04 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ VIDEO ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ

Ένα ενδιαφέρον video για το ΣΥΡΙΖΑ και τις απόψεις του για τους λαθρομετανάστες , τους Τούρκους όπως λένε , της Θράκης , τους απλήρωτους εργαζομένους τους, και πάνω απ' όλα τη θέση του για το "αναφαίρετο δικαίωμα του γειτονικού κράτους να λέγεται Μαεκδονία" (!!!) κι άλλα  πολλά . ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Αυτά που ξέχασαν να πουν τώρα, οι σύντροφοι του Καμμένου ...

Παραίτηση του Θεόφιλου Ιωαννίδη από το ΕΠΑΜ με επιστολή «φωτιά» Διαβάστε περισσότερα εδώ: Παραίτηση του Θεόφιλου Ιωαννίδη από το ΕΠΑΜ με επιστολή «φωτιά»


04.10.2009. Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές. Λεφτά υπάρχουν.
06.05.2010. Λεφτά δεν υπάρχουν πλέον. Ψηφίζεται στη Βουλή των Ελλήνων, η συμφωνία Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Τρόϊκας, το επωνομαζόμενο και πρώτο μνημόνιο.
Σοκ και δέος. Οι Έλληνες αντιλαμβανόμαστε ότι ξεκίνησε μία άλλη εποχή. Μία σκοτεινή εποχή που ακόμη και σήμερα που γράφεται αυτό το σημείωμα, δύο χρόνια αργότερα, κανείς δεν μπορεί να πληροφορήσει τον Ελληνικό Λαό, αν και πότε θα βγούμε από το τούνελ που σκόπιμα μας οδήγησε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

Βίντεο-Καμμένος! Αυτό ο άνθρωπος ήταν Υφυπ. Ναυτιλίας!!! Τράτζικ!!

Σε οποιδηποτε αλλη σοβαρη χωρα θα τον ειχαν "μαζεψει". Εδω,μπορει να διεκδικει την ψηφο μας.... ΤΡΑΝΤΖΙΚΚΚΚ!!! Η παρακάτω δήλωση να θυμίσουμε ότι προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο χώρο της εμπορικής ναυτιλίας. «Για αστεία πράγματα» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) Θεόδωρος Βενιάμης, και τόνισε πως «δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα στο εκατομμύριο να συμβεί κάτι τέτοιο». Δείτε τις ασυναρτησίες που πιστεύουν οι ΑΕροψεκασμένοι και τα σχόλια μετά:

Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον από αυτούς


Η παραπάνω φωτογραφία είναι από προεκλογική εκδήλωση της Άννας – με τα 100 ταγιέρ – Διαμαντοπούλου σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Την κοιτούσα και σκεφτόμουν οτι πολύ θα ήθελα να γνωρίσω κάποιον από τους εικονιζόμενους.

Να πιω έναν καφέ μαζί τους.

Έχει το θράσος και μιλάει!!! ΓΑΠ: Οι Έλληνες θέλουν πραγματικές αλλαγές

Οι Έλληνες θέλουν να δουν πραγματικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, όπως αυτές που είχε ξεκινήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα δύο προηγούμενα χρόνια, υποστήριξε ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία.

Γιατί οι συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ θυμίζουν μνημόσυνο; (βίντεο)

Κάντε τις συγκρίσεις:

Κρατάει καιρό η κολόνια-Καμμένος: Βεβαίως θα πάω στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ

Το βίντεο είναι από τις δημοτικές εκλογές του 2010 όταν ο Καμμένος είχε προσπαθήσει να στηρίξει τον υποψήφιο του ΚΚΕ εις βάρος του ΝΔίτη στη Ικαρία και φυσικά όπως έχουμε γράψει, οι κάτοικοι του νησιού τον πήραν στο κηνύγι μόλις έφτασε στο νησί. Δείτε το:

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ (βίντεο)

Δείτε το:

Μύθοι και αλήθειες γύρω από το εκλογικό σύστημα

Τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από το εκλογικό σύστημα εντοπίζει ο συνταγματολόγος, καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Γιώργος Κατρούγκαλος, καθώς ο χρόνος για τις κάλπες της Κυριακής μετρά αντίστροφα. Μιλώντας στο naftemporiki.gr, ο κ. Κατρούγκαλος αναφέρεται μεταξύ άλλων στο ρόλο των λευκών και άκυρων ψηφοδελτίων, αλλά και της αποχής, ως προς τον συσχετισμό δυνάμεων, ενώ διευκρινίζει τι ισχύει για το «bonus» των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα. Εξηγεί ακόμη τι συμβαίνει την επομένη των εκλογών σε περίπτωση μη επίτευξης αυτοδυναμίας και αδυναμίας σχηματισμού κυβέρνησης.

Ο Αντώνης Σαμαράς στους Κήπους του Έβρου


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, μετά την επίσκεψή του στο στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων και στο Τελωνείο Κήπων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κάποιοι λένε ότι εδώ τελειώνει η Ελλάδα. Εμείς λέμε ότι από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα. Και από εδώ ξεκινάει και η Ευρώπη. Γιατί και αυτή η γέφυρα είναι, πράγματι, γέφυρα φιλίας και συνεργασίας.

Η Πηγή Δεβετζή στην ομιλία του Α. Σαμαρά στην Αλεξανδρούπολη (φώτο)

Στη φώτο με τον Γ. Μουρούτη:

Αριστεριστές κουκουλοφόροι με ..τσεκούρι επιτίθενται σε φοιτητές και μέλη της ΔΑΠ! (βιντεο)

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή επίθεση αριστεριστών με τσεκούρι(!) εναντίον φοιτητών και μελών της ΔΑΠ στο "Πανεπιστήμιο Μακεδονίας" στη Θεσσαλονίκη.
Ελληνική τριτοβάθμια .."εκπαίδευση" 2012:....

Βίκυ Σταμάτη: "Ο ανακριτής ήταν εμπαθής μαζί μου"... ρε τον αλήτη!!

Αίτηση με την οποία ζητούν να ασκήσει αναίρεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, με το οποίο απορρίφθηκε ως αβάσιμο το αίτημα της Σταμάτη για εξαίρεση του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, κατέθεσαν σήμερα οι δικηγόροι της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Νέα κατηγορία για βιασμό σε βάρος του Στρος Καν

Για άλλον ένα βιασμό κατηγορείται ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος είναι ήδη εμπλεκόμενος σε μία δίκη σε εξέλιξη, για πιθανή συμμετοχή σε κύκλωμα πορνείας στη Λίλ της Γαλλίας.

Α. Ιωακειμίδης (Β' Αθηνών): Aνάγκη για νέα πρόσωπα στη Βουλή

«Η Δημοκρατική Συμμαχία δεν είναι ένα προσωποκεντρικό κόμμα», διαβεβαιώνει στο skai.gr ο υποψήφιος με το κόμμα της κ. Μπακογιάννη στην Β' Αθηνών, Αχιλλέας Ιωακειμίδης.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη νέων προσώπων στην πολιτική σκηνή του τόπου, υποστήριξε ο κ. Ιωακειμίδης στο πλαίσιο των διαδικτυακών συζητήσεων του ΣΚΑΪ ενόψει των εκλογών. «Το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ αποτελείται από νέους ανθρώπους, εκτός πολιτικού συστήματος», πρόσθεσε.

Γ.Μιχελάκης για το IIF και τη "συγκυβέρνηση": Στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία

Απάντηση στην έκθεση του IIF που παρεμβαίνει ευθέως στις ελληνικές εκλογές έδωσε η ΝΔ δια του εκπροσώπου της, Γιάννη Μιχελάκη. «Κατάπληξη προκαλεί η έκθεση του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF) με όσα αναφέρει για τις εκλογές της 6ης Μαΐου» υπογράμμισε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών - Επτά άτομα στο νοσοκομείο!

Τα άτομα που είναι πιθανότατα από το Αφγανιστάν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα ελαφρά τραυματισμένα. Σύμφωνα με το patrastimes.gr η συμπλοκή έγινε με Ασιάτες μετανάστες, στην παραλιακή ζώνη έξω από το νότιο λιμένα κοντά στο ύψος της Πειραικής Πατραικής.

Δείτε ζωντανά την ομιλία Σαμαρά στην Αλεξανρούπολη

Δείτε το:

Οργισμένοι οι ομογενείς - Μόλις ένας στους 100 θα έρθει να ψηφίσει [βίντεο]

Θορυβημένοι είναι οι επιτελείς των κομμάτων από τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποίησε το GreekAmericanNewsAgency.com και σύμφωνα με την οποία οι ομογενείς της Αμερικής είναι οργισμένοι για την κατάσταση στην Ελλάδα με αποτέλεσμα μόλις ένας στους 100 να θέλει να έρθει στην πατρίδα για να ψηφίσει.

Βρετανικές αντιδράσεις για διαφήμιση της Αργεντινής

"Λυπούμαστε" για την προσπάθεια της Αργεντινής να εκμεταλλευθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, δήλωσε ο εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών, αναφερόμενος σε διαφήμιση της Αργεντινής για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου ο αρχηγός της ομάδας χόκεϊ της Αργεντινής, εμφανίζεται να προπονείται στα σκαλοπάτια ενός βρετανικού μνημείου στα νησιά Φόκλαντ.

Σόιμπλε: Η Ελλάδα θα υποστεί τις συνέπειες αν δεν τηρήσει τη συμφωνία

Μήνυμα στην ελληνική κοινή γνώμη αποστέλλει ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, λίγες ώρες πριν τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Ο Σόιμπλε προειδοποιεί τους έλληνες ψηφοφόρους ότι αν εκλεγεί κυβερνητική πλειοψηφία που δεν θα σεβαστεί τις δεσμεύσεις της χώρας με τους δανειστές, τότε η Ελλάδα θα υποστεί τις συνέπειες. «Η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σε εθελοντική βάση» αναφέρει με νόημα.

Bild: Αηδία!! Ο Χρυσοχοΐδης διαπομπεύει ιερόδουλες

Οξεία επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε η Bild, σχολιάζοντας τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV.

Αποσυντίθεται το ΛΑΟΣ: Έφυγε για τη ΝΔ και ο ΓΔ του κόμματος

Η μία μετά την άλλη σκάνε οι «βόμβες» στο ΛΑΟΣ παραμονές των εκλογών, καθώς μετά την πρόσφατη αποχώρηση του επί χρόνια Γραμματέα Οργανωτικού του ΛΑΟΣ, αντιστράτηγου Κλειδέρη, τώρα από το κόμμα αποχωρεί και ο Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Γαλατιανός.

Σαμαράς στην Bild: Πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα για την Ελλάδα

"Είμαστε Ευρωπαίοι, αυτό που μας κρατά μαζί είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε κρίση!"

Το μήνυμα αυτό στέλνει στη γερμανική κοινή γνώμη, μέσω δηλώσεών του στην εφημερίδα Bild, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς,δύο εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Ελλάδα.

Συλλήψεις υπαλλήλων του ΥΠΑΑΝ για εκβιασμό

Άλλοι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης συνελήφθησαν, σήμερα, με την κατηγορία πως απαίτησαν το ποσό των 80.000 ευρώ από επιχειρηματία για να προωθήσουν φάκελο για την επιδότησης της επιχείρησής του.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ (βίντεο)

Για να μη ξεχνιόμαστε φίλες και φίλοι.Αυτοί οι άνθρωποι έχουν την ΙΔΙΑ  δύναμη ψήφου με εσάς.
Από το Νο 20 μέχρι το 5,όσοι τους γνωρίζετε ρίξτε τους μια ΜΟΥΤΖΑ.
Από  εκεί και κάτω ρίξτε τους και μια σφαλιάρα μήπως και συνέλθουν.( δεν το πιστεύω).

Επίπεδα άγχους

Δείτε τα (κλικ για μεγέθυνση):

Καιάδας - Ο Ιστορικός μύθος για την θανάτωση βρεφών από τους Σπαρτιάτες και τα νέα στοιχεία

Ένας απ’ τους πιο ατιμωτικούς θανάτους κατά την αρ­χαιότητα, ήταν ο κατακρημνισμός σε βάρα­θρο. Εφαρμοζόταν στην Αθήνα, στην Κόρινθο, στους Δελφούς, στη Θεσσαλία κι αλλού και αφορούσε τους αιχμαλώτους, εγκληματίες, ιερόσυλους και προδότες. Εκτός από το αυτονόη­το μαρτύριο, η ποινή εμπεριείχε και με­ταφυσικές προεκτάσεις, καθώς το σώμα παρέμενε άταφο και η ψυχή αδυνατούσε να λυτρωθεί. «Κόρακες» ονομαζόταν ο τόπος τιμωρίας στη Θεσσαλία, «βάραθρο» ή «όρυγμα» στην Αθήνα, όπου πάντως μετά το 406 π.Χ. φαίνεται πως η τιμωρία παύει να εφαρμόζεται, «Καιάδας» στη Σπάρτη.

Τράτζικ: Η χειρότερη θεατρική παράσταση του Μπέζου.

Πέσαν οι προσφορές σε τηλεοπτικά σήριαλ, και το΄ριξε στην...δημοσιογραφία.
Με βαριά φιλοσοφημένο ύφος, έπαιρνε συνέντευξη από τον πρωταγωνιστή του θιάσου Δημοκρατική Αριστερα...

Βίντεο: Γλέντησε την είσοδό του στον Κορυδαλλό ο Μάκαρος

Δείτε το:

Άπαιχτος ΠΑΣΟΚος!!! Δεν υπάρχει τέτοιο μαλλί υποψήφιου βουλευτή!!! (βίντεο)

Ανακαλύψαμε έναν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για τον Νομό Καβάλας που μας κέντρισε το ενδιαφέρον: Τον Χρυσόστομο Κεβρεκάκη. Δείτε τι πρωτοφανές διαθέτει:

ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις Καμμένου: Κινδυνεύει με κατάσχεση η Εθνική αν πάει στο Euro στην Πολωνία!!!

Πριν από λίγο ο Π. Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Όπως έχω πει και σύμφωνα με την υπόθεση Πατσίφικο, πριν από 160 χρόνιααν ισχύσει το 2ο μνημόνιο, οι πιστωτές μας μπορούν, σε περίπτωση χρεοκοπίας μας και μετά από απόφαση αγγλικού δικαστηρίου, να δημεύσουν τα ελληνικά πλοία, υπό ελληνική σημαία, μέσα στο ωκεανό. Το ίδιο ισχύει και για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που τον Ιούνιο πρέπει να πάει στο Euro2012!

Μαριάς- Περιμένουμε απάντηση από Τσίπρα αν θα στηρίξει Καμμένο για Πρωθυπουργό!!! (Ηχητικό)

Flash – Α. Κοκορίκος (3 Μαίου 13:50)

Μαριάς: Σε συνέχεια αυτών που είπαμε την προηγούμενη Παρασκευή δεν ξέρω αν ρωτήσατε τον κ. Τσίπρα να σας πει. Εφόσον ο Π. Καμμένος πάρει εντολή διακυβέρνησης

Κοκορίκος: Αν είναι τρίτο κόμμα δηλαδή;

31% στη ΝΔ και 21% στο ΠΑΣΟΚ δίνει η τελευταία δημοσκόπηση!!!

Ασφαλείς (ασφαλέστατες) πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΝΔ έχει ήδη ξεπεράσει το ψυχολογικό φράγμα του 30% και κινείται ανοδικά, αφού εξακολουθεί να πιέζει σημαντικά τον Π. Καμμένο και την Χρυσή Αυγή...
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι...

Παρά τον πόλεμο των πατριωτών του κώλου: Ψήφος εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό από τους Γερμανούς Tour Operators

Ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό δίνουν οι Γερμανοί Tour Operators, όπως αυτό διεφάνη σήμερα, στην Αθήνα, στη διάρκεια του ετήσιου Workshop του κορυφαίου τουριστικού ειδησεογραφικού Οργανισμού της Ευρώπης FVW, εκδήλωση στην οποία συνδιοργανωτής ήταν το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΞΕΕ).

Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τη χώρα μας;

Η βασίλισσα της Αγγλίας θεωρείται από τους πιο πολυταξιδεμένους μονάρχες, έχοντας πάει από το μικροσκοπικό κράτος του Τουβαλού στον Ειρηνικό, ως τη Χιλή και τη Γκάνα. Ωστόσο, στις συνολικά 116 επίσημες επισκέψεις της μέχρι σήμερα, καμία από αυτές δεν ήταν στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα είναι και γενέτειρα του συζύγου της, Φιλίππου. Γιατί άραγε;

Χ. Παπασπύρος (Ανεξάρτητοι Έλληνες-Λάρισα): Έχουμε εθνική αντιπρόταση

[Όσοι βρίζετε στα σχόλια ψηφίστε τουλάχιστον τον φίλο μας τον exomatiakaivlepo που από Αδέσμευτος έγινε Ανεξάρτητος... ούτως ή άλλως σε λίγο καιρό ελπίζουμε ότι θα είναι πάλι μαζί μας

Καλή επιτυχία Μπαμπίκο μας και μακάρι η ενασχόληση με την πολιτική να μην σε επηρεάσει και γίνεις μια απ' τα ίδια... ;)]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ

«Ανατρέπουμε τη λογική της ύφεσης» επισημαίνει σε συνέντευξή του στο larissanet.gr o υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χαράλαμπος Παπασπύρος.

Το μνημόνιο ίσως είναι η πλέον χρησιμοποιημένη λέξη τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα. Με την «εισβολή» του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, τα μπλόγκς παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά. Ένα από αυτά που θα πρωταγωνιστήσουν στην έρευνα και στις αποκαλύψεις είναι το exomatiakaivlepo. Πίσω του κρύβεται ένα Λαρισαίος, ο Χαράλαμπος Παπασπύρος.

Αποχωρεί η Mercedes από την Ελλάδα;

Απόλυτη επιβεβαίωση του «Πρώτου Θέματος» που πριν περίπου δέκα μήνες είχε αποκαλύψει τα σχέδια των Γερμανών, να αποχωρήσουν ως εταιρεία από τη χώρα μας, αναζητώντας ιδιώτη να αναλάβει την εισαγωγή των αυτοκινήτων της.

Θα ναυαγήσει πριν καν αρχίσει το πλάνο Αλαφούζου

Άντε πάλι με τους αγνούς Παναθηναϊκούς σωτήρες...Ήταν κάποιοι ηθοποιοί, άλλοι τόσοι δημοσιογράφοι, ένας δήμαρχος, ένας καναλάρχης, κάποιοι δικηγόροι και ένας επιχειρηματίας... Έλειπε φυσικά ο Πόντιος από το ανέκδοτο...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Στο δήμο Βόλβης καταπολεμούν τα κουνούπια

Ο Δήμος Βόλβης στα πλαίσια ανάληψης πρωτοβουλιών για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος όχλησης από την εμφάνιση κουνουπιών τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής κατά την θερινή περίοδο αλλά και για την διασφάλιση των καλύτερων όρων της δημόσιας υγείας δρομολόγησε και για φέτος τις παρακάτω δράσεις:

Μοιράζει άφθονο γέλιο ο Μπένυ και το τσίρκο του: Βλέπουν τη διαφορά αακόμα και στο 1,5%

[Είπαμε ότι είναι Καμόρα αλλά οι καμορίστι δεν είναι τόσοι πολλοί...]
 
Στην τελική ευθεία, λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, το κομματικό επιτελείο του ΠΑΣΟΚ καταλήγει σε διαπιστώσεις και προσδοκίες που στην αρχή της προεκλογικής εκστρατείας θα φάνταζαν ως εξωπραγματικές.

Βίντεο: Άδωνις-Δένδιας: Και ευρώ - δανεικά και "καταγγελία" του μνημονίου... δεν πάνε μαζί

Δείτε το:

«Φοβήθηκαν ακόμα και από το σποτ του Σαμαρά με τον Ελύτη»

Γράφουμε και προηγουμένως για τον πανικό που έχει καταλάβει ορισμένους μετά την μεγάλη συγκέντρωση του Σαμαρά στην Θεσσαλονίκη και την συσπείρωση της ΝΔ.Φαίνεται όμως ότι όσο περνάνε η ώρες και αυξάνει η απήχηση των ομιλιών του Σαμαρά θα προχωρούν σε διάφορα απονενοημένα διαβήματα – φανταστείτε τι έχει να γίνει αύριο μετά την σημερινή συγκέντρωση της ΝΔ στο Ζάππειο.

Απίστευτη εικαστική παρέμβαση από τον Πάνο Καμμένο!! (φώτο)

Μπορεί να μη γίνει ποτέ Πρωθυπουργός αλλά πρωταθλητής στην αφισοκόλληση είναι σίγουρα. Δείτε την καλλιτεχνία Καμμένου:

Ψήφισε επειδή πίστεψες ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ και όχι επειδή σε τρόμαξαν ότι θα σου κατασχέσουν το σπίτι και την Ακρόπολη

Η Ελληνική ιστορία είναι ένας πραγματικός οδηγός ζωής και όχι κάποιο μαυσωλείο πεπραγμένων που ο καθένας μπορεί να το διακοσμεί όπως θέλει. Η ιστορία μας δίνει πολύτιμα συμπεράσματα και πρακτικές λύσεις για τις αποφάσεις του παρόντος που θα κρίνουν το μέλλον. Μία προσεκτική μελέτη της ιστορικής πορείας των Ελλήνων δίνει ένα πολύτιμο συμπέρασμα – οδηγό, επίκαιρο όσο ποτέ.

Επίθεση Τσίπρα σε όλους... εκτός Καμμένου φυσικά

[Για νέο «συνασπισμό εξουσίας, με πυρήνα τον ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ» έκανε λόγο ο νέος καραγκιοζοπαίχτης της πολιτικής... και φυσικά εννοούσε ότι το ηλεκτρόνιο γύρω από τον πυρήνα θα είναι ο Καμμένος... 

Πέντε λόγοι για τους οποίους θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα η οικονομία

Αν η νέα κυβέρνηση αξιοποιήσει ορθά τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί για την ελληνική οικονομία και εφαρμόσει πιστά τις μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθεί, τότε η χώρα έχει σημαντικές πιθανότητες να ανακάμψει, σύμφωνα με την εκτίμηση της Αlpha Bank.

Γ. Μιχελάκης: Θα δεχθεί το ΠΑΣΟΚ εξεταστική επιτροπή για το πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο;

Aντιμέτωποι σε πρωινή εκπομπή βρέθηκαν Μιχελάκης και Κουτρουμάνης και έπεσαν οι αναμενόμενες βολές εκατέρωθεν.

Συζητώντας για τα μετεκλογικά σενάρια συνεργασίας ο εκπρόσωπος της ΝΔ και υποψήφιος στο Επικρατείας Γ. Μιχελάκης, έθεσε στον υπουργό Εργασίας το ερώτημα...

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν με σαγηνεύουν οι πολιτικές καρέκλες

-Όποιος μίλαγε για πρόβλημα λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα αυτομάτως τον τοποθετούσαν στα άκρα του πολιτικού φάσματος.
-Δεν μπορεί να ζητά συγγνώμη από τον  ελληνικό λαό και οι βασικοί υπαίτιοι της συμφοράς να φιγουράρουν στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ
-Η περίπτωση η δικιά μου θαρρώ πως δείχνει πως αν ο υπουργός «σχίζεται» πολλά μπορούν να γίνουν. Εγώ έκανα πάρα πολλά….»
-Όταν μπαίνεις στην πολιτική ζωή ασφαλώς θα κάνεις και συμβιβασμούς

Μια σπάνια (αθλητική) συνέντευξη του Νίκου Νικολόπουλου!


Μια σπάνια αλλά και ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο τομεάρχης εργασίας της Ν.Δ Νίκος Νικολόπουλος στην πατρινή εφημερίδα «Πελλοπόνησος» με …ελάχιστο πολιτικό περιεχόμενο! Ζητούμενο; Ο αθλητισμός με «ελαφριά» διάθεση από έναν έμπειρο πολιτικό… Απολαύστε την!

Kύριε Νικολόπουλε ξεκινώντας την συνέντευξη να σας ρωτήσω αστειευόμενος με πόσους αθλητές παίζει μια ομάδα μπάσκετ στο γήπεδο;

Διαβάστε τη συνέχεια online-pressblog.blogspot.com

Τι γράφουν οι New York Times για τον Τσοχατζόπουλο

Η προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου,έγινε μεγάλο θέμα στους New York Times.

“Είναι πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο ψάρι ,πιάνεται”,γράφουν θέλοντας να τονίσουν ότι για πρώτη φορά ένας τόσο υψηλόβαθμος αξιωματούχος κατηγορείται για διαφθορά και προφυλακίζεται.

Πυρκαγιά σε εκλογικά περίπτερα ΔΗΣΥ και ΝΔ

Πυρκαγιά -μικρής έκτασης- εκδηλώθηκε στις 03.16 τα ξημερώματα, σε εκλογικό περίπτερο της ΔΗΣΥ, στη διασταύρωση των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Κλαζομενών, στην Καισαριανή.

''Καθαρός νικητής ο Σαμαράς-Παίζεται η παραμονή στο ευρώ''

Ο γερμανικός τύπος αναφέρεται στις εκλογές ως ημέρα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με τίτλους όπως ''Θα έρθει η σωτηρία;'' και ''ο εφιάλτης της ακυβερνησίας''.

Μέρα ξεκαθαρίσματος λογαριασμών θα είναι οι ελληνικές εκλογές, όπως επισημαίνει ο γερμανικός τύπος με πιθανότερο νικητή το Σαμαρά αλλά με άγνωστο το κυβερνητικό κομματικό σχήμα.
Τελικό διακύβευμα, η παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Παρασκευή+13: «Άντε και καλούς απογόνους...»

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Ένα ακόμα έγκλημα του ΠΑΣΟΚ

Οι θυσίες έχουν πάει χαμένες, αυτό ο κόσμος το ξέρει και μ’ αυτό το σκεπτικό θα πάει να ψηφίσει την Κυριακή. Ό,τι κι αν κάνει, όσο κι αν κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις, το βαρέλι δε γεμίζει και τα χρέη συσσωρεύονται.

Όμως, και η κυβέρνηση έχει βοηθήσει αρκετά σ’ αυτό. Διότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται η στήριξη προβληματικών και χρεοκοπημένων εταιρειών του δημοσίου χωρίς να λαμβάνεται κανένα μέτρο, χωρίς να υπάρχει ένα σχέδιο εξυγίανσης.

Ολα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για την ψηφοφορία της Κυριακής

Συνολικά 9.850.802 Ελληνες πολίτες καλούνται, την 6η Μαΐου, για 14η φορά στη μεταπολίτευση να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να αναδείξουν κυβέρνηση σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα.

Έτοιμο το αεροπλανοφόρο της Κίνας (βίντεο)

Οι πρώτες “καθαρές και κοντινές” φωτογραφίες του αεροπλανοφόρου της Κίνας, που προέρχεται από το Σοβιετικό οπλοστάσιο. Οι Κινέζοι πάντως λένε ότι είναι έτοιμοι να ναυπηγήσουν ακόμη τρία αεροπλανοφόρα,εντείνοντας τις ανησυχίες των ΗΠΑ.

Premier League: Κορυφαίο γκολ 20ετίας από τον Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ κέρδισε τον τίτλο του ποδοσφαιριστή με το ωραιότερο γκολ της τελευταίας 20ετίας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πως τα φέρνει η μοίρα καμιά φορά ε; Νομίζεις πως σε κοροϊδεύει! Λίγες ημέρες λοιπόν μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ επί της Σίτι, που έφερε τους "Πολίτες" πρώτους στην ισοβαθμία, η ομάδα του Σερ Άλεξ πήρε μία ακόμα πιο σημαντική επιτυχία εις βάρος της... Σίτι!

Συγνώμη ζητάει το YouTube που κατέβασε το σέξι χορό του supermodel [βίντεο]

Όταν η 19χρονη Κέιτ Άπτον, εξώφυλλο του Sports Illustated, άρχισε να χορεύει για χάρη του Τέρι Ρίτσαρντσον που την φωτογράφιζε, τα μόνιτορ ανά τον πλανήτη άρχισαν να λιώνουν. Κάποιος παραπονέθηκε ότι είναι πολύ σέξι. Και το YouTube το έκοψε μαχαίρι. Μέγα λάθος τους. Αλλά, τουλάχιστον, είχαν την μαγκιά να το παραδεχτούν.

Κολόγερος ασελγούσε σε ανήλικη με νοητική στέρηση

Ένας 87χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος ανήλικης με νοητική στέρηση. Η τοπική κοινωνία στο Νεοχώρι του δήμου Μεσολογγίου είναι σοκαρισμένη με την υπόθεση.

Αυξημένη κατά 30% η ροή παράνομων μεταναστών το πρώτο τρίμηνο του 2012

Συνεχή αύξηση της μεταναστευτικής ροής παρά την εντατικοποίηση των μέτρων της ΕΛ.ΑΣ., την ανάπτυξη των δυνάμεων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα (Frontex) και την οικονομική κρίση που πλήττει την Ελλάδα εμφανίζουν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου.

Η πρώτη συνάντηση Άκη- Βίκυς στις Φυλακές

Tην πρώτη τους συνάντηση ως κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού αναμένεται έχουν σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος και η Βίκυ Σταμάτη.

Ο πρώην υπουργός ξεκίνησε τις διαδικασίες που προβλέπονται από τον σωφρονιστικό κώδικα προκειμένου να έρθει σε επαφή με τη σύζυγο του, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν αμφότεροι στον Κορυδαλλό.

Η Κίρτσνερ επιδεικνύει τη δύναμή της και κρατικοποιεί τα πετρέλαια-Αναμένεται αντίδραση από την Ισπανία

Παρά τις αντιδράσεις και τις απειλές της Ισπανίας, η Αργεντινή οριστικοποίησε την απόφασή της για την κρατικοποίηση της μεγαλύτερης ισπανικής εταιρείας πετρελαίου που δραστηριοποιείται στη χώρα, αφού και η κάτω βουλή έδωσε το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η διαδικασία.

Ο Καμμένος ψεύδεται και απειλεί με μήνυση απλούς πολίτες που του κάνουν κριτική

Δείτε τον διάλογο πριν μερικές μέρες στο twitter με αφορμή τη σύλληψη του Λιάτσου μετά από μήνυση της Τζούλιας. Προσέξτε το ψέμμα Καμμένου ότι τάχα έχει καταθέσει μήνυση και αυτός στον Γεωργαλά, κάτι που φυσικά δεν ισχύει!!

Απίστευτο βίντεο: Πόλεμος στα Ζωνιανά παρουσία του Όθωνα!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ... ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ! Το βίντεο είναι απο την απονομή του κυπέλου για το τοπικό πρωτάθλημα Ρεθύμνου, το οποίο και κατέκτησε η ομάδα των Ζωνιανών (εκεί που κατέβηκε σχεδόν όλη η δύναμη της ΕΛΑΣ για να τους... συνετίσει!). Την απονομή, όπως φαίνεται και στο βίντεο, έκανε ο Υφυπουργός ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, Μανώλης Όθωνας, παρέα με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Αρναουτάκη! Το ενδιαφέρον όμως είναι το τι γίνεται μετά την απονομή και μόλις οι ποδοσφαιριστές σηκώνουν το κύπελο...

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Πεονόμος

Δείτε το:

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Β Αθηνών και η Αγία Βαρβάρα


Η Νέα Δημοκρατία το, κόμμα που πολύ πιθανόν να εξασφαλίσει την αυτοδυναμία στις εκλογές, κατεβάζει στις εκλογές τρεις υποψηφίους που έχουν ως αφετηρία τους την Αγια Βαρβαρα. Σε έναν δήμο που μονοπολείται απο το πασοκ και την αριστερά (αξιωματικη αντιπολίτευση είναι το ΚΚΕ με τον συνδιασμό "Λαική Συσπείρωση") είναι ενδιαφέρον για το πως θα κινηθουν οι ψηφοφοροι ανάμεσα στους τρεις υποψηφιους που δεν ειναι άλλοι απο...

Επεισόδια εχθές στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης... αλλά οι ΔΑΠίτες ήταν προετοιμασμένοι

Κατά τη διάρκεια των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου εχθές Τετάρτη, ομάδες της αριστεράς (τύπου κουκουλοφόρων που χαϊδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ), κατά την προσφιλή τους συνήθεια, επιτέθηκαν με προσπάθεια να ξυλοκοπήσουν τους παρευρισκόμενους, και, όπως συνηθίζουν, να πάρουν τις κάλπες, να τις σπάσουν και να τις κάψουν, κι έτσι να ανακόψουν την διαδικασία.

Ευτυχώς που ομάδες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ...

Κεντρική εκδήλωση της ΝΔ Ιωαννίνων

Την Παρασκευή στις 20:00 θα λάβει χώρα η κεντρική εκδήλωση της ΝΔ Ιωαννίνων, στην οποία θα παρουσιαστούν και θα μιλήσουν οι 7 υποψήφιοι της ΝΔ στον Νομό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Grand Serai (πρώην Ξενία) και θα παρουσιάσουν τις υποψηφιότητες τους...

Οι αναποφάσιστοι και ο θυμός των πολιτών κρίνουν το αποτέλεσμα

Μακρύ αναμένεται να είναι το βράδυ των εκλογών, καθώς η πρώτη ασφαλής εκτίμηση φαίνεται ότι θα αργήσει. Η εταιρεία Singular Logic υπολογίζει ότι στις 11 το βράδυ θα βγάλει μια «ασφαλή πρόβλεψη», εκτός και εάν το θρίλερ λάβει… παράταση.

WEB TV Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Το προεκλογικό φυλλάδιο αποτελεί παρελθόν για πολλούς πολιτικούς ανάμεσα σε αυτούς και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο πλαίσιο αυτό ο Κυριάκος παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο WEB TV που συγκεντρώνει τις βασικές θέσεις του που δεν τις είπε την τελευταία στιγμή και για προεκλογικούς σκοπούς αλλά κατά τη διάρκεια της τελευταίας βουλευτικής του θητείας.

Απάντηση του Γ. Μουρούτη στον Π.Καμμένο

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Μουρούτης απάντησε ως εξής σε όσα είπε σε χθεσινή ομιλία του ο Πάνος Καμμένος

Είμαι “προδότης της χώρας” κ. Καμμένε…

Όπως χθες είπατε στην ομιλία σας οι Νεοδημοκράτες είναι “προδότες της χώρας”…

ΝΑΙ είμαι “προδότης της χώρας” γιατί...