15 Μαΐου 2012

Και οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένες Ευρωπαίες είναι οι…

Σύμφωνα με έρευνα που εξέτασε πρόσφατα τις σεξουαλικές συνήθειες των γυναικών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Women’s Health, 7 στις 10...

Μέρκελ – Ολάντ: Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ, αλλά...

Η Ελλάδα «ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια» και «θα μείνει στο ευρώ», δήλωσαν το βράδυ της Τρίτης η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν μετά την πρώτη τους συνάντηση σήμερα στο Βερολίνο. Υπογράμμισαν, ωστόσο, πως είναι απαραίτητη η τήρηση των δεσμεύσεων.

Διαβουλεύσεις Σαμαρά- Ντόρας σε εξέλιξη για επανένωση της Κεντροδεξιάς-Ραντεβού αύριο;

Σε εξέλιξη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες συζητήσεις μεταξύ του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη στο πλαίσιο της προσπάθειας για επανένωση της Κεντροδεξιάς.

Ευρώ ή δραχμή το δίλημμα των εκλογών για τους Ευρωπαίους

Πρώτο θέμα για τα υψηλά στελέχη της ΕΕ και του ΔΝΤ έχει γίνει η αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης στην Ελλάδα. Το "ναυάγιο" σχηματισμού κυβέρνησης, συνοδεύτηκε από εκτενή σχόλια από υψηλά στελέχη της ΕΕ και του ΔΝΤ, οι περισσότεροι εκ των οποίων προειδοποιούν για την επόμενη μέρα, για την πολιτική αστάθεια, και για τους κινδύνους εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.

Αυγή: "Αφαιρέσαμε τη σημαία της ΚΟΕ γιατί θέλαμε να πανηγυρίσουμε κρυφοκομμουνιστικά"

Απάντηση της εφημερίδας ΑΥΓΗ (του ΣΥΡΙΖΑ) για το μοντάζ με την αφαίρεση της σημαίας της Κ.Ο.Ε. από τα επινίκια, μετά το αποτέλεσμα (δες εδώ τι γράψαμε πριν μια βδομάδα)
"Σχολιάζεται, μαθαίνουμε, σε μπλογκ και στο φέισμπουκ η φωτογραφία που βάλαμε στο επινίκιο πρωτοσέλιδο της "Αυγής", στο φύλλο της Δευτέρας. Αυτό που μας λένε είναι πως απαλείψαμε το σήμα της ΚΟΕ από τη σημαία που είναι σε πρώτο πλάνο και ότι αυτά έκανε ο Στάλιν. Επικαλούνται μάλιστα την "ορίτζιναλ φωτογραφία" που έχουμε αναρτήσει στη δικτυακή έκδοση. Νομίζουμε ότι διάφοροι φίλοι και σύντροφοι μας κρίνουν με υπερβολική αυστηρότητα, αν όχι κακοπιστία.

Λαφαζάνης: Θα καταγγείλουμε μονομερώς το μνημόνιο... κι ας λέει ο Τσίπρας ότι θέλει



Άρχισαν πάλι τα ίδια οι σαλτιμπάγκοι της πολιτικής, μόλις άκουσαν ότι θα γίνουν εκλογές άρχισαν πάλι με τα περί καταγγελίας του μνημονίου...

Τσίπρας προχθές ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας: Φυσικά και δεν μιλάμε για μονομερείς ενέργειες (καταγγελίας του μνημονίου)

Π. Λαφαζάνης στις 15:25 στον Αθήνα 984 fm:

To MEGA παραποιεί δήλωση Σόιμπλε και τρομπάρει τους ηλίθιους!!

Δείτε το βίντεο με την παραπληροφόρηση του MEGA, το οποίο παραποίησε τη δήλωση του Σόιμπλε ο οποίος ενώ είπε πως οι Έλληνες υποφέρουν λόγω ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ, το MEGA έλεγε ότι είπε πως οι Έλληνες θα υποφέρουν τις επόμενες δεκαετίες!! Κάτι τέτοια ακούνε οι πατριώτες του κώλου και τρελαίνονται...




Στη δημοσιότητα φωτογραφίες ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια του Φεβρουαρίου

Νέες φωτογραφίες ατόμων που συμμετείχαν στα σοβαρά επεισόδια και στις λεηλασίες καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Φεβρουαρίου έδωσε η Αστυνομία, ζητώντας πληροφορίες από τους πολίτες για τα άτομα αυτά, προκειμένου να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Σχεδόν στα 700 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι εκροές των καταθέσεων μετά τις εκλογές

Περίπου 700 εκατ. ευρώ είχαν διαρρεύσει μέχρι τη Δευτέρα από τις καταθέσεις που διατηρούν στις τράπεζες επιχειρήσεις και νοικοκυριά.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Προβόπουλος ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια το απόγευμα της Δευτέρας για τις συνολικές εκροές καταθέσεων, όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Προεδρίας της Δημοκρατίας που δόθηκαν την Τρίτη στη δημοσιότητα.

Σόιμπλε: Αν θέλετε ευρώ δεχτείτε τους όρους

Τηρήστε τις δεσμεύσεις, διαμηνύει μετά την κατάρρευση των συνομιλιών στην Ελλάδα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

Κατά την είσοδο του σε συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στις Βρυξέλλες ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επέμεινε ότι λίγα έχουν αλλάξει και η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τους όρους για το ελληνικό πακέτο διάσωσης.

Διώξη κατά των δύο ηλιθίων που επιτέθηκαν στον 78χρονο Ολλανδό στους Μολάους

Δίωξη για απρόκλητη σωματική βλάβη και εξύβριση ασκήθηκε σε βάρος των δύο ανδρών, 45 και 48 ετών από τους Μολάους Λακωνίας, οι οποίοι το πρωί της Κυριακής επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν 78χρονο Ολλανδό θεωρώντας ότι πρόκειται για Γερμανό υπήκοο.

Χάσαν τον ύπνο τους στο ΠΑΣΟΚ: Στον ανακριτή το "ημερολόγιο" του Τσοχατζόπουλου

Κρίσιμα έγγραφα για την υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, που παραμένει προσωρινά κρατούμενος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, έχει πλέον στα χέρια του ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής.

Η Κ. Λαγκάρντ δεν αποκλείει «συντεταγμένη έξοδο» της Ελλάδας από το ευρώ

Η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έθιξε την πιθανότητα να υπάρξει μία «συντεταγμένη έξοδος» της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, μετά τις πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα.

Δείτε φώτο τη στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε το αεροπλάνο του Ολάντ!

Ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ επιβιβάστηκε σε ένα δεύτερο αεροσκάφος το οποίο απογειώθηκε από το Παρίσι με προορισμό το Βερολίνο.

Νωρίτερα, το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ολάντ στο Βερολίνο, για την πρώτη του συνάντηση με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, χτυπήθηκε από κεραυνό και επέστρεψε στο Παρίσι . Δείτε τη φώτο:

MEGA Προπαγάνδα, παραποίησαν τη δήλωση Σόιμπλε

Τελειωμό δεν έχει η προπαγάνδα του Μega και η προσπάθεια τρομοκράτησης για να ψηφίσει ο κόσμος το αγαπημένο παιδί του Μπόμπολα, Βενιζέλο. Στο σημερινό δελτίο των 8 παρουσίασε δηλώσεις του Γερμανού υπουργού οικονομικών κ. Σόιμπλε ότι ...

Σαρωτικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει ο Βενιζέλος

Τους άξονες του σχεδίου του για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει την Τετάρτη ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος. Τις πρώτες σκέψεις του για το εύρος και την κατεύθυνση αυτών των αλλαγών ανέπτυξε ο κ. Βενιζέλος σε άτυπη σύσκεψη που συγκάλεσε τη Δευτέρα στην Ιπποκράτους με τις κυρίες Αννα Διαμαντοπούλου και Φώφη Γεννηματά και τους κ. Ανδρέα Λοβέρδο, Κώστα Σκανδαλίδη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νίκο Ανδρουλάκη.

Με ψέμματα άρχισε ο Τσίπρας την προεκλογική περίοδο (αν την έληξε και ποτέ): Μας έθεσαν το δίλημμα «μνημόνιο ή εκλογές»...

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να δημιουργηθεί κυβέρνηση που θα σεβαστεί κατ' ελάχιστο τη λαϊκή ετυμηγορία, όμως οι κ.κ. Σαμαρας και Βενιζέλος, πιστοί στις ενυπόγραφες δεσμεύσεις τους, αρνήθηκαν να υιοθετήσουν τις προτάσεις μας και επί της ουσίας μας έθεσαν το δίλημμα «μνημόνιο ή εκλογές», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας και εκτίμησε ότι πλέον ήρθε η ώρα ο λαός να ολοκληρώσει το βήμα που έκανε στις 6 Μαΐου για μία κυβέρνηση αριστεράς.

Σαμαράς: «Κάποιοι πασχίζουν να βγάλουν τη χωρά από την Ευρώπη» (βίντεο)

Στην κρίσιμη καμπή στην οποία βρίσκεται η χώρα μας αναφέρθηκε κατά την ομιλία του, μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος της Ν, Αντώνης Σαμαράς.

«Η χωρά ζει τις πιο κρίσιμες στιγμές από τη μεταπολίτευση. Η Ελλάδα απομονώνεται», είπε ο κ. Σαμαράς μετά την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης ενότητας, τονίζοντας ότι στις εκλογές «κρίνεται η τύχη των παιδιών μας».

Εμπρηστική επίθεση εναντίον της συζύγου του Ράιχενμπαχ

Εμπρηστική επίθεση στο αυτοκίνητο της Ντάγκμαρ Ροτ-Μπέρεντ, ευρωβουλευτής των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και σύζυγος του επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Χορστ Ράιχενμπαχ, σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα έξω από το σπίτι της οικογένειας, στο Πότσνταμ, κοντά στο Βερολίνο.

Και νέες φωτογραφίες του Βλάχου να σέρνεται στο έδαφος μπροστά στον Μιχαλολιάκο!! (φώτο)

Δείτε τις:

Βίντεο: Ακόμα γελάνε με τον οδηγό της Λαμποργκίνι

Δείτε μετά το 45":

Χριστός κι Απόστολος!!! Ο Καμμένος προσφέρθηκε να σχηματίσει Κυβέρνηση της αρεσκείας του για να σώσει τη χώρα!!... κια οι δοσίλογοι, προδότες,τραπεζίτες κ.λπ αρνήθηκαν


«Ο Καμμένος πρότεινε να αναλάβει τον σχηματισμό κυβέρνησης»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος, επέρριψε ευθύνες για το ναυάγιο όλων των προσπαθειών κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, ενώ ανέφερε ότι σήμερα υπήρξε νέα πρόταση από τον κ. Καμμένο...

Γελάνε στη ΝΔ με τα παραμύθια Καμμένου: Θα βγούνε τα πρακτικά και θα γελάσει ο κάθε... καμμένος

Mε ένα αιχμηρό σχόλιο απάντησαν από τη Νέα Δημοκρατία σε όσα είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ότι ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε στη σύσκεψη πως...

Βγάζει ΨΕΥΤΗ τον Καμμένο η Προεδρία της Δημοκρατίας: Παρέδωσε διάφορα έγγραφα που περιείχαν σενάρια

Καμία παρερμηνεία για το επεισόδιο με το non paper του Πάνου Καμμένου δεν αφήνει η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Προεδρία της Δημοκρατίας. Στο λιτό κείμενο αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Καμμένο στις...

«Ναυάγιο» στο Προεδρικό - Πάμε φουλ για εκλογές στις 10 ή 17 Ιουνίου

Ναυάγησαν όπως αναμενόταν οι συζητήσεις των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και ξεκινούν οι διαδικασίες για τον ορισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει τον τόπο σε εκλογές στις 10 ή στις 17 Ιουνίου.

Το πλήρες ξεβράκωμα του Τσίπρα: Αντί για καταγγελία μίλησε για επανεξέτεση του μνημονίου

Φυσικά το θέμα της χθεσινής ημέρας δεν είναι ότι ο Καμμένος προς τιμήν του φαίνεται να εγκαταλείπει τη ρητορική του μίσους για δοσίλογους, εκπροσώπους τραπεζών, "ούτε νεκρός με τον Σαμαρά"... είναι η κολοτούμπα του Τσίπρα που ξεβρακώθηκε μπροστά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μίλησε...

Ο Αλέξης δεν πληρώνει ποτέ εισιτήριο!

Φαντάζομαι ότι όλοι γνωρίζετε το ανέκδοτο με τον Ελληναρά, Μητσάρα που κάθε μέρα έμπαινε στο λεωφορείο, αγριοκοίταζε τον οδηγό και του έλεγε με τσαμπουκά: «Ο Μητσάρας δεν πληρώνει ποτέ εισιτήριο», μέχρι που μια μέρα ο οδηγός έφερε τους φίλους του να βοηθήσουν και τότε ο Μητσάρας είπε:

Εντυπωσιακό βίντεο: Η εξέλιξη των κρατών στην Ευρώπη τα τελευταία 1000 χρόνια

Δείτε το:

Καμία εμπιστοσύνη μεταξύ Καμμένου και βουλευτών!!! 7 άτομα τον συνόδευσαν στο Προεδρικό Μέγαρο!

Το πρώτο εσωκομματικό πρόβλημα για το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε την εμφάνισή του με αφορμή το έγγραφο που έδωσε ο Πρόεδρός του στον Κάρολο Παπούλια και αναφερόταν σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Βουλευτές που προέρχονται από τη ΝΔ και ειδικά από την λεγόμενη λαϊκή δεξιά, δήλωσαν αιφνιδιασμένοι ενώ και στελέχη του κόμματος σε όλη την Ελλάδα εξέφραζαν απορία για το τι πραγματικά είχε συμβεί.

Ο "σέξι Αλέξης" και το Reuters

Με τη διαπίστωση ότι ο χαρακτηρισμός "σέξι" δεν αποτελεί μία λέξη που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τους περισσότερους Έλληνες πολιτικούς ξεκινά το άρθρο του Reuters την ενδοσκόπηση για τον Sexi Alexi που, όπως σημειώνεται, τείνει να καταστεί σε έναν από τους πιο ισχυρούς άνδρες στην Ελλάδα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Δεν θα λάβω τη βουλευτική αποζημίωση για το άνοιγμα της Βουλής"

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε, πως η απόφασή του να μην λάβει την αποζημίωση από το άνοιγμα της Βουλής, εφόσον δεν σχηματιστεί κυβέρνηση, είναι το ελάχιστο δείγμα ότι το πολιτικό σύστημα αντιλαμβάνεται τα προβλήματα των πολιτών.

Συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος ο Λάλας αφού είχε ρυθμίσει το χρέος του

Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο ο δημοσιογράφος Θανάσης Λάλας, ο οποίος νωρίτερα είχε συλληφθεί για χρέη προς το δημόσιο ύψους 140.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη η σύσκεψη των αρχηγών – Ανακοίνωση Καμμένου για το επίμαχο έγγραφο

Στον απόηχο του εγγράφου του Πάνου Καμμένου, το οποίο τον φέρει να δέχεται συμμετοχή σε κυβέρνηση αν πάρει το υπουργείο Άμυνας και δύο θέσεις αντιπροέδρων, διεξάγεται η σύσκεψη του Καρόλου Παπούλια και των πολιτικών αρχηγών, πλην της Αλέκας Παπαρήγα από το ΚΚΕ, η οποία δήλωσε ότι δε θα παραστεί στη σύσκεψη - καθώς δε συμφωνεί με την πρόταση Παπούλια - και του Νίκου Μιχαλολιάκου από τη Χρυσή Αυγή που δεν εκλήθη.

Βολές Παπαδημούλη κατά Αλαβάνου... επειδή τους είπε να πούνε την αλήθεια ότι είναι υπέρ της δραχμής

Απάντηση στα όσα δηλώνει τις τελευταίες ημέρες ο Αλέκος Αλαβάνος, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Ο κ. Αλαβάνος εσχάτως έχει γίνει υποστηρικτής της δραχμής• αυτή είναι μια θέση διαφορετική και αντίθετη με αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης και πρόσθεσε: «Ούτε η κ. Μέρκελ, ούτε οι συνέταιροι του μνημονίου ΝΔ - ΠΑΣΟΚ δεν υιοθετούν τόσο εκβιαστικά αυτό το πλαστό και παραπλανητικό δίλημμα».

Αύξηση επιτοκίων στη δημοπρασία εντόκων γραμματίων

Με ελαφρά αυξημένο επιτόκιο, 4,34 από 4,20% που ήταν τον Απρίλιο, πραγματοποιήθηκε η σημερινή δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας.

Εμείς σερνόμαστε και η Τουρκία πετάει: Τουρκία: Πλεόνασμα 775 εκατ. δολαρίων τον Απρίλιο

Κωνσταντινούπολη (Dow Jones) – Η Τουρκία ανακοίνωσε ότι το πλεόνασμα του προϋπολογισμού διαμορφώθηκε στις 1,4 δισ. τουρκικές λίρες (775 εκατ. δολάρια) τον Απρίλιο, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, καθώς τα μεγαλύτερη έσοδα του προϋπολογισμού και τα φορολογικά έσοδα ενίσχυσαν το δημοσιονομικό ισολογισμό.

Βρετανία: Μεγάλο εμπορικό έλλειμμα... αλλά ευτυχώς υπάρχουν και οι Εβραίοι του City...

Σταθερό στις 8,6 δισ. λίρες παρέμεινε το έλλειμμα στο εμπορικό ισοζύγιο προϊόντων της Βρετανίας το Μάρτιο, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires. Ειδικότερα, οι εξαγωγές της αυξήθηκαν 5,8% σε σχέση με το Φεβρουάριο στο ύψος ρεκόρ των 26,4 δισ. λιρών ενώ οι εισαγωγές σημείωσαν άνοδο στις 34,9 δισ. λίρες

"Τα αδικήματα δεν παραγράφονται" λέει ο Μιχελάκης που βλέπει ότι πάμε σε εκλογές

[... και η ΝΔ δεν θέλει να μείνουν χωρίς έλεγχο οι πράξεις και οι παραλείψεις Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου που μας οδήγησαν στον γκρεμό]

«Τα αδικήματα δεν παραγράφονται» δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν στην παραγραφή ενδεχόμενων ευθυνών για το Μνημόνιο, εφόσον συγκληθεί και διαλυθεί αμέσως μετά η Βουλή.

Συλλήψεις για χρέη εκατομμυρίων στο δημόσιο

Συνελήφθη στον Άγιο Στέφανο Αττικής από αστυνομικούς του Τ.Α. Αγίου Στεφάνου 50χρονος , Διευθύνων Σύμβουλος Ανώνυμης Εταιρείας για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους...

Αυτοί είναι οι εργατικοί νεοέλληνες: Ζητούσαν εργάτες συγκομιδής και πήγαν 19 Ελληνες και 4.885 Αλβανοί

Παρόλο που η ανεργία, ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία έχει ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ το κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών για εργατικά χέρια προκειμένου να συμμετάσχουν στην συγκομιδή ροδάκινων στον κάμπο της Ημαθείας και της Πέλλας, είχε ανταπόκριση απο 19 μόνο Έλληνες.

Άδωνις: Απορώ τι δουλειά έχουν σοβαροί άνθρωποι σαν τον Ζώη και τον Μαρκόπουλο, με τον Καμμένο

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής της Ν.Δ Άδωνις Γεωργιάδης, στον πρόεδρο των "Ανεξάρτητων Ελλήνων"  Πάνο Καμμένο, αναφορικά με το έγγραφο που φέρεται να έθεσε όρους για να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση ολίγων μηνών, αν υπάρχει σοβαρό οικονομικό ή εθνικό θέμα. 

Σε δίκη ο Β.Παπαγεωργόπουλος, με βούλευμα του συμβ.εφετών

Χρηματική εγγύηση και όχι προφυλάκιση αποφάσισε το Σ.Εφετών
Με βούλευμα του συμβουλίου εφετών ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης καθώς και 3 αντιδήμαρχοι παραπέμπονται σε δίκη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης και της πλαστογραφίας κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου για την μαύρη τρύπα ύψους 51,4 εκ. ευρώ στα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Φοιτητικές Εκλογές: Νίκη της ΔΑΠ και της στροφής στην πολιτικοποίηση

Αύριο Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 διεξάγονται οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές μέσα σε ένα κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας που επικρατεί στην κοινωνία. Όλα συνηγορούν πως για ακόμα μία χρονιά, η γαλάζια φοιτητική παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών για 26η χρονιά συνεχίζοντας την παράδοση που τη θέλει να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα του πολιτικού συστήματος.

Θα πληρωθεί το ομόλογο... λένε οι γνωστοί προβοκάτορες του Reyters

Θα πληρωθεί τελικά το ομόλογο των 435 εκατ. ευρώ που λήγει σήμερα, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το Reuters.

Σταματήστε ρε μαλάκ@@ πολιτικοί να τρομπάρετε τους ηλίθιους: Έδειραν 78χρονο Ολλανδό γιατί νόμιζαν ότι είναι Γερμανός!!

[Βαρεθήκαμε να το λέμε: Οι ηλίθιοι με τα καφριλίκια τους θα διαλύσουν τον τελευταίο υγιή τομέα της χώρας και τη μόνη πηγή εισροής χρημάτων από το εξωτερκό! Το λογαριασμό δε, λόγω μειωμένων εσόδων ΦΠΑ από τον τουρισμό, τον Οκτώβριο, θα τον πληρώσουμε όλοι μαζί ]

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 78χρονος Ολλανδός από δύο κατοίκους των Μολάων στη Μονεμβασιά, γιατί νόμιζαν ότι ήταν Γερμανός. Οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον άτυχο ηλικιωμένο για τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβάλει οι δανειστές στη χώρα μας.

Συνεχίζεται η κατρακύλα που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ: Μείωση ΑΕΠ κατά 6,2%

Μείωση 6,2% εμφάνισε το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) σε σταθερές τιμές 2005, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012, σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2011, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Αυξημένους φόρους σε σχέση με πέρυσι καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι

Περισσότερους φόρους σε σχέση με πέρυσι καλούνται να πληρώσουν εφέτος όλοι σχεδόν οι φορολογούμενοι, όπως προκύπτει από τα πρώτα εκκαθαριστικά σημειώματα των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

"Έσφαξε με το γάντι" τον Καμμένο ο κολοτούμπας ο Τράγκας


Τι έγινε κυρ-Γιώργη;
Τον έσφαξες τον Πανούλη πρωί-πρωί. "Χοντρούλη" τον ανέβαζες, "πολιτικό απατεώνα" τον κατέβαζες, με επιφυλάξεις βέβαια, μήπως πλαστογράφησε το έγγραφο ο Μπίτσιος (από την Προεδρία της Δημοκρατίας) κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορεί να συμβαίνει.

Η συνέχεια στο taxalia.blogspot.com

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας δηλώνει ότι έχει εξετάσει το σενάριο ευρω-εξόδου της Ελλάδας

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας έχει εξετάσει το σενάριο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά πολιτική της Ευρωζώνης είναι να παραμείνει η χώρα στο ευρώ και να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε την Τρίτη ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γιαν Κιις ντε Γιάγκερ.

Μαλάκ@@ δεξιοί, τελειώνετε με τα περί κολοτούμπας, κομανέτσι κ.λπ πριν μας γαμήσ@@ η αριστερά: Και το ΚΚΕ επιβεβαιώνει το nonpaper Καμμένου

[Παρότι κάποιοι έλεγαν ότι το ΚΚΕ διαψεύδει την ύπαρξη του nonpaper Καμμένου και προσπαθούν με αλχημείες να μας πείσουν ότι το έγγραφο δεν είναι γνήσιο, το ΚΚΕ επιβεβαίωσε ότι έλαβε το έγγραφο, ενώ πριν λίγο και ο Χατζηνικολάου ξαναείπε ότι το έγγραφο είναι του Καμμένου και το έδωσε ο ίδιος στον Παπούλια... όλα αυτά όμως είναι οι λεπτομέρειες που κάποια στιγμή πρέπει να τις ξεπεράσουμε και να δούμε αν...

Ηλεία: Εκατοντάδες αλλοδαποί επιτέθηκαν με μαχαίρια σε κατοίκους - Δείτε βίντεο!

Φόβο και οργή νοιώθουν οι κάτοικοι στη Νέα Μανωλάδα μετά το τελευταίο επεισόδιο βίας στο κέντρο της κοινότητας. Μια διαμάχη μεταξύ Αιγύπτιων και Μπαγκλαντέζων εργατών το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (13-05-2012), κόντεψε να μετατραπεί σε μακελειό το βράδυ της ίδιας ημέρας στο κέντρο της Ν. Μανωλάδας, όταν σύμφωνα με μαρτυρίες οι αλλοδαποί επιτέθηκαν σε κατοίκους της περιοχής.

Σημίτης: Καταστροφική η επιστροφή στη δραχμή

Και ο Κώστας Σημίτης παρενέβη στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι η αποχώρηση από την ευρωζώνη και η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα ήταν «καταστροφική».

Γερμανία: Πάνω από τις προβλέψεις η ανάπτυξη

Απρόσμενη αύξηση 0,5% εμφάνισε το γερμανικό ΑΕΠ στο πρώτο τρίμηνο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις των οικονομολόγων, χάρη στις εξαγωγές οι οποίες συνέβαλαν στην ανάκαμψη της γερμανικής οικονομίας μετά τη συρρίκνωση 0,2% του προηγούμενου τριμήνου.

Ακυρώθηκε η συνάντηση Κ. Παπούλια - Π. Καμμένου στις 1μμ-Θα συμμετάσχει στην κοινή συνάντηση στις 2μμ;υ

Ακυρώθηκε η συνάντηση Κ. Παπούλια - Π. Καμμένου που ήταν προγραμματισμένη για τις 13:00. Να θυμίσουμε ότι το πρωί ο Πρόεδρος των ΑΕ είχε δηλώσει πως θα πάει στην Προεδρία μόνο αν πρόκειται να ενημερωθεί για τα θέματα που είχε ζητήσει ενημέρωση δηλ....

Παπούλιας-Μιχαλολιάκος: Γείτονες και συμμαθητές...

Ο Εθνικός Αθηνών, το 13ο γυμνάσιο Παγκράτιου, η κατοχή και το "ευχαριστώ που δεχθήκατε έναν τόσο κακό άνθρωπο κ. Πρόεδρε". 

Κάρολος Παπούλιας και Νίκος Μιχαλολιάκος θυμήθηκαν τα... παλιά κατά την κατ’ ιδίαν συνάντησή τους την περασμένη Κυριακή.

Επιμένει ο Καμμένος με μισόλογα... και χωρίς να διαψεύδει το περιεχόμενο του nonpaper

Επιμένει ο Καμμένος ότι δεν έδωσε το έγγραφο με το οποίο ζητάει το Υπ. Εθνικής Άμυνας. Το περίεργο είναι πως η διάψευση δεν είναι κατηγορηματική αλλά του στυλ "δεν είναι επίσημο έγγραφο, δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου... πήραν κάποιο έγγραφο αλλά όχι από μένα και πάντως δεν είναι ένα έγγραφο που το δώσαμε την ώρα της συνάντησης"... λες κι αν το έδωσε μετά τη συνάντηση αλλάζει κάτι. Το πλέον εντυπωσιακό βέβαια και η απόδειξη ότι το έγγραφο είναι πραγματικό, είναι ότι...

Δικαίωση Σαμαρά μετά από 2 χρόνια: Σε όποιον πέφτει το μπαλάκι συγκλίνει στις απόψεις του

2 χρόνια αφού οι οπαδοί  του ΠΑΣΟΚ αλλά πολύ περισσότερο  οι οπαδοί Ντόρας - Μάνου λοιδορούσαν  την ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά  με ειρωνικά σχόλια και ερειστικά  μειδιάματα αμφισβήτησης και  περιφρόνησης, η βασική γραμμή  πολιτικής της ΝΔ δικαιώνεται  περίτρανα: Επαναδιαπραγμάτευση. 

Επίσκεψη ΓΑΠ στον Παπούλια

Δείτε τον διάλογο μεταξύ των δύο:

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΠΤΩΧΕΥΣΗ = ΟΛΕΘΡΟΣ.

Του Τάκη Κωτσιόπουλου

Τον τελευταίο καιρό, αφήνουν κάποιοι ανεύθυνοι και επιπόλαιοι πολιτικοί να φανεί, ότι
το να πτωχεύσουμε δεν είναι και τόσο τραγικό.  Μερικοί δε εξ αυτών, ισχυρίζονται ότι έχουμε πτωχεύσει και στο παρελθόν αρκετές φορές, και δεν πάθαμε τίποτα.
Κατά το παρελθόν, δεν είχαμε εξάρτηση από το πετρέλαιο, ή αν είχαμε ήταν μικρή.

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΣΙΛΑ - Τσίπρας διψάει για γνώση

Δείτε το:

Δεν έχουν το θεό τους! Διαβάστε τι δήλωσε ο Δραγασάκης

Στη χθεσινή ανατροπή του MEGA ο καλεσμένος Δραγασάκης δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανακρατικοποιήσει την Ολυμπιακή...το ότι χρειάζονται μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια είναι λεπτομέρεια όταν δεν υπάρχει σάλιο...εκτός αν...

Τί έγινε με τον ΓΑΠ τελικά Πάνο;;

Τσίριξε, φώναξε, κατήγγειλε, χτυπήθηκε στα μάρμαρα. Η οικογένεια Παπανδρέου του ζητάει λεφτά του κάνει αγωγές και λίγο πριν παραγραφούν τυχών αδικήματα του ΓΑΠ.....
Τσιμουδιά...
Τα επτά σημεία θα περίμενε κανείς να ήταν οκτώ... Θα περίμενε κανείς τον Καμμένο τουλάχιστον, που αμέσως μετά τις εκλογές χαρακτήριζε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο ως δοσίλογους, να...

Κατσαφάδος: Έπεσε με "γδούπο" από τον 7ο όροφο του Δημαρχείου

Έπεσε η αυλαία για το νεαρό υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στην Α’ Πειραιά Κώστα Κατσαφάδο, ο οποίος κυριολεκτικά συνετρίβη από τον συνυποψήφιό του Κώστα Αρβανιτόπουλο.

Ο νεαρός, επιπόλαιος και άσχετος με την πολιτική κουλτούρα Κώστας Κατσαφάδος, με μόνα εφόδιά του τη δυνατότητά του...

Θα παραιτηθώ από βουλευτής αν ο Καμμένος μας αδειάσει

Έκδηλος είναι ο πανικός και η τρικυμία εν κρανίω όλων των ΑΕροψεκασμένωνπου εμβρόντητοι παρακολουθούσαν χθες βράδυ τις εξελίξεις από την ΤιΒι και δεν ήξεραν τι να πιστέψουν. Ενδεικτικός της ανασφάλειας ο παρακάτω διάλογος στο twitter μεταξύ Χαϊκάλη και ψηφοφόρου:

Ρόμπα έκανε τον Ζώη ο Καμμένος! (βίντεο)

Δείτε τον ταλαίπωρο τον Ζώη να λέει ότι δεν υπάρχει χαρτί που ο Καμμένος να προτείνει να συμμετάσχει σε κυβέρνηση αν συντρέχουν λόγοι εθνικής ασφάλειας και αν πάρει το Υπ. Εθνικής Άμυνας. Δείτε τον και αφού βγήκαν τα χαρτιά να επιτίθεται στον δημοσιογράφο ρωτώντας τον που τα βρήκε:

«Έδωσε» Ψυχομάνη και Τεροβίτσα για τα «στημένα» ο Βοργιάς!

Παράγοντες της διαιτησίας - και συγκεκριμένα τους Γιώργο Ψυχομάνη και Βασίλη Τεροβίτσα - στο σκάνδαλο των «στημένων» αγώνων εμπλέκει η ένορκη μαρτυρική κατάθεση του Σωτήρη Βοργιά!

Παιδιά περαστικά... εξάλλου οι καμμένοι δεν φοβούνται μην καούν

Πολύ μούγγα έπεσε από τα παπαγαλάκια του Π. Καμμένου που στην εμφάνιση του εγγράφου, με το οποίο ζητάει το Υπ. Εθνικής Άμυνας βουβάθηκαν και δεν προλάβαιναν να σβήνουν τα περί παπαγάλων της Συγγρού που έγραφαν τις προηγούμενες ώρες...

Βίντεο: Καμμένος στη ΝΕΤ: "Δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο"... ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Δεν λέει "είναι πλαστό" απλά λέει συνέχεια "δεν υπάρχει στα πρακτικά"

Ρόμπα έγινε πάλι ο Π. Καμμένος και προπάντων καταξευτέλισε τους βουλευτές του που δεν είχαν ιδέα και χτυπιούνταν όπως ο Ζώης ότι δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο...  Δείτε την παρέμβασή του στη ΝΕΤ:

Ιδού η επιστολή Καμμένου στον Παπούλια με την οποία ζητάει την Πρωθυπουργία ή το Υπ. Εθνικής Άμυνας και αφήστε τον Ζώη να διαψεύδει

Πριν από λίγο ο Ζώης στη ΝΕΤ ορυόταν ότι δεν υπάρχει επιστολή και αυτά τα διαδίδουν τα παπαγαλάκια της Συγγρού... ΔΙΑΒΑΣΤΕΛΟΙΠΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ προς τον Παπούλια με την οποία ζητάει Πρωθυπουργία ή Υπ. Εξωτερικών... εκτός αν υπάρχει εθνική απειλή (χρεοκοπία... έπρεπε κάτι να γράψει για να δικαιολογήσει την κολοτούμπα) οπότε βολεύεται και με το Υπ. Εθνικής Άμυνας:

Τα πιο πέρα για πέρα σιθρου φορέματα που φόρεσαν «κατά λάθος» οι σταρ [εικόνες]

9 στις 10 φορές φταίει ο στυλίστας, που δεν τις προειδοποιεί ότι το συγκεκριμένο φόρεμα που τόσο λατρεύουν δεν θα αφήσει τίποτα στην φαντασία του κοινού όταν το περιλάβουν τα φλας των παπαράτσι. Οι υπόλοιπες, όπως π.χ. η Λέιντι Γκάγκα και η Ριχάννα, απλά δεν ανέχονται πολλά ρούχα πάνω τους.