10 Μαΐου 2012

Independent: «Ο Τσίπρας πιστεύει πως είναι ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου»

O Independent, μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες του πλανήτη, έστρεψε το βλέμμα του στον Αλέξη Τσίπρα... φυσικά για να ειρωνευτεί τις μεγαλοστομίες και τα καραγκιοζιλίκια του Αλέξη...

Ξεκινώντας γράφει ότι «ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε τους όρους διάσωσης και δεσμεύτηκε να δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό κίνημα αντι-λιτότητας» ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει ότι «Έχει αναλωθεί στο να κάνει το κόμμα του το σπίτι των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων στην Ελλάδα».

Κουβέλης: Απαραίτηση προϋπόθεση για σχηματισμό κυβέρνησης η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι μόνο με Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ

Είπε επίσης:
Ποτέ δεν θα μπορούσα να μιλήσω με τη Χρυσή Αυγή.
Η οικουμενική κυβέρνηση θα αποτελείται από φερέγγυα πρόσωπα και θα αποτυπώνουν την εντολή του λαού.

Τσιπροτούμπας: Διαφωνώ με το μνημόνιο... ΑΛΛΑ θα κάνω τα πάντα για να μείνουμε στο ευρώ...

Την πρόθεσή του να κάνει ό,τι χρειαστεί, δηλ. ακόμα και να υπογράψει κάποιο μεταλλαγμένο μνημόνιο που θα το ονομάσουν ΣΧΕΔΙΟ, για να κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη εξέφρασε στον CNBC, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα διεμήνυε ότι το μνημόνιο είναι άκυρο και κενό και πρέπει να εγκαταλειφθεί, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Οικουμενική χωρίς ΣΥΡΙΖΑ θα είναι χαρακίρι για τη ΝΔ!

Οικουμενική κυβέρνηση με χρονικό ορίζοντα το 2014 πρότεινε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Πρόταση την οποία έσπευσε να υιοθετήσει και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

Βέβαια, για να έχει πιθανότητες ..επιβίωσης ένα τέτοιο σχήμα προϋποθέτει απαραιτήτως και τη συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας γιατί διαφορετικά δεν…βγαίνουν τα κουκιά!

Βίντεο: Καρατζαφέρης τα χώνει σε όσους ψήφισαν με το κάτω κεφάλι...

Δείτε το:

Η Ελλάδα ο ποιο ελκυστικός προορισμός για του γερμανούς... και εμείς τους διώχνουμε

Την ανάγκη η Ελλάδα να επαναπροσδιορίσει το τουριστικό της προφίλ επισήμαναν οι μεγαλύτεροι Γερμανοί Tour Operators κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του κορυφαίου τουριστικού ειδησεογραφικού οργανισμού της Ευρώπης FVW, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα σε συνεργασία με το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΞΕΕ).

Επιβεβαιώνεται ο Χαρδαβέλας: Έσπασε το κρανίο των Μάγια που προστατεύει την ανθρωπότητα

 Είναι τυχαίο ότι το έσπασε ένας Γερμανός;;; οοεεοο;;

Το τέλος του κόσμου ήρθε ακόμα πιο κοντά, καθώς η απρόσεκτη κίνηση ενός Γερμανού έγινε κακός οιωνός, σύμφωνα με τις προφητείες των Μάγια. Κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης σε στούντιο της Γερμανίας, έπεσε μέσα από τα χέρια ενός βοηθού παραγωγής, ένα κρανίο φτιαγμένο από ηφαιστειακά πετρώματα, το οποίο κάποτε ανήκε στον επικεφαλής των SS, Χάινριχ Χίμλερ.

Η Ευρωζώνη θα χρηματοδοτεί την Ελλάδα «μέχρι να προκύψει κυβέρνηση»

Οι χώρες της Ευρωζώνης είναι έτοιμες να συνεχίσουν την χρηματοδότηση προς την Ελλάδα μέχρι να προκύψει νέα κυβέρνηση στη χώρα, είτε από τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή είτε από νέα αναμέτρηση τον Ιούνιο, ανέφεραν αξιωματούχοι της Ευρωζώνης στο Reuters.

ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΜΑΛΕΛΗ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!


Mε… κραυγές απάντησε ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Πάντζας και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στην τηλεόραση του STAR, όταν ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού Σταμάτης Μαλέλης «τόλμησε» απλώς να υπενθυμίσει συγκεκριμένες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα, τις οποίες δείχνει πλέον να έχει (;) ξεχάσει.

Οι λεονταρισμοί οδηγούν σε άτακτη χρεοκοπία-Διαβάστε με νουμεράκια γιατί δεν τη βγάζουν οι Τράπεζες...

Η  Νέα Δημοκρατία, κατά την προεκλογική περίοδο, απέτυχε  να δώσει στο εκλογικό σώμα ουσιαστική ελπίδα και προοπτική έγκαιρης εξόδου από την κρίση, παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχει επισωρεύσει έως σήμερα η προσαρμογή, με την παρατεταμένη ύφεση, τη μεγάλη μείωση των εισοδημάτων, το κλείσιμο καταστημάτων και επιχειρήσεων και την αύξηση της ανεργίας σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Δημοσκόπηση Marc: Ο κόσμος θέλει Τσίπρα σε οικουμενική-ΣΥΡΙΖΑ 27%, κυβέρνηση συνεργασίας 62,7%, οικουμενική κυβέρνηση 30,4%

Με την αυτοδυναμία φλερτάρει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς στην πρώτη δημοσκόπηση της εταιρείας Marc μετά τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να συγκεντρώνει το 27%. Οριακή άνοδος για τη ΝΔ που φτάνει στο 20% ενώ σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ που παλεύει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για την τρίτη θέση.

Επιστολή Γκρούεφσκι προς το ΝΑΤΟ επειδή η είσοδος των Σκοπίων δεν είναι στην ημερήσια διάταξη

[Άλλη μια ρομπιά του ανενημέρωτου Πάνου Καμμένου που χθές στην παιδική χαρά της ΚΟ  των ΑΕροψεκασμένων μίλησε για εξέταξη από το ΝΑΤΟ του αιτήματος των Σκοπίων για ένταξή τους στη Συμμαχία!!! Και το θέμα δεν είναι καν στην ημερήσια διάταξη γιατί όπως έχει πει πολλές φορές το ΝΑΤΟ ισχύει η απόφαση του 2008 όταν και ο Καραμανλής έθεσε βέτο... τέτοιοι άνθρωποι που πέρα από κραυγές για τοκογλύφους και δοσίλογους δεν ξέρουν τίποτα άλλο, θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα!]

Επιστολή προς τους ηγέτες των χωρών-μελών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, με την οποία ζητά να τεθεί στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου Κορυφής, στις 20 και 21 Μαΐουστο Σικάγο,το αίτημα των Σκοπίων για ένταξη, απέστειλε ο πρωθυπουργός της χώρας, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Στη φυλακή οι εκβιαστές υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης για το «φακελάκι»

Προφυλακιστέοι μετά την απολογία τους ενώπιον του 27ου Τακτικού Ανακριτή κρίθηκαν οι δύο υπάλληλοι του υπουργείου Ανάπτυξης που συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες επ' αυτοφώρω να παίρνουν χρήματα από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Κρήτη για να προωθήσουν την κοινοτική επιδότηση που είχε ζητήσει και εκκρεμούσε από το 2009.

Κουβέλης: Ναι σε σχηματισμό Οικουμενικής για απομάκρυνση από το Μνημόνιο

Η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και η σταδιακή απομάκρυνσή της από το Μνημόνιο, θα πρέπει να είναι ο στόχος της νέας κυβέρνησης, είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ανακαλούνται σχεδόν όλα τα γιαούρτια Carrefour!

Σε συνέχεια του από της 4ης Μαΐου 2012 Δελτίου Τύπου που αφορούσε την ανάκληση επιδορπίων γιαουρτιού λόγω ανάπτυξης ευρωτίασης (μούχλας) και ύστερα από σχετικούς ελέγχους που διενήργησαν οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας του ΕΦΕΤ, όπου και άλλες παρτίδες των ανωτέρω προϊόντων εμφάνισαν αλλοίωση οργανοληπτικών χαρακτηριστικών, ο ΕΦΕΤ απαίτησε την προληπτική ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των παρτίδων της σειράς προϊόντων «Επιδόρπια γιαουρτιού CARREFOUR».

Συγκεκριμένα πρόκειται για :

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ βασιζόταν στον Πάμπλο Γκαρσία

Σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλείται τα λόγια του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στον ελληνικό λαό.

Επιστολή Τσίπρα σε Ευρωπαίους: Μούγγα για καταγγελία μνημονίου, μούγγα για αμφισβήτηση χρέους... απλά να επανεξετάσουμε τη στρατιγική

Επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΕ, της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του Eurogroup απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά την παράδοση της δεύτερης διερευνητικής εντολής. Στην επιστολή δεν γίνεται κανένας λόγος για τους λεονταρισμούς του Αλέξη στο εσωτερικό περί καταγγελία μνημονίου ή περί επιτροπής ελέγχου του δημοσίου χρέους! Χαρακτηριστικό είναι ότι πουθενά δεν αναφέρει κάτι περί ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ μνημονίου, όπως λέει στους ήθιους, αλλά επισημαίνει απλά ότι το μνημόνιο έχει απονομιμοποιηθεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πόσο κοντά βρίσκεται η νέα περίοδος των παγετώνων;

Πριν από περίπου 2.800 χρόνια, την εποχή, δηλαδή, που γράφονταν τα Ομηρικά έπη, η δραστηριότητα του Ηλιου είχε εξασθενίσει τόσο με αποτέλεσμα η Γη να γνωρίσει ένα ναδίρ ηλιακής ακτινοβολίας. Το ανησυχητικό είναι ότι οι επιστήμονες δεν αποκλείουν το φαινόμενο να επαναληφθεί και στο μέλλον...

Τράτζικ

«Θα είμαι επίμονος, επίμονος, ενοχλητικά επίμονος ως το ΤΕΛΟΣ. Για την ακρίβεια, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Κάνοντας το καθήκον μου ως πολίτης. Απ΄ το 2009 έγραφα χιλιάδες μηνύματα για την καταστροφή που θα ζούσαμε με τα 2 μεγάλα κόμματα και έπειτα με τα Άκρα. Από εδώ και πέρα θα ρίχνω μόνο ένα μήνυμα. Δεν έχω άλλα λόγια.

Βίντεο-Ταιβάν: Λεωφορείο πέφτει στο γκρεμό

Τραυματίστηκαν και οι 15 επιβαίνοντες (13 κορεάτες τουρίστες). Δείτε το:

Ν Ξυδάκης: Σε πλήρη οίστρο ο γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ στη ναυαρχίδα της δεξιάς

Ο ιδεολογικός τοποτηρητής του ΣΥΡΙΖΑ στην Καθημερινή Ν.Ξυδάκης, με τη βίλα στη Μύκονο, ευρισκόμενος σε πλήρη οίστρο με την επιτυχία του κόμματός του... ψάχνει απεγνωσμένα το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός του. Όταν μαθαίνει δε ότι βγήκε έστω και μετά τις εκλογές (έβγαλαν ένα χαρτί 10 σημείων και από κει και πέρα ο καθένας λέει ότι θέλει...) το άγχος του δεν κρύβεται, όπως αποδεικνύει το SOS:

Πως θα πάμε μπροστά αν δεν κοιταχτούμε στον καθρέφτη ρε Φαίλο;

Διαβάζω ένα άρθρο του Φαίλου Κρανιδιώτη στο antinews όπου λέει ότι αυτός ήταν εναντια στην υπογραφή του 2ου μνημονίου από τον Σαμαρά κ.λπ. Αυτό όμως που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι το υστερόγραφό του που είναι ενδεικτικό του γιατί η ΝΔ δεν μπορεί να προχωρήσει. Γράφει λοιπόν ο Κρανιδιώτης αναφερόμενος στην αποτυχία του να εκλεγεί βουλευτής στη Β' Πειραιά:

Η νέα διεύθυνση της ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής

Σε λίγες ώρες η ιστοσελίδα θα λειτουργεί και πάλι στο XAgr.net όπου υπάρχει ήδη και σχετική ανακοίνωση για το κλείσιμο της προηγούμενης σελίδας...

Νέο δάνειο για το ΙΚΑ... και ο Τσίπρας αντί να κυβερνήσει συζητάει με τις μοδίστρες!

Σε νέο βραχυπρόθεσμο δανεισμό 240 εκατ. ευρώ από το επικουρικό του Tαμείο (ETEAM) και το Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ προχώρησε τη Δευτέρα το IKA για πέμπτο συνεχόμενο μήνα, ώστε να πληρωθούν οι συντάξεις Ιουνίου.

Μέρκελ: Ευρώ μόνο με μνημόνιο!

«Πάντα ήθελα την Ελλάδα στην ευρωζώνη» επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία η Γερμανίδα καγκελάριος. Υπάρχει βέβαια και το συνηθισμένο αλλά... Αν οι συμφωνίες δεν τηρηθούν, αν οι μεταρρυθμίσεις δε συνεχιστούν, τότε η Ελλάδα δε θα έχει καμία θέση στη ζώνη του ευρώ. Γιατί η αντιμετώπιση της κρίσης είναι δύσκολη κι αν δε μπορούμε, να φύγουμε να... πάμε αλλού!

Έχουν παλαβώσει όλοι!!! ΔΗΜΑΡ: Δεν είναι επίσημο το tweet και άρα δεν ισχύει...

Δεν ισχύει το tweetάρισμα με το οποίο εφμανίζεται ο κ. Φώτης Κουβέλης να αρνείται την πρωθυπουργία με βάση πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και η οποία θα έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

ΔΗΜΑΡ για τα καραγκιοζιλίκια και το ότι ο Τσίπρας δεν θέλει να κυβερνήσει

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής δεν αξιοποίησε την ευκαιρία για κυβερνητική λύση.
Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με το σύνολο των χειρισμών της κινδυνεύει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές με πιθανό αποτέλεσμα την αναθέρμανση του δικομματισμού και τη συντηρητική μετατόπιση.

Με ένα tweetάρισμα η ΔΗΜΑΡ "έκοψε" την κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Με ένα tweetάρισμα η Δημοκρατική Αριστερά "έκοψε" ουσιαστικά κάθε προοπτική για τη συγκρότηση εθνικής ενότητας, υπό τον πρόεδρό της κ. Φώτη Κουβέλη, ένα ενδεχόμενο το οποίο είχε επανέλθει στο προσκήνιο έπειτα από το ναυάγιο στις συνομιλίες με τον Συνασπισμό.

Ανώτερος ο Σόουζα από τον Φαλκάο ρε άσχετοι...

Διάβαζα σήμερα τα πρωτοσέλιδα και το μάτι μου έπεσε σε μια παλιότερη είδηση, η οποία δε γινόταν να μην με κάνει να γελάω ασταμάτητα για το απίθανο ελληνικό ποδοσφαιρικό μάτι...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Ποιες μορφές διαδικτυακής απάτης συναντώνται συχνότερα;

Οι συνηθέστερες μορφές διαδικτυακής απάτης είναι οι ακόλουθες:

α) Χρεώσεις της πιστωτικής κάρτας πολιτών μέσω του διαδικτύου για αγορές, οι οποίες δεν πραγματοποιήθηκαν από τους ίδιους.

«Ναι» του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για Σαββίδη

«Ναι» του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για Σαββίδη
Το πιο σημαντικό βήμα για την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ έγινε χθες. Η διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ «άναψε» το πράσινο φως στον ομογενή επιχειρηματία, καθώς δέχθηκε το αίτημά του για πάγια καταβολή 500.000 ευρώ με την οποία θα καλύπτονται τα ποσοστά που δικαιούται ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ από την ΠΑΕ. Βέβαια, αυτό το θέμα ήταν ένα από τα βασικά που συζητήθηκαν χθες στη συνεδρίαση που έγινε στο κλειστό της Πυλαίας και στην οποία συμμετείχε και ο Ζήσης Βρύζας.

Οι Τσίπρας και Καμμένος τι προτείνουν για τα ομόλογα που λήγουν στις 15 και 18 Μαϊου;

Στις 15 Μαϊου λήγει ένα ομόλογο ύψους  435 εκ. ευρώ, το οποίο υπάγεται σε ξένο δίκαιο και το κατέχουν  ομολογιούχοι που αρνήθηκαν να υπαχθούν στο PSI.
Η Ελλάδα έχει τρείς επιλογές:

Πάτε καλά ρε; Αλήτες γιαούρτωσαν τον Τσάκα μας!!

Ο Βλάσης Τσάκας κάλεσε τους δημοσιογράφους για να τους παρουσιάσει το νέο του Πρίγκιπα αλλά πριν ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου, περίπου 15-20 οπαδοί του Παναθηναϊκού μπήκαν στο ξενοδοχείο και τον γιαούρτωσαν.

Μιχελάκης: Επανένωση της παράταξης χωρίς επικοινωνιακούς όρους

Επιμένει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, στην πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά για την επανένωση της Κεντροδεξιάς «πολυκατοικίας» παρά τις επιφυλάξεις των υπολοίπων «ενοίκων» της (Ντόρα, Καρατζαφέρης, κλπ).

Η WordPress έκλεισε την επίσημη ιστοσελίδα της “Χρυσής Αυγής”

Η επίσημη εξήγηση που δίνει είναι η παραβίαση των όρων χρήσης:

Στο επίπεδο-ρεκόρ του 21,7% εκτινάχθηκε η ανεργία τον Φεβρουάριο

Στο 21,7% σκαρφάλωσε το ποσοστό ανεργίας τον Φεβρουάριο, έναντι 21,3% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΕΛΣΤΑΤ.

Τον Φεβρουάριο του 2011 το ποσοστό ήταν 15,2%.


Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά...

Λασίθι: ''Με διώκουν οι σταλινοτσολιάδες επειδή μαθαίνω στα παιδιά να είναι έλληνες''!

Ο διευθυντής καταγγέλθηκε για ναζιστική προπαγάνδα - Σε ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για σταλινοτσολιάδες και για ψευτοδημοσιογράφους...

Το ζήτημα της διαγραφής του διευθυντή σχολείου της Ιεράπετρας που καταγγέλθηκε για ναζιστική προπαγάνδα και στρατολόγηση μαθητών εξετάζει η ΕΛΜΕ Λασιθίου την ίδια ώρα που η κάλπη έστειλε τη Χρυσή Αυγή στη βουλή.

«Παγώστε τη δόση τώρα»!

Πληθαίνουν οι φωνές πολιτικών από όλα τα γερμανικά κομματα που ζητούν άμεσο πάγωμα της χρηματοδότησης προς την Ελλάδα. "Το φάντασμα της χρεοκοπίας δε λειτουργεί πια".

Η παρατεταμένη δυστοκία σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού στην Ελλάδα έχει θορυβήσει το Βερολίνο, που μέσω δηλώσεων αξιωματούχων στελεχών, όπως του υπουργού Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβέλε, ζητούν πλέον την έξοδο της χώρας από τη ζώνη του ευρώ σε περίπτωση που η νέα κυβέρνηση δεν έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Δείτε live την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας

Δείτε το:

ΝΔ: Οι «παλιές καραβάνες» επιστρέφουν έπειτα από τη μάχη, για καφέ ...

Νιώθοντας την ανάγκη να αλλάξει κάποια πράγματα έπειτα από την εκλογική ήττα, ο Αντώνης Σαμαράς επαναφέρει στον πρωινό καφέ τους αντιπροέδρους του κόμματος, Δημήτρη Αβραμόπουλο και Σταύρο Δήμα.

Η συμμετοχή των δυο πολιτικών, καθώς και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στη διαδικασία του πρωινού καφέ καλείται να δείξει στην κοινωνική και εκλογική βάση του κόμματος ότι ο κ. Σαμαράς επιστρατεύει την εμπειρία και τα «μεστωμένα μυαλά» των ιστορικών στελεχών για να αντιμετωπιστεί η παρούσα, δυσμενέστατη κατάσταση.

Ένα μικρό μάθημα τραπεζικής για τον Στρατούλη και τον ΣΥΡΙΖΑ

Του Γιώργου Καισάριου

Όταν άκουσα προχτές τις δηλώσεις του κ. Στρατούλη, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι δυνατόν να έχει γίνει μια τέτοια δήλωση. Η δε δήλωση του κ. Γλέζου, περί κατάσχεσης κεφαλαίων άνω των 20.000 ευρώ ήταν το κερασάκι στην τούρτα.


Σε λίγη ώρα η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Στην Αρχαία Ολυμπία στρέφεται το διεθνές ενδιαφέρον καθώς εντός ολίγου αρχίζει η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Θα ξεκινήσει στις 11:15 και θα ολοκληρωθεί στις 12:30.

Το Ολυμπιακό φως θα περάσει από 43 πόλεις και ιστορικά μέρη της Ελλάδας ενώ συνολικά θα λάβουν μέρος 500 λαμπαδηδρόμοι.

Επιστροφή στη δραχμή που επιδιώκουν οι Τσίπρας-Καμμένος; Τι σημαίνει για καταθέσεις και δάνεια

Εντονη ανησυχία έχουν προκαλέσει σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς αρκετοί αξιωματούχοι από την Ευρώπη και την Αμερική, αλλά και ξένοι επενδυτικοί οίκοι δίνουν μεγάλες πιθανότητες επιβεβαίωσης στο σενάριο εξόδου της χώρας μας από το ευρώ και τον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης, αν δεν υπάρξει άμεση λύση.

Τουρισμός: "Πάγωσαν" οι κρατήσεις λόγω μαλάκυνσης των πατριωτών του κώλου

[Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν ο ένας πάει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης βόλτες για 2 μέρες και ο άλλος λέει "ούτε νεκρός με τη ΝΔ"... έρχεται χαρατσάκι, το φθινόπωρο λόγω μειωμένων εσόδων ΦΠΑ από τουρισμό, που θα το οφείλουμε όλο στους πατριώτες του κώλου...]

Της Έφης Καραγεώργου

Σε κατάσταση πανικού βρίσκεται σχεδόν όλος ο τουριστικός κόσμος της χώρας, καθώς από τη Δευτέρα, η ροή των κρατήσεων άρχισε να παρουσιάζει σημαντική πτώση της τάξης του 50%.

«Φορολογούμενε της Βαλένθια ο Καλατράβα σου ρουφά το αίμα»

Ουδείς προφήτης εν τω τόπω αυτού, λέει η Βίβλος και φαίνεται πως το βιώνει στο πετσί του ο φημισμένος αρχιτέκτονας Σαντιάγο Καλατράβα ο οποίος αντιμετωπίζει σφοδρές επικρίσεις για τις συμφωνίες του με την τοπική κυβέρνηση στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βαλένθια.

"Άλλα μου είπε στη συνάντηση, άλλα είπε δημόσια" θα πει ο Βενιζέλος για τον Τσίπρα

Μέχρι τη 1 τα ξημερώματα της Πέμπτης έμεινε στο γραφείο του ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Όλοι τους ήταν αιφνιδιασμένοι από τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αφήσει να διαφανεί, στη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι...

«Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τη δολοφονία του συζύγου μου, Μανώλη Καντάρη

Ενας χρόνος συμπληρώθηκε από την άγρια δολοφονία του Μανώλη Καντάρη, τον οποίο μαχαίρωσαν στην οδό Ηπείρου την ώρα που πήγαινε στο μαιευτήριο για τη γέννηση της κόρης του. Οι αλλοδαποί δράστες, τον μαχαίρωσαν γαι να του παουν μία βιντεοκάμερα, την οποία αργότερα πούλησαν στο Μοναστηράκι για 120 ευρώ.

Η ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ

      Μπορείτε να φανταστείτε να είχε κερδίσει ο Ράλλης το 1981 τις εκλογές?πόσο διαφορετική θα ήταν η Ελλάδα σήμερα?
      Χωρίς το τεράστιο αυτό χρέος,χάρη στα τρελά δάνεια που είχε πάρει ο Ανδρέας,χωρίς τις  αβάσταχτες σπατάλες και χωρίς τους ανεξέλεχτους διορισμούς.
      Βέβαια και ο Ράλλης δεν ήταν τέλειος ,αλλά τι σχέση είχε με το έκτρωμα του ΠΑΣΟΚ?
      Τέλος πάντων αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Ανδρέας ΉΤΑΝ ΜΟΔΑ και σαν μόδα έπρεπε να έρθει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στην εξουσία.
      Το ίδιο αυτή τη στιγμή και ο Τσίπρας. ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ. Ο κόσμος να χαλάσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβάζει ποσοστά.

Το θρίλερ στις Βρυξέλλες και το σίκουελ... του έργου της στάσης πληρωμών

Της Δήμητρας Καδδά

Επανέρχεται για μία ακόμη φορά ο φόβος στάσης πληρωμών του ελληνικού δημοσίου, μετά το θρίλερ που διαδραματίστηκε από το βράδυ της Τρίτης στις Βρυξέλλες με συγκεκριμένα κράτη - μέλη να αρνούνται την καταβολή της δόσης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λύση βρέθηκε χθες, μετά από μία επεισοδιακή τηλε-συνεδρίαση του αρμοδίου οργάνου του Ecofin (EWG) με ελληνική εκπροσώπηση από τον πρόεδρο του ΣΟΕ Γ. Ζανιά.

Financial Times: Η Ελλάδα να αποφασίσει το μέλλον της

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ''είναι δημοκρατικό δικαίωμα των Ελλήνων να σκίσουν όποια συμφωνία έχει συναφθεί στο όνομά τους'' αλλά τονίζεται πως πλέον ''η έξοδος από την ευρωζώνη πλέον δεν θεωρείται μόνο εφικτή επιλογή, αλλά και πιθανή''.

Διαβάστε όλο το άρθρο.

Επίθεση στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Κ. Μπογδάνο

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος στη οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΙ, λίγο μετά τη μια και μισή τα ξημερώματα τρία άτομα του επιτέθηκαν από πίσω...

Συγκεκριμένη πρόταση προς Μπακογιάννη, Μάνο και Καρατζαφέρη σχεδιάζει ο Αντ.Σαμαράς

Εντολή να επανέλθει ο μηχανισμός της ΝΔ σε προεκλογικούς ρυθμούς έχει δώσει ο Αντώνης Σαμαράς, ο ίδιος προχώρησε σε τρεις κινήσεις που εντάσσονται στις προετοιμασίες του κόμματος για νέα αναμέτρηση στις κάλπες.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρουν Τα Νέα, προχώρησε σε δημόσιο κάλεσμα προς πρώην στελέχη της ΝΔ για μια προεκλογική σύμπραξη με στόχο τη συγκρότηση ευρωπαϊκού κεντροδεξιού μετώπου που θα εγγυάται τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, κλιμάκωσε την επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και ενίσχυσε την επιτελική ομάδα της ΝΔ, που θα διαμορφώνει σε καθημερινή βάση τη στρατηγική του κόμματος.

ΠΟΙΟΣ;;; το ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ;

Γιατρέ μου... αυτοί θέλουν να συναντηθούν με τη Μέρκελ;; Το πιο πιθανό είναι αν τη συναντήσουν να την απαγάγουν κιόλας:

Ρε Αντώναρε κοιτάξου στον καθρέφτη μήπως δεις ποιος φταίει που έμεινες απέξω...

Παρά την πίκρα και την κατήφεια που υπάρχει στην Συγγρού υπάρχει και κάτι που τους κάνει να γελάνε. Τα tweets του γραφικού Αντώναρου, που αποτελεί ότι χειρότερο υπουργοποίησε ο Κ. Καραμανλής. Ο άνθρωπος έχει παραφρονήσει και επειδή ο κόσμος τον μαύρισε του φταίει ο Σαμαράς!!! Βγήκε 25-30 στη Β'Αθηνών, που σημαίνει ότι η ΝΔ έπρεπε να πάρει κοντά 45% στη συγκεκριμένη περιφέρεια για να εκλεγεί... και μετά του φταίνε οι τριγύρω από τον Σαμαρά. Δείτε τα tweets του γραφικού:

Βίντεο: ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Έβριμπόντι ιζ α φάκιν λήντερ

Δείτε το:

Έκαψαν ελληνικές σημαίες τα κομμούνια της ψευτοαντίστασης

Δύο ελληνικές σημαίες έκαψαν σήμερα άγνωστοι, στην πλατεία... Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας.

Υπάλληλοι του Τμήματος Εθιμοτυπίας του Δήμου Πατρέων είχαν μεταφέρει στο σημείο τις σημαίες , εν όψει της καθιερωμένης ετήσιας τελετής , που αφιερώνεται στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης, που απαγχονίστηκαν στον ίδιο ακριβώς χώρο, στις 9 Μαΐου 1944, από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και τους ντόπιους συνεργάτες τους.

Ι. Βρούτσης για το αποτέλεσμα των εκλογών

Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, είναι απολύτως σεβαστό !
[παραβλέπουμε τα κοινότυπα "ευχαριστώ τους ψηφοφόρους κ.λπ"]

Δυστυχώς, το αποτέλεσμα της κάλπης βάζει τη χώρα μας σε περίοδο πολιτικής αστάθειας και αυτό συμβαίνει σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, καθώς πρέπει να ληφθούν άμεσα σημαντικές αποφάσεις.

Ο λαός, έστειλε τα μηνύματά του και οι κυκλαδίτες με την ψήφο τους, ισχυροποίησαν ιδιαίτερα...

Παρέλαση ρώσικου στρατού στην Κόκκινη Πλατεία για την 67η επέτειο της λήξης του Β ΠΠ

Δείτε το:

Καυτή πατάτα το ομόλογο των 435 εκ. ευρώ

Στο Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας παρέπεμψε την κρίσιμη απόφαση για την πληρωμή ή όχι του ομολόγου των 435 εκ. ευρώ, το οποίο υπάγεται σε ξένο δίκαιο και λήγει στις 15 Μαΐου, ο υπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης. Ο συγκεκριμένος τίτλος ανήκει στο σύνολο των ομολόγων αξίας περίπου 6,5 δισ. ευρώ που δεν μπήκαν στο PSI.

Επίτιμος δημότης αρχαίας Ολυμπίας ο Ζακ Ρογκ

Επίτιμος δημότης της αρχαίας Ολυμπίας είναι από σήμερα ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζακ Ρογκ, ύστερα από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αίθριο του Μουσείου Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σκληρή ανακοίνωση του Σ.Φ.Κ.Σ. για Τσίπρα


Ο Σύλλογος Φίλων Κεντήματος Σταυροβελονιά, διαμαρτύρεται εντόνως, διότι δεν συμπεριελήφθη στους φορείς και οργανώσεις με τις οποίες συναντήθηκε ο κ.Τσίπρας, στα πλαίσια της...

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com