας, είναι προσωρινά κρατούμενοι.

Μιχελάκης για την απόπειρα "τρομοκρατίας" από τον Καμμένο

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, επιτέθηκε στον Πάνο Καμμένο κατηγορώντας τον ότι «ποινικοποιεί απροκάλυπτα σήμερα την ελευθεροτυπία, την πληροφόρηση, τη διακίνηση ιδεών».

Ξανά στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο Λάκης Γαβαλάς και η αδελφή του Νότα για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 2,2 εκατ. ευρώ.

Δεν κρύβεται πλέον η συνεργασία Αεροψεκασμένων-ΣΥΡΙΖΑ-Μαρκάτος: Ναι σε συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Πριν από λίγο ο γνωστός Μαρκάτος δήλωσε στην εκπομπή του Σ. Κοτρώτσου στο realfm: «Ναι σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και όποιον άλλο έχει ορθολογική σκέψη»

Το τι σημαίνει "ορθολογική σκέψη" κατά τον Μαρκάτο και τους ΑΕροψεκασμένους θα το αποκαλύψουμε σε λίγο

Να σημειωθεί ότι πριν λίγο και ο Γ. Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να στηριχθεί στις ψήφους του Π. Καμμένου...

Δικομανία σε έξαρση: Μηνύσεις Καμμένου και κατά στελεχών της ΝΔ

Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνουν πλέον οι αντιδράσεις Καμμένου ο οποίος όπως αποδεικνύεται δεν αντέχει ούτε την κριτική ούτε την δημοσιότητα. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το newpost.gr δήλωσε ότι έχει καταθέσει μηνύσεις εναντίον των στελεχών της ΝΔ...

Ο Λιάτσιος με χειροπέδες και οι ΑΕροψεκασμένοι ελεύθεροι... γιαυτό θα πάμε άπατοι

Δείτε τον Λιάτσο με βραχιόλια (μεταξύ μας διαφήμιση του κάνουν...)

Η ΕΛ.ΑΣ ανακάλυψε λογαριασμούς της Βίκης Σταμάτη στην Ελβετία

Νέα αποκάλυψη-σοκ για την υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου. Παραστατικά τραπεζικών λογαριασμών της Βίκυς Σταμάτη και του Νίκου Ζήγρα στην ελβετική τράπεζα UBS ανακάλυψε η ΕΛ.ΑΣ στη διάρκεια έρευνας στο γραφείο του πρώην υπουργού, στην οδό Κoμνά Τράκα.

Ο Ευ.Αντώναρος καλεί σε συμπαράσταση για τον Α. Λιάτσο... σιγά μην ανταποκριθούν οι βουλευτές-κότες της ΝΔ

Με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε την σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου.

«Πρόκειται για ντροπή μοναδικής έκτασης, Κάποιοι αποκαλύπτονται και δείχνουν πως αντιλαμβάνονται την ελευθεροτυπία. Και το χειρότερο:

LIVE: Η ομιλία Σαμαρά στις Σέρρες

Παρακολουθείστε σε ζωντανή μετάδοση την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών

Η απάντηση της ΝΔ για το debate που θέλει να οργανώσει ο Βενιζέλος

«Πολιτικά ανύπαρκτο και αλαζόνα» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ τον Ευ. Βενιζέλο.

«Ο κ. Βενιζέλος, πολιτικά ανύπαρκτος σε επίπεδο προτάσεων και σχεδίου για την έξοδο της χώρας από την κρίση, προσπαθεί να αναγάγει σε μείζον ζήτημα μια διαδικασία παράλληλων μονολόγων, που - όσες φορές και αν έγινε - οι πάντες την έχουν καταγγείλει.

Λέμε και καμιά παπαριά να περνάει η ώρα-Π. Καμμένος: «Στις 7 Μαΐου θα έχουμε την διακυβέρνηση της χώρας»

[Ούτε στην Πάτρα δεν μίλησε σε δημόσια συγκέντρωση οπαδών του ο Καμμένος!!! Περιορίστηκε σε βόλτες και χαιρετούρες...]

Επίσκεψη στην Πάτρα πραγματοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι στις 7 Μαΐου «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα έχουν τη διακυβέρνηση της χώρας».

Άδωνις κάνει ρόμπα τον Καμμένο: «Ο Καμμένος κρύβεται πίσω από τη γυναίκα του και λέτε εμένα μπουμπούκο;»

Με πικρόχολα σχόλια μέσα από το λογαριασμό του στο twitter αντέδρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη σύλληψη του Αιμίλιου Λιάτσου. Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, σχολίασε για τη σύλληψη μετά τη μήνυση από τη γυναίκα του Πάνου Καμμένου:

Η Τζούλια θα κάνει ήρωα τον Λιάτσο... γιατί κατά τ ' άλλα θα του κάνουν τα τρία δύο

Με τη σύλληψη του πρώην παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του Star συνεχίστηκε η κόντρα του Αιμίλιου Λιάτσου με τον Πάνο Καμμένο.

Οι σύντροφοι έχουν το δικό τους facebook... το communibook! (φώτο)

Επειδή το facebook και το twitter είναι τα νέα οχήματα του καπιταλισμού για να χειραγωγήσει των μαζες, στον Περισσό μηχανεύθηκαν τη δημιουργία μιας νεας ψηφιακής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης για τους «συντρόφους».

Στοιχήματα για την τρίτη θέση: ΚΚΕ, λίγο πίσω ΣΥΡΙΖΑ, 5ος ο Καμμένος που ξεφουσκώνει συνεχώς

Δείτε τι δίνουν σήμερα οι εταιρίες στοιχημάτων που ξέρουν τα γκάλοπ που γίνονται συνεχώς:

Γ. Συμπιλίδης: "Μαζί αποδείξαμε πως δεν συμβιβαζόμαστε"

Η δήλωση του Γιώργου Συμπιλίδη στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. του Κιλκίς για την αποχώρηση του από το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Παραμένει στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά και ευχαριστεί όλους για την αγάπη και την στίριξη τους.

Βίντεο:

Νέο ερωτικό σκάνδαλο για τους φρουρούς του Ομπάμα στο Ελ Σαλβαδόρ

Δεν έχει κοπάσει ακόμα ο σάλος με τα ξεπόρτισμα των Αμερικανών πρακτόρων, της προσωπικής φρουράς, στην Κολομβία και ήδη ήρθε στο φως της δημοσιότητας και νέο ερωτικό σκάνδαλο, στο Ελ Σαβαδόρ αυτή τη φορά.


Επίθεση από πολίτη στη γυναίκα του Άκη: "Ντροπή σου, έπρεπε να είσαι πιο σεμνή" (βίντεο)

- Από στιγμή σε στιγμή η απόφαση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών για το αν θα γίνει δεκτό το αίτημα εξαίρεσης
- Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου κατηγορεί τον ανακριτή της υπόθεσης για μεροληψία εις βάρος της
- Παραμένει έξω από το ανακριτικό γραφείο
- Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η δικηγόρος που φέρεται ως εκπρόσωπος της Nobilis
- Απολογείται αυτή την ώρα ο αδερφός της Βίκυς Σταμάτη

“Θα περάσουν από πάνω μας για τη Λεωφόρο”

Ο “Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων της Θύρας 13” εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στο θέμα που προέκυψε με το γήπεδο της Λεωφόρου, τονίζοντας πως όποιος θέλει να το πάρει, θα πρέπει να περάσει από πάνω τους.

Συνελήφθη παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για εμπόριο ναρκωτικών

Αγωνιζόταν στην επίθεση της ΑΕΚ στα τέλη της δεκαετίας του 80 και ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της εποχής του, ωστόσο είχε μία αδυναμία, η οποία δεν του επέτρεψε να κάνει ποτέ καριέρα.


Τρικυμία στο Συνασπισμό λόγω κολοτούμπα Καμμένου!

[2.04.2012... έτσι για να θυμάται ο Τέρενς πότε έκανε τη δήλωση συνεργασίας με τον Τσίπρα ο κολοτούμπας...]

Φίλια πυρά που θυμίζουν καταστάσεις εσωτερικού "διχασμού" προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ότι μετεκλογικά δεν θα δίσταζε να συνεργαστεί ακόμη και με τον Πάνο Καμμένο!

"Εάν εμείς, ως αριστερά, καταθέσουμε την πρότασή μας και χρειαζόμαστε πέντε ψήφους του Καμμένου και έρθει να μας τις δώσει ως ανοχή ή ως στήριξη δεν θα τον πετάξουμε . Δεν θα του πούμε δεν τις θέλουμε. Συνεχίστε με το Μνημόνιο όλοι οι υπόλοιποι", ήταν η δήλωση του προέδρου του Συνασπισμού στην ιστοσελίδα tvxs.

Στο εσωτερικό του Συνασπισμού οι αντιδράσεις είναι σφοδρές στο ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

ΝΔ: Γιατί κρατάνε κρυφή τη δεδομένη η συμφωνία για συνεργασία οι Καμμένος-Τσίπρας;

Με πυρ ομαδόν από τα υπόλοιπα κόμματα το θεωρητικό έστω ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Ελληνες όπως τουλάχιστον προκύπτει μέσα από τις δηλώσεις τόσο του Αλέξη Τσίπρα όσο και του Πάνου Καμμένου.

Επίθεση της ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για εγκατάλειψη της Θεσσαλονίκης

Για εγκατάλειψη της Θεσσαλονίκης σε όλους τους τομείς κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Τσάμης και ο υπεύθυνος της ΝΔ για θέματα πολιτισμού Βασίλης Γάκης.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΘΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Ο κ. Βενιζέλος έχει την εντύπωση ότι ο ελληνικός λαός πάσχει από το «σύνδρομο της Στοκχόλμης» ή από τη νόσο Αλτσχάιμερ.

Όχι κ. Βενιζέλε, δεν πάσχουμε από τίποτα απ αυτά και καλό είναι να υπενθυμίσουμε τα κατορθώματά σας και τα έργα σας προκειμένου να εξαχθούν τα κατάλληλα για την περίσταση συμπεράσματα διότι εντός ολίγων ημερών καλούμεθα να ασκήσουμε το μοναδικό δημοκρατικό μας δικαίωμα που μας επιτρέπετε να το ασκούμε εσείς οι πολιτικοί όποτε εσείς αποφασίζετε για αυτό και όχι όπως επιτάσσει ο συνταγματικός χάρτης της χώρας:

Μετανάστοζώα χτύπησαν ηλίθια ανήλικη και την πέταξαν στα σκουπίδια

Μυστήριο παραμένει η υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού ανήλικης, η οποία βρέθηκε σε σακούλες σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Ανθείας, στο κέντρο της Πάτρας.

Το περιστατικό συνέβη στις 11 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν κοντά στην Ακτή Δυμαίων, οι περαστικοί έμειναν σοκαρισμένοι στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στη δημοσιότητα το σημείωμα, εκτέλεσης του Οσάμα μπιν Λάντεν

Το “πράσινο φως” που έδωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα για την επιδρομή των ειδικών δυνάμεων στο σπίτι όπου κρυβόταν ο Οσάμα μπιν Λάντεν στο Πακιστάν, πέρσι τον Μάιο, δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από το περιοδικό Time.

Έργο ΑΕροψεκασμένων-Die Welt: Οι Γερμανοί τουρίστες αποφεύγουν την Ελλάδα

[Είπαμε: Στο τέλος τους χρόνου που θα λείπουν έσοδα από ΦΠΑ λόγω μείωσης τουρισμού... πάρτε ένα χαράτσι στο κεφάλι με τις μαλακί@@ σας, που νομίζετε πως δεν υπάρχουν αλλού πορτοκαλιές να πάνε οι τουρίστες... αλλά δεν πειράζει... θα κυβερνήσουν τα νούμερα και η Ελλάδα θα αρχίσει να εξάγει τσιπάκια για δορυφόρους]

Στη δραματική μείωση του αριθμού των Γερμανών που επισκέπτονται την Ελλάδα αναφέρονται δύο γερμανικές εφημερίδες, όπως μετέδωσε η Deutsche Welle.

Ολάντ: Το ότι λέω και καμιά μαλακ@@ δεν σημαίνει ότι θα καταργήσω το νόμο για τη μπούργκα...

Ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε σήμερα ότι θα διατηρήσει το νόμο για την μπούρκα αν εκλεγεί και θα φροντίσει να εφαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο.

«Θα διατηρήσω βεβαίως το νόμο για τη μπούρκα και θα μεριμνήσω να εφαρμοστεί με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε ο Ολάντ μιλώντας στον ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

"Η Κανέλλη ενώ είναι λεσβία δεν βοηθάει τους ομοφυλόφιλους"!!!

Μία άνευ προηγουμένου επίθεση δέχθηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, ο οποίος την κατηγόρησε πως δεν βοηθά τους ομοφυλόφιλους παρότι η ίδια είναι... λεσβία.

Ο επικεφαλής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και εκπρόσωπος του Κινήματος των ομοφυλοφίλων μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, κατηγόρησε την κυρία Κανέλλη ότι...

Αυτός τι ζόρι τραβάει με το ευρώ; Έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και εξηγήσεις από τη Λαγκάρντ ζητά Βρετανός βουλευτής

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη τάχθηκε για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της βρετανικής Βουλής των Κοινοτήτων, βουλευτής των Συντηρητικών, Άντριου Τάιρι.

Bloomberg: Πιθανή έξοδος Ελλάδας από το ευρώ μετά τις εκλογές

Την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ λόγω του αποτελέσματος των επερχόμενων κοινοβουλευτικών εκλογών, εγείρει με τίτλο άρθρου του το πρακτορείο Bloomberg, επισημαίνοντας την πιθανή ανάγκη σχηματισμού μίας κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

Στο Ζάππειο η κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ πριν την κάλπη

Με ιδιαίτερο συμβολισμό ή κίνηση, αν επιβεβαιωθεί, καθώς στο Ζάππειο είχε κάνει ο Αντώνης Σαμαράς την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση και πριν τις εσωκομματικές εκλογές που του έδωσαν την αρχηγία στο κόμμα. Οι πληροφορίες λένε τώρα πως το επιτελείο τη Ν.Δ. έχει εγκαταλείψει την ιδέα του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Ώρα για γέλιο: Εμείς κρυφές συμφωνίες δεν κάνουμε

"Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σχολιάζοντας non papers και νέα σενάρια [τι σενάρια και non papaer ρε Τέρενς; Αφού ο Καμμένος το έχει πει και ο Τσίπρας το είπε χθες...] για συγκυβέρνησή τους με το ΣΥΡΙΖΑ, απαντούν ως εξής:

ΔΝΤ - ΕΕ σκέφτονται να δώσουν «ανάσα» ενός έτους στην Ελλάδα

Προβληματισμένο – κι αυτό- από τα «νούμερα που δεν βγαίνουν με τίποτε», το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σκέφτεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να δώσει παράταση ενός έτους στη δημοσιονομική προσαρμογή της Ελλάδας.

Κ. Σημίτης - Γ. Στουρνάρας (Άρθρο στον Guardian): Ήταν η Ελλάδα έτοιμη για το ευρώ;

H ένταξη της Ελλάδας στην Ευρωζώνη δεν ήταν λάθος, υποστηρίζουν με άρθρο τους στον Guardian ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και ο καθηγητής στο οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννης Στουρνάρας.

Ολόκληρο το άρθρο:

Αίτηση εξαίρεσης από Β. Σταμάτη


Αίτηση εξαίρεσης από Β. Σταμάτη

Αίτηση εξαίρεσης στο πρόσωπο του ανακριτή ενώπιον του οποίου αναμένεται να απολογηθεί κατέθεσε η Βίκυ Σταμάτη όπως επίσης και προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιώματων για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας και υπόνοιες μεροληψίας σε βάρος της.


Άκης: Σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση! Δεσμεύθηκαν τα ακίνητα

Νέα κατηγορία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση απέδωσαν οι δικαστικές αρχές στον Άκη Τσοχατζόπουλο, στον εξάδελφό του Νικόλαο Ζήγρα, μέλη της οικογένειας του και στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού.

Π+13: «Είναι μπαταξής και λογοκλόπος ο Καμμένος»


Βίντεο-Άδωνις: Προκαλώ τον Τέρενς Κουικ να μιλήσουμε και κρύβεται

Δείτε τι λέει ο Άδωνις για τον Τέρενς Κουίκ που δεν τολμάει να αντιπαρατεθεί μαζί του, για τη συνθήκη της Λισσαβόνας που ψήφισε ο Καμμένος και απαγορεύει να δανείζονται τα κράτη από την ΕΚΤ, για τα ψέμματα Καμμένου ότι η Κύπρος δανείστηκε με 1%, ενώ η αλήθεια είναι ότι δανείστηκε με 4,5% και ένα σωρό άλλα:

Ακόμη μαζεύουν υδράργυρο από το Μετρό Θεσσαλονίκης!

Συνεργεία της εξειδικευμένης εταιρίας που έχει αναλάβει τη συλλογή του επικίνδυνου, τοξικού μετάλλου βρίσκονται εκεί σε καθημερινή βάση και εξακολουθούν να συλλέγουν το υγρό μέταλλο, το οποίο είναι ανακατεμένο με χώμα, σε βαρέλια, έτσι ώστε να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Τι θα αλλάξει η ΝΔ στην υγεία αν εκλεγεί

Κι άλλες αλλαγές στον τομέα της υγείας θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι έλληνες ασθενείς με τη νέα κυβέρνηση. Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς έδωσε το στίγμα των αλλαγών, που βέβαια δε διαφοροποιούν πολύ το σύστημα από τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα σε ότι αφορά τουλάχιστον τους ασφαλισμένους. Και πάλι θα κλείσουν νοσοκομεία, θα δημιουργηθεί ηλεκτρονική κάρτα ασθενούς (κάτι που προβλέπεται ήδη με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση), αλλά το σύστημα θα αρχίσει να …γέρνει απλώς λίγο προς τους γιατρούς και τις επιχειρήσεις.

Φραστική επίθεση από πολίτες δέχτηκε ο Χρήστος Παπουτσής

Θύμα φραστικής επίθεσης από πολίτες έπεσε ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής στο κέντρο της Αθήνας.

Απόρρητα έγγραφα των βρετανικών υπηρεσιών για Μακάριο

Απόρρητα έγγραφα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών έρχονται σήμερα στο φως για να αποκαλύψουν άγνωστες δραστηριοτητες και επιδιώξεις των τελευταίων αποικιακών καθεστώτων κατα τη δεκαετία του 1950. Συγκεκριμένα για την Κύπρο, προκύπτουν στοιχεία για τον σχεδιασμό της εξορίας του Μακαρίου στις Σεϋχέλλες λίγους μόλις μήνες μετά την ίδρυση του ΕΟΚΑ τον Μάρτιο του 1956. Την ίδια ώρα, δημοσίως οι Αγγλικές αρχές βρίσκονταν σε διάλογο με τον Αρχιεπίσκοπο για την ειρηνική λύση του προβλήματος.

Γεια σου ρε Τράγκα αντιμνημονιακέ με σπίτι στη Ριεβιέρα!

Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο Ταμτάκος της ελληνικής δημοσιογραφίας (ειλικρινά sorry Ταμτακό!), αυτός ο Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού που οι αντιμνημονιακές του ιαχές σχίζουν τον άνεμο των ερτζιανών και τραντάζουν τις τηλεοράσεις μας κάθε βραδάκι στις 8 και 10 ... ποιος λοιπόν θα το λεγε ότι αυτό το τρελό μαχίμι , αυτό το παλικάρι της δημοσιογραφίας ετών 70 έχει κάνει τόσο γερό κομπόδεμα που να έχει σπίτι στις Κάννες, στη Γαλλία ντε!
 Τουλάχιστον ας το έπαιρνε λίγο παραδίπλα στη Νίκαια όπου πέφτει αισθητά το

S&P: Υποβάθμιση του αξιόχρεου της Ισπανίας κατά δύο βαθμίδες

Στην υποβάθμιση του αξιόχρεου της Ισπανίας κατά δύο βαθμίδες, από το Α στο BBB+, με αρνητικές προοπτικές, προέβη την Πέμπτη ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Ο Ρέμος Καλλιτέχνης

Δείτε το: