29 Απριλίου 2012

Επίθεση Βορίδη, Δ. Αχαρνών στον Χρυσοχοίδη για την Αμυγδαλέζα

«Παράνομη ενέργεια» κατά τον Μ.Βορίδη η μεταφορά μεταναστών στην Αμυγδαλέζα

«Παράνομη ενέργεια» και «θεσμική βία» χαρακτηρίζει ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης την κίνηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να μεταφέρει τους πρώτους μετανάστες στο κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας.

Αναζητούνται όσοι νοίκιαζαν σε λαθρομετανάστες

Νέα μεγάλη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιεί ελέγχους σε διαμερίσματα, όπου διαμένουν λαθρομετανάστες. 

Η αναζήτηση των ιδιοκτητών έγινε και σήμερα - Κυριακή από τα μικτά κλιμάκια της Ελληνικής Αστυνομίας, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), του Δήμου Αθηναίων και του αρμόδιου Εθνικού Φορέα για τα Λοιμώδη Νοσήματα (Κ.ΕΛ.Π.ΝΟ), με την παρουσία των Εισαγγελικών Αρχών.

Spiegel: Οι νέοι πολιτικοί είναι οι παλιοί...

Μεγάλο άρθρο αφιερωμένο στις ελληνικές εκλογές δημοσιεύεται αύριο στο έγκυρο εβδομαδιαίο περιοδικό der Spiegel. Με τον ερωτηματικό τίτλο «Ποια κρίση» και υπότιτλο «Η Αθήνα καλεί σε εκλογές. ‘Όλα θα αλλάξουν υπόσχονται οι πολιτικοί, με πρώτους εκείνους που οδήγησαν τη χώρα στο χείλος τους γκρεμού", η αρθρογράφος περιγράφει την προεκλογική εκστρατεία, η οποία κινδυνεύει να εξελιχθεί σε μια ακόμη στιγμιαία απεικόνιση της έλλειψης προοπτικής για την Ελλάδα όπως επισημαίνει, και εστιάζει στην παρουσία των 2 αρχηγών των μέχρι τώρα μεγάλων κομμάτων.

Φτάνει η σωτηρία σας ρε... δεν θέλουμε άλλη

Οι ΠΑΣΟΚοι λένε και καμιά παπαριά να γελάμε:

Τόσο κόσμο συγκέντρωσε το ΠΑΣΟΚ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης (φωτό)

Επειδή οι τηλεοπτικές κάμερες πολλές φορές "λένε" ψέματα. Δείτε εικόνες από ψηλά από την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του Ε.Βενιζέλου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Η γραφειοκρατία στην Ελλάδα προβληματίζει τους Γερμανούς επενδυτές

Ένα νομικό πλαίσιο που θα διέπει τις επενδύσεις και θα λύνει τα προβλήματα της γραφειοκρατίας, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου οι Γερμανοί επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Ελλάδα, τονίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων Χανς-Πέτερ Κάιτελ, σε συνέντευξή του στην Γερμανική Ραδιοφωνία.

Επίθεση κατά πάντων από τον Α.Σαμαρά (βίντεο)

Σκληρή γλώσσα για το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες χρησιμοποίησε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι παλεύει όχι για να νικήσει αλλά για να πείσει και δεν διαθέτει σχέδιο. «Ακούσαμε χθες το Οικονομικό Πρόγραμμα του κ. Βενιζέλου. Κρυφό το είχε. Οκτώ μέρες πριν τις εκλογές το ανακοίνωσε… Και τι περιλαμβάνει;

ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΜΑ Η... ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ! (ΦΩΤΟ)

Αν υπάρχει κάποιος που αμφιβάλλει για το λόγο που η εφημερίδα της Θεσσαλονίκης αποφάσισε την επανέκδοση του καθημερινού της φύλλου αρκεί να δει το σημερινό πρωτοσέλιδο. «Ιστορικό» φύλλο. Αν δεν έδινε και ο Αντώνης...

Η προκλητική προεκλογική εκστρατεία του κ. Ψυχάρη

Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον κ. Ανδρέα  Ψυχάρη.
Δεν τον γνωρίζω καν.
Μπορεί να είναι εξαιρετικός νέος και ακόμα  καλύτερος διπλωμάτης.
Μπορεί να προσφέρει και υπηρεσίες στη ΝΔ.
Και άλλοι το κάνουν αυτό.
Όμως, ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης...

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φώτο της Ρωσίδας που μοίραζε AIDS

Στη δημοσιότητα έδωσε την Κυριακή η αστυνομία τις φωτογραφίες της 22χρονης αλλοδαπής, Ρωσικής υπηκοότητας, για την οποία προέκυψε από τον εργαστηριακό έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι ήταν HIV οροθετική (φορέας του AIDS ).

Πρόκειται για την BUKHTOYAROVA (επ) TATIANA (ον) του SERGEI και της NADEZA , η οποία γεννήθηκε στις 09-09-1990 στην Ρωσία, κατοικεί στο Γαλάτσι και εκδιδόταν σε οίκο ανοχής της οδού Φώκαιας αριθ. 22, στην Αθήνα.

Διαψεύδει με μισόλογα ο Παπαδήμος

[Φορολογήθηκε λέει ο Παπαδήμος... αλλά δεν μας λέει πόσο φόρο πλήρωσε εκτός αν με το "φορολογήθηκε" εννοεί τα 50-60 ευρώ που πλήρωνε... μάλιστα για να μας μπερδέψει ακόμα πιο πολύ μας λέει ότι πλήρωσε την έκτακτη εισφορά... αλλά έκτακτη εισφορά και φορολογία είναι διαφορετικά πράγματα...]

Κατηγορηματικά διαψεύδει το πρωθυπουργικό γραφείο σημερινό δημοσίευμα που εμφανίζει το Λουκά Παπαδήμο να μην πληρώνει φόρους για τις αποδοχές που λάμβανε μέχρι το 2010 όταν κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Βιντεο: Όπου εμφανίζεται ο Άδωνις, ο Καμμένος εξαφανίζεται

Δείτε το:

Βίντεο: Τραγικά ψέμματα Καμμένου προς ΑΕροψεκασμένους!!!

Δείτε τι κουτόχορτο τρώνε οι ΑΕροψεκασμένοι!!!:

Οι εκλογές από το 1974

Ένα αφιέρωμα στις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 έως το 2009..

Δείτε τις αλλαγές του εκλογικού χάρτη της Ελλάδας από τότε μέχρι και τις τελευταίες εκλογές του 2009



1974

Ποιος Μάντζιος ρε αθεόφοβοι;

Ο Ολυμπιακός κατακτά το Κύπελλο Ελλάδος και η επόμενη μέρα αντί να γεμίζει από ευχάριστες ειδήσεις, γεμίζει με τον Μάντζιο... Ήμαρτον αλλά κάποιος μας δουλεύει και μάλιστα το κάνει με μεγάλη επιτυχία...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Άπαιχτος!!! Το βράδυ ξεχνάει τι είπε το απόγευμα!!!

Κατά καιρούς ο Π. Καμμένος κατηγορεί τον Σαμαρά ότι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ τον κόσμο όταν λέει ότι αν δεν παίρναμε τα δανεικά δεν θα πληρώνονταν μισθοί ή συντάξεις γιατί το κράτος θα κατέρρεε... Διαβάστε τώρα τι δήλωσε πριν λίγο στο ΜΕΓΚΑ (Ναι μέχρι και εκεί βγήκε αλλά αύριο θα λέει πάλι ότι δεν τον βγάζουν τα μεγάλα κανάλια!! Αλλά Καμμένος είναι... οτι θέλει λέει):

Ο τζάμπας ζει!!!

Και φυσικά δεν χρωστάει τίποτα:

Είδε το όνειρο, δε βρήκε όμως λύση ο Δώνης...

Άκουγα πολλούς να λένε πως επειδή ο Ολυμπιακός έχει τόσους τίτλους, καλό θα είναι να πάρει και μία ο Ατρόμητος... Η αλήθεια είναι πως αυτά δε γίνεται να συμβούν ούτε στα παραμύθια...


Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ρε παιδιά φτάνουν οι περίπατοι... κάντε και καμιά δημόσια συγκέντρωση... έστω σε καφετέρια

Αντιγράφω από Δελτίο Τύπου των ΑΕροψεκασμένων:

Στη Στερεά και τη Θεσσαλία συνεχίζεται η πορεία της νίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Επικεφαλής [καπέλο στους άσχετους Ζώη και Γιαννάκη...] ο Εκπρόσωπος του κινήματος Τέρενς Κουίκ.

Το θλιβερό σαράβαλο του ΠΑΣΟΚ Σημίτη υπάρχει ακόμα. Απόσυρση τώρα και για πάντα !

Έσκασε μύτη ο "Αρχιερέας" μέσα στις εκλογές....κι' ο Βενιζέλος "αφελώς", νομίζει ότι "κρατάει" το "τιμόνι" του ΠΑΣΟΚ !

Ευάγγελε, είσαι ο τελευταίος τροχός στην "πράσινη σακαράκα", άλλες σκοτεινές δυνάμεις -όπως πάντα- κρύβονται στα "σκουριασμένα γρανάζια" και "συνθλίβουν" τους πολίτες, "ροκανίζοντας" ότι ακόμα απέμεινε στην έρμη την Χώρα μας.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ

Real, 10:40 χθες το πρωί, Κ. Μαρκόπουλος:

Κάποτε το 1989-'90 σε μια φάση δύσκολης διακυβέρνησης του τόπου ο Κ. Μητσοτάκης...

Ο. Κεφαλογιάννη: Καταστροφή τα 2 χρόνια ΠΑΣΟΚ

Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην Α’ Αθήνας, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, σε ομιλία της προς Κρητικούς, άσκησε κριτική στα δύο χρόνια διακυβέρνησης ΠΑ.ΣΟ.Κ., τα οποία χαρακτήρισε ‘καταστροφικά’ για τη χώρα, και στη συνέχεια ανέπτυξε τα δύο μεγάλα ζητούμενα των προσεχών εκλογών: την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη και την έξοδο της Αθήνας από την παρακμή.

Με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο κάνει ο Προβόπουλος

Γράφει ο Οικονομολόγος
Παναγιώτης Κοκκόρης
Υποψήφιος Βουλευτής
Α’ Θεσσαλονίκης

Δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστα τα όσα πρότεινε πριν λίγα 24ωρα στο πλαίσιο της γνωστής συνταγής Μέρκελ ο διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος προαναγγέλλοντας ακόμη πιο σκληρά μέτρα για τους Έλληνες και με τον ξεκάθαρο εκβιασμό ότι θα βγούμε από το ευρώ αν δεν υπάρξει νέα λιτότητα.

Γ. Καρασμάνης υπ. Βουλευτής Πέλλας

Φίλες και Φίλοι,

οδεύουμε προς τις πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων 40 ετών. Τη νύχτα της 6ης Μαΐου, θα πρέπει να έχουμε μια Κυβέρνηση ισχυρή και αυτοδύναμη. Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, με βούληση αλλά και σχέδιο, να γυρίσει σελίδα ηΧώρα, να βρει επιτέλους το δρόμο της Ανάπτυξης και της Προόδου.

Το ψευτοδίλλημμα της ανταγωνιστικότητας


Βερναδάκης Γιώργος
Τ. Πρόεδρος ΟΑΕΔ
Αν. Τομεάρχης Εργασίας
Υποψήφιος Βουλευτής Β'ΑΘΗΝΩΝ με την Ν.Δ.

Το εργατικό δίκαιο όπως το γνωρίζαμε τις τελευταίες δεκαετίες αλλάζει ριζικά. Ο θεσμός της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αποδυναμώνεται συστηματικά. Το ίδιο ισχύει και για τις κλαδικές συμβάσεις. Η διαιτησία περιορίζεται αποκλειστικά στην διαμόρφωση του ύψους του βασικού μισθού με μέγιστο όριο το ύψος του ευρωπληθωρισμού.

Αλήθεια οι "Καμμένοι" πως λένε ο ένας τον άλλο;

Απορία φίλου αναγνώστη:

Γεια σου φιλε
εχω μια απορια.

Οι κομμουνιστές φωναζουν ο ενας τον άλλο "συντροφε"
Οι "Καμμένοι" πως λενε ο ενας τον αλλο...

Ιδού ο... τίμιος Παπαδήμος που δεν θυμάται από πότε έχει να πληρώσει φόρο!!

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας, που απηύθηνε συνεχώς εκκλήσεις για έμπρακτη στήριξη της πατρίδας από τους έχοντες, για επαναπατρισμό των κεφαλαίων και πάταξη της φοροδιαφυγής, είναι ο πρώτος διδάξας στην πιστή εφαρμογή των αφορολόγητων ποσών που μπορεί να έχει στη διάθεσή του. Μη φανταστείτε τίποτα τρομερό. Μόλις 2,2 εκατ ευρώ και κάτι ψιλά / χρόνο! Και πλήρωσε για αυτά φόρο 511 ευρώ! Δείτε όλα τα στοιχεία...

Άρχισαν τα όργανα: Αποδοκίμασαν τον Τσιπραμμένο στην Τρίπολη

Σαν σίφουνας πέρασε ο Καμμένος από την Τρίπολη, λόγω των αποδοκιμασιών μερίδας πολιτών που βρέθηκαν κάτω από το Δημαρχείο που επισκέφθηκε ο πρόεδρος των Α.Ε.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος, ενώ είχε πάρει θέση να πει τα κλασικά ψέμματα....

Τα χωρίς αντίκρισμα «εγγυώμαι και δεσμεύομαι» του Παπανδρέου αντιγράφει ο Μπένι!!!!!

27-4-2012 - Ευάγγελος Βενιζέλος «Δεσμευόμαστε, εγγυώμαστε και μπορούμε»

13 Σεπτ. 2011 – Παπανδρέου Γ. : Είναι η ώρα να ολοκληρώσουμε τη μάχη, για να δώσουμε ασφάλεια στην ... Και αυτό είναι που εμείς εγγυόμαστε. ..... όπως είπε και ο Γραμματέας, δεσμεύομαι να συνεχίσουμε συστηματικά τις περιφερειακές μας ...

Αλβανοί ζώα βίασαν 39χρονη

Μια 39χρονη Ιταλίδα έζησε τον τρόμο στα χέρια δύο ανήλικων αλλοδαπών, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης...

Η 39χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως προ ημερών δύο άγνωστοι άνδρες, την προσέγγισαν και, αφού την ακινητοποίησαν, την...

Κυριακάτικες εφημερίδες [29-4-2012]

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:

Βίντεο: Ομιλία Σαμαρά στη Λάρισα

Δείτε το: