28 Απριλίου 2012

Bild: Παγκόσμιος χάρτης... γυναικείου στήθους! Δείτε τον!

Η γερμανική εφημερίδα Bild ετοίμασε (άγνωστο πώς και με ποιά κριτήρια) και δημοσίευσε έναν παγκόσμιο χάρτη για το γυναικείο στήθος. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, οι Ελληνίδες βρίσκονται...

Βίντεο: Ρόμπα έκανε ο Μουρούτης τον Χύτο και τον Χίο με τις αποκαλύψεις του

Απολαύστε το Μουρούτη να κάνει ρόμπα και τον Χύτο που τον κατηγόρησε ότι βόλεψε το γιό του, ενώ δεν έχει καν παιδιά!!! και τον Χίο με τη δήθεν αποκάλυψη που ξέθαψαν από τον Κακαουνάκη, για αυθαίρετο του Σαμαρά. Η ηδονή είναι δε στο τέλος όπου ο βλάχος πάει να τη βγει του Μουρούτη και παίρνει την απάντηση ότι οι ΑΕ βρίθουν από νούμερα...:

Γιούλια Τιμοσένκο: Οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες μέσα από το κελί [εικόνες]

Η πρώην σιδηρά κυρία της Ουκρανίας δείχνει για πρώτη φορά τα σημάδια από την κακοποίηση που υποστηρίζει ότι έχει υποστεί στη φυλακή όπου κρατείται από τον Αύγουστο του 2011 κατηγορούμενη για κατάχρηση εξουσίας.

Ένταση στην ομιλία Χρυσοχοΐδη στου Ζωγράφου

Ένταση επικράτησε σήμερα το απόγευμα στην προεκλογική ομιλία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην περιοχή του Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα, περίπου 100 άτομα...

Φυγαδεύτηκε ο Καμμένος στην Ικαρία για να γλυτώσει από δεξιούς, όταν τους είπε να ψηφίσουν ΚΚΕ!!

Αναδημοσιεύουμε ένα παλαιότερο κείμενο της “Ελευθεροτυπίας” που αποδεικνύει ότι το φλερτ του κ. Καμμένου με την Αριστερά δεν άρχισε τώρα:

Σκηνές απείρου κάλλους με πρωταγωνιστές τον βουλευτή της Ν.Δ. Π. Καμμένο και Ικαριώτες νεοδημοκράτες σημειώθηκαν την Τετάρτη το βράδυ στο λιμάνι του νησιού.

Σαμαράς από τη Λάρισα: Ο Τσιπραμμένος δίνει υλικό για επιθεωρήσεις

[Φώτο από τη μέχρι τώρα μεγαλύτερη συγκέντρωση της ΝΔ... αφιερωμένες στον ηγέτη που κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις σε καφετέριες...]

Βολές κατά του ΠΑΣΟΚ αλλά και των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς από το στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας, υποστηρίζοντας πως «υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να κόψουν τον δρόμο της ΝΔ προς την εξουσία».


«Το ζευγάρι Τσίπρα-Καμμένου...

Έκρηξη στην Καλλιθέα-Μία νεκρή;

Μία γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα ,μετά από έκρηξη σε ψητοπωλείο στην οδό Γαλάτειας στην Καλλιθέα.Η έκρηξη σημειώθηκε από διαρροή υγραερίου

ΝΑΣΑ: Δεν υπάρχουν εξωγήινοι... τον Χαρδαβέλα τον ρώτησαν;

Πόσο εγωιστικό μπορεί να ακούγεται ότι οι γήινοι είμαστε οι μοναδικοί κάτοικοι ολόκληρου του γαλαξία μας; Κι όμως. Οι επιστήμονες της NASA επιμένουν ότι δεν υπάρχει ζωή έξω από τη γη. Τουλάχιστον όχι στον Milky Way!

Μιχελάκης για Βενιζέλο: Ο πρωταγωνιστής της τραγωδίας δε θυμάται τίποτα

Η απάντηση της ΝΔ στις ανακοινώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ

«Ο κ. Βενιζέλος αποκήρυξε τον ίδιο του τον εαυτό. Μετά από 739 ημέρες από το δικό του καταστροφικό Μνημόνιο, μετά από 230 ημέρες από το δικό του χαράτσι....

Σποτάκι ΝΔ: Η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει

Δείτε το:

Άσφαιρες απειλές Άκη: «Στο δικαστήριο πρέπει και θα ειπωθούν όλα»... σιγά μην πει...

Πρακτικές ανθρωποφαγίας και εξόντωσής του πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά καταγγέλλει με νέα δήλωσή του ο Άκης Τσοχατζόπουλος. 

Ο πρώην υπουργός Άμυνας υποστηρίζει ότι υφίσταται πολιτική δίωξη με «νομικό μανδύα», η οποία μετατρέπει σε θύματα όλα τα μέλη της οικογένειας του, ακόμη και ανήλικα παιδιά.

Bundesliga 33η αγωνιστική

Η Σάλκε εξασφάλισε την 3η θέση και την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League, μετά την νίκη της με 4-0 επί της Σάλκε και την απώλεια της Γκλάντμπαχ (0-0 με Άουγκσμπουργκ).
Αυτό λοιπόν σημαίνει πως Ντόρτμουντ, Μπάγερν και Σάλκε θα είναι στους ομίλους του CL της νέας περιόδου και η Γκλάντμπαχ στα προκριματικά.

Γελάσαμε και σήμερα: "Έκραξαν το Σαμαρά στο αεροπλάνο"... μας λέει ο ΑΕροψεκασμένος σχολιαστής και παραπονιέται που σβήνουμε τις παπαριές του

Ο γνωστός ΑΕροψεκασμένος σχολιαστής μας, έβαλε το απόγευμα σαν σχόλιο την εξής παπαριά:
Εκτραχύνθηκαν τα πράγματα στο πολιτικό σκηνικό ακόμα και για την αξιωματική αντιπολίτευση. Ενδεικτικό αυτό που συνέβει χθες στην πτήση 511 της Aegean, Στουτγάρδης – Θεσαλονίκης – Αθήνας, όταν...

Περιοδεία Σαμαρά στη Θεσσαλία-Απόψε μιλάει στη Λάρισα

Στη Λάρισα θα μιλήσει το βράδυ του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία. Ο κ. Σαμαράς θα αναφερθεί κυρίως στους αγρότες και θα καταθέσει το πρόγραμμα της ΝΔ για την αγροτική πολιτική και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Όταν άλλοι έβγαζαν τα λεφτά τους έξω... ο Σαμαράς τα έφερνε μέσα

ΑΕροψεκασμένοι υβριστές και λασπολόγοι στέλνουν σε διάφορα blog (μεταξύ άλλων και σε σχόλια εδώ) ότι δήθεν ο Σαμαράς έχει το 90% από τα χρήματά του στο Εξωτερικό. Αυτές τις ύβρεις έγραψε και ο κατ επάγγελμα λασπολόγος της Ν.Δ. Κώστας Βαξεβάνης στο blog του. Βεβαίως τις υπηρεσίες του, ιδιαίτερα για τη λάσπη του Βατοπεδίου, τις πληρώθηκε καλά από το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου που τον διόρισε δημόσιο υπάλληλο στην καθεστωτική ΕΡΤ.
Η αλήθεια είναι ότι όταν όλοι έβγαζαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, ο Σαμαράς...

Σαν σήμερα σόκαρε ο Γιάνκοβιτς (βίντεο)

Σαν σήμερα πριν 19 χρόνια (28 Απριλίου 1993) ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς είχε σοκάρει τους πάντες με την αντίδρασή του μετά από επιθετικό φάουλ που του χρεώθηκε και ακόμα όλοι αναρωτιόμαστε γιατί; Ό Πανιώνιος εκδήλωνε επίθεση και Κουκουλεκίδης χρέωσε τον Μπόμπαν Γιάνκοβιτς με επιθετικό φάουλ στον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

ΓΟΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! Συμβουλές προστασίας των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης

Είναι πολλά τα περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, σοκάροντας, τρομάζοντας και ξαφνιάζοντας μας για τα όσα συμβαίνουν σε παιδιά που θα μπορούσαν να είναι τα δικά μας, από ανθρώπους που θα μπορούσαμε υπό συνθήκες και εμείς να θεωρήσουμε «δικούς μας».

Α ρε γαμήσ@ που θέλει ο κωλόγερος: 60χρονος “παγίδευε” ανήλικους μέσω ίντερνετ (ΜΑΛΑΚ@@ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ!!!)

Τους φώναζε σπίτι του, τους υποχρέωνε να συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις και τους φωτογράφιζε.

Ένας 60χρονος από τον Κάλαμο ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του φωνάζοντας σπίτι του παιδιά που έβρισκε μέσα απο σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Λιάτσος: «Πρωτόγνωρο να συλλαμβάνεται δημοσιογράφος επειδή είπε την αλήθεια»

Στη σύλληψή του αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης Αιμίλιος Λιάτσος, τονίζοντας πως περιστατικά σαν αυτό που έζησε «είναι πρωτόγνωρα».
«Πριν τέσσερις βδομάδες είχαν κατατεθεί τα ασφαλιστικά μέτρα όταν η "Π+13" δημοσίευσε στο πρωτοσέλιδό της τη δραστηριότητα του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Χρηματιστήριο. Είχε τζογάρει και σύμφωνα με το πόθεν έσχες που είχε καταθέσει, εμφάνιζε κέρδη ενός δισεκατομμυρίου δραχμών», λέει στο newsbeast.gr ο εκδότης της εφημερίδας «Π+13», Αιμίλιος Λιάτσος.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για... νοθεία στις εκλογές της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Μία 44χρονη συνελήφθη, χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια των εκλογών των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που διεξάγονταν σε αίθουσα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 44χρονη, μέλος της εφορευτικής επιτροπής...

Άντε γαμηθεί@@ μωρέ μαλάκ@@ - LA Times: Η Ελλάδα πάει «κουτσαίνοντας» στους Ολυμπιακούς

Η Ελλάδα εν μέσω κρίσης, πάει κουτσαίνοντας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, είναι ο τίτλος δημοσιεύματος των Los Angeles Times.  Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι προετοιμασίες για την τελετή της φλόγας έχουν καθυστερήσει, την ώρα που η χρηματοδότηση των αθλητών έχει μειωθεί σημαντικά. Η κυβέρνηση και οι αθλητές προσανατολίζονται να στείλουν μια μικρή ομάδα στο Λονδίνο.

Ευτυχώς που τον έχουμε και γελάμε: Λεφτά υπάρχουν λέει ο αυριανός Πρωθυπουργός (λέμε και καμια μαλακ@@...) που θα επαναφέρει μισθούς στα επίπεδα του 2009

Ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή δηλώνει πως θα ζητήσει ο Π. Καμμένος (στη φώτο με τη first lady Τζούλι(α)) [Πλήρης αντιγραφή του Τσίπρα ο Προεδρεύων, μόλις άκουσε να το λέει ο Τσίπρας πετάχτηκε να του κλέψει την ιδέα]

«Πόρτα» σε ενδεχόμενη συνεργασία με τα κόμματα που στήριξαν το Μνημόνιο δείχνει ο Πάνος Καμμένος, τονίζοντας πως θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στη βουλή.

Α.Σαμαράς:"Δεν παραμελούμε την Άμυνα"

Το εργατικό κέντρο Αλμυρού στον Βόλο, την 111η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο και την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ. Το βράδυ θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Λάρισα.

Παπαριές του Αιβαλιώτη τελικά το ότι χθες τον προπηλάκισαν Χρυσαυγίτες...

Χτες το βράδυ ο αρχηγός της "Χρυσής Αυγής" συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και στελέχη του κόμματος επεσκέφθη το EXTRA 3 για να μιλήσει καλεσμένος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2, αμέσως μετά το "Αποκαλυπτικό Δελτίο". Ο Αιβαλιώτης επειδή είχε κλάσει μαλλί με όλα όσα είπε...

Στον Έβρο θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία της Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς

Στον Έβρο θα κλείσει την προεκλογική της εκστρατεία η Νέα Δημοκρατία και πιο συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει ανοικτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 4 Μαΐου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ Α ΣΑΜΑΡΑ!

Ακούω τις τελευταίες μέρες τις συνεντεύξεις, τους λόγους και τις ομιλίες των αρχηγών των διαφόρων κομμάτων και καταλήγω στα εξής συμπεράσματα....

Καλά, δεν μιλώ για τις ασυναρτησίες του ολίγιστου κ. Καμένου, το γεμάτο πάθος, οργή, συκοφαντία, δέλεαρ της δεκάρας των ρήσεων του.

Νέο βίντεο από τις αποδοκιμασίες ΓΑΠ-Μπένι στην Πάτρα

Δείτε το:

Τους πατριώτες του κώλου τους ρώτησε; "Διακοπές στην Ελλάδα προτείνει στους Γερμανούς ο Χατζημαρκάκης"


Κάλεσμα στους Γερμανούς, να προτιμήσουν και φέτος την Ελλάδα, απηύθυνε ο ευρωβουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ελληνογερμανικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, ο κ. Χατζημαρκάκης –και με την ιδιότητα του προέδρου- αναφέρεται στα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για την δραματική υποχώρηση των εσόδων από τον Τουρισμό.

Χρυσαυγίτες κατέλαβαν το "EXTRA 3" για να χτυπήσουν τον βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη!

Πρωτοφανής απόπειρα προπηλακισμού του Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη από μαινόμενους οπαδούς της "Χρυσής Αυγής" στον τηλεοπτικό σταθμό "EXTRA 3".

Μετά το τέλος της εκπομπής "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA 3, την Παρασκευή 27/4/2012, ομάδα της "Χρυσής Αυγής" κατέλαβε την είσοδο του σταθμού και απειλούσε...

Φτωχός δικηγόρος με 5.000 εισόδημα, είχε ακίνητα ύψους 3,5 εκ. ευρώ!

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκεται λίστα με ονόματα 695 δικηγόρων και συμβολαιογράφων, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι έχουν στην κατοχή τους ακίνητη περιουσία ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και την ίδια στιγμή δηλώνουν στην εφορία χαμηλά ή ακόμη και μηδενικά εισοδήματα.

Βενιζέλος:Εγώ δεν υπόσχομαι σαν τον Σαμαρά... μόνο ότι θα βγούμε από το μνημόνιο λέω

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η έξοδος από το μνημόνιο και την εξάρτηση σε τρία χρόνια δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματος. «Το σχέδιο μας προτείνει σταδιακή και ασφαλή αποδέσμευση από το μνημόνιο» σημείωσε.

Παγκόσμια αποκλειστικότητα: Κοσμοσυρροή στις συγκεντρώσεις Καμμένου!!!... ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

 Επειδή συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.Ίσως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι εποχές άλλαξαν.
 Ο κόσμος έχει σιχαθεί τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
  Προσπαθούν να πείσουν, δημοσιεύοντας ΦΩΤΟ από τις συγκεντρώσεις της Ν.Δ.τις τωρινές,συγκρίνοντας τις με άλλες μιας ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
  Για αυτό λοιπόν ας απολαύσουμε τον πανικό σε μερικές δημόσιες εμφανίσεις Καμμένου:

Βίντεο-Καμμένος τρικυμία εν κρανίω: "Ναι στο τζαμί στην Αθήνα"

Ο Π. Καμμένος δεν κατεβάζει μουσουλμάνους υποψήφιους στη Θράκη... κατά τ' άλλα λέει ΝΑΙ στο τζαμί στην Αθήνα:

Καρότσάκι πάει πάλι ο Άδωνις τον Καμμένο και το ΑΕροψεκασμένο παπαγαλάκι του...

Δείτε το βίντεο που αποκαλύπτει τα ψέμματα Καμμένου για το δανεισμό:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ"

 Δεν εμπιστεύομαι τους αντιμνημονιακούς για τους παρακάτω λόγους.
   -Γιατί όταν το ΠΑΣΟΚ μας πηδούσε χωρίς σάλιο, αυτοί έκαναν αντίσταση στη βουλή με ΑΣΚΟΠΟΥΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣ.
   -Γιατί σε όλες τις απεργίες το ΚΚΕ έκανε παρελάσεις μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη.
   -Γιατί σε πολλές περιπτώσεις το ΚΚΕ υποκαθιστούσε τα ΜΑΤ στη φύλαξη του κοινοβουλίου και μάλιστα με μεγαλύτερη αγριότητα.
   -Γιατί ο Τσίπρας δεν τόλμησε να αποσύρει την κοινοβουλευτική του δύναμη από την βουλή ,προκαλώντας έστω και εκλογές σε ΤΟΠΙΚΟ επίπεδο,που θα άλλαζαν τον χάρτη σε έδρες στη βουλή.
   -Γιατί ο Καμμένος το μόνο που έκανε ήταν να φοράει μπλουζάκια ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ,αντί να τολμήσει ΝΑ ΚΑΤΈΒΕΙ κοντά στο λαό μαζί με τις ΟΡΔΕΣ των υποστηρικτών του.Εγώ τον ήθελα δίπλα μου στη πλατεία όταν ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.Το αυτό βέβαια ισχύει στη ΝΙΟΣΤΗ για τον Τσίπρα.
   -Το ΚΚΕ βέβαια είναι εκτός συναγωνισμού,γιατί πάντα ήταν το ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
   -Γιατί ο ΛΑΟΣ  είναι τόσο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΚΟΜΜΑ που δεν αξίζει ούτε να το αναφέρω.
   -Γιατί ο Κουβέλλης είναι το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του ΠΑΣΟΚ.Όταν πάει το ΠΑΣΟΚ να διαλυθεί,εκεί θα βρίσκεται ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ να το σώσει.Δεν υπάρχει έστω και ένας υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ που να μην έχει σχέσει στοργής με το ΠΑΣΟΚ.
   -Γιατί η ΚΑΤΣΕΛΗ είναι αυτή που έβαλε τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ να λέει το ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ψήφισε όλα τα χαράτσια και τώρα το ΠΑΙΖΕΙ ΧΑΒΑΛΕ.
   -Γιατί οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ το μόνο που τους ΝΙΑΖΕΙ είναι να ονομασθούν τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Θα μου πείτε γιατί να ψηφίσω ΝΔ.
    Αυτό θα το αναλύσουμε άλλη ημέρα.Πάντως υπάρχουν τόσα πολλά ΙΚΑΝΑ στελέχη ,έτσι ώστε κάποιος να μπορεί να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ τους ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ( κατά την γνώμη του).

  ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Γκ. Βεστερβέλε: «Ανοησίες τα περί τεμπελιάς των Ελλήνων»

Τη σφοδρή αντίθεση του στα στερεότυπα για τους «τεμπέληδες Έλληνες» τα οποία είναι διαδεδομένα στη χώρα του εκφράζει σε συνέντευξη του ο Γερμανός υπουργός ΕξωτερικώνΓκόντο Βεστερβέλε.

Μιλώντας στη Zeit αναφέρει ότι είναι «αξεπέραστα σε ανοησία στερεότυπα» ότι οι Έλληνες «κάθονται κάτω από ένα δέντρο, τρώνε ελιές και πίνουν ρετσίνα ενώ οι Γερμανοί εργάζονται σκληρά».

Εξίσου ανόητη, συνεχίζει, είναι και η ιδέα ότι «σύντομα στην Ευρώπη όλοι θα μιλούν γερμανικά» επιρρίπτωντας εμμέσως ευθύνες στην κακή διατύπωση δηλώσεων του προέδρου της ΚΟ των Χριστιανοδημοκρατών, Βόλκερ Κάουντερ.

Στην ίδια συνέντευξη, σε ερώτηση αν οι γερμανικές απαιτήσεις περί λιτότητας εξοργίζουν τους λαούς που διέρχονται φάσης λιτότητας (όπως τους Έλληνες ή τους Ισπανούς), ο Βεστερβέλε επιμένει ότι η χώρα του εστιάζει στη δημοσιονομική πειθαρχία και στηρίζει την ανάπτυξη μέσα από την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Τέλος σε ό,τι αφορά την επαναφορά των συνοριακών ελέγχων, την οποία αποφάσισε η Δανία, επισήμανε ότι η ελευθερία μετακίνησης στην Ευρώπη δεν είναι διαπραγματεύσιμη.

Βίντεο: Γάμος Τσίπρα-Καμμένου

Δείτε τα παλικάρια να λένε ότι μπορούν να συνεργαστούν... επειδή πάνε να μας βγάλουν τρελούς μετά το χθεσινό κράξιμο και ο κολοτούμπας έβαλε τον δημοσιογραφίσκο του περασμένου αιώνα να μας πει ότι δεν συνεργάζονται μιας και έχουν διαφωνίες στα εθνικά θέματα (σε λίγο θα δούμε ποιες διαφωνίες έχουν):

Ο. Κεφαλογιάννη: Η ΝΔ έγινε ποτέ μνημονιακό κόμμα

«Για να χορέψουν ταγκό χρειάζονται δύο και φαίνεται πως και οι δύο θέλουν να το χορέψουν.... και ο κος Τσίπρας και ο κος Καμμένος,» δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της περιφέρειας Α΄ Αθηνών , Όλγα Κεφαλογιάννη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ 105,8. Τόνισε μάλιστα ότι «ήδη ο κος Καμένος έχει συμπράξει με τον Γ. Δημαρά ο οποίος προέρχεται από την Αριστερά.»

Βίντεο: Αερομαχίες F-15 από την καλύτερη αμερικάνικη μοίρα

Το παρακάτω βίντεο δείχνει αερομαχίες στις οποίες συμμετέχουν F-15 της μοίρας 67FS της αμερικάνικης αεροπορίας, που εδρεύει στην Οκινάβα της Ιαπωνίας και κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό Raytheon για να αναδειχθεί η καλύτερη μοίρα σε μάχες air-to-air:

Αντισυνταγματάρχης του κώλου έβλεπε κακοποιήσεις βρεφών

Ακόμα και κακοποιήσεις βρεφών περιείχε το υλικό παιδικής πορνογραφίας το οποίο κατείχε και διακινούσε αντισυνταγματάρχης του στρατού μαζί με δύο ιδιωτικούς υπάλληλους, όπως τουλάχιστον λέει το κατηγορητήριο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Βίντεο: Ομιλία Α. Σαμαρά στις Σέρρες

Δείτε το:

Ο Α. Λιάτσος για τη σύλληψή του και την απέλευθέρωσή του

«Είναι στοχευμένη ενέργεια απέναντι στους δημοσιογράφους 7 ημέρες πριν τις εκλογές, είναι ένα ευθύτατο χτύπημα τρομοκρατικό κατά της ελευθεροτυπίας…Ο εισαγγελέας αφού μελέτησε την υπόθεση με άφησε ελεύθερο και διέταξε προανάκριση για το αν ισχύουν οι κατηγορίες»

Ακούστε τι λέει ο Αιμίλιος Λιάτσος στο enikos.gr για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η σύζυγος του Πάνου Καμμένου, Έλενα Τζούλη, τη σύλληψή του και την παραμονή του στην Ασφάλεια.

Η Τουρκία θέλει να ψάξει για πετρέλαιο στο Καστελόριζο - Μας συμφέρει η Χάγη;

Θορυβημένο για άλλη μια φορά, το υπουργείο Εξωτερικών από την είδηση πως η Τουρκία αναμένεται να προβεί σε έρευνες για πετρέλαιο σε περιοχές νότια της Ρόδου και του Καστελορίζου. Η Ελλάδα επικαλείται το Διεθνές Δίκαιο, όμως πρόσφατες αποφάσεις του Διεθνούς Δικαστηρίου για το Δίκαιο της Θάλασσας (ITLOS) σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν φαίνεται να μας δίνουν και τόσο δίκιο.