06 Μαΐου 2012

Αφιερωμένο στους μαλάκ@@ τους δεξιούς που ψήφισαν Τσίπρα

Με σημαίες της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδος (ΚΟΕ) γιόρτασαν οι οπαδοί του Τσίπρα την ανέλιξή του σε δυνητικό πρωθυπουγό... αφιερωμένο στους μαλάκες που τον ψήφισαν σε πρώτη φάση (για τους αφελείς που θέλουν να βγούνε μπροστά με τον Τσίπρα στην πλάτη θα τα πούμε σε λίγο...)

Σαμαράς: Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό 2 όρους (βίντεο)

Εμφανώς μη ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στη δήλωσή του για το αποτέλεσμα των εκλογών. Σημείωσε όμως πως η ΝΔ, ως πρώτο κόμμα, έχει αυξημένη ευθύνη τώρα πια και έθεσε 2 όρους για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Οι κλασικές μαλακίες περι "διάσωσης της χώρας"... ρε μαλάκ@@ αφού η χώρα δεν θέλει να σωθεί;

[Μια ζωή τις ίδιες παπαριές!! "Θα σώσουμε τη χώρα"... ρε μαλάκ@@, η χώρα δεν θέλει να σωθεί και μόνο μέσα από την καταστροφή θα έρθει η λύτρωση!!]


Κ. Αρβανιτόπουλος: «Μονόδρομος για τη ΝΔ η διάσωση της χώρας»

«Το τσουβάλιασμα με το ΠΑΣΟΚ έδωσε και σε εμάς βάρος», σχολίασε το διαφαινόμενο αποτέλεσμα ο Κ. Αρβανιτόπουλος και χαρακτήρισε μονόδρομο για τη ΝΔ τη διάσωση της χώρας.

Ο Σαρκοζί παραδέχτηκε την ήττα του – Θα παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος του

Ο Νικολά Σαρκοζί παραδέχτηκε απόψε στην ήττα του στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, χαιρετίζοντας τον αντίπαλό του, το σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ ως τον "νέο πρόεδρο", σε δημόσια δήλωσή του.

"Η Γαλλία έχει νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι μια δημοκρατική επιλογή, ο Φρανσουά Ολάντ είναι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας και πρέπει να γίνει σεβαστός", δήλωσε σε υποστηρικτές του στο Παρίσι.

Ρε τον μπαγάσα τον Καμμένο!!! Διάνα έπεσε στις προβλέψεις του!!!εις του!!!

Φυσικά κανένας δεν πρόκειται να του δώσει διερευνητική εντολή... και η παρακμή έχει τα όριά της:

Άρχισε το ξεβράκωμα... πανικός μπροστά στην πόρτα της κυβέρνησης

Πριν από λίγο ήταν ο Μανώλης στο MEGA, ο οποίος μετά μανίας προσπαθούσε να μας πείσει ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνουν κυβέρνηση... παρόλο που ούτε καν αριθμητικά δεν βγαίνουν τα νούμερα και δεν υπάρχει προοπτική να βγούνε στον αιώνα τον άπαντα.

Η πλάκα είναι πως η ερώτηση αφορούσε το...

Εκτίμηση ΥΠΕΣ για το τελικό αποτέλεσμα

Δείτε το:

Τελική πρόβλεψη exit poll καναλιών με κατανομή εδρών

Δείτε το:

Αποτελέσματα στο 15% της Επικράτειας


Δείτε τα αναλυτικά:

Κάποια στιγμή ο λαός πρέπει να μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του

[Σε λίγο θα πούμε ποια είναι η θέση μας για το τι πρέπει να γίνει ώστε να γλιτώσουμε από τους καρκίνους για 50-60 χρόνια...]

Όταν ψηφίζεις με αυτά τα κριτήρια πρέπει να το πας μέχρι τέλους και να μην αρχίσεις τις κλαψομουνι@@:

Μακάρι... για να ξεβρακωθούν

Η φώτο που ανέβασε ο Τσίπρας στο Facebook:

Νεα εκτίμηση Exit poll των καναλιών

ΝΔ 19%-20,5%

Exit poll του STAR

Στο exit poll της για λογαριασμό του καναλιού STAR τα κόμματα λαμβάνουν:

Exit poll ΣΚΑΙ


Τι αποφάσισαν οι αναποφάσιστοι τις τελευταίες 15 μέρες


Συσπειρώσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Το exit poll των καναλιών


Σύσκεψη επιτελών στη Λ. Συγγρού

Σύσκεψη με τους επιτελείς του, στα γραφεία του κόμματος, θα έχει στις 6 μμ ο Αντώνης Σαμαράς, στην οποία θα συμμετέχουν και οι δυο αντιπρόεδροι της ΝΔ Σταύρος Δήμας και Δημήτρης Αβραμόπουλος [οι υπόλοιποι έχουν πιάσει θέση στα κανάλια για να πούνε τις κλασικές μαλακίες και να τρώγονται με τα ρούχα τους, όπως κάνουν πάντα οι Νεοδημοκράτες].

Τα 'βαψαν μαύρα στο ΠΑΣΟΚ... αλλά ας περιμένουμε μέχρι το βράδυ

[Φυσικά η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι ότι οι ΠΑΣΟΚοι έχουν μαζευτεί όλοι και ο Μπένυ τους κάνει μάθημα για το τι θα πούνε το βράδυ... η ΝΔ αν και θα είναι καθαρά πρώτο κόμμα οι συσκέψεις γίνονται σε στενό κύκλο αντί να τους καλέσει όλους ο Σαμαράς και να τους πει "όποιος πει μαλακίες το βράδυ θα πάρει τον πούλο", με αποτέλεσμα το βράδυ να βγούνε οι Γιακουματοι, Αρηδες, Χατζηδάκηδες να λένε τις παπαριές τους αν η ΝΔ δεν πάρει 27-28%...]

Σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο και με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε περί τις 17.30 στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, όπως είχε προγραμματισθεί από την Παρασκευή.

Βίντεο: Ομάδα Σωτηρίας

Δείτε το:

Κώστας Καρράς: Τα συλλυπητήριά του Αντώνη Σαμαρά στους οικείους του

«Υπήρξε πολύ αγαπητός μου φίλος», ήταν οι πρώτες κουβέντες του Αντώνη Σαμαρά όταν πληροφορήθηκε τον χαμό του Κώστα Καρρά.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

Εκατό χρόνια μπροστά σε προπαγάνδα η αριστερά: Βγάζουν χωρίς στοιχεία 2ο το ΣΥΡΙΖΑ

Ένα όργιο φημών (που μπορεί εκ των υστέρων να αποδειχθούν σωστές αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι επιβεβαιωμένες αυτή την ώρα) κατακλύζει μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για ένα σίριαλ ψιθύρων, το οποίο θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να αναδεικνύεται σε δεύτερο κόμμα από τα exit polls που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και να γίνεται μία μάχη στήθος με στήθος με το ΠΑΣΟΚ.

Πάλι έριξαν τη σελίδα της CIA οι Anonymous

Αυτή τη φορά έριξαν μαζί και τη σελίδα της Ιντερπόλ...

ΚΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ

 Από όλη την Ελλάδα έρχονται μηνύματα ,για αισχρή συμπεριφορά του ΚΚΕ.Οι ΚΝΙΤΕΣ ζαλισμένοι από τη σφαλιάρα που έρχεται,έχουν ξεσαλώσει.
  Το παίζουν αστυνομική-δικαστική ,γενικώς ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΙΚΗ δύναμη,εκμεταλευόμενοι την απραξία των άλλων κομμάτων.
   Έτσι όμως αρχίζουν να δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
   Ευτυχώς όμως ο κόσμος,παρά την εξαθλίωση που τον έχει φέρει το ΠΑΣΟΚ,τους έχει γράψει στα        Π@Π@ΑΡΙΑ του.

Βίντεο: Κλαψομούν@@ Κνίτης κλαίγεται ότι τον χτύπησαν Χρυσαυγίτες

Πήγε να τους κατεβάσει αφίσες της 21ης Απριλίου 1967 λέγοντάς τους ότι είναι παράνομο να υπάρχουν έξω από εκλογικό κέντρο... εν τω μεταξύ αυτός φοράει καμαρωτός στο στήθος σηματάκι του ΚΚΕ... μετά παραξενεύεται που έφαγε μερικές φάπες. Δείτε το βίντεο:

Σταματήστε ρε μαλάκ΅@@ να το παίζετε ότι έχετε αποτελέσματα: Εισαγγελική έρευνα για 4 blogs

Ο κάθε ένας δημοσιεύει μαιμού αποτελέσματα δήθεν exit poll... παπάρια μάντολες... ακόμα και αυτό που θα μεταδοθεί στις 7 αμφιβάλλω αν θα είναι αξιόπιστο...

Tέσσερα blogs (μεταξύ άλλων fimotro και nonews) - και όχι δύο όπως αρχικά είχε λεχθεί - αφορά τελικά η παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή, προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου, να διεξαγάγει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη, και ειδικά αυτή της παράβασης της εκλογικής νομοθεσίας.

Βίντεο - Παπανδρέου: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ»!!!... ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ;;;

Δείτε πως τους πρώτους μήνες κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ ο ΓΑΠ γυρνούσε σε όλα τα κανάλια του Εξωτερικού και έλεγε ότι η Ελλάδα είναι διεφθαρμένη από την κορυφή ως τον πάτο!!! Μάλιστα όταν ο Γιούνκερ αποκάλυψε ότι Έλληνας Πρωθυπουργός τους είπε σε σύνοδο κορυφής "τι να κάνω; Κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα", ο Παπακωνσταντίνου και το MEGA, είχαν προσπαθήσει να πουνε ότι το είχε πει ο Καραμανλής:

Π. Καμμένος-Τέρενς Κουικ: Έλα μωρέ ας πούμε ότι θα βγάλουμε πρόγραμμα για παιδεία και οι μαλάκ@@ θα το ξεχάσουν σε 2 μέρες (βίντεο)

Την περασμένη Τρίτη όταν και έγινε ρόμπα ο Καμμένος είχε δηλώσει:
Να σας πω εξειδικευμένα θέματα, σε δύο μήνες κόμμα, όταν έχουμε την πατρίδα μας που παραδίδεται, δεν θα το κάνω, γιατί δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Σας το λέω ξεκάθαρα… Είναι μία πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να απαντήσω για έναν πρόγραμμα για την παιδεία, όταν παραδίδεται η χώρα… Δεν έχει βγει το πρόγραμμα της παιδείας, γιατί δεν έχει βγει σε διαβούλευση ακόμα. Δεν είμαι ειδικός να σας το πω αυτή τη στιγμή. Σας λέω όμως ότι το πρόγραμμα για την παιδεία, το πρόγραμμα για ειδικούς τομείς που αναφέρονται στον τουρισμό θα βγει τις επόμενες ημέρες


Ο δε Τέρενς της αργομισθίας των 56.000 ευρώ από το Agrochannel είχε δηλώσει:

Μήπως ξέρει κανείς τι έγινε με τα CDS; Γιατί ο Πάνος τελευταία δεν μας ενημερώνει...

Το κάναμε σημαία κάποτε αλλά τον τελευταίο μήνα το χάσαμε... γιατί. Το θυμάστε αυτό; Ότι ανεξάρτητα αν γίνει πιστωτικό γεγονός τα CDS πληρώνονται αν γίνει πόλεμος;;; Το ακούσαμε κι αυτό πριν κανα μήνα: Ότι θα γινόταν πόλεμος με την Τουρκία, έστω και για 1 ώρα, για να πληρωθούν τα CDS!!! Για θυμηθείτε:

ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Οι ΑΕροψεκασμένοι να μείνουν σπίτια τους

ACHTUNG! ACHTUNG! Ξαναλάεω υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να εισπνεύσουν τα αέρια των ΑΕροψεκασμών και να μην ψηφίσουν το σωστό κόμμα... με αποτέλεσμα η επανάσταση και οι κρεμάλες να αναβληθούν


Πέθανε η Μαρίκα Μητσοτάκη

Έφυγε από τη ζωή η Μαρίκα Μητσοτάκη στις 02:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, σύζυγος του επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου, σε ηλικία 82 ετών.

Η Μαρίκα Μητσοτάκη το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο καθώς η υγεία της είχε επιβαρυνθεί αρκετά.

Σαμαράς: "Οι Έλληνες ψηφίζουν για το μέλλον των παιδιών τους"

Στην Πύλο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ, στις 9.20 το πρωί, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο.
"Σήμερα ο ελληνικός λαός ψηφίζει για το μέλλον των παιδιών του.

Χειροκροτήματα για τον Καραμανλή στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε (βίντεο)

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στη Θεσσαλονίκη ο πρώην πρωθυπουργός και, Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ έφτασε δέκα λεπτά πριν από τις 10 στο 342ο εκλογικό τμήμα.
Κατά τη διάρκεια της άφιξης του ο κ.Καραμανλής συνομίλησε με ψηφοφόρους που ήταν έξω από το εκλογικό τμήμα, ενώ μέσα στο παραβάν δεν χρειάστηκε να μείνει περισσότερο από ένα λεπτό.

Α. Τσίπρας: «Ο λαός θα γυρίσει σελίδα»... "ο τρίτος γύρος θα είναι ο τελικός", ξέχασε να πει

«Σήμερα είναι γιορτινή μέρα, καθώς μετά από δυόμιση χρόνια βαρβαρότητας, η δημοκρατία επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε», δήλωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 633ο εκλογικό τμήμα Αθηνών.

"Εφυγε" ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής Κώστας Καρράς

Την τελευταία του πνοή άφησε και ο ηθοποιός και πρώην βουλευτής Κώστας Καρράς, ο οποίος έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

(Πληροφορίες από Wikipedia): Ο Κώστας Καρράς (Αθήνα 21 Ιουνίου 1936 - Αθήνα 6 Μαΐου 2012) ήταν Έλληνας ηθοποιός και πολιτικός.

ΘΡΑΣΟΣ!!! Έκανε δηλώσεις το κοπρόσκυλο! Σε λίγο βίντεο με τα κατορθώματά του

Από το Καλέτζι της Αχαΐας , από την ιδιαίτερη πατρίδα του όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι ο Ελληνικός λαός θα στείλει το δικό του μήνυμα προόδου και σιγουριάς σε όλη την Ευρώπη και εξέφρασε την πίστη ότι δεν θα πάνε χαμένοι οι κόποι και οι θυσίες των πολιτών.

Ψάχνουν δικαιολογίες: Καταγγελία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» για τη διαδικασία σε εκλογικά τμήματα της Αττικής

Την εκλογική διαδικασία σε τέσσερα εκλογικά τμήματα της Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» του Πάνου Καμμένου, υποστηρίζοντας ότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν παραδίδουν στους εκλογείς ψηφοδέλτια του κόμματος.

Aνέκδοτο: Ένας πολιτικός στον Άγιο Πέτρο…

Πέθανε ένας πολιτικός και πάει στον παράδεισο...Εκεί βλέπει τον Άγιο Πέτρο ο οποίος του λέει:

"Επειδή είσαι πολιτικός μεγάλων διαστάσεων θα σε αφήσω να περάσεις μια μέρα στην κόλαση και μια στον παράδεισο και μετά να επιλέξεις που σου αρέσει πιο πολύ να μείνεις..."

Παίρνει το ασανσέρ ο πολιτικός και κατεβαίνει στην κόλαση εκεί ανοίγει μια πύλη και βλέπει...

Κέρκυρα: Καταλήψεις σε εκλογικά τμήματα

Τρίωρη συμβολική κατάληψη από τις εννέα το πρωί ετοιμάζουν την Κυριακή οι κάτοικοι της Κέρκυρας στα δύο εκλογικά τμήματα των Λιαπάδων, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του υπουργείου Παιδείας να κλείσει το Γυμνάσιο της περιοχής τους.

Απαντήσεις και ενημέρωση καφενείου από υποψήφιο "Πρωθυπουργό"

Ρωτάει ο πολίτης που δεν μπορεί να τα ξέρει όλα και προβληματίζεται με όσα ακούει:


Και απαντάει ο ειδήμονας που έχει σπουδάσει οικονομικά και ξεσκέπασε την παγκόσμια κερδοσκοπία:

Πως θα ψηφίσουμε σήμερα (βίντεο)

Δείτε το:

Συγκλονιστικό: Οι πολίτες αποθέωσαν με χειροκροτήματα τον Σπαρτιάτη που σκότωσε τον Ρουμάνο [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]

Πρωτοφανής και δικαιολογημένη η εξέγερση των πολιτών της Σπάρτης σήμερα Σάββατο 5 Μαϊου 2012. Ώρα 16:00 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης. Σπαρτιάτες αλλά και Φαρίτες πολίτες συγκεντρώνονται περιμένοντας την Αστυνομία να φέρει με τη διαδικασία του αυτόφορου τον ιδιοκτήτη αποθήκης που τα ξημερώματα της Παρασκευής, κοντά στην Τραπεζοντή, πυροβόλησε και σκότωσε Ρουμάνο που προσπάθησε να κλέψει υλικά εργολαβίας.